Weet je het zeker?quote:Op vrijdag 1 juli 2005 16:20 schreef BBQ-kip het volgende:
Oh wij eten vanavond na 3 keer uitstellen eindelijk de moussaka
of bbqquote:Op vrijdag 1 juli 2005 16:16 schreef MissyMirjaM het volgende:
strikjes pasta met een saus met ananas en gember, met stukjes ananas en kipe rdoor, en misschien mik ik er ookwel wat cherry tomaatjes door
Thaisquote:Op vrijdag 1 juli 2005 16:22 schreef clauwheee het volgende:
Ik heb nog geen idee wat we vanavond gaan eten...
Oeeeee, je bent me aan het verleiden!quote:
Het is trouwens een frietje stoofvlees geworden met Jopiesaus en een fricandel specquote:Op vrijdag 1 juli 2005 17:04 schreef edje34 het volgende:
Broodje warm vlees
en was het lekker??quote:
Zijn griekse wraps geworden... Met een salade en knoflookdip... (ja pak van Knorr)quote:
Uitgeprintquote:Op zaterdag 2 juli 2005 17:35 schreef edje34 het volgende:
Knoflook-korianderrijst
met kip
Benodigdheden
· 100 g shii-take paddestoelen
· 300 g kipfiletblokjes
· 800 g (oosters) roerbakgroentepakket
· Conimex Woksaus Knoflook Koriander
· Conimex Ketjap Asin
· 300 g witte rijst
· Conimex Wok Olie
· 4 teentjes knoflook
Bereiding
Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de rijst toe en kook deze in ca. 10 minuten gaar. Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 3 minuten laten staan.
Pel ondertussen de teentjes knoflook en snijd ze in dunne plakjes.
Maak de shii-takes zo nodig schoon (meestal is dat niet nodig) en snijd ze in vieren of plakjes.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheut olie toe en wok de plakjes knoflook snel lichtbruin. Schep ze uit de wok en laat ze op keukenpapier uitlekken.
Wok in de "knoflook"olie de kipblokjes en de roerbakgroenten 8 minuten. Wok dan de shii-take 2 minuten mee. Schep de hete rijst en de woksaus naar smaak (ca. 8 eetlepels) erdoor en wok het geheel nog heel even.
Schep de plakjes knoflook erdoor.
Verdeel de knoflook-korianderrijst met kip over 4 kommen of borden.
Eet smakelijk
quote:Op zaterdag 2 juli 2005 19:07 schreef --Christiaan-- het volgende:
Wederom barbeknoei
quote:Op zondag 3 juli 2005 13:39 schreef DuchessX het volgende:
Wraps met daarin in ieder geval ui, paprika, sla, verse knoflook, mango-chutney en..?
Geen idee...quote:Op zondag 3 juli 2005 18:48 schreef danni het volgende:
Hoe de fok maak je een clickable image met ImageShack ?????
dank jequote:Op zondag 3 juli 2005 18:59 schreef Oblivion het volgende:
[..]
Geen idee...![]()
Gebruik altijd photobucket!![]()
[afbeelding]
quote:Op zondag 3 juli 2005 20:59 schreef kissa het volgende:
Gebakken aardappelen met een bal gehakt en appelmoes. En aardbeien met ijs toe![]()
Hooe smaakte dat?? Klinkt heel erg lekker!!quote:Op maandag 4 juli 2005 18:09 schreef jessie het volgende:
In de oven staat nu ; courgette, met rode en gele paprika,gekruide aardappelschijfjes, uien, kabeljauwfile tomaat en een dressing van olijfolie met knoflook.
Het ruikt in ieder geval erg lekker.
Dat word bestellen dan maarquote:Op dinsdag 5 juli 2005 08:30 schreef Fuente het volgende:
Gisteren was het chicken 2night met kippevleugels, vandaag nog geen idee, want ik moet vanavond werken
quote:
laat wat lekkers halenquote:Op dinsdag 5 juli 2005 14:50 schreef pyl het volgende:
[..]
![]()
Ik moet vergaderen tijdens het eten, of eten tijdens het vergaderen.......![]()
Zou knap lullig zijn........de vergadering is in een restaurant..........quote:
quote:Op dinsdag 5 juli 2005 14:55 schreef pyl het volgende:
[..]
Zou knap lullig zijn........de vergadering is in een restaurant..........![]()
quote:
Ik weet niet beterquote:Op dinsdag 5 juli 2005 18:44 schreef BBQ-kip het volgende:
Restje kofta, paardenbiefstukje en Italiaans stokbrood (goddelijke lekker!)
Jammie!
SHE: low carb eten is toch prima te doen? Kun je heerlijke dingen mee maken
Ik haat Atkinsquote:Op dinsdag 5 juli 2005 19:25 schreef BBQ-kip het volgende:
Ik heb een half jaar Atkins gedaan, beviel echt goed, maar ben en blijf toch zwak wat betreft brood enzo... dat vind ik gewoon echt té lekker...
Als je Indonesische schotels wilt maken en je wil je eten wat dikker maken of binden kun je trouwens prima gemalen kemirienoten gebruiken, is in de vorm van pasta in een pot te koop bij de toko en de betere supermarkt. Staat ook wel bekend onder de naam "candlenuts".
Misschien kende je het al, maar zo niet, dan nu wel
quote:
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |