Nu heb ik trek in venkelrisotto.quote:Op woensdag 14 maart 2007 03:10 schreef SiGNe het volgende:
Overigens afgelopen vrijdag in het Amstel hotel gegeten, kort stukje review:
Eerst kregen we een Salade met in ganzenvet gekonfijte kalfsmuis, eekhoorntjesbrood, dressing van knoflook en ansjovis.
De wijn die we erbij kregen was een Riesling 'Le Kottabe' 2005, Josmeyer
Daarna kwam er een Zeebrasemfilet met romige venkelrisotto, gestoofde radijs, romige saus van limoen en dragon
De wijn die we daarbij kregen was een Châteauneuf-du-Pape Blanc, Jean Deydier & Fils, 2005
Als hoofdgerecht was er een Gegrilde tamme eendenborst met geglaceerde meiknol, aardappelkoekjes, saus van rode port en kruidnagel.
Daar hoorde een Isole e Olena 2004, Chianti Classico bij.
Als desert kregen we een taartje van suikerdeeg met gestolde passievruchtencrème, frambozen en crème fraîche sorbet.
Het eten was echt heel lekker, ik hou zelf niet zo van vis, maar de zeebrasem was echt heerlijk.
De eend vond ik zelf wat minder, maar ik hou nou eenmaal niet zo van eendenvlees, ik vind het wat muf smaken.
Het hele menu zat goed in elkaar wat smaken betreft, de wijnen pasten er ook heel goed bij.
De bediening was ook geweldig om te zien, alles ging zo'n beetje tegelijk, je merkt pas als ze geweest zijn als je ziet dat je glas weer vol is.
Eendevlees is ook wat muf, rare bijsmaak soms, maar het behoort eigenlijk samen met het velletje gegeten te worden, dan is het wel lekker.quote:De eend vond ik zelf wat minder, maar ik hou nou eenmaal niet zo van eendenvlees, ik vind het wat muf smaken
Donequote:Op woensdag 14 maart 2007 03:18 schreef Stereotomy het volgende:
OT: helemaal niets, ik probeer al 2 uur lang naar bed te gaan.
Bluezzzzz doe eens een foto!!
Van eten bedoel ik
Niks mis mee, met het Amstel.quote:Op woensdag 14 maart 2007 03:21 schreef SiGNe het volgende:
Maar het is wel een hele ervaring om in het Amstel te eten, je auto word voor je geparkeerd,als je binnen bent meteen champagne...
ok, het was een afscheidsfeest ter ere van het pensioen van mijn moeder (nog gratis gegeten ook!) dus normaal krijg je geen champagne als je binnen komt, maar het was allemaal perfect geregeld...
Dresscode lag meer aan het feest van m'n moeder dan aan het Amstel. (Black Tie)quote:Op woensdag 14 maart 2007 03:27 schreef golfer het volgende:
[..]
Niks mis mee, met het Amstel.
Wel jammer dat ze een soort dress-code hebben.
Maar lekker eten kan je er zeker.![]()
Black tie is niet echt altijd nodig daar, maar ze weigeren je wel als in jeans verschijnt.quote:Op woensdag 14 maart 2007 03:31 schreef SiGNe het volgende:
Dresscode lag meer aan het feest van m'n moeder dan aan het Amstel. (Black Tie)
quote:Op woensdag 14 maart 2007 03:17 schreef SiGNe het volgende:
-knip-
1st foto is dat niet gewoon een stukje stokbrood en parma? ham? en die doos met al die flessen?quote:
Het zijn dan ook gewoon een paar plaatjes van het internet geplukt. Wat eten - brood/ham en drinken - flessen, we vandaag? Leuk, versiering in de OP ipv saaite!quote:Op woensdag 14 maart 2007 13:38 schreef sanni het volgende:
[..]
1st foto is dat niet gewoon een stukje stokbrood en parma? ham? en die doos met al die flessen?
Is dat de ontruiming van je zolder?![]()
![]()
Ouwe zemelaar, dat is traditie zoals peri zegtquote:Op woensdag 14 maart 2007 13:38 schreef sanni het volgende:
1st foto is dat niet gewoon een stukje stokbrood en parma? ham? en die doos met al die flessen?
Is dat de ontruiming van je zolder?![]()
![]()
gevuld gehaktbroodquote:Op woensdag 14 maart 2007 16:14 schreef Qwea het volgende:
morgen ws patatof ik moet iets anders vinden wat ik op het station/ in de trein kan gaan eten. En brood komt me mn strot uit
Isser niet iets wat ik thuis kan maken en koud kan eten in de trein?
salade ?quote:Op woensdag 14 maart 2007 16:14 schreef Qwea het volgende:
morgen ws patatof ik moet iets anders vinden wat ik op het station/ in de trein kan gaan eten. En brood komt me mn strot uit
Isser niet iets wat ik thuis kan maken en koud kan eten in de trein?
Wraps. vullen met sla, tonijnsalade. of met sla tomaat mosterdmayo en uitgebakken spek... Of met banaan en chocopasta, of welke combi je ook maar lekker vind.quote:Op woensdag 14 maart 2007 16:14 schreef Qwea het volgende:
morgen ws patatof ik moet iets anders vinden wat ik op het station/ in de trein kan gaan eten. En brood komt me mn strot uit
Isser niet iets wat ik thuis kan maken en koud kan eten in de trein?
Bij AH to go hebben ze allerlei (pasta)salades, die zijn prima te eten.quote:Op woensdag 14 maart 2007 16:14 schreef Qwea het volgende:
morgen ws patatof ik moet iets anders vinden wat ik op het station/ in de trein kan gaan eten. En brood komt me mn strot uit
Isser niet iets wat ik thuis kan maken en koud kan eten in de trein?
mja broodjes mag wel,maar ik kom nooit verder dan een broodje kaas of pindakaasquote:Op woensdag 14 maart 2007 16:14 schreef Bluezz het volgende:
[..]
gevuld gehaktbrood
of andere goed gevulde broodjes
Oeps geen broodjes lees ik te laat
Is niet zo'n diep bord hoor, lijkt net soep, maar is gewoon sausje om te soppen.quote:Op woensdag 14 maart 2007 18:39 schreef Bluezz het volgende:
Lekker soepie Curio
Ovenschotel staat te pruttelen... en foto's volgen
Ook vervelendquote:Op woensdag 14 maart 2007 18:40 schreef Curiosity het volgende:
Is niet zo'n diep bord hoor, lijkt net soep, maar is gewoon sausje om te soppen.
heb je niks anders in huisquote:Op woensdag 14 maart 2007 19:12 schreef Qwea het volgende:
2 pita broodjes mit käse
quote:Op woensdag 14 maart 2007 18:57 schreef Stereotomy het volgende:
250 gram Uruguayaanse Rumpsteak van de AH op de grillpan![]()
![]()
knoflook niet te vergetenquote:Op donderdag 15 maart 2007 14:25 schreef MissyMirjaM het volgende:
vanavond iets van rijst met noten en vruchten (van de lassie jaja)
tonijn, even aanbakken in de koekepan of de grillpan, met een beetje peper en citroensap denk ik (iemand nog andere leuke ideeën?)
en champignons
Nice!quote:
Idd simpel snel en lekker ik heb ook al een keer zoiets gemaakt.quote:Op donderdag 15 maart 2007 17:19 schreef vosss het volgende:
Gekruid gehakt rullen in de pan, wat ui, paprika en knoffie erbij.
Dat op 6 broodjes met wat saus eroverheen.
Simpel, snel en uitermate lekker
quote:Op donderdag 15 maart 2007 14:25 schreef MissyMirjaM het volgende:
vanavond iets van rijst met noten en vruchten (van de lassie jaja)
tonijn, even aanbakken in de koekepan of de grillpan, met een beetje peper en citroensap denk ik (iemand nog andere leuke ideeën?)
en champignons
gesneden, in die ovenschaal, knoflook erboven uitgeperst, oude kruidenboter die ik vond ertussen en erop, en daarop geraspte kaas, toen in de oven geschoven tot ik vond dat het klaar wasquote:Op donderdag 15 maart 2007 19:17 schreef Innocence het volgende:
[..]
Wat heb je met die champignons gedaan?
Hier net naar binnen geschoven:
[afbeelding]
![]()
Nee.quote:Op vrijdag 16 maart 2007 02:17 schreef SiGNe het volgende:
Is zeebrasem trouwens een speciale vis?
niet vergeten suiker bij de worteltjes te doen?quote:Op donderdag 15 maart 2007 19:15 schreef shiNinG_staR het volgende:
Vis met aardappeltjes en worteltjes. Alleen waren die laatste niet te vreten op de een of andere manier, dus is er maar even een salade gemaakt.. nu een appel, had nog trek.
Of gebakken Kabeljouw filet met kappertjes sausquote:Op vrijdag 16 maart 2007 12:19 schreef Adelante het volgende:
restje kip met groenten van gisteren
vanavond denk ik visje halen, gerookte makreel ofzo
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |