abonnement Unibet Coolblue
pi_85451699
Ik heb wel eens bij iemand aan tafel gezeten die het van te voren aan de ober vroeg, of ze er bezwaar tegen hadden dat ze foto's van het eten maakte als herinnering aan de leuke avond :)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_85451715
Mijn camera heeft zelfs een optie 'food' voor het maken van foto's van eten :D
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_85451734
quote:
Op woensdag 18 augustus 2010 21:04 schreef Blik het volgende:

[..]

Ik voel me een beetje opgelaten om foto's te maken.. :@
Moet je eens proberen om eerst met een dobbelsteen te gooien om wat je gaat eten en dat ook nog te fotograferen :P
Frankly my dear, I don't give a damn. Smike. O+.
pi_85451768
quote:
Op woensdag 18 augustus 2010 21:26 schreef Ripley het volgende:

Moet je eens proberen om eerst met een dobbelsteen te gooien om wat je gaat eten en dat ook nog te fotograferen :P
Dan denkt de ober dat de mooie dames om hem dobbelen :{
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_85454405
quote:
Op woensdag 18 augustus 2010 21:25 schreef Isabeau het volgende:
Mijn camera heeft zelfs een optie 'food' voor het maken van foto's van eten :D
Die van ons ook. En onze foto's zijn ook vaak niet de allermooiste en het liefst zonder flits idd.
Als het neergezet is wacht ik wel vaak even tot bediening weer wegloopt en neem dan de foto.

Als de bediening ziet dat het toestelletje op tafel staat denken ze trouwens altijd dat we van elkaar foto's zitten te maken en vragen of ze ons samen aan tafel moeten kieken :')
pi_85454444
ik neem het me altijd voor, en dan ziet het er zo geweldig mooi en lekker uit, dat ik 't vergeet en pas na het hoofdgerecht bedenk 'oh, wacht...' :')
Ja doei.
  woensdag 18 augustus 2010 @ 22:48:05 #111
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_85454711
quote:
Op woensdag 18 augustus 2010 21:04 schreef Blik het volgende:


Ik voel me een beetje opgelaten om foto's te maken.. :@
Welnee. Ze zijn meestal juist trots erop als je hun gerechten vereeuwigd. Ook bij Oud Sluis doen ze daar niet moeilijk over. :)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 18 augustus 2010 @ 22:58:45 #112
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_85455090
quote:
Op woensdag 18 augustus 2010 21:04 schreef Blik het volgende:

[..]

Ik voel me een beetje opgelaten om foto's te maken.. :@
Niks om je opgelaten over te voelen, dat doet bijna iedereen daar.
pi_85456717
quote:
Op woensdag 18 augustus 2010 22:58 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Niks om je opgelaten over te voelen, dat doet bijna iedereen daar.
En zelfs vaak met enorme spiegelreflexcamera's of met flits of ze filmen zelfs alles. En dan laten ze het personeel tientallen foto's van zichzelf nemen! In een drie-sterren restaurant in Frankrijk drong een ober zelf echt aan dat ie een foto van ons wilden nemen met mijn bescheiden pocketcameraatje, slechts meegenomen om het eten te vereeuwigen. Uiteindelijk maar toegegeven :) , maar van mij hoefde het niet zo. Is me trouwens vaker overkomen in sterrenrestaurants.
anonieme razernist
pi_85461861
quote:
Op woensdag 18 augustus 2010 23:46 schreef NoCigar het volgende:

[..]

En zelfs vaak met enorme spiegelreflexcamera's of met flits of ze filmen zelfs alles. En dan laten ze het personeel tientallen foto's van zichzelf nemen! In een drie-sterren restaurant in Frankrijk drong een ober zelf echt aan dat ie een foto van ons wilden nemen met mijn bescheiden pocketcameraatje, slechts meegenomen om het eten te vereeuwigen. Uiteindelijk maar toegegeven :) , maar van mij hoefde het niet zo. Is me trouwens vaker overkomen in sterrenrestaurants.
echt? :o ik heb dat nog nooit meegemaakt. Ik maak (soms) wel foto's maar altijd discreet en zonder flits.

Oh wacht, in Nairn stelde de ober het zelf voor om een foto van ons te maken toen ik mijn eten zat te kieken...

1x meegemaakt dus.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_85461914
Ik ken dat idd ook van de lindehof en de keuken van floris. Zit je je best te doen op eetfoto's, moet je opeens leuk gaan kijken.
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
pi_85469309
quote:
Op woensdag 18 augustus 2010 21:04 schreef Blik het volgende:

[..]

Ik voel me een beetje opgelaten om foto's te maken.. :@
stel je niet aan. ik ben de grondlegger O-) van foto's maken van het eten toen niemand het nog deed of debiel vond. :Y
FOK stel golfer en Bluezz hebben mij al opgevolgd met het maken van foto's door dezelfde stijl te hanteren op hun weblog.(check maar de hoek en close-up manier van fotograferen) })
ik ben eigenlijk de eet-Ayatollah van fok :') :') >:O
Yvonne schreef op maandag 31 oktober 2011 @
13:59:43 in DEF SC #282 aan AchJa & Co
Vanaf hier en nu stopt het in DEF én op FOK!
Ik wil hier een normale SC zonder gebitch!
pi_85470681
Met elke keer een andere camera ja, was vermakelijk.
anonieme razernist
  donderdag 19 augustus 2010 @ 13:28:19 #118
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_85470913
Bij mij is het eerder mijn gezelschap wat zich er over opwind.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_85582361
Waar?
Solera Almelo
Wanneer?
22 augustus 2010
Wat at je?
Turks brood met knoflook
Stokbrood met knoflookmayonaise
Gerookte entrecote
Ossenhaas met paddenstoelen
Varkenshaas met paddenstoelen
Gefrituurde kip met chilisaus
Krab met perzik
Gemarineerde kipvleugels
2x varkenshaas met spinazie
Inktvisringen met knoflook
Broodrolletje kaas
Taartje met 3 soorten kaas
Groente Quiche
3 x portie friet
3 glazen bier, 2x cola light, 1 keer koffie en 2 keer thee
Impressie?
Samen met mijn vriend en een vriendin ging ik bij een tapasrestaurant eten. We zaten lekker buiten op het terras. Er liep ontzettend veel bediening rond. We kregen de menukaart en toen ik tegen de ober voor de grap zei dat we haast een briefje nodig hadden om te bestellen gaf hij een bierviltje en een pen om onze bestelling op te schrijven. We namen allemaal 5/6 gerechtjes. Mijn vriend en ik hadden brood als een starter, maar dat kregen we tegelijkertijd met de andere gerechtjes. Het smaakte allemaal erg lekker, maar het was wel erg veel. Mijn vriendin vond haar vegetarische gerechtjes niet echt lekker, het smaakte allemaal een beetje hetzelfde. De gefrituurde kip met chilisaus was niet helemaal goed bereid en nog rauw van binnen. Ik heb dit gemeld toen ze de tafel af gingen ruimen en we hadden eventueel nog wel een nieuwe portie mogen hebben, maar dat hoefde niet meer. We hebben wel een les voor de volgende keer geleerd en dat is dat we niet alles tegelijkertijd moeten bestellen, maar gewoon 1 of 2 gerechtjes en dan steeds opnieuw bestellen. Dan blijft alles goed warm, weet je of je nog genoeg ruimte heb voor meer en het is makkelijker te onthouden wie wat heeft.
Kosten?
89,35 euro totaal
Cijfer?
Eten: 7.5
Bediening: 8
Sfeer: 7.5
pi_85584999
Je zegt dat jullie moeten onthouden om niet alles tegelijk te bestellen, maar het is bij tapas de gewoonte dat je bijv. eerst de koude en dan de warme gerechten krijgt. En ik vind ook dat het personeel dit had moeten adviseren ;)
pi_85585316
quote:
Op zondag 22 augustus 2010 21:54 schreef Bluezz het volgende:
Je zegt dat jullie moeten onthouden om niet alles tegelijk te bestellen, maar het is bij tapas de gewoonte dat je bijv. eerst de koude en dan de warme gerechten krijgt. En ik vind ook dat het personeel dit had moeten adviseren ;)
Tja, dat wisten we dus niet en het personeel heeft dat idd ook niet gezegd en ook gewoon alles tegelijkertijd gebracht.
pi_85590398
Dus krijgt de bediening een 5 en het eten een 6 ~:)
  zondag 22 augustus 2010 @ 23:37:56 #123
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_85590445
een 7,5 voor rauwe kip, excuse me?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_85597748
quote:
Op zondag 22 augustus 2010 23:37 schreef Pietverdriet het volgende:
een 7,5 voor rauwe kip, excuse me?
Door 1 stukje rauwe kip een laag cijfer te geven terwijl alle andere gerechtjes wel lekker en goed waren vind ik ook weer zo wat.
pi_85597845
quote:
Mijn vriendin vond haar vegetarische gerechtjes niet echt lekker, het smaakte allemaal een beetje hetzelfde. De gefrituurde kip met chilisaus was niet helemaal goed bereid en nog rauw van binnen. Ik heb dit gemeld toen ze de tafel af gingen ruimen en we hadden eventueel nog wel een nieuwe portie mogen hebben, maar dat hoefde niet meer.
en dan nog een 7,5?

No offence, maar ik zal niet snel op jouw oordeel afgaan als ik dat allemaal zo lees...
Ja doei.
  maandag 23 augustus 2010 @ 10:12:45 #126
62913 Blik
The one and Only!
pi_85597934
Ok, ik ben overgehaald. Ik zal wel foto's maken van Oud Sluis :)
pi_85597976
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 10:12 schreef Blik het volgende:
Ok, ik ben overgehaald. Ik zal wel foto's maken van Oud Sluis :)
Tof!

Wij gaan naar Chalet Brakkestein in de restaurantweek deze week :) ga ook vragen of ik foto's mag maken. Heb alleen maar goede verhalen gehoord, dus hoop niet dat 't tegenvalt :o
Ja doei.
pi_85598676
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 10:14 schreef motorbloempje het volgende:

[..]


Tof!

Wij gaan naar Chalet Brakkestein in de restaurantweek deze week :) ga ook vragen of ik foto's mag maken. Heb alleen maar goede verhalen gehoord, dus hoop niet dat 't tegenvalt :o
vast niet. klinkt al goed :D
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_85600319
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 10:07 schreef motorbloempje het volgende:

[..]



en dan nog een 7,5?

No offence, maar ik zal niet snel op jouw oordeel afgaan als ik dat allemaal zo lees...
Tja ik ben misschien niet zo kritisch als sommigen van jullie. Ik heb gewoon lekker gegeten en dat er dan een paar dingen minder goed zijn gebeurd overal wel. Als het echt goed was geweest had ik wel een 8.5/9 gegeven. En dat van die bediening wist ik niet, dat je eerst koude gerechten serveert en daarna de warme en niet alles tegelijkertijd. Was onze eerste keer. Dat horen zij dan idd aan te geven en te doen. Iets waar ik de volgende keer wel op zal letten.
pi_85600523
maar als je vriendin al klaagt dat alles 't zelfde smaakt en/of niet lekker is... dan zou ik toch wel.. nou ja, never mind :)
Ja doei.
pi_85605331
quote:
Op zondag 22 augustus 2010 23:37 schreef Pietverdriet het volgende:
een 7,5 voor rauwe kip, excuse me?
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 10:07 schreef motorbloempje het volgende:

en dan nog een 7,5?

No offence, maar ik zal niet snel op jouw oordeel afgaan als ik dat allemaal zo lees...
Sommige mensen zijn idd niet echt kritisch :+
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_85605700
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 13:43 schreef Isabeau het volgende:

[..]


[..]


Sommige mensen zijn idd niet echt kritisch :+
dat dus. :)

rauwe kip.. :X
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_85606104
waar? in Antwerpen, bij de Keyserlei: Argentijnse grill.
Wanneer? Afgelopen zaterdag.
Wat at je? Na wat drankjes en brood met wat boter en wat chimichurriachtige toestanden bestelden we. Ik had vooraf een schaaltje met in de oven gebakken Provolone (kaas) met zwarte olijven, tomaat en olie (veel olie :D) met brood... Zag er super simpel uit maar t smaakte echt heel goed :9 (ondanks de hoeveelheid olie dus, maar die hoefde je niet op te eten natuurlijk allemaal)

Daarna Bife de lomo con ajo (ossenhaas, medium rare, met knoflook)... De standaard frietjes erbij natuurlijk.
Vlees was echt super mals en erg goed gebakken :9 Groot stuk ook dus na t voorgerecht wat flink vulde en t grote stuk vlees pasten er nog 4 frietjes in ofzo, maar goed; die waren sowieso al bijzaak voor mij :P
Kosten? We waren met zijn vieren, inclusief een paar drankjes (corona's en een witbiertje, 2 flessen water) dus: 4 x voorgerecht en 4x hoofdgerecht.. voor 164 euro ofzo?

T tentje zag er eigenlijk heel simpel uit, maar we hebben echt lekker gegeten :) Binnen stonden ze op een grote kolengrill te grillen en t viel op hoe schoon het er was.

Kortom, prima dus :)
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_85606379
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 13:43 schreef Isabeau het volgende:
Sommige mensen zijn idd niet echt kritisch :+
Eigenlijk slaat het ook nergens op om cijfers uit te delen :D Je kan beter een mooie recensie/verslagje schrijven en het daarbij laten.
pi_85606434
ja die cijfers vind ik ook wat raar eigenlijk... belangrijker is: was t lekker? was t leuk? waren er rare dingen ofzo?
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  maandag 23 augustus 2010 @ 23:34:11 #136
198371 Equites
Im going fucking oldschool!
pi_85630107
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 10:12 schreef Blik het volgende:
Ok, ik ben overgehaald. Ik zal wel foto's maken van Oud Sluis :)
Beter wel! Van iedere gang, die shit is om te smullen.
------- House was our believe, House was our sanctuary, And the beating of the drum, The bottom of the bass, The pump and the snare, Made you throw your hands in the air, House was a way of life-------
pi_85631299
Waar? Balthazar
Wanneer? Gisteren.
Wat at je? Vooraf een 'mixed platter'' sushi, met z'n drieën gedeeld, als hoofdgerecht had ik zeebaars met geconfijte rode uien en anijs, disgenoten hadden tonijn met amandel en zwarte rijst, en rode snapper met peultjes en citroengras. Toe deelden we limoencheesecake en chocoladetaart met muntijs. Erbij een fles sauvignon blanc.
Impressie? Een vrij fancy restaurant in een dito buurt. We konden lekker buiten zitten. Bediening was attent en snel. De sushi was OK, goed te eten en vers maar niet mind-blowing ofzo (dat is toch echt specialistenwerk, sushi - voor zo erbij net iets te ingewikkeld, denk ik ;)). Mijn hoofdgerecht was een beetje afgekoeld bij serveren, maar de ober loste dit snel en vlekkeloos op. Ik had zonder meer het lekkerste hoofdgerecht gekozen O+ Sowieso vind ik zeebaars een smakelijk visje, maar de combi met de kruidige saus, knapperige courgettereepjes en de verrukkelijk geconfijte uien was echt om je vingers bij af te likken! De andere hoofdgerechten waren ook lekker, wat ik zo proefde. Wijn was aangenaam, ik vond 'm goed bij de vis passen. Licht en 'crisp'. Dessert was lekker, wel verreweg de zwaarste gang na een vrij licht voor- en hoofdgerecht, maar dat was natuurlijk onze eigen schuld! Muntijs was trouwens wel lekker licht en fris, was een sorbet.
Kosten? 80 euro omgerekend met z'n drieën.
Cijfer? Ehh... Moet ik nou heel veel punten aftrekken voor het afkoelen van het hoofdgerecht? :+ Bediening was in ieder geval uitstekend, minstens een 8,5.
pi_85631425
Hoe lostte de ober je afgekoelde hoofdgerecht op?
Zeebaars is idd verrukkelijk :Y)

Leuk verslagje, jammer van de foto's, dure tent :P :Y)
pi_85631494
quote:
Op dinsdag 24 augustus 2010 00:11 schreef Bluezz het volgende:
Hoe lostte de ober je afgekoelde hoofdgerecht op?
Zeebaars is idd verrukkelijk :Y)

Leuk verslagje, jammer van de foto's, dure tent :P :Y)
Ik weet het niet, maar de vis was iig niet taai/droog toen hij even later terugkwam :o
  dinsdag 31 augustus 2010 @ 20:45:19 #140
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_85925050
Döner Company op Utrecht Centraal, op de loopbrug naar de jaarbeurs.
1 broodje kipdöner met sambal, salade, ui, kaas en Chili's
4 Euro nogwat.

Duidelijk de beste Döner op HC, is er altijd druk. Vriendelijke turkse jongens in de bediening en een prima smakende Döner. De kalfs is minder, is gekruid gehakt, geen echte vleesstukken. De kip is er lekker.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_85926055
Afgelopen week tijdens de restaurant week even Hofstede Meerzicht (Zoetermeer), Seinpost (Den Haag), De Savelberg (Voorburg) en Calla's (Den Haag) meegepakt! Was weer genieten!

Verslagen volgen!
"I'm talking about liquid. Rich enough to have your own jet. Rich enough not to waste time. Fifty, a hundred million dollars, buddy. A player. Or nothing" Gordon Gekko, Wallstreet
pi_85928620
quote:
Op dinsdag 31 augustus 2010 20:45 schreef Pietverdriet het volgende:
Döner Company op Utrecht Centraal, op de loopbrug naar de jaarbeurs.
1 broodje kipdöner met sambal, salade, ui, kaas en Chili's
4 Euro nogwat.

Duidelijk de beste Döner op HC, is er altijd druk. Vriendelijke turkse jongens in de bediening en een prima smakende Döner. De kalfs is minder, is gekruid gehakt, geen echte vleesstukken. De kip is er lekker.
wat is HC?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_85928654
quote:
Op dinsdag 31 augustus 2010 21:08 schreef vanKampen het volgende:
Afgelopen week tijdens de restaurant week even Hofstede Meerzicht (Zoetermeer), Seinpost (Den Haag), De Savelberg (Voorburg) en Calla's (Den Haag) meegepakt! Was weer genieten!

Verslagen volgen!
gaaf! Hoor graag! :)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_85928769
quote:
Op dinsdag 31 augustus 2010 22:06 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

wat is HC?
Hoog Caterijne?
pi_85928868
aah natuurlijk :D
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  dinsdag 31 augustus 2010 @ 23:22:29 #146
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_85932687
Om onze vakantie in te luiden hebben we vandaag gegeten bij Lex Jumeaux (De baklap) in Bennebroek
Apart ingedeeld pand, je komt binnen in een ruim lounge gedeelte van rode banken, via een hal in het restaurantgedeelte. In het midden is een overdekte binnentuin met een grote boom. Wij zaten op een verhoogd gedeelte, de veranda. Prima sfeer, netjes ingedekt, aardig attent, correct personeel.
Bij de hoofdgerechten heb je bij dit restaurant de keuze uit normale of 'small' porties.

Bluezz koos voor het 4 gangen augustus-menu en golfer voor een voorgerecht, 2 'small' hoofdgerechten en een nagerecht.

We begonnen met een glas Baron Louis Chardonnay (bij de rest van de maaltijd hebben we daar ook nog 2 glazen van gedronken) en kregen daar brood met lekkere gezouten boter bij :


Daarna 2 kleine amuses : links hollandse garnaaltjes in een schuim van venkel en rechts een ijshoorntje met ijs van tomaten en compote van ui.


Golfers voorgerecht : Kruidenravioli met schaal- en schelpdieren in een heldere bouillon van kreeft en zwarte olijf.


Bluezz' voorgerecht: Filet Américain en pepersteak van Albacore tonijn, gelei van gazpacho met avocado en limoen.


Golfers 1e 'small' hoofdgerecht : Provençaalse vissoep, rijk gevuld met vis, schaal- en schelpdieren, crouton met verse ansjovis en rouille.
(de crouton en de rouille ontbraken helaas - misschien wordt dat alleen bij de normale portie geserveerd? )


Bluezz'2e gerecht : Noordzee scholfilet, worstje van gamba,gestoofde mosseltjes & zeekraal.


Golfers 2e 'small' hoofdgerecht : Gegrilde wilde zeebaars, couscous van rode biet, bitterballetjes en jus van langoustine.


Bluezz' hoofdgerecht : Proeverij van kalfsvlees; kalfsoester, terrine met zwezerik en cantharel, bitterbal van sukade.


Het nagerecht van golfer hoorde eigenlijk bij het menu van Bluezz : Gemarineerd zomerfruit, citrus sabayon, appelchips & yoghurtijs.


Bluezz koos het kaasplankje van de bekende kaaswinkel L' amuse uit Santpoort, waar het restaurant zelf een beschrijving op vetvrij papier onder legt, erg leuk gevonden!


Een leuk en erg smakelijk begin van onze (zomer-)vakantie!!
Totale kosten inclusief drank: 110 euro met z'n tweeën.

Eten: 8
Bediening: 8
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 31 augustus 2010 @ 23:56:15 #147
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_85933977
110 euro met z'n 2en? Dat valt mee. Het zal wel geen ster hebben dan?

Ik heb er geen verstand van hoor, maar als ik al die gerechtjes zie dan lijkt het me een redelijk exclusief restaurant, maar qua prijs valt dat reuze mee dus. :)
  woensdag 1 september 2010 @ 00:53:22 #148
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_85935844
quote:
Op dinsdag 31 augustus 2010 23:56 schreef Zwansen het volgende:
110 euro met z'n 2en? Dat valt mee. Het zal wel geen ster hebben dan?

Ik heb er geen verstand van hoor, maar als ik al die gerechtjes zie dan lijkt het me een redelijk exclusief restaurant, maar qua prijs valt dat reuze mee dus. :)
Viel ons ook mee. Inderdaad geen sterren en dat niveau halen ze ook niet. Wel netjes allemaal.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_85937591
klinkt goed en idd leuk idee met de kaas. Meestal ben je idd zo kwijt wat je eet als ze weer weglopen :)
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  woensdag 1 september 2010 @ 06:37:17 #150
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_85937855
Dat kaas op vetvrij papier met de beschrijving vind ik eigenlijk armoede, zegt mij dat de bediening te dom is om het te vertellen en ziet er uit als in de supermarkt waar je een stukkie kan proeven.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_85938506
quote:
Op woensdag 1 september 2010 06:37 schreef Pietverdriet het volgende:
Dat kaas op vetvrij papier met de beschrijving vind ik eigenlijk armoede, zegt mij dat de bediening te dom is om het te vertellen en ziet er uit als in de supermarkt waar je een stukkie kan proeven.
Zo kun je alles wel armoedig vinden. Ze hebben er toch juist iets leuks en creatiefs van gemaakt door het met de hand te schrijven? En als een ober mij de lap tekst zou voorlezen die op die placemat staat, was ik de helft al vergeten na mn eerste bonkje kaas :)
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_85939053
mooi verslag Golfer! En Bluezz aan de mosselen? :D
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_85945822
quote:
Op woensdag 1 september 2010 08:40 schreef Gripper het volgende:

[..]

Zo kun je alles wel armoedig vinden. Ze hebben er toch juist iets leuks en creatiefs van gemaakt door het met de hand te schrijven? En als een ober mij de lap tekst zou voorlezen die op die placemat staat, was ik de helft al vergeten na mn eerste bonkje kaas :)
Dat geeft ook helemaal niks, ik ken ze niet allemaal maar het lijkt me ook kaas om te vergeten. In de meeste restaurants weten ze niet echt wat van kaas, dus dan is het wel handig om even een printje te maken van de tekst van de leverancier. Als ze wel wat van kaas zouden weten zouden ze niet met commissiekaas aankomen schat ik. Leuk om mee te nemen naar een WK-avondje, maar niet echt wat bijzonders of karakteristiek.

Vrienden van me klagen ook dat ze vaak een kaasplankje nemen sinds we dat bij etentjes bij elkaar vaak doen en dan regel ik het, en dan valt het in exclusieve restaurants toch altijd weer tegen. Met een kaasplankje kun je nog even een heleboel verschillende smaaksensaties aan het slot toevoegen, en geeft het helemaal niks als je 1 of niet lekker vindt, maar dat durven ze zelden: Laffe gepasteuriseerde kaasjes.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_85945898
quote:
Op woensdag 1 september 2010 09:18 schreef FutureFairytale het volgende:
mooi verslag Golfer! En Bluezz aan de mosselen? :D
Nope, aan g gegeven ;)
pi_85945948
quote:
Op woensdag 1 september 2010 06:37 schreef Pietverdriet het volgende:
Dat kaas op vetvrij papier met de beschrijving vind ik eigenlijk armoede, zegt mij dat de bediening te dom is om het te vertellen en ziet er uit als in de supermarkt waar je een stukkie kan proeven.
Ik vond het leuk & niet armoedig. w/

Waar ik dan niet zo blij mee ben is altijd maar weer dat schuim :')
  woensdag 1 september 2010 @ 13:35:03 #156
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_85946944
quote:
Op woensdag 1 september 2010 06:37 schreef Pietverdriet het volgende:
Dat kaas op vetvrij papier met de beschrijving vind ik eigenlijk armoede, zegt mij dat de bediening te dom is om het te vertellen en ziet er uit als in de supermarkt waar je een stukkie kan proeven.
Of de bediening houdt rekening met de wel 'domme' gasten die na het vertellen en opnoemen van de verschillende kaasjes het meteen weer vergeten zijn en op deze manier nog eens rustig de naam en herkomst en geschiedenis van de diverse kaasjes op z'n/haar gemak kan nalezen ?
Of onthou jij altijd tot in de kleinste details alle uitleg over de verschillende kazen die je krijgt gereserveerd ?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')