ben je soms haar schoothondje?quote:Op donderdag 17 april 2014 20:34 schreef golfer het volgende:
[..]
Nee, vrouw en bezeten van de Aziatische keuken.
Heb jij ook ergens verstand van?
Ik wacht jouw reportage met smart af.quote:
keep waitingquote:Op donderdag 17 april 2014 20:45 schreef Pharkus het volgende:
[..]
Ik wacht jouw reportage met smart af.
..quote:Op donderdag 17 april 2014 21:13 schreef gargamelnl het volgende:
Ziet er lekker uit man!! Nu alleen nog een pot chicken tonight er doorheen en smullen maar.
DAT STAAT TOCH IN DE OP.quote:Op donderdag 17 april 2014 23:00 schreef AMAR420 het volgende:
kleur is wel goed maar dit is heel erg basic, mogen best wel meer ingredienten bij
quote:Op donderdag 17 april 2014 21:13 schreef gargamelnl het volgende:
Ziet er lekker uit man!! Nu alleen nog een pot chicken tonight er doorheen en smullen maar.
wiens keuken was het nou waarin het gemaakt werd? En wie maakte de nasi?quote:Op vrijdag 18 april 2014 20:17 schreef Iwanius het volgende:
Jullie vergeten allemaal dat nas-goreng in de basis gewoon gebakken oude rijst is en een arme mensen hap. Dus hoe meer smuk''(vlees/groenten en alles wat er in de basis niet bij hoort) hoe verder weg je geraakt van het origine. En dan kan je wel aankomen met: "ja maar wij hier in Holland zijn dat gewend van de Chinees om de hoek of die Indo bij mij in de straat die er doperwten,garnalen e.d. er doorheen mikt en er een ei op legt en ham en soms gebakken banaan" dat wil niet zeggen dat je dan ook van een echte basis nasi-goreng meer spreekt.
Je denkt toch niet dat in Indonesie die arme moeder met dat kindje aan de kant van de weg met dat kookstelletje vervolgens met al die luxe toevoegingen haar nasi-goreng maakt?
Schopje.quote:Op vrijdag 18 april 2014 22:43 schreef Molo het volgende:
[..]
wiens keuken was het nou waarin het gemaakt werd? En wie maakte de nasi?
quote:Op donderdag 17 april 2014 00:02 schreef golfer het volgende:
Ben nog steeds benieuwd welke uitbater van een restaurant z'n vieze keuken beschikbaar stelde voor dit.
quote:Op vrijdag 18 april 2014 22:43 schreef Molo het volgende:
wiens keuken was het nou waarin het gemaakt werd? En wie maakte de nasi?
beter een gebruikte als een schone wok.... schoon heeft geen smaak.quote:Op donderdag 22 mei 2014 10:54 schreef Piet_Piraat het volgende:
Een mooie schone wok is ook uit den boze gok ik?
Wat is dit nou weer voor een opmerking? Ik dacht dat we Nasi vrienden waren?quote:Op donderdag 22 mei 2014 10:26 schreef Iwanius het volgende:
Btw: Weet je waarom men in de basis voor een echte nasi-goreng oude( 1 dag meestal) koude rijst gebruikt en ik dus dat bereiden van rijst,vervolgens laten afkoelen en dan als rijst gebruiken voor het bereiden van de nasi zoals in Johannes zijn topics vervloek? Omdat je als je het op hun manier doet een hele natte,kleffe waterachtige rijstkorrel krijgt waardoor je dus niet meer spreekt van een echte nasi-goreng maar van wat ik noem een bijna rijst-pap achtig iets.
Sesamolie kan je toch juist op hogere temperaturen gebruiken?quote:Op dinsdag 15 april 2014 18:22 schreef Angel-Joy het volgende:
Sesam olie in de wok pan terwijl alles nog heet is? Dan verpest je de smaak.
Het slaat ook nergens op, als je pap krijgt is de rijst niet goed gekooktquote:Op donderdag 22 mei 2014 12:41 schreef johannes_vermeer het volgende:
[..]
Wat is dit nou weer voor een opmerking? Ik dacht dat we Nasi vrienden waren?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |