abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 28 april 2006 @ 00:55:28 #51
84524 Morwen
I got life
pi_37364985
quote:
Op donderdag 27 april 2006 20:34 schreef Triggershot het volgende:


Je (wilt zien) ziet iets, maar je ontdekt iets heel anders. Hetgene wat je vinden wou heb je (nog) niet kunnen ontdekken, je weet ook niet echt wat je zoekt daarom valt alle resultaat je tegen. Een lange tijd hoopte je dat iets zou gebeuren zoals je het wenste, maar naarmate tijd verstrekt zie je in dat niet alles te verwezenlijken valt. "einde bioscoop" is een "wake up call" in ruimste zin van het woord, inzien dat het misschien fictie was, daarbij blijft en is afgelopen.
Mmmm, Food for thought, zou zomaar kunnen ja. Thanx
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
pi_37390380
Vannacht gedroomd, allemaal fragmentjes:
quote:
Ik kan me alleen enkele fragmenten herinneren van de droom. Ik weet nog dat:
- ik aan het zaalvoetballen was met een aantal klasgenoten (3 tegen 3), en in het midden van de zaal stond een grote tafel.
- Buiten was de zee, een vriend van me ging in de zee en ik stond op het strand. Toen gingen we een bal overgooien
De golven echter werde steeds groter, vaak moest ik rennen op het strand om geen natte voeten te halen. Toen werd het zo erg, het leek wel een vloedgolf. En die vriend had nergens last van. Ik rende gauw terug naar het strandhuisje, deed de schuifdeur dicht en dat was op het nippertje, want een tel later beukten de golven tegen de deur aan.
- Ik droomde ook dat ik een mes in mijn handen had en de keel van mijn broertje, zusje en moeder doorsneed Mijn vader vermoordde ik door dat mes in zijn bast te planten. Ik ging weg uit ons huis, en toen ging ik weer terug. Ik wou vluchten, maar ik wist niet waarheen ofzo.
- Er was een steiger aan een meer, en er waren meerdere steigers. Bij enkele dreven boten. Ik kon over het water lopen omdat ik iets onder mijn schoenen had, een stuk hout of plastic. Een paar mensen aan de kant keken toe. Toen had ik geen controle meer over dat hout/plastic en lag ik in het water.
- Een vriend en ik zaten in een kleedkamer. Een man was ook aanwezig, en die vroeg iets over een simulatie, zo’n centrifugeding die ze ook gebruiken om astronauten en piloten te trainen tegen de g-krachten.

Toen werd ik wakker
Children of the night. What music they make.
pi_37390404
quote:
Op vrijdag 28 april 2006 00:55 schreef Morwen het volgende:

[..]

Mmmm, Food for thought, zou zomaar kunnen ja. Thanx
just a thought
  zaterdag 29 april 2006 @ 09:33:59 #54
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37396523
Vannacht veel liggen herstellen in mijn slaap/dromen.

Dan valt alles op de plek. Mijn hele hebben en houden valt op de plek en uit elkaar. Vervolgens valt het weer in elkaar. Daarna weer uit elkaar. Alsof het hele gebeuren de hele tijd in en uit elkaar valt Dan speelt mijn hele leven dus mee, mijn hele leven valt op de plek en uit de plek. Dat voelt dus apart aan en ik kan het even niet uitleggen hoe. Alsof ik heel wordt, en dan weer uit stukken val. En dan zijn het steeds momenten van herstel. Alsof ik een puzzel ben die steeds uit elkaar valt. Alsof ik duizenden kleine puzzelstukjes ben ook.

En toen nog gedroomd over een wonder-koffie apparaat. Dat koffie apparaat had super veel soorten koffie die lekker smaakten. De meest verschillende soorten koffie kwam eruit. En er hoefde niet eens koffie in het apparaat gedaan te worden.

Droom ik zelfs tijdens het slapen over koffie

Tijdens het dromen over koffie dromen Om wakker te blijven tijdens het dromen

Komt er straks een tijd dat ik in het begin van de droom koffie ga drinken

Dan ga ik dromen en ga ik lekkere koffie drinken en zet ik tijdens het dromen ook de computer aan

Hoef ik nooit meer te slapen

Ben ik op fok! aanwezig tijdens het dromen Ik denk dus echt dat zoiets nog gaat gebeuren in mijn leven. Die dromen van mij die gaan nog de meest vreemde vormen aannemen

Dan ga ik dus echt met een computer in de realiteit, internetten in het dromen. Ik weet niet hoe dat vorm gaat aannemen maar ik ga productief zijn tijdens het dromen nog. Of met een computer in dromen internetten in het echt. Dat ik gewoon een computer krijg die op internet aangesloten kan worden. Zo gaat het gebeuren. Maar dat is pas over 1 jaar of 2 jaar. In ieder geval gaat mijn droomwereld echt een wereld worden die ik helemaal ga invullen, die wereld wordt ook groter dan deze wereld en verder weet ik het niet nu. Komt vanzelf wel naar voren

Zoals ik tegen mijn pa zei toen. Dat ik tijdens het dromen de hele bibliotheek ga bestuderen en leren vliegtuig-besturen en nog meer.

Een soort matrix-achtig iets. Maar dan heel anders. Zonder dat ze een gat in mijn nek moeten boren

Het neemt ook vanzelf vormen aan hier. Alsof het vanzelf gaat

Eerst maar eens zorgen voor verder herstel in mijn leven. Ik moet nog herstellen van alles. Maar ook dat herstellen gaat helemaal vanzelf. Gewoon op tijd rust nemen En doen waar ik zin in heb en waarvan ik denk dat het passend is

Ik heb nu ook een idee voor me hoe het straks eruit gaat zien allemaal. De dromen van mensen hoe die vorm gaan aanmeten en dat je dan ook .....ik ga een andere keer verder. De droomwereld gaat nog heel mooi worden. En wie weet ook de realiteit.

Het wordt nog actie

Kijk, ik kan het niet uitleggen nu. Maar ik heb een idee of plan, en zodra ik een idee of plan heb, dan heeft dat tijd nodig. De droomwereld aanpassen ook wel. De droomwereld structuur geven. Een duidelijke droomwereld opbouwen.

Er komt nog een tijd dat de droomwereld ultiem is. En tevens de realiteit. Van de realiteit een droomwereld maken. Ik heb van alles in mijn hoofd zitten dat ik wil uitwerken

Ik wil dus meerdere programma's hebben. Ik wil 1001 en meer verschillende soorten werelden kunnen instappen. Dus ik wil iedere wereld vorm geven. En dat zit tevens in mijn hoofd. Nu is het niet duidelijk maar het komt naar voren nog omdat het toch in mijn hoofd zit.

Dan ga ik dus binnen 1 seconde naar dromenland. ( zonder eerst 20 minuten te moeten doen voordat ik in slaap val). Binnen 1 seconde ben ik in dromenland. En als ik dan in dromenland ben. Dan zit ik eerst in de kamer waar ik kan gaan kiezen uit de droom die ik wil.

Voordat ik ga dromen zijn er duizenden of miljoenen opties. En dan kies ik op mijn gemak een droom uit. Ik drink me in die kamer een paar biertjes of whiskey's. En ik kies vervolgens uit welke droom ik neem.

En dan kun je met andere mensen afspreken dat ze dezelfde droom nemen. Zodat je niet altijd in je eentje hoeft te dromen.

En zo kun je het als spel zien nog.

Dat is mijn ambitie ook erbij Op die manier een droomwereld in elkaar zetten.

En dan zie ik deze realiteit als 1 droomwereld op zich. Je kunt dan altijd terug keren naar de aarde. Maar ondertussen zijn er onbeperkt veel andere mogelijkheden nog.

En als je dan in team-verband de dromen gaat ontwikkelen dan is het makkelijker. Sowieso zijn we verbonden aan elkaar in het dromen. Dus wie weet komt er een tijd dat miljoenen mensen tegelijk dromen programmeren zonder dat ze moeite hoeven te doen

[ Bericht 8% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 29-04-2006 10:01:04 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zaterdag 29 april 2006 @ 10:10:33 #55
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37396892
Ik heb dus plannen

Ik weet het niet. Ik schat nu in dat ik alle informatie ga krijgen nog. Ik weet dat veel mogelijk is in de realiteit en in het dromen.

Maar dan is het zaak van rustig alles naar beneden laten vallen.

Ik wil dus echt een machine hebben ooit. Een machine waar je onbeperkt veel werelden mee kunt verkennen.

Dan denk ik zo. " Als ze een game kunnen ontwikkelen over andere werelden, dan moet je ook een compleet nieuw bestaan kunnen ontwikkelen"

En dan denk ik zo : " Als dromen tot uitdrukking komen, dan moet je ook dromen kunnen maken".

En dan is het gewoon wachten op de nodige kennis die naar beneden valt.

Eerst maar eens mijn leven verder op orde krijgen. Structuur en orde. En dan valt er binnen strakke structuur en ver gaande orde genoeg te gamen
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_37399294
Vandaag gedroomd, maar ik weet niet meer over wat
Children of the night. What music they make.
  zaterdag 29 april 2006 @ 14:49:37 #57
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_37403078
Volgende keer beter

Komt vanzelf wel.

Neem maar van mij aan dat dromenland nog goed gaat draaien

Ik kijk in mijn glazen bol, en zie een mooi en spannend dromenland.

Achtbanen die door het hele universum gaan op lichtsnelheid

Dromen-land wordt een pretpark
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  maandag 1 mei 2006 @ 15:57:13 #58
142762 Mirri
Tropische Honing
pi_37457021
In je dromen reis ik meestal af naar andere dimensies, soms met andere bekenden met wie ik even onvoorwaardelijke liefde wil ervaren en waar ik Eenheid voel. Het lijkt dan alsof onze lichamen van puur wit licht in elkaar overgaan en er is geen dualiteit meer.

De volgende dag voel ik soms nog het heerlijke gevoel dat ik toen had, alleen het gevoel, ik weet dat het zo was. Maar alles herinneren lukt meestal niet, omdat het allemaal van een hoog vibratieniveau was. Maar hoe vaker het voorkomt, hoe meer je nog ervan na kunt genieten.
In de elfde dimensie zijn er erotische gevoelens, dan is het eenvoudiger om te weten waar je was die nacht. In de elfde dimensie dus. Er is paradijs en mooie natuur. Beetje zoals dit:

pi_37562379
quote:
Op maandag 1 mei 2006 15:57 schreef Mirri het volgende:
In je dromen reis ik meestal af naar andere dimensies, soms met andere bekenden met wie ik even onvoorwaardelijke liefde wil ervaren en waar ik Eenheid voel. Het lijkt dan alsof onze lichamen van puur wit licht in elkaar overgaan en er is geen dualiteit meer.
Een reis kan natuurlijk duiden op een (zoek)tocht naar iets nieuws, iets anders. Reizen naar een ander dimensie is een onbewuste interesse naar iets wat je totaal niet kent, iets dat je wilt ervaren waar je nog nooit mee in contact ben gekomen, hetzij geuren, emoties, inspiratie etc. Dat je er soms met bekenden naar heen reist wijst er op dat je niet geheel los wilt komen van je eigen omgeving, maar dat er een deel van je is die toch verder (wil) kijken. Dat je lichaam wit wordt kan je zien als een schone lei, alle zorgen, verantwoordelijkheden etc achter je laten en met je vrienden, familie kennisen (mensen die je om je heen wilt) die jou hebben gevormd tot wie je bent, elke eigenschap van jou hebben zij er een aandeel in, daarmee eenheid te verklaren . om je heen hebben
quote:
De volgende dag voel ik soms nog het heerlijke gevoel dat ik toen had, alleen het gevoel, ik weet dat het zo was. Maar alles herinneren lukt meestal niet, omdat het allemaal van een hoog vibratieniveau was. Maar hoe vaker het voorkomt, hoe meer je nog ervan na kunt genieten.
In de elfde dimensie zijn er erotische gevoelens, dan is het eenvoudiger om te weten waar je was die nacht. In de elfde dimensie dus. Er is paradijs en mooie natuur. Beetje zoals dit:

[afbeelding]
Tuurlijk voel je dan een heerlijk gevoel, je droom is een soort van onbeschrijvelijk blis waar je je compleet voelt herboren met een schone lei met de mensen om wie je geeft in onschuld en rein van al het slechte, het paradijs wil duiden op een mooie omgeving en het natuur symbolisch dat alles natuurlijk gaat verlopen.. In een logisch proces zoals jij hoopt/verwacht dat het gaat gebeuren, je erotische gevoelens is een manier van je lichaam om te beschrijven hoe je je op dat moment voelt
pi_37562522
@Triggershot
Welke betekenis heeft zwangerschap ook al weer in dromen?

Daarnaast was ik afgelopen nacht ook nog, zwanger en wel, aan het sjouwen met een knalrode mooie hoekbank. Die moest naar een nieuwe woning en ik moest met de bus. ik zette hem daarom bij de bushalte mee omdat ik het ding mee de bus in wilde nemen. Mensen keken me eerst een beetje raar aan maar gingen erop zitten om op de bus te wachten. Ik vroeg me af of ze me dan ook zouden helpen om het ding de bus in te krijgen. En pas op dat moment vroeg ik me af hoe ik het eigenlijk in mijn kop haalde om met dat ding de bus in te willen en of het uberhaupt wel zou passen
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
pi_37562631
quote:
Op donderdag 4 mei 2006 23:48 schreef nokwanda het volgende:
@Triggershot
Welke betekenis heeft zwangerschap ook al weer in dromen?
Hoezo "ook al weer", heb ik het daar eerder over gehad dan?

Symbolisch is zwangerschap 2 zielen in een lichaam door, je compleet voelen met je partner, begin van een nieuw leven. Een vruchtbare daad liefde die je veel nieuwe ervaringen gaat brengen.
pi_37562795
quote:
Op donderdag 4 mei 2006 23:51 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Hoezo "ook al weer", heb ik het daar eerder over gehad dan?

Symbolisch is zwangerschap 2 zielen in een lichaam door, je compleet voelen met je partner, begin van een nieuw leven. Een vruchtbare daad liefde die je veel nieuwe ervaringen gaat brengen.
Nee... hadden wij het nooit over gehad. Maar ik kende de symbolische betekenis wel via sommige interpretaties maar was hem vergeten.

En dat dan in combinatie met die rode bank.....inrichten, nieuw huis.
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
pi_37563071
quote:
Op donderdag 4 mei 2006 23:56 schreef nokwanda het volgende:

[..]

Nee... hadden wij het nooit over gehad. Maar ik kende de symbolische betekenis wel via sommige interpretaties maar was hem vergeten.
Zwanger is in het arabisch "hamila" wat neer komt op "dragen", in andere woorden je draagt iets met je mee, In mijn dromenhandboek stond er:
"Het rechtzetten van onrechtvaardigheid bij mensen die niet voor zich kunnen op komen en het voorzien in alle behoeften om die doel te bereiken" interpreteren staat vrij
quote:
En dat dan in combinatie met die rode bank.....inrichten, nieuw huis.
Rood is meestal een kleur van pijn, geweld, lijden een bank een plaats voor rust, in andere woorden je zal heel wat moeten durven op te geven/ op het spel te zetten om het naar je zin te kunnen hebben..Wanneer je geest in rust is open je je ziel voor creativiteit en kan je je nieuwe leven, nieuwe omgeving inrichten tot een plaats waar je eindelijk "thuis" bent.
pi_37563232
Ben even nieuwsgierig:
Jouw interpretatie lijkt los te staan van de interpretaties van droomhandboeken en vertalingen.
Hoe leg je de link? Of wat gebruik je of doe je dat afwisselend op basis van gevoel?
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
pi_37563446
quote:
Op vrijdag 5 mei 2006 00:11 schreef nokwanda het volgende:
Ben even nieuwsgierig:
Jouw interpretatie lijkt los te staan van de interpretaties van droomhandboeken en vertalingen.
Hoe leg je de link? Of wat gebruik je of doe je dat afwisselend op basis van gevoel?
Ze staan niet echt los van elkaar. Arabische taal is een erg symboliek taal, wanneer jij een (tref)woord tegen me verteld, kijk ik altijd eerst wat ik er vanuit het Arabisch van kan halen
Wat betreft die dromenhandboek, die is ook Arabisch en enige reden waarom ik er in keek is omdat ik misschien iets over het hoofd zag of inspiratie zou kunnen doen voor een uitgebreid interpretatie

Een link die ik kan maken tussen uitleg van die boek en mijn interpretatie is dat jij een last draagt en je verantwoordelijk zou voelen/ initiatief neemt om het goed te maken tussen je dierbare omgeving. Het goedmaken tussen hen kan een act of love zijn, wat weer een nieuwe ontwikkeling met zich mee brengt.. Een product van vreugde, denk aan een kind

Je kan het net zo goed interpreteren dus als jij draagt die last/verantwoordelijkheid.. Ipv een toekomstvoorspelling kan die droom ook iets zeggen over je karakter
pi_37563486
Ik weet dat ik met sommige interpretaties enorm kan doordraven en geen touw aan is te knopen, maar sorry wat ik neerzet is wat ik er uit haal, het is aan jou om alle onzin er uit te knippen bij je interpretatie
pi_37563662
quote:
Op zaterdag 29 april 2006 12:18 schreef DeHovenier het volgende:
Vandaag gedroomd, maar ik weet niet meer over wat
pi_37564380
Onderstaand stuk las ik ooit in psychologiemagazine, en ik vond het de moeite van plaatsing hier wel waar:


Als kind had hij nachtmerries die hij zelf leerde bestrijden, nu onderzoekt hij of hij ook anderen kan helpen hun dromen te beïnvloeden. Kort geleden schreef hij het boek Alles over dromen.
Wat drijft droomonderzoeker Victor Spoormaker van de Universiteit Utrecht?


Door Dagmar van der Neut

'Droomsymboliek is grote onzin. Weg ermee!'


Wat maakt onderzoek naar dromen zo boeiend?


'Dromen zijn zoveel interessanter en fantasievoller dan het dagelijkse leven. Als mensen mij over hun dromen vertellen, veer ik op. Ik vind de dromen vaak interessanter dan de mensen zelf.
Ik ben zelf mijn hele leven een dromer geweest. Als kind werd ik enorm geplaagd door nachtmerries. Aliens, spoken, zwervers: alles wat kon achtervolgen, zat achter me aan. Toen ik 8 jaar oud ws, vroeg ik mijn moeder om raad. Zij vond dat ik de confrontatie maar met hun aan moest gaan. Daarna werd ik in een nachtmerrie weer eens achtervolgd door 4 criminelen in een auto. Ik rende een weg in, maar die liep dood. De mannen pakte uit en pakten hun stenguns, klaar om te vuren. En toen dacht ik aan wat mijn moeder had gezegd. Ik draaide de rollen om en rende op ze af. Ze keken heel verbaasd. Toen ik vlakbij was, stapten ze in de auto en reden weg: het werkte!

Dat was de eerste keer dat ik lucide was, wat wil zeggen dat je je tijdens het dromen realiseert dat je droomt. Dat is echt geweldig. Als je het onder de knie hebt, is namelijk alles mogelijk! Nu onderzoek ik of ik andere mensen kan helpen hun nachtmerries te bestrijden met behulp van lucide dromen. In een voorzonderzoek bleek dat al redelijk goed te lukken.
Ooit wilde ik een droominstituut oprichten waar wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan, maar waar ook workshops worden gegeven. Ik wil vooral de betsaande onwetendheid en misverstanden over dromen uit de wereld helpen.'

Hoe kun je leren lucide te worden in je droom?

'Iedereen kan leren zijn dromen te beinvloeden, ook al heeft de een er meer talent voor dan de ander. Je moet je bewustzijn trainen. Het begint al bij je voornemen lucide te gaan dromen, want dat activeert bepaalde zenuwpaden. Als je jezelf overdag afvraagt of je droomt, dan ga je dat in je droom ook eerder doen. Je moet alert worden op dingen die niet kloppen. Stel jezelf vragen: Waarom ben ik hier? Wat deed ik tien minuten geleden? ALs er iets heel raars gebeurt dan doe ik een snelle check, bijvoorbeeld door naar de letters op een boek te kijken, vervolgens weg te kijken en weer terug te kijken. Als alles nog hetzelfde is, ben ik wakker, als het verandert, is het een droom.'

Wat is het belangrijkste dat u over dromen heeft ontdekt?

'Als ik aan iets denk, verschijnt dat kort daarna ook in mijn droom. In een lucide droom doe je dat bewust, maar ik denk dat het in een gewone droom ook zo gaat, maar dan onbewust. Al onze verwachtingen, angsten en automatische gedachten geven de droom vorm. Een droom is eigenlijk een film van je eigen gedachten. Natuurlijk zitten er ook dagresten verwerkt in een droom, prikkels uit de hersenstam, maar je interpretatie van die toevallige beelden bepaalt hoe je droom verder gaat.
Stel dat je in je droom een vage gestalte ziet, en jouw gedachtenpatroon zit zo in elkaar dat je denkt: wie is die bedreigende man? Dan wordt de representatie van een bedreigende man in de hersenen geactiveerd, waarna die activatie zich verspreidt naar de visuele cortex en die stelt het beeld scherp op een enge man met een mes. Daar reageer je op met gevoelens en verwachtingen die weer visueel worden in je droom.'

Dromen mannen anders dan vrouwen?

'De emoties zijn hetzelfde; 80% heeft te maken met angst, verdriet of woede. Mannen dromen natuurlijk wel drie keer zo vaak over sex dan vrouwen, en dan echt over de daad zelf. Bij vrouwen komt het vaak niet verder dan een beetje flirten. Mannen dromen verder vooral over onbekende mannen. Vrouwen dromen evenveel over mannen als over vrouwen en meestal over vrouwen die ze kennen, zoals vriendinnen, moeder, zussen.'

Zit er symboliek in dromen?

'Droomsymboliek is de grootste onzin die er bestaat. Daar kan ik zo moe van worden. In de open haard ermee! Geen enkel symbool betekent voor iedereen hetzelfde. Je kunt dromen wel op verschillende manieren analyseren: als je aanneemt dat gedachten jouw droom bepalen, kun je via je droom je eigen gedachten achterhalen. Zo heb ik ontdekt dat ik vaak negatieve verwachtingen had: ik was in mijn droom steeds bang dat dingen zouden misgaan. Als je veel aan jezelf wil werken en wilt groeien, is dromen analyseren een manier om dat te doen. Maar daar moet je wel uitgebreid de tijd voor nemen en vooral: zelf nadenken. Je kunt de betekenis van je droom niet in een boekje opzoeken.'
'Blind faith in your leaders, or in anything, wil get you killed'
  vrijdag 5 mei 2006 @ 08:04:06 #69
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_37566994
quote:
Op vrijdag 5 mei 2006 01:03 schreef Gorian het volgende:
Onderstaand stuk las ik ooit in psychologiemagazine, en ik vond het de moeite van plaatsing hier wel waar:

Zit er symboliek in dromen?

'Droomsymboliek is de grootste onzin die er bestaat. Daar kan ik zo moe van worden. In de open haard ermee! Geen enkel symbool betekent voor iedereen hetzelfde. Je kunt dromen wel op verschillende manieren analyseren: als je aanneemt dat gedachten jouw droom bepalen, kun je via je droom je eigen gedachten achterhalen. Zo heb ik ontdekt dat ik vaak negatieve verwachtingen had: ik was in mijn droom steeds bang dat dingen zouden misgaan. Als je veel aan jezelf wil werken en wilt groeien, is dromen analyseren een manier om dat te doen. Maar daar moet je wel uitgebreid de tijd voor nemen en vooral: zelf nadenken. Je kunt de betekenis van je droom niet in een boekje opzoeken.'
Ben ik het mee eens, . Als er in mijn omgeving opeens allemaal zwangere vrouwen rondlopen en ik droom dat ik zwanger ben dan komt het niet omdat ik een soulmate heb gevonden ofzo , eerder omdat er allemaal bezwangerd vrouwvolk rondloopt en dat toch een beetje blijft hangen.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_37567853
Klopt inderdaad, aantal jaren terug droomde ik erg vaak dat ik uitgelachen werd.
Ik was in het echt dan ook onzeker en dat kwam in de dromen naar voren, nu ben ik minder onzeker en droom ik het ook nooit meer..

Maar de droom die ik een aantal uren geleden droomde:

In huis was een soort open ruimte.
via de open ruimte kon je dingen gooien, op een menigte mensen die er stonden, ik gooide een stoel met de gedachte dat degenen die geraakt werden geselecteerd waren..

(Heb gisteren flodder voor de gein gekeken en daar stond ook een menigte voor de deur omdat ze dachten dat Kees genezende gaven had).

Daarna vluchtte ik snel omdat ze niet mochten zien dat ik dat had gedaan.
Ik ging onder tafel zitten toen er twee mannen aan die tafel wilden praten..
Maar ze gingen nog even iets halen dus vluchtte ik naar m'n kamer.

In mijn kamer had ik nog wat oud vuurwerk liggen, met name klappertjes van een klapperpistool en knalduiveltjes, maar ook een vuurpijl.
Deze wilde ik stiekem aansteken, maar langzaam veranderde de kamer naar een open ruimte aan de straat.

Op straat werd het steeds drukker: eerst allerlei wielrenners die vreemd deden (eentje fietste met een andere man die over zijn rug lag).
toen deze weg waren kwamen mijn ouders en zusje bij mij en was er een optocht in de straat.
Ik wilde de vuurpijl afschieten op de optocht, maar kon dit niet omdat mensen dat konden zien.
Ik zei wel dat het maar een saaie domme optocht was.
Toen de optocht voorbij was begon iedereen te praten over de tweede wereldoorlog die ze mee hadden gemaakt (zelfs mensen die toen irl niet geboren waren)...

(dat komt natuurlijk door de dodenherdenking + bevrijdingsdag)
Vedanta_veri: Ik vraag mij af waarom iedereen zo voor het verbod op pedofilie is maar niet op roken, beiden zijn dingen waar je anderen mee beschadigd. Maar goed, mensen die verslaafd zijn aan iets kunnen daar niet objectief over zijn.
pi_37765410
Ik droomde vannnacht dat m'n kies eruit viel...
Nu heb ik wel een kies die heel zwak is, maar het was niet eens díe bewuste kies. Het was een andere
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
  zondag 14 mei 2006 @ 22:46:19 #72
70076 Alicey
Miss Speedy
pi_37829989
Ik droomde vannacht weer eens heel vaag en onsamenhangend. Wat ik in ieder geval heb onthouden is dat ik als invalkracht in een bordeel werkte, en het daar zowel met mannen als vrouwen deed. Iemand die enig idee heeft wat dat te betekenen heeft, of is het gewoon niet meer dan paringsdrang?
pi_37837591
quote:
Op zondag 14 mei 2006 22:46 schreef Alicey het volgende:
Ik droomde vannacht weer eens heel vaag en onsamenhangend. Wat ik in ieder geval heb onthouden is dat ik als invalkracht in een bordeel werkte, en het daar zowel met mannen als vrouwen deed. Iemand die enig idee heeft wat dat te betekenen heeft, of is het gewoon niet meer dan paringsdrang?
En dat komt je niet logisch voor?
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
  maandag 15 mei 2006 @ 10:42:51 #74
70076 Alicey
Miss Speedy
pi_37838206
quote:
Op maandag 15 mei 2006 10:17 schreef nokwanda het volgende:

[..]

En dat komt je niet logisch voor?
Nouja, ik zoek zeg maar naar een bijzondere uitleg. Het logische kan ik zelf wel bedenken.

Eigenlijk wil ik gewoon iets horen wat mijn onschuld aantoont.
pi_37838293
quote:
Op maandag 15 mei 2006 10:42 schreef Alicey het volgende:

[..]

Nouja, ik zoek zeg maar naar een bijzondere uitleg. Het logische kan ik zelf wel bedenken.

Eigenlijk wil ik gewoon iets horen wat mijn onschuld aantoont.
Simpel, om plezier te hebben in het leven sluit jij niets uit, of het nou een man is of vrouw, een bezem of opblaaspop
Openminded opzoek naar het gene wat jou plezier zou geven dus
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')