Nee, we maken ieder ons eigen eten klaarquote:Op dinsdag 1 augustus 2006 16:51 schreef yvonne het volgende:
Ik ben helemaal fan van je recepten
Eet Sandra dat ook?
Ik ben aan de dunne, maar dat kan ook van de bruine bonen van gister komen.quote:Op dinsdag 1 augustus 2006 16:52 schreef UIO_AMS het volgende:
Hoe zit het ondertussen met de naverschijnselen van de nasiblokken?
Trekt wel weer bijquote:Op dinsdag 1 augustus 2006 17:00 schreef UIO_AMS het volgende:
Hmmmmja, doelde meer op de misselijkheid waar je het net over had.
Ik dacht dat mijn frituurpan er ongezond uit zag... maar van deze word rob niet vrolijkquote:Op dinsdag 1 augustus 2006 17:08 schreef UIO_AMS het volgende:
Ah, daar is de eerste huismus die iets gaat mededelen over je frituurpan.
quote:
En die unit waar hij het intyft zal ook niet meewerkenquote:Op dinsdag 1 augustus 2006 18:04 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
[..]
ooooh arme ziel
Je vroeg er ook wel een beetje om hoor. Zulk voedsel bij de aldi halen en dat dat dapper op eten
![]()
die staat hier in toch, aapquote:Op dinsdag 1 augustus 2006 18:04 schreef hermandeperman het volgende:
Lex, er staat mij nog iets bij van een ander bizar recept... ook iets met een pannenkoek en iets uit de frituur....
Zeg jamai, tijd voor een nieuwe bril? Lees de laatste regel van dat recept eensquote:Op dinsdag 1 augustus 2006 18:07 schreef hermandeperman het volgende:
[..]
Ja 1 ja, er waren er toch meer?Iets met een frikadel e.d.?
Godkutquote:Op dinsdag 1 augustus 2006 18:07 schreef Alexxxxx het volgende:
[..]
Zeg jamai, tijd voor een nieuwe bril? Lees de laatste regel van dat recept eens
quote:Op dinsdag 1 augustus 2006 18:09 schreef hermandeperman het volgende:
[..]
Godkut
En dan heb ik dus sinds zaterdag een nieuwe
Ik voel een nieuw topic opkomen.quote:Op dinsdag 1 augustus 2006 18:10 schreef Alexxxxx het volgende:
[..]niet best.
Met saté is het ook lekker btwMaar gefrituurde saté heb ik dan weer niet geprobeerd
Dat lijkt me niet lekker worden...quote:Op dinsdag 1 augustus 2006 18:10 schreef Alexxxxx het volgende:
[..]niet best.
Met saté is het ook lekker btwMaar gefrituurde saté heb ik dan weer niet geprobeerd
Bedoelde je mij met de 'huismus'?quote:Op dinsdag 1 augustus 2006 17:08 schreef UIO_AMS het volgende:
Ah, daar is de eerste huismus die iets gaat mededelen over je frituurpan.
Nee, maar ik heb nog niet gegeten vandaag, dus wat niet is kan nog komenquote:Op dinsdag 1 augustus 2006 18:56 schreef NJ het volgende:
Heb je verder nog wat lekkere recepten?
Update graagquote:Op dinsdag 1 augustus 2006 19:17 schreef Alexxxxx het volgende:
[..]
Nee, maar ik heb nog niet gegeten vandaag, dus wat niet is kan nog komen
Ik was van plan bami te eten, maar die staat nog bij mn ouders, dus zijn het bamischijven geworden, zonder fratsen verder. Sorry.quote:
quote:Op dinsdag 1 augustus 2006 16:51 schreef Alexxxxx het volgende:
[..]
Als je maar genoeg poept, word je niet dik.
Uit 'The Phantom of the Opera':quote:Op dinsdag 1 augustus 2006 16:13 schreef Alexxxxx het volgende:
[..]
ER IS GEEN WEG TERUG!
Ik heb honger namelijk
quote:Nee, er is geen weg terug
Passeer de drempel
Kijk om, in rode vlammen brandt de brug
Te laat, er is geen weg terug...
Met een viandel is het ook wel goed te doen hoorquote:Op dinsdag 1 augustus 2006 16:33 schreef Alexxxxx het volgende:
[..]
Kroket-wrap
benodigdheden:
*frituurpan met frituurvet
*pannenkoek
*magnetron
*kroket
*poedersuiker
*bordje
Zet de frituur pan op 180 graden. Gooi als het vet heet is een kroket in de frituurpan. Zet de wekker op 5 minuten. Als de wekker gaat zo snel mogelijk de pannenkoek op een bordje in de magnetron leggen, en de instructies op de verpakking volgen (30 seconden bij 1000 WATT). Eventueel kun je de magnetron ook op 35, 40 of 45 seconden zetten, als je dat lekkerder vind. Asl de pannenkoek klaar is, meteen uit de magnetron halen. Haal nu zo snel mogelijk de kroket uit het vet, en leg deze MIDDEN in de pannenkoek. Als je wilt kun je er poedersuiker overheen strooien. De kroket voorzichtig in de pannenkoek rollen. Eet smakelijk!
[[url=http://sc.groups.msn.com/tn/FA/92/pelleboer/7/ab3.jpg]afbeelding][/url]
Klik voor een grote foto. Dit recept is ook toe te passen op frikandellen, dan echter de wekker niet op 5, maar op 4 minuten zetten.
quote:Op zaterdag 5 augustus 2006 01:40 schreef Koewam het volgende:
Ik had een keer frikadellen op van de Lidl. Zat een stuk glas in.
Neuj! Met KAAS moet dat!!quote:Op maandag 6 november 2006 22:51 schreef Renesite het volgende:
Is een krentebammeke met ham al genoemd?
We gaan een ei bakken op de motorkap van je eend, in 2010 in de Sahara.quote:Op dinsdag 7 november 2006 21:36 schreef 2cv het volgende:
Ik weet nog een culinaire test voor je Alex ! Mij voor je laten koken. Overigens, dan heb jij de eer als eerste te mogen proeven. Wel vantevoren een goede verzekering nemen ...
lekker manquote:Op dinsdag 7 november 2006 17:30 schreef Matness het volgende:
die ham opzich ziet er al vreselijk vies uit
Of wat ik vroeger wel eens at:quote:Op woensdag 8 november 2006 20:32 schreef Khadgar het volgende:
Culinaire Tip (dit vrat mijn broertje altijd vroegah):
Boterham met boter, paté en chocoladevlokken (die mix variant)
Boterham met boter, paté, ontbijtkoek, jam, pindakaas en vlokken (als ik het me goed herinner, kan zijn dat er nog wat op moest)
Ah, de groente en fruit afdeling was vertegenwoordigd.quote:Op maandag 8 januari 2007 00:46 schreef Alexxxxx het volgende:
Pisang Goreng (gebakken banaan)
Ja. En de prei haal ik er tussen uit voor de kat.quote:Op dinsdag 9 januari 2007 10:10 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Ah, de groente en fruit afdeling was vertegenwoordigd.![]()
quote:Op dinsdag 1 augustus 2006 16:30 schreef yvonne het volgende:
Die frituurpan moet je in CUL posten!!!!
Daar vinden ze dat je dat ding moet poetsen
Doen, doen, doen, gaan ze dood van ellende
Wat zit er in? Olie of vet? Het ziet er troebell uit...quote:Op dinsdag 30 januari 2007 11:42 schreef B_BOY het volgende:
[afbeelding]
zie hier een mooie doorleefde friuutpan, enne alex je zou een keer contact moeten zoeken met De_Ananas die heeft vast nog meer mooie frituurrecepten voor je
quote:Op dinsdag 7 november 2006 21:36 schreef 2cv het volgende:
Ik weet nog een culinaire test voor je Alex ! Mij voor je laten koken. Overigens, dan heb jij de eer als eerste te mogen proeven. Wel vantevoren een goede verzekering nemen ...
Doorleefd ? Dat ding is brandschoon man ! Gister zag ik de frituurpan van Alex. Ik ging bijna over m'n nek toen ik het ding alleen al zag. En toen zat het deksel nog dicht ook !quote:Op dinsdag 30 januari 2007 11:42 schreef B_BOY het volgende:
[afbeelding]
zie hier een mooie doorleefde friuutpan, enne alex je zou een keer contact moeten zoeken met De_Ananas die heeft vast nog meer mooie frituurrecepten voor je
Als ik een AH ganger was geeweest, had ik dan Aldi nasiblokken gekocht?quote:Op zaterdag 3 maart 2007 12:45 schreef sanni het volgende:
Yo TS..ziet er niet uit voor een gemiddelde AH ganger.![]()
Dan ben ik schijnbaar nog beter in het beoordelen van de veiligheid van het eten uit een ranzige frituurpan dan jij.quote:Op zaterdag 3 maart 2007 19:58 schreef Alexxxxx het volgende:
afgeleopen week twee keer gefrituurd, en beide keren was ik de dag er na ziek, dus even geen frituurexperimenten meer voor mij
Aldi is goed-koop. 't is een teringwinkel, maar de prijsstelling maakt een hoop goed.quote:Op donderdag 8 maart 2007 08:32 schreef sanni het volgende:
Yo als er toch zo popie jopie over de Aldi wordt gesproken leg dan eens uit wat een Aldi zoveel
beter heeft dan een C1000,AH,SdB,Jumbo o.i.d. behalven de basis boter,suiker en meer van
dat soort simpele dingen en natuurlijk niet vergeten de stapels dozen die her en der slingeren?![]()
Kom op Alexxxxx, ik meende twee pagniaatjes terug te lezen:quote:Op zaterdag 3 maart 2007 19:58 schreef Alexxxxx het volgende:
afgeleopen week twee keer gefrituurd, en beide keren was ik de dag er na ziek, dus even geen frituurexperimenten meer voor mij
en veel te druk!quote:Op donderdag 8 maart 2007 10:01 schreef NT-T.BartMan het volgende:
[..]
Aldi is goed-koop. 't is een teringwinkel, maar de prijsstelling maakt een hoop goed.
ik heb geen keuken meer, dus ook geen culinaire experimenten.quote:Op woensdag 4 april 2007 15:45 schreef roflmao het volgende:
nog ziek van de lekkere nasi?;)
Heiligschennisquote:Op zondag 13 januari 2008 16:17 schreef Ole het volgende:
Je hebt alleen een magnetron nodig
quote:
quote:Op dinsdag 1 augustus 2006 16:33 schreef Alexxxxx het volgende:
[..]
Kroket-wrap
benodigdheden:
*frituurpan met frituurvet
*pannenkoek
*magnetron*kroket
*poedersuiker
*bordje
Zet de frituur pan op 180 graden. Gooi als het vet heet is een kroket in de frituurpan. Zet de wekker op 5 minuten. Als de wekker gaat zo snel mogelijk de pannenkoek op een bordje in de magnetron leggen, en de instructies op de verpakking volgen (30 seconden bij 1000 WATT). Eventueel kun je de magnetron ook op 35, 40 of 45 seconden zetten, als je dat lekkerder vind. Asl de pannenkoek klaar is, meteen uit de magnetron halen. Haal nu zo snel mogelijk de kroket uit het vet, en leg deze MIDDEN in de pannenkoek. Als je wilt kun je er poedersuiker overheen strooien. De kroket voorzichtig in de pannenkoek rollen. Eet smakelijk!
[
Nee, die warm je even op in een koekenpan, of je zet een bord boven de pan (met heet water- ook wel au-bain marie genoemdquote:Op zondag 13 januari 2008 19:24 schreef Alexxxxx het volgende:
[..]
Gooi jij dan maar een pannenkoek in het net niet kokend water
Dat dan weer wel.quote:Op zondag 13 januari 2008 19:37 schreef Ole het volgende:
Maar OT: toch wel kant-en-klare Aldi pannenkoeken gebruikt?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |