abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_44684174
De aardappelsalade met paling en Hollandse garnalen:
hap 1: hee lekker fris!
hap 2:...omdat het retezuur is
hap 3: vol...waar zijn de Rennies?

Die 6 Italiaanse toetjes staan in de koelkast te wachten, evenals de zalm met whiskey. De rest ga ik (toch) zelf maken: gevulde wijnbladeren.
If you have a problem, if no-one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the A-Team
pi_44684194
quote:
Op zaterdag 23 december 2006 15:45 schreef Dronaement het volgende:
Gisteren heb ik truffelkaas gekocht en die smaakt echt heerlijk. Sterke, overheersende truffelsmaak
Is dat die brie met truffel? Die heb ik ook nog liggen nl.
If you have a problem, if no-one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the A-Team
pi_44684366
Gisteren ook de truffelkaas op: de nederlandse kaas met truffel. Helaas voor AH haal ik een paar keer per jaar bij de kaasboer rauwmelkse boerentruffelkaas, Anders had ik hem misschien lekkerder gevonden, maar nu is er geen competitie.
Die is ook duur net als die van AH maar is wmb wèl de moeite waard: bij die van AH had ik het idee dat ik daar beter Roquefort ofzo had kunnen kopen.
Helpt waar hij kan!
  zaterdag 23 december 2006 @ 16:51:10 #79
3878 Vork
Manisch creatief
pi_44684605
De kerststol is wel okay. Met nootjes en nog veel belangrijker zonder van die vieze geconfijte vruchtjes .
pi_44684619
quote:
Op dinsdag 19 december 2006 00:06 schreef Stereotomy het volgende:
Heeft iemand de echte boter met vleugje Remy Martin XO al geprobeerd?
Jup, moet je ff goed doorlezen dit topic! (het was overigens niet te vreten...)
Cooking!
  zaterdag 23 december 2006 @ 18:22:14 #81
119783 JacMar
Marije dus ;-)
pi_44686890
Ik ga 1e Kerstdag Kalkoengebraad met peperroomsaus proberen
pi_44686910
quote:
Op zaterdag 23 december 2006 16:34 schreef Mwanatabu het volgende:

[..]

Is dat die brie met truffel? Die heb ik ook nog liggen nl.
Hmm, ik had gewoon een stuk jonge kaas met best flinke stukken truffel er in verwerkt
Thought provoking, Mind challenging
...If MUSIC is your religion, DRONES are your only Altar...
*BUILD DREAM MACHINES THAT HELP US WAKE UP*
  zondag 24 december 2006 @ 00:51:09 #83
115666 Nouk82
Nananananananana, Batman!
pi_44696992
Kalkoengebraad met peperroomsaus gehad en deze was echt verrukkelijk! Precies goed, heerlijk mals. Heb er 3 dagen van gegeten trouwens, 1 x alleen , rest in de diepvries gedaan en daarna nog 2 x met partner. Echt top. Als ik 'm volgende week nog tegenkom, gaat ie weer mee voor in de diepvries. Oh; Peperroomsaus niet gebruikt, deze ligt nog in de koelkast te wachten op bestemming...

Heb ook nog allerlei andere sjieke vleesjes in de diepvries liggen (kalfsoester, struisbief, parelhoen), ik ben idd zo'n 35% korting shopper, ideaal! (Tip: dingen als dat kalkoengebraad kun je niet onbereid in de diepvries stoppen, maar wel meenemen, klaarmaken en DAN in de diepvries stoppen....)

Ook de salade met frambozen was wel lekker. En de bakjes met paddenstoelentrio (handige bakjes ook ) Heb nog aardappelpuree met truffel liggen...

Lang leve exellent!
** Hey, I don't make the rules. I just twist them to my purposes. **
**Run, my delicious little chunks of XP, Run! **
pi_44697089
quote:
Op zondag 24 december 2006 00:51 schreef Nouk82 het volgende:

Lang leve exellent!
Voor de geen kwaliteit kennende consument!
Helpt waar hij kan!
  zondag 24 december 2006 @ 10:30:19 #85
3878 Vork
Manisch creatief
pi_44700748
Dat vind ik wel meevallen. Excellent is niet zo zeer zoveel beter of slechter. AH biedt er wel een hoop voor de supermarkt nieuwe producten mee aan. Voor sommigen met nog nooit eerder geziene combinaties die, omdat ze nieuw zijn en eerder binnen handbereik als geweldig worden ervaren, maar soms zitten er ook echt lekkere dingen tussen, die een kwalitatief "betere" of duurdere bij een speciaalzaak of restaurant nog maar eens moet zien te overtreffen. Je moet er gewoon voor jezelf die "parels" uit zien te vissen.

En gezien de drukte bij Albert Heijn de laatste week en de goede omzet bij alle supermarkten dit jaar, is hun excellent-aanbod toch wel weer succesvol gebleken. Of je het nou wel of niet lekker vindt. Sterke marketing ook.
pi_44700853
quote:
Op zondag 24 december 2006 10:30 schreef Vork het volgende:
maar soms zitten er ook echt lekkere dingen tussen, die een kwalitatief "betere" of duurdere bij een speciaalzaak of restaurant nog maar eens moet zien te overtreffen.
Behalve dat het appels met peren vergelijken is zoals je zelf hierboven zegt, lijkt me dit gewoon niet waar.
quote:
Sterke marketing ook.
Dat is het.
Helpt waar hij kan!
  zondag 24 december 2006 @ 10:54:25 #87
111612 blrrrt
Het Grote Voordeel Van FOK!
pi_44700965
quote:
Op zondag 24 december 2006 00:56 schreef NoSigar het volgende:

[..]

Voor de geen kwaliteit kennende consument!
In missie van Albert Heijn staat o.a. 'Het bijzondere bereikbaar maken'. Ze willen dus het lekkere eten dat voor veel geld bij de dure traiteurs en slagers ligt bereikbaar maken voor de mensen met een mindere beurs in de supermarkt.
Het leven is geen krentenbol.
pi_44701590
Varkenshaas met katenspek - Wat viel me dat tegen zeg, ik vond het echt niet lekker terwijl ik zowel varkenshaas als spek altijd wel lekker vind. Niet opgegeten
Maaltijdsalade met eendenborst - ook al niet zo lekker als de andere maaltijdsalades...ik vond de dressing om te beginnen al te zoet en niet lekker. Maar die eendenborst maakte een boel goed! Die was echt zalig.
Sorbetijs Champagne - oooh, goddelijk ijs, waarom zijt gij niet ook de rest van het jaar verkrijgbaar?
Aardappelpuree met kastanje - Goed te eten, niet super bijzonder.
Roomijstaart met karamel en noten - Oeh, zalig!! Lekker vol met noten en zoete smeuïge karamel. Mijn vriend vond het teveel karamel en te zoet.


Wat ik alleen nooit begrijp is dat al die produkten in de reclame zijn. Zo van "van 3,99 voor 2,99". Moet je dan als consument denken: oooh, 1 euro korting en dùs koop ik het! Maar ze hebben al die dingen normaal nooit, dus hoe kan het dan afgeprijsd zijn? Alsof ooit iemand er de 'normale' prijs voor heeft betaald.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_44701755
quote:
Wat ik alleen nooit begrijp is dat al die produkten in de reclame zijn. Zo van "van 3,99 voor 2,99". Moet je dan als consument denken: oooh, 1 euro korting en dùs koop ik het! Maar ze hebben al die dingen normaal nooit, dus hoe kan het dan afgeprijsd zijn? Alsof ooit iemand er de 'normale' prijs voor heeft betaald.
Viel me ook al op. Dat is dus markteting.
Ofwel in dit geval het doen alsof hun klanten uit simpele zielen bestaan.
Helpt waar hij kan!
pi_44701809
Ik erger me er best aan. Het is een soort misleiding voor domme klanten. Reclame maken voor al die excellent produkten kan toch ook gewoon zonder dat overbodige "van...voor..." eronder.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_44701845
quote:
Op zondag 24 december 2006 10:54 schreef blrrrt het volgende:

[..]

In missie van Albert Heijn staat o.a. 'Het bijzondere bereikbaar maken'. Ze willen dus het lekkere eten dat voor veel geld bij de dure traiteurs en slagers ligt bereikbaar maken voor de mensen met een mindere beurs in de supermarkt.
Exclusief eten is voor iedereen bereikbaar. Zelfs Lidl presenteerde dit jaar een prachtige kerstfolder met de heerlijkste dingen.
One of us is ugly, One of us is cute, One of us you'd like to see in her birthday suit
  zondag 24 december 2006 @ 12:35:48 #92
3878 Vork
Manisch creatief
pi_44703094
quote:
Op zondag 24 december 2006 10:42 schreef NoSigar het volgende:
Behalve dat het appels met peren vergelijken is zoals je zelf hierboven zegt, lijkt me dit gewoon niet waar.
Soms wel, soms niet. Ook de kwaliteit binnen de andere sectoren kan behoorlijk verschillen. Maar het is wel duidelijk waar de inspiratie vandaan komt.
De reclame actie prijzen (van en voor) snap ik ook niet. Alsof er ooit een van-prijs is geweest. Dat is pas misleiding.
pi_44703702
Het is wel een hele doorzichtige aktie, zo erg dat ik maar denk dat er iets heel dieps achterzit dat ik niet kan bevatten.
Is er een marketing-expert die weet (door onderzoek oid) dat dit misschien onbewust toch tot kopen aanzet?
.
Helpt waar hij kan!
pi_44705339
quote:
Op zondag 24 december 2006 00:51 schreef Nouk82 het volgende:
...

ik ben idd zo'n 35% korting shopper, ideaal!
...
Lang leve exellent!
Hehehe, ik ben ook van die brigade
Na Kerst wordt het pas echt leuk met al die luxe-producten vaak. Dus die "Van...Voor..."-truc werkt hier ook niet, aangezien ik het gros pas koop met die 35% eraf. "Van...voor...voor..." dus
If you have a problem, if no-one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the A-Team
  zondag 24 december 2006 @ 16:19:34 #95
3878 Vork
Manisch creatief
pi_44710874
quote:
Op zondag 24 december 2006 12:57 schreef NoSigar het volgende:
Het is wel een hele doorzichtige aktie, zo erg dat ik maar denk dat er iets heel dieps achterzit dat ik niet kan bevatten.
Is er een marketing-expert die weet (door onderzoek oid) dat dit misschien onbewust toch tot kopen aanzet?
Nou, het is wel zo dat een 'van ... voor' prijsvermelding nauwelijks extra investeringen met zich meebrengt en er is altijd een groep mensen waarbij er op die wijze de aandacht wordt getrokken (kijk maar om je heen een topic vol met mensen die het op z'n minst zijn opgevallen ). Daardoor zien wel meer mensen je product liggen. Je kunt je vast ook wel voorstellen dat de meeste producten uit een supermarkt niet worden gezien. Een beetje Albert Heijn heeft bijvoorbeeld 20000 verschillende producten in het assortiment, waar de gemiddelde bezoeker er maar een klein deel van zien en een nog kleiner deel van koopt en wat de consument niet ziet, wordt ook niet gekocht. Het effect van dergelijke trucs hoeft niet een direct oorzaak-gevolg te zijn. Zeker met nieuwe of andere producten is het gewoon belangrijk om gezien te worden binnen de supermarkt en een bord met een zinloze prijsactie is daarvoor wel een hulpmiddel.
pi_44714052
quote:
Op zondag 24 december 2006 16:19 schreef Vork het volgende:

[..]

Nou, het is wel zo dat een 'van ... voor' prijsvermelding nauwelijks extra investeringen met zich meebrengt en er is altijd een groep mensen waarbij er op die wijze de aandacht wordt getrokken (kijk maar om je heen een topic vol met mensen die het op z'n minst zijn opgevallen ). Daardoor zien wel meer mensen je product liggen. Je kunt je vast ook wel voorstellen dat de meeste producten uit een supermarkt niet worden gezien. Een beetje Albert Heijn heeft bijvoorbeeld 20000 verschillende producten in het assortiment, waar de gemiddelde bezoeker er maar een klein deel van zien en een nog kleiner deel van koopt en wat de consument niet ziet, wordt ook niet gekocht. Het effect van dergelijke trucs hoeft niet een direct oorzaak-gevolg te zijn. Zeker met nieuwe of andere producten is het gewoon belangrijk om gezien te worden binnen de supermarkt en een bord met een zinloze prijsactie is daarvoor wel een hulpmiddel.
De paarse glimmende uithangbordjes deden het voor mij veel beter hoor
If you have a problem, if no-one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the A-Team
pi_44717439
quote:
Op vrijdag 15 december 2006 17:54 schreef golfer het volgende:
Alvast wat spullen ingeslagen: rosbief in armagnacsaus met morieljeboter, cantharellen-en kreeftensoep, gerookte zalm besprenkeld met whisky, kalkoenhaasjes met sinasappel/portsaus, scholrolletjes met een mousse van witte wijn en garnalen.
Ingevroren tot gisteren, en rustig in de koelkast laten ontdooien, daarna nog op kamertemperatuur laten komen.

We hadden een vlees-thermometer gekocht om het helemaal goed te doen, en omdat we die nog steeds moesten hebben... maar toen we het openmaakten, zat er een plastic thermometertje bij.
Alletwee in de rosbief gestoken Na een eerste blik ietsjes langer erin laten staan, en goed op temp laten komen.

Het ziet er prachtig uit !



Tijdens het rusten van het vlees, witlof geroerbakt, met bruine basterdsuiker gecaramelliseerd en afgeblust met balsamico-azijn.



Het eindresultaat :



Mooi, smakelijk lekker mals vlees, de saus moet je goed doorroeren, komt ietwat vettig over, er zitten veel knapperige peultjes in, de smaak is heerlijk
  zondag 24 december 2006 @ 20:53:43 #98
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_44717953
Gebraden provencaalse kip

De plastic braadzak versplintert in duizend stukjes als je de kip na 70 minuten weer uit de oven haalt, dus als er plastic splinters op je kip komt dan ben je mooi de lul.

Waardering: -1 / 10
Confidence through competence
pi_44719813
Varkenshaas in Katenspek was érg lekker!
/ ¦ ¦ / ¦ ¦
pi_44721131


Kalkoengebraad was lekker, maar ik vond het nou niet heeeeel erg bijzonder!
Was wel lekker mals vond ik.
  maandag 25 december 2006 @ 01:03:41 #101
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_44723726
we hebben voor vandaag op het menu: varkenshaas in katenspek
en morgen oosterse kip (geen feestdagtopper, wel AH) dit omdat we kerst dit jaar niet zo heel uitgebreid vieren wel luxe wilde eten maar niet uitgebreid, vanavond laat mijn mening erover
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
  maandag 25 december 2006 @ 12:28:02 #102
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_44728404
quote:
Op maandag 25 december 2006 01:03 schreef Erosjuhhh het volgende:
we hebben voor vandaag op het menu: varkenshaas in katenspek
en morgen oosterse kip (geen feestdagtopper, wel AH) dit omdat we kerst dit jaar niet zo heel uitgebreid vieren wel luxe wilde eten maar niet uitgebreid, vanavond laat mijn mening erover
Wij eten ook de varkenshaas in katenspek, ben ook erg benieuwd.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_44728791
Die rosbief in armagnacsaus was echt super lekker inderdaad!
Cooking!
pi_44728940
Ik heb vorige week de kalkoenhaas met sinaasappel-portsaus gegeten, dat smaakte erg goed! Ik had er witte rijst en stoomgroenten, ook zo'n AH Feestdagentopper, bij. De stoomgroenten vond ik niet zo bijzonder.

Ook erg lekker is de krokante muesli . Vanmorgen heb ik zo'n kaasbuideltje met geitenkaas gegeten, heerlijk!
Tof! Ik ben net op tijd voor de gnoes!
Let's plant a tree
  maandag 25 december 2006 @ 16:25:25 #105
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_44734687
Vanavond gaan we de aardappel-kastanjepuree proberen samen met de scholfiletrolletjes met garnaaltjes in witte wijnsaus.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator maandag 25 december 2006 @ 17:28:32 #106
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_44735499
quote:
Op maandag 25 december 2006 12:50 schreef Vava het volgende:
Ik heb vorige week de kalkoenhaas met sinaasappel-portsaus gegeten, dat smaakte erg goed! Ik had er witte rijst en stoomgroenten, ook zo'n AH Feestdagentopper, bij. De stoomgroenten vond ik niet zo bijzonder.

Ook erg lekker is de krokante muesli . Vanmorgen heb ik zo'n kaasbuideltje met geitenkaas gegeten, heerlijk!
Wij gaan dat eten met aardappel schijfjes en sla en doperwten.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_44736032
quote:
Op maandag 25 december 2006 12:50 schreef Vava het volgende:
Ik heb vorige week de kalkoenhaas met sinaasappel-portsaus gegeten, dat smaakte erg goed!
Oh mooi, die eten we morgen
Ik hoorde van dit gerecht een review op de radio afgelopen week, en ze vonden de sinaasappelsaus erg penetrant, vooral de geur.

We eten er gepofte aardappels bij met cremefraiche toefjezz, en wat geroerbakte paksoi
  Moderator maandag 25 december 2006 @ 18:34:23 #108
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_44736203
quote:
Op maandag 25 december 2006 18:14 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Oh mooi, die eten we morgen
Ik hoorde van dit gerecht een review op de radio afgelopen week, en ze vonden de sinaasappelsaus erg penetrant, vooral de geur.

We eten er gepofte aardappels bij met cremefraiche toefjezz, en wat geroerbakte paksoi
Hij was inderdaad wat penetrant. Ik vond ook die saus wat te doordrenkt door de kalkoen
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_44736432
quote:
Op maandag 25 december 2006 18:34 schreef Renesite het volgende:


Hij was inderdaad wat penetrant. Ik vond ook die saus wat te doordrenkt door de kalkoen
We zien het wel morgen

De voorafjes zitten erin :




Gewoon lekker, en vooral de cantharellensoep is niks meer dan een gewone paddenstoelensoep
pi_44736461
Bluezz die foto heb je gewoon van google
pi_44736498
quote:
Op maandag 25 december 2006 18:58 schreef tonks het volgende:
Bluezz die foto heb je gewoon van google
Nee lieve schat
  maandag 25 december 2006 @ 20:35:54 #112
119783 JacMar
Marije dus ;-)
pi_44737817
Wij hebben vandaag verschillende AH feesttoppers geprobeerd:

Ossenstaartsoep met madeira: Erg lekker soepje!
Kalkoengebraad met peperroomsaus: Heeeeeerlijk!
Flensjes met butterscotch: Ook erg lekker!

Het was een erg goed kerstdiner! Ook de gevulde paddenstoelen van de Hema waren erg lekker
pi_44738061
quote:
Op maandag 25 december 2006 18:34 schreef Renesite het volgende:

[..]

Hij was inderdaad wat penetrant. Ik vond ook die saus wat te doordrenkt door de kalkoen
Dat doordrenkte vond ik juist erg lekker, de sterke smaak ook
Tof! Ik ben net op tijd voor de gnoes!
Let's plant a tree
  maandag 25 december 2006 @ 20:58:07 #114
119783 JacMar
Marije dus ;-)
pi_44738177
quote:
Op maandag 25 december 2006 20:50 schreef Vava het volgende:

[..]

Dat doordrenkte vond ik juist erg lekker, de sterke smaak ook
OT: Alles goed met jou Vava?

Die kalkoen met sinaasappel- portsaus moet ik ook maar eens proberen als het er nog is van de week

Ik had ook een flesje cranberry-peperdressing en die was ook heerlijk! Morgen ga ik de mangodressing proberen
pi_44738274
quote:
Op maandag 25 december 2006 20:58 schreef JacMar het volgende:

[..]

OT: Alles goed met jou Vava?

Die kalkoen met sinaasappel- portsaus moet ik ook maar eens proberen als het er nog is van de week

Ik had ook een flesje cranberry-peperdressing en die was ook heerlijk! Morgen ga ik de mangodressing proberen
Hey Zeker met jou ook?

Die dressings heb ik ook gekocht, van elke smaak een flesje. Ik heb alleen de sinaasappel-peperdressing nog maar geprobeerd, viel ook niet tegen!

Die cranberry-peperdressing is wel lekker op paté denk ik!
Tof! Ik ben net op tijd voor de gnoes!
Let's plant a tree
  maandag 25 december 2006 @ 21:08:17 #116
119783 JacMar
Marije dus ;-)
pi_44738345
quote:
Op maandag 25 december 2006 21:04 schreef Vava het volgende:

[..]

Hey Zeker met jou ook?

Die dressings heb ik ook gekocht, van elke smaak een flesje. Ik heb alleen de sinaasappel-peperdressing nog maar geprobeerd, viel ook niet tegen!

Die cranberry-peperdressing is wel lekker op paté denk ik!
Met mij alles ok, ik heb lekker vakantie nu! Dus ik ben wel een keer op MSN van de week
Ik had de dressing gewoon door de sla gedaan (met rode ui, fetakaas, tomaatjes en croutons) en dat smaakte al heerlijk!
pi_44738498
quote:
Op maandag 25 december 2006 21:08 schreef JacMar het volgende:

[..]

Met mij alles ok, ik heb lekker vakantie nu! Dus ik ben wel een keer op MSN van de week
Ik had de dressing gewoon door de sla gedaan (met rode ui, fetakaas, tomaatjes en croutons) en dat smaakte al heerlijk!
Lekker! Ik moet de rest van de week gewoon werken ik hoop je iig even op MSN te zien dan

Ik heb de sinaasappel-peperdressing ook gewoon in een salade gedaan
Tof! Ik ben net op tijd voor de gnoes!
Let's plant a tree
  maandag 25 december 2006 @ 21:29:39 #118
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_44738773
Wij hadden vandaag de 6 kleine toetjes. Echt heel erg lekker, ik had de Marocchino en die smaakte zeer goed! Mijn vriend had de pistache en die was ook erg lekker volgens hem.

Morgen hebben we de varkenshaas in katenspek, ik ben erg benieuwd hoe die smaakt.
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
  maandag 25 december 2006 @ 21:56:52 #119
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_44739253
quote:
Op maandag 25 december 2006 01:03 schreef Erosjuhhh het volgende:
we hebben voor vandaag op het menu: varkenshaas in katenspek
en morgen oosterse kip (geen feestdagtopper, wel AH) dit omdat we kerst dit jaar niet zo heel uitgebreid vieren wel luxe wilde eten maar niet uitgebreid, vanavond laat mijn mening erover
die varkenshaas vond ik persoonlijk verdomd lekker, mijn moeder en zusje ook,
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
pi_44739456
De tiramisu in een glas was erg lekker!
Normaal gesproken hou ik niet zo van kant-en-klaar producten (en al zeker niet met kerst), maar deze schijnt erg lekker geweest te zijn.
1 van onze gasten mocht geen ijs en wilde graag tiramisu, ik vond het net iets teveel moeite om voor 1 persoon aan de slag te gaan
pi_44739840
Die roomboter met cognac was verrassend mierzoet! Maar bij het kijken op de verpakking zag ik al snel dat je dat in de winkel dus ook had kunnen bedenken: 46% suiker (!!) 45% boter 9% cognac

Het was best lekker op kerststol, maar verder? Geen idee wat ik er mee moet.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_44740350
Op krentenbrood zal het ook wel lekker zijn.
Tof! Ik ben net op tijd voor de gnoes!
Let's plant a tree
pi_44740465
quote:
Op maandag 25 december 2006 16:25 schreef golfer het volgende:
Vanavond gaan we de aardappel-kastanjepuree proberen samen met de scholfiletrolletjes met garnaaltjes in witte wijnsaus.
Het was ok.
Niet meer en niet minder



  dinsdag 26 december 2006 @ 16:43:48 #124
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_44750421
De varkenshaas staat NU in de oven! Ik ben heel benieuwd. Hij was nog niet helemaal ontdooid, dus ik hoop maar dat hij straks goed warm is .
De sla die we erbij eten ziet er ook al niet zo florissant meer uit, volgens mij wordt dit een kerstmaal van niks .
Maar hey, de McD is slechts 5 minuten rijden hier vandaan .
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
pi_44750441
Ziet er ook niet zo geweldig uit bluezz
pi_44750762
Wij hebben gister de varkenshaas gegeten! Ik vond 'm erg lekker!!!
Beter dan de kalkoen, zeg maar! Eet smakelijk MaLo!
  dinsdag 26 december 2006 @ 17:55:57 #127
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_44750968
Dank je Typmuts .

De varkenshaas was errug lekker! Mals vlees en prima van smaak. En gelukkig redelijk goed verwarmd, ik had één klein stukje dat toch echt te rood was, maar de rest was prima te eten en gaar .
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
pi_44750999
quote:
Op dinsdag 26 december 2006 16:45 schreef tonks het volgende:
Ziet er ook niet zo geweldig uit bluezz
Nee vooral dat kwakkie puree vonden we nogal ehm, onsmakelijk eruit zien

Varkenshaas mag dan wel wat langer hebben, als ie nog bevroren is.
Het beste trouwens is vlees altijd eerst op kamertemp laten komen voor je het gaat klaarmaken.
  dinsdag 26 december 2006 @ 18:11:00 #129
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_44751128
Het quoten lukt niet echt .

Bluezz, we hadden de varkenshaas voor de zekerheid al 10 minuutjes langer gedaan. En dat heeft het vlees gelukkig geen kwaad gedaan, het was echt supermals.
We hadden het vlees te laat uit de vriezer gehaald, en ik wilde het liever niet in de magnetron ontdooien. Daar heb ik niet zulke goede ervaringen mee.

Die puree ziet er echt uit als hondenkots, sorry .
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
pi_44752987
Ja brrr

De kalkoenhaasjes gaan nu de oven in
  Moderator dinsdag 26 december 2006 @ 20:33:16 #131
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_44753039
Die scholfilet leek mij juist lekker
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_44753099
quote:
Op dinsdag 26 december 2006 20:31 schreef Bluezz het volgende:
Ja brrr

De kalkoenhaasjes gaan nu de oven in
[afbeelding]
Dat ziet er ook maar vaag uit.
  Moderator dinsdag 26 december 2006 @ 20:35:50 #133
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_44753113
quote:
Op dinsdag 26 december 2006 20:35 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Dat ziet er ook maar vaag uit.
Het was nogal machtig dat sausje.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_44753161
quote:
Op dinsdag 26 december 2006 20:33 schreef Renesite het volgende:
Die scholfilet leek mij juist lekker
Die ging wel hoor, maar die kastanjepuree was matig
pi_44753224
quote:
Op dinsdag 26 december 2006 20:31 schreef Bluezz het volgende:
Ja brrr

De kalkoenhaasjes gaan nu de oven in
[afbeelding]
de chinees weet het zelfs nog beter te presenteren
pi_44754218
Het smaakte goed.
De sinaasappeloverheersing vond ik meevallen, had een lekkere smaak, vlees mals, de portsmaak hebben we niet kunnen ontdekken.

Erbij, gepofte aardappel met cremefraiche, daar had ik kruidenboterkruiden doorgeroerd

  Moderator dinsdag 26 december 2006 @ 21:24:33 #137
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_44754265
Het vlees ansich was héérlijk mals
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_44754399
Ik had vanavond die portobello met geitenkaas. Zeer matig, de portobello was nog niet gaar na 15 min in de oven/
pi_44754453
Ow wat jammer, het klinkt wel lekker namelijk

Is er iets met je oven mss?
pi_44754518
quote:
Op dinsdag 26 december 2006 21:22 schreef Bluezz het volgende:
Het smaakte goed.
De sinaasappeloverheersing vond ik meevallen, had een lekkere smaak, vlees mals, de portsmaak hebben we niet kunnen ontdekken.

Erbij, gepofte aardappel met cremefraiche, daar had ik kruidenboterkruiden doorgeroerd

[afbeelding]
Ah kijk je hebt de overbodige kleffe saus weggelaten en er zelf iets van gemaakt.
pi_44755647
quote:
Op dinsdag 26 december 2006 21:34 schreef Bluezz het volgende:
Ow wat jammer, het klinkt wel lekker namelijk

Is er iets met je oven mss?
Kan wel iets uitgemaakt hebben, ik had geen zin om mijn oven op te warmen voor 1 zo'n ding dus ik heb hem in de combi-oven-magnetron gegooid (op 200 gr).
maar het kartonnen bakje maakt ook uit denk ik, dat wordt gewoon niet warm genoeg om de portobello gaar te krijgen. De kaas was wel warm en bruin.
pi_44756921
Chococakejes met smeltende kern ..... CHECK

Geloof het of niet, deze waren bijzonder lekker!
Geen idee wat ik voor heb betaald overigens.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_44757527
Wij hebben die zalm trouwens nog in de koelkast liggen, die gaan we morgen proberen. Is er iemand die de zalm al heeft geprobeerd? (de excellent zalm dus)

[ Bericht 0% gewijzigd door Isabeau op 27-12-2006 00:59:19 ]
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_44758338
Ik heb wel zalm op vandaag maar weet niet of het van excellent was. Het was wel lekker! Ik ben normaal niet zo dol op zalm (had het voor mezelf nooit gekocht) maar nu kreeg ik het bij anderen en heb ik er gewoon van gegeten, het smaakte bijzonder goed! Zo goed zelfs dat ik voor mezelf misschien toch wel een keer zalm ga kopen. We hadden die kerstboomaardappeltjes erbij en stoomgroenten voor vis (van excellent) de stoomgroenten voor vis was lekker en gevarieerd met wat aparte ingrediënten zoals zeekraal
Tof! Ik ben net op tijd voor de gnoes!
Let's plant a tree
  woensdag 27 december 2006 @ 23:47:39 #145
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_44781502


Arme student meets AH the day after Christmas !

50% korting op vrijwel alle AH Excellent Kerstprodukten
quote:
Op maandag 25 december 2006 22:26 schreef Isabeau het volgende:
Die roomboter met cognac was verrassend mierzoet! Maar bij het kijken op de verpakking zag ik al snel dat je dat in de winkel dus ook had kunnen bedenken: 46% suiker (!!) 45% boter 9% cognac
Ehm... Isa...

Ik heb dus net de Ravioli op: vond ik een beetje tegenvallen. Wat voor spul zat er eigenlijk in gepureerd, dat weet ik niet meer want de verpakking is al weggegooid. Ik had het idee dat ik dit ook makkelijk met goedkopere ingredienten kon maken. Ik ga zodadelijk het ijs proberen, waarvan ik vermoed dat die gewoon hetzelfde zijn als de AH Excellent potjes met ijs (concurrent voor Ben&Jerry en Haagen-Dasz)

De Kerstboom-aardappels waren wel lekker eigenlijk.

[ Bericht 34% gewijzigd door Stereotomy op 27-12-2006 23:54:39 ]
Confidence through competence
pi_44781567
50% korting?? daar doen ze bij ons niet aan.

Zelfs niet nu 'mijn' AH nog maar 1 dag open is...
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  woensdag 27 december 2006 @ 23:55:52 #147
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_44781773
Ze hebben zelfs speciale mooie paarse bordjes erbij gemaakt in AH Excellent Kerst-stijl dat bepaalde producten nu 50% korting hebben, maar niet allemaal. Ik vermoed dus de producten waarbij de franchise teveel heeft ingekocht, dat die nu lekker snel de winkel uitgehaald moeten worden.

Morgen ga ik nog eens langs om te hamsteren, vandaag had ik wat haast.

[ Bericht 0% gewijzigd door Stereotomy op 28-12-2006 00:03:52 ]
Confidence through competence
pi_44781851
Hier geen idee eigenlijk!

Ik herken op die foto nog een feestdagentopper die ik gisteren gegeten heb de roomijstaart met caramel en nootjes. Er zat lekker veel caramel op en de nootjes waren goed krokant! Ik ben niet zo van de toetjes, heb dan meestal al genoeg gegeten, gelukkig nog wel een stuk roomijstaart geproefd

Die pate met dressing is trouwens ook erg smakelijk!
Tof! Ik ben net op tijd voor de gnoes!
Let's plant a tree
pi_44781870
De sinterklaasprodukten waren op een gegeven moment wel met 50% korting. Dus misschien dit morgen ook nog.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  donderdag 28 december 2006 @ 00:10:57 #150
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_44782180
Eigenlijk vond ik van alle AH-feestdagentoppers die we geprobeerd hebben alleen de rosbief in armagnacsaus met morieljeboter er uit springen qua kwaliteit en smaak.
Die is zeker nog eens voor herhaling vatbaar, mocht ie nog in de schappen liggen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')