En golfer met zijn venkel-afkeer.....quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:44 schreef Isabeau het volgende:
[..]
En Dude houdt niet van zoet, yeah right. Alle mierzoete toetjes waren ook bij haar allemaal snel op.
Jaquote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:40 schreef Erosjuhhh het volgende:
[..]
zit er dik in, maar de eerste paar gerechten zal ik dan niet veel van genieten, kan ik beter thuis paar jaar vis eten (leren waarderen) en t dan doen.
wat ik trouwens zo zie.. jullie tafel was niet ingedekt helemaal of wel? met 3x een mes en vork etc? kregen jullie gewoon een mes en vork bij elk gerecht nieuw?
Ik lust ook geen venkelquote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:50 schreef Duderinnetje het volgende:
En golfer met zijn venkel-afkeer.....
Het express niet noemen van de prijs kun je ook vrij kinderachtig noemen.... Hoe was de prijskwaliteit verhouding? Of mag ik dat ook niet vragen?quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:45 schreef golfer het volgende:
[..]
Meer dan genoeg en het was geen geintje.
Juist om kinderachtige opmerkingen over de prijs te voorkomen hebben we besloten het bedrag niet te vermelden in dit topic.
We wisten van te voren met z'n allen dat het niet goedkoop zou zijn.
dat is wel heerlijk ja.en ook niet steeds 1 ongebruikt wijnglas op tafel(het rode wijnglas tot bijna einde in dit geval)quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:51 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Ja
Geen gemier met tig soorten bestek![]()
die is prima kan ik je ook wel vertellen, anders zou een restaurant geen 3 michelin sterren hebben. hierbij wordt namelijk niet alleen gelet op de smaak en het eten maar het hele gebeuren. zou het te duur zijn voor wat je krijgt zou het een ster minder hebben.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:56 schreef TerroRobbie het volgende:
[..]
Het express niet noemen van de prijs kun je ook vrij kinderachtig noemen.... Hoe was de prijskwaliteit verhouding? Of mag ik dat ook niet vragen?
Da's mooi want de mister zat hier te miepen over eerst oppoetsen van tafelmanieren, kennis en etiquetten en zo, maar met één vork, één mes en een bord kan er weinig mis gaanquote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:51 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Ja
Geen gemier met tig soorten bestek![]()
Hoezo? Gaat je toch eigenlijk ook geen bal aanquote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:56 schreef TerroRobbie het volgende:
[..]
Het express niet noemen van de prijs kun je ook vrij kinderachtig noemen....
Die verhouding was prima Terroquote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:56 schreef TerroRobbie het volgende:
[..]
Het express niet noemen van de prijs kun je ook vrij kinderachtig noemen.... Hoe was de prijskwaliteit verhouding? Of mag ik dat ook niet vragen?
Ik wil graag eigen ervaringen horen. Dat sterren verhaal geloof ik wel... Voor de een is het meer geld dan voor de ander. De een ervaart een bepaalde verleende service als prettig de ander als irritant... etc.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 20:58 schreef Erosjuhhh het volgende:
[..]
die is prima kan ik je ook wel vertellen, anders zou een restaurant geen 3 michelin sterren hebben. hierbij wordt namelijk niet alleen gelet op de smaak en het eten maar het hele gebeuren. zou het te duur zijn voor wat je krijgt zou het een ster minder hebben.
als je beetje googled kun je overigens ook de prijs wel ongeveer berekenen die ze kwijt waren in totaal.
Het verslag staat aan het begin van dit topic.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 21:02 schreef TerroRobbie het volgende:
[..]
Ik wil graag eigen ervaringen horen. Dat sterren verhaal geloof ik wel... Voor de een is het meer geld dan voor de ander. De een ervaart een bepaalde verleende service als prettig de ander als irritant... etc.
Ja raar, viel mij ook op. Over eten praten na een culinair hoogstandje.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 21:09 schreef TerroRobbie het volgende:
Verslag gelezen inderdaad, maar daarin staat vooral veel over het eten zelf.
quote:Op zaterdag 15 juli 2006 21:11 schreef tong80 het volgende:
[..]
Ja raar, viel mij ook op. Over eten praten na een culinair hoogstandje.
ziet er inderdaad 'hemels' uit op die leuke foto's, geweldig zoals ze dat eten presenteren (al ben ikzelf meer een 'pannekoeken-eten-in de-keuken-type, maar every once in a while naar zo'n top restaurant, ah, hemels inderdaad!) Vraagje, is het restaurant in zo'n oude catacombe, zoals bijvoorbeeld de oude werfkelders in Utrecht? Ziet er gigantisch gezellig uit. had graag erbij geweest.quote:Op zaterdag 15 juli 2006 19:41 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind het zoals het op de menukaart staat niet echt heel erg smakelijk klinken: allerlei gerechten die ik echt nooit zou bestellen in een restaurant. Maar het was allemaal hemels![]()
Als ze nou zeggen ok, we hebben al geboekt ?quote:Op zaterdag 15 juli 2006 21:29 schreef Walrik het volgende:
(Als jullie nou allemaal een keer naar San Francisco komen maak ik een reservering bij Chez Panisse, het beroemde restaurant van Alice Waters, de vrouw die de 'organic cooking' op de kaart heeft gezet
Next year, same place?quote:Op zaterdag 15 juli 2006 22:38 schreef QTPi het volgende:
Zow, ik ben er ook weer
Even over het eten qua smaak...
Ik zei vandaag tegen iemand: 'Ken je het gevoel dat er een engeltje over je tong piest?'. Nou gisteren smaakte het eten alsof de hemel over je tong pieste!![]()
Werkelijk waar heel byzonder en alles even smaakvol.![]()
Het geld dat er aan uitgegeven is door ons, is het ten zeerste waard. De aandacht, de kwaliteit, alles klopte.![]()
Er rest mij maar 1 vraag....
Wanneer gaan we weer??????????????![]()
Ik doe mee!quote:Op zaterdag 15 juli 2006 22:41 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Next year, same place?![]()
reserveren we rond december gewoon weer voor juli.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |