Foto is niet te zien, multikabelinlog nodigquote:Op maandag 30 oktober 2006 18:54 schreef TheTh1ng het volgende:
Zo! Heb ook maar eens gebakken witlof geprobeerd..
Ik heb ze alleen gebakken in honing, thijm en rozemarijn..
Verder een biefstukje met gebakken aardappeltjes met rozemarijn
't ziet er misschien wat minder charmant uit dan bij Bluezz maja![]()
[afbeelding]
Hier het recept voor de gebakken witlof in honing
http://www.rtl.nl/huistui(...)t_uitzending_1_3.xml
quote:Op maandag 30 oktober 2006 17:46 schreef Bluezz het volgende:
Vandaag maak ik :
Gevuld stokbrood in de oven met een komkommersalade erbij
2 pers.
4 zongedroogde tomaten op olie
6 olijven met piment
200 gram rundergehakt
zout en peper
1 afbak stokbrood
10 takjes basilicum (gedroogde gebruik ik ervoor)
50 gram goudsalami
Verwarm de oven voor op 200ºC (hetelucht 180ºC).
Snijd de tomaten in stukjes en kneed deze samen met de olijven door het gehakt. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd het stokbrood in 4 stukken.
Hol het stokbrood uit en beleg de binnenkanten met de basilicumblaadjes en de goudsalami.
Vul het stokbrood met het gehakt.
Laat het gevulde stokbrood in circa 15 minuten gaar worden.
Ja, vond het heerlijk..quote:Op maandag 30 oktober 2006 19:35 schreef Bluezz het volgende:
Ziet er goed uit
Hoe vond je het smaken?
Ik zal straks het gehaktbrood ook ff op de pic zetten
Editor eat your heart out
Klinkt erg lekker! Moet ik dan het gehakt rauw in de oven doen of eerst bakken?quote:Op maandag 30 oktober 2006 17:46 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Vandaag maak ik :
Gevuld stokbrood in de oven met een komkommersalade erbij
2 pers.
4 zongedroogde tomaten op olie
6 olijven met piment
200 gram rundergehakt
zout en peper
1 afbak stokbrood
10 takjes basilicum (gedroogde gebruik ik ervoor)
50 gram goudsalami
Verwarm de oven voor op 200ºC (hetelucht 180ºC).
Snijd de tomaten in stukjes en kneed deze samen met de olijven door het gehakt. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd het stokbrood in 4 stukken.
Hol het stokbrood uit en beleg de binnenkanten met de basilicumblaadjes en de goudsalami.
Vul het stokbrood met het gehakt.
Laat het gevulde stokbrood in circa 15 minuten gaar worden.
Iemand wist mij vorige week te vertellen dat koffie + 'iets' (een bonbon of likeurtje bijv.) in een menu als gang gold.quote:Op zondag 29 oktober 2006 20:24 schreef Bluezz het volgende:
Restjes ijs opmaken met een lekker likeurtje en koffie erbij om het geheel maar vervelend af te sluiten![]()
Rauw, en ik heb het 20 minuutjes erin gelaten omdat het na 15 min. na controle/doorsnijden nog niet helemaal gaar wasquote:Op maandag 30 oktober 2006 23:00 schreef LaPrestige het volgende:
Klinkt erg lekker! Moet ik dan het gehakt rauw in de oven doen of eerst bakken?
Een Creoolse visschotel met o.a. kokosmelk, pindakaas en spaanse peper gemaakt.quote:Op dinsdag 31 oktober 2006 03:17 schreef Bluezz het volgende:
Isa, wat had je met die zeeduivel gedaan?![]()
quote:Op dinsdag 31 oktober 2006 13:11 schreef Razztwizzle het volgende:
Kopje muntthee met stokbroodje ham&honingmosterdsaus
Olvarit een idee?quote:Op dinsdag 31 oktober 2006 13:11 schreef edje34 het volgende:
Weet het nog niet ben net thuis van de kaakchirurg.
Leg even een pizza in de oven dan.quote:Op dinsdag 31 oktober 2006 14:26 schreef Appeltaarten het volgende:
nu m&m`s heb nog geen id wat ik vnvnd ga eten..
Het was lekkerquote:Op dinsdag 31 oktober 2006 16:35 schreef Bluezz het volgende:
Het recept van vandaag is: Andijvis
Lauwwarme andijviesalade met kabeljauw en spek
De ingredienten zijn voor 4 pers.
700g kabeljauwfilets
150g ontbijtspek
250 andijvie
2 tomaten
200g brie
Bak de plakken spek in een beetje olie. Leg de kabeljauwfilets bij het spek in de pan. Haal het spek uit de pan wanneer het begint te verkleuren en laat de filets kort doorbakken op een laag vuurtje. Zet de kabeljauw in een ovenschaal tien minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Snijd de tomaten in kleine blokjes, en doe ze samen met het spek terug in een koekenpan. Bak 1 minuut en voeg dan de andijvie toe. Bak nog een minuut op hoog vuur. Snijd de brie in plakken en vervolgens in kleine stukjes. Meng de brie door de andijvie.
(receptje van Ramon Beuk)
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |