abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_43076139
quote:
Op maandag 30 oktober 2006 18:54 schreef TheTh1ng het volgende:

Zo! Heb ook maar eens gebakken witlof geprobeerd..
Ik heb ze alleen gebakken in honing, thijm en rozemarijn..
Verder een biefstukje met gebakken aardappeltjes met rozemarijn

't ziet er misschien wat minder charmant uit dan bij Bluezz maja

[afbeelding]

Hier het recept voor de gebakken witlof in honing
http://www.rtl.nl/huistui(...)t_uitzending_1_3.xml
Foto is niet te zien, multikabelinlog nodig
pi_43076880
Fixed!
dank je..
pi_43076946
Ziet er goed uit
Hoe vond je het smaken?

Ik zal straks het gehaktbrood ook ff op de pic zetten
Editor eat your heart out
pi_43077378
Vanavond stond er op `t menu: Gebakken aardappelschijfjes met shoarma en salade
Drukqs gebruik wordt zo geromantiseerd
last.fm
  maandag 30 oktober 2006 @ 19:49:55 #55
118784 denka
Vrijheid! Blijheid!
pi_43077463
Maaltijdsalade met kipstukjes
Actually I don't remember being born, It must have happened during one of my black outs..
  maandag 30 oktober 2006 @ 20:19:38 #56
83411 edje34
Breda de`` gekste``
pi_43078822
Vanavond broodje Donner op.
Geeft de leugen je geen vleugels
Raakt de waarheid in de war
Dan zijn de keizers slechts helpers en huilt de oude nar.
(Hans teeuwen)
pi_43079077
quote:
Op maandag 30 oktober 2006 17:46 schreef Bluezz het volgende:


Vandaag maak ik :

Gevuld stokbrood in de oven met een komkommersalade erbij
2 pers.

4 zongedroogde tomaten op olie
6 olijven met piment
200 gram rundergehakt
zout en peper
1 afbak stokbrood
10 takjes basilicum (gedroogde gebruik ik ervoor)
50 gram goudsalami

Verwarm de oven voor op 200ºC (hetelucht 180ºC).
Snijd de tomaten in stukjes en kneed deze samen met de olijven door het gehakt. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd het stokbrood in 4 stukken.
Hol het stokbrood uit en beleg de binnenkanten met de basilicumblaadjes en de goudsalami.
Vul het stokbrood met het gehakt.
Laat het gevulde stokbrood in circa 15 minuten gaar worden.


Het was lekker
pi_43079143
quote:
Op maandag 30 oktober 2006 19:35 schreef Bluezz het volgende:
Ziet er goed uit
Hoe vond je het smaken?

Ik zal straks het gehaktbrood ook ff op de pic zetten
Editor eat your heart out
Ja, vond het heerlijk..
Heb nog nooit zo'n lekker een stukje witlof gegeten.. hou het recept wel in m'n achterhoofd
Ik had alleen de honing wat meer mogen laten karameliseren op de witlof maar ach..
Wel goed te doen
pi_43081958
Op dit moment nog niets, maar ik ga een bananen -chocolade taart maken
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
pi_43082961
Rauwe andijvie stampot met een in wijn gestoofd stuk kip... t was weer heerlijk
eten!!!
  maandag 30 oktober 2006 @ 23:00:05 #61
160848 LaPrestige
Nee jij bent tof!
pi_43086646
quote:
Op maandag 30 oktober 2006 17:46 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Vandaag maak ik :

Gevuld stokbrood in de oven met een komkommersalade erbij
2 pers.

4 zongedroogde tomaten op olie
6 olijven met piment
200 gram rundergehakt
zout en peper
1 afbak stokbrood
10 takjes basilicum (gedroogde gebruik ik ervoor)
50 gram goudsalami

Verwarm de oven voor op 200ºC (hetelucht 180ºC).
Snijd de tomaten in stukjes en kneed deze samen met de olijven door het gehakt. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd het stokbrood in 4 stukken.
Hol het stokbrood uit en beleg de binnenkanten met de basilicumblaadjes en de goudsalami.
Vul het stokbrood met het gehakt.
Laat het gevulde stokbrood in circa 15 minuten gaar worden.
Klinkt erg lekker! Moet ik dan het gehakt rauw in de oven doen of eerst bakken?
pi_43087573
quote:
Op zondag 29 oktober 2006 20:24 schreef Bluezz het volgende:

Restjes ijs opmaken met een lekker likeurtje en koffie erbij om het geheel maar vervelend af te sluiten

Iemand wist mij vorige week te vertellen dat koffie + 'iets' (een bonbon of likeurtje bijv.) in een menu als gang gold.
Dus dat je met voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert en koffie met likeurtje dus al een 5-gangendiner hebt. Weet iemand hier of dat klopt?

Wij hadden vandaag trouwens tortilla's.
Gisteren zeeduivel (yum!) met rijst en zabaglione (yumyum!) als dessert. Mijn vriend vond dat er teveel marsala in de zabaglione zat, maar het recept was nou eenmaal 1 dl marsala. Zou ik dat zomaar kunnen verminderen zonder dat het de luchtige structuur aantast?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_43091967
quote:
Op maandag 30 oktober 2006 23:00 schreef LaPrestige het volgende:


Klinkt erg lekker! Moet ik dan het gehakt rauw in de oven doen of eerst bakken?
Rauw, en ik heb het 20 minuutjes erin gelaten omdat het na 15 min. na controle/doorsnijden nog niet helemaal gaar was
pi_43091976
Ik heb net een bolletje met ham op
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_43092006
Isa, wat had je met die zeeduivel gedaan?
pi_43092180
quote:
Op dinsdag 31 oktober 2006 03:17 schreef Bluezz het volgende:
Isa, wat had je met die zeeduivel gedaan?
Een Creoolse visschotel met o.a. kokosmelk, pindakaas en spaanse peper gemaakt.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 08:48:39 #67
83411 edje34
Breda de`` gekste``
pi_43093220
Pastaschotel met Pestosaus.
Geeft de leugen je geen vleugels
Raakt de waarheid in de war
Dan zijn de keizers slechts helpers en huilt de oude nar.
(Hans teeuwen)
pi_43094146
Straks bij de lunch: komkommersalade en 2 grof volkoren boterhammen met pindakaas
Vanavond: pompoensoep met salade.
pi_43094674
Zo een kopje koffie.
pi_43094998
Door mijn mama gemaakte bami
pi_43095297
En nu wat heerlijke krokante stengels, zoute smaak!
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 11:21:20 #72
97348 Matness
Matt about you
pi_43096183
danerolles croissants in de oven gegooid, dus die ga ik straks lekker oppeuzelen
pi_43096999
Nog maar een kopje koffie.
pi_43097520
Dalijk lekker vers brood, als mn ma terug is, met wat weet ik nog niet

En kopje Wiener Melange.
JOHNNY HEITINGA
pi_43098891
2 boterhammen met stroop en een cup a soup tomaat...

Vanavond spruiten!
pi_43098896
Kopje muntthee met stokbroodje ham&honingmosterdsaus
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 13:11:40 #77
83411 edje34
Breda de`` gekste``
pi_43098907
Weet het nog niet ben net thuis van de kaakchirurg.
Geeft de leugen je geen vleugels
Raakt de waarheid in de war
Dan zijn de keizers slechts helpers en huilt de oude nar.
(Hans teeuwen)
pi_43099634
Hamburgers, worteltjes en ovenfrietjes..
pi_43101003
nu m&m`s heb nog geen id wat ik vnvnd ga eten..
Drukqs gebruik wordt zo geromantiseerd
last.fm
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 14:35:05 #80
118784 denka
Vrijheid! Blijheid!
pi_43101260
quote:
Op dinsdag 31 oktober 2006 13:11 schreef Razztwizzle het volgende:
Kopje muntthee met stokbroodje ham&honingmosterdsaus
Actually I don't remember being born, It must have happened during one of my black outs..
pi_43101734
quote:
Op dinsdag 31 oktober 2006 13:11 schreef edje34 het volgende:
Weet het nog niet ben net thuis van de kaakchirurg.
Olvarit een idee?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 14:50:46 #82
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_43101765
magere yoghurt
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
pi_43101878
Net vier boterhammen kaas-ketshup gegeten.
pi_43105742
Het recept van vandaag is: Andijvis
Lauwwarme andijviesalade met kabeljauw en spek

De ingredienten zijn voor 4 pers.
700g kabeljauwfilets
150g ontbijtspek
250 andijvie
2 tomaten
200g brie

Bak de plakken spek in een beetje olie. Leg de kabeljauwfilets bij het spek in de pan. Haal het spek uit de pan wanneer het begint te verkleuren en laat de filets kort doorbakken op een laag vuurtje. Zet de kabeljauw in een ovenschaal tien minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Snijd de tomaten in kleine blokjes, en doe ze samen met het spek terug in een koekenpan. Bak 1 minuut en voeg dan de andijvie toe. Bak nog een minuut op hoog vuur. Snijd de brie in plakken en vervolgens in kleine stukjes. Meng de brie door de andijvie.

(receptje van Ramon Beuk)
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 16:40:09 #85
160419 Zij-en-Hij
Je Doet Het Verkeerd Sukkel!!!
pi_43105911
Wij eten vandaag (heel burgerlijk ) :

* Gekookte krielaardappels
* Bloemkool
* Gepaneerde (runder)hamburger
* Jus
"..Hij Spreekt Alien-taal! Kicken!!!.."
Verneukte Koffiepads..
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 16:47:25 #86
83411 edje34
Breda de`` gekste``
pi_43106215
quote:
Op dinsdag 31 oktober 2006 14:26 schreef Appeltaarten het volgende:
nu m&m`s heb nog geen id wat ik vnvnd ga eten..
Leg even een pizza in de oven dan.
Geeft de leugen je geen vleugels
Raakt de waarheid in de war
Dan zijn de keizers slechts helpers en huilt de oude nar.
(Hans teeuwen)
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 17:26:41 #87
82525 Little_Angel
Labiel kudtwijf.
pi_43107663
Gekooktje aardappeltjes, kip, jus, en rode kool.
Don’t touch the girl,
she will cut your hands off,
and call it an accident.
pi_43108396
Pasta
pi_43109020
Ik eet nu een Big tasty
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 18:10:17 #90
521 ruby
Hell yeah!
pi_43109158
Niet uitgebreid want ik ga zo sporten. Daarna eet ik een boterham met roerei of een omelet. Iets van dien aard.
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
pi_43109527
Boerenkool met spekjes!
Winnares Dione-award '05, '06 en '07!
pi_43109715
quote:
Op dinsdag 31 oktober 2006 16:35 schreef Bluezz het volgende:


Het recept van vandaag is: Andijvis
Lauwwarme andijviesalade met kabeljauw en spek

De ingredienten zijn voor 4 pers.
700g kabeljauwfilets
150g ontbijtspek
250 andijvie
2 tomaten
200g brie

Bak de plakken spek in een beetje olie. Leg de kabeljauwfilets bij het spek in de pan. Haal het spek uit de pan wanneer het begint te verkleuren en laat de filets kort doorbakken op een laag vuurtje. Zet de kabeljauw in een ovenschaal tien minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Snijd de tomaten in kleine blokjes, en doe ze samen met het spek terug in een koekenpan. Bak 1 minuut en voeg dan de andijvie toe. Bak nog een minuut op hoog vuur. Snijd de brie in plakken en vervolgens in kleine stukjes. Meng de brie door de andijvie.

(receptje van Ramon Beuk)
Het was lekker

pi_43110446
Net andijviestamppot op met spekjes
How rude!
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 19:00:24 #94
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_43110818
Giro's met pitabroodjes en knoflooksaus
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_43111695
Er is nu een heerlijke ovenschotel aan het bakken voor zometeen!

Tomaat, courgette, paprika, aardappel, fetakaas, oude kaas, olijfolie, olijven. En een beetje kruiden/zout. Dus lekker.
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 19:32:50 #96
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_43112160
Hier ook Gyros gegeten .
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 19:36:25 #97
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_43112316
Wij gaan voor broodjes Donner en shoarma.
Morgen is er weer een dag om gezond te doen.
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 19:59:37 #98
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_43113413
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. -

[ Bericht 80% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 13:52:28 ]
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 20:10:06 #99
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_43113882
Wij hebben hutspot op met schouder karbonaadjes erbij
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 20:49:00 #100
83411 edje34
Breda de`` gekste``
pi_43115675
Pasta met Pestosaus
Geeft de leugen je geen vleugels
Raakt de waarheid in de war
Dan zijn de keizers slechts helpers en huilt de oude nar.
(Hans teeuwen)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')