Vorige week even een krat ingeslagen, was in de bonusquote:Op maandag 1 april 2013 11:46 schreef Orbeatle het volgende:
[..]
Dat is inderdaad een mieters biertje.
Leffe is mijn inziens juist één vd mindere Belgische bieren. Weinig bijzonder of onderscheidend. Mijn voorkeur gaat meer uit naar bieren als Orval, Rochefort, bieren van Het Anker, De Dolle Brouwers en nog vele anderen...quote:Op maandag 1 april 2013 11:46 schreef Orbeatle het volgende:
[..]
Dat is inderdaad een mieters biertje.
Tjah, smaken verschillen he De smaak staat me gewoon aan. Dat geldt ook voor bijna alle bieren van Chouffe en de Halve Maan bijvoorbeeld.quote:Op maandag 1 april 2013 12:15 schreef gadeweerd het volgende:
[..]
Leffe is mijn inziens juist één vd mindere Belgische bieren. Weinig bijzonder of onderscheidend. Mijn voorkeur gaat meer uit naar bieren als Orval, Rochefort, bieren van Het Anker, De Dolle Brouwers en nog vele anderen...
Goede grap...quote:Op maandag 1 april 2013 12:36 schreef Karstman het volgende:
Genoeg over bier, er is nieuwe whisky aangekondigd voor vandaag, een islay gericht op vrouwen gok ik zo.
[ afbeelding ]
Ik zou hem kopen.quote:Op maandag 1 april 2013 12:36 schreef Karstman het volgende:
Genoeg over bier, er is nieuwe whisky aangekondigd voor vandaag, een islay gericht op vrouwen gok ik zo.
[ afbeelding ]
ik zie de mensen van big peat er ook nog wel voor aan dat dit zomaar geen 1 april grap kan zijnquote:Op maandag 1 april 2013 12:36 schreef Karstman het volgende:
Genoeg over bier, er is nieuwe whisky aangekondigd voor vandaag, een islay gericht op vrouwen gok ik zo.
[ afbeelding ]
Oké, bedankt voor de tip!quote:Op maandag 1 april 2013 06:53 schreef mrPanerai het volgende:
[..]
Radieuse is niet hetzelfde als ruby..de ruby vind ik niet te drinken
Ik merk het zelf niet zo, maar vooral als de fles meer dan half leeg is schijnt het zeker wat uit te kunnen maken, vanwege het effect van zuurstof op de drank. Dan zou ik hem niet te lang meer laten staan.quote:Op maandag 1 april 2013 22:30 schreef Orbeatle het volgende:
Net weer eens eens single malt ingeschonken. Een Glen Elgin 12yo, want die fles is bijna leeg en dan mag ik weer een nieuwe, andere, whisky kopen .
Fijne whisky, mooie combinatie van zoetige smaken met een licht rokerig tintje.
Maar; ik heb het idee dat 'ie wat anders smaakt. De fles staat al enige tijd open. Hoe snel kan dat invloed geven op de smaakt?
maar je laat de stop er wel op he?quote:Op maandag 1 april 2013 22:30 schreef Orbeatle het volgende:
Net weer eens eens single malt ingeschonken. Een Glen Elgin 12yo, want die fles is bijna leeg en dan mag ik weer een nieuwe, andere, whisky kopen .
Fijne whisky, mooie combinatie van zoetige smaken met een licht rokerig tintje.
Maar; ik heb het idee dat 'ie wat anders smaakt. De fles staat al enige tijd open. Hoe snel kan dat invloed geven op de smaakt?
Het hangt ook erg af van de whisky. Sommigen hebben er meer last van dan anderen. Ik heb wel eens een geturfde whisky gehad die _ontzettend_ veranderd was na 3 maanden met 1/3 in de fles. (Ik kon goed vergelijken, want had toen hij nieuw was een 20cl flesje gevuld uit die fles).quote:Op maandag 1 april 2013 22:38 schreef JeMoeder het volgende:
[..]
Ik merk het zelf niet zo, maar vooral als de fles meer dan half leeg is schijnt het zeker wat uit te kunnen maken, vanwege het effect van zuurstof op de drank. Dan zou ik hem niet te lang meer laten staan.
Dank! Fijn als mijn harde werk geapprecieerd wordtquote:Op dinsdag 2 april 2013 10:02 schreef JeMoeder het volgende:
Drankvinder heeft trouwens een make-over gehad. Ziet er veel beter uit! Mooi gedaan Matthijs!
Yes, die laat ik er wel op zitten.quote:Op dinsdag 2 april 2013 10:28 schreef mrPanerai het volgende:
[..]
maar je laat de stop er wel op he?
Normaal kan ie dan wel ff mee...
Ik heb flessen die veel langer open staan en nog prima zijn.quote:Op dinsdag 2 april 2013 15:02 schreef Orbeatle het volgende:
[..]
Yes, die laat ik er wel op zitten.
Maar die fles staat wel al bijna een jaar open...
Hmm. Nou, het zal wel aan mij gelegen hebben .quote:Op dinsdag 2 april 2013 15:04 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Ik heb flessen die veel langer open staan en nog prima zijn.
Licht ook aan zaken als licht, warmte e.d.
Nee, het hoeft niet aan jou te liggen, maar mogelijk wel aan de omstandigheden...quote:Op dinsdag 2 april 2013 15:28 schreef Orbeatle het volgende:
[..]
Hmm. Nou, het zal wel aan mij gelegen hebben .
Zit nu nog maar 1 glaasje in de fles dus die nog effe wegtikken en dan ga ik een flesje Caol Ila halen .
quote:Op dinsdag 2 april 2013 15:28 schreef Orbeatle het volgende:
[..]
Hmm. Nou, het zal wel aan mij gelegen hebben .
Zit nu nog maar 1 glaasje in de fles dus die nog effe wegtikken en dan ga ik een flesje Caol Ila halen .
Inderdaad. Ik heb het nu ik er over nadenk toch meegemaakt met een fles Macallan 12yo Sherry gehad die nog voor ongeveer een vijfde vol zat. Heerlijke sherry'd whisky, maar na een paar maanden in mijn kast smaakte hij meer naar een slappe new make spirit. Erg jammer.quote:Op dinsdag 2 april 2013 15:29 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Nee, het hoeft niet aan jou te liggen, maar mogelijk wel aan de omstandigheden...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |