OMG!!! Waar woon je! Krasnapolsky?quote:Op zaterdag 6 augustus 2005 17:19 schreef Sjeen het volgende:
Zoals beloofd![]()
[afbeelding]
En onze messenset![]()
[afbeelding]
Neuh, gewoon in Maastrichtquote:Op zaterdag 6 augustus 2005 21:19 schreef dutch-mamma het volgende:
[..]
OMG!!! Waar woon je! Krasnapolsky?![]()
Schitterend, zeg!!!
Ik wou al zeggen, dat is niet zomaar een standaard keuken, hier zit echte keukenliefde achter!quote:Op zondag 7 augustus 2005 00:42 schreef Sjeen het volgende:
[..]
Neuh, gewoon in MaastrichtWe hebben allebei Hotelschool gedaan hier in Maastricht, vandaar de uitgebreide messenset. En toen we drie jaar geleden ons huisje kochten, zijn we gaan kijken voor een échte keuken. We waren meteen verkocht toen ze met dit ontwerp kwamen. Moet wel zeggen dat we er andere dingen voor gelaten hebben. Maar al ruim twee jaar heel veel plezier en nog steeds geen spijt!
Kijk, hier geniet ik méér van dan die gesponsorde plaatjes van VT-wonen!quote:Op zaterdag 6 augustus 2005 22:31 schreef prupke het volgende:
Wij hebben ruim 5 meter aan werkbladen we hebben het hoog geplaatst (.97 cm) Afwasmachine erin, koelkast, grote hetelucht oven, combimagnetron, espresso-apparaat, we hebben een tosti ijzer, broodrooster, blender (4 in 1) messenblok (prof) en nog een zwik aan ander apperatuur wat je maar nodig hebt in de keuken.
Nu nog een rookslede (of hoe het heten mag)
[afbeelding]
[afbeelding]
[afbeelding]
Dat is het ook, alleen die stopcontacten die je wel nodig hebt zij een beetje storend....quote:Op zondag 7 augustus 2005 01:44 schreef dutch-mamma het volgende:
[..]
Kijk, hier geniet ik méér van dan die gesponsorde plaatjes van VT-wonen!![]()
Die eerste foto, boven het werkblad die plank, vind ik een mooie oplossing trouwens!
Ook dat hebben jullie niet eens zo beroerd aangepakt.quote:Op zondag 7 augustus 2005 01:46 schreef prupke het volgende:
[..]
Dat is het ook, alleen die stopcontacten die je wel nodig hebt zij een beetje storend....
Zie ik het goed, heb jij zowel links als "voor" een raam? Wat leuk!quote:Op zondag 7 augustus 2005 02:09 schreef Christine het volgende:
Mijn keuken:
[afbeelding]
Simpel, edoch praktisch.
Jep, zowel links als voor een raam.quote:Op zondag 7 augustus 2005 02:13 schreef dutch-mamma het volgende:
[..]
Zie ik het goed, heb jij zowel links als "voor" een raam? Wat leuk!
Raam in de keuken vind ik prettig, vanwege de kruidjes in de vensterbank... ('s winters lust ik ook graag bieslook!)
Heb ik meteen een praktische vraag...quote:Op zondag 7 augustus 2005 02:17 schreef Christine het volgende:
[..]
Jep, zowel links als voor een raam.En links aan de muur heb ik potjes voor verse kruiden (scheelt ruimte in de vensterbank, die heb ik het liefst leeg), maar dat had ik nog niet toen deze foto gemaakt werd.
Wij hebben datzelfde reglement in het huurcontract staan en we hebben een afzuigkap met koolstoffilter genomen, beste wat werkte maar met een lekkere motor alles naar buiten blazen werkt een stuk beter natuurlijk...quote:Op zondag 7 augustus 2005 10:44 schreef DennisMoore het volgende:
Heb net een voormalig huurflatje gekocht. Hopelijk eind deze maand de sleutels.
[afbeelding]
Fotograaf staat met de rug naar de balkondeur.
En dit zit er nu in (bron: funda). Heb wat geld gereserveerd om er een ander keukentje in te laten zetten. Waarschijnlijk het hoekje om, een werkblad onder het raam. Andere oplossing zoeken voor die radiator dus. Hoewel ik me nog niet geïnformeerd heb, denk ik niet dat ik inbouw-apparatuur wil. D'r moet wat mij betreft een vaatwasser in, een (upside-down) koelkast met flinke vriesruimte (voor de zakjes macaroni). Koken wil ik blijven doen op gas. Voordelen van zo'n grote oven zie ik ook niet eigenlijk, dus een combi-magnetron lijkt me prima (daar kunnen toch pizza's in?).
Dat huur-geisertje zal waarschijnlijk ook wel vervangen worden daarbij. De vraag is nog of er een HR-ketel in de keuken komt te hangen of elders, en of ik de wasmachine ook nog verplaats van badkamer naar keuken. Moet nog meten of dat allemaal past..
Wat afzuigkap betreft, ik las iets in het reglement van de VVE dat het alleen een motorloze mag zijn ivm centraal afzuigsysteem? Moet ik ook nog achteraan dus, hoe dat precies zit, en of ik niet gewoon een afvoer in de muur mag maken bv...
Eigenlijk moet ik een digicam kopen om before/during/after-pics te kunnen maken.
Zoals beloofd de foto van mijn keuken met te weinig ruimte op het aanrechtquote:Op donderdag 4 augustus 2005 21:41 schreef Martijn_77 het volgende:
Maar ik zal van het weekend wel even een fototje maken en posten.
Itoh heeft afzuigkappen voor motorloze afzuiging, met toch een motor erin. Deze zorgt voor een luchtgordijn om je fornuis heen. Minder luchtjes en versterkt de centrale afzuiging. Zit nu ook in mijn keuken, ze zijn echter niet zo goedkoop.quote:Op zondag 7 augustus 2005 13:01 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
Wij hebben datzelfde reglement in het huurcontract staan en we hebben een afzuigkap met koolstoffilter genomen, beste wat werkte maar met een lekkere motor alles naar buiten blazen werkt een stuk beter natuurlijk...
Door de dubbele wasbak... En ik zie een vaatwasser, geloof ik.quote:Op zondag 7 augustus 2005 21:49 schreef Martijn_77 het volgende:
Zoals beloofd de foto van mijn keuken met te weinig ruimte op het aanrecht
[afbeelding]
Links is alleen een afdruipgedeelte en rechts onder naast de spoelbak (achter het kersen houten kastje) zie je nog net het bedieningspaneel van de vaatwasser.quote:Op maandag 8 augustus 2005 07:03 schreef DennisMoore het volgende:
[..]
Door de dubbele wasbak... En ik zie een vaatwasser, geloof ik..
Ah jammer...quote:Op maandag 8 augustus 2005 15:28 schreef Pietverdriet het volgende:
Geen digitale camera, geen fotohost..
Ik wou dat ik zo'n keuken had! Mooi zegquote:Op zaterdag 6 augustus 2005 17:19 schreef Sjeen het volgende:
Zoals beloofd![]()
[afbeelding]
En onze messenset![]()
[afbeelding]
Nee, dat is een tomado waterkoker van de Blokker en dat ding doet precies wat het moet doen.quote:Op maandag 8 augustus 2005 14:50 schreef BBQ-kip het volgende:
En een Everglades waterkoker zie ik
Van de MediaMarkt
en nu ga je me heel lief vertelen waar je dat linker mes van het derder plaatje vandaan hebt! die zoek ik al jaren!quote:Op zondag 7 augustus 2005 08:50 schreef mirugai het volgende:
Ik woon nu in een huurhuis, maar wil binnenkort ergens anders naartoe (iets kopen ofzo). Dus ik steek nu nog geen geld in een goed fornuis e.d. Hier wat piccies van m'n 'hardware':
('t is wel een beetje een zooi nu)
[afbeelding]
[afbeelding]
en het belangrijkste, m'n hocho (japanse messen):
[afbeelding]
owkee, heel lief dan!!quote:Op dinsdag 9 augustus 2005 01:56 schreef karper het volgende:
[..]
en nu ga je me heel lief vertelen waar je dat linker mes van het derder plaatje vandaan hebt! die zoek ik al jaren!
gebruik je ze ook allemaal? schitterende set trouwens.quote:Op dinsdag 9 augustus 2005 11:47 schreef mirugai het volgende:
[..]
owkee, heel lief dan!!![]()
Je bedoelt de usuba? Die heb ik gekregen tijdens m'n sushi opleiding. Hier in NL kun je een usuba vinden bij http://www.knivesandtools.com/nl/searchresults.htm?query=usuba. Al vind ik 165 euro voor een kazumi usuba wel veel. Ik zou 't in Duitsland proberen bij http://www.japanmesser.de/ oid.
[afbeelding]
Ter info: de messen op de bovenste plank (van links naar rechts)
honesuki - uitbeenmes
gyoto - westers kookmes (masahiro)
gyoto - westers kookmes (global)
chinees mes
2x Zwilling messen
(onderste plank)
usuba - groentenmes
nagiri - groentenmes (dubbelzijdig geslepen)
deba - visfileermes
deba - visfileermes
yanagi - sashimi mes (30 cm global)
yanagi - sashimi mes, kazumi (27 cm)
sorry voor het uitlokken van een semi-offtopic reactie.quote:Op dinsdag 9 augustus 2005 19:39 schreef mirugai het volgende:
Beetje OT misschien...
Het meeste gebruik ik de koksmessen, voor normaal gebruik zijn die het handigste en ze zijn van Japans rvs. Voor het uitbenen van kip e.d. is de honesuki heel praktisch. De Deba's gebruik ik altijd voor het fileren van vis, maar die zijn net als de usuba, nakiri en yanagi van carbonstaal dus die roesten nogal en vergen veel onderhoud.
De usuba gebruik ik nog nauwelijks. Het is handig voor katsuramuki (een snijtechniek waarbij je flinterdunne repen uit wortels e.d. snijdt), maar zoals gezegd roest ie behoorlijk snel en het is geen topkwaliteit, dus je moet 'm vaak slijpen met japanse waterstenen. Voor het nauwkeurig snijden van groenten gebruik ik dan liever de nakiri, die van veel betere kwaliteit is (beter staal, handgesmeed). Voor sashimi en sushi gebruik ik bijna alleen de yanagi, ook voor het snijden van groenten en katsuramuki, omdat het wisselen van messen niet zo handig is en het sneller werken is. De global yanagi is lekker lang, maar de 'goedkopere' klassieke kazumi yanagi ligt beter in de hand vind ik, dus die gebruik ik wat vaker. De overige messen heb ik al vele jaren, maar tegenwoordig hangen ze er alleen maar...
't maakt mij niet uit, maar misschien dat anderen zich eraan storen ofzo.quote:Op dinsdag 9 augustus 2005 19:43 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
sorry voor het uitlokken van een semi-offtopic reactie.
er is een messen topic.quote:Op dinsdag 9 augustus 2005 20:04 schreef mirugai het volgende:
[..]
't maakt mij niet uit, maar misschien dat anderen zich eraan storen ofzo.
Misschien een koksmessentopicje openen?
Heb je daar een link van?quote:
dit had gekund idd , maar dan hadden we een dikkere plank moeten hebben waar we gaten in konden boren om de elektriciteit inte verwerken en dan ook nog een keer inbouwstopcontacten moeten hebben voor het mooie....:)quote:Op zondag 7 augustus 2005 02:03 schreef dutch-mamma het volgende:
[..]
Ook dat hebben jullie niet eens zo beroerd aangepakt.
Ideetje (ik weet niet of het kan, ben eenqua doe-het-zelven) is misschien om de leidingen & stopcontacten aan de onderkant v.d. plank te doen?
Je had ook een normale plank met een schotje aan de voorkant kunnen gebruiken, zodat het (mits goed afgewerktquote:Op dinsdag 9 augustus 2005 23:04 schreef prupke het volgende:
[..]
dit had gekund idd , maar dan hadden we een dikkere plank moeten hebben waar we gaten in konden boren om de elektriciteit inte verwerken en dan ook nog een keer inbouwstopcontacten moeten hebben voor het mooie....:)
En dat had gekunnen maar ons budget lag ff wat laag om dit alles te realiseren
de diepte van de plank en de hoogte van de stopcontacten is op zo'n manier dat je nouwelijks tegen de stopcontacten aan kijkt. (mits je ongeveer 180 of groter bent)quote:Op woensdag 10 augustus 2005 21:49 schreef the_disheaver het volgende:
[..]
Je had ook een normale plank met een schotje aan de voorkant kunnen gebruiken, zodat het (mits goed afgewerkt) net lijkt dat het een dikke plank is, en dan stopcontancten eronder gooien. Maar dan zul je altijd een best wel dikke plank (voorschotje) moeten hebben, en volgens mij zal dat niet echt mooi lijken...
Wauw, schitterend!! Volgens mij is ie echt gloednieuw.quote:Op woensdag 10 augustus 2005 22:50 schreef nlg het volgende:
Leuk topic!
Mijn kleine juweeltje:
[afbeelding]
[afbeelding]
[afbeelding]
(ok, moet hier en daar nog wat gebeuren, maar de keuken staat)
Thanx!quote:Op woensdag 10 augustus 2005 22:54 schreef Annemiek78 het volgende:
[..]
Wauw, schitterend!! Volgens mij is ie echt gloednieuw.
Heb je hem zelf gezet? Waar heb je hem gekocht?
Echt een juweeltje, zoals je zelf zegt. Hele praktische indeling lijkt me zo!!
Ik heb ook ongeveer zo'n L-vorm, 1 maatje kleiner vanwege de enkele spoelbak. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de L-vorm niet echt efficient vind werken. Het kastje dat net tot in die hoek doorloopt, dat is van binnen net een bermuda-driehoek. Ik heb net te korte armpjes, denk ikquote:Op zondag 7 augustus 2005 21:49 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Zoals beloofd de foto van mijn keuken met te weinig ruimte op het aanrecht
[afbeelding]
Niks mis mee!!!quote:Op maandag 8 augustus 2005 19:19 schreef Little_Angel het volgende:
[..]
Ik wou dat ik zo'n keuken had! Mooi zeg.
Ik heb overigens een gewoon keukentje, zoals in de meeste huurhuizen:
[afbeelding].
Je bedoelt, een aparte vriezer in de keuken? Ja, dat zou ideaal zijn!quote:Op maandag 8 augustus 2005 22:15 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Ik zou ook wel een grotere koelkast en een vriezer willen hebben in de keuken. Kan die in de schuur weg.
quote:Op dinsdag 9 augustus 2005 17:44 schreef BBQ-kip het volgende:
Lekkere keuken toch
al vind ik die lucky bamboo wel heel gruwelijk... sorry
Snap ikquote:Op dinsdag 9 augustus 2005 23:04 schreef prupke het volgende:
[..]
dit had gekund idd , maar dan hadden we een dikkere plank moeten hebben waar we gaten in konden boren om de elektriciteit inte verwerken en dan ook nog een keer inbouwstopcontacten moeten hebben voor het mooie....:)
En dat had gekunnen maar ons budget lag ff wat laag om dit alles te realiseren
Dat kan ik me voorstellen!!!quote:Op woensdag 10 augustus 2005 23:00 schreef nlg het volgende:
[..]
Thanx!
In mei verhuisd (naar nieuwbouwwoning), dus nog gloednieuw inderdaad. Gekocht bij Brugman, wel eigen indeling. Ook laten plaatsen door Brugman.
Ben er errrrrrrrrrrrrg blij mee!![]()
NEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!quote:Op donderdag 11 augustus 2005 02:42 schreef dutch-mamma het volgende:
[..]
![]()
Ik heb een heel nest van die dingen in de keuken...! En reken maar dat die met me meeverhuizen!!!
Zou ik ook zijn, ja! Ziet er mooi uitquote:Op woensdag 10 augustus 2005 23:00 schreef nlg het volgende:
[..]
Thanx!
In mei verhuisd (naar nieuwbouwwoning), dus nog gloednieuw inderdaad. Gekocht bij Brugman, wel eigen indeling. Ook laten plaatsen door Brugman.
Ben er errrrrrrrrrrrrg blij mee!![]()
Ja dat bedoel ikquote:Op donderdag 11 augustus 2005 02:41 schreef dutch-mamma het volgende:
Je bedoelt, een aparte vriezer in de keuken? Ja, dat zou ideaal zijn!
Heel herkenbaar heb ik nu ookquote:Op donderdag 11 augustus 2005 02:41 schreef dutch-mamma het volgende:
Ik heb altijd al een vrieskist in de schuur gehad, het is ideaal, zo'n ding, maar wat minder als je laat ondekt dat er nog dringend brood uit moet, of zo, en je hebt je nachtkleding al aan
Klopt Dutch mamma. Die hoekkasten zijn 90 breed en die staan met een stelmaat van 115 breed.quote:Op donderdag 11 augustus 2005 02:32 schreef dutch-mamma het volgende:
[..]
Ik heb ook ongeveer zo'n L-vorm, 1 maatje kleiner vanwege de enkele spoelbak. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de L-vorm niet echt efficient vind werken. Het kastje dat net tot in die hoek doorloopt, dat is van binnen net een bermuda-driehoek. Ik heb net te korte armpjes, denk ik
Op het aanrecht staat, net in die L-hoek, de Senseo, maar ik heb (gevoeldmatig) toch sterk een idee dat die hoek van die L loze ruimte is...
Kan het niet goed onder woorden brengen...![]()
Wow zeg!quote:Op zaterdag 6 augustus 2005 17:19 schreef Sjeen het volgende:
Zoals beloofd![]()
[afbeelding]
En onze messenset![]()
[afbeelding]
quote:Op zondag 7 augustus 2005 18:34 schreef ondeugend het volgende:
Mijn keuken met orginele items uit 1922.....
[[url=http://img208.imageshack.us/img208/9750/keuken10ws.th.jpg]afbeelding][/URL]
[[url=http://img208.imageshack.us/img208/1782/schouw2lf.th.jpg]afbeelding][/URL]
[[url=http://img208.imageshack.us/img208/2410/vitrinekast7jr.th.jpg]afbeelding][/URL]
Koelkast staat in de bijkeuken omdat die er niet in past.
Zo en nu pannekoeken bakken.
Die kasten zijn onder dus niet zo diep. Ik durf te wedden dat jullie achter die draaiplateau's ook gewoon loze ruimte hebben. Die draaibodems zijn inderdaad wel erg handig, je hebt ze ook wel met legplanken, maar dat is niet praktisch inderdaad.quote:Op donderdag 11 augustus 2005 20:57 schreef Razztwizzle het volgende:
Kan die "loze ruimte" niet gewoon opgelost worden met hoekkastjes met van die draairekjes erin? Die hebben wij voor de pannen en boven voor het broodbeleg enzoDan heb je toch je hele hoek benut.
Ik bedoel het eigenlijk anders.quote:Op donderdag 11 augustus 2005 20:27 schreef Annemiek78 het volgende:
[..]
Klopt Dutch mamma. Die hoekkasten zijn 90 breed en die staan met een stelmaat van 115 breed.
In de hoek zit dus inderdaad 25 cm loze ruimte.. Maar dat is echt normaal. Is nodig om de keuken goed te kunnen stellen. (Ik werk in de keukenbranche op de klantenservice)
Heel veel klanten van ons bellen idd op met de vraag over de loze ruimte, het word met een hoekpasstuk netjes afgewerkt. Maar schept idd wel eens wat onduidelijkheid.
Hm, ja, nou je het zegt, dat heb ik wel eens op tv gezien!quote:Op donderdag 11 augustus 2005 20:57 schreef Razztwizzle het volgende:
Kan die "loze ruimte" niet gewoon opgelost worden met hoekkastjes met van die draairekjes erin? Die hebben wij voor de pannen en boven voor het broodbeleg enzoDan heb je toch je hele hoek benut.
Daarom zit er in dat soort kasten ook meestal caroussel-draaibodems. Zodat je achterin ook spullen kwijt kan. Je hebt ook een heel ander systeem (heel apart) dat heet een magic corner. Dan trek je ook met het open van de deur een heel systeem naar buiten.. Is heel moelijk uitleggen, heb er ook geen foto van (ja op mijn werk.. maar daar ben ik voorlopig nog niet)quote:Op zondag 14 augustus 2005 00:53 schreef dutch-mamma het volgende:
[..]
Ik bedoel het eigenlijk anders.
Het is (ow, hoe leg ik dat uit...) een dubbele keukenkast, zeg maar, maar dan met 1 deurtje. Je moet dus nogal slangemens zijn om iets te pakken dat helemaal aan de deur-loze kant terecht is gekomen. Of je halve kastje leegpakken... Dat vind ik zo lastig...
Oke, het is weer iemand gelukt om mij stik jaloers te maken,quote:Op woensdag 10 augustus 2005 22:50 schreef nlg het volgende:
Leuk topic!
Mijn kleine juweeltje:
[afbeelding]
[afbeelding]
[afbeelding]
(ok, moet hier en daar nog wat gebeuren, maar de keuken staat)
idd, en dan een superdure keuken hebben en alleen de magnetron gebruiken....quote:Op zondag 14 augustus 2005 15:30 schreef Pietverdriet het volgende:
Vriendje van me verkoopt keukens, design enzo, als ik de prijzen soms zie, dan denk ik, mijn god, daar kan je 10 jaar lang voor uit eten.
het is pas erg als ze ook allerlei superdeluxe apparatuur in huis hebben en daar niks mee doen, als mensen geld willen uitgeven aan design vind ik dat best maar laat niet de mooiste stoomovens inbouwen als je er toch niks mee doet.quote:Op zondag 14 augustus 2005 15:39 schreef Pietverdriet het volgende:
Je zou de mensen de kost moeten geven die kapitalen aan een keuken hebben uitgegeven maar voor wie koken een paar pakjes openmaken is.
Geweldig he?quote:Op zondag 14 augustus 2005 15:41 schreef Chielus het volgende:
[..]
het is pas erg als ze ook allerlei superdeluxe apparatuur in huis hebben en daar niks mee doen, als mensen geld willen uitgeven aan design vind ik dat best maar laat niet de mooiste stoomovens inbouwen als je er toch niks mee doet.
Ach ja, als mensen duizenden euro's in keukenkastjes en kookplaten stoppen, dan is het niet onbegrijpelijk dat ze ook nog honderden euro's in mooie blinkende apparaten stoppen. Ben wel 'ns in kookpunt in Rotterdam geweest en daar verkopen ze spul van boretti, smeg en alles superprofessioneel en in verchroomd roestvrijstaal ... gewoon voor particulieren dus. Je krijgt daar haast de indruk dat je dat spul moet hebben om een beetje te kunnen koken.quote:Op zondag 14 augustus 2005 15:48 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Geweldig he?
Een goeie steamer is heel fijn hoor, maar een beetje met een kanon op een mug schieten als je gewoon thuis kookt. Een pan met wat water en een vergiet en je kan je broccolie ook stomen.
Van mij mag iedereen er tonnen aan uitgeven, maar ik heb vaak de indruk dat men kunde wil kopen, geld in apparaten steken voor wat men niet in de vingers heeft.
Pah, probeer maar eens aan een stuk vlees te komen wat niet portiegewijs gesneden is, das een witte raaf in de Nederlandse supermarkt.quote:Op zondag 14 augustus 2005 16:12 schreef mirugai het volgende:
[..]
Ach ja, als mensen duizenden euro's in keukenkastjes en kookplaten stoppen, dan is het niet onbegrijpelijk dat ze ook nog honderden euro's in mooie blinkende apparaten stoppen. Ben wel 'ns in kookpunt in Rotterdam geweest en daar verkopen ze spul van boretti, smeg en alles superprofessioneel en in verchroomd roestvrijstaal ... gewoon voor particulieren dus. Je krijgt daar haast de indruk dat je dat spul moet hebben om een beetje te kunnen koken.
Doet me denken aan een collega van me: koopt een idioot dure keuken, maar als ie naar de supermarkt gaat koopt ie wel alles voorgesneden, want zelf vlees snijden bijvoorbeeld is teveel moeite...
Ach ja zolang je het hoognodige maar hebt. Een goed gasfornuis en een goede oven. Als het er dan een beetje leuk uit ziet is dat ook mooi meegenomen.quote:Op zondag 14 augustus 2005 16:12 schreef mirugai het volgende:
[..]
Ach ja, als mensen duizenden euro's in keukenkastjes en kookplaten stoppen, dan is het niet onbegrijpelijk dat ze ook nog honderden euro's in mooie blinkende apparaten stoppen. Ben wel 'ns in kookpunt in Rotterdam geweest en daar verkopen ze spul van boretti, smeg en alles superprofessioneel en in verchroomd roestvrijstaal ... gewoon voor particulieren dus. Je krijgt daar haast de indruk dat je dat spul moet hebben om een beetje te kunnen koken.
Doet me denken aan een collega van me: koopt een idioot dure keuken, maar als ie naar de supermarkt gaat koopt ie wel alles voorgesneden, want zelf vlees snijden bijvoorbeeld is teveel moeite...
Ziet er een stuk beter uit!!!quote:Op zondag 14 augustus 2005 14:16 schreef Razztwizzle het volgende:
[afbeelding]
[afbeelding]
Dit is zo'n voorbeeld van een magic corner.
Lijkt erop dat je eerst het voorste gedeelte van een kastje eruit kan trekken, en dan het gedeelte waar je heel moeilijk bijkan ook naar voren kan schuiven.
Ziet er wel handig uit!
Ik vond mijn Leiffheitt van de Blokker al zo chic...!quote:Op zondag 14 augustus 2005 16:22 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Pah, probeer maar eens aan een stuk vlees te komen wat niet portiegewijs gesneden is, das een witte raaf in de Nederlandse supermarkt.
Maar goed, Ik hoorde eens iemand in zo een design zaak vragen naar een design blikopener, dat somt het wel zo een beetje op.
@ NLG: Mooie keuken...hoe zit de afvoer van de zuigkap verwerkt? Mechanisch zeker?quote:Op woensdag 10 augustus 2005 22:50 schreef nlg het volgende:
Leuk topic!
Mijn kleine juweeltje:
[afbeelding]
[afbeelding]
[afbeelding]
(ok, moet hier en daar nog wat gebeuren, maar de keuken staat)
Ik snap die mensen niet. Ik heb straks weliswaar zo'n dure designkeuken (arclinea). Maar reken maardat ik me helemaal suf ga koken in dat ding. (dat doe ik nu overigens ook in mijn eenvoudige standaardkeuken hoor!) Ik zou me vreselijk bezwaard voelen als dat ding alleenmaar mooi staat te wezen, maar niet als een echte keuken gebruikt wordt!quote:Op zondag 14 augustus 2005 15:39 schreef Pietverdriet het volgende:
Je zou de mensen de kost moeten geven die kapitalen aan een keuken hebben uitgegeven maar voor wie koken een paar pakjes openmaken is.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |