OT: kssst..ga verven jij!quote:Op dinsdag 18 oktober 2005 12:29 schreef Brighteyes het volgende:
Jeetje ET... wat balen. Jammer dat de artsen ook niet eenduidig zijn nog.
Curretage is geen pretje, maar zou mss op dit moment wel nuttig zijn om de boel mss weer op gang te krijgen.
Echt klote dit, zijn jullie helemaal klaar voor de 2e ronde gaat de boel ineens vreselijk in de war lopen...
Oh gelukkig!! Kun je inderdaad weer met een schone lei beginnen!!quote:Op dinsdag 18 oktober 2005 14:22 schreef E.T. het volgende:
Ziekenhuis heeft net gebeld; ze willen toch curretteren. Er zal waarschijnlijk toch een stukje miskraam achtergebleven zijn wat m'n lichaam niet kwijt lijkt te kunnen.
Morgen om 13.00 langskomen om het allemaal nog ff door te praten en vragen enzo (de eerste vraag die me na 't ophangen meteen te binnen schoot "wat als ik voor volgende week woensdag wel ongesteld wordt?") en dan ook bloedprikken en langs de aneastesist (hoe schrijf je dat eigenlijk?). En dan volgende week woensdag 's morgens vroeg melden.
En dan kunnen we met een schone lei verder
Ik heb er zelf helemaal geen last van gehad. Bloedverlies heb ik eigenlijk maar 1 dag gehad en dat was een week erna. Af en toe had ik wel beetje ongi buikpijn zeg maar. Maar had van ziekenhuis pijnstillers meegekregen!!quote:Op dinsdag 18 oktober 2005 14:30 schreef E.T. het volgende:
Ik ga er wel van uit dat 't helpt.. Iig is m'n baarmoeder dan echt schoon.
Bix en MeNicole, hoe zat 't bij jullie met bloedverlies na de curretage? En buikpijn? En is het verstandig om Saskia de dag erna (als Jeroen aan 't werk is) een dagje bij opa en oma te brengen of kan ze wel gewoon thuis (oftewel, hoe was de dag erna?)?
Oftewel, ervaringen gewenst!!!
Ik heb nog maar heel even gevloeid na mijn curretage.. Heb alleen de dag van de ingreep zelf flink wat buikpijn gehad. Dat valt dus reuze mee. De volgende ochtend ging het al weer stukke beter.quote:Op dinsdag 18 oktober 2005 14:30 schreef E.T. het volgende:
Ik ga er wel van uit dat 't helpt.. Iig is m'n baarmoeder dan echt schoon.
Bix en MeNicole, hoe zat 't bij jullie met bloedverlies na de curretage? En buikpijn? En is het verstandig om Saskia de dag erna (als Jeroen aan 't werk is) een dagje bij opa en oma te brengen of kan ze wel gewoon thuis (oftewel, hoe was de dag erna?)?
Oftewel, ervaringen gewenst!!!
anesthesist of anaesthesist (afhankelijk van hoe oud ze zijn).quote:Op dinsdag 18 oktober 2005 14:22 schreef E.T. het volgende:
aneastesist (hoe schrijf je dat eigenlijk?).
Ik had na de tijd ook last van mijn benen, eerst dat vermoeide en de dagen erna was het spierpijn!!quote:Op zondag 30 oktober 2005 11:12 schreef E.T. het volgende:
Das mooi MeNicole!
Sjak, die benen heb ik ook maar een dag gevoeld.. Ze zullen ze ws wel niet zo zachtzinnig in die beugels gegooid hebben ofzo..
Daarom denk ik ook dat het van de medicijnen komt. Op de OK worden vaak spierverslappende middelen gegegven ) of middelen die die bijwerking wat hebben).quote:Op zondag 30 oktober 2005 11:48 schreef MeNicole het volgende:
[..]
Ik had na de tijd ook last van mijn benen, eerst dat vermoeide en de dagen erna was het spierpijn!!
Goed nieuws MeNIcolequote:Op zaterdag 29 oktober 2005 13:18 schreef MeNicole het volgende:
Ben gister weer gewoon ongi gewordenNetjes 4 weken en 2 dagen na de curretage!!
Als je een beetje zou volgen in SEX dan zou je zien dat je niet echt menselijk bent dan want minstens 7 x per week seks is normaal hoorquote:
Maar de bewijzen staan gewoon op Fok!quote:Op woensdag 2 november 2005 21:51 schreef katinka het volgende:
Inderdaad; ik geloof het ook gewoon niet.
ik hoop dat de tweede kamer zijn zin krijgt en dat die vergoeding terug komt...quote:Aantal IVF-behandelingen voor eerste keer gedaald
Uitgegeven: 8 november 2005 08:10
NIJMEGEN - Het aantal IVF-behandelingen is in 2004 voor het eerst gedaald. Dat jaar nam 3 procent minder mensen hun toevlucht tot reageerbuisbevruchting dan een jaar eerder, toen het aantal IVF-behandelingen nog met 6 procent steeg. Dat blijkt uit cijfers die gynaecoloog J. Kremer van het Universitair Medisch Centrum St. Radboud in Nijmegen bij elkaar heeft gezocht.
De Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) publiceerde de cijfers dinsdag. De Volkskrant schreef er dinsdag over. Kremer denkt dat minder mensen gebruik maken van IVF, omdat de eerste behandeling niet meer wordt vergoed. De Tweede Kamer wil dit terugdraaien, maar minister Hoogervorst (Volksgezondheid) wil hier niet aan. Deze week spreekt de Kamer over zijn begroting.
Kijk en aan deze opmerking heb ik nou wel gewoon effe schijt. Met zo'n opmerking blijf je de mythe in stand houden dat je dus makkelijker zwanger zou worden als je er niet zo mee bezig bent. De jeukterm oefenen mwoh, maar hiermee heb je mijns inziens bewezen dat je er geen hol van begrijptquote:Op dinsdag 8 november 2005 12:35 schreef alfa6 het volgende:
...er *gewoon* effe schijt aan hebben, met die instelling zijn al vele vrouwen mama geworden...
Inderdaad, dat werkt. Alleen die klotequote:Op woensdag 9 november 2005 10:36 schreef Brighteyes het volgende:
Of zoals Spindizzy (dacht ik) zei: Even niet aan denken en niet neuken helpt ook heel erg!
Dat is toch het follikel stimulerend hormoon (hormoon dat er voor zorgt dat de eicellen kunnen rijpen)?quote:Op woensdag 9 november 2005 18:54 schreef minoes_ het volgende:
Wat een drama,dat DES gedoeMeiden,wat zullen jullie het moeilijk hebben,veel succes met de beslissing.
Hier is de verwijzing binnen voor het bloedonderzoek,er staat alleen fsh aangekruist,klopt dat ivm.overgang?Dat ze me straks niet lekprikken voor het verkeerde![]()
Groetjes,Minoes![]()
bron: http://www.freya.nl/folder17.htmquote:In de normale cyclus worden de eiblaasjes tot groei aangezet door twee hormonen die gemaakt worden in de hersenen: het Follikel Stimulerend Hormoon (FSH) en het Luteďniserend Hormoon (LH). Tijdens de menstruatie is het FSH hoog, waardoor er eiblaasjes gaan groeien. Deze eiblaasjes maken op hun beurt oestrogenen (vrouwelijke hormonen), deze oestrogenen komen in het bloed en zorgen er onder andere voor dat het baarmoederslijm dikker wordt. Als de oestrogeenspiegel in het bloed stijgt, wordt een seintje aan de hersenen gegeven, waardoor de afgifte van FSH afneemt en er meestal maar één eiblaasje tot ontwikkeling komt. Hierna zorgt het LH voor verdere rijping en de eisprong. Als nu de eierstokken geen eicellen meer hebben of niet reageren, krijgen de hersenen dus geen seintjes terug en blijft het FSH hormoon maar stijgen. Bij vrouwen met een te vroege overgang kun je dat dus aan het bloed zien: hoge spiegels FSH en LH en lage spiegels oestrogenen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |