Golfer vroeg nog op het terras ( en ik ookquote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:25 schreef Isabeau het volgende:
Er is geen foto van Derrick gemaakt hè
[afbeelding][afbeelding]
Ik kan me niet voorstellen dat dat origineel was. Dat wordt vast veel vaker gedaanquote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:26 schreef TinyPet het volgende:
Hoi Bennie![]()
Overigens wat het zo leuk maakte was het ongedwongene in combinatie met het zalige eten. En word gewoon gelachen als iemand bij het hoofdgerecht voor de grap mayonaise besteld en niet beledigd gereageerd o.i.d.![]()
Er ist totquote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:26 schreef Bluezz het volgende:
Golfer vroeg nog op het terras ( en ik ook) Derk?
Ohhhh aus der reihe
Ja, wie sagt man das...quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:25 schreef Isabeau het volgende:
Er is geen foto van Derrick gemaakt hè
[afbeelding][afbeelding]
Dat heb ik gelukkig gemist danquote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:26 schreef TinyPet het volgende:
Overigens wat het zo leuk maakte was het ongedwongene in combinatie met het zalige eten. En word gewoon gelachen als iemand bij het hoofdgerecht voor de grap mayonaise besteld en niet beledigd gereageerd o.i.d.![]()
Ze vragen van te voren keurig of er bepaalde zaken zijn die je liever niet wilt hebben en vervangen dat dan door andere gerechten.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:26 schreef Erosjuhhh het volgende:
zou er ook graag een keer heen willen gaan, helaas houd ik totaal niet van vis en wil ik er pas heen als ik vis ook kan waarderen en ik geld er voor heb
Nee das waar maar je hoort ook wel eens verhalen dat op zo'n grapje schamper gereageerd word.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:27 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik kan me niet voorstellen dat dat origineel was. Dat wordt vast veel vaker gedaan![]()
Ik had die 4 dubbele expresso trouwens achteraf beter niet kunnen nemen, want ik lag tot vanmorgen 06:30 nog na te stuiteren van de caffeïne in ons hotelbedje.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:31 schreef MUUS het volgende:
Ik word zo blij van deze foto.
Wil ik ook nu..
ik weet het. maar het lijkt mij zonde om een hele avond vleesgerechten te eten en zou het zelf graag afwisselen met visgerechten. en ik denk dat je op je 30ste je er beter thuisvoelt dan op je 20ste (zoals ik)quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:30 schreef golfer het volgende:
[..]
Ze vragen van te voren keurig of er bepaalde zaken zijn die je liever niet wilt hebben en vervangen dat dan door andere gerechten.
Als jij geen vis lust, krijg je gewoon geen vis maar iets anders lekkers daar.
Gastvrijheid en de klant een plezierige avond bezorgen staan hoog in het vaandel van de Librije en dat is te merken aan de atmosfeer en iedereen, keukenpersoneel en bediening, is daarvan doordrongen.
Het zijn geen stijve knipmessen daar gelukkig.
Ik denk juist dat een bezoekje aan de Librije je wel eens van je afkeer van vis zou kunnen afhelpenquote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:26 schreef Erosjuhhh het volgende:
impressive dit. ik hoor op school natuurlijk veel verhalen over dit restaurant (hotelschool) maar tis altijd leuk om zoiets te zien op foto met verhalen erbij!
het ziet er allemaal mooi en heel lekker uit.
zou er ook graag een keer heen willen gaan, helaas houd ik totaal niet van vis en wil ik er pas heen als ik vis ook kan waarderen en ik geld er voor heb
Ja MUUS! Volgend jaar! Gaan we weer!quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:31 schreef MUUS het volgende:
Ik word zo blij van deze foto.
Wil ik ook nu..
