FOK!forum / Ouder(s) / Als zwanger worden/blijven niet zo makkelijk gaat #135
droomvrouwtjevrijdag 13 december 2013 @ 11:31
Welkom in het Als zwanger worden/blijven niet zo makkelijk gaat- topic.
Wanneer je net begint met proberen zwanger te worden zonder medische poespas ben je van harte welkom in het "wachten op het 2e streepje" - topic.

Handige Linkjes
Freya
IVF
PCOS

Vitamine info (van Isla)
SPOILER
Er zijn weer onderzoeken geweest en wat ik tegenwoordig lees (vooral op Amerikaanse forums) dat aspirine toch niet de innesteling bevordert. Het zou, vooral als je het niet nodig hebt, juist voor problemen kunnen zorgen. (dat het vruchtje wordt afgestoten) Het wordt nog wel eens geprobeerd met dames die herhaalde miskramen hebben gehad, maar voor het innestelen raad ik je het toch echt af. Ben echt niet bang om iets te proberen hoor, maar je wilt ook niet, dat als het net lukt, het door aspirine mis zou gaan. Ik heb het in ieder geval nooit geprobeerd en anders even aan je arts vragen als je het toch wilt proberen.

Agnus castus is een kruid die je eisprong eerder kan laten komen, maar dan zou je daar wel op de eerste dag van je menstruatie mee moeten beginnen. Begin je halverwege, kun je je cyclus behoorlijk in de war schoppen. Ik was het wachten op een nieuwe ronde de laatste keer zo zat dat ik met dat kruid begon, en ipv een eisprong op dag 16 (wat normaal is voor mij) kreeg ik hem op dag 12 (nog nooit zo vroeg gehad) Dat is wel de cyclus dat ik ben zwanger geraakt trouwens...Het zit wel in de Etos zwanger worden-pilen, maar de dosering is te laag. Als je het wil gaan gebruiken laat ff weten, dan zoek ik de juiste dosering nog even op. Je kunt het kopen bij de Tuinen, het is wel prijzig en je moet behoorlijk wat van die pillen gebruiken. Maar nogmaals, niet later dan de eerste dag van je menstruatie-als je je hier niet aan houdt heb je kans dat je eisprong uitblijft! Of veel later komt. Denk dus goed na of je hier mee wilt beginnen. En stoppen op de dag van de eisprong!! (kan het vruchtje uitdrijven)

Verder schijnt ananas heel goed te helpen bij de innesteling. Ze lagen net weer in de winkel toen ik de cryo deed. Heerlijk! Dus na de dag van de TP, en dag één en twee erna, een hele ananas eten als je dat op kan. Dus drie in totaal. Vind je ananas niet lekker, kun je ook pillen halen, de stof waar het om gaat heet Bromelain. Kun je denk ik bestellen op internet.

Als je het nog aan kunt al die pillen: Tarwekiemolie pillen bevordert ook de doorbloeding voor de baarmoeder. Je kunt een supergoedkoop potje bij Kruidvat halen, (7 euro geloof ik voor 100 pillen) zit genoeg in voor een aantal cyclussen. Je begint hiermee op de dag van je TP. Je moet er drie verdeeld over de dag nemen, en omdat ik drie keer per dag progesteron gebruikte legde ik ze er gewoon naast, dan wist ik dat ik die ook meteen moest nemen. Alleen niet verwisselen haha! Vitamine E werkt ongeveer hetzelfde, voor de doorbloeding, dat nam ik er (ééntje per dag) gewoon bij, zie onder.

Verder geven ze de dames in Amerika valium vlak voor de TP, zodat de baarmoeder relaxt en het vruchtje niet afstoot. Nou krijgen wij dat niet hier in NL, maar ik nam twee grote Valeriaan pillen een halfuur voor de TP om mijn lijf en dus baarmoeder te relaxen. Ik heb dit zelf bedacht hoor, weet niet of het werkt, maar leek me logisch.

Vanaf de TP je voeten blijven warm houden (kruikjes, uggs, sokken) sowieso tot aan NOD. Warme voeten=warme baarmoeder, dus beter om in te nestelen. Veel water drinken en de dag van TP en de dag erna rust houden. Lachfilmpjes kijken, lekker op bed. 2e dag na TP weer rustig huishoudelijk werk doen, of wandelen-ook goed voor de doorbloeding.

Ik heb natuurlijk ook nog dat acupunctuur schema gedaan (op de dag van tp en drie dagen erna) als je daar nog info over wilt stuur ik je de link. Sorry voor de vele info, misschien maak ik je helemaal gek, maar zo heb ik het gedaan...en het is toch een keer gelukt. Natuurlijk ook een kwestie van geluk én een goed embryo, maar maak het maar zo fijn mogelijk voor je embryootje als dat kan!

Verder slikte ik ook die Etos (zwanger worden) pillen, en dan nog wat extra dingen als C, E, D en B. Meer voor algehele gezondheid. Al is D belangrijk voor de hormonenhuishouding en Bcomplex voor het baarmoederslijm (en dat houdt weer verband met het baarmoederbedje wat goed moet zijn voor de innesteling)

Maar laat je niet gek maken, ga iig voor de ananas, tarwekiemolie, warme voeten en rust na de tp....dan ben je al een heel eind!
------------------------------------------------------------------

Wie posten er mee en hoe zit het ook al weer?

Winterstormpje
Vanaf puberteit problemen rondom de voortplantingsorganen. Operatie eileider cyste - eileider verwijderd. Operatie verklevingen rondom verwijderd. Diagnose PCOS.
Juli 2008 miskraam rond 8 weken. Daarna onderzoeken na uitblijven menstruatie vanaf juli 2008 tot dec 2008/juli 2009 tot heden. Diagnose versterkt PCOS. Eind januari uitslagen onderzoeken en start medicatie waarschijnlijk clomid.

Droomvrouwtje
Eind 2008 pil de prullenbak in, tot eind 2009 pilloos geweest, daarna aan pil ivm bruiloft. Januari 2010 en Juni 2011 opgenomen geweest vanwege ernstige buikklachten, men dacht aan een blinde darmontsteking, helaas bleek dit endometriose te zijn. MRI in juni 2010 bleek schoon, dus half jaar geprobeerd, Augustus 2011 weer MRI ernstige vorm van endometriose, beide kanten cysten. Ondertussen lopen we in azM. Sinds oktober 2011 gestart met Lucrin om de endometriose rustig te laten worden, operatie volgde in februari 2012: eileiders verwijderd, alles is nu ivf klaar, nu herstellen. 11 oktober start met decapeptyl en start van 1e ivf poging. 1e poging, 1 embryo goed genoeg voor terugplaatsing, helaas niet zwanger. Vertraging door cyste. 2e ivf poging start begin aug 2013. 1 terugplaatsing en 2 cryos. Sept 2013 terugplaatsing mislukt, nu pauze en volgende ronde cryo tp

Rinn
Vanaf 2009 'bezig' Helaas onbegrepen subfertiliteit.
Na flink afvallen mochten we verder in de mmm.
Bezig met IUI traject met lichte ondersteunende menopur/pregnylovitrelle injecties.
1e IUI in oktober 2012. 3x IUI gehad en hierna laparoscopie (kijkoperatie) waarbij alles er goed uit zag en alles vrij bleek te zijn. In februari 2013 weer door met 4e IUI.

dobbey
Dobbey, 33 jaar en sinds september 2011 bezig met de kinderwens. 26-6-2013 na een mega rollercoaster van 1,5 jaar eindelijk te horen gekregen dat ik in de vervroegde overgang zit en dus onvruchtbaar ben zodat we voor ons een onzekere periode konden afsluiten. Vanaf 5 september starten met eiceldonor traject. Goed keuring in december. In januari 2014 word er gestart met eiceldonatie


Frummeltje86
In december 2010 gestopt met de pil, sindsdien een erg onregelmatige cyclus tussen de 30 en 55 dagen. In maart 2013 om een doorverwijzing gevraagd naar de fertiliteitsarts, waar met een echo PCOS werd geconstateerd. Zwemmers van manlief en mijn hormoonwaarden zijn in orde, dus nu starten met Clomid voor 6 pogingen om een eisprong op te wekken.

Arja
Ik ben 35 jaar en 5 jaar geleden ben ik gestopt met de pil. Ik ben sindsdien maar 2 keer ongesteld geweest. Een keer met hulp van pillen, chlomid en nog een andere. De tweede keer werd ik spontaan ongesteld, dit is intussen 2 jaar geleden.

Vele onderzoeken volgden. Het werd duidelijk dat ik bijna geen vrouwelijke hormonen aanmaak, dat stukje lijkt platgelegd te zijn in mijn hersenen, waardoor mijn lichaam in een soort nep-overgang zit.

Op 19 juli 2013 ben ik gestart met een behandeling met een LHRH-pomp. Omdat mijn hypothalamus geen GnRH ( gonadoreline) aan mijn bloed afgeeft, neemt de pomp dit over. Ik krijg elke 90 minuten een beetje GnRH binnen. Dit stimuleert de hypofyse om FSH en LH zelf weer aan te gaan maken en uiteindelijk oestradiol. Op die manier hoop ik weer een cyclus te krijgen en 'gewoon'' zwanger te worden.

[ Bericht 2% gewijzigd door droomvrouwtje op 13-12-2013 13:49:07 ]
droomvrouwtjevrijdag 13 december 2013 @ 11:48
oke, quoten zoals ik het hebben wil lukt niet, maar we hadden het over hsg, hoe lang we al bezig zijn.
Waar we jompelen voor het groene licht voor dobbey en waar we duimen draaien voor poezebeest.

Dikke knuffel voor allemaal :*
Hobbesjevrijdag 13 december 2013 @ 12:11
:* voor allen.

Je mag mij hierboven wel weghalen.
droomvrouwtjevrijdag 13 december 2013 @ 12:15
Done :*


Als er nog aanpassingen zijn dan geef maar een gil
dobbeyvrijdag 13 december 2013 @ 13:30
Dv je mag bij ons het verhaaltje wel aanvullen/aanpassen met start eiceldonatie januari 2014.... als het dan een maandje later word is dat geen probleem.

Ik stond er eigenlijk nooit zo bij stil hoelang iedereen hier al rond hobbelt maar nu schrik ik daar best wel van..... Wij hadden godzijdank het geluk dat we heel snel door werden gestuurd naar de kliniek anders hadden we nu pas te horen gekregen dat ik POF heb en hadden we nu dus pas het eicel donatie traject op kunnen starten......
Burdievrijdag 13 december 2013 @ 13:31
Dobbey, als je er heel erg tegenop ziet, kan je dat van te voren met je gyn bespreken, misschien kan hij/zij je gerust stellen? Ik mocht ook iets kalmerends innemen van te voren. Bij deed het helaas wel te veel pijn, dus ik kon twee weken later terecht om de hysteroscopie alsnog onder narcose te laten doen.
dobbeyvrijdag 13 december 2013 @ 13:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 13:31 schreef Burdie het volgende:
Dobbey, als je er heel erg tegenop ziet, kan je dat van te voren met je gyn bespreken, misschien kan hij/zij je gerust stellen? Ik mocht ook iets kalmerends innemen van te voren. Bij deed het helaas wel te veel pijn, dus ik kon twee weken later terecht om de hysteroscopie alsnog onder narcose te laten doen.
:o Stiekem had ik al gelezen via Google dat ze het ook onder narcose kunnen doen. Mijzelf kennende ga ik, mocht het zover komen, maar direct vragen om onder narcose te gaan.
Klinkt misschien heel watterig maar ik denk dat het beter is voor het personeel en voor mij zelf :D
droomvrouwtjevrijdag 13 december 2013 @ 13:54
@dobbey.. Ik sta er niet te veel bij stil, word erg verdrietig van het feit dat we ondertussen 5 jaar bezig zijn. En sinds 2011 al in de medische molen zitten en over 2010 maar te zwijgen, daar heb ik het grootste gedeelte van de tijd de pil geslikt van januari tot augustus, daarna tot juni 2011 geen pil, maar ja achteraf gezien gewoon zonde, soms denk ik wel eens had ik niet gewoon toen al naar een ander ziekenhuis moeten gaan, de mri was zo tegenstrijdig ten opzichte van de kijkoperatie toen, maar ja, ik was zo blij dat ze zeiden nee hoor ga maar naar huis er is niks te zien, dat ik er nooit bij stil heb gestaan dat de kijkoperatie eigenlijk indicatie genoeg was geweest.. Maar helaas veranderen we er niks meer aan en ben ik alsnog blij op de manier hoe we het aangepakt hebben

En idd gewoon voor narcose vragen hoor. Wie niet waagt niet wint :*
Burdievrijdag 13 december 2013 @ 13:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 13:53 schreef dobbey het volgende:

[..]

:o Stiekem had ik al gelezen via Google dat ze het ook onder narcose kunnen doen. Mijzelf kennende ga ik, mocht het zover komen, maar direct vragen om onder narcose te gaan.
Klinkt misschien heel watterig maar ik denk dat het beter is voor het personeel en voor mij zelf :D
Ik heb destijds van te voren (telefonisch) besproken met mijn gynaecoloog, en afgesproken dat ik zelf mocht aangeven 'tot hier en niet verder'. Dat gaf mij flink meer rust :). Misschien kan je dat ook bespreken, mocht het nodig zijn (ik hoop uiteraard van niet :*).
prinseszondererwtvrijdag 13 december 2013 @ 14:58
Even een hoera voor Hobbesje van mijn kant! *O*
En een dikke knuffel voor de rest natuurlijk. :*
Poezebeestvrijdag 13 december 2013 @ 15:21
Hier helaas weer niet zwanger, 7e tp voor een brusje was dit. Nu op naar de allerlaatste, heel dubbel want het eind is echt echt echt in zicht. Fijn die duidelijkheid maar ook heel hard dat er mogelijk echt geen kindje meer bij komt. En eigenlijk mag ik niet klagen want ik ben al mama.
droomvrouwtjevrijdag 13 december 2013 @ 15:41
Poezebeest :* tuurlijk mag je klagen, je wens voor een 2e is niet minder belangrijk of pijnlijk als deze niet uitkomt!

pze :* hoe gaat het met jou??
dobbeyvrijdag 13 december 2013 @ 15:42
-O- Poezebeest....... :*
Hobbesjevrijdag 13 december 2013 @ 18:54
Tnx pze.

Poezebeest :*
(De wens voor een tweede kindje is echt niet minder dan voor een eerste)
Gaddlevrijdag 13 december 2013 @ 19:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 13:30 schreef dobbey het volgende:
Dv je mag bij ons het verhaaltje wel aanvullen/aanpassen met start eiceldonatie januari 2014.... als het dan een maandje later word is dat geen probleem.

Ik stond er eigenlijk nooit zo bij stil hoelang iedereen hier al rond hobbelt maar nu schrik ik daar best wel van..... Wij hadden godzijdank het geluk dat we heel snel door werden gestuurd naar de kliniek anders hadden we nu pas te horen gekregen dat ik POF heb en hadden we nu dus pas het eicel donatie traject op kunnen starten......
Ja inderdaad de tijd slipt tussen je vingers vandaan.
Ik ben in de tussentijd tante geworden van een heel mooi meisje.
Met de moeder gaat het ook goed. We hebben hoop gekregen want het is in de tussentijd niet erger geworden.

Voor mijzelf ik sta op de wachtlijst voor een KID behandeling. Ik ben helaas of gelukkig heel erg gezond geweest vroeg dus ik heb een bepaald virus niet gehad. Maar daardoor duurt het wel langer met een donor vinden aangezien ongeveer 3/4 van het donorzaad dat wel heeft gehad.
So een wachttijd van minimaal een jaar voor ik aan de beurt ben.

Oh en endometriose is geconstateerd :(
dobbeyvrijdag 13 december 2013 @ 19:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 19:13 schreef Gaddle het volgende:

[..]

Ja inderdaad de tijd slipt tussen je vingers vandaan.
Ik ben in de tussentijd tante geworden van een heel mooi meisje.
Met de moeder gaat het ook goed. We hebben hoop gekregen want het is in de tussentijd niet erger geworden.

Voor mijzelf ik sta op de wachtlijst voor een KID behandeling. Ik ben helaas of gelukkig heel erg gezond geweest vroeg dus ik heb een bepaald virus niet gehad. Maar daardoor duurt het wel langer met een donor vinden aangezien ongeveer 3/4 van het donorzaad dat wel heeft gehad.
So een wachttijd van minimaal een jaar voor ik aan de beurt ben.

Oh en endometriose is geconstateerd :(
Oh tante O+

Hoe bedoel je dat met dat virus als ik vragen mag? En waarom die wachttijd van een jaar?
Frummeltje86vrijdag 13 december 2013 @ 20:53
Tsja Snoenk, we zijn ook niet heel snel naar de huisarts gegaan hoor. Heb vrij lang mijn kop in het zand gestoken. Pas sinds februari van dit jaar in de MMM. Ook alweer te lang voor mijn gevoel, maar ja... Nieuw jaar, nieuwe kansen hoop ik. 2013 vind ik toch al een rotgetal door de 13 ;)

Dobbey, dat klinkt wel heftig... Hopelijk is het mogelijk om het onder narcose te doen inderdaad. Al is dat dan ook weer iets waar je wel last van kunt hebben -O-

Droomvrouwtje... :* Jij wacht echt al mega lang... Het is voor mij altijd wel een reality check als ik aan jouw verhaal denk. Je hebt echt tegenslag na tegenslag gehad. Ik gun jou (en alle andere meiden natuurlijk) eindelijk dat geluk

Hobbesje *O*

PZE, hoe gaat het met jou? :*

Poezebeest.... :* :* :*

Gaddle jemig dat schiet ook niet op dan inderdaad... -O-
Gaddlevrijdag 13 december 2013 @ 21:05
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2013 19:16 schreef dobbey het volgende:

[..]

Oh tante O+

Hoe bedoel je dat met dat virus als ik vragen mag? En waarom die wachttijd van een jaar?
Er is een wachtlijst voor als je zaad van een donor gebruikt. Dat is ongeveer een jaar in het ziekenhuis waar ik loop.
En langer als je een bepaald virus niet heb gehad.

Ze controleren of je een bepaald virus hebt gehad want als je dat virus niet heb gehad kan je dat krijgen via "besmet" zaad of van mannen die wel dat virus hebben gehad. Je kan er flink ziek van worden.
En kunnen ze dat zaad dus niet gebruiken bij je of mij in dit geval.
Merendeel van de bevolking heeft het virus gehad in zijn of haar jeugd.
droomvrouwtjevrijdag 13 december 2013 @ 21:26
Welk virus is dat dan??
Wel balen dat je dan een jaar moet wachten.. Hopelijk vliegt de tijd snel om!
Hobbesjevrijdag 13 december 2013 @ 21:41
Balen dat je zo langmoet wachten Gaddle.
Is het het cmv?
Gaddlevrijdag 13 december 2013 @ 22:00
Ja die inderdaad!
Er zijn gelukkig in de tussentijd alweer wat maanden voorbij. Ik ben ingeschreven sinds eind augustus

[ Bericht 75% gewijzigd door Gaddle op 13-12-2013 22:12:35 ]
Lijnloosvrijdag 13 december 2013 @ 22:23
Jeetje gaddle, wat een gedoe! Nooit gedacht dat dat soort zaken dan ook spelen.

Poezebeest... -O- mijn duimen draaien keihard, nu al, voor jullie laatste poging. En wat de rest zegt, ik herken het ook, ook al heb je al een kind, als de wens voor een 2e of 3e er is, maakt dat het niet minder verdrietig als dat wegvalt.

En over wachttijden, tja... Als ik wist wat ik nu weet was ik ook nooit meer met de implanon begonnen na Minke. En had ik ook vorig jaar meteen wat meer kracht bijgezet toen we het ziekenhuis voor het eerst uitliepen met het "probeer nog maar een half jaartje"-advies... In februari is het ook voor ons al 3 jaar proberen en nu pas eindelijk echt actie...
Frummeltje86zaterdag 14 december 2013 @ 08:27
Ja, als je bepaalde dingen toch zou weten.... Ik heb echt jaren voor niks de pil geslikt. Dat was zo ongeveer het eerste dat ik me realiseerde toen de gyn zei dat ik pcos heb. En al dat gedoe met condooms toen we een paar maanden hebben overgeslagen. Nou ja, we weten het nu. Schrale troost eigenlijk... :{
Gaddlezaterdag 14 december 2013 @ 08:40
Ik ben nu ook aan de pil. Maar op het begin vond ik het heel raar.
Mijn menstruatie is gelukkig niet meer zo heftig dus dat is wel fijn.
RemcoDelftzaterdag 14 december 2013 @ 12:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:05 schreef Gaddle het volgende:
Ze controleren of je een bepaald virus hebt gehad want als je dat virus niet heb gehad kan je dat krijgen via "besmet" zaad of van mannen die wel dat virus hebben gehad. Je kan er flink ziek van worden.
En kunnen ze dat zaad dus niet gebruiken bij je of mij in dit geval.
Merendeel van de bevolking heeft het virus gehad in zijn of haar jeugd.
Bedoel je herpes?
Gaddlezaterdag 14 december 2013 @ 14:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 december 2013 12:12 schreef RemcoDelft het volgende:

[..]

Bedoel je herpes?
Nee
Frummeltje86maandag 16 december 2013 @ 17:31
Vanmorgen weer een echo gehad, op dag 18. Dat kon wel dacht ik, want mijn eisprong is toch altijd op dag 20 of 21. Bleek vanmorgen dat ie dus al gesprongen was :') ze schatte maximaal twee dagen geleden. We hebben het gelukkig wel gezellig gehad dit weekend dus hebben het ei niet gemist :P ik vind het deze maand toch spannender, aangezien we nu ook die hsg hebben gehad.

Trouwens ook de folders meegekregen voor de hormonen die ik vanaf volgende cyclus ga spuiten. Volgende week ook prikinstructie. Op mijn werk ook maar vast meegedeeld dat ik in een bepaalde periode vaker naar het ziekenhuis zal moeten...

/einde egopost

Hoe gaat ie bij jullie, dames? :*
Gaddlemaandag 16 december 2013 @ 19:22
Dat klinkt niet verkeerd. Ik duim voor je dat het prikken niet nodig hoeft te zijn.
droomvrouwtjemaandag 16 december 2013 @ 19:23
Spannend frummel, ik ga voor je duimen :*
Lijnloosmaandag 16 december 2013 @ 19:23
Spannend Frummeltje!
Ik heb vandaag ook de prikinstructie gehad en nu infoavond over ivf/icsi. Ben benieuwd...
Frummeltje86maandag 16 december 2013 @ 20:40
Dank je dames :* ik hoop inderdaad ook dat het prikken niet meer nodig is.

Ben ook benieuwd naar de dingen die je hoort op zo'n infoavond, Lijnloos. Lijkt me best raar om daar dan met allemaal mensen te zijn die in hetzelfde schuitje zitten... Maar ergens misschien ook wel een gevoel dat je niet de enige bent. In ieder geval hoop ik dat het je brengt waar je op hoopt :*
Lijnloosdinsdag 17 december 2013 @ 10:08
Ik heb wat tips opgeschreven, ook voor mijn man die thuis was bij Minke maar het overgrote deel was al wel bekend vanwege de info die hier gedeeld wordt.
Het was in elk geval wel veel voller dan ik had verwacht, ik denk echt dat er wel 40 stellen zaten... :o Als je je dan bedenkt hoe vaak zo'n avond wordt georganiseerd en dat dit echt niet het enige ziekenhuis is, dan slik je toch effe. En dan maar hopen dat in elk geval voor de meesten hun dromen toch uit gaan komen via de behandelingen.
Maar goed, het was nuttig genoeg... nu op naar de praktijk :D
dobbeydinsdag 17 december 2013 @ 10:37
Bij de fertiliteitskliniek van ons gaven ze toen aan dat er heel veel stellen naar de voorlichtingsavond gingen en dat daarvan alsnog 30 tot 40% af haakten voor de behandeling omdat ze er nog niet aan toe waren......

Ik heb heel ff afstand genomen.... Lees wel mee verder maar zit niet lekker in mijn vel. De medicatie verhoging is echt horror en ik hoop met heel mijn hart dat ik morgen goed nieuws krijg bij de echo en mag gaan afbouwen. }:|


-O- Nog niet..... Medicatie slaat nu wel aan..... Dinsdag weer terug.... Mijn hoop op een hormoonvrije kerst is vervlogen ben benieuwd hoe dat zich gaat uiten in de relatie tussen mijn schoonvader en mij :X

[ Bericht 27% gewijzigd door dobbey op 18-12-2013 14:22:55 ]
Frummeltje86zondag 22 december 2013 @ 19:41
Sterkte, dobbey... :*
dobbeydinsdag 24 december 2013 @ 22:26
Even gauw een update van deze kant.... Ben redelijk uit het veld geslagen sinds vanmorgen -O-

De medicatie is toch niet aangeslagen. De gynaecoloog van vorige week heeft een foutieve meting gedaan waardoor ik al die tijd op een dikte van rond de 5 mm heb gezeten :(

De poging is nu stil gelegd en heb tabletten gekregen om de menstruatie op te wekken. 9 januari krijg ik te horen hoe of wat maar wat ik vanmorgen van de andere gynaecoloog begreep is dat ze vermoeden dat er endometriose in het spel is en dat ze dat eerst willen uitsluiten middels inwendige onderzoeken :? Mochten ze dat niet gaan doen dan zal ik waarschijnlijk aan de Menopur worden gezet. Ze gaan dan een schijn ivf doen omdat mijn baarmoederslijm daar wel goed op reageerde. Hoe ze dat dan willen gaan doen met de follikels die gaan groeien is mij nu ff een raadsel.

Mijn jaarafsluiting is dus niet zo best :'(

Voor nu wens ik iedereen hele fijne feestdagen en een spetterende jaarwisseling en ik hoop voor een ieder die hier post of alleen meeleest dat 2014 ons hele goede en fijne dingen gaat brengen maar vooral dat onze wensen mogen uit komen :*
Hobbesjedinsdag 24 december 2013 @ 22:56
Oh Dobbey wat een domper... :* :*
_Ophelia_dinsdag 24 december 2013 @ 23:08
Dobbey wat waardeloos. -O- :*
Kyaradinsdag 24 december 2013 @ 23:13
Oh Dobbey, dat is geen leuk bericht om de kerst mee in te gaan. -O-

:*
droomvrouwtjedinsdag 24 december 2013 @ 23:35
Dobbey wat een domper. Dikke knuf :*
Lijnlooswoensdag 25 december 2013 @ 00:16
Ach Dobbey, das gewoon kut! :* sterkte en ik hoop dat in januari meer duidelijkheid maar vooral uitkomsten voor jullie zijn weggelegd.
Incantrixwoensdag 25 december 2013 @ 06:33
Lieve, lieve dames hier, ik wil even zeggen dat ik aan jullie denk deze dagen :* ik hoop enorm, écht enorm, dat 2014 voor jullie het jaar mag worden dat dromen uitkomen :* :*
Incantrixwoensdag 25 december 2013 @ 06:40
(En Dobbey, ik zit al een tijdje naar een leeg reactieschermpje te kijken omdat ik gewoon niet weet wat ik moet zeggen.. Wat een onwijze klap in je gezicht ;( :* )
Gaddlewoensdag 25 december 2013 @ 08:46
Dobbey voor jou een dikke knuffel! ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen.

Lieve dames, ik wil even zeggen dat ik aan jullie denk deze dagen. ik hoop dat 2014 voor wij allemaal het jaar mag worden dat dromen uitkomen.
RemcoDelftwoensdag 25 december 2013 @ 09:39
Hier ook een zware kerst... Uitgerekende datum heeft op 26, 27, 28 en 29 december gestaan. Mijn vrouw had nu enorm dik moeten zijn. Die datum laat je niet los. Na dit jaar hopen we ook weer wat positiever te kunnen kijken.
Poezebeestwoensdag 25 december 2013 @ 15:42
Dobbey; wat een ontzettende domper. Een hele dikke knuffel en hopelijk komt erg een goed plan :*

Remco; kan me voorstellen dat deze dagen heel heftig zijn. Sterkte voor jullie.
droomvrouwtjewoensdag 25 december 2013 @ 21:43
pff Remco dat is heftig zeg, sterkte voor jullie :*
_NIKKI_woensdag 25 december 2013 @ 21:52
Dobbey wat een heftig bericht weer. Ik hoop zo enorm dat 2014 gewoon jullie jaar gaat worden. :*

Remco heel veel sterkte voor jou en je vrouw de komende dagen.

En een :* voor alle andere dames hier.
kahliedonderdag 26 december 2013 @ 14:18
Onze kerst is ook zwart. Sorry dames. Ik ben hier niet echt geweest, vanwege gezondheidsproblemen. We kwamen afgelopen zondag terug van vakantie. Heerlijk ff tussenuit. Was onwijs opgeknapt. Nou, dat was een rauwe thuiskomst. Niet lezen als je van kerst wil genieten.

SPOILER
Eerste instantie is mijn zus die zaterdagavond opgenomen. Vrijdag had ze TP gehad, die maandag daarvoor punctie. 8 Eicellen, 6 embryo's. Goed nieuws dus in principe. Zaterdag spugen (mogelijke overstimulatie). Raar verhaal, want ze was dus al dagen van de hormonen af. Zondag nog meer spugen, buikpijn, niet meer aanspreekbaar, CT-scan, dus einde verhaal mogelijke zwangerschap. Maandag nog steeds dubben, toch gekozen voor een spoedoperatie omdat er naast een overstimulatie nu mogelijk sprake was van een darmperformatie vanwege de punctie. Maandagavond horen dat ze haar in kunstmatige coma houden, stoma hebben aangelegd en bijna de complete dikke darm hebben weggehaald. Afgestorven. Mogelijk als complicatie van de punctie, de overstimulatie of de endometriose. Inmiddels is ze weer wakker, maar niet volledig, moe en overstuur. Wij hebben haar nog niet gezien, misschien morgen of zaterdag. Wij passen voornamelijk op het kindje dat er wel al is en op mijn ouders die ook zwaar over de zeik zijn.
Poezebeestdonderdag 26 december 2013 @ 14:42
Jeetje Kahlie, wat ontzettend heftig allemaal! Jouw zus krijgt ook alles op haar bordje als het aankomt op zwanger worden/blijven/zijn. Heel veel sterkte voor jullie en beterschap voor je zus :*
tombolafandonderdag 26 december 2013 @ 14:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 21:05 schreef Gaddle het volgende:

[..]

Er is een wachtlijst voor als je zaad van een donor gebruikt. Dat is ongeveer een jaar in het ziekenhuis waar ik loop.
En langer als je een bepaald virus niet heb gehad.

Ze controleren of je een bepaald virus hebt gehad want als je dat virus niet heb gehad kan je dat krijgen via "besmet" zaad of van mannen die wel dat virus hebben gehad. Je kan er flink ziek van worden.
En kunnen ze dat zaad dus niet gebruiken bij je of mij in dit geval.
Merendeel van de bevolking heeft het virus gehad in zijn of haar jeugd.
/ontlurkt
Niet alleen jij zou er dan flink ziek van kunnen worden, ook je baby kan het virus in je buik krijgen als jij het nog niet gehad hebt, en dan ben je helemaal verder van huis...

Echt top dat ze daar op controleren _O_
tombolafandonderdag 26 december 2013 @ 14:49
Voor de rest van de mensen hier een :* en sterkte met al het gedoe :@
kahliedonderdag 26 december 2013 @ 14:54
quote:
0s.gif Op donderdag 26 december 2013 14:42 schreef Poezebeest het volgende:
Jeetje Kahlie, wat ontzettend heftig allemaal! Jouw zus krijgt ook alles op haar bordje als het aankomt op zwanger worden/blijven/zijn. Heel veel sterkte voor jullie en beterschap voor je zus :*
Thanks Poezebeest. Mijn zus krijgt idd alles op haar bord.
Ik duim voor je dat dat brusje straks in 2014 komt voor jullie :*
_NIKKI_donderdag 26 december 2013 @ 16:12
Jemig Kahlie wat een verhaal. ;(
Wat enorm verdrietig voor je zus en haar gezinnetje. En natuurlijk voor jullie eromheen. :*
Frummeltje86donderdag 26 december 2013 @ 21:15
Een dikke :* voor iedereen hier met een ***-kerst... Remco, dobbey en kahlie :* :* :*

Ik ben heel blij dat het weer voorbij is voor dit jaar. Ik word steeds sipper met elke kerst dat we nog steeds met zijn tweeën zijn... :{
Sulldonderdag 26 december 2013 @ 21:38
Kahlie wat een regelrechte nachtmerrie. Heel heftig wat jou zus voor een prijs moet betalen voor hun wens, zo oneerlijk! Heel veel sterkte de komende tijd.

Dobbey ook al een slechte start vd kerst.

Alle andere hier ook een dikke :*. De feestdagen hakken er altijd flink in. Ik zou wens jullie veel hoop, moed en vooral veel gezondheid voor 2014.
droomvrouwtjevrijdag 27 december 2013 @ 00:27
Jeetje kahlie, wat een nachtmerrie. Dikke knuf voor jou en heel veel sterkte en beterschap voor je zus.

Ik hoop dat 2014 voor ons allemaal toch een beter jaar gaat worden zeg. Word erg verdrietig van al dat nare nieuws, van de meiden die hier nog steeds rondhangen en de meiden (en enkele heer) die hier dan weer aansluiten. Dikke knuf voor jullie allemaal :*
kahlievrijdag 27 december 2013 @ 08:14
_NIKKI_, Frummel, Sull & Droomvrouwtje, bedankt voor jullie lieve wensen en steun.
Ik hoop ook dat iedereen hier een geslaagder en beter 2014 in gaat, jullie verdienen het allemaal :*
dobbeyvrijdag 27 december 2013 @ 09:45
Jeetje kahlie wat een hel..... Hoe is het met je zus nu?
LadyBlackvrijdag 27 december 2013 @ 12:27
Jemig kahlie :o Wat naar en wat een eng idee! ;( Sterkte daar!

Dobbey, ik was zo blij voor je dat het in januari zou gaan beginnen en nu dit bericht -O-

Poezebeest, wat spannend... ik duim voor een succesvolle laatste poging!

Droomvrouwtje... 5 jaar ;( Wat een boel ziekenhuisbezoeken, tegenslagen, beslissingen, hoop, angst en verdriet. Daar word ik echt verdrietig van. Maar ik blijf voor je hopen!!

En voor de dames die nu voor hun gevoel te lang hebben gewacht met actie ondernemen: het is ook echt niet leuk om toe te geven dat het spontaan niet gaat lukken. En het is ook moeilijk om bij je gevoel te blijven als het ziekenhuis zegt dat het wel goedkomt.

Er staat een nieuw jaar voor de deur, en hoewel het confronterend is als je dat jaar wéér niet zwanger begint; het biedt wel nieuwe kansen. Ik blijf aan jullie denken en hoop voor jullie houden!
Skoapvrijdag 27 december 2013 @ 21:31
quote:
1s.gif Op donderdag 26 december 2013 14:48 schreef tombolafan het volgende:

[..]

/ontlurkt
Niet alleen jij zou er dan flink ziek van kunnen worden, ook je baby kan het virus in je buik krijgen als jij het nog niet gehad hebt, en dan ben je helemaal verder van huis...

Echt top dat ze daar op controleren _O_
Nu weet ik waar dit over gaat.
Rondehond of niet? Is idd heel erg gevaarlijk, geloof 80%! kans op een afwijking bij het kindje als de moeder besmet raakt in het eerste trimester...
Skoapvrijdag 27 december 2013 @ 21:38
Kahlie wat afschuwelijk ;( Heel veel sterkte voor je zus. :*

Dobbey ;( :*

En verder hoop ik voor jullie allemaal dat 2014 jullie jaar wordt :*
_Ophelia_vrijdag 27 december 2013 @ 21:39
Kahlie wat ontzettend eng. Hoe is het nu met je zus?
Veel sterkte i.i.g. :*

En even een :* :* :* voor iedereen.
Lijnloosvrijdag 27 december 2013 @ 21:39
Jeumig Kahlie.... wat heftig en naar allemaal. Ik hoop voor jou en je zus op een fatsoenlijk, fijn en vooral mooi 2014! :*

En Dobbey ook al zo'n domper en tegenslag. :* Ook voor jou ga ik duimen!
dobbeyzondag 29 december 2013 @ 15:08
En toen knakte ik tot aan het randje..... In de vriendengroep van mijn man is een oepsie..... Als je nagaat dat de gemiddelde leeftijd zo'n 10 jaar jonger is dan ik en er niemand verder een stabiele, lange vaste relatie heeft kun je je denk ik invoelen hoe ellendig ik me voel. :'(

We zijn fantastisch opgevangen door de rest van de groep en de jongen in kwestie baalde dat we het over de telefoon moesten horen van hem omdat 1 persoon zich versprak en vervolgens de desbetreffende persoon heeft opgebeld.

Gelukkig krijgen we alle ruimte voor ons eigen gedoetje en nadat we hem uitbundig hebben gefeliciteerd incl. applaus :') was er ruimte voor ons. Zelfs toen we al thuis waren kregen we nog sms'jes en appjes met dat 2014 ons jaar werd en dat het allemaal goed kwam O+

Dan is de openheid toch wel erg fijn. Nu hopen dat dit de laatste "tegenslag" van 2013 is en we het allemaal snel achter ons kunnen laten.
_Ophelia_zondag 29 december 2013 @ 15:11
Oh Dobbey, dat doet zo'n zeer :* Maar wat een lieve toffe vriendengroep verder. O+
LadyBlackzondag 29 december 2013 @ 15:20
Nou inderdaad... dit kun je er dan niet bij hebben eigenlijk ;(

Maar klinkt verder als een stel fijne vrienden O+
droomvrouwtjezondag 29 december 2013 @ 17:39
Ach dobbey.. Dat is idd een flinker domper die je dan niet kunt gebruiken. :* maar wat een lieve vrienden heb je O+
_NIKKI_zondag 29 december 2013 @ 17:45
Dobbey wat jammer dat jullie er op zo'n nare manier achter moesten komen. Het klinkt wel alsof jullie in ieder geval veel steun aan jullie vrienden hebben. :*
Poezebeestzondag 29 december 2013 @ 18:49
Dobvey; dat is niet fijn! Wel heel fijn dat je zo goed bent opgevangen door je vriendengroep. Hopelijk wordt 2014 jullie jaar!

Kahlie; hoe is het met je zus?

Hier in een dip en ik denk een behoorlijke dip, maar kan het niet toelaten want ben bang dat ik dan onderuit ga. Denk dat ik me de laatste 1,5 jaar te groot heb gehouden, teveel heb gebagatelliseerd en rationeel bekeken waardoor ik mijn emoties geen ruimte heb gegeven. De laatste cryo poging staat voor de deur en ik wil dat het zo snel mogelijk voorbij is, ik wil duidelijkheid en ik denk dat ik dan pas aan verwerken toe kom. Nu is het overleven want ik vind dat ik 'het recht' nog niet heb om me rot te voelen aangezien we nog 1 poging hebben. Daarnaast wil ik niet dat anderen er last van hebben. En terwijl ik dit zo schrijf weet ik dat het nergens op slaat, maar het voelt zo wel.
Jose81zondag 29 december 2013 @ 20:11
Kahlie.. wat super super heftig zeg!! Wat een verhaal... dit is echt niet wat je voor mogelijk houdt als je met dit soort behandelingen begint... Heel veel sterkte voor jullie allemaal! :*

Poezebeest... ook voor jou heel veel sterkte. Ik duim nog even door voor deze laatste poging.. :*

En verder voor iedereen: een heel gezond, gelukkig en vooral vruchtbaar 2014! :Y ^O^ :* O+
_NIKKI_zondag 29 december 2013 @ 20:46
Poezebeest, die hele onzekerheid is gewoon klote. En het duurt al zo lang voor jullie. Ik vind het heel logisch dat je je zo voelt hoor. En het mág ook gewoon, het is jouw gevoel. :*
Ik duim voor een mooie plakkert.
droomvrouwtjezondag 29 december 2013 @ 23:47
Poezebeest :* logisch dat je zo voelt. Bovenal je mag je ook zo voelen. Niks mis met die gevoelens. Dikke knuf voor jou..


Hier maar ff een kleine update. Het gaat steeds beter met me, naar de psycholoog gaan helpt me, maar vooral ook het hormoonvrij zijn. Geen rare buien meer, geen lijf dat lijkt gieren (heel raar gevoel alsof je lijf constant in beweging is nooit rust heeft) ik heb weer een libido en een nette cyclus van 28 dgn. Ik voel me gewoon echt steeds beter. Zie mezelf weer en voel me zelf ook weer.. Voorlopig gaan we nog niet verder. Als dan sowieso pas na de Carnaval. We zien wel, we genieten weer volop van elkaar en dat is ook erg belangrijk. En ons sociaal leven begint ook weer te lopen, die stond namelijk ook op een laag pitje
Lijnloosmaandag 30 december 2013 @ 07:55
Kahlie :o wat een schrik zeg en wat klote voor je zus. Ik ga duimen dat ze hier goed uitkomt!!! :*

Dobbey, wat rot is dat toch he, als je zelf zo graag wilt maar het niet lukt en dan iemand met een oepsie... De oepsie van onze vrienden staat op het punt geboren te worden en ik merk wel dat ik er heel dubbel in zit. Aan de ene kant ben ik zelf net zo zenuwachtig als zijzelf (ok, iets minder :+ ) en aan de andere kant knaagt het toch wel eens aan me. Maar dan bedenk ik me maar weer dat ondanks dat het een oepsie is, hij/zij wel ontzettend welkom is en dat ik hem/haar gewoon maar heeeeeel erg ga knuffelen/verwennen als ie er straks is. O+

Poezebeest, :* Lijkt me heel naar zo te "moeten" doorploeteren maar snap je wel hoor! Sterkte wijffie en hopelijk brengt die laatste cryo toch jullie wens in vervulling!

DV, wat fijn dat je je weer zo top voelt!!! Klinkt ook alsof je lekker/beter in je vel zit.

Hier zitten de eerste spuiten deca erin. Het valt me erg mee moet ik zeggen. Het spuiten zelf had ik ook weinig van verwacht (tis niet de eerste keer zelf moeten prikken, dus was al wel wat gewend), maar het kriebelt wel irritant nadien :@
Ik ga voor 2014!
dobbeymaandag 30 december 2013 @ 19:10
Poezebeest :* ik hoop in dit geval dat :save the last for the best.... Op gaat. Alle redenen om je zo te voelen ik zal dubbel zo hard voor jullie duimen.


DV fijn dat er verbetering plaats vind in je algehele gestel. :*


Lijnloos ik vind het inderdaad rot of nee ik vond het rot.... Ik denk dat op die avond alle stress en teleurstelling van de afgelopen weken naar buiten kwam. Ik heb die avond nog een heel gesprek met hem gehad en ik vind het echt super tof voor ze. Dat weet hij ook en hij snapt ons ook heel goed. Nu een paar dagen later merk ik dat mijn eigen onrust is gaan liggen. We staan voor een nieuw jaar met nieuwe kansen, het komt goed ik weet het zeker en als het volgende maand niet is dan die maand er op en als het dan niet is dan wel later!

Wat betreft de vriendengroep ben ik echt blij dat ze ontzettend zijn bijgedraaid. Ze zijn in het begin faliekant tegen me geweest omdat ik nogal euhm... Anders was..... Hart op de tong, gemiddeld 10 jaar ouder en meer levenservaring en dat werkte allemaal tegen me. Ze waren bang dat ik mijn, nu man, niet serieus nam en in hun ogen was hij de eeuwige vrijgezel tot ik in ene daar was. Binnen 3 mnd woonden we samen en 2 jaar later zijn we getrouwd O+ Nu 2 jaar na het trouwen ben ik 1 van hun en hoor ik er helemaal bij. Ze hebben ingezien dat ik ook maar een mens ben en ze zijn er van overtuigd dat goede bedoelingen heb met hun kameraad. ;)
tombolafanmaandag 30 december 2013 @ 19:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 december 2013 21:31 schreef Skoap het volgende:

[..]

Nu weet ik waar dit over gaat.
Rondehond of niet? Is idd heel erg gevaarlijk, geloof 80%! kans op een afwijking bij het kindje als de moeder besmet raakt in het eerste trimester...
nee CMV, kan voor ernstige afwijkingen (en zelfs dood) bij t kindje zorgen...
Skoapmaandag 30 december 2013 @ 20:31
quote:
1s.gif Op maandag 30 december 2013 19:56 schreef tombolafan het volgende:

[..]

nee CMV, kan voor ernstige afwijkingen (en zelfs dood) bij t kindje zorgen...
thnx voor de toelichting! Ik begreep al niet waar het over ging..

Heb zelf net dat rode hond gebeuren uit laten zoeken, vandaar dat ik dacht dat het daarover ging.
Hobbesjemaandag 30 december 2013 @ 20:48
Kahlie wat een verhaal. Kipenvel... hoe is het nu met je zus? Sterkte.

Dobbey :*
tombolafanmaandag 30 december 2013 @ 21:08
quote:
1s.gif Op maandag 30 december 2013 20:31 schreef Skoap het volgende:

[..]

thnx voor de toelichting! Ik begreep al niet waar het over ging..

Heb zelf net dat rode hond gebeuren uit laten zoeken, vandaar dat ik dacht dat het daarover ging.
ja je moet met veel dingen voorzichtig zijn :{

Ik ga duimen voor iedereen hier dat 2014 een topjaar wordt :*
Frummeltje86dinsdag 31 december 2013 @ 09:01
Dobbey, wat heftig zeg, om zoiets nu van zo dichtbij te moeten ervaren... Fijn dat je zo goed bent opgevangen door je vriendengroep, maar ik snap wel dat het pijnlijk blijft...

Poezebeest, ik kan het me ergens wel voorstellen. Ik ben zelf ook altijd heel rationeel en heb behoefte aan zekerheid. Ik ga heel hard voor je duimen dat deze laatste poging zal slagen :*

Droomvrouwtje, goed om te lezen dat het wat beter gaat met je. :*

Lijnloos gestart! Ik houd mijn vingers crossed voor jullie :* Fijn dat het prikken meevalt!

Kahlie, ik hoop dat het inmiddels met jouw zus wat beter gaat?

---

Ik word een beetje paranoia van mijn lichaam op het moment. Nog geen duivels te bekennen en inmiddels 16-17 dagen na mijn eisprong (niet exact bekend). Last van slapeloosheid en flink opgezette darmen, maar ook alle signalen dat ik binnen afzienbare tijd ongesteld word. Ik wilde vanmorgen testen, maar manlief heeft liever dat ik nog even wacht. In ieder geval tot mijn 'normale' cycluslengte afgewerkt is. Hij raakt zo down van een negatieve test, dus ik snap hem ook wel. Maar deze onzekerheid... ik word er gek van! En ik denk gelijk: ze zeggen dat die luteale fase nagenoeg altijd 14 dagen duurt. Ook mijn eigen arts zei dat, toen ik daarover twijfelde. Nou, mijn lijf bewijst het tegendeel... :{
Chantydinsdag 31 december 2013 @ 10:22
Lieve dames. Ik wens jullie heel veel streepjes toe in 2014 :* Geef de moed niet op!
droomvrouwtjedinsdag 31 december 2013 @ 10:42
Chanty dankjewel :*


Hmm frummel, tja als ik jou was geweest had ik getest.
Maar een lange of kortere luteale komt wel voor. Ik zou zeggen volg je eigen gevoel hierin. Ik snap dat je man zo'n negatieve test niet zitten, maar misschien geeft het jou wel de rust die je nodig hebt
Dikke knuf :*
_Ophelia_dinsdag 31 december 2013 @ 10:47
Ik vond een negatieve test nooit echt rust brengen om eerlijk te zijn. Frummel sterkte met wachten in ieder geval :*
klumsydinsdag 31 december 2013 @ 10:47
Lieve meiden, hopelijk worden jullie dromen in 2014 werkelijkheid :*

Vanaf morgen hier ook geen anticonceptie meer... Spannend...
_Ophelia_dinsdag 31 december 2013 @ 10:49
Klums O+ Gaan jullie ook weer voor een nieuw traject of eerst kijken wat er zo gebeurt?
snoenkdinsdag 31 december 2013 @ 10:51
Even van me afschrijven.. Zijn nu even gestopt met het ziekenhuis vanwege de feestdagen en is best even fijn om je niet om alles druk te hoeven maken. Vandaar dat ik hier ook wat minder was.

Maar we hebben nu al 2 weken de kinderen van een kennis in huis en doet me diep in mn hart zo een pijn, vanavond vieren ze hier hun oud en nieuw. voor de ene haar eerste oud en nieuw. en dan kan ik wel janken, wij willen zo graag een kindje om alles mee mee te maken en deze worden voor mijn gevoel hier maar even gedumpt omdat dat makkelijker uitkomt. Pfft nouja, weet eigenlijk ook niet wat ik ermee wil zeggen.... dat ik het oneerlijk vind soms denk ik.

Hoop voor iedereen dat 2014 een heel wat beter jaar wordt dan dit jaar :*
klumsydinsdag 31 december 2013 @ 10:53
Wij mogen pas weer het traject in als Lola 1 is, nog 1,5 maand wachten...
Maar aangezien de kans kans erg klein is dat het zonder gaat lukken, hebben we besloten geen anticonceptie te gebruiken tot die tijd in de hoop ( misschien een beetje naïef ) dat we het zonder de MMM kunnen :)
_Ophelia_dinsdag 31 december 2013 @ 10:59
Het is ook gewoon oneerlijk Snoenk :*
Begrijp ik nou dat de jongste nog geen 1 is en "gewoon" is "uitbesteed" met de feestdagen? Daar zou ik sowieso moeite mee hebben.
Ik kan me nog herinneren dat we een paar jaar geleden kerst en o&n met familie vierden en dat ik al vooraf wist dat er een baby van een paar weken oud bij zou zijn. De tranen springen me nu weer in de ogen als ik eraan denk hoe ik me toen voelde. Het is nu minder "scherp", maar een vriendinnetje is zwanger van (niet het eerste) ongelukje en dat komt nu toch weer hard binnen.

quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2013 10:53 schreef klumsy het volgende:
Wij mogen pas weer het traject in als Lola 1 is, nog 1,5 maand wachten...
Maar aangezien de kans kans erg klein is dat het zonder gaat lukken, hebben we besloten geen anticonceptie te gebruiken tot die tijd in de hoop ( misschien een beetje naïef ) dat we het zonder de MMM kunnen :)
Ik ben nooit anticonceptie gaan gebruiken met dezelfde hoop, en ook eenzelfde kleine kans, dus ik ben minstens even naïef. ;)
De intake is hier ondertrussen geweest, maar ik moet volledig gestopt zijn met de borstvoeding voor we van start mogen en daar heb ik ook wat (veel) moeite mee.
LadyBlackdinsdag 31 december 2013 @ 11:04
Jemig snoenk :{ dat zou ik ook moeilijk vinden!

En Ophelia, echt niet tof dat het niet naast elkaar kan...
droomvrouwtjedinsdag 31 december 2013 @ 11:19
Snoenk :* jemig dat zou ik ook moeilijk vinden. Ik vind het al moeilijk we vieren O&N met vrienden en ze hebben allemaal kinderen en het besef dat wij de enige zijn zonder kinderen doet pijn (uberhaupt zijn we in onze vriendenkring op 2 stellen na de enige nog zonder kinderen, waarvan 1 stel ze niet meer wil vanwege te oud en het andere stel nog niet zo ver is) laat staan hoe het dan voor jou is. Zeker als je het idee hebt dat ze maar ''gedumpt'' zijn. Dikke knuf :*

Klumsy ooooh wat spannend!!

En Ophelia ook! Leuk!

Ophelia, daarom schreef ik ook, ga op je gevoel af. Mij gaf zo'n negatieve test wel rust. Misschien omdat ik eigenlijk diep van binnen wel wist dat het niet zo was, die test bevestigde dat gevoel.

[ Bericht 1% gewijzigd door droomvrouwtje op 31-12-2013 11:33:48 ]
Lijnloosdinsdag 31 december 2013 @ 11:22
Klums, wat spannend!!!! Gaan we samen 2014 in met het idee in het nieuwe ziekenhuis een mini te werpen <3

Snoenk, dat is gewoon ronduit kut. Wat lomp dat die kindjes gewoon bij jullie zitten (zonder ouders neem ik aan) om O&N te vieren. Los van hoe het bij jullie gaat vind ik dat vrij schofterig, maar goed...
Lekker dat jullie even afstand hebben genomen met de feestdagen. Geniet even lekker van alle niet-gedoe! :*
snoenkdinsdag 31 december 2013 @ 11:35
jongste is idd nog geen 1.
En hier ook elke maand hoop hoor ook al weet ik dat het eigenlijk zo goed als niet kan.

En het is met de feestdagen (vind ik) gewoon altijd extra het besef dat het nog niet is zoals je het graag zou willen. En het vieren met vrienden met kinderen lijkt me ook niet makkelijk :*

Owh en hier ook testen als ik eigenlijk wel wist dat het een negatieve test was. Geeft mij meer rust en meestal word ik ook snel daarna ongesteld
_Ophelia_dinsdag 31 december 2013 @ 11:37
Ik blijf dan altijd hopen op vals negatief, heb dus ook na Otje bewust geen testen meer in huis gehaald.
Frummeltje86dinsdag 31 december 2013 @ 14:05
Als manlief niet thuis geweest was, had ik waarschijnlijk wel getest... Maar ik ben zelf ook altijd in mineurstemming als de uitslag negatief is, dus dan heeft ie het alsnog wel door. Waarschijnlijk morgen of donderdag een test doen, als er dan nog geen bloed is.

Droomvrouwtje, dat zal geen makkelijke avond voor je worden... :* Wij hebben er dit jaar bewust voor gekozen om alle uitnodigingen af te slaan en lekker met zijn tweetjes het nieuwe jaar in te luiden.

Snoenk, lijkt me ook niet tof zeg. Ik wil ook niet gelijk oordelen, maar vind het op zijn minst bijzonder... :{

Klumsy, wat fijn dat jullie er binnenkort ook weer voor mogen gaan! Je hebt al zo'n mooie meid, dus ik snap wel dat je graag een broertje of zusje voor haar wilt. Hopelijk wordt 2014 ook voor jou een vruchtbaar jaar.

Ophelia, dat lijkt me inderdaad wel erg dubbel... :*
_NIKKI_dinsdag 31 december 2013 @ 15:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2013 10:53 schreef klumsy het volgende:
Wij mogen pas weer het traject in als Lola 1 is, nog 1,5 maand wachten...
Maar aangezien de kans kans erg klein is dat het zonder gaat lukken, hebben we besloten geen anticonceptie te gebruiken tot die tijd in de hoop ( misschien een beetje naïef ) dat we het zonder de MMM kunnen :)
Klums, je zou niet de eerste zijn hoor. Mijn collega had nooit een eisprong en ook met medicatie wilde het niet echt lukken om een mooi ei te krijgen. De laaste poging die ze zouden doen werd ze toch zwanger. En hun dochter was net 9 maanden toen ze weer zwanger was. Allerlei onderzoeken gehad want ze was zo moe en voelde zich belabberd. Bleek tijdens een echo van haar buik dat er gewoon een kindje van een week of 14 in haar buik zat. Dat was een enorm gewenste oepsie zegmaar. O+ Ik kreeg er tranen in mijn ogen van toen ze het vertelde, ik had toen zelf net mijn mk gehad maar gunde het haar zó.

Frummel wat een onzekerheid. :*

En even een :* voor alle dames hier. Ik duim voor een heel mooi 2014 waarin jullie hopelijk allemaal dit topic mogen verlaten.
_Ophelia_dinsdag 31 december 2013 @ 15:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2013 11:04 schreef LadyBlack het volgende:
En Ophelia, echt niet tof dat het niet naast elkaar kan...
Misschien dat ze het zonder hormonen zouden doen als ik ze heel lief aankijk en met een bult onderzoeksresultaten aankwam waaruit blijkt dat de borstvoeding an sich geen problem is. Maar tegelijkertijd was de vorige combi met hormonen wel heel succesvol dus ik heb besloten om maar gewoon op het oordeel van de arts te vertrouwen.
LadyBlackdinsdag 31 december 2013 @ 16:33
Je had al eens IUI gedaan zonder toch? Ik snap best dat je het liefst voor de grootste kans op resultaat gaat.

Uitgaande van het positieve: als je zwanger wordt zou je waarschijnlijk ook stoppen :*

Dames sterkte vanavond, en maak er op wat voor manier dan ook toch een heel mooie avond van! :*
droomvrouwtjedinsdag 31 december 2013 @ 16:44
@frummel :* ik hoop dat je heel snel duidelijkheid krijgt..

En vanavond, ti's dubbel, ik geniet enorm van die kleintjes, waar van 1 helemaal gek op mijn man is, die was dik een week geleden erg boos dat ze niet mee mocht naar onze midwinter BBQ O+
Wat ik erger vind, is dat we weer met lege handen/buik staan. Dat ik niet weet wat de toekomst ons brengt. Dat hoe hard ik ook roep, 201.... [insert jaar] gaat ons jaar worden, dan worden onze dromen werkelijkheid, ik steeds weer tot de conclusie kom dat het weer niet gelukt is.
Ik ga hem gewoon lekker vieren, moet hoofd en borst vooruit het nieuwe jaar in, toch weer hopend dat het dan eindelijk ons jaar word

Dikke knuf voor jullie allemaal meiden :*
Ik wou dat ik een toverstaf had, waarmee ik jullie allemaal zwanger kon toveren.
Gaddledinsdag 31 december 2013 @ 18:15
een heel gezond, gelukkig en vooral vruchtbaar 2014! hopelijk hebben wij dames dit jaar meer geluk.
Als ik geluk heb mag ik in augustus starten met de kid behandelingen. ik hoop het zo.
Sulldinsdag 31 december 2013 @ 18:24
Oud&Nieuw is toch een avond van terug kijken en vooruitkijken. Het terugkijken zal bij de meeste toch pijn doen, maar ik wens jullie wel alle sterkte, moed en hoop toe om in 2014 verder te gaan om jullie wens uit te laten komen. :* :*
klumsydinsdag 31 december 2013 @ 21:08
Ja misschien zien we elkaar wel in het nieuwe ziekenhuis, al hoop ik dat jij al lang zwanger bent als ik de medische molen in ga :*

Wel een raar idee dat het ook gelijk de laatste keer zal zijn dat ik zwanger zal zijn...
gewoonmezelf87dinsdag 31 december 2013 @ 21:11
Lieve dames,

Voor 2014 wens ik jullie alleen maar voorspoed toe, een heel vruchtbaar jaar!
Phaidradinsdag 31 december 2013 @ 21:38
In 2014 dit topic leeg, dat zou toch mooi zijn O+ :*
Cathmardinsdag 31 december 2013 @ 22:41
Ik hoop op een zeer vruchtbaar 2014!!
Tante_Soesadinsdag 31 december 2013 @ 23:55
Meiden, dat jullie grootste wens komend jaar maar uit mag komen :*
Frummeltje86woensdag 1 januari 2014 @ 09:57
Wat ontzettend lief, al die wensen van dames buiten dit topic! Doet me goed, meiden. Dank jullie wel! :)

Ik wens ons allemaal een gezond en mooi jaar waarin al onze dromen verwezenlijkt zullen worden. Wat zou het mooi zijn als dit topic gewoon opgeheven kon worden... :* heel veel kracht gewenst aan een ieder die het nodig heeft!
Sethiwewoensdag 1 januari 2014 @ 10:57
Dames ik hoop dat 2014 het jaar is waarin de langgekoesterde wens voor jullie in vervulling gaat :*
Gaddlewoensdag 1 januari 2014 @ 13:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2013 21:38 schreef Phaidra het volgende:
In 2014 dit topic leeg, dat zou toch mooi zijn O+ :*
Mijn grootste wens is dat dat de waarheid is.
miss_slywoensdag 1 januari 2014 @ 15:21
En weer een nieuw jaar waarin dit topic niet leeg is. En weer wens ik alle meiden hier dat hun grote wens eindelijk vervuld wordt.

Ik wens jullie een goed 2014! :*
Frummeltje86donderdag 2 januari 2014 @ 08:37
Negatieve test vanmorgen, dus mijn lijf houdt ons flink voor het lapje. Hopelijk ziet ze nu dat we haar door hebben en begint vandaag mijn ongi. Ik ben nu onderhand wel klaar voor het prikken.
Saffierdonderdag 2 januari 2014 @ 09:54
Dat in 2014 dromen mogen uitkomen. :*
Hobbesjedonderdag 2 januari 2014 @ 10:05
Frummeltje :*

Hopenlijk wordt 2014 voor de dames hier een goed jaar.
droomvrouwtjedonderdag 2 januari 2014 @ 10:45
frummel -O- :*
Frummeltje86vrijdag 3 januari 2014 @ 09:12
Meiden, ik heb het even niet meer. Nog steeds niet ongesteld (dag 36 vandaag) en bijna twintig dagen na de eisprong. Net maar even het ziekenhuis gebeld, maar zij kunnen natuurlijk ook niet zoveel voor me doen. Waar ik al bang voor was: het weekend afwachten en anders maandag terugbellen.

Misschien zit ik me druk te maken om niks maar bij de gedachte dat ik nu nog drie dagen niks weet, word ik gek... :'(
Lijnloosvrijdag 3 januari 2014 @ 09:56
Oh Frummeltje :* Wat een klotesituatie. Het helpt vast ook geen hol door maar van het negatiefste uit te gaan, misschien dat je lijf het dan ook gaat snappen.... Hopelijk breekt het snel los en kun je verder, zo in niemandsland is ook niks.
dobbeyvrijdag 3 januari 2014 @ 10:17
Frummel.... -O- :*
Gaddlevrijdag 3 januari 2014 @ 12:09
Sterkte Frummel. Probeer iets te gaan doen waardoor je een beetje kan ontspannen of iets wat je leuk vind om te doen. dan kan je hopelijk je hoofd even op iets anders zetten
Arjavrijdag 3 januari 2014 @ 15:48
Hoi meiden. Wat verdrietig om te lezen dat er nog geen streepjes zijn geweest hier, sinds ik onder mijn steen kroop. Ik wens iedereen een mooi 2014 waarin dromen uitkomen.

Ik ben intussen eindelijk helemaal hersteld van mijn blinde darm perforatie. De gedwongen pauze heeft ons wel goed gedaan. Even geen hormonen, dat pompje aan mijn lichaam, echo's, seks op de klok en lange wachtweken.

Ik had stiekem gehoopt dat mijn lijf het toch weer zelf zou gaan doen, zonder pompje. Dat het misschien wakker was geschud en gereset, maar ik ben sinds 17 november niet meer ongesteld geweest en de test vandaag was weer wit. Wat heb ik een hekel aan die eeuwig witte testen die mijn hoop steeds vernietigen.

Mijn beste vriendin is intussen hoogzwanger en de babykamer aan het inrichten. Confronterend.

Binnenkort een afspraak maken bij de gyn. Aan de ene kant wel zin weer verder te gaan en een reeele kans te hebben, maar aan de andere kant weer dat hele circus in en al die concessies doen, ik zie er tegenop.

In april ga ik trouwen en daarna op huwelijksreis naar hopelijk Thailand. Ik wil nog tot max april verder gaan met die pomp en als dat geen succes heeft, neem ik een pauze tot na de huwelijkreis en dan wil ik geen pompje meer, maar gewoon zelf spuiten. Wel fijner ook in de lente en zomer.

Tegelijkertijd, het idee dat ik in mei nog steeds niet zwanger zou zijn en dan 36 ben, pfff.
Frummeltje86zaterdag 4 januari 2014 @ 08:44
Bedankt voor alle lieve steunbetuigingen :*

Arja, wat fijn dat je hersteld bent! Ik snap wel dat je dat pompje niet meer wilt tijdens de warmere maanden. Hopelijk trouwen jullie stiekem alsnog met zijn drietjes :*

Zh belde nog terug gisteren, mocht bloed laten prikken op progesteron. Inderdaad een ei gehad, maar zodanig laag dat er van een zwangerschap geen sprake kon zijn. Ik heb dus weer provera meegekregen. Moeten jullie eens raden wat mijn lijf gisteren om half zeven in de avond deed... :') Juist, de duivels waren gearriveerd. Al die stress gisteren om niks. Ik voelde me al zo'n doos om te bellen hierom, maar nu helemaal. Nou ja, nu kunnen we in ieder geval weer verder!
kahliezaterdag 4 januari 2014 @ 16:56
Lieve dames,

Ook ik wens dat dit topic zo snel mogelijk leeg mag zijn. Ik geef jullie allemaal een dikke :* voor de lieve steun die ik heb mogen ontvangen de afgelopen jaren.

Aankomende week mag mijn zus naar huis. Nog steeds is onduidelijk of de IVF-procedure een rol heeft gespeeld of niet. De huidige theorie is dat ze, bijna tegen overstimulatie aan heeft gezeten, en dat het stroperig zijn van het bloed i.c.m. de kleinere bloedvaten in de dikke darm, heeft geleid tot deze situatie. Er zal dus nog een hoop moeten worden uitgezocht. Wij zijn al heel dankbaar dat ze er nog is.
_NIKKI_zaterdag 4 januari 2014 @ 17:11
Kahlie wat fijn dat je zus bijna naar huis mag. Het zal nog wel een flinke impact hebben op haar en jullie in de komende periode, maar jullie kunnen in ieder geval naar een toekomst kijken waar zij ook een rol in speelt. Aan het verhaal te lezen had dat ook anders kunnen zijn. Heel veel sterkte komende tijd. :*

Frummel toch ongesteld. Wat een gedoe met je lijf dat je voor de gek houdt. :*
kahliedonderdag 9 januari 2014 @ 13:18
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 januari 2014 17:11 schreef _NIKKI_ het volgende:
Kahlie wat fijn dat je zus bijna naar huis mag. Het zal nog wel een flinke impact hebben op haar en jullie in de komende periode, maar jullie kunnen in ieder geval naar een toekomst kijken waar zij ook een rol in speelt. Aan het verhaal te lezen had dat ook anders kunnen zijn. Heel veel sterkte komende tijd. :*
Dank je wel _NIKKI_. Ze is 24 uur thuis geweest. Ze is nu weer terug het ziekenhuis in. Bloeddruk bleef te laag en huisarts vond het niet verantwoord. Zucht.

Tijd voor beter nieuws hier!
dobbeydonderdag 9 januari 2014 @ 14:49
Kahlie wat heftig... Ik hoop en duim dat het snel beter zal gaan met je zus :*
dobbeydonderdag 9 januari 2014 @ 16:11
-O- Toch hysteroscopie....

De gyn wil toch weten waar het weg komt dat ik niet op de medicatie reageer en heeft me zojuist aangemeld voor de hysteroscopie. Hij wilde het poliklinisch (vergeef me als ik het fout zeg) doen dus zonder narcose of wat dan ook maar ik heb aangegeven dat ik het niet wilde :X
Toen ik uitlegde dat ik bang was om een terugval te krijgen qua handelingen downstairs wilde hij het al helemaal niet op die manier doen en was onder narcose de enige optie.

Ik moet nu wachten op een afspraak van de anesthesist en dan krijg ik instructies voor de ok. Ik krijg of 2 weken van te voren de afspraak door OF ik moet bellen als ik menstrueer en dan kan ik 5 dagen later terecht. Ze willen het zien vlak na een menstruatie omdat dan alles "rustig" zou moeten zijn.
kahliedonderdag 9 januari 2014 @ 17:26
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2014 16:11 schreef dobbey het volgende:
-O- Toch hysteroscopie....
Oh, wat rot -O-
Wel fijn dat ze actie gaan ondernemen om goed te bekijken wat er aan de hand is, maar niemand zit te springen om een hysteroscopie. :*
Frummeltje86donderdag 9 januari 2014 @ 19:20
Pfoe kahlie... Het zit je zus echt niet mee zeg :*

dobbey, spannend inderdaad. Heel goed dat je hebt aangegeven het niet zonder narcose te willen ondergaan. Je weet zelf het best wat je wel en niet aankunt.

En voor alle andere dames een dikke kus :*
droomvrouwtjedonderdag 9 januari 2014 @ 20:22
Kahlie :{ jeetje het zit je zus niet mee zeg. Dikke knuffel

Dobbey podver ook al weer een domper. Dikke knuf ook voor jou
dobbeyvrijdag 10 januari 2014 @ 11:52
Dank voor de reacties O+

Ik was heel bang dat ik, vanwege de reactie van de gyn, lang zou moeten wachten voor er überhaupt actie zou zijn dus ik belde net met het ziekenhuis waar ik ongeveer rekening mee moest houden. Krijg ik te horen:

Ik ben net bezig met je papieren en 27-1 heb je gesprek bij de anesthesist en op dag 1 van je menstruatie moet je bellen dan word je ca. 5 dagen later "geholpen" :o

Da's al over 3 weken *O*

(ik voelde me heel schuldig naar mijn man toe dat we nu weer door mij langer moesten wachten voor we konden beginnen :@ dus al mijn schuldgevoel is in ene weg *O* Hoe blij kan een mens zijn met een ingreep :D )


Mijn vriendin stuurde me in ene een liedje van Hanny over de app..... Wil jij mijn kijkdoos even zien :') :D

[ Bericht 11% gewijzigd door dobbey op 10-01-2014 12:08:23 ]
droomvrouwtjevrijdag 10 januari 2014 @ 13:07
Oh dat is fijn dat je al zo snel geholpen kunt worden. En je niet schuldig voelen hoor :* zegt zij die zich nooit *kuch* schuldig voelt*
Pinnenmutskevrijdag 10 januari 2014 @ 13:30
ook voor jullie een :* in het nieuwe jaar.
dobbeywoensdag 15 januari 2014 @ 08:58
Dames hoe gaat het hier?

Ik voel me best alleen in dit topic nu :') ;)
Lijnlooswoensdag 15 januari 2014 @ 09:20
Hier volop aan de spuiten :D Voel me net een junk af en toe hoor... vrijdag weer afspraak om te zien hoe mijn eieren groeien. Zoals mijn man het zei "het begint met een doosje aan elke kant, kijken welke de XL worden!"... :|W
dobbeywoensdag 15 januari 2014 @ 09:28
quote:
11s.gif Op woensdag 15 januari 2014 09:20 schreef Lijnloos het volgende:
Hier volop aan de spuiten :D Voel me net een junk af en toe hoor... vrijdag weer afspraak om te zien hoe mijn eieren groeien. Zoals mijn man het zei "het begint met een doosje aan elke kant, kijken welke de XL worden!"... :|W
Hahahaha het had een opmerking van mij kunnen wezen.

Ik kan ook best gemeen zijn en dan gier ik het uit van het lachen terwijl de andere partij knalrood word >:) Mijn moeder vroeg voor kerst in de winkel of ik nog eieren had en zo nee welke maat ik dan moest hebben. Ik antwoorde dus heel nuchter Nee heb ze niet maar als ze, ze hebben liggen in het schap dan het liefst rond de 20 mm *) Mijn ma wist niet waar te kijken terwijl ik dan de grootste lol heb :D

Maar goed, humor is voor mij heel belangrijk en zelfspot helemaal anders trek ik het niet :@
Lijnlooswoensdag 15 januari 2014 @ 09:47
Oh ik kon er ook heel hard om lachen idd :D
droomvrouwtjewoensdag 15 januari 2014 @ 09:50
Goede morgen meisjes.. Zelfspot en grappen herkenbaar. Dat maakt het een stuk dragelijker allemaal. De opmerking over de eieren zou eentje zijn die wij maken. Zo roep ik vaak dat ik onderdelen mis en voor een beurt moet haha.. Lekker fout

Hier weinig te melden. Ik heb een cyclus, voel me goed en geniet van het leven en de rust. Ik denk er niet te veel over na, want als ik denk aan dat we na de carnaval weer gaan beginnen krijg ik het Spaans benauwd. Vind het doodeng, niet de onderzoeken en de terugplaatsing, maar gewoon nu al opzien tegen een (eventuele) negatieve test.
dobbeywoensdag 15 januari 2014 @ 10:48
Dv :* je had gesprekken toch? Heb je ook aanhangig gemaakt dat het je benauwd omdat je het toch redelijk negatief in ziet?

Oeh carnaval. Vind het zo jammer dat ze dat bij ons in de buurt niet echt doen. Ik hou wel van dat hele foute >:O

@ Lijnloos ben benieuwd of je vrijdag richting de maxi's gaat. Succes in ieder geval ^O^
Poezebeestwoensdag 15 januari 2014 @ 11:16
Hier ook in de wacht, over 2 weken aanmelden voor de allerlaatste cryo's. Verder niet goed in mijn vel,flinke dip dus vooral daarmee bezig om dat te tackelen.
droomvrouwtjewoensdag 15 januari 2014 @ 12:09
@dobbey, ja heb idd gesprekken, daar heb ik het ook aangegeven, zij vond dat niet raar. Ik zit op dit moment lekker in mijn vel, dat gevoel wil ik vooral niet kwijt, daar ben ik namelijk bang voor. We hebben daarom afgesproken dat we rond de terugplaatsing en de wachtweken extra gesprekken hebben zodat we er op tijd bij zijn, ik wil namelijk echt geen terugval.

En carnaval, ik heb er echt mega veel zin in *O* heb lekker vrij die week, we beginnen al op zaterdag, dan gaan we naar Venlo naar de zoepkoel.. En eindigen dinsdag in Kerkrade, daar gaan we naar het Klonentrekken, thema is dus Clown :7 :+

Poezebeest :* doe je rustig aan en denk aan jezelf he!! Dikke knuf
dobbeywoensdag 15 januari 2014 @ 12:56
Poezebeest ruk is dat he? Ik ben weer aardig uit het dal en hoop dat het voor jou ook voorspoedig vergaat :*

De vooruitzichten klinken goed dv :D
klumsywoensdag 15 januari 2014 @ 16:40
Poezebeest :*

Ik ben ongesteld... Ga 3 februari het ziekenhuis bellen om een afspraak te maken voor eind februari :)
Kyarawoensdag 15 januari 2014 @ 16:59
Poezebeest :*

Jullie gaan weer door Klumsy? Leuk!
Arjawoensdag 15 januari 2014 @ 17:10
Dv: fijn die extra preventieve gesprekken!

Ik heb morgen een afspraak bij de gyn. We gaan weer verder. Heb er zin in weer een echte kans te maken en vol verwachting te zijn. Maar zie er ook weer tegenop, de onzekerheid.

Morgen ga ik met mijn zwangere beste vriendin naar de kroeg, om haar verlof te vieren. Leuk, maar ook moeilijk.

Die dubbelheid in alles.
NotTheSamedonderdag 16 januari 2014 @ 14:32
* NotTheSame sluipt ook weer zachtjes binnen...

Bij Draakje na 2 rondes Clomid zwanger geraakt, daarna 1 jaar bv gegeven en warempel leek ik hierna een stabiele cyclus te hebben... Tot mijn vorige cyclus...
Het lijkt nu allemaal weer naar 40+ dagen te gaan waardoor we toch maar (weer) uit gaan kijken naar een afspraak bij de fertiliteitspoli, alleen wanneer is nog niet duidelijk. Ik wil de maanden april en mei graag overslaan ivm alle verjaardagen en verplichte zooi, maar of ik voor die tijd al in de MM kan, dat is niet duidelijk.
We zullen het allemaal wel zien.
Maar ik ga hier eens eerst bijlezen!
klumsydonderdag 16 januari 2014 @ 15:09
Arja vervelend die dubbele gevoelens, hopelijk heb je toch een leuke dag vandaag..

NTS wat leuk dat jullie ook weer een 2e gaan
Ik heb geen idee of er wachttijden zijn en hoe lang, daarom ga ik ook maar vast een maand voor
we willen ( nouja willen nu al ;) ) bellen om een afspraak in te plannen :)

Weet jij dat Lijnloos, of er een wachtlijst in het Meander was?
Al is dat misschien ook weer afhankelijk van de behandeling... Vooralsnog gaan we voor ovulatie inductie
klumsydonderdag 16 januari 2014 @ 15:13
quote:
2s.gif Op woensdag 15 januari 2014 16:59 schreef Kyara het volgende:
Poezebeest :*

Jullie gaan weer door Klumsy? Leuk!
Ja had al wel eerder gewild, maar dat was helaas geen optie door de keizersnede...
en vind het ook wel erg fijn dat als we de medische molen in gaan m'n schoonzus niet meer bij ons woont! Eindelijk het huis weer voor onszelf O+
Nu nog proberen wat kilo's kwijt te raken zodat dat geen probleem gaat worden, geen zin om naar huis gestuurd te worden en eerst nog af te moeten vallen :(
ben nu op hetzelfde gewicht als dat ik was toen ik van Lola zwanger ben geworden, maar nog wel 6 kilo zwaarder dan bij Roan en Senna...
Lijnloosdonderdag 16 januari 2014 @ 15:51
Klums, ik weet niet hoe het oer het algemeen is maar wij hadden geen wachtlijst voor de icsi in elk geval. Hoop dat jullie ook gewoon zonder wachten aan de slag kunnen. Spanned hoor!!
Arjadonderdag 16 januari 2014 @ 16:49
Klumsy: ovulatie inductie? Maar je bent toch ongesteld/hebt een cyclus? Of is het zeer onregelmatig?

Ik ben vandaag bij de gyn geweest. De echo was wel weer confronterend. Alles is wel aanwezig, maar er rijpen gewoon geen follikels. Ik heb gewoon nauwelijks vrouwelijke hormonen en mijn lichaam kan dat niet zelf regelen.
Wist ik ook wel, maar ik hoopte toch dat mijn lichaam het weer zelf is gaan doen.

Er is bloed bij me afgenomen om te kijken of mijn LH en andere hormonen weer net zo laag zijn als vorig jaar om deze tijd. Zo ja, dan ga ik vanaf dinsdag weer verder met het pompje. Zo nee dan volgt er misschien een behandeling met andere hormonen.
klumsydonderdag 16 januari 2014 @ 17:08
Nou ik heb PCOS en zo goed als geen cyclus...
Al lijk ik nu ik extra vitamines slik wel een soort van cyclus te hebben, maar of die zorgen voor een eisprong of alleen zorgen voor opbouw van baarmoeder slijmvlies en ontrekkingsbloeding weet ik niet.
Skeletor.donderdag 16 januari 2014 @ 23:04
quote:
1s.gif Op donderdag 16 januari 2014 16:49 schreef Arja het volgende:
Klumsy: ovulatie inductie? Maar je bent toch ongesteld/hebt een cyclus? Of is het zeer onregelmatig?

Ik ben vandaag bij de gyn geweest. De echo was wel weer confronterend. Alles is wel aanwezig, maar er rijpen gewoon geen follikels. Ik heb gewoon nauwelijks vrouwelijke hormonen en mijn lichaam kan dat niet zelf regelen.
Wist ik ook wel, maar ik hoopte toch dat mijn lichaam het weer zelf is gaan doen.

Er is bloed bij me afgenomen om te kijken of mijn LH en andere hormonen weer net zo laag zijn als vorig jaar om deze tijd. Zo ja, dan ga ik vanaf dinsdag weer verder met het pompje. Zo nee dan volgt er misschien een behandeling met andere hormonen.
Hoe komt dat? Problemen met je hypofyse?
Arjadonderdag 16 januari 2014 @ 23:52
quote:
1s.gif Op donderdag 16 januari 2014 23:04 schreef Skeletor. het volgende:

[..]

Hoe komt dat? Problemen met je hypofyse?
Ja. En de pomp zorgt ervoor dat de hypofyse weer LH gaat aanmaken en vervolgens alle andere hormonen, zoals fsh en progesteron. De pomp geeft elke 90 minuten een beetje hormonen af, net als bij een naturlijke cyclus.
Ik ben in een nep-overgang en alles ligt stil sinds ik 6 jaar geleden met de pil stopte

Klumsy: wat voor vitamines? En of je wel of geen eisprong hebt is alleen vast te stellen met bloedonderzoek. Ik heb met de pomp ook een paar keer een cyclus gehad, terwijl er nog steeds geen eisprong was. Erg frustrerend.

Ik heb geen pcos of andere aantoonbare problemen, behalve dan veel te lage hormoonwaardes
snoenkvrijdag 17 januari 2014 @ 07:23
Arja alleen even een :*
DV fijn dat je je goed voelt, geniet van het carnavallen!
poezebeest :*
lijnloos hoop dat je lekker veel grote eieren hebt vandaag

Ik verwacht maandag weer ongesteld te worden en dan gaan we ook weer verder.
dobbeyvrijdag 17 januari 2014 @ 08:55
NTS :W Al had ik je liever in een ander topic toegezwaaid -O-

Wat leuk en spannend Klumsy, succes!

Arja, hoe was de kroeg met je vriendin?

Snoenk ook alweer starten, succes en we zullen weer duimen :*

En ff jompel voor mezelf

*O* *O* Ik ben gewoon gestopt met roken :o :o *O* *O*

Ok nog maar 2 dagen maar tot nu toe is het een eitje ( :') ) Heb het dmv acupunctuur gedaan omdat het mij uit mezelf niet lukte en ik ben nu zeer positief gestemd voor het vervolg _O_
Lijnloosvrijdag 17 januari 2014 @ 09:38
NTS, ook spannend weer zeg! *O* succes!
Arja, hopelijk gaat het nu helemaal goed komen. Lastig hoor met zo'n pompje en alles. :*
Snoenk, ik ga ook voor jou weer duimen.

Dobbey :o *O* *O* *O* vet goed joh!
Hier eerste controle gehad... nog weinig groei te zien maar de gyn had het idee dat we gewoon nog wat tijd nodig hadden, dus dinsdag weer terug. Hopelijk dan richting de maxi's!
Lijnloosdinsdag 21 januari 2014 @ 11:08
Nou, nog niks verder gegroeid... dus nu nog een week doorspuiten en hopelijk dan groei, anders wordt de dosering verhoogd. -O- stom gedoe, schiet niet op zo....
Arjadinsdag 21 januari 2014 @ 11:10
Dobbey: supergoed dat je gestopt bent! In mijn hoofd was dat altijd groter dan het was toen ik eenmaal stopte.

Lijnloos, wat een teleurstelling. Balen

Wtf: ik heb vandaag 2 keer bijna knalroze-bloed gehad bij het afvegen. Ik snap er niets van. Bij de echo van vorige week leek er helemaal geen activiteit qua follikels, baarmoederslijmvlies etc.
Ik heb straks nog een bel afspraak met de gyn, benieuwd of er toch hormonen aanwezig zijn
_Ophelia_dinsdag 21 januari 2014 @ 13:35
Balen Lijnloos. :{ Hopelijk is er volgende week langzaam zicht op een mooie oogst! :*

Vreemd Arja. Ben benieuwd.

Ik hang een beetje in niemandsland en weet niet zo goed wat ik ermee aan moet. Om te starten met de IUI willen ze echt zien dat ik stop met de BV en ik merk dat ik gewoon even heel boos ben op de hele wereld dat ik (voor mijn gevoel) moet kiezen tussen mijn mini en een eventuele verse mini. Of eigenlijk, dat ik die momentjes die me nog heel dierbaar zijn moet opgeven voor iets heel onzekers wat ik niet los kan laten. (en niet zoveel mensen die het snappen, want er zijn er natuurlijk niet zoveel die met bijna 15 maanden nog borstvoeding geven)
dobbeydinsdag 21 januari 2014 @ 15:05
Lijnloos..... :*

Arja dat is wel heel wazig! Ben benieuwd wat de gyn er van zegt.

Ophelia Dat is inderdaad een lastige keuze en eentje die alleen jij zelf kunt maken. Mensen kunnen je wel tips en advies geven maar niemand kent jou gevoel, succes :*
klumsydinsdag 21 januari 2014 @ 16:14
Balen lijnloos, ik vond dat zo frustrerend om als een bepaalde dosis niks doet die nog een week door te blijven spuiten... Alsof er dan wel ineens wat gaat gebeuren...
Maar dat is protocol bij het Meander. Bij het Antonius was dat heel anders en had ik ook een fijner gevoel bij :) Baal daarom ook best dat dat deze keer eigenlijk geen optie is en ik dus aan het Meander vast zit...

Ophelia, wat een lastige keuze... Heb zelf geen bv gegeven, maar kan me heel goed voorstellen dat het eigenlijk niet voelt als een keuze. In beide gevallen zal je "afscheid" moeten nemen of van de wens voor een kleintje op korte termijn of van je genietmomentjes van de bv... Hoe dan ook geen fijne beslissing om te maken! :*
klumsydinsdag 21 januari 2014 @ 16:16
Aria wat vreemd, ben benieuwd wat de gyn gaat zeggen
Lijnloosdinsdag 21 januari 2014 @ 17:02
Klums, jammer dt je jedaar zo rot bij voelde... Tot nu toe baal ik meer van mezelf (of lijf) terwijl ik ook wel snap dat dat niet heel reeel is... Ik moet gewoon nog wat geduld hebben. ;)

Ophelia moeilijk hoor. :*

Arja, weird :? Ben benieuwd hoe het verder loopt voor je...
droomvrouwtjedinsdag 21 januari 2014 @ 17:15
Dobbey wat goed joh!! Keep it up!! :*

Balen lijn :* hopelijk gaat er de komende week wel wat groeien!!

Arja wat raar :{

Ophelia, moeilijk hoor. Ik vind het ook raar dat je moet stoppen. Is daar een logische reden voor??
Arjadinsdag 21 januari 2014 @ 19:27
Geduld is ook lastig, lijn. Het gaat allemaal al niet vanzelf, maar ook de voortdurende onzekerheid dat je gewoon niet weet of het ooit lukt.
Als ik nu zou weten dat ik bv in juni zwanger zou zijn, zou ik prima 5 maanden af kunnen wachten en er gelukkig mee zijn.
Maar dat weet ik niet en daarom zal elke maand dat het niet lukt, toch klote zijn en een teleurstelling. Tenminste wel eventjes. En daarna raap ik mezelf weer bij elkaar en grijp ik de nieuwe ronde aan.

De gyn wist ook niet waar dat bloed vandaan kwam. Uit het bloedonderzoek waarvan ik de uitslag kreeg, bleek wederom vrijwel geen hormonale activiteit. Dus kan er ook geen eisprong oid geweest zijn.

Ben weer gestart met de pomp. Confronterend wel weer, dat ding aan mijn lijf.

Over 7 dagen weer de eerste echo.

Morgen weer medicijnen bestellen bij de aptheek.

Ja, het circus is weer begonnen.
Arjadinsdag 21 januari 2014 @ 21:38
Nou, ik heb de verklaring voor mijn bloed van vanmorgen.

B. Zei net dat hij het zo raar vond dat ik niets van zijn grapje heb gezegd.
Ik vroeg hem verbaasd wat hij bedoelde.

En toen zei hij dat hij gisteravond hartjes op het wc papier had getekend.

Met rode stift O+

Hoe moet ik dat nou weer uitleggen aan de gynacoloog?
dobbeydinsdag 21 januari 2014 @ 22:00
quote:
11s.gif Op dinsdag 21 januari 2014 21:38 schreef Arja het volgende:
Nou, ik heb de verklaring voor mijn bloed van vanmorgen.

B. Zei net dat hij het zo raar vond dat ik niets van zijn grapje heb gezegd.
Ik vroeg hem verbaasd wat hij bedoelde.

En toen zei hij dat hij gisteravond hartjes op het wc papier had getekend.

Met rode stift O+

Hoe moet ik dat nou weer uitleggen aan de gynacoloog?
:o _O- _O- _O-
Skeletor.dinsdag 21 januari 2014 @ 23:00
quote:
1s.gif Op donderdag 16 januari 2014 23:52 schreef Arja het volgende:

[..]

Ja. En de pomp zorgt ervoor dat de hypofyse weer LH gaat aanmaken en vervolgens alle andere hormonen, zoals fsh en progesteron. De pomp geeft elke 90 minuten een beetje hormonen af, net als bij een naturlijke cyclus.
Ik ben in een nep-overgang en alles ligt stil sinds ik 6 jaar geleden met de pil stopte

Klumsy: wat voor vitamines? En of je wel of geen eisprong hebt is alleen vast te stellen met bloedonderzoek. Ik heb met de pomp ook een paar keer een cyclus gehad, terwijl er nog steeds geen eisprong was. Erg frustrerend.

Ik heb geen pcos of andere aantoonbare problemen, behalve dan veel te lage hormoonwaardes
Wat voor problemen, als ik vragen mag? Prolactine te hoog? Je zegt dat je hormonale waardes te laag zijn, ben je te dun?
Lijnloosdinsdag 21 januari 2014 @ 23:07
quote:
11s.gif Op dinsdag 21 januari 2014 21:38 schreef Arja het volgende:
Nou, ik heb de verklaring voor mijn bloed van vanmorgen.

B. Zei net dat hij het zo raar vond dat ik niets van zijn grapje heb gezegd.
Ik vroeg hem verbaasd wat hij bedoelde.

En toen zei hij dat hij gisteravond hartjes op het wc papier had getekend.

Met rode stift O+

Hoe moet ik dat nou weer uitleggen aan de gynacoloog?
Dat meen je niet :o _O- briljant!!! (Sorry :@ )

En idd als je een duidelijk einddoel/tijdspad hebt kun je daar veel beter mee omgaan (althans ik wel) dan nu. Ik had ook mezelf een beetje (te) rijk gerekend met de orginele plannen en dan was aankomende donderdag punctie en zondag evt een tp... Van dat idee moet ik nu afstappen en nu zonder nieuw plan/tijd... Dat maakt het voor mij moeilijk en klote ....
Arjadinsdag 21 januari 2014 @ 23:41
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 januari 2014 23:00 schreef Skeletor. het volgende:

[..]

Wat voor problemen, als ik vragen mag? Prolactine te hoog? Je zegt dat je hormonale waardes te laag zijn, ben je te dun?
Ik weet niet precies wat prolactine is, maar mijn schildklier is ok, het zijn de vrouwelijke hormonen: lh, fsh, oestradiol en verder weet ik het niet precies.

Ik ben niet te dun, mijn bmi schijnt precies op de grens te zijn met normaal- en ondergewicht. Maar ik heb gewoon mijn probleemzones, rondom buik en heup.
Het hormonenbeeld schijnt wel te passen bij iemand die anorexia heeft gehad. Of die topsportieve prestaties levert, of te veel chronische stress heeft.

Ik houd van eten en ben chronisch lui. Ik dwing mezelf 2 keer per week 5 km hard te lopen
Blijft de stress over.

Lijn: ja, precies dat. Steeds je verwachtingen bijstellen en zelf geen controle ervaren. Het helpt mij om het echt per stukje te bekijken en niet te ver vooruit. Even toe te geven aan een teleurstelling en dan mezelf weer een schop te geven. Dus wel afspreken met vrienden, wel hardlopen etc.
snoenkwoensdag 22 januari 2014 @ 08:07
Dobbey wat goed! hou het vol!

Arja, ik zie het telefoongespek al voor me :) en verder hoop ik dat de pomp zn werk goed doet.

Ophelia moeilijke keuze die alleen jullie kunnen maken :*

lijnloos, ken het gevoel, zo balen als je je had ingesteld op een bepaalde datum en dat gaat niet door. En dan het (voor mij iig) machteloze gevoel dat je nu niets weet.
klumsydonderdag 23 januari 2014 @ 11:11
Vandaag maar even het ziekenhuis gebeld om te vragen hoe het zit met wachttijden omdat ik 1 behandeld arts sowieso niet wil, heb ik gelijk een afspraak :o
Op de verjaardag van Lola O+ dat was de eerst volgende datum dat er plek was
Lijnloosdonderdag 23 januari 2014 @ 11:13
quote:
0s.gif Op donderdag 23 januari 2014 11:11 schreef klumsy het volgende:
Vandaag maar even het ziekenhuis gebeld om te vragen hoe het zit met wachttijden omdat ik 1 behandeld arts sowieso niet wil, heb ik gelijk een afspraak :o
Op de verjaardag van Lola O+ dat was de eerst volgende datum dat er plek was
Haha, lekker snel dan! :D
Ben je nu bij Dr. K? (ik neem aan dat jij V niet meer wilde?)
klumsydonderdag 23 januari 2014 @ 11:18
Ja, had aangegeven dat ik haar absoluut niet wil als behandelend arts...
Kan wel dat ze bij controles een keer is voor een echo, maar dat kan ook niet anders.
Ben benieuwd naar die andere, heb jij die ook?
Lijnloosdonderdag 23 januari 2014 @ 11:30
De meeste afspraken doen wij bij K inderdaad, nu met de echo's en controles is het maar net welke ik tref. Tot nu toe 2x V en 1x K. Ach, zolang het zo gaat vind ik het prima. Maar ik snap wel heel goed waarom jij dit hebt aangegeven hoor, ik vind haar gewoon niet zo sympathiek en meelevend of zo.
klumsydonderdag 23 januari 2014 @ 15:39
Klopt dat is ze totaal niet..... Wat ik best kwalijk vind, maar haar manier van "werken"
Staat me ook totaal niet aan, hopelijk heb ik een betere klik met K :)
In het ergste geval ga ik gewoon weer terug naar het Antonius, maar dat is gewoon bijna niet te doen met een baby (nouja dreumes dan ;) ) en het OV.
RemcoDelftdonderdag 23 januari 2014 @ 15:44
Hebben jullie bij K aangegeven hoe ze overkomt?
Wij kregen een verzoek tot feedback, ik heb anderhalf kantje feedback gegeven (n.a.v. ons verblijf in het ziekenhuis), en kreeg daar tot m'n verbazing na een tijdje ook anderhalf kantje reactie op. Mijn feedback was niet subtiel, maar wel eerlijk, in de hoop dat ze er iets mee kunnen (een arts die de bloeddruk 50 punten laat stijgen bijvoorbeeld).
Als je dit aangeeft, en dat kan ongetwijfeld netjes overzichtelijk schriftelijk, kunnen ze het wellicht verbeteren.
Arjadonderdag 23 januari 2014 @ 18:59
quote:
0s.gif Op donderdag 23 januari 2014 11:11 schreef klumsy het volgende:
Vandaag maar even het ziekenhuis gebeld om te vragen hoe het zit met wachttijden omdat ik 1 behandeld arts sowieso niet wil, heb ik gelijk een afspraak :o
Op de verjaardag van Lola O+ dat was de eerst volgende datum dat er plek was
Oh, wat een mooie symboliek die datum!
Arjavrijdag 24 januari 2014 @ 23:40
Kutzooi.
Maandag heb ik nieuwe hormonen nodig, dus ik netjes woensdag het recept geregeld.
Vorig jaar kon ik dat nog bij mijn eigen apotheek halen en het duurde lang voor ze daar begrepen wat ik precies nodig heb, omdat mijn behandeling niet vaak voorkomt. Ze hebben het spul niet op voorraad en moeten het bestellen. Ik had altijd al stress of dat wel goed kwam.

Nu koopt de verzekering pakketten in bij het ziekenhuis en daaronder vallen ook de hormonen zelf. Moet dus via ziekenhuis apotheek.

Ik wilde vandaag de hormonen ophalen, maar ze hadden niets besteld. Het receptbriefje lag gewoon nog in een mandje. En nu zeggen ze dat de hormonen pas dinsdag of woensdag binnenkomen en dat is te laat en dan is de hele afgelopen week voor niks geweest. En ik heb meteen al weer veel stress en geregel gehad, wat ik ook maar weer allemaal met mijn werk moet zien te combineren.

Ze gaan nog proberen de hormonen ergens anders vandaan te toveren op tijd, maar kunnen niks beloven.

Pff. Ik heb al zo geen controle over het zwanger worden en dan worden er ook nog eens zulke fouten gemaakt. Dat terwijl ik al geleerd heb dat ik overal bovenop moet zitten en niets vanzelf gaat
dobbeyzaterdag 25 januari 2014 @ 10:53
Das niet tof Arja }:| Hebben ze in het ziekenhuis geen back up? Of ergens bij een apotheek elders in het land?
Lijnlooszaterdag 25 januari 2014 @ 11:07
Oh irritant Arja! Dat zijn zeker ook weer precies de medicijnen die je alleen in het ziekenhuis mag halen? (Had ik vorige week soort van ook, moest nieuwe halen om deze week te overbruggen, storing in de computers van de apotheek... Kon ik smiddags weer terug komen. En het is niet echt naast de deur en met werk moest ik ook meteen dardoor savonds compenseren... Allemaal door zon stomme storing! )
klumsyzaterdag 25 januari 2014 @ 13:28
Bah wat vervelend Arja... Heb ik ook wel eens gehad :(
Lijnlooszaterdag 25 januari 2014 @ 16:59
Ik geloof dat er nu ook wettelijk voor een aantal medicijnen (waaronder decapeptyl en gonal) is bepaald dat het alleen nog in het ziekenhuis zelf mag wordn opgehaald en niet meer bij andere apotheken... Dat maakt het ook onhandig. -O-
Arjazaterdag 25 januari 2014 @ 17:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 10:53 schreef dobbey het volgende:
Das niet tof Arja }:| Hebben ze in het ziekenhuis geen back up? Of ergens bij een apotheek elders in het land?
Dat gingen ze nog wel proberen, maar ja het is wel weekend nu dus kans is klein.

Ja, ik mag ze vanaf dit jaar alleen in het ziekenhuis halen omdat dat nu bij het behandelpakket hoort dat de verzekering inkoopt. Het wordt er niet makkelijker op zo, ziekenhuis is ook een stuk verder dan mijn apotheek op de hoek.
dobbeyzondag 26 januari 2014 @ 19:57
Was het nog gelukt Arja?


Hier zijn de duivels gearriveerd dus morgenvroeg mag ik bellen naar Zwolle voor een afspraak voor de hysteroscopie. Ik denk dat ik ergens halverwege volgende week aan de beurt ben.
Morgenvroeg om 8 uur een afspraak bij de anesthesist en dat zal ook wel weer leuk worden aangezien narcose een vage uitwerking op mij heeft. (Niet wegvallen of niet meer wakker willen worden komt regelmatig voor :') )


edit:

Volgende week maandag om half 11 melden in het ziekenhuis en rond 13.00 uur ga ik richting de ok. Ben heel benieuwd of er wat uit komt en wanneer we dan mogen gaan starten voor een nieuwe proefronde :)

[ Bericht 12% gewijzigd door dobbey op 27-01-2014 13:50:09 ]
Arjamaandag 27 januari 2014 @ 18:24
Fijn dobbey, dat er zo snel actie wordt ondernomen.

Het is niet meer gelukt de hormonen er op tijd te krijgen. Heb er vandaag weer een bel-dag opzitten.

Mijn arts is hier niet over te spreken. Dit gaat nog een staartje krijgen voor de apotheek.

Mijn pompje is nu bijna leeg. Elk uur geeft hij nu 2 piepsignalen. Maar hij geeft nog 10 uur lang hormonen af, tot 4 uur vannacht (oordopjes in dus). Morgenochtend om half 10 heb ik een echo en als het goed is... worden dan ook zo'n beetje de medicijnen geleverd aan de apotheek. Of als ik pech heb.. pas 's middags.

Morgen even aan de gyn vragen of en welke gevolgen dat heeft voor mijn cyclus. Ik zit nu op dag 7.
dobbeymaandag 27 januari 2014 @ 18:28
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 18:24 schreef Arja het volgende:
Fijn dobbey, dat er zo snel actie wordt ondernomen.

Het is niet meer gelukt de hormonen er op tijd te krijgen. Heb er vandaag weer een bel-dag opzitten.

Mijn arts is hier niet over te spreken. Dit gaat nog een staartje krijgen voor de apotheek.

Mijn pompje is nu bijna leeg. Elk uur geeft hij nu 2 piepsignalen. Maar hij geeft nog 10 uur lang hormonen af, tot 4 uur vannacht (oordopjes in dus). Morgenochtend om half 10 heb ik een echo en als het goed is... worden dan ook zo'n beetje de medicijnen geleverd aan de apotheek. Of als ik pech heb.. pas 's middags.

Morgen even aan de gyn vragen of en welke gevolgen dat heeft voor mijn cyclus. Ik zit nu op dag 7.
:( ik ga heeeeeeel hard voor je duimen dat het allemaal goed gaat!
droomvrouwtjemaandag 27 januari 2014 @ 18:52
Dobbey dat is al snel zeg..

Jeetje Arja, wat een gedoe zeg. Hopelijk kan het geen kwaad enzo..
snoenkmaandag 27 januari 2014 @ 19:36
Wat een gedoe arja. hoop dat het geen gevolgen heeft en dat je vannacht beetje kan slapen door de piepjes heen.

Dobbey veel succes maandag, klinkt erg eng wat voor uitwerkingen narcose op je heeft.
Arjadinsdag 28 januari 2014 @ 11:36
Vannacht om half 2 begon dat ding onophoudelijk te piepen. Heb hem toen moeten verwijderen (met mijn slaapdronken hoofd).

Vanmorgen bij de gyn geweest. Ze is niet te spreken over de situatie en ze gaan goede afspraken maken met de apotheek.
De medicijnen waren eindelijk binnen vandaag, dus ik krijg de hormonen weer binnen. Tussen 1:30 en 10:45 heb ik niks binnen gehad. De gyn zei dat dit waarschijnlijk geen kwaad kon.

Follikel rechts was 11 mm (dag 8). Vrijdag weer echo.
klumsydinsdag 28 januari 2014 @ 11:43
Arja wat ontzetten ruk zeg!
hopelijk heeft je gyn gelijk en heeft het geen effect gehad :)
11 mm gaat de goede kant op ^O^
dobbeydinsdag 28 januari 2014 @ 12:06
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 19:36 schreef snoenk het volgende:

Dobbey veel succes maandag, klinkt erg eng wat voor uitwerkingen narcose op je heeft.
Valt mee hoor... Ben gewoon een raar medisch ding :D Doktoren weten ook nooit zo goed wat ze met mij aanmoeten :@ :+
dobbeydinsdag 28 januari 2014 @ 12:07
Ik blijf duimen Arja, hopelijk heeft het echt geen consequenties ^O^
klumsywoensdag 29 januari 2014 @ 10:17
lijnloos wanneer moet jij weer voor een echo?
Lijnlooswoensdag 29 januari 2014 @ 10:20
Arja, wat een klote gang van zaken zo, hopelijk blijft je ei goed groeien! :*
Dobbey alvast succes/sterkte maandag!

Klums, vanochtend dus... maar wederom weinig actie, dus poging wordt nu gestaakt... we gaan niet met 1 ei de punctie in, da's zonde. Dus nu stoppen met spuiten, wachten op menstruatie en opnieuw beginnen maar dan met hogere dosis Gonal.
klumsywoensdag 29 januari 2014 @ 10:24
Ik heb het idee dat ik het weekend misschien wel een eisprong gehad heb :o
maar weet het niet zeker... Dus ben benieuwd!
Had wel een ovu test dat een 1 dag een vrij donker streepje had en vruchtbaar slijm
Beetje jammer dat we beide ziek waren... sex als je beide ziek bent is geen aanrader weet ik inmiddels :')
klumsywoensdag 29 januari 2014 @ 10:27
het is ook niet eerlijk he...
bij mij is het juist heel lastig om 1 eitje te laten groeien, waardoor ik soms moet stoppen.
Ik krijg alleen Puregon ipv Gonal, dacht dat dat per ziekenhuis verschilde, maar blijkbaar niet.

Wat is de reden voor die verschillende injecties? ligt dat aan de behandeling?
Saffierwoensdag 29 januari 2014 @ 10:36
quote:
11s.gif Op woensdag 29 januari 2014 10:20 schreef Lijnloos het volgende:
Arja, wat een klote gang van zaken zo, hopelijk blijft je ei goed groeien! :*
Dobbey alvast succes/sterkte maandag!

Klums, vanochtend dus... maar wederom weinig actie, dus poging wordt nu gestaakt... we gaan niet met 1 ei de punctie in, da's zonde. Dus nu stoppen met spuiten, wachten op menstruatie en opnieuw beginnen maar dan met hogere dosis Gonal.
Snert :( Balen zeg! :*
Lijnlooswoensdag 29 januari 2014 @ 11:23
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 10:27 schreef klumsy het volgende:
het is ook niet eerlijk he...
bij mij is het juist heel lastig om 1 eitje te laten groeien, waardoor ik soms moet stoppen.
Ik krijg alleen Puregon ipv Gonal, dacht dat dat per ziekenhuis verschilde, maar blijkbaar niet.

Wat is de reden voor die verschillende injecties? ligt dat aan de behandeling?
Ja suf he hoe verschillend we zijn ;)
Ik weet ook niet precies waarom jij Puregon kreeg/krijgt dan... Die is bij mij niet eens genoemd. :?
dobbeywoensdag 29 januari 2014 @ 11:25
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 10:27 schreef klumsy het volgende:

Wat is de reden voor die verschillende injecties? ligt dat aan de behandeling?
Ligt aan je behandeling maar ook aan wat het probleem kan zijn. Ik ben begonnen met Menopur en dat staat bekend als middel die wat minder eitjes laat komen maar die van betere kwaliteit zijn en word vooral bekend bij mensen met een verminderde eicelvoorraad.
Na de Menopur heb ik Puregon gespoten en weet eigenlijk niet goed waarom ik over ben gegaan... Volgens mij omdat ik toch een eisprong had gehad terwijl het technisch niet mogelijk was.

Oh en het ene hormoon is natuurlijk en de ander word verkregen in het lab dus euhhh kunstmatig geproduceerd :) (ik kwam niet op de omschrijving :@ )
droomvrouwtjewoensdag 29 januari 2014 @ 12:13
Lijnloos :* knudde zeg

Hier puregon, geen idee waarom. Volgens mij had dat te maken met de hormoonswaardes rondom de eisprong. Ik weet dat ze hier in het azM verschillende medicijnen gebruiken
snoenkwoensdag 29 januari 2014 @ 14:13
Lijnloos balen :(

Ik ben vanochtend ook weer geweest voor een echo, vrijdag terug. Ei was nog niet groot genoeg en als alles goed gaat volgende week donderdag weer een terugplaatsing
droomvrouwtjewoensdag 29 januari 2014 @ 16:44
Spannend snoenk :*
klumsydonderdag 30 januari 2014 @ 07:57
Spannend snoenk, zou toch fijn zijn volgende week een tp!
Arjavrijdag 31 januari 2014 @ 13:05
Spannend snoenk.

Ik heb net een echo gehad. Follikel is gelukkig verder gegroeid. Nu 15,5 mm. Morgen weer echo en dan hoor ik wanneer ik pregnyl moet bijspuiten.

We maken weer een kans deze maand!
snoenkzaterdag 1 februari 2014 @ 08:18
Fijn Arja!

Ik moet vanavond de pregnyll spuiten, mn ei moest vrijdag nog een dagje doorgroeien. Dus worden nu vrijdag gebeld over een eventuele terugplaatsing.

Doen jullie een terugplaatsing wel eens alleen? Mn man kan niet altijd even makkelijk vrij krijgen en het stelt natuurlijk eigenlijk ook niets voor.. De ingreep bedoel ik dan. De gedachte dat misschien ons kindje wel in zo een slangetje zit stelt natuurlijk wel heel veel voor O+

Maar ik vind het zo een stom idee om alleen te gaan... Dus hoe doen jullie dat?
klumsyzaterdag 1 februari 2014 @ 08:35
Wat fijn Arja!

Snoek geen ervaring met TP, wij hebben ovulatie inductie dus daar moet (8> Wel bij zijn ... :P
klumsyzaterdag 1 februari 2014 @ 08:36
Snap trouwens wel dat alleen gaan misschien raar voelt
droomvrouwtjezaterdag 1 februari 2014 @ 08:41
Nog geen ervaring met een terugplaatsing met cryo's, maar we hebben hier de afspraak dat we dit samen doen. Hij gaat niet mee met de echo's maar ik vind dat hij bij een tp moet zijn. Ik denk maar zo, als het natuurlijk kon had ik hem ook nodig, dus nu ook. Het is toch je (potentiële) kindje wat teruggeplaatst word.
Poezebeestzaterdag 1 februari 2014 @ 09:03
Snoenk; ik ben de laatste keer alleen gegaan, mijn man moest schriftelijk toestemming geven. Het is zo'n korte handeling dat hij zich van mij niet in allerlei bochten hoefde te wringen om vrij te krijgen. Het voelde wel een beetje raar op het moment zelf, maar dat was het dan ook. Diegene die voor mij was, was ook alleen, dus volgens mij gebeurt het vaker.

Als alles goed gaat hebben wij vrijdag onze allerlaatste tp. Ik vind het wel een dingetje hoor. De laatste kans op een brusje. Eerst maar eens goed ontdooien donderdag.
_NIKKI_zaterdag 1 februari 2014 @ 10:20
Bij mij is hij alle TP's meegeweest maar we moesten er dan ook voor naar Brussel rijden en om dat nou in je eentje te doen is ook weer zoiets hè. ;)

Poezebeest wat spannend! Ik begin alvast weer met duimen voor jullie. :*
droomvrouwtjezaterdag 1 februari 2014 @ 10:21
Poezebeest :* spannend, mijn duimen draaien voor je!!
klumsyzaterdag 1 februari 2014 @ 10:35
Spannend Poezebeest, ga heel hard voor jullie duimen!
Poezebeestzaterdag 1 februari 2014 @ 11:19
Jullie zijn lief!

Nikki; deze zwangerschap was ook de allerlaatste poging, toch?
_Ophelia_zaterdag 1 februari 2014 @ 11:38
Ik duim heel hard mee Pb! :*
Arjazaterdag 1 februari 2014 @ 16:59
Spannende tijden voor snoenk en poes! Ik duim mee.

Mijn follikel was vanmorgen 16,5 mm. Vanavond spuiten met pregnyl. De gyn zei dat we het beste vanavond en morgenavond kunnen vrijen.

En dan de wachtweken.
Volgens mij kan ik ongeveer rond de uitgerekende datum van mijn beste vriendin testen.
droomvrouwtjezaterdag 1 februari 2014 @ 17:02
Spannend Arja!! Ik zeg heel veel plezier vanavond hihihi *;
snoenkzaterdag 1 februari 2014 @ 17:35
Ook ik duim heel hard mee poezebeest!
_NIKKI_zaterdag 1 februari 2014 @ 20:41
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 11:19 schreef Poezebeest het volgende:
Jullie zijn lief!

Nikki; deze zwangerschap was ook de allerlaatste poging, toch?
Ja klopt, ik ken wat dat betreft het gevoel van erop of eronder. Zelfs toen het hier 'gelukt' was gingen de zenuwen pas echt weg toen we de 13 weken gehaald hadden zodat we evt. weer 3 pogingen vergoed zouden krijgen. Ik hoop zo voor je dat het gewoon gaat lukken na alle tegenslagen van de afgelopen periode. :*

Arja succes!
dobbeyzondag 2 februari 2014 @ 17:15
Met een tp hebben wij ook geen ervaring Snoenk en de echo's deed ik meestal alleen omdat ik het onzin vond dat hij daar vrij voor moest nemen. Nu ik een aantal keer slecht nieuws heb gehad tijdens zo'n echo heb ik een verbod gekregen om alleen te gaan omdat het niet altijd verantwoord was om zelf te rijden ;)


Poezebeest ook hier word geduimd :*


Arja over 2 weken weet je of je olympisch goud binnen hebt gehaald met gym :+ Ook voor jou draaien de duimen!


Hier komen de zenuwen. Voor de ingreep ben ik niet "bang" wel voor het eventuele nieuws wat we te horen kunnen krijgen. Ik probeer positief te zijn maar das best lastig :X
BEzondag 2 februari 2014 @ 20:59
*binnen valt... :@
Weet iemand hier misschien waar Leonieke gebleven is?
Iemand anders vroeg me ernaar en toen realiseerde ik me idd dat ze al heel lang weg is.
droomvrouwtjezondag 2 februari 2014 @ 21:02
Goede vraag BE
Ik moet echt even in mijn geheugen graven wanneer ik haar voor het laatst hier gezien heb.
Niemand die haar op fb heeft??
BEzondag 2 februari 2014 @ 21:10
Ze heeft 3 Sept hier in dit topic voor het laatst gepost en toen op 21 sept nog in z&g om poppejans te feliciteren.
droomvrouwtjezondag 2 februari 2014 @ 21:12
Ja ik was ook al gaan zoeken.. Daarna idd niks meer gezien en gehoord.
DustinHendersonzondag 2 februari 2014 @ 21:33
Op fb is ze nog wel actief. Dus misschien even bewust een stap terug gedaan hier?
BEzondag 2 februari 2014 @ 22:04
Ja, dat kan uiteraard. :Y
Ik hoef eig ook geen details, maar vroeg me gewoon af of irmand wist hoe het met haar gaat. :)
Arjazondag 2 februari 2014 @ 23:22
Dobbey ik weet niet precies wat jouw ingreep inhoudt en welk positief of negatief nieuws er zou kunnen komen?

Ik zit op het wachtbankje. Morgenochtend rond 9 uur heb ik mijn eisprong. Gek om dat allemaal zo precies te weten.

Wanneer kan ik ook alweer testen? Ik heb zaterdagavond pregnyl gespoten en krijg maandagochtend mijn eisprong.
dobbeymaandag 3 februari 2014 @ 09:22
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 23:22 schreef Arja het volgende:
Dobbey ik weet niet precies wat jouw ingreep inhoudt en welk positief of negatief nieuws er zou kunnen komen?

Ik zit op het wachtbankje. Morgenochtend rond 9 uur heb ik mijn eisprong. Gek om dat allemaal zo precies te weten.

Wanneer kan ik ook alweer testen? Ik heb zaterdagavond pregnyl gespoten en krijg maandagochtend mijn eisprong.
Over 2 weken... Eerder heeft geen nut omdat de Pregnyl een vals positieve test kan geven. Worden 2 spannende weken voor je ik duim ^O^


Ze gaan kijken of ik naast de overgang ook last heb van endometriose of wat anders omdat ik niet reageer op de hormonen om het baarmoederslijm te laten groeien. Wat ze tegenkomen halen ze weg en als ze niets zien dan krijg ik sowieso een curettage om alles helemaal schoon te maken en vanaf het nul punt te beginnen met de hormonen om te zien of het dan wel wil
Chantymaandag 3 februari 2014 @ 09:45
Ajra, poezebeest en Snoenk wat spannend allemaal weer. Ik volg jullie nog steeds hier en wenste dat dit topic eindelijk eens leeg liep ;(
:* voor alle dames hier
leoniekemaandag 3 februari 2014 @ 09:51
quote:
1s.gif Op zondag 2 februari 2014 21:12 schreef droomvrouwtje het volgende:
Ja ik was ook al gaan zoeken.. Daarna idd niks meer gezien en gehoord.
Maar ik zie jullie nog hoor ;) (hoi allemaal :W :* )

Dit en het update-topic zijn eigenlijk nog de enige topics die ik volg op FOK! alleen heb ik zelf niets meer te melden. Officieel hebben we niets beslist over het traject waarin we zitten/zaten, maar ondertussen zijn we 9 maand verder en zijn we niet meer in het ziekenhuis geweest. Thomas wordt binnenkort 4 (echt! :o ) en vraagt elke maand wel een paar keer wanneer hij een broertje of een zusje zal krijgen (zijn juf is zwanger, zijn vriendjes in de klas krijgen een broertje of een zusje, zijn neefjes en nichtjes zijn niet alleen, ... ). Voorlopig ontwijken we de vraag nog omdat we er zelf eigenlijk geen antwoord op hebben.

Tegenwoordig gaan er dagen voorbij waarbij ik niet aan de behandelingen denk, wanneer ik denk dat het goed is zoals het nu is (een gezonde zoon die het overal zo goed doet dat ik zo'n moeder ben geworden die te vaak wil stoefen over haar kind ;) ) en waarbij ik geniet van het feit dat we ons boeltje kunnen pakken en ergens naartoe kunnen gaan zonder de koffer vol te laden met spullen voor Thomas (binnenkort gaan we naar NY, ik kan het nog altijd niet geloven, die reis is begonnen met het feit dat ik Parijs eens wou zien en een weddenschap had verloren). Maar er zijn momenteel nog meer dagen met een randje, waarbij ik het gewoon k*t vind dat zelfs het labo ons niet kan helpen.

Maar ik geniet tegenwoordig wel weer meer van alles rondom mij. Ik lees terug boeken, ga naar concerten met vriendinnen, onze laatste reis was in 2009 toen ik net zwanger was en nu gaan we met ons drieën het vliegtuig op, ... En dat is goed, dat mocht ook wel weer. Ik voel me ook weer normaal nu alle hormonen uitgewerkt zijn en ik weer gewoon Leonie ben (wat samen met het feit dat ze ons niet kunnen helpen in het labo een belangrijke reden is waarom we het traject nog niet opnieuw zijn ingestapt want de voorschriften voor de medicatie liggen in de kast).

En ondertussen blijf ik hopen op een wonder voor jullie en blijf ik jullie volgen. Maar, gewoon, iets meer (ja, oké, heel wat ;) ) op de achtergrond. Maar misschien kom ik binnenkort wel weer meepraten over Thomas (al zou ik het raar vinden om dat terug te doen aangezien het zo lang geleden is dat ik nog iets gepost heb).
BEmaandag 3 februari 2014 @ 11:44
Hey wat leuk dat je nog wel mee leest dus! :W
En bedankt voor je update. Fijn te lezen dat je af en toe wel het gevoel hebt dat het goed is, maar ik snap ook heel goed dat die andere kant nog wel de overhand heeft. Het is natuurlijk ook niet zomaar een wens waar je afscheid van moet nemen. :*
Vlindermaandag 3 februari 2014 @ 11:48
Leo :*
droomvrouwtjemaandag 3 februari 2014 @ 12:29
Leo :*
Wat leuk dat je nog wel steeds meeleest. En bedankt voor de update. Thomas die gewoon al weer 4 word. Ongelofelijk.
Fijn om te lezen dat je weer leuke dingen doet en je weer jezelf bent.
En qua gevoel over het traject, het lijkt me niet meer dan normaal dat je zo voelt. Wat BE zegt, ti's niet iets waar je zomaar afscheid van neemt.
Arjamaandag 3 februari 2014 @ 13:58
Dobbey: daar hangt dus best wat vanaf. Ik kan me voorstellen dat je daar zenuwachtig voor bent. Krijg je "de uitslag" op dezelfde dag als de ingreep?

Chanty: dankjewel

Leonieke: goed om te horen dat je jezelf weer aan het terugvinden bent. Sterkte
dobbeymaandag 3 februari 2014 @ 17:45
Stoney boney meld :9 Alles is goed gegaan en ze hebben niet geks of engs gevonden. curretage is gedaan dus we kunnen weer vol goede moed gaan starten over een paar weken *O* *O*

Leo wat klinkt je tussen de regels door goed O+
Poezebeestmaandag 3 februari 2014 @ 19:13
Dobbey; fijn dat het is meegevallen en fijn dat er niks geks is gevonden! Op naar de volgende stap.

Leo; leuk om weer eens iets van je te horen en je jochie al bijna 4 jaar.
_NIKKI_maandag 3 februari 2014 @ 20:15
Leo wat leuk om weer eens wat van je te horen. :)
Wat een mooi kereltje is Thomas! O+ Ik heb nog een heel leuk meisje van zijn leeftijd in de aanbieding. O-) En gewoon meeposten joh bij de kleuters! Gezellig!
snoenkdinsdag 4 februari 2014 @ 08:58
dobbey wat fijn dat alles goed gegaan is
Lijnloosdinsdag 4 februari 2014 @ 10:09
Snoenk, Arja en PB... wat spannend joh! Ik ga keihard duimen voor jullie! :*
Leonieke, fijn om weer even wat van je te horen... En wat is Thomas een mooi ventje zeg, mag je met recht trots op zijn hoor :Y En een :* voor jullie, want wat lijkt me dat toch lastig. Sterkte met al dit gedoe!

Hier is de }) gearriveerd, best snel volgnes mij, nog geen week na het stoppen met spuiten van de deca en gonal, maar goed... kunnen we tenminste lekker snel weer door! *O*
Arjadinsdag 4 februari 2014 @ 22:22
Dobbey: wat zal er een last van je afgevallen zijn. Fijn. Op naar het volgende goede nieuws!

Lijn: succes met de volgende ronde!
Poezebeestdinsdag 4 februari 2014 @ 23:02
Fijn Lijnloos, weer een stap richting de volgende poging.

Mijn bms is vandaag goedgekeurd, dus eerste hobbeltje genomen, donderdag hoor ik of er vrijdag een tp is, ben nu al zenuwachtig :')
snoenkwoensdag 5 februari 2014 @ 08:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 23:02 schreef Poezebeest het volgende:

Mijn bms is vandaag goedgekeurd, dus eerste hobbeltje genomen, donderdag hoor ik of er vrijdag een tp is, ben nu al zenuwachtig :')
Ken het gevoel poezebeest, ik hoor het vrijdag. Zit de dagen letterlijk af te tellen
Poezebeestwoensdag 5 februari 2014 @ 09:09
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2014 08:40 schreef snoenk het volgende:

[..]

Ken het gevoel poezebeest, ik hoor het vrijdag. Zit de dagen letterlijk af te tellen
Heb jij dan ook vrijdag de tp? Hoeveel cryo's heb je nog? Ik ben vooral zenuwachtig omdat ze de vorige keer 3 cryo's moesten ontdooien. Ik heb er nu nog maar 2 dus, is nog altijd met dan 1, maar toch....
snoenkwoensdag 5 februari 2014 @ 18:24
ja ik heb vrijdag dan ook gelijk de tp.
Ik heb nu nog 4 cryo's. Tot nu toe zijn ze allemaal goed ingevroren en zijn er 2 goed ontdooit dus mijn hoofd heeft ervan gemaakt dat ik daarmee nu te veel geluk heb gehad en ik vrijdag dus slecht nieuws krijg :X
Poezebeestdonderdag 6 februari 2014 @ 14:59
Hier slecht nieuws :'( , allebei de cryo's zijn goed ontdooid maar zijn niet door gaan delen. Voor mij houdt het hier dus op en zal mijn mini nooit grote broer worden. En ondanks dat ik zo blij ben met hem doet het pijn.

Snoenk; ik duim voor beter bericht voor jou morgen!
Miracle_Drugdonderdag 6 februari 2014 @ 15:01
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2014 14:59 schreef Poezebeest het volgende:
Hier slecht nieuws :'( , allebei de cryo's zijn goed ontdooid maar zijn niet door gaan delen. Voor mij houdt het hier dus op en zal mijn mini nooit grote broer worden. En ondanks dat ik zo blij ben met hem doet het pijn.

Snoenk; ik duim voor beter bericht voor jou morgen!
Ik lees in dit topic eigenlijk alleen mee maar wat een verdrietig nieuws.. Heel veel sterkte
DaviniaHRdonderdag 6 februari 2014 @ 15:04
Ach, PB, wat verdrietig. ;(
Heel veel sterkte :*
klumsydonderdag 6 februari 2014 @ 15:32
Poezebeest wat ontzettend verdrietig nieuws! Wat oneerlijk!
Sterkte komende tijd :*
droomvrouwtjedonderdag 6 februari 2014 @ 15:32
*insert een hoop gevloek* lieve poezebeest wat een verdrietig nieuws. Heel veel sterkte :*
snoenkdonderdag 6 februari 2014 @ 17:06
Heel veel sterkte Poezebeest :*
dobbeydonderdag 6 februari 2014 @ 17:22
Potver Poezebeest :{ Heel veel sterkte de aankomende tijd :*
Lijnloosdonderdag 6 februari 2014 @ 17:23
Oh Poezebeest wat verdrietig... :'( sterkte meis!!!
Hobbesjedonderdag 6 februari 2014 @ 19:04
Oh poezebeest... :* sterkte
Arjadonderdag 6 februari 2014 @ 19:18
Oh nee, poezebeest. Wat een verdrietig nieuws. Sterkte!
Frummeltje86donderdag 6 februari 2014 @ 19:24
poezebeest.... :*
_NIKKI_donderdag 6 februari 2014 @ 19:46
Ohh nee Poezebeest wat enorm klote. ;( Ik zou willen dat er iets was wat ik voor jullie kon doen. Ik wens jullie heel veel succes en sterkte toe voor de tijd die komen gaat. :*
leoniekedonderdag 6 februari 2014 @ 19:58
Sterkte Poezebeest :*
lazinessdonderdag 6 februari 2014 @ 20:25
Poezebeest wat een enorm verdrietig nieuws.
Ik vond het al zo rot dat het jullie laatste tp zou zijn en nu krijgen jullie die kans niet eens meer.
Heel veel sterkte om dit te laten bezinken en een plekje te geven :*
Jose81donderdag 6 februari 2014 @ 20:37
oh nee... Poezebeest... wat enorm verdrietig... Heel veel sterkte voor jullie!! ;(
miss_slydonderdag 6 februari 2014 @ 20:38
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2014 14:59 schreef Poezebeest het volgende:
Hier slecht nieuws :'( , allebei de cryo's zijn goed ontdooid maar zijn niet door gaan delen. Voor mij houdt het hier dus op en zal mijn mini nooit grote broer worden. En ondanks dat ik zo blij ben met hem doet het pijn.

Snoenk; ik duim voor beter bericht voor jou morgen!
Poezebeest, wat verdrietig. Heel veel sterkte:*
LuDanndonderdag 6 februari 2014 @ 21:20
Heel veel sterkte toegewenst Poezebeest, helaas heeft het niet zo mogen zijn. Ik hoop dat jullie het samen een plekje kunnen geven.
gewoonmezelf87donderdag 6 februari 2014 @ 21:24
Heel veel sterkte poezebeest :*
Chantydonderdag 6 februari 2014 @ 22:03
Oh poezebeest wat naar om te lezen ;( sterkte en succes met dit een plekje geven :*
Kyaradonderdag 6 februari 2014 @ 22:38
Oh Poezebeest, wat een naar nieuws. Dat jullie deze laatste kans ook niet meer gegund is. Heel veel sterkte met het verwerken.

:*
Poezebeestvrijdag 7 februari 2014 @ 16:35
Thnx meiden!

Snoenk; hoop dat jij vandaag wel goed nieuws hebt gekregen!
GotCvrijdag 7 februari 2014 @ 17:14
PB, dikke knuffel.. Vreselijk nieuws, heb flink geduimd voor een andere uitkomst. Sterkte met het verwerken :*
snoenkvrijdag 7 februari 2014 @ 20:38
Gelukkig weer goed nieuws gekregen. Er is er weer 1 goed ontdooid en vanmiddag teruggeplaatst. Nu maar weer in spanning afwachten
Poezebeestvrijdag 7 februari 2014 @ 20:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2014 20:38 schreef snoenk het volgende:
Gelukkig weer goed nieuws gekregen. Er is er weer 1 goed ontdooid en vanmiddag teruggeplaatst. Nu maar weer in spanning afwachten
*O* *O* Joepie! Succes met de wachtweken!
droomvrouwtjevrijdag 7 februari 2014 @ 21:11
Snoenk spannend!! Ik ga voor je duimen..
Arjavrijdag 7 februari 2014 @ 21:47
Snoenk, wat goed. Welkom op het wachtbankje, gezellig.

Ik voel van alles in mijn lichaam, maar mijn lichaam heeft me al zo vaak op het verkeerde been gezet. Ik negeer de eventuele signalen dus maar en heb veel afleiding.
Maar wat duren 2 weken lang.
kahliezaterdag 8 februari 2014 @ 14:33
Poezebeest, wat verdrietig :*

Snoek, ik duim voor je op het wachtbankje.

Hier ook verdrietig nieuws. Mijn zus zit inmiddels in het revalidatiecentrum en het zou nog wel even duren voordat ze weer thuis is. Helaas blijkt dat ook de rechtereierstok is weggehaald bij de spoedoperatie (ze dachten alleen eileider, maar dat bleek niet zo te zijn bij de patholoog).

De linkereierstok is altijd al ernstig vervormd geweest en gaf veel minder eieren. Ze hebben nog 1 eskimo in de vriezer, maar ze weet niet of ze ooit nog durft te spuiten en zo ja, of ze dan wel meer dan 1 of 2 eitjes gaat hebben. Pijnlijk. Het lijkt er dus op dat de wens voor een tweede mogelijk niet vervuld gaat worden.
droomvrouwtjezaterdag 8 februari 2014 @ 14:51
Kahlie, wat een verdrietig nieuws :'( heel veel sterkte voor je zus, maar ook voor jou :*
kahliezondag 9 februari 2014 @ 13:51
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 februari 2014 14:51 schreef droomvrouwtje het volgende:
Kahlie, wat een verdrietig nieuws :'( heel veel sterkte voor je zus, maar ook voor jou :*
Thanks droomvrouwtje :* Je krijgt toch elke keer weer een dreun he. Aangezien ik zelf niet gezond ben reageert mijn lijf nog steeds erg heftig op stress en dat maakt het allemaal nog lastiger. Laatste tijd kan ik alleen maar zeggen als iemand vraagt, hoe is het? SNAFU. Situation Normal: All Fucked Up.

Gelukkig heb ik wel alweer een nieuwe vakantie geboekt (en mijn ouders gaan deze keer mee), dus daar probeer ik me aan op te trekken :)
droomvrouwtjezondag 9 februari 2014 @ 14:00
:* ja stress is maakt het idd lastiger. Oh lekker, dan heb je wat om naar uit te kijken. Vakantie voorbereidingen zijn leuk O+

Oh leuk nieuwtje.. Mijn man en ik zijn gevraagd peter en meter te zijn. Ik ben nu trotse peettante van een super leuk klein ding O+ Ik heb word er nog emo van hihihi
kahliezondag 9 februari 2014 @ 14:07
quote:
1s.gif Op zondag 9 februari 2014 14:00 schreef droomvrouwtje het volgende:
:* ja stress is maakt het idd lastiger. Oh lekker, dan heb je wat om naar uit te kijken. Vakantie voorbereidingen zijn leuk O+

Oh leuk nieuwtje.. Mijn man en ik zijn gevraagd peter en meter te zijn. Ik ben nu trotse peettante van een super leuk klein ding O+ Ik heb word er nog emo van hihihi
Ooooh, super tof! O+ Wat leuk voor jullie. Zo'n super leuk klein ding kun je heerlijk verwennen en troetelen. Vakanties voorbereiden zijn inderdaad heerlijk, daar wordt een mens positief van.
droomvrouwtjezondag 9 februari 2014 @ 14:27
Het leidt ook lekker af. En je positief voelen helpt gewoon om het allemaal wat dragelijker te maken.

Ja ti's echt een dotje.. Bijna 9 weken is ze nu. Gisteren hebben we heerlijk samen op de bank geslapen. En nu wil ik een speelmaatje voor haar hihihi
klumsywoensdag 12 februari 2014 @ 12:39
Wat leuk Droomvrouwtje O+

Kahlie wat verdrietig....

Snoenk pupo, wat spannend!! hou je het wachten een beetje vol?

Arja, voor jou ook erg spannend allemaal, weet je al wanneer je gaat testen?
Maandag is je NOD toch?

Ik snap niks van m'n lichaam, volgens mij ben ik schijnzwanger :P
Heb het laatste weekend van januari een ovutest gehad die postief leek ( icm vruchtbaar slijm... )
dus zou verwachten dat ik dan zondag zo een beetje wel ongesteld zou worden.
Had vorig weekend al dat ik moest huilen om niks :') en sinds vorige week een zeurderig gevoel en sinds het weekend steeds krampen alsof ik elk moment ongesteld kan worden maar nog geen druppel bloed te bekennen... temperatuur is ook iets hoger dan normaal, en boobs zijn gevoelig ( en af en toe jeuken ) Maar geen positieve test ( en heb ook niet het idee dat ik zwanger ben, maar vraag me af waar die symtomen van komen... heb vanaf vrijdag echt het gevoel elk moment ongesteld te worden... )
Arjawoensdag 12 februari 2014 @ 12:51
Klumsy: verwarrende signalen, zeg. Herkenbaar wel.

Ik weet niet precies wanneer mijn nod is, want dit is mijn eerste cyclus weer in maanden. Maar zaterdagavond is het twee weken geleden dat ik pregnyl spoot, dus mijn eisprong was waarschijnlijk maandagochtend.

Ik denk dat ik zaterdag ga testen.

Die tweede wachtweek lijkt wel een maand te duren
klumsywoensdag 12 februari 2014 @ 12:54
Ja ken het gevoel van dat wachten...
Hopelijk vliegen komende 3 dagen voorbij en is het snel zaterdag!
( ik heb toendertijd 10 dagen na het spuiten van de Pregnyl getest, kon echt niet langer wachten )
snoenkvrijdag 14 februari 2014 @ 06:06
De wachtweken zijn alweer voorbij, gisteravond ongesteld geworden.

Arja ik hoop voor jou heel hard 2 streepjes zaterdag!
droomvrouwtjevrijdag 14 februari 2014 @ 08:33
-O- balen zeg :*
Lijnloosvrijdag 14 februari 2014 @ 08:36
-O- jammer Snoenk...
Klums, al wat duidelijkheid inmiddels?
Arja, spannend en stom die wachtweken he?! :*
klumsyvrijdag 14 februari 2014 @ 11:50
Snoek wat balen zeg! :*

Nee test was gisteren nog negatief dus zie het volgende week vrijdag wel als ik in het ziekenhuis ben. :)
_NIKKI_vrijdag 14 februari 2014 @ 13:22
Hè nee Snoenk :*
Arjavrijdag 14 februari 2014 @ 17:02
Ah nee snoenk, balen!

Ja lijn de wachtweken zijn stom. Het ene moment denk ik dat ik wel zwanger ben, maar de laatste dagen denk ik juist van niet.

In april ga ik op huwelijksreis naar Vietnam. Ergens denk ik dat het pas daarna gaat gebeuren.
Arjazaterdag 15 februari 2014 @ 15:31
2 dagen voor NOD en negatief getest.
snoenkzondag 16 februari 2014 @ 08:26
Klumsy hoop dat er in het ziekenhuis dan wat duidelijk word, of dat je natuurlijk toch nog 2 streepjes plast!

Arja balen, maar het is nog wel vroeg he :*
klumsymaandag 17 februari 2014 @ 07:18
Arja ik blijf gewoon nog even voor je door duimen hoor, het is nog vroeg!

Hier ongesteld geworden, eindelijk :)
Ben benieuwd vrijdag
droomvrouwtjemaandag 17 februari 2014 @ 09:44
Ik duim ook nog even voor Arja..

Fijn dat je ongesteld bent geworden klumsy, ergens toch fijn dat je lijf doet wat ie moet doen..

Zo hier ook ongesteld, hopelijk na de volgende keer de laatste keer in 9 maanden. Volgende cyclus gaan we er weer voor. Ergens wil ik niet, bang voor een terugslag omdat het zo goed met me gaat. Best eng.. Bang voor de tegenslagen enzo. Maar gelukkig mag ik in die periode extra naar de psycholoog..

Dikke knuf voor jullie allemaal :*
Arjamaandag 17 februari 2014 @ 13:41
Klumsy: succes vrijdag

Dv: spannend dat je er weer voor gaat en goed dat je extra naar de psych kan indien nodig. Volgens mij ken jij jezelf wel zo goed dat je op tijd aan de bel trekt als het nodig is. Succes weer!

Ik voel me alsof ik ongesteld ga worden. Ik ga dat maar afwachten een paar dagen, want die witte testen daar word ik ook niet vrolijk van.
Arjadinsdag 18 februari 2014 @ 20:04
Ik ben ongesteld.

Hakt er toch harder in dan ik had verwacht deze ronde.
klumsydinsdag 18 februari 2014 @ 21:19
Dikke knuffel Arja, had zo gehoopt op ander nieuws :*
Lijnloosdinsdag 18 februari 2014 @ 21:40
Arja :* KLote meid.... gaan we dan met zijn allen voor een carnavalskindje?!!
droomvrouwtjedinsdag 18 februari 2014 @ 21:48
Arja :* dikke knuffel wat balen zeg :(
snoenkwoensdag 19 februari 2014 @ 08:12
Arja wat klote zeg

DV :*
klumsywoensdag 19 februari 2014 @ 09:05
Ik hoop dat de afspraak vrijdag door kan gaan, ben ziek... :(
Gelukkig nog 2 dagen om op te knappen!
Vrijdag is Lola ook jarig en zaterdag vieren we haar verjaardag. Had gehoopt haar taart te maken maar dat zit er nu helaas niet in ;(
snoenkwoensdag 19 februari 2014 @ 10:27
Hoop dat je snel opknapt Klumsy. Beterschap
droomvrouwtjewoensdag 19 februari 2014 @ 12:04
Beterschap klumsy :* hopelijk knap je snel op
klumsydonderdag 20 februari 2014 @ 09:41
*O* geen koorts meer, nog wel mega verkouden, maar dat staat de afspraak voor morgen niet in de weg *O*
Skoapdonderdag 20 februari 2014 @ 09:46
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 09:41 schreef klumsy het volgende:
*O* geen koorts meer, nog wel mega verkouden, maar dat staat de afspraak voor morgen niet in de weg *O*
*O* *O*
Lijnloosdonderdag 20 februari 2014 @ 11:32
Yes Klumsy!!! Succes morgen!
droomvrouwtjedonderdag 20 februari 2014 @ 12:12
Jeej *O* fijn dat je bent opgeknapt!
klumsyvrijdag 21 februari 2014 @ 16:12
O+ wat een fijn gesprek gehad net!
Medicatie meegekregen en mag over ongeveer 2 weken beginnen met een provera kuur en daarna gonal-f :) mag ook gelijk op dosis 75 eenheden beginnen dus ben benieuwd.
Heb er in ieder geval veel zin in *O*
droomvrouwtjevrijdag 21 februari 2014 @ 16:19
Oeh spannend klumsy.. En nog gefeliciteerd met je meisje :* *O*
droomvrouwtjevrijdag 21 februari 2014 @ 16:19
dan gooi ik hem maar meteen dicht