abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_46048373
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 17:01 schreef DarkElf het volgende:
drink nu rivella light, weet eigenlijk nooit wat ik ervan moet denken
Mmmm, beetje vreemd vind ik het

Viskoekjes met worteltjes hier... as we speak worden ze bereid
Nog nooit viskoekjes gegeten
  dinsdag 6 februari 2007 @ 18:48:24 #152
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_46048416
Wat is die Golfer toch een Jood

Ik heb net vissticks op, net als 20 andere mensen hier
Confidence through competence
pi_46048481
Peultjes, paprika, ui (even geblancheerd daarna gewokt) met rijst
#geen
  dinsdag 6 februari 2007 @ 18:51:21 #154
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_46048509
Wij hebben geroerbakt, kip, groenten, rijst en ketjapsaus.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_46048563
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 18:48 schreef Stereotomy het volgende:
Wat is die Golfer toch een Jood
quote:
Ik heb net vissticks op, net als 20 andere mensen hier
Massahysteriesticks
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 6 februari 2007 @ 18:56:08 #156
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_46048666
Ik heb een karbonade klaar gemaakt met sperziebonen en aardappeltorentjes
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  dinsdag 6 februari 2007 @ 19:18:25 #157
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_46049481
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. -

[ Bericht 75% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 15:52:53 ]
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
  dinsdag 6 februari 2007 @ 19:25:03 #158
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_46049748
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 16:35 schreef golfer het volgende:
Geinspireerd door de uitzending van Masterchef van gisteren ga ik straks ouderwetse Joodse viskoekjes maken.
Recept:
1 kg gekookte kabeljouw of schelvis. 2 grote gekookte aardappels. 2 eieren. 2 eetl. paneermeel. 1 eetl. mosterd. 1 ui. 50 gr. boter.2 eetl. gehakte peterselie. zout. peper 1 eetl.suiker is in de joodse keuken gewoon, maar als je er niet van houdt, laat je het achterwegen. Bewaar het visvocht, waarin je de vis gekookt heeft.

Voorbereiding: Maak de vis goed schoon, zorg ervoor dat alle graatjes zijn verwijderd. Kook de aardappels en de vis. Prak de vis fijn met een vork. Prak ook de aardappels. Snipper de ui.

Bereidingswijze: Voeg de vis en de aardappels en de ui samen en hussel het goed. Doe nu de eieren erbij de mosterd de suiker en de 50 gr. boter en kneed het.Maak het deeg stevig door de paneermeel, als het wat te droog is doe er een schepje visvocht bij.Maak mooie ronde koekjes als tartaartjes.



Bak ze in boter of frituur ze tot ze mooi goud geel zijn. Blijf erbij want het gaat snel en ze moeten niet verbranden. Strooi er voor het serveren wat peterselie over.



Ouderwets lekker.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 6 februari 2007 @ 19:25:24 #159
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_46049764
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. -

[ Bericht 92% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 15:52:53 ]
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
pi_46049779
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 18:47 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Mmmm, beetje vreemd vind ik het

Viskoekjes met worteltjes hier... as we speak worden ze bereid
Nog nooit viskoekjes gegeten


en was het lekker?

heb mijn tomatensoep aangekleed met veel paprika en kruiden en pasta en voor straks dus op brood verantwoorde tonijnsalade..

nu lekker een portje
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_46050154
Zie de foto's, heerlijk echt

Oh Port, mmmm
pi_46050495
Aardappelpartjes (in de schil) van onder de grill met olijfolie/zeezout/thijm en veeeeel knoflook.

Kinderworstjes van de albert heyn (gewoon mini sausijsjes, maar kind is er dol op)
courgettes en champignons

Het vlees en de groentes wilde ik eigenlijk op de grill klaarmaken (ik heb een bbq naast mijn gasfornuis) maar mijn afzuigkap deed het weer eens niet en dan is grillen binnen niet zo'n goed plan. Dus uiteindelijk toch maar in de pan gemikt (na een hele rits vloeken en tieren). Maar het was toch erg lekker!
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_46050512
zie foto's : ah, nou ik ben dol op vis dus zoiets zal ook wel erg lekker zijn dan

Nu: mijn aangeklede tomatensoepje

Ja lekker he? port? heb een flesje van tien jaar oude tawny port gehad van vrienden van me, die ga ik binnenkort maar eens proeven
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  dinsdag 6 februari 2007 @ 19:58:28 #164
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_46051157
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 19:35 schreef Bluezz het volgende:
Zie de foto's, heerlijk echt

Oh Port, mmmm
Als ik over 10-20 jaar een goede port wil hebben...welke moet ik nu dan kopen om in de kast te leggen?
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  dinsdag 6 februari 2007 @ 20:08:05 #165
123984 Heidi-
Eigenlijk heet ik geen Heidi.
pi_46051580
net turks brood met 1 of andere smeerkaas met knoflook straks cheese cake
When I'm sad I stop being sad and be awesome instead. True story
  dinsdag 6 februari 2007 @ 20:08:46 #166
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_46051619
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 19:58 schreef Nembrionic het volgende:


Als ik over 10-20 jaar een goede port wil hebben...welke moet ik nu dan kopen om in de kast te leggen?
Port rijpt in de vaten en niet verder eenmaal gebotteld in de fles, dus moet je over 10-20 jaar een10-20 jaar oude gerijpte port kopen, die dan gebotteld is.
De enige uitzondering op die regel is een Vintage Port, die meestal 3 jaar gerijpt is en nog wel narijpt in de fles, maar ook oxideert en veel bezinksel gaat krijgen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 6 februari 2007 @ 20:20:48 #167
3432 Whiteguy
TÜV geprüft
pi_46052255
Vandaag hamburgers gemaakt. En dan geen echte maar van die happers dingen 12 in een diepvries pak voor 1 euro 80.
Om een of andere vage reden vind ik die toch het lekkerst
Effe tussen de grill... buns alvast vol gooien met sla, ui en rooie saus, kaas op de burgers en even laten smelten.. done.
Heerlijk.
pi_46052494
jachtschotel zonder rookworst (eruitgevist, want de ander eet liever met): oa aardappelen, beetje stroop, bruine bonen, ui, zure appels (goudreinet), peren
  dinsdag 6 februari 2007 @ 20:28:13 #169
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_46052599
Taco's. Vind het altijd lekker maar vandaag niet, had er gewoon echt geen zin in.
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  dinsdag 6 februari 2007 @ 20:29:01 #170
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_46052639
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 20:08 schreef golfer het volgende:

[..]

Port rijpt in de vaten en niet verder eenmaal gebotteld in de fles, dus moet je over 10-20 jaar een10-20 jaar oude gerijpte port kopen, die dan gebotteld is.
De enige uitzondering op die regel is een Vintage Port, die meestal 3 jaar gerijpt is en nog wel narijpt in de fles, maar ook oxideert en veel bezinksel gaat krijgen.
Duidelijk
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_46052851
Lunch: haring met ui

om uur of 5: snee volkorenbrood met rosbief zout en veel peper

Nu net:
gemarineerde kipfilet van de grilpan, reuzemacaroni's en gestoomde/gewokte bimi (soort broccolistengels)
pi_46055098
Pitabroodjes met vegetarische gekruide reepjes, komkommer en tzaziki. Lekker makkelijk.
Are you pondering what I'm pondering?
pi_46055120
Ziet er goed uit
Ik heb nog nooit van Bimi gehoord

http://www.bimi.eu.com/ned-background.htm
pi_46055506

En

En
There is nothing left to prove
No use deny this simple truth
Can’t find the reason to keep holding on
Now that the love is gone
pi_46056286
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 21:29 schreef Bluezz het volgende:
Ziet er goed uit
Ik heb nog nooit van Bimi gehoord

http://www.bimi.eu.com/ned-background.htm
ik heb het ook nooit ergens zien liggen, waar koop je dat zoal?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')