Dat klinkt alsof het opgedroogde zweet van een kalende marathonloper zojuist op je zacht gekookte eitje terechtgekomen is.quote:Op zondag 24 december 2006 17:10 schreef piepster het volgende:
uitdroogschilfertjeszout etc.
Dan heb ik ook nog een leuke.quote:Op maandag 19 oktober 2009 16:55 schreef Klonk het volgende:
ff een topic omhoog kicken.
net gekookt en als kok mag je dan de lepels aflikken
lik ook de lepel af van de sambal
quote:Op maandag 19 oktober 2009 19:01 schreef LastRequest het volgende:
Vorig jaar eens stamppot gemaakt, weet niet eens meer wat voor... Andijvie gok ik.
Ik kook dan altijd de aardappels, en daarna gooi ik de andijvie erbovenop en dan stampen...
Vergeten de aardappels af te gieten
Zolang je maar geen last hebt gekregen van een verbeterde stoelgang. Om het maar even zo te noemen.quote:Op maandag 19 oktober 2009 19:07 schreef Isabeau het volgende:
[..]lekker zompig zeker
Ik was bij mijn ouders een taart aan het bakken en als laatste moest je er wat bruine basterdsuiker overheen strooien. De bruine basterdsuiker zat al zo lang ik me kon herinneren in een tupperware strooibusje en ik pakte dus dat busje. Even een blik in het busje: ja, bruine basterdsuiker. Strooi strooi strooi.... bleek mijn vader er voor de verandering eens lijnzaad in te hebben gedaan en dat zat dus overal op en in de taartSmaakte nog prima
Die ken ik in iets andere variant. Ik lik inderdaad altijd lepels af, en ook mijn vingers. Alleen heb ik dat ook wel eens gedaan nadat ik een blikje kattenvoer open had getrokkenquote:Op maandag 19 oktober 2009 16:55 schreef Klonk het volgende:
ff een topic omhoog kicken.
net gekookt en als kok mag je dan de lepels aflikken
lik ook de lepel af van de sambal
Dat zou mij gerust kunnen gebeurenquote:Op maandag 19 oktober 2009 23:09 schreef Ewelina het volgende:
[..]
Die ken ik in iets andere variant. Ik lik inderdaad altijd lepels af, en ook mijn vingers. Alleen heb ik dat ook wel eens gedaan nadat ik een blikje kattenvoer open had getrokken
OOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHH hier gaat mij ineens een lichtje branden... ik snapte al nooit waarom het ineens zo hard gaat als je een paar minuten bijdrukt...quote:Op donderdag 21 december 2006 09:31 schreef tuiterdespuiter het volgende:
Ik was een keer van die prefab-taco's aan het opwarmen in de combi-magnetron op de ovenstand. Omdat we dat ding nog maar net hadden, had ik hem voor de zekerheid wat korter op de timer gezet dan het pakje van de taco's aangaf.
Na 10 minuten, dat was de timer-stand, gaat het alarm van de oven dus af omdat hij klaar is. Ik kijken naar die taco's, en besluit dat ze nog wel 5 minuutjes erin kunnen. Ik dus 5x op het '1-minuut'-knopje en op start drukken om ze nog 5 minuutjes te laten bakken. Zie ik na 2 minuten opeens een pikzwarte wolk uit dat kreng komen... blijkt dus dat je als de timer afgelopen is je wel eerst weer de 'oven-stand' moet selecteren als je de tijd wat wilt verlengen...
Die taco's zijn maar op het balkon geëindigd...
Heb het al eens eerder hier verteld maar nog maar een keer,quote:Op woensdag 10 januari 2007 00:56 schreef Jordy-B het volgende:
M'n ouders die niet wisten dat er met 'een blokje trassi' (een gedroogde pasta van gefermenteerde garnalen) een blokje van 1 cm bedoeld wordt.
Die hebben bij het bereiden van een rijsttafel voor ieder 'blokje trassi' een hele verpakking in die pan geflikkerd.
En het zat overal in! Hele dag in de keuken gestaan, alles oneetbaar. En vier uur lang bezig geweest met de afwas.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |