abonnement Unibet Coolblue
  maandag 23 augustus 2010 @ 10:12:45 #126
62913 Blik
The one and Only!
pi_85597934
Ok, ik ben overgehaald. Ik zal wel foto's maken van Oud Sluis :)
pi_85597976
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 10:12 schreef Blik het volgende:
Ok, ik ben overgehaald. Ik zal wel foto's maken van Oud Sluis :)
Tof!

Wij gaan naar Chalet Brakkestein in de restaurantweek deze week :) ga ook vragen of ik foto's mag maken. Heb alleen maar goede verhalen gehoord, dus hoop niet dat 't tegenvalt :o
Ja doei.
pi_85598676
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 10:14 schreef motorbloempje het volgende:

[..]


Tof!

Wij gaan naar Chalet Brakkestein in de restaurantweek deze week :) ga ook vragen of ik foto's mag maken. Heb alleen maar goede verhalen gehoord, dus hoop niet dat 't tegenvalt :o
vast niet. klinkt al goed :D
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_85600319
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 10:07 schreef motorbloempje het volgende:

[..]



en dan nog een 7,5?

No offence, maar ik zal niet snel op jouw oordeel afgaan als ik dat allemaal zo lees...
Tja ik ben misschien niet zo kritisch als sommigen van jullie. Ik heb gewoon lekker gegeten en dat er dan een paar dingen minder goed zijn gebeurd overal wel. Als het echt goed was geweest had ik wel een 8.5/9 gegeven. En dat van die bediening wist ik niet, dat je eerst koude gerechten serveert en daarna de warme en niet alles tegelijkertijd. Was onze eerste keer. Dat horen zij dan idd aan te geven en te doen. Iets waar ik de volgende keer wel op zal letten.
pi_85600523
maar als je vriendin al klaagt dat alles 't zelfde smaakt en/of niet lekker is... dan zou ik toch wel.. nou ja, never mind :)
Ja doei.
pi_85605331
quote:
Op zondag 22 augustus 2010 23:37 schreef Pietverdriet het volgende:
een 7,5 voor rauwe kip, excuse me?
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 10:07 schreef motorbloempje het volgende:

en dan nog een 7,5?

No offence, maar ik zal niet snel op jouw oordeel afgaan als ik dat allemaal zo lees...
Sommige mensen zijn idd niet echt kritisch :+
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_85605700
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 13:43 schreef Isabeau het volgende:

[..]


[..]


Sommige mensen zijn idd niet echt kritisch :+
dat dus. :)

rauwe kip.. :X
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_85606104
waar? in Antwerpen, bij de Keyserlei: Argentijnse grill.
Wanneer? Afgelopen zaterdag.
Wat at je? Na wat drankjes en brood met wat boter en wat chimichurriachtige toestanden bestelden we. Ik had vooraf een schaaltje met in de oven gebakken Provolone (kaas) met zwarte olijven, tomaat en olie (veel olie :D) met brood... Zag er super simpel uit maar t smaakte echt heel goed :9 (ondanks de hoeveelheid olie dus, maar die hoefde je niet op te eten natuurlijk allemaal)

Daarna Bife de lomo con ajo (ossenhaas, medium rare, met knoflook)... De standaard frietjes erbij natuurlijk.
Vlees was echt super mals en erg goed gebakken :9 Groot stuk ook dus na t voorgerecht wat flink vulde en t grote stuk vlees pasten er nog 4 frietjes in ofzo, maar goed; die waren sowieso al bijzaak voor mij :P
Kosten? We waren met zijn vieren, inclusief een paar drankjes (corona's en een witbiertje, 2 flessen water) dus: 4 x voorgerecht en 4x hoofdgerecht.. voor 164 euro ofzo?

T tentje zag er eigenlijk heel simpel uit, maar we hebben echt lekker gegeten :) Binnen stonden ze op een grote kolengrill te grillen en t viel op hoe schoon het er was.

Kortom, prima dus :)
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_85606379
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 13:43 schreef Isabeau het volgende:
Sommige mensen zijn idd niet echt kritisch :+
Eigenlijk slaat het ook nergens op om cijfers uit te delen :D Je kan beter een mooie recensie/verslagje schrijven en het daarbij laten.
pi_85606434
ja die cijfers vind ik ook wat raar eigenlijk... belangrijker is: was t lekker? was t leuk? waren er rare dingen ofzo?
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  maandag 23 augustus 2010 @ 23:34:11 #136
198371 Equites
Im going fucking oldschool!
pi_85630107
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 10:12 schreef Blik het volgende:
Ok, ik ben overgehaald. Ik zal wel foto's maken van Oud Sluis :)
Beter wel! Van iedere gang, die shit is om te smullen.
------- House was our believe, House was our sanctuary, And the beating of the drum, The bottom of the bass, The pump and the snare, Made you throw your hands in the air, House was a way of life-------
pi_85631299
Waar? Balthazar
Wanneer? Gisteren.
Wat at je? Vooraf een 'mixed platter'' sushi, met z'n drieën gedeeld, als hoofdgerecht had ik zeebaars met geconfijte rode uien en anijs, disgenoten hadden tonijn met amandel en zwarte rijst, en rode snapper met peultjes en citroengras. Toe deelden we limoencheesecake en chocoladetaart met muntijs. Erbij een fles sauvignon blanc.
Impressie? Een vrij fancy restaurant in een dito buurt. We konden lekker buiten zitten. Bediening was attent en snel. De sushi was OK, goed te eten en vers maar niet mind-blowing ofzo (dat is toch echt specialistenwerk, sushi - voor zo erbij net iets te ingewikkeld, denk ik ;)). Mijn hoofdgerecht was een beetje afgekoeld bij serveren, maar de ober loste dit snel en vlekkeloos op. Ik had zonder meer het lekkerste hoofdgerecht gekozen O+ Sowieso vind ik zeebaars een smakelijk visje, maar de combi met de kruidige saus, knapperige courgettereepjes en de verrukkelijk geconfijte uien was echt om je vingers bij af te likken! De andere hoofdgerechten waren ook lekker, wat ik zo proefde. Wijn was aangenaam, ik vond 'm goed bij de vis passen. Licht en 'crisp'. Dessert was lekker, wel verreweg de zwaarste gang na een vrij licht voor- en hoofdgerecht, maar dat was natuurlijk onze eigen schuld! Muntijs was trouwens wel lekker licht en fris, was een sorbet.
Kosten? 80 euro omgerekend met z'n drieën.
Cijfer? Ehh... Moet ik nou heel veel punten aftrekken voor het afkoelen van het hoofdgerecht? :+ Bediening was in ieder geval uitstekend, minstens een 8,5.
pi_85631425
Hoe lostte de ober je afgekoelde hoofdgerecht op?
Zeebaars is idd verrukkelijk :Y)

Leuk verslagje, jammer van de foto's, dure tent :P :Y)
pi_85631494
quote:
Op dinsdag 24 augustus 2010 00:11 schreef Bluezz het volgende:
Hoe lostte de ober je afgekoelde hoofdgerecht op?
Zeebaars is idd verrukkelijk :Y)

Leuk verslagje, jammer van de foto's, dure tent :P :Y)
Ik weet het niet, maar de vis was iig niet taai/droog toen hij even later terugkwam :o
  dinsdag 31 augustus 2010 @ 20:45:19 #140
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_85925050
Döner Company op Utrecht Centraal, op de loopbrug naar de jaarbeurs.
1 broodje kipdöner met sambal, salade, ui, kaas en Chili's
4 Euro nogwat.

Duidelijk de beste Döner op HC, is er altijd druk. Vriendelijke turkse jongens in de bediening en een prima smakende Döner. De kalfs is minder, is gekruid gehakt, geen echte vleesstukken. De kip is er lekker.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_85926055
Afgelopen week tijdens de restaurant week even Hofstede Meerzicht (Zoetermeer), Seinpost (Den Haag), De Savelberg (Voorburg) en Calla's (Den Haag) meegepakt! Was weer genieten!

Verslagen volgen!
"I'm talking about liquid. Rich enough to have your own jet. Rich enough not to waste time. Fifty, a hundred million dollars, buddy. A player. Or nothing" Gordon Gekko, Wallstreet
pi_85928620
quote:
Op dinsdag 31 augustus 2010 20:45 schreef Pietverdriet het volgende:
Döner Company op Utrecht Centraal, op de loopbrug naar de jaarbeurs.
1 broodje kipdöner met sambal, salade, ui, kaas en Chili's
4 Euro nogwat.

Duidelijk de beste Döner op HC, is er altijd druk. Vriendelijke turkse jongens in de bediening en een prima smakende Döner. De kalfs is minder, is gekruid gehakt, geen echte vleesstukken. De kip is er lekker.
wat is HC?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_85928654
quote:
Op dinsdag 31 augustus 2010 21:08 schreef vanKampen het volgende:
Afgelopen week tijdens de restaurant week even Hofstede Meerzicht (Zoetermeer), Seinpost (Den Haag), De Savelberg (Voorburg) en Calla's (Den Haag) meegepakt! Was weer genieten!

Verslagen volgen!
gaaf! Hoor graag! :)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_85928769
quote:
Op dinsdag 31 augustus 2010 22:06 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

wat is HC?
Hoog Caterijne?
pi_85928868
aah natuurlijk :D
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  dinsdag 31 augustus 2010 @ 23:22:29 #146
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_85932687
Om onze vakantie in te luiden hebben we vandaag gegeten bij Lex Jumeaux (De baklap) in Bennebroek
Apart ingedeeld pand, je komt binnen in een ruim lounge gedeelte van rode banken, via een hal in het restaurantgedeelte. In het midden is een overdekte binnentuin met een grote boom. Wij zaten op een verhoogd gedeelte, de veranda. Prima sfeer, netjes ingedekt, aardig attent, correct personeel.
Bij de hoofdgerechten heb je bij dit restaurant de keuze uit normale of 'small' porties.

Bluezz koos voor het 4 gangen augustus-menu en golfer voor een voorgerecht, 2 'small' hoofdgerechten en een nagerecht.

We begonnen met een glas Baron Louis Chardonnay (bij de rest van de maaltijd hebben we daar ook nog 2 glazen van gedronken) en kregen daar brood met lekkere gezouten boter bij :


Daarna 2 kleine amuses : links hollandse garnaaltjes in een schuim van venkel en rechts een ijshoorntje met ijs van tomaten en compote van ui.


Golfers voorgerecht : Kruidenravioli met schaal- en schelpdieren in een heldere bouillon van kreeft en zwarte olijf.


Bluezz' voorgerecht: Filet Américain en pepersteak van Albacore tonijn, gelei van gazpacho met avocado en limoen.


Golfers 1e 'small' hoofdgerecht : Provençaalse vissoep, rijk gevuld met vis, schaal- en schelpdieren, crouton met verse ansjovis en rouille.
(de crouton en de rouille ontbraken helaas - misschien wordt dat alleen bij de normale portie geserveerd? )


Bluezz'2e gerecht : Noordzee scholfilet, worstje van gamba,gestoofde mosseltjes & zeekraal.


Golfers 2e 'small' hoofdgerecht : Gegrilde wilde zeebaars, couscous van rode biet, bitterballetjes en jus van langoustine.


Bluezz' hoofdgerecht : Proeverij van kalfsvlees; kalfsoester, terrine met zwezerik en cantharel, bitterbal van sukade.


Het nagerecht van golfer hoorde eigenlijk bij het menu van Bluezz : Gemarineerd zomerfruit, citrus sabayon, appelchips & yoghurtijs.


Bluezz koos het kaasplankje van de bekende kaaswinkel L' amuse uit Santpoort, waar het restaurant zelf een beschrijving op vetvrij papier onder legt, erg leuk gevonden!


Een leuk en erg smakelijk begin van onze (zomer-)vakantie!!
Totale kosten inclusief drank: 110 euro met z'n tweeën.

Eten: 8
Bediening: 8
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 31 augustus 2010 @ 23:56:15 #147
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_85933977
110 euro met z'n 2en? Dat valt mee. Het zal wel geen ster hebben dan?

Ik heb er geen verstand van hoor, maar als ik al die gerechtjes zie dan lijkt het me een redelijk exclusief restaurant, maar qua prijs valt dat reuze mee dus. :)
  woensdag 1 september 2010 @ 00:53:22 #148
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_85935844
quote:
Op dinsdag 31 augustus 2010 23:56 schreef Zwansen het volgende:
110 euro met z'n 2en? Dat valt mee. Het zal wel geen ster hebben dan?

Ik heb er geen verstand van hoor, maar als ik al die gerechtjes zie dan lijkt het me een redelijk exclusief restaurant, maar qua prijs valt dat reuze mee dus. :)
Viel ons ook mee. Inderdaad geen sterren en dat niveau halen ze ook niet. Wel netjes allemaal.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_85937591
klinkt goed en idd leuk idee met de kaas. Meestal ben je idd zo kwijt wat je eet als ze weer weglopen :)
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  woensdag 1 september 2010 @ 06:37:17 #150
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_85937855
Dat kaas op vetvrij papier met de beschrijving vind ik eigenlijk armoede, zegt mij dat de bediening te dom is om het te vertellen en ziet er uit als in de supermarkt waar je een stukkie kan proeven.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')