abonnement Unibet Coolblue
pi_57055359
quote:
Op maandag 14 januari 2008 14:36 schreef Koningin het volgende:


En hier weer verder rammelen

Vervolg van Het grote 'rammelaars'topic, deel 17



[ Bericht 6% gewijzigd door BE op 10-05-2008 09:10:16 ]
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_57055380
Laatste posts:
quote:
Op vrijdag 29 februari 2008 09:43 schreef leonieke het volgende:
En nu krijg ik net een mail dat mijn zus ook weer zwanger is...

Het wordt me echt eventjes allemaal te veel
quote:
Op vrijdag 29 februari 2008 09:52 schreef miss_sly het volgende:
ach. leonieke
kan het me goed voorstellen hoor
En een extra voor leonieke
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_57055423
Ach Leonieke, jemig zeg wat een babyboom precies om jou heen!
Ik snap je gevoel echt helemaal, dat je het natuurlijk wel hartstikke leuk voor iedereen vindt, zeker vast voor je zus, maar dat het zooooo irritant en jammer is dat je zelf nog steeds wachten moet
“I mean, nobody’s scientifically perfect, but Suzie’s about as close to being perfect as any human could possibly be.”
pi_57056153
He, dat is toch slechte timing zeg Leonieke!
Weet je zus dat jij moeilijker kinderen kunt krijgen?
pi_57056258
Leonieke, zeker als het zo dichtbij komt snap ik dat je het er moeilijk mee hebt.
Hier ook een zus die zwanger is.
pi_57057114
Idd echt een babyboom om jou heen he Leonieke. Kan me voorstellen dat je je daar echt niet vrolijk bij voelt, ook al gun je het andere mensen wel.
Ik ben zelf ook wel blij dat er in mijn omgeving weinig mensen die zwanger zijn of net kinderen hebben. Dan wordt je er tenminste niet de hele tijd aan herinnerd,
...and together we'll stand on the threshold of a dream[
pi_57063177
Wat rot, Leonieke, zoveel zwangeren in je omgeving. Kan me voorstellen dat je het daar moeilijk mee hebt. Sterkte.

Hier helemaal geen mensen in mijn directe omgeving die zwanger zijn of kinderen hebben. Dat vind ik juist wel jammer, zou het juist wel leuk vinden om het met iemand daarover te kunnen hebben, en dat Noah daarmee kon spelen, etc. Maar ik snap dat dat wel anders is als je zelf al een kind hebt.
Mijn zus is inmiddels al 30 en heeft nog nooit een vriendje gehad, dus ik betwijfel of Noah ooit een neefje/nichtje zal krijgen. Ik vind dat best wel jammer, maar ja, mijn zus vindt het nog veel jammerder denk ik, ondanks dat ze dol is op haar neefje.
Bij vrienden zie ik het ook nog niet zo snel gebeuren.


Vannacht zo'n bizarre droom gehad. Ik had helemaal geen Noah, maar een dochter die iets ouder was. En een pasgeboren baby van echt pas een paar dagen oud. Maar ik had hem nog amper gezien, omdat ik er steeds niet was

[ Bericht 0% gewijzigd door texelonia op 29-02-2008 16:46:34 ]
Rest your head close to my heart
Never to part, baby of mine
©Dumbo
While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
  vrijdag 29 februari 2008 @ 16:27:14 #8
141023 ik80
leer het mij zelf te doen
pi_57063768
Mijn broer gaat denk ik ook voorlopig nog geen kleintjes maken. Hij woont al lang opzichzelf en is 31.

Ik rammel wel weer, ben net gestopt met de pil (hahaha na hem 2 dagen te hebben geslikt, heb nu dus mijn e doorbraakbloeding in 2 weken) dan nog even een maand of 3 ontpillen en oefenen. Dan mag ik weer...
Ohhhh alleen ik kan niet wachten
maar het moet, huis is gewoon nog niet af hiervoor. Planning zal al wel heel strak worden. Hopenlijk ben ik zwanger als we gaan verhuizen enzo. Zal wel zwaar worden. En aan de andere kant hoeft het helemaal niet zo snel te gaan als vorige keer.
pi_57064575
Leonieke


Ik rammel een eind weg. Vandaag een jochie van 5 dagen oud in m'n armen gehad en m'n eierstokken gingen alweer rammelen terwijl Yana nog zo klein is, maar vergeleken met dat jochie ook alweer zo groot. Voorlopig is Yana echt nog te klein he? En hebben we met haar nog zo'n moeilijke tijd te gaan dus laten we ons daar eerst maar op focussen. Vriendlief zegt ook dat een tweede van hem echt niet hoeft..
maar heel stiekem zou ik het best nog eens willen meemaken, die kleintjes zijn zo leuk
Mama van 2 stengeltjes!
..YANA..
..JAMIE..
  vrijdag 29 februari 2008 @ 18:49:58 #10
14811 Asyniur
Nu met 2 jommetjes <3
pi_57066600
Kan me voorstellen dat dat niet leuk is Leonieke...
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
pi_57069062
Balen joh Leonieke!! Hier om me heen zijn alle mensen die het hardste riepen nooit kids te willen, en de rest ook, ondertussen zwanger of al op weg naar een 2e/3e... En dat terwijl ik de eerste was die kids wilde, en ze nog steeds niet heb.

Hoe stom het ook klinkt, daar ga je steeds beter mee om!!! Alhoewel ik nu ook zou flippen als mijn zus zwanger zou zijn (18 en borderline...) maargoed, tis naar, maar hoop dat je wel van het idee van je nieuwe neefje/nichtje kunt gaan genieten.. Heb via mijn liefs zus, 2 nichtjes, en daar wordt ik zo blij van (terwijl ik bij de eerste zwangerschap een soort afgunst naar mijn schoonzus had..) Gelukkig is dat allemaal goedgekomen en uitgepraat, maar ik bedoel te zeggen: hoop dat je het een plekje kunt geven. Onze tijd komt nog, echt!!


Andere rammelaars, succes met rammelen ik duim voor allemaal mee dat jullie snel voor het echie kunnen gaan!!
~Geluk, is beseffen dat het geluk in je zit~
pi_57077115
Thx allemaal
Mijn zus kent mijn situatie en dat is net de reden waarom ze mij een mail stuurde (kwestie dat ik het van haar te weten zou komen).
Maar hoe leuk ik het ook vind voor haar, ik zie het momenteel niet zitten om die zwangerschap van dichtbij mee te maken Nu toch nog niet (en mijn ma is er serieus kwaad om toen ik gisterenavond zei dat ik het er niet wou over hebben, was het uiteraard mis en sindsdien komt er geen woord meer uit).

En binnenkort zal mijn schoonzus er uiteraard ook bijkomen... dat zie je nu al van ver aankomen.

Pff, ik wil een eigen huis (klinkt nu misschien een hele ommekeer) maar hadden we nu een eigen huis gehad (ipv nog te wachten tot mijn zus dus zal bevallen zijn) ging ik heel die zwangerschap meer op een afstand kunnen houden. Nu zit ik er weer te midden in. En ik wil verdorie ook gewoon eens goed nieuws krijgen ipv altijd maar vertraging en uitstel in ons leven...

En gisterenavond dan ook maar een uitnodiging afgeslagen van de collega die deze week met het goede nieuws kwam want ik kon echt niet gaan feesten gisteren. Zal ik ook nog mogen uitleggen wat de reden hiervan is (nog goed dat ik gisteren tot 20u heb moeten werken )

En dat genieten zal hopelijk ooit komen, Niettus, maar nu springen de tranen nog in mijn ogen als ik denk aan de komende 9 maand... ik heb de eerste zwangerschap hier bij mij thuis al meegemaakt en als ik niet zal meehyperen, zal het helemaal in het verkeerde keelgat schieten.
pi_57077335
Leonieke, ik wil je even een hele dikke knuffel geven
Quote papa: Sara gaat een paar keer in de week naar het kinderdagverblijf en daar leert ze voor blije peuter...
Sara
Merel
Ukje
  Moderator zaterdag 1 maart 2008 @ 10:57:34 #15
5428 crew  miss_sly
pi_57077452
leonieke, ik vind het zo vervelend te lezen dat er voor jouw gevoelens zo weinig plaats is
natuurlijk ben je straks als je aan het idee gewend bent wel blij voor je zus, maar dat je daar even tijd voor nodig hebt, is toch alleen maar logisch? en dat je gedurende die 9 maanden perioden hebt dat je het even wat minder trekt en wat minder blij bent, is toch alleen maar begrijpelijk?

Ik vind het echt zo jammer dat je moeder je hier niet in kan steunen. Gelukkig heb je ons
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_57078026
Ik ben zo blij dat jullie er zijn, echt waar. Hier kan ik mijn hart luchten en merk ik dat ik niet de enige ben die het af en toe moeilijk heeft met zo'n situaties.

Ik begrijp mijn moeder ook wel hoor. Haar tweede kleinkind komt eraan... maar ze kan bij iedereen (behalve dan bij mij en mijn man) gaan hyperen en er over praten. Dat ze dat dan doet. Wat mij betreft mag ze zeker in haar auto springen en naar mijn zus gaan. Maar hier nu al de hele tijd rondlopen en zelfs nog geen goeiemorgen zeggen, vind ik echt een overtrokken reactie.

Ik heb 50u tegen een deadline gewerkt deze week (gisteren tot 20u) en dus waren we gisterenavond later thuis en daar kreeg ik al voor onder mijn voeten. Ik ben 26 jaar, aub, laat me toch ff mezelf zijn. En ja, ik was dus al kwaad dat ze ambetant liep omdat we zo laat waren (om 20u gestopt met werken, om 20.45u bij mijn schoonouders toegekomen, vlug iets gegeten en kleren gepakt, en dan 100km gereden naar mijn ma, ik vond 22.30u eigenlijk een heel mooi uur om thuis te komen, zij vond dat klaarblijkelijk niet ) en dus heb ik toen ook maar gezegd dat ik niet over de situatie van mijn zus wou spreken. Sindsdien: beeld zonder klank. Ah, is natuurlijk altijd beter dan een hoogoplopende ruzie

En ze zit wel altijd te beweren dat ze me begrijpt en dat het moeilijk moet zijn voor mij, maar als mijn zus zwanger is, mag het opeens niet moeilijk zijn voor mij en heeft ze er helemaal geen begrip voor. Ze zal wel bijdraaien zeker? En anders zal ik het wel doen als ze me eventjes de tijd gunnen om alles een plek te geven.
pi_57078427
Maar Leonieke, uiteindelijk is dat toch een vrije keuze van jullie?
Jullie konden toch ook eerst samen in een huurhuisje gaan wonen zijn of een rijhuis gekocht hebben en daar de eerste jaren met julie kindje gewoond hebben?
pi_57078523
Heel het verhuis- en bouwproces heeft al zoveel verschillende stappen doorlopen, dat het niet zo eenvoudig is om die stelling in te nemen Bass-Miss, toch niet voor ons. Voor een buitenstaander is dat natuurlijk wel anders.
En naar dat rijhuis hebben we echt wel gezocht
pi_57078581

Maar uiteindelijke hebben jullie dus toch gekozen voor 'meteen' voor jullie droomhuis te gaan en het krijgen van een kindje even uitstel moeten geven. Een huisje dat niet meteen aan jullie eisen voldoet is toch steeds te vinden?
pi_57078628
Allez, ik wil niet zeggen dat het ene beter of slechter is, hoor.
Maar het lijkt me een vrije keuze geweest te zijn.
Wat niet wil zeggen dat het niet zeer ambetant is dat het zo enorm aan het uitlopen is nu...
pi_57078664
Meteen tussen heel grote aanhalingstekens alleszins. Je wilt niet weten hoeveel huizen we bezocht hebben.

Ik vind persoonlijk niet dat je een lening moet aangaan voor een huis waarvan je weet dat je er niet lang genoeg zult in wonen om er winst uit te halen. Maar misschien ben ik daar idd te nuchter (/verstandig) voor.
pi_57078712
quote:
Op zaterdag 1 maart 2008 12:12 schreef leonieke het volgende:
Meteen tussen heel grote aanhalingstekens alleszins. Je wilt niet weten hoeveel huizen we bezocht hebben.

Ik vind persoonlijk niet dat je een lening moet aangaan voor een huis waarvan je weet dat je er niet lang genoeg zult in wonen om er winst uit te halen. Maar misschien ben ik daar idd te nuchter (/verstandig) voor.
Het is gewoon een keuze die jullie gemaakt hebben dus.
pi_57078866
Ja, zeg, we hebben inderdaad ons verstand gebruikt toen we de beslissing namen over kinderen en over huizen. Verklaar ons gek want wij vonden dat je over zo'n zaken niet over één nacht ijs gaat en willen idd het beste voor ons toekomstig kind!

En wat moet ik toch een raar wezen zijn als mijn gevoel nu iets totaal anders zegt dan mijn verstand (beter zelfs, het zei toen al iets anders). Ik denk dat ik me zal moeten laten nakijken, want dit klopt helemaal niet Verstand en gevoel dat niet gelijk loopt. Misschien moet ik er eens een topic over openen in R&P ofzo
  Moderator zaterdag 1 maart 2008 @ 12:27:53 #24
5428 crew  miss_sly
pi_57078987
Nee hoor leonieke, ik begrijp het best. Je hebt een bepaalde rationele keus gemaakt met goede redenen, maar dat wil niet zeggen dat je niet de emotionele kant van het uitstellen van kinderen die eraan vasthangt ervaart!
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_57078993
Volgens mij wordt een kindje er echt niet slechter van om de eerste jaren in een klein huurhuisje te wonen hoor. Dat heeft weinig met verstand en het beste voor je kind willen te maken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')