Want.... wie zegt dat ie niet van haring houd en het sneller op had dan de restquote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:36 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik denk weet wel zeker dat juist een bezoekje aan de Librije je wel eens van je afkeer van vis zou kunnen afhelpen![]()
zit er dik in, maar de eerste paar gerechten zal ik dan niet veel van genieten, kan ik beter thuis paar jaar vis eten (leren waarderen) en t dan doen.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:36 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Ik denk juist dat een bezoekje aan de Librije je wel eens van je afkeer van vis zou kunnen afhelpen![]()
Of met dezelfde ,maar dat zal daar wel niet het geval zijnquote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:40 schreef Erosjuhhh het volgende:
[..]
zit er dik in, maar de eerste paar gerechten zal ik dan niet veel van genieten, kan ik beter thuis paar jaar vis eten (leren waarderen) en t dan doen.
wat ik trouwens zo zie.. jullie tafel was niet ingedekt helemaal of wel? met 3x een mes en vork etc? kregen jullie gewoon een mes en vork bij elk gerecht nieuw?
Klopt elke keer een bijpassend gereedschapje per gang, en elke keer nieuw glazen voor de nieuwe wijnen.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:40 schreef Erosjuhhh het volgende:
wat ik trouwens zo zie.. jullie tafel was niet ingedekt helemaal of wel? met 3x een mes en vork etc? kregen jullie gewoon een mes en vork bij elk gerecht nieuw?
En Dude houdt niet van zoet, yeah right. Alle mierzoete toetjes waren ook bij haar allemaal snel op.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:38 schreef Bluezz het volgende:
Want.... wie zegt dat ie niet van haring houd en het sneller op had dan de rest
Meer dan genoeg en het was geen geintje.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:43 schreef TerroRobbie het volgende:
En hoeveel kost zo'n geintje nou?
Als al het bestek er al van te voren had gelegen dan was er geen plaats meer geweest op de tafelquote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:40 schreef Erosjuhhh het volgende:
wat ik trouwens zo zie.. jullie tafel was niet ingedekt helemaal of wel? met 3x een mes en vork etc? kregen jullie gewoon een mes en vork bij elk gerecht nieuw?
En daarna wilde ze steeds ook nog even haar bord aflikken.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:44 schreef Isabeau het volgende:
En Dude houdt niet van zoet, yeah right. Alle mierzoete toetjes waren ook bij haar allemaal snel op.
En golfer met zijn venkel-afkeer.....quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:44 schreef Isabeau het volgende:
[..]
En Dude houdt niet van zoet, yeah right. Alle mierzoete toetjes waren ook bij haar allemaal snel op.
Jaquote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:40 schreef Erosjuhhh het volgende:
[..]
zit er dik in, maar de eerste paar gerechten zal ik dan niet veel van genieten, kan ik beter thuis paar jaar vis eten (leren waarderen) en t dan doen.
wat ik trouwens zo zie.. jullie tafel was niet ingedekt helemaal of wel? met 3x een mes en vork etc? kregen jullie gewoon een mes en vork bij elk gerecht nieuw?
Ik lust ook geen venkelquote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:50 schreef Duderinnetje het volgende:
En golfer met zijn venkel-afkeer.....
Het express niet noemen van de prijs kun je ook vrij kinderachtig noemen.... Hoe was de prijskwaliteit verhouding? Of mag ik dat ook niet vragen?quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:45 schreef golfer het volgende:
[..]
Meer dan genoeg en het was geen geintje.
Juist om kinderachtige opmerkingen over de prijs te voorkomen hebben we besloten het bedrag niet te vermelden in dit topic.
We wisten van te voren met z'n allen dat het niet goedkoop zou zijn.
dat is wel heerlijk ja.en ook niet steeds 1 ongebruikt wijnglas op tafel(het rode wijnglas tot bijna einde in dit geval)quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:51 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Ja
Geen gemier met tig soorten bestek![]()
die is prima kan ik je ook wel vertellen, anders zou een restaurant geen 3 michelin sterren hebben. hierbij wordt namelijk niet alleen gelet op de smaak en het eten maar het hele gebeuren. zou het te duur zijn voor wat je krijgt zou het een ster minder hebben.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:56 schreef TerroRobbie het volgende:
[..]
Het express niet noemen van de prijs kun je ook vrij kinderachtig noemen.... Hoe was de prijskwaliteit verhouding? Of mag ik dat ook niet vragen?
Da's mooi want de mister zat hier te miepen over eerst oppoetsen van tafelmanieren, kennis en etiquetten en zo, maar met één vork, één mes en een bord kan er weinig mis gaanquote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:51 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Ja
Geen gemier met tig soorten bestek![]()
Hoezo? Gaat je toch eigenlijk ook geen bal aanquote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:56 schreef TerroRobbie het volgende:
[..]
Het express niet noemen van de prijs kun je ook vrij kinderachtig noemen....
Die verhouding was prima Terroquote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:56 schreef TerroRobbie het volgende:
[..]
Het express niet noemen van de prijs kun je ook vrij kinderachtig noemen.... Hoe was de prijskwaliteit verhouding? Of mag ik dat ook niet vragen?
Ik wil graag eigen ervaringen horen. Dat sterren verhaal geloof ik wel... Voor de een is het meer geld dan voor de ander. De een ervaart een bepaalde verleende service als prettig de ander als irritant... etc.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:58 schreef Erosjuhhh het volgende:
[..]
die is prima kan ik je ook wel vertellen, anders zou een restaurant geen 3 michelin sterren hebben. hierbij wordt namelijk niet alleen gelet op de smaak en het eten maar het hele gebeuren. zou het te duur zijn voor wat je krijgt zou het een ster minder hebben.
als je beetje googled kun je overigens ook de prijs wel ongeveer berekenen die ze kwijt waren in totaal.
Het verslag staat aan het begin van dit topic.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 21:02 schreef TerroRobbie het volgende:
[..]
Ik wil graag eigen ervaringen horen. Dat sterren verhaal geloof ik wel... Voor de een is het meer geld dan voor de ander. De een ervaart een bepaalde verleende service als prettig de ander als irritant... etc.
Ja raar, viel mij ook op. Over eten praten na een culinair hoogstandje.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 21:09 schreef TerroRobbie het volgende:
Verslag gelezen inderdaad, maar daarin staat vooral veel over het eten zelf.
quote:Op zaterdag 15 juli 2006 21:11 schreef tong80 het volgende:
[..]
Ja raar, viel mij ook op. Over eten praten na een culinair hoogstandje.
ziet er inderdaad 'hemels' uit op die leuke foto's, geweldig zoals ze dat eten presenteren (al ben ikzelf meer een 'pannekoeken-eten-in de-keuken-type, maar every once in a while naar zo'n top restaurant, ah, hemels inderdaad!) Vraagje, is het restaurant in zo'n oude catacombe, zoals bijvoorbeeld de oude werfkelders in Utrecht? Ziet er gigantisch gezellig uit. had graag erbij geweest.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 19:41 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind het zoals het op de menukaart staat niet echt heel erg smakelijk klinken: allerlei gerechten die ik echt nooit zou bestellen in een restaurant. Maar het was allemaal hemels![]()
Als ze nou zeggen ok, we hebben al geboekt ?quote:Op zaterdag 15 juli 2006 21:29 schreef Walrik het volgende:
(Als jullie nou allemaal een keer naar San Francisco komen maak ik een reservering bij Chez Panisse, het beroemde restaurant van Alice Waters, de vrouw die de 'organic cooking' op de kaart heeft gezet
Next year, same place?quote:Op zaterdag 15 juli 2006 22:38 schreef QTPi het volgende:
Zow, ik ben er ook weer
Even over het eten qua smaak...
Ik zei vandaag tegen iemand: 'Ken je het gevoel dat er een engeltje over je tong piest?'. Nou gisteren smaakte het eten alsof de hemel over je tong pieste!![]()
Werkelijk waar heel byzonder en alles even smaakvol.![]()
Het geld dat er aan uitgegeven is door ons, is het ten zeerste waard. De aandacht, de kwaliteit, alles klopte.![]()
Er rest mij maar 1 vraag....
Wanneer gaan we weer??????????????![]()
Ik doe mee!quote:Op zaterdag 15 juli 2006 22:41 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Next year, same place?![]()
reserveren we rond december gewoon weer voor juli.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |