abonnement Unibet Coolblue
  Moderator maandag 29 september 2014 @ 20:16:47 #26
18653 crew  D.
pi_145030758
quote:
7s.gif Op maandag 29 september 2014 13:25 schreef Geralt het volgende:
Deze ook nog maar even van het vorige topic:

[..]

:)
quote:
feetback
:+
pi_145030781
quote:
0s.gif Op maandag 29 september 2014 20:16 schreef D. het volgende:

[..]

[..]

:+
Had ik gezien. Ik ga geen teksten van andere mensen herschrijven.

:)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Moderator maandag 29 september 2014 @ 20:20:26 #28
18653 crew  D.
pi_145030878
quote:
7s.gif Op maandag 29 september 2014 20:17 schreef Geralt het volgende:

[..]

Had ik gezien. Ik ga geen teksten van andere mensen herschrijven.

:)
Dat verwacht ik ook niet, maar vond het een grappige 'vertyping', ervan uitgaande dat de schrijver weet hoe het wel moet :P
pi_145034725
Voor iedereen die bang is dattie het misschien vergeet;

Hier is een handige site om het bij te houden wanneer het is: Klik!
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 29 september 2014 @ 21:52:13 #30
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_145034884
quote:
7s.gif Op maandag 29 september 2014 21:48 schreef Geralt het volgende:
Voor iedereen die bang is dattie het misschien vergeet;

Hier is een handige site om het bij te houden wanneer het is: Klik!
Nou ja, veel mensen zullen voor middernacht gaan slapen en zien dus pas waarschijnlijk ergens in de ochtend "JA!", maar dan is de training met Max al voorbij.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_145034910
Owja shit. Nou dan maar gewoon de timer op F1.com in de gaten houden he :)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_145036658
Helmut Marko van Toro Rosso:

quote:
Q: You’ve been the driving force behind Max Verstappen’s signing with Toro Rosso for next season. What do you expect from someone so young?
HM: He is an exceptional talent that comes along only once in decades…

Q: Can you compare him to anyone?
HM: Most likely Ayrton Senna. And in such a case you must not look at his age. He has been talking with people who are experts when it comes to the development of youngsters and they all say that (in terms of) his mind he is more like 22 than 16. And regarding his skills behind the steering wheel, he has been racing since he was four years old - professionally. So we expect him to be competitive from the first race. We are not playing the lottery - we know what we are doing. And success proves us right.

Q: How will you work with him? Might he need a lot more attention than somebody slightly older?
HM: As I said: mentally he is past 20 years old! And yes, we work with him intensively. He will do some Friday runs. Not long ago he did a 400 km test in Italy, he’s in the simulator whenever possible and he’s working on his physique and psychology with top experts. Yes, some things became visible that we will have to address for the 2015 season. Having said that, he is getting the perfect ‘schooling’ before he gets on the grid.
Even Max vergelijken met Senna :D
  maandag 29 september 2014 @ 23:01:05 #33
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_145037949
quote:
10s.gif Op maandag 29 september 2014 21:52 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Nou ja, veel mensen zullen voor middernacht gaan slapen en zien dus pas waarschijnlijk ergens in de ochtend "JA!", maar dan is de training met Max al voorbij.
Je moet ook rekening houden met het tijdverchil, je moet dus www.ishetalvrijdag.jp hebben. :Y
  Moderator / Redactie Sport maandag 29 september 2014 @ 23:26:17 #34
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_145038980
quote:
0s.gif Op maandag 29 september 2014 23:01 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Je moet ook rekening houden met het tijdverchil, je moet dus www.ishetalvrijdag.jp hebben. :Y
Deze webpagina is niet beschikbaar

Gaat ie het vrijdag op eens doen? :+
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 29 september 2014 @ 23:28:29 #35
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_145039071
quote:
1s.gif Op maandag 29 september 2014 23:26 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Deze webpagina is niet beschikbaar

Gaat ie het vrijdag op eens doen? :+
www.それはすでに金曜日です.jp natuurlijk.. stom.. in Japan spreken ze natuurlijk geen Nederlands 8)7
pi_145040601
Verslag Autoweek College met Max en Jos Verstappen

Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd bij het Autoweek College met Max en Jos Verstappen. Eigenlijk was het alleen met Max want Jos was verhinderd vanwege een andere afspraak in de buurt. Hij was wel aanwezig voor een kartheat met zijn zoon.

De ontvangst in de Kartfabrique in Utrecht begon met, hoe kan het ook anders, een Red Bull, die al bij de deur uitgedeeld werd door een aantal dames. Na enige tijd wachten mochten we de zaal in waar het vraaggesprek met Max gehouden werd. Dit duurde zo'n 5 kwartier, waarin Autoweek redacteur Sandor van Es, Max de hemd van het lijf vroeg. Tijdens het vraaggesprek kwam hij heel professioneel en volwassen over.


Tussendoor werden er enkele video's getoond, waaronder Max in zijn jonge jaren op de kart, VKV City Racing, een overzicht van zijn F3 races en de F1 test op Adria. Ook waren er enkele vragenrondes vanuit het publiek.

Om te beginnen werd hem gevraagd naar de test afgelopen woensdag met de Formule Renault 3.5, waarop Max zei dat dit puur was om zoveel mogelijk rondjes te rijden, om ervaring op te doen. Hij had die dag bijna 400 km gereden. Verder zei hij dat hij (nu afgelopen) zondag op weg ging naar Japan. En hij kijkt niet op tegen de andere coureurs zoals Vettel en Alonso met wie hij dan samen rijdt. "Op het circuit denk ik daar niet aan. Dan is iedereen gelijk. En leeftijd is niet het probleem zolang je je maar goed voorbereid."

Over de vergelijking met Senna door Helmut Marko zei hij: "Een hele eer maar ik kom pas net kijken. Senna is Senna en ik ben ik. Iedereen is zichzelf en is vergelijken met een ander moeilijk."

Op de vraag wie gaat er als eerste van het gas af gaat, Max of Jos? zei Max:
“Ik denk allebei niet. Ik ken mijn vader en mezelf en dat gaat niet goed komen in die eerste bocht. Ik wil natuurlijk niet van mijn vader verliezen, dus waarschijnlijk zou geen van beiden van het gas af gaan!”

Jos heeft Max nooit gepushed om te gaan karten. Het was eerder omgekeerd. Toen Max iemand op een kart zag die een jaar jonger was dan hij, zeurde hij bij zijn vader om een kart. Die wilde dat nog niet, maar pas vanaf 6 jaar. Na een half jaar zeuren kreeg hij het eindelijk voor elkaar dat hij mocht gaan karten. Vervolgens won hij zo ongeveer alles tot aan 2008 toen hij pas een race verloor. Hij vindt niet dat hij wat gemist heeft in zijn jeugd, maar heeft doelbewust dingen opzij gezet voor het racen. En dat werpt nu zijn vruchten af.

Over de contacten met Red Bull, Mercedes en McLaren zei hij. "Het gevoel met Red Bull was meteen goed. Die contacten dateren ook al vanaf 2010. Het feit dat hij meteen in 2015 in de F1 kon gaan racen was niet doorslaggevend maar speelde natuurlijk wel mee. Als je de kans krijgt moet je die meteen pakken.". Hij was zelf ook meestal bij de gesprekken aanwezig.

Zijn favoriete coureur is Alonso, omdat die het verschil maakt en een team rond zich opbouwt. Zijn favoriete circuit is Spa. Op de vraag of hij meteen vol gas door Eau Rouge zou gaan antwoordde Max: "De eerste ronde zou hij nog rustig aan doen, maar in de tweede ronde gelijk vol gas."

De keuze voor de Formule 3 en bijvoorbeeld niet de FR 2.0 was omdat hij vond dat hij in de F3 meer het verschil kon maken dan in de FR 2.0.
Over zijn overwinning in de regen op de Norisring zei hij nog dat hij tijdens de race naar de wc moest en dus maar zo snel mogelijk naar de finish reed, zodat hij naar de wc kon. Achteraf gezien had hij beter vierde kunnen worden, want nu moest hij eerst nog naar het podium en moest hij zijn plas nog langer ophouden.

Zijn sterkste punt noemde hij "Altijd rustig blijven". Ook wat betreft media aandacht maakt hij zich niet druk. Hij ziet het wel, maar denkt er niet teveel aan.

Van Red Bull heeft hij oefeningen gekregen om zijn bovenlichaam en nek te versterken. Die moet hij twee uur per dag doen. Maar van de inspanningen van de Formule 1 test op Adria had hij niet veel last. Dat vond hij erg meevallen.

Circuits en helmen die hem voorgeschoteld worden herkent hij feilloos en ook de knopjes op een F1 stuurwiel kan hij allemaal benoemen waarvoor ze dienen.

Zijn seizoen volgend jaar is geslaagd als hij voor Kvyat kan blijven en tien a twintig punten kan pakken.

Op de vraag wat hij anders zou doen dan zijn vader zei hij "geen fouten maken en zoveel mogelijk races uit te rijden."

Aan het eind van de vragensessie kreeg Max nog een schilderij "Superheld" aangeboden van ontwerper, kunstenaar en F1 fan Andries van Overbeeke. Over het schilderij zei hij: “Je bent niet de nieuwe Senna. Je bent geen superheld. Je bent ook niet dit logo. Er is maar één iemand die achter het stuur van jouw leven zit en die bepaalt wie jij bent. Dat is je echte superheld.”

Na de vragensessie ging Max nog een paar heats karten. Eerst tegen de maker van het schilderij en later nog tegen zijn vader die eindelijk gearriveerd was.



Tenslotte was er nog een foto- en handtekeningensessie


Er werden nog veel meer vragen gesteld, maar ik heb het bij de leukste en interessantste vragen gehouden.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 30 september 2014 @ 00:25:15 #37
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_145040767
Leuk zeg :)

Wie is trouwens die dame op de laatste foto? Al denk ik wel een vermoeden te hebben :P
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_145040828
quote:
14s.gif Op dinsdag 30 september 2014 00:25 schreef Peterselieman het volgende:
Leuk zeg :)

Wie is trouwens die dame op de laatste foto? Al denk ik wel een vermoeden te hebben :P
Weet ik niet.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 30 september 2014 @ 00:33:09 #39
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_145040941
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 00:28 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Weet ik niet.
Volgens mij een medewerkster van Red Bull Nederland
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_145040997
quote:
14s.gif Op dinsdag 30 september 2014 00:33 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

Volgens mij een medewerkster van Red Bull Nederland
Zou best kunnen. Er liepen wel wat Red Bull dames rond.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  dinsdag 30 september 2014 @ 01:01:25 #41
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_145041504
Leuk verslag sasquatsch. Ik ben het met Max eens dat rustig blijven zijn belangrijkste kracht lijkt te zijn, tot nu toe heb ik hem zich nog nooit ergens druk over zien maken :D.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_145043093
Niemand die even gevraagd waar zijn Red Bull / Jumbo pet te koop is? :P
pi_145043279
quote:
14s.gif Op dinsdag 30 september 2014 00:25 schreef Peterselieman het volgende:
Leuk zeg :)

Wie is trouwens die dame op de laatste foto? Al denk ik wel een vermoeden te hebben :P
Jij kent de dames die in Nederland bij Red Bull werken allemaal van de achterkant? :o

Slet!!! :P
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  dinsdag 30 september 2014 @ 08:18:59 #44
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_145043350
PSM heeft zijn prioriteiten duidelijk op orde :D ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 30 september 2014 @ 10:06:53 #45
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_145045420
quote:
11s.gif Op dinsdag 30 september 2014 08:12 schreef Geralt het volgende:

[..]

Jij kent de dames die in Nederland bij Red Bull werken allemaal van de achterkant? :o

Slet!!! :P
Ken er toevallig een paar van een evenement eerder dit jaar ;)
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_145045481
quote:
14s.gif Op dinsdag 30 september 2014 10:06 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

Ken er toevallig een paar van een evenement eerder dit jaar ;)
Een paar nog wel? Tegelijkertijd? :o :D
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 30 september 2014 @ 10:14:01 #47
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_145045637
quote:
14s.gif Op dinsdag 30 september 2014 10:08 schreef Geralt het volgende:

[..]

Een paar nog wel? Tegelijkertijd? :o :D
Dan bedoel ik dus niet de promodames, maar organisatoren van de evenementen ;)
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_145046198
quote:
14s.gif Op dinsdag 30 september 2014 10:14 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

Dan bedoel ik dus niet de pornodames, maar organisatoren van de evenementen ;)
Ow zeg dat dan!!! B-)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 30 september 2014 @ 10:36:17 #49
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_145046253
quote:
6s.gif Op dinsdag 30 september 2014 10:34 schreef Geralt het volgende:

[..]

Ow zeg dat dan!!! B-)
Waar je hart vol van is ... _O-
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_145046955
:')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')