abonnement bol.com Unibet Coolblue
  dinsdag 4 juli 2006 @ 22:45:09 #1
129732 MostValuablePrincess
welke kant draait 'ie op?
pi_39522145
--WAT DE MATRIX IS--

De Matrix is het systeem gebruikt door buiten het systeemzijnde intelligentie op deze planeet, om spirituele keuzes van elk individu te beÔnvloeden, zonder de vrije wil te schaden/negeren.

Ze gebruiken aardse vormen om zo als personen onder ons te leven -vermomd- geÔnfiltreerd in onze samenleving, terwijl ze zich exact zo gedragen als 'normale' mensen.
Sinds enkele decennia gaat de aarde al gebukt onder deze buitensysteemse Interventie.


De Matrix is een systeem van controle gebaseerd op gedachtelezen, Pavloviaanse associatie van ideeŽn en op de manipulatie van taal en 'doubletalk'.

Het is ook gebaseerd op subliminale technieken van controle die sommige triviale antwoorden over je dagelijkse leven uit je vist, die je manipulators al lang bekend zijn.


Het zoekt bewust naar wiskundige overeenkomsten tussen je leven en dat van de levens van de Intelligentie achter de schermen.

Het creŽert gevoelens van zelfmedelijden door kunstmatig dingen op te zetten met een sterke overeenkomst met aspecten uit je verleden.

Het gebruikt de structuur van het menselijk geheugen -dat gelijkende informatie in verschillende deposits sorteert en ze opelkaar 'stapelt'- om zo een Bel-achtige sensatie bij de bewuste persoon te genereren, door associatie van ideeen tussen de leven en de facetten (woorden, ideeŽn, feiten, gebeurtenissen, ervaringen, trauma's) die zich boven op de geheugenstapel bevinden.


Het projecteert kunstmatige afbeeldingen gedurende nacht in je dromen, symbolen en archetypes manipulerend.

Het manipuleert -en verstrooit soms- hedendaagse beschavings-waarden (zoals geld, seks, succes, roem, intellectuele erkenning, etc. om zo "dromen" in je te plaatsen waarvan je nooit gedacht had dat je ze zou hebben.

Het systeem is blijkbaar ontworpen op het ware gevoel van liefde uit je hart te onderdrukken, om zodoende je '(be)ziel(ing) te verliezen'. Desondanks, als je er in slaagt altijd je hart te volgen, zal je jezelf steeds meer spiritualiseren en kan je je Kundalini-energie laten ontwaken en jezelf verlichten.

De Matrix is een systeem dat werkelijkheden rond jou vormt, gebaseerd op je eigen gevoelens, angsten, begeerten, verwachtingen, overtuigingen, emoties en gedachten.

Het is een interactief systeem dat automatisch nieuwe ideeŽn 'update', afhankelijk van je reacties op voorgaande. Het is een systeem dat constant werkt met uitzondering, duidelijk zoekende naar een scheurtje in je overtuigingen.


"This is the world that you know.
It exists now only as part of a neural interactive simulation,
that we call 'the Matrix'"

(Morpheus to Neo, in "The Matrix")
Het probeert je overtuigingen kapot te maken en ze tegen je te laten keren, door elementen te grbuiken met sterk wiskundige overeenkomsten met de elementen die voorkomen in je overtuigingen.--OVER DE REGELS VAN DE MATRIX--
Yet their strength and their speed are still based in a world that is built on rules. Because of that, they will never be as strong or as fast as you can be."
(Morpheus, in "The Matrix")
"THEY are the gatekeepers. THEY are holding all the keys, THEY are guarding all the doors"
(Morpheus, in "The Matrix")

"ZIJ" zijn de buitensysteem zijnden die leven op de aarde, asl ook de aardse leden van hun groep, de "bewakers van de zichtbare wereld"...

Welnu, enkele regels (meer volgt):


11. Ze kunnen alleen de elementen tegen je gebruiken die je ze zelf overhandigt.Dit is een belangrijke regel die je in bijna alle situatie kunt zien, van veiligheidsmaatregelen tot de kracht van stilte, van het wissen van je persoonlijke geschiedenis tot situatie waarbij je kundalini-energie een rol speelt.


Denk aan het jongetje uit "The Matrix" : "It's not the spoon that bends, it's only yourself".

In elk gesprek waar hun karakters bij zijn betrokken geldt dit. Als ze jouw persoonlijke geschiedenis achterhalen, of bepaalde informatie over je, of je mening over iets, of gewoonweg een wetenswaardigheid betreffende een onderwerp, dan gebruiken ze het tegen je, door het manipuleren van hun dubbele-bodem sleutelwoorden, of door de realiteit in stukjes te delen pratend over spelletjes of sport bijvoorbeeld. Als je geinteresseerd raakt in een bepaald gesprek, dan proberen ze jouw enthousiasme tegen je te gebruiken.

Het valt je misschien op dat ze een typische manier van praten hebben: ze gaan niet meteen 'to the point'; ze willen je deelname uitlokken, dus praten ze over een onderwerp zonder de kernpunten aan te snijden. Wanneer ze willen dat je iets zegt, vragen ze het je gewoonlijk niet direct: ze insinueren de zinnen, de ideeŽn, de woorden, alles.

Je moet leren deze techniek te bespeuren en alleen te antwoorden op wat je precies en direct is gevraagd, je zegt alleen wat je wil zeggen, niet wat zij willen dat je zegt.

Het is heel moeilijk om vlot al je zinnen te controleren, en al je bewegingen, maar je kan het blijven oefenen en trainen. Je kan ook trainen wat Castaneda noemt "the power of silence" : bewust zijn van hun 'vis-pogingen' en ze te vermijden.

Verder, als je realiteit rationaliseert -ergens over denken, gebruikend de aardse logica- kunnen ze proberen je te "straffen" met behulp van doubletalk en linguÔstische manipulatie. Rationalisatie als: 'Ik moet er op tijd zijn'; 'Dit is goedkoper dan de ander; ' Ik kan dit voedsel niet weggooien'; etc. Afhankelijk van de situatie zijn deze redeneringen niet langer geldig.

Ze willen je leven en je energieeen controleren. Net als jijzelf. Al het andere is een gevolg van dit feit: een gedissimuleerde oorlog om je lot te beheersen.

Laten we eens kijken naar een voorbeeld van het tegen je gebruiken van wat je doet, op het gebied van veiligheidsmaatregelen. Laten we zeggen dat je een homepage hebt over Nagual-zaken, en dat je veel prijst stel op je anonimiteit, en dat je een extra kopie van alles op een cd-roms hebt, die op je werk in je bureaula liggen ver naar achter geschoven. Wanner je werkt, blijft de la open omdat je iets moet pakken. Maar niemand durft je la open te maken. Dat is jouw privacy.

Op een dag neemt je collega een 4-jarige koter mee naar kantoor. Het kind maakt een flinke rommel van het kantoor. Een voor een, verlaat iedereen het kantoor, totdat je alleen over blijf met het kind. Je begint een beetje te spelen met het kind, en voor de grap leer je het kind hoe het moet typen op de computer. Je voelt je gelukkig, omdat het kind duidelijk niet een van hun speculatoren is: het kind is niet cynisch of hypocriet, het is gewoon een kind. Thuisgekomen die dag bedenk je hoe fijn het wel niet zou zijn als iedereen zich als die kind zou gedragen.

Drie dagen later, is het kind er weer. Dit keer gaat de koter direct naar je bureau, je hebt tenslotte eerst een vriendschap met het kindje gestart. In je gedachte heb je toen de "onschuldigheid" van het kind geprezen. Niemand schenkt er echt aandacht aan, maar het kind geraakt verwonderd over de objecten op je bureau, je la, etc.

Nu heb je dus een probleem. Het kind is ook een 'fantoom' -een van hun speculatoren- die nu jouw blijdschap en je aardigheid tegen je gebruikt. 's Nachts stoppen ze een andere droom in je hersenen : je droomt erover dat je "per ongeluk" -door het kind- je anonimiteit verliest en beken wordt. Dat is hoe ze werken: door proefballonnetjes op te laten insinueren ze hun ideeŽn en proberen ze je acties tegen je te gebruiken.

Je realiseert je dat als je niks doet, het kind vroeg of laat "toevallig" je cd's vind en ze in de pc stopt en dat als je er niet bent dat iemand anders "toevallig" aan het kind laat zien hoe je een cd-rom - die het kind reeds in zijn handen heeft- in de pc stopt, en hoe je de bestanden op die cd-rom opent, en -TADAA!- weg is je anonimiteit.

Dus je bedenkt de oplossing: je stopt al je cd-roms in een doos, die je hermetisch afsluit alsof het een pakketje voor op de post is. Nu is er geen reden meer voor hun speculaties. Dus het kind reageert op je acties en verschijnt niet meer voor een op z'n minst een lange periode.


"Yet their strength and their speed are still based in a world that is built on rules. Because of that, they will never be as strong or as fast as you can be"
(Morpheus, in "The Matrix")

Het bovenstaande voorbeeld is een goede illustratie bij dit citaat uit "The Matrix"-film. Ze moeten je vrije wil respecteren. Ze moeten eerst elementen insinueren - vaak meerdere keren, in maat toenemend- zo dat wanneer je niks doet, ze het je kunnen verwijten in de toekomst voor hun kunstmatige bewegingen, en zodoende proberen ze energie van je af te nemen. Ze kunnen niet simpelweg je anonimiteit breken. Ze moeten insinueren op een of andere manier, en ze doen het rustig, dag na dag.

--------------------------------------------------------------------------------

12. Hun karakters respecteren altijd je vrije wil

-toelichting volgt tzt.


--------------------------------------------------------------------------------


13. Ze dwingen je nooit voorbij je grenzen


Het betekent dat, wat de omstandigheden ook zijn, alles om je heen is altijd zorgvuldig gedoseerd zodat je in staat bent om de situatie correct af te handelen, mits je je hart volgt.

Illusie kent een limiet. De kracht van deze Matrix reality -deze "Stage World" waar we leven- moet nooit onderschat worden. Tenzij je je paranormale gaven ontwikkelt en de elementen rondom je kan controleren, is er altijd een grens aan je perceptie-veld. En tenzij je specifieke oefeningen krijgt, zal er ook altijd een grens aan je Kundalini-energei zitten.


Desondanks hoef je niet bang te zijn dat je de controle verliest of je "ziel verliest", als je eenmaal begrijpt, ontvangt en voelt dat ze GEDWONGEN zijn deze regel te volgen.

Je zal nooit bloot gesteld worden aan elementen die sterker dan jij zijn langer dan je het uit kan houden. M.a.w. alles is gedoseerd in voorkomendheid of in duur van blootstelling. Als voorbeeld, van tijd tot tijd kan een machtige mooie "verpakking" (matrix-verpakking) je voorbijlopen in de straat - op berekende gedoseerde wijze, maar ze zal niet regelmatig in je werkplaats, je klas of je sportschool zijn, tenzij je er klaar voor bent.
En mooie verpakkingen in het algemeen (van je "broeders" of "zusters") zullen altijd de situatie rondom jou doseren" lange haren kunnen gebonden of losgegooid worden, wanneer dat nodig is, ze kunnen ergens komen of gaan, meer of minder sexy worden, etc.

Ze kun je angsten en verlangens alleen dupliceren. Alles wat buiten je bestaat, bestaat ook binnen in je. Onthoud: er zijn geen Neutrale personen in je omgeving meer, zo dat letterlijk elk element dat significant is voor je gedachten waarschijnlijk gesynchroniseerd is met je acties, gevoelens of gedachten. Dat betekent dat ze slecht regelmatig een element kunnen presenteren boven je limiet, als je eerst een duidelijke en herhaaldelijke interesse toont in de zoektocht er naar.

Het spirituele pad is oneindig, zodat je altijd iets leert, ofwel voor ofwel na het beginnen van de fysieke relatie met je geliefde. Ze zijn gedwongen zich aan te passen aan je limieten, voor na of tijdens deze relatie.


--------------------------------------------------------------------------------


14. Ze zullen proberen je te straffen als je je actie rationaliseert--------------------------------------------------------------------------------


15. Ze proberen jou te verwijten- of verantwoordelijk te laten voelen voor- hun eigen acties, in het verleden of het heden.--------------------------------------------------------------------------------


16. Ze houden ervan om je te beschuldigen van wat zij zijn--------------------------------------------------------------------------------


17. Ze manipuleren de top van je geheugen-stapel en synchroniseren je gedachten met hun acties--------------------------------------------------------------------------------


18. Ze manipuleren de as natuurlijk versus kunstmatig, claimen dat hun kunstmatige acties natuurlijk zijn--------------------------------------------------------------------------------


19. Ze willen je graag doen geloven dat je een karakter bent

Zie rest topicgesprek


Er zijn 2 dingen die belangrijk zijn om te opposen en jezelf te legen. Te weten het uitschakelen van je 'Militaire perceptie' en het opzettelijk maken van fouten.
[u]I)- Je Militaire Perceptie "Uitzetten":[/u]

Een belangrijk startpunt is het "uitschakelen" van de sensatie van "militaire perceptie" die ze je soms opdringen, door opzettelijk fouten te creŽren, opzettelijke ongelukken, opzettelijke ziektes, alswel constante veranderingen in hun routines.

Verder, er zijn GEEN "men in black" die je onderzoekeen, geen AIVD-ventjes, geen MJ-12 of Bilderburgers, geen zwarte helikopters, geen militaire inlichtingendienst, geen KGB, geen MI-6 of Scotland Yard, geen Surete', NIKS ! Tenslotte doen ze maar alsof, en moeten ze je eigen overtuigingen dupliceren en respecteren ze je vrij wil.


In "The Truman Show", staat er op de poster op de muur van het reisagentschap:

"TRAVELER'S BEWARE : TERRORISTS - DISEASES - WILD ANIMALS - STREET GANGS"

"Listen to me, Truman. There's no more truth out there than there is in the world that I created for you. The same lies, the same deceit, but in my world you have nothing to fear. (...) You're afraid. That's why you can't leave. It's OK, Truman. I understand. I have been watching you your whole life. (...) You can't leave, Truman. You belong here, with me."

(Christoff tegen Truman in de slotscŤne van "The Truman Show")

Ik hoop dat jullie nog volgen, het is wat...

Hun karakters doen absurde dingen om de mensen in de gevangenis der militaire perceptie te houden: ze vinden zeldzame fossielen van uitgestorven dinosaurussen en laten leeuwen uit een circuskooi ontsnappen. Ze praten over het gebruik van rattengif of het doden van paarden. Ze kunnen 'belletjes' met niets dan geruis maken. Ze vergissen zich opzettelijk, en laten je zien dat ze wisselende gewoontes hebben.


Ze kunnen triviale en opzettelijke problemen associŽren voor je geest (zoals het defect van een koffie-apparaat of een vaag probleem met de kantoorprinter) met vergezelde militaire acties aan de Andere Kant, etc.

De naakte ruwe waarheid is dat al deze potentiŽle dreigingen slechts denkbeeldig zijn. Het zijn fantasieŽn die ze in je hoofd stoppen. De eerste stap in het 'legen van jezelf' is het overtuigen van je hersenen dat er geen Lizards, agents, of camera's om je heen zijn.


--------------------------------------------------------------------------------

II) - Continu opzettelijk fouten maken

Je kan 'jezelf legen' door hun modus operandi te imiteren. Een natuurlijk gevolg hiervan is dat je hersenen stoppen met het zoeken van occulte verklaringen voor de opzettelijke fouten van hun karakters, omdat je ze zelf ook creŽert. Je zal zien dat in veel gevallen zij ook slechts zich zelf 'legen', net als jij en niks anders.

Je moet natuurlijk niet overdrijven met het maken van zulke fouten, omdat in sommige gevallen ze kunnen proberen je fouten tegen je te gebruiken.


Mijn suggestie is wanneer je voelt dat hun fouten opzettelijk zijn gecreŽerd vanwege jou, je onmiddellijk zelf een fout maakt. Dit zal hun fout van de top van je geheugenstapel wissen, doordat het jouwe erboven op komt.

Het is raadzaam dat je dagelijks een flinke hoeveelheid fouten creŽert om zo je zelf te legen. Het is ook verstandig dat je varieert in je fouten en de type fouten en vermijd dat je steeds de zelfde fout na elkaar maakt, om zo een ongedwongen natuurlijke vertoning van je fouten te creŽren. Anders oogt het gekunsteld en dat is niet strategisch.

Gebruik je verbeelding. Je kan je sleutels de hele tijd laten vallen, bijvoorbeeld. Het punt is dat het beter is dat je dit doet voordat zij het doen, zodat wanneer zij hun sleutels laten vallen, er niks gebeurt in je hersenen. Er zal geen ongewenste draaikolk van gedachten over je 'problemen' ontstaan.


De waarheid is dat er geen problemen zijn. Het enige echte probleem is dat ze zeggen dat je problemen hebt om zo je leven en je lot in hun macht te krijgen.


Dit is een fragment uit het boek "Journey to Ixtlan" van Carlos Castaneda :

"Look at the shadow of that boulder. The shadow is the boulder, and yet it isn't. To observe the boulder in order to know what the boulder is, is doing, but to observe its shadows is not-doing. (...) Shadows are like doors, the doors of not-doing."

"Shadows" zijn een eufemisme voor hun linguÔstische speculatie, doubletalk en gekunstelde acties in het algemeen. In plaats van te zoeken naar iets op de top van je geheugenstapel dat een overeenkomst met een of ander element vertegenwoordigt, analyseer je het mechanisme van speculatie zelf, en/of je pakt het web achter het element aan: het element is het element en niks anders.


En als ze hun sleutels eerst laten vallen, kun je de jouwe het volgende ogenblik laten vallen, om zo hun fouten te kopieren


Een paar andere voorbeeld-ideeŽn.


Als je een bril hebt; laat hem vallen.
Je kan je knie stoten tegen een tafel.
Je kan de lift uitstappen op een verkeerde verdieping.
Je kan de verkeerde bus nemen.
Je ken de bus opzettelijk missen.
Je kan je computer "per ongeluk" onafgesloten uitzetten.
De mogelijkheden zijn eindeloos, gebruik gewoon je fantasie.


Soms kun je een fout maken die schade of gevaar oplevert, laat bijvoorbeeld eens een kop hete koffie vallen in een publieke ruimte.

Een ander belangrijk type fout is vergeetachtigheid. Je kan praktisch alles vergeten, van een afspraak met je tandarts tot je autosleutels.

Je kan je paraplu vergeten tijdens een regenachtige dag, en zodoende het archetype "nat zijn" creŽren. Letterlijk. "Maar ik kan verkouden worden", zeg je misschien. Ja dus... dat kan. Geeft niet. Zij raken opzettelijk verkouden, dus waarom jij niet? Zie je hoe belangrijk het is de aardse rationalisme uit te schakelen?

Op kantoor kun je een hoop fouten creŽren. Tijdens het schrijven of typen kun je lettrse omdraiaen, etc. Je kan documenten op de kop leggen of verkeerd sorteren, etc.

Deze berekende fouten zijn noodzakelijk om je zelf te legen en ook om het effect van hun fouten op je brein te minimaliseren. Observeer wat ze doen en imiteer hun fouten wanneer dat mogelijk is.


"They are the gatekeepers. They are holding all the keys, they are guarding all the doors".
(morpheus to Neo, in "The Matrix")
Opzettelijke fouten zijn deel van de routine van de karakters, dus waarom kunnen ze niet ook deel van jouw routine zijn?

Desondanks zul je je realiseren dat je niet alles wat ze doen kunt imiteren, omdat je niet de zelfde krachten noch de complexiteit van deze personen bezit.

Een gevolg hiervan is dat het niet reŽel is dat je opzettelijk je been breekt, bijvoorbeeld, of dat je auto opzettelijk tegen een boom knalt, terwijl je weet dat zij het soms wel met opzet doen. Maar zij manipuleren de factoren, zij kunnen de fysieke pijn onderdrukken gebruik makend van de geest, zij kunnen vervangen worden door kopieeen en zij kunnen gebruik maken van buitensysteemse dingen om de schade te doseren.

Een ander belangrijk punt is dat je linguÔstische fouten kunt maken. M.a.w., fouten die archetypen produceren.
Of je kan kleuren verwisselen!


Je kan ook hun fouten kopiŽren, door een ander. Iemand laat bijvoorbeeld zijn hoed vallen, jij hebt geen hoed, maar wel een bril dus laat je die vallen, of je sleutels Iemand lult over het "verschrikkelijke nadeel" van voetballen zonder schoenen, je kunt dat je schoen kapotsnijden, etc.


Het brein werkt met beelden, symbolen en associatie van ideeŽn. Daarom kan een variatie op de methode hierboven beschreven zijn om je bepaalde beelden en/of een combinatie van beelden en woorden in te beelden om je zelf te legen, meteen nadat ze hun zinnen of acties.

[ Bericht 2% gewijzigd door MostValuablePrincess op 05-07-2006 14:49:15 (spelfouten2) ]
  dinsdag 4 juli 2006 @ 23:00:53 #2
91333 displission
||stockpile wierrook || +30 :)
pi_39522910
TFP

ps: hoe kom je aan deze ervaring? vanwaar deze "waarheid"?? Heb je ervoor gestudeerd?
een heks zorgt altijd voor een goede zak appels..twee groene en een bruine..zorg er als heks voor dat er een mooie rode in het midden legt en dat deze als eerste wordt gepakt omdat hij er smakelijk uitziet..Sluit het gesprek af met: eet smakelijk
pi_39523106
Ondanks de lange OP leest het lekker weg.
Ik reageer later nog inhoudelijk.
ijs_beer fan!
pi_39523488
Jij hebt de laatste 5 jaar alleen maar aan deze OP gewerkt, terwijl je non-stop the matrix keek.
  dinsdag 4 juli 2006 @ 23:15:35 #5
47102 Elvi
miemkwien
pi_39523562
En nu de samenvatting....
pi_39523680
quote:
Op dinsdag 4 juli 2006 23:15 schreef Elvi het volgende:
En nu de samenvatting....
De computerhacker Forumnerd Neo MostValuablePrincess komt er achter dat het leven op aarde Fok niets meer is dan een computersimulatie, opgezet door machines om de mensheid in bedwang te houden. Hij wordt door enkele vrijheidsstrijders uit deze "Matrix" gehaald, en samen met hen begint hij een strijd tegen de machines, om de mensheid z'n vrijheid weer terug te geven.
  woensdag 5 juli 2006 @ 06:27:45 #7
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_39530261
Ik vind het larie-koek

Opzettelijk fouten maken

Mij kun je veel wijs brengen, maar wat de topic-starter beweert dat geloof ik dus echt niet.

Ik ga dus ook echt geen fouten maken met opzet

Pure onzin

Daarbij worden al genoeg fouten gemaakt.

Waarom opzettelijke fouten onzinnig en zelfs ongewenst zijn daar kom ik wellicht later op terug. Ik ben wel op dit moment 100 procent overtuigd dat de topic-starter het totaal bij het foute eind heeft.

Maar dan zal ik me straks even open stellen voor die onzinnige theorie en alsnog dieper erop ingaan.

Hoewel ik de visie niet te hard zal opvangen, ik wil geen virus in mijn hoofd door teksten van anderen die niet kloppen

En jah, als je andermans foute visies leest, dan kun je besmet raken in je eigen visie. Daarom zal ik met afstand lezen. Op afstand lezen om mijn gezonde verstand te behouden

Ik zie net dat de topic-starter in het profiel een cijfer-reeks heeft staan

Is dat ook een reeks met opzettelijke fouten?

Ik schrijf altijd reeksen op die geen fouten bevatten naar mijn gevoel Persoonlijke reeksen schrijf ik dus op. Menselijke reeksen.

En zo zal ik dat ook altijd blijven doen.

Nog een toevoeging. Een architect van een huis gaat toch geen fouten maken, dat kan helemaal niet en mag helemaal niet. Volgens mij vat de topicstarter de matrix verkeerd op en ook neemt de topicstarter het te serieus. Een theorie die gebaseerd is op lucht.

Deze wereld moet functioneren en als deze wereld functioneert dan is dat mooi.

Als de topic-starter fouten wilt maken dan moet ze gewoon even de hand in kokend water houden voor 5 minuten. Kijken of het invloed heeft op de matrix

Wegens het ontoerekenings-vatbaarheids gehalte van de openingspost zal ik even waarschuwen.

Steek nooit je hand in kokend water of in frituur-vet

Je weet maar nooit of topicstarter straks echt de hand in kokend water gaat steken dus ik waarschuw even erbij.

Logisch denken Logisch denken bevat vanzelf geen fouten

Zometeen even op vliegen-jacht. Heb te maken met 3 lastige vliegen. Dat zijn pas fouten in the matrix, mocht de matrix bestaan. Vliegen zijn fouten. Het is belangrijker om de foute eruit te halen inplaats van nieuwe fouten te verzinnen.

[ Bericht 18% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 05-07-2006 06:45:33 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  woensdag 5 juli 2006 @ 06:43:38 #8
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_39530280
Mooie post om te lezen. Verder zit er geen enkel bronvermelding bij en dergelijke. Dus idd larie-koek.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidű sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  woensdag 5 juli 2006 @ 07:00:29 #9
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_39530331
Hele grote larie-koek.

Als iedereen met opzet fouten gaat maken, dan krijg je met een nog grotere hel te maken dan de matrix zelf is, als de matrix bestaat.

Alles stort dan in.

Je kunt tegen zaken ingaan op deze wereld. Je kunt je mening uitten over politieke kwesties. Je kunt zelf de politiek instappen om te proberen het beter te doen. Je kunt proberen te gaan uitvinden om mooie uitvindingen te maken.

Maar met opzet dingen kapot maken die heel zijn

If it ain't broken, don't try to fix it

Maar de topic-starter gaat er vanuit.

If it is fixed, break it

Als ik even aan the matrix denk als film, dan is het zo dat ze zelf ook opbouwend bezig zijn. Hoewel ze zich verzetten tegen de huidige gang van zaken.

Sowieso geloof ik niet dat een met opzet gebroken glas, zorgt voor een ketting-reactie.

Gisteren schreef de TS de post in nieuwehoer hier in truth. En toen las ik over gebroken glas. Glazen breken. Dat zet dus echt geen zoden aan de dijk.

Als je met opzet fouten maakt dan roep je denk ik alleen maar het ongeluk op jezelf af. Je hebt er alleen jezelf maar mee. En het voegt volgens mij nogmaals totaal niets toe.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  woensdag 5 juli 2006 @ 07:18:32 #10
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_39530410
Over zaken beter maken

Dat kun je misschien beter met toegevoegde waarde doen. Positieve input brengen.

Zaken veranderen door verzet is zeker okey. Maar dan wel op een manier die goed is. En niet nog meer fouten maken.

Over angsten. Daar kan ik niet over meepraten. Ik heb zelden tot nooit last van angsten. Ik voel me gewoon op mijn gemak op deze wereld. Hoewel ik wel van mening ben dat er meer ligt achter de horizon maar daar kan ik nu niet verder op ingaan omdat ik koffie nodig heb.

Ik liep net per ongeluk tegen de rand van een tafel aan. En dat is een fout die per ongeluk doet optreden. Ongewenste fouten zijn het. Sowieso vind ik fouten ongewenst. Maar fouten zijn nodig om te komen tot success.

Deze wereld heeft geen fouten nodig. Integendeel. Deze wereld heeft optimalisatie nodig. Zonder dat je kunt spreken van afname van vrijheid.

Vrijheid is een gevoel dat tussen de oren zit ook. Als je niet vrij bent of vrij voelt. Dan kun je denk ik eerst beter bij jezelf te rade slaan of jij misschien niets fout doet. Inplaats alles af te schuiven op externe zaken.

Tuurlijk zitten we opgesloten in 1 realiteit. Er zijn geen 10101010010101 keuze-mogelijkheden. Maar ik ga er nog altijd vanuit dat we als mensheid ooit meer keuze-mogelijkheden gaan scheppen voor onszelf.

Zodra we meer weten. En de wetenschap komt met de dag.

En de techniek staat voor alles Hoewel een ander gezegde het tegendeel beweert.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  woensdag 5 juli 2006 @ 07:41:25 #11
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_39530480
Wel apart om te zien dat jij iets als onzin verkondigt, DV .

Anyway, TS. Betekent dit nou ook dat we volgens jou in een computerwereld zitten of zitten we hier in een organische wereld en probeert 'men' ons onder controle te krijgen om wat precies(?) te doen. Is er een groter doel waar we heen worden gestuurd of vinden ze het gewoon kek om met ons te spelen?
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  woensdag 5 juli 2006 @ 08:05:26 #12
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_39530593
Jogy. Ik kan niet alles geloven wat geschreven wordt. Daarom geloof ik ook niet alles. Niet ieder mens weet hoe het in elkaar steekt. Genoeg mensen die leugens verspreiden omdat ze zichzelf wat wijs maken. Als ik alles moet geloven wat mensen beweren dan weet ik niet eens meer wat 1 + 1 betekend. Daarom sluit ik me ook vaker af voor de mening en visie van anderen. Vaak neem ik afstand. En vanaf afstand beoordeel ik. Heb ik zelf een visie dan bekijk ik het ook van afstand of ik het juist of fout kan hebben.

Genoeg mensen die totaal niet weten hoe het in elkaar steekt. Mensen die op een dwaal-spoor zitten van heb ik jou daar. En mensen die gewoon verdwaald zijn in de realiteit.

Opzettelijke fouten. Ik vind dat dus echt onzin.

Ik ben dus de hele dag bezig om mezelf te optimalseren als mens. Ik blijf dan mens, maar ik haal mijn fouten eruit. De fouten uit mijn systeem. En dan ben ik alsnog een mens. De fouten eruit halen vooral op het gebied van mijn visie op de wereld en alles. Hoe ik denk dat alles in elkaar steekt en hoe het zou moeten gaan en nog meer.

Als deze wereld vrij is van fouten, dan is de wereld geen machine.

Politiek is niet meer nodig. Economie is niet meer nodig. Niets is nodig nog.

Als deze wereld optimaal is, dan heb je totaal geen last meer van zaken die niet kloppen.

En dat bereik je niet door fouten te maken. Je moet juist al het foute eruit halen.

Op de wereld zijn genoeg zaken die wel kloppend zijn. Genoeg zaken die wel door de beugel kunnen. Genoeg zaken waar je wat aan hebt. En genoeg zaken die voor vermaak zorgen.

Alleen nog steeds teveel beperkingen en zaken die gewoon foutief zijn.

Ik vind het prettig als de bus aansluiting heeft, als ik nooit hoef te staan in de bus. Als de bus-chauffeur niet iedere minuut de stoep-rand raakt. Als gebouwen stevig zijn. Als computers zich niet ophangen.

Ik vind het prettig als het niet in de soep loopt hier.

Ik denk ook dat de topic-starter het verschijnsel the matrix te serieus neemt. Misschien is het belangrijk dat de topic-starter eerst eens kijkt naar de wereld op zich.

We leven nog altijd op een wereld. En moeten zorgen dat deze wereld schoon blijft. Schone energie en ga zo door. En dat bereik je niet met fouten. Dat bereik je juist door geen fouten.

En fouten maken doet iedereen, ik heb bergen fouten gemaakt. Zonder opzet in het spel. Fouten die per ongeluk naar voren kwamen. Maar dat is helemaal niet erg. Dat is juist goed. Door fouten te maken leer je.

Maak je opzettelijk fouten dan wordt je daadwerkelijk geen ene moer wijzer.

En nogmaals. Ik zie het heil niet in van opzettelijke fouten.

Als een radio-station of tv-station aan het uitzenden is. Dan gaan ze toch ook niet met opzet ruis toevoegen of wel soms?

Dat is niet reeŽl. Het past niet in deze "realiteit".

Geen ruis toevoegen omdat het duidelijk en helder moet blijven dus

Om maar een reden te geven waarom radio en tv geen ruis mogen toevoegen. En ruis voegen ze toch niet toe. Omdat ze weten dat de luisteraar en kijker een duidelijk ontvangst op prijs doet stellen.

Een duidelijk ontvangst en goede programma's
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  woensdag 5 juli 2006 @ 08:11:25 #13
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_39530627
Als fouten opzettelijk gemaakt worden dan hoeft het vanuit het perspectief van degene die de fout veroorzaakt geen fout te zijn natuurlijk. de fouten, zoals ik het gelezen heb, worden erin gezet zodat het slachtoffer een bepaald iets gaat geloven of juist niet, we worden gestuurd naar een bepaalde richting. Zo ziet de TS het dan, vermoedelijk.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  woensdag 5 juli 2006 @ 08:21:27 #14
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_39530698
Gestuurd naar een bepaalde richting, dat gevoel heb ik dus niet.

Ik beschouw mezelf als individueel onafhankelijk en ik heb ook sterk het gevoel dat ik zelf de weg bepaal die ik opga.

Wel vaak genoeg kom ik mensen tegen die mij een richting willen opduwen. Maar dat komt omdat mensen zich al snel graag bemoeien met de ander. Dat is een menselijk trekje. Dat zit erin. Dat is dus een fout. Fouten die erin zitten dat spreekt mij dus meer aan dan fouten erin zetten

Maar die mensen schudt ik niet wakker door fouten te maken. Ik leg het helder en duidelijk uit hoe ik in het leven sta.

Pas geleden vroeg een dokter nog aan mij of ik het idee heb dat ik word aangestuurd de hele tijd.

Het enige dat mij aanstuurt is mijn ziel en wil.

Dus daar zal ik het moeten zoeken.

Niets staat boven mij. En als iets boven mij zou staan. Dan pak ik het anders aan. Fouten maken. Ik zie nogmaals het nut niet in van fouten.

Sowieso zou ik dat niet kunnen.

Maar goed, ieder zijn eigen pakkie an.

De een maakt opzettelijk fouten, de ander verteld waar het op staat en laat zich geen mening opdringen door de ander.

Of the film the matrix zo serieus genomen moet worden daar twijfel ik ook aan.

Net zoals de bijbel, de koran en nog meer zaken.

Zo is overal op de wereld literatuur gemaakt die niet kloppend is. Ga je zulke literatuur serieus nemen dan verlies je inderdaad alles.

Daarom nogmaals. Ik geloof niet alles Zelfs al is het een boek dat miljoenen keren over de toonbalk is gegaan. Mensen zijn te goedgelovig vaker.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  woensdag 5 juli 2006 @ 08:27:27 #15
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_39530746
Kleine post erachter aan.

Als ik met opzet fouten ga maken dus. Dan ontspoor ik op een negatieve manier. Het past niet bij mijn instelling dus. Ik zou de weg kwijt raken. En dat is niet de bedoeling

Er zijn betere wegen die naar Rome leiden. Dus ik zal sowieso niet overschakelen op opzettelijke fouten

Het past niet bij me en het leidt tot verwarring in mijn hoofd.

Verwarring bereik je trouwens vrij weinig mee. Helderheid en duidelijkheid is beter.

De zaak helder bekijken. Duidelijke inzichten verschaffen.

Ga je met opzet fouten maken, dan verlies je het complete overzicht.

Over the matrix even. Volgens mij een zwaar over-rated film. Sean Connery vind het een schande voor hollywood. Die is zelfs gestopt met films maken vanwege the matrix.

Dus hoe sterk moet je die film serieus nemen?

Ik heb dan wel dat rode pilletje in mijn icoon, maar die haal ik zometeen weg. Sowieso wissel ik iedere dag van icoon Opzettelijk die icoon weghalen.

Maar goed

Ik ben blij met deze wereld op zich. Ik heb dus ook geen achterdocht dat er zaken bespeeld worden achter de schermen. Ik geloof wel dat er iets achter de schermen kan plaats vinden dat mooi is.

Wantrouwen, ik hou daar niet meer zo van. Als je altijd wantrouwend bent, dan maak je jezelf het leven zuur.

Zoals die eeuwig herhalende zaken van die chem-trails hier. Het zijn gewoon straaljagers. Mensen zijn vaak achterdochtig.

Je hoeft niet alles te geloven. Je kunt twijfelen bij politieke kwesties. Maar je moet wel weten waar de grenzen liggen.

Ik weet alles af van achterdocht. Mensen zien vaak spoken die niet bestaan op dat moment.

Er is zeker een diepere waarheid ergens, maar die waarheid krijg je alleen aan het daglicht met gezond verstand. En niet door in de wilde weg te schreeuwen en te roepen.

[ Bericht 25% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 05-07-2006 08:36:56 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  woensdag 5 juli 2006 @ 08:39:18 #16
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_39530878
quote:
Op woensdag 5 juli 2006 08:27 schreef Dromenvanger het volgende:


Als ik met opzet fouten ga maken dus. Dan ontspoor ik op een negatieve manier. Het past niet bij mijn instelling dus. Ik zou de weg kwijt raken. En dat is niet de bedoeling

Er zijn betere wegen die naar Rome leiden. Dus ik zal sowieso niet overschakelen op opzettelijke fouten

Het past niet bij me en het leidt tot verwarring in mijn hoofd.
Dat is een ander verhaal, ik zou er op zich weinig problemen mee hebben, kan me er niet druk om maken. Dat is echter voor iedereen verschillend net zoals de manier waarop men er mee om gaat. Zolang je bewust leeft zal 'het systeem' minder grip op je krijgen lijkt me.

En the matrix is gewoon een leuke film, goed kijkvermaak.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  woensdag 5 juli 2006 @ 08:50:45 #17
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_39531038
quote:
Op woensdag 5 juli 2006 08:39 schreef jogy het volgende:

[..]

Dat is een ander verhaal, ik zou er op zich weinig problemen mee hebben, kan me er niet druk om maken. Dat is echter voor iedereen verschillend net zoals de manier waarop men er mee om gaat. Zolang je bewust leeft zal 'het systeem' minder grip op je krijgen lijkt me.

En the matrix is gewoon een leuke film, goed kijkvermaak.
Vaak genoeg voel ik me wel opgesloten in de realiteit. Dan komen de muren op me af van de realiteit. Dus niet de muren van het huis. Maar de muren van de realiteit, ook buiten kunnen de muren op me afkomen. Overal kunnen muren op me afkomen.

Dat alles tussen de oren plaats vind denk ik soms wel eens. Maar dat is maar een denkwijze, weet ik ook niet zeker of die klopt.

Dus als ik merk dat ik opgesloten zit, dan doe ik wel even anders focussen. Maar dat is geen fout, dat is aanpassing. Even snel anders denken en dan zijn die muren weer weg.

Maar het valt niet te ontkennen dat we hier te maken hebben met slechts 1 realiteit waar we niet uit kunnen stappen. Je kunt niet op vakantie naar realiteit 19. Of droomwereld 29.

Zover is het niet. Als anderen fouten maken is dat okey. Ik maak me er niet druk om. Als ze maar niet op mijn tenen trappen Of door de bocht vliegen.

Gisteren nog kwam een vrachtwagen uit de straat rijden waar ik inkijk als ik uit het raam kijk. Die chauffeur wist totaal niet om te gaan met de auto. Storend vond ik dat. Hij kon de auto niet onder controle krijgen.

En dat stoort me dus Maar misschien is het voor die chauffeur wel okey om wakker te worden Dat mensen wakker worden door eigen fouten. Maar ik ben dan niet zo dat ik met opzet fouten ga maken om mensen wakker te schudden Ik zal mensen op straat aanspreken als het zo is, dan praat ik erover hoe het in elkaar zit. Zoals ik bij mijn sigaretten-boer altijd doe En ook in de slijterij en elders. Dan maak ik een praatje met mensen en gooi ik een muntje op. Kijken hoe mensen reageren. Maar vaak weten ze niet eens waar ik het over heb. Omdat ze inderdaad niet beseffen waar ze leefbaar in zijn. Ze leven wel, maar hebben het besef niet. Ze zijn zich niet bewust.

Chauffeurs op de weg die het rijbewijs niet waardig zijn stoort me ook. Niet eens de hard-rijders. Eerder de trage rijders en mensen die de bocht niet nemen. Of mensen die te snel een routonde naderen. Maar misschien werkt dat wel mee ook. Ik weet het niet.

Over bewust leven heb je gelijk Alert blijven is belangrijk. Ik ben dus ook alert vaak genoeg. Zelfs als ik bier opheb In slaap vallen is niet prettig. Sowieso is in slaap vallen niet prettig overdag. Fit zijn is wel prettig De hele dag optimaal fit zijn. Dat heb ik dus wel vaak genoeg. Maar nog lang niet hoe het zijn moet. Ben ik helemaal fit, dan is het duidelijker en helderder. Maar dat gaat stap voor stap hier. Bewuster worden is ook een keuze en een proces dat je zelf in gang kunt zetten. Je kunt jezelf bewuster maken als je wilt.

Maar dat zie je vaak genoeg. Mensen zijn niet wakker vaak. Ik zie zoveel mensen die niet wakker zijn. Alsof ze een zombie zijn of iets dergelijks. Alsof mensen nog moeten ontwaken vaker.

Ooit in het centrum stond iemand met folders die hij uitdeelde. "De grote ontwaking".

Komt die gast naar me toe en zegt ie van..." Wil je iets leuks lezen???"

Niet aangenomen dus. Mensen die op straat boodschappen zitten te verkondigen heb ik geen behoefte aan. Ik hoef niet wakker geschudt te worden. Ik schud mezelf wel wakker

[ Bericht 12% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 05-07-2006 08:59:04 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  woensdag 5 juli 2006 @ 09:00:38 #18
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_39531184
Deja vus heb je ook nog.

In the matrix beweren ze dat ze dan bezig zijn met aanpassingen doorvoeren in het systeem. Dat de vijand aanpassingen aan het doorvoeren is.

The matrix vond ik trouwens ook zeker geen slechte film. Maar toch hadden ze de boodschap nog duidelijker kunnen brengen. Iets minder actie en iets meer boodschap. Ik hou dus niet zo heel erg van actie-films. Ik hou van films met een boodschap.

Films die tot denken doen aanzetten. Net zoals bij boeken en muziek.

De boodschap dus
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  woensdag 5 juli 2006 @ 09:17:08 #19
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_39531501
Ik zat net even buiten met een sigaret. En dan is het echt zo dat er druk wordt uitgeoefend volgens mij. Ik ervaar een hoge druk. Alsof de realiteit druk uitoefend. Dat de realiteit zich in stand wilt houden door middel van druk.

Dan lijkt het ook te zijn alsof mijn denken gekidnaped wilt worden. Dan moet ik dus gaan focussen om weer te komen tot het vrije gevoel, en tevens moet ik vaak zorgen dat mijn denken up to date blijft, alsof iets het denken wilt weghalen en dingen wilt voorkomen als het ware. Maar ik hervat altijd het denkproces waarmee ik bezig ben, 1 denk-proces is het, 1 denk-proces dat richting de uitgang wilt gaan En zo is het dus altijd gegaan hier. Vanaf mijn jonge jaren was dat zo. Ik bedoel, in het allereerste begin moest ik al overleven hier.

Maar volgens mij heeft iedereen daar last van gehad in zekere mate. Alleen is de een meer vatbaar daarvoor dan de ander.

Alsof er toch achter de schermen iets plaats aan het vinden is. Misschien zijn wij wel onderdeel van een experiment Nee dat kan te ver gaan natuurlijk.

Maar je weet maar nooit.

Het enige dat mijn in leven houdt dat is de vecht-lust om door te gaan. Ik kan niet stoppen met vechten. Zelf-moord is geen optie. Dus dan ga ik vanzelf door met schrijven en zoeken.

Ontspanning en ontsnapping.

En 's avonds een biertje om helemaal bij te komen

Toch moet er ergens de uitgang zijn. En dan zijn dromen handig. Dromen vertellen ook genoeg. De juiste dromen kunnen de sleutel bevatten om af te rekenen met alles.

Alsof mensen iets van nature hebben gekregen om te ontsnappen. Alsof we voorbestemd zijn tot ontsnapping.

Dat het zo is dat het een kooi is, maar dat wij de sleutel hebben om die kooi open te maken. Om zo de vogel te laten vliegen.

Ziel en geest speelt ook nog mee, en hersens ook.

Kan ook zijn dat het vanaf het begin zo was dat er iets is ingezet. Niet alles hoeft met goede reden gedaan zijn.

En nu ga ik even rusten

Vanavond lekker biertje weer Verheug me er nu al op
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  woensdag 5 juli 2006 @ 09:18:14 #20
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_39531518
tvp
Niet meer actief op Fok!
  woensdag 5 juli 2006 @ 09:19:00 #21
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_39531535
quote:
Op dinsdag 4 juli 2006 23:18 schreef dialMforMonkey het volgende:

[..]

De computerhacker Forumnerd Neo MostValuablePrincess komt er achter dat het leven op aarde Fok niets meer is dan een computersimulatie, opgezet door machines om de mensheid in bedwang te houden. Hij wordt door enkele vrijheidsstrijders uit deze "Matrix" gehaald, en samen met hen begint hij een strijd tegen de machines, om de mensheid z'n vrijheid weer terug te geven.
Wow, weet je hoe goed dat zou zijn voor een film! Of wacht, 3!
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  woensdag 5 juli 2006 @ 09:23:24 #22
149257 Circle
Cogito ergo sum!
pi_39531600
quote:
Op dinsdag 4 juli 2006 22:45 schreef MostValuablePrincess het volgende:
--WAT DE MATRIX IS--

[knipperdeknipperdeknip ...]
Oei... dit gaat wel heel erg ver. Ik ben echter wel benieuwd of je dit ook meent of dat dit een leuk afstudeerprojectje is aan een opleiding voor bv. journalistiek (onderzoeksvraag: hoeveel onzin kan ik spuien op een forum en toch nog reacties krijgen van posters die er serieus op ingaan...?).

Laten we aannemen dat je posting serieus is. Dan verdient het ook een serieus antwoord en niet zoiets als 'lariekoek'. Dat is misschien wel zo, maar daar mag dan wel een onderbouwing bij, aangezien je zelf ook nogal wat tekst genereert om je punt te maken.

Jouw theorie is gebaseerd op een science-fiction film en is dus niet echt. Dat wil niet zeggen dat het niet KAN, maar het geeft aan dat de film op zich en enig citaat daaruit niet direct als bewijs gelden.Daarnaast citeer je erg zorgvuldig uit een paar algemene bronnen, maar deze citaten zijn niet meer dan 'catchy one-liners' om je eerdere stellingen kracht bij te zetten. Het voegt dus niets toe. Tenslotte beschrijf je in je tekst het 'hoe' van een aantal zaken (1. hoe worden wij 'gecontroleerd' of 'overheersd' en 2. hoe kan je jezelf er tegen beschermen) maar je gaat voorbij aan een paar essentiele kernvragen. Ik hoop dat je daarom op de volgende vragen antwoord wil geven:
quote:
1. WIe hebben onze kunstmatige omgevingen gecreeerd

2. Wat is hun belang om dit zo complex op te zetten. Een volk of identiteit die deze mogelijkheid zou kunnen toepassen, moet wel een goede reden hebben om het zo aan te pakken. Eenvoudige overheersing is simpeler met wat stevige dwangmaatregelen (dictatuur, af en toe wat executies, wat vijfde colonne medewerkers zoals STASI achtige organisaties etc. Kost minder en levert veel meer plezier op)

3. Wanneer is het begonnen en welke sporen van de eerste experimenten zijn er te vinden in onze historie (of was het er opeens ?)

4. Hoe weet je welke tegenmaatregelen effectief zijn. Je beschrijft er een aantal met een stelligheid die erop duidt dat je erg veel ervaring hebt.

5. Moest ik nou de rode of de blauwe pil nemen ?
Houdoe,
( )
  woensdag 5 juli 2006 @ 09:38:17 #23
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_39531890
De vraag is ook. Waarom willen ze ons opsluiten in een wereld waar grenzen bestaan.

Je kunt dan God erbij nemen. God heeft dit niet gemaakt. Of misschien is het een combinatie tussen Goden onderling. Of naderhand zijn zaken naar voren gekomen. En zo kun je verder gaan met een analyse. Een analyse over het hoe en wat en nog meer.

Wie het gemaakt heeft dus. Met welke bedoelingen ook wel.

Om te observeren? Als vermaak?

Wat is de bedoeling van de realiteit? Wat heeft het voor zin?

Over cijfer-reeksen even. Ik schrijf dus altijd logische reeksen op. Misschien moet ik toch maar eens beginnen met reeksen die niet logisch zijn

Getal pi omver werpen:)

Getal pi erbij nemen en getal pi anders indelen.

Getal pi mag dan wel groeien steeds, maar goed. Een circel. Een circel staat ook voor geslotenheid. Een circel betekend dat je opgesloten bent binnen de circel.

Of je moet buiten de circel treden.

Ik denk dus ook dat er wellicht codes zijn. Je hebt sowieso 6 machten die het universum in stand houden.

Misschien moeten die getallen wel kapot worden gemaakt.

Maak je omega kapot, dan breek je de tijd doormidden. En zo kun je alle 6 de getallen kapot maken.

En dit is dus een deja vus moment weer
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  woensdag 5 juli 2006 @ 09:44:03 #24
34775 Metro2005
Mind explorer
pi_39532012
Ik moet dus fouten gaan maken om het systeem te doorbreken, dat is wat er min of meer in de OP staat.
Zal wel dom zijn maar ik snap het niet helemaal.
Childhood is over the moment you know you're going to die.
'Snelwegen verbreden om files op te lossen? Dat is zoals de broeksriem losser maken tegen obesitas'
  woensdag 5 juli 2006 @ 09:47:48 #25
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_39532091
Ik denk dat de topic-starter bedoeld dat je het systeem in verwarring moet brengen. Dat het systeem niet meer weet wat links of rechts is.

En dat kan ieder mens doen. Je pakt een pen en papier en schrijft onlogische reeksen op.

Ik heb tijden uren lang liggen cijferen, maar ik was bezig met logische reeksen. Vellen papier volgeschreven maar het leidde nergens toe.

Ooit kreeg ik een boodschap binnen. Over het getal pi. Dat getal pi niet goed is.

Zijn wij leefbaar binnen een circel, dan moet die circel oplossen in het niets. Dan pas zijn alle grenzen weg.

Dan pas kun je vrij zijn. Een circel staat dus niet voor vrijheid.

Een circel staat voor geslotenheid.

Heb ook een teken-pad liggen, waar je op kunt tekenen. Zo'n electrisch ding waarmee je kunt tekenen op de computer. Ook daar staat een circel op. Een circel om de aarde. Een circel in de vorm van getallen.

En dan is pi het getal dat nader onderzocht moet worden. Omdat pi te maken heeft met de circel.

Dat boek over de 6 machten die het universum in stand houden moet ik eens gaan lenen nog een keer.

Volgens mij staat dat boek bomvol informatie die nuttig kan zijn

Denk dat ik vandaag al naar de bibliotheek ga om het boek te lenen. Anders reserveren.

De juiste boeken lezen is okey
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')