Hoe kom je daar nou bij? Mijn BBQ gaat nog steeds aan hoor. Kippetje er op, deksel dicht en lekker binnen wachten tot ie klaar is.quote:Op donderdag 11 oktober 2007 21:25 schreef DIGGER het volgende:
Beetje verkeerde seizoen, voor een BBQ aflevering.
Omdat bij 95% van de BBQ eigenaren dat ding de komende 6 maanden in de WW zit.quote:
Maar het vlees zag er dan ook wel beter uit als dat je bij een gemiddelde achtertuin BBQ krijgt.quote:Op vrijdag 12 oktober 2007 00:28 schreef golfer het volgende:
Die toxicoloog baalde er eigenlijk van dat de uitkomst van z'n onderzoek was dat het toch ongevaarlijk was.
Ge-wel-digquote:
quote:Op donderdag 18 oktober 2007 22:18 schreef henkde_j het volgende:
zat die vent die net met Abdij ham zat te bellen niet eerst bij 6pack?
De namen Abdij, Klooster, Trappist enzovoort die op allerlei producten wordt gezet, maar in feite weinig tot niets met ambachtelijk echt klooster of monnikenwerk te maken heeft.quote:Op vrijdag 19 oktober 2007 00:14 schreef Stereotomy het volgende:
watwatwat gemist, wie kan ff vertellen waar het over ging?![]()
En die weegschalen zijn wss ook niet geijktquote:Op vrijdag 9 november 2007 11:27 schreef MissyMirjaM het volgende:
wel sneu voor die arbeiders dat ze maar 40 cent per kilo krijgen, dat spul weegt bijna niks
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |