Die maaltijd bevat bijna alles wat smakeloos isquote:Op woensdag 1 februari 2006 01:57 schreef RichardQuest het volgende:
Lekkerder krijg je niet en binnen 10 minuten is alles klaar.
quote:Op woensdag 1 februari 2006 11:00 schreef Berkery het volgende:
Vergeet de rijst niet!
Spreekt hier de studente of de huismoeder?quote:Op woensdag 1 februari 2006 10:27 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Die maaltijd bevat bijna alles wat smakeloos isVissticks halen het niet bij verse vis (mogen niet eens in de schaduw staan), aardappelpuree uit pak is lang zo lekker niet als zelfgemaakte, maar wel handig en doperwtjes en worteltjes uit blik gaan nog, maar worst vind ik te ongezond en eet ik niet. Brrrr wat een horror avondeten
![]()
Maar aan de ene kant, je hoeft er niet bij te blijven.quote:Op woensdag 1 februari 2006 11:40 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind rijst trouwens helemaal niet snel. Vaak een minuut of 8 koken en dan nog 15 minuten laten staan.
Pasta vind ik sneller en aardappelpuree in combinatie met een waterkoker steelt de show.
De student, moeder ben ik nog lang nietquote:Op woensdag 1 februari 2006 11:40 schreef RichardQuest het volgende:
Spreekt hier de studente of de huismoeder?
Vooral als je zo'n hekel aan aardappels schillen hebt zoals ikquote:Op woensdag 1 februari 2006 11:42 schreef Sjoem het volgende:
Dat vind ik dan wel weer handig aan het koken van rijst en macaroni en dergelijke.
Idee!quote:Op woensdag 1 februari 2006 11:43 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Vooral als je zo'n hekel aan aardappels schillen hebt zoals ik
Mja, maar ik eet gewoon liever vissticks ipv vis, liever worst ipv kotelet. Mooi meegenomen dat het snel klaar is en weinig rotzooi geeft.quote:Op woensdag 1 februari 2006 11:42 schreef Isabeau het volgende:
[..]
De student, moeder ben ik nog lang niet(vanaf vandaag dan nog minstens 9 maanden)
Maar ik eet graag lekker en ben dol op koken. En toch sta ik nooit echt lang in de keuken; mijn maaltijden zijn inmiddels stukken lekkerder en gevarieerder dan toen ik begon met studeren (ik herken de meeste prut die hierboven staat wel, dat at ik ook dagelijks).
quote:Op woensdag 1 februari 2006 11:42 schreef Isabeau het volgende:
[..]
(ik herken de meeste prut die hierboven staat wel, dat at ik ook dagelijks).
15 minuten de rijst nog laten staan??quote:Op woensdag 1 februari 2006 11:40 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind rijst trouwens helemaal niet snel. Vaak een minuut of 8 koken en dan nog 15 minuten laten staan.
Pasta vind ik sneller en aardappelpuree in combinatie met een waterkoker steelt de show.
Als je de hoeveelheid water precies afmeet, hoeft die 15 minuten dampen niet en heb je na acht minuten een pan droge rijst. (Heb ik zelf nog nooit geprobeerd maar de moeder van Berkery kan dat wel)quote:Op woensdag 1 februari 2006 11:40 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind rijst trouwens helemaal niet snel. Vaak een minuut of 8 koken en dan nog 15 minuten laten staan.
Je laat dat ook echt 15 minuten staan?quote:Op woensdag 1 februari 2006 11:40 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind rijst trouwens helemaal niet snel. Vaak een minuut of 8 koken en dan nog 15 minuten laten staan.
Pasta vind ik sneller en aardappelpuree in combinatie met een waterkoker steelt de show.
Gebakken eitje erbij maakt het al een stuk aangenamer!quote:Op woensdag 1 februari 2006 22:00 schreef amarena het volgende:
...
Ik eet ook wel eens alleen rijst met sambal als ik echt weinig zin heb om te koken....
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |