abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_42514017
Taco's .
pi_42514767
Super lekker vegetarisch receptje!! Door de rucola ook lekker pittig.
Aantal personen: 2
Keuken: Italiaans
Techniek: Koken
Smaak: Hartig
Soort gerecht: Hoofdgerecht
Hoofdingredient: Pasta
In combinatie met: Groenten
Bereidingstijd: 10-20 minuten
Ingredienten: 200 g spaghetti- 250 g cherrytomaatjes- 50 g rucola- 50 g pijnboompitten, geroosterd- 1 rode ui- 2 eetlepels gewone olijfolie- olijfolie extra vergine- gedroogde Italiaanse kruiden- 1/2 bakje mini mozzarella, uitgelekt- zout- zwarte peper
Hulpmiddelen:
Voorbereiding:
Bereidingswijze: Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op het pak. Snij de tomaatjes doormidden en de ui in ringen. Verhit de olie in een grote pan en fruit de ui ringen zacht. Schep de tomaatjes er door en bak die even mee. Giet de spaghetti af en schep hem in de groente pan. Maak hem smeuiig met olijfolie extra vergine en kruid het met Italiaanse kruiden, zout en peper. Warm hem nog even door en doe op het laatste moment de rucola en mozzarella erbij. Strooi op je bord de pijnboompitten er op. Lekker!!
History became legend, legend became myth.
pi_42517159
quote:
Op maandag 9 oktober 2006 15:56 schreef Koningin het volgende:
Die kip
Waar kan ik het recept vinden?
Ik kan mijn best even uit mijn hoofd doen (staat in 1 van zijn boeken)

voor 2 personen ongeveer
kip van een kilo
3 stronkjes gember
bos peterselie
4 rode uitjes
1 gele paprika
1 rode paprika
1 verse ananas
1 of 2 spaanse pepers (naar wens)
basalmico
venkelzaad
peper en zout
olijf olie

Vul de kip met geraspte gember (incl schil) en de peterselie gehakt
Smeer de kip in met olijfolie peper en zout
snij de ananas en de paprika in stukjes
snij de rode uit vrij grof (kwarten ofzo)
snij de peper fijn
leg dit alles op de schaal (zie foto 1)

verdeel er wat venkelzaad over en nog wat peper/zout

zet de kip 2 uur in de oven

daarna haal je de helft van de groentes eruit en pureer je dit in een blender samen met wat basalmico en eventueel een beetje water. Deze saus er los bij serveren

lekker met noodles

Dit is dus uit mijn hoofd, kan zo wat vergeten zijn.
pi_42517653
vanavond
  maandag 9 oktober 2006 @ 18:16:40 #55
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_42517807
salade met gerookte kip en fets-kaas
en yoghurt met aardbeien
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_42518689

30 min.geleden als avondhap


[ Bericht 13% gewijzigd door Martijn_77 op 09-10-2006 22:13:07 (Off topic verwijderd) ]
31 december 2006: Inactive FOK!account
  maandag 9 oktober 2006 @ 18:39:02 #57
46672 DarkShine
Mijnstreek Oost
pi_42518709
Zometeen eens een pizza in de oven gooien. Vandaag geen zin om moeite te doen voor 't eten
Vreuger, wie de beerkratte nog va hoots woare en se moëts blieve durchdrinke um d\'r kachel a te hotte
Planning:
-
pi_42518770
Ik ga straks een chineesje halen. Zit nog op kantoor en moet vanavond vrolijk verder werken. Eer ik thuis ben heb ik geen zin meer om te koken
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_42519488
Macaroni met kaas en pesto uit de oven. Ben lui.
pi_42520533
Kip met mais en paprika en mexicaanse saus, met aardappeltjes

[ Bericht 41% gewijzigd door Martijn_77 op 09-10-2006 22:29:04 (Off topic verwijderd) ]
  maandag 9 oktober 2006 @ 19:30:24 #61
105905 peejdorie
... kinderpindakaas!
pi_42520740
ik heb vanavond penne met carbonarasaus gegetem lekker

[ Bericht 36% gewijzigd door Martijn_77 op 09-10-2006 22:28:23 ]
pi_42520901
Ik drink nu lekker een Pilsner Urquell!
pi_42521598
Afbakstokbroodje kruidenboter en
Drukqs gebruik wordt zo geromantiseerd
last.fm
pi_42525338


Hiero een afhaalchinees En zo eens een glas Spa Appel
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_42525910
quote:
Op maandag 9 oktober 2006 12:12 schreef p_iglet het volgende:

[..]

Dat klinkt lekker
Heb je daar een recept van?
Ja Recept uit SOUPS van het Women's Institute
voor 6 personen Red pepper & goat's cheese soup

2 uien (gesneden)
1.7 liter groentebouillon
4 el witte wijn
8 rode paprika's
1 grote appel in stukjes, (zonder schil en klokhuis)
1el basilicum
150 gr geitenkaas (rind removed, staat er)
zout en peper
6 basilicum blaadjes ter garnering

Ui bakken.
Wijn, paprika's appelstukjes, bouillon en basilicum toevoegen, 20 minuten koken
Pureren.
Terug in de pan en op zacht vuur de geitenkaas laten smelten. Evt zout en peper toevoegen

Soep serveren gegarneerd met basilicumblaadje
  Licht Ontvlambaar maandag 9 oktober 2006 @ 21:57:24 #66
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_42525949
weerstandthee en een panadol

[ Bericht 78% gewijzigd door Martijn_77 op 09-10-2006 22:20:41 (Of topic verwijderd) ]
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_42526408
nu druiven, kiwi, en dubbelvla
  maandag 9 oktober 2006 @ 22:31:10 #68
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_42526569
Hoop Of topic geneuzel verwijderd dat doen jullie maar ergens anders

zit nu aan de Cola Light
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_42526681
Euhm.. martijn_77; mag ik vragen waarom het topic 'hoe ontbijten jullie' dicht moest? Dat topic ging (bij mijn weten) over wat je altijd bij je ontbijt eet.. niet zozeer over wat je 'vandaag' eet.
Of heb ik het mis?
  maandag 9 oktober 2006 @ 22:45:48 #70
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_42526925
quote:
Op maandag 9 oktober 2006 22:36 schreef Ephemera het volgende:
Euhm.. martijn_77; mag ik vragen waarom het topic 'hoe ontbijten jullie' dicht moest? Dat topic ging (bij mijn weten) over wat je altijd bij je ontbijt eet.. niet zozeer over wat je 'vandaag' eet.
Of heb ik het mis?
Het topic wat eten wij vandaag is voor alles wat je vandaag eet van ontbijt tot avond eten en tussendoortjes. Dat hebben we gedaan om het aantal van dat soort topics te verminderen wat er is wel een topic geweest over wat je als ontbijt at maar dat is dicht gegaan toen het wat eten we vandaag topic is geopend
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_42527018
Appel/kaneelpannenkoeken
How rude!
pi_42527086
quote:
Op maandag 9 oktober 2006 22:45 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Het topic wat eten wij vandaag is voor alles wat je vandaag eet van ontbijt tot avond eten en tussendoortjes. Dat hebben we gedaan om het aantal van dat soort topics te verminderen wat er is wel een topic geweest over wat je als ontbijt at maar dat is dicht gegaan toen het wat eten we vandaag topic is geopend
ahh okee Duudeluk
  maandag 9 oktober 2006 @ 22:53:04 #73
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_42527174
quote:
Op maandag 9 oktober 2006 22:50 schreef Ephemera het volgende:

[..]

ahh okee Duudeluk
zie ook Foodback CUL
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  maandag 9 oktober 2006 @ 23:27:17 #74
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_42528259
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_42529121
Burritos
  Licht Ontvlambaar dinsdag 10 oktober 2006 @ 09:12:51 #76
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_42533653
Koffie en een broodje hagelslag
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_42533833
quote:
Op maandag 9 oktober 2006 17:57 schreef Underdoggy het volgende:

[..]

Ik kan mijn best even uit mijn hoofd doen (staat in 1 van zijn boeken)
Danke, met een beetje creativiteit kom ik zelf ook al een eind denk ik.
quote:
weerstandthee en een panadol
Waar krijg ik weerstandsthee??
  Licht Ontvlambaar dinsdag 10 oktober 2006 @ 09:23:52 #78
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_42533872
quote:
Op dinsdag 10 oktober 2006 09:21 schreef Koningin het volgende:

[..]

Danke, met een beetje creativiteit kom ik zelf ook al een eind denk ik.
[..]

Waar krijg ik weerstandsthee??
Ik haal 'm meestal bij de Jumbo en de C1000 heeft 'm ook. De AH hier weer niet... Is van Zonnatura

You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  dinsdag 10 oktober 2006 @ 11:22:47 #79
46672 DarkShine
Mijnstreek Oost
pi_42536532
Vanmorgen een bak creusli met yoghurt. Normaal eet ik 'smorgens niks...
Vreuger, wie de beerkratte nog va hoots woare en se moëts blieve durchdrinke um d\'r kachel a te hotte
Planning:
-
pi_42536882
Vanavond spaghetti
Quote papa: Sara gaat een paar keer in de week naar het kinderdagverblijf en daar leert ze voor blije peuter...
Sara
Merel
Ukje
pi_42537530
Een paar lekkere vlaaien met de afdeling gedeeld, een collega is jarig en ik morgen, dus dat vieren we samen!
pi_42537574
We hadden gisteren pizza's van domino's gegeten en we hadden nog wat cinna stix over, die heb ik net eventjes opgegeten
pi_42537956
quote:
Op maandag 9 oktober 2006 18:38 schreef editor2 het volgende:

30 min.geleden als avondhap
ik krijg onderhand de kriebels van dat woord.
pi_42540440
quote:
Op maandag 9 oktober 2006 22:45 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Het topic wat eten wij vandaag is voor alles wat je vandaag eet van ontbijt tot avond eten en tussendoortjes. Dat hebben we gedaan om het aantal van dat soort topics te verminderen wat er is wel een topic geweest over wat je als ontbijt at maar dat is dicht gegaan toen het wat eten we vandaag topic is geopend
Maar toch, dat topic gaat er niet over wat je vandaag ontbijt... maar hoe ontbijt je over het algemeen.
Opzich snap ik de link wel enigsinds, toch is het wel verschillend...
pi_42545014
quote:
Op dinsdag 10 oktober 2006 13:33 schreef covie het volgende:

[..]

Maar toch, dat topic gaat er niet over wat je vandaag ontbijt... maar hoe ontbijt je over het algemeen.
Opzich snap ik de link wel enigsinds, toch is het wel verschillend...
het ontbijttopic is dan gisteren weer geopend door Martijn

ontopic: een glas water met vitamie C bruistablet erin
pi_42545313
quote:
Op dinsdag 10 oktober 2006 12:11 schreef lienelien het volgende:

[..]

ik krijg onderhand de kriebels van dat woord.
Ik van die internet foto's
pi_42545366
quote:
Op dinsdag 10 oktober 2006 15:47 schreef Underdoggy het volgende:

[..]

Ik van die internet foto's
Ik ook, maar dan alleen omdat ik denk ALWEEEEEEER watermeloen?

Verder vind ik het juist leuk!
pi_42545505
Boerenkool met braadworst.

:)
pi_42546212
Biefstuk ( ), brocolli en aardappeltjes
  dinsdag 10 oktober 2006 @ 16:18:19 #90
123984 Heidi-
Eigenlijk heet ik geen Heidi.
pi_42546458
nu een erggg late lunch, druk druk druk, een boterham vers oerbrood en over paar uur samen met lasagne met gehaktballetjes
When I'm sad I stop being sad and be awesome instead. True story
pi_42546905
vanavond nasi
  dinsdag 10 oktober 2006 @ 16:32:00 #92
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_42547047
het heeft me weer een halve dag gekost maar de thaise curry, met gebakken rijst met koriander en mango salade met rode ui en rode peper is een feit!

nu maar eens douchen
  dinsdag 10 oktober 2006 @ 16:32:32 #93
97348 Matness
Matt about you
pi_42547064
ik ga vanaaf lekker met mijn gourmetten
pi_42548069
Zometeen turkse pizza maken
amokaapjeeh O+
pi_42548161
Iets met Bietjes! , ik heb alleen nog wat hulp nodig met een recept
pi_42549563
Romige pasta met rivierkreeftjes en gegrilde groenten
pi_42550166
Groene asperges op tonijnsalade
Proper names are scopally inert.
Normality is an invention of the power.
pi_42550219
quote:
Op dinsdag 10 oktober 2006 17:41 schreef Quispi het volgende:
Romige pasta met rivierkreeftjes en gegrilde groenten
Recept van de AH?
pi_42550264
Rollade, met veel ui en wortel en paddestoelen, wat laurierblaadjes en kruidnagel, gestoofd in herfstbokbier Met aardappeltorentjes die op alles behalve torentjes lijken omdat ik ze zelf gespoten heb.
pi_42550338
Vandaag ff makkelijk; gebakken aardappeltjes, rabarber en een stukkie vlees (MITS de rabarber binnen nu en een kwartier ontdooit is )
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')