Zo heb ik mijn moeder ooit geholpen door kaneel over de bloemkool te strooien.quote:Op dinsdag 20 oktober 2009 13:38 schreef FANN het volgende:
kaneel in mijn aardappelpuree i.p.v. nootmuskaat
was ;echt![]()
wow, dat je die rijst daarna nog opgegeten hebt met alleen maïsquote:Op dinsdag 20 oktober 2009 20:54 schreef Ciscostar het volgende:
Vandaag ging mijn collega poging doen tot koken.. mag ze de rest van de week dus niet meer doen.
Gingen rijst eten met kip en tandori saus en wat groente erdoor.
Toen het hele prutje klaar was ging ze proeven en ze ging over haar nek, dus ik ook maar ffies proeven.
Nou dus echt te ranzig!
Wat bleek nou, het was geen saus maar iets om pasta etc weet ik veel wat te maken.. moest me yohurt en olie en water etc, en zij had dus 1 schepje met beetje water. Bleek dit potje ook nog eens jaar over datum te zijn.. weg kip, weg groente.. Dus we hielden alleen rijst over.
Niks in huis hier op het werk, dus toen maar blikje mais warm gemaakt en dat met vocht bij de rijst gedaan en dat maar gegeten, moesten toch iets eten.
Was niet echt lekker, het was niet te vreten eigenlijk.
Mijn les, collega niet meer laten koken en zelf doen. Dus morgen mijn beurt!
Verrek, ma? Jij hier?!?quote:Op donderdag 21 december 2006 08:55 schreef Radobe het volgende:
Kruiden verwisselen is ook zo leuk. Smaakt je gehaktbal ineens naar pepernoten omdat ik speculaaskruiden had gebruikt ipv nootmuskaat![]()
Dat die overheidsdienaar niet wist hoe hash ruikt... Of in ieder geval hoe het niet ruikt. Lijkt me toch een van de basis dingen die je leert als douanier.quote:Op dinsdag 20 oktober 2009 14:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heb het al eens eerder hier verteld maar nog maar een keer,
Piet was eens aan het zeilen in Frankrijk en kregen we ineens 10 man douane aan boord, met hond.
WAF WAF WAF WAF WAF dat takkebeest, zo een Herder
Hond sloeg aan op mijn trassie in de koelkast. Die douanier graait in de koelkast en staat met een enorm blok trassie in zijn klauwen.
Quest quil ja? Onder mijn neus houdend, de boeien werden al uitgepakt.
Het spul ziet er dan ineens verdacht uit naar goeie hash bedacht ik me
Ik dus in mijn belabberde frans, Cest ca des crevet fermente monsieur, un delicatesse de quisine asien.
Hij kijkt me aan met een kop van jaja dat zeggen ze allemaal, maar was voldoende overbluft om mij te laten zeggen,
Ah, je demonstre monsieur, voilla, en pakte een flink stuk trassie en gooide het in de pan waar ik eieren aan het bakken was. Walm Walm, de Overheidsdienaar stak zijn kop in de walm en snoof...
Ik zag hem groen worden
Ik stond op het punt voor jaren een kerker in te gaan toen de chef van de troep douaniers binnen kwam, die nog in Vietnam had gedient. Hij kende het, en werd lirisch over mijn eieren.
Het zat in plastic verpakt, maar wat ik vreemder vond was dat die hond aansloeg.quote:Op dinsdag 20 oktober 2009 22:08 schreef tonja het volgende:
[..]
Dat die overheidsdienaar niet wist hoe hash ruikt... Of in ieder geval hoe het niet ruikt. Lijkt me toch een van de basis dingen die je leert als douanier.
Ja, maar je schreef dat je een stuk in een pan met eieren deed en dat die ambtenaar groen werd van de geur.quote:Op dinsdag 20 oktober 2009 22:09 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het zat in plastic verpakt, maar wat ik vreemder vond was dat die hond aansloeg.
De vriendelijke vriend in uniform stond een eindje van het fornuis, en de blauwe walm steef de afzuigkap in, hij deed een stap naar voren en hield zijn De Gaulle neus in de walm, alsof hij stoned wilde worden inhaleerde hij.quote:Op dinsdag 20 oktober 2009 22:14 schreef tonja het volgende:
[..]
Ja, maar je schreef dat je een stuk in een pan met eieren deed en dat die ambtenaar groen werd van de geur.
Wat die hond betreft... Als wij trassi al vinden stinken, wat moet dat arme beest wel niet meegemaakt hebben dan
Huh, mijn zwager had ooit een soortgelijke inschattingsfout. Iets met een Hongaars stoofgerecht met anderhalve kilo 'peppers'quote:Op dinsdag 20 oktober 2009 16:04 schreef Gewoonik het volgende:
Tijd terug de fout gemaakt om chili poeder door de pilaf te gooien ipv paprika poeder. Ik hou van pittig maar die 2 eetlepels(met kop) waren toch wel wat veel. Nog wel stug opgegeten trouwens.
Hij was even met andere dingen bezig, zoals zijn maaginhoud binnen houden...quote:Op dinsdag 20 oktober 2009 22:31 schreef tonja het volgende:
Nog steeds merkwaardig dat hij het toen niet als geen hash zijnde herkende, maar goed..
Conclusie: Arme hond
Keurig engels geleerd en weten dat het Paprika heet in het Engels, maar dan gaan zelfs Engelsen het Peppers noemen.quote:Op dinsdag 20 oktober 2009 22:47 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Huh, mijn zwager had ooit een soortgelijke inschattingsfout. Iets met een Hongaars stoofgerecht met anderhalve kilo 'peppers'
Konden niet echt weg bij werk, en bestellen zit niet in budget etcquote:Op dinsdag 20 oktober 2009 21:03 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
wow, dat je die rijst daarna nog opgegeten hebt met alleen maïs![]()
Rijst is zo goedkoop, dat beetje kun je best weggooien. Ik had een bezoekje aan de snackbar gebracht, maar goed hoor van je!
quote:Op dinsdag 20 oktober 2009 23:12 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Keurig engels geleerd en weten dat het Paprika heet in het Engels, maar dan gaan zelfs Engelsen het Peppers noemen.
Zwager kocht dus anderhalve kilo spaanse pepers vermoed ik?
Wat je had kunnen doen is boter, kaneel (geen nootmuskaat ofzoquote:Op dinsdag 20 oktober 2009 20:54 schreef Ciscostar het volgende:
Vandaag ging mijn collega poging doen tot koken.. mag ze de rest van de week dus niet meer doen.
Gingen rijst eten met kip en tandori saus en wat groente erdoor.
Toen het hele prutje klaar was ging ze proeven en ze ging over haar nek, dus ik ook maar ffies proeven.
Nou dus echt te ranzig!
Wat bleek nou, het was geen saus maar iets om pasta etc weet ik veel wat te maken.. moest me yohurt en olie en water etc, en zij had dus 1 schepje met beetje water. Bleek dit potje ook nog eens jaar over datum te zijn.. weg kip, weg groente.. Dus we hielden alleen rijst over.
Niks in huis hier op het werk, dus toen maar blikje mais warm gemaakt en dat met vocht bij de rijst gedaan en dat maar gegeten, moesten toch iets eten.
Was niet echt lekker, het was niet te vreten eigenlijk.
Mijn les, collega niet meer laten koken en zelf doen. Dus morgen mijn beurt!
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |