foto?quote:Op donderdag 23 juni 2005 15:23 schreef appelsientje het volgende:
[..]
Nu heb ik ff pauze
Zo heb trouwens net de nieuwe stagiaire gezien.....Jammer alleen dat ze pas half Augustus komt en dat ik dan bijna weg ben...
Ik had mijn telefoon al klaar... maar ze ging net weg..quote:Op donderdag 23 juni 2005 15:25 schreef rubbereend het volgende:
eenden
[..]
foto?
k ga maar eens douchen al denk k dat k net zo bezweet er weer onderuit kom
quote:Op donderdag 23 juni 2005 15:26 schreef tong80 het volgende:
Peking Eend.
Middelen.
Voor 4 personen
1 Eend
2 eetlepels Wijn
2 eetlepels honing.
1 prei
halve eetlepel zwarte peper
1 eetlepel zout.
1 flink stuk gember
1 eetlepel sojasaus
Slaolie of andere frituurolie
Voorbereiding
Attentie Niet direkt te bereiden. Eerst marineren. Volg instrukties...
Eend goed schoonmaken en drogen.
inwrijven met de zwarte peper zout en wijn.
De gember in plakjes snijden en zo ook de prei.
Gember en prei in de buikopening van de eend stoppen....
In een oven lichtbruin bakken. Ongeveer 45 minuten.
Dan op een schaal de nog warme eend insmeren met honing.
1 paar uur laten indrogen.
Bereiding.
Daarna in hete olie de eend geheel knapperig bakken.
Laten uitlekken.
De Eend geheel of in stukjes op een grote schaal serveren.
Met rijst of chinese pannekoeken te verorberen.
TIP
Ook klaar te maken in combinatie met Ananas.
Smakkelijk eten
Ik krijg honger... ff kijken wat ik vanavond eigenlijk ga eten....quote:Op donderdag 23 juni 2005 15:26 schreef tong80 het volgende:
Peking Eend.
Middelen.
Voor 4 personen
1 Eend
2 eetlepels Wijn
2 eetlepels honing.
1 prei
halve eetlepel zwarte peper
1 eetlepel zout.
1 flink stuk gember
1 eetlepel sojasaus
Slaolie of andere frituurolie
Voorbereiding
Attentie Niet direkt te bereiden. Eerst marineren. Volg instrukties...
Eend goed schoonmaken en drogen.
inwrijven met de zwarte peper zout en wijn.
De gember in plakjes snijden en zo ook de prei.
Gember en prei in de buikopening van de eend stoppen....
In een oven lichtbruin bakken. Ongeveer 45 minuten.
Dan op een schaal de nog warme eend insmeren met honing.
1 paar uur laten indrogen.
Bereiding.
Daarna in hete olie de eend geheel knapperig bakken.
Laten uitlekken.
De Eend geheel of in stukjes op een grote schaal serveren.
Met rijst of chinese pannekoeken te verorberen.
TIP
Ook klaar te maken in combinatie met Ananas.
Smakkelijk eten
Tsk Tsk Sientje .... you horndogquote:Op donderdag 23 juni 2005 15:27 schreef appelsientje het volgende:
[..]
Ik had mijn telefoon al klaar... maar ze ging net weg..
Ik kijk uit naar Augustus
Hij smaakt anders erg lekkerquote:
quote:Eend met whiskey
Ingrediënten:
(6 personen)
Eend van ongeveer 5kg.
2 grote flessen scotch whiskey (> 1 liter).
spekreepjes.
1 fles olijfolie.
zout en peper.
Bereiding:
Koop een eend van ongeveer 5kg voor 6 personen, twee grote flessen scotch whiskey, spekreepjes en een fles olijfolie.
De eend larderen met het spek en de binnenkant inwrijven met zout en peper. De oven ongeveer 10 minuten voorverwarmen op 180 graden. Een longdrinkglas voor de helft vullen met whiskey. De whiskey opdrinken gedurende het opwarmen van de oven. De eend op de muur . . . vuurvaste schotel leggen en een tweede glas whiskey inschenken. Het tweede glas whiskey opdrinken en de eend in de oven plaatsen. Na 20 minuten de oven op 200 graden zetten en twee blazen bullen met bwhiskey. De klazen opdlinken en de scherven van et ielste klas oplaapen. Nog een aalf klas in-sjenke en opdlinke. Na en nalff uul de hoven opedoen om deent te sjekke.
Blantwondezalf in de padkamer ganaale en oep de povekand van de rinkeland doen.
Denove nesjot geve. Twi glose insjenke ven de twie glose biskitmiddelste glas opsoepe. De nove opedoen na dieste bles bieske leegies, en de sjotel vastpakke. De blandwondesalf op de binnekand van de twiejande doen en deent oeprape. Dander glasse bisski oepdrinke. Deent nogis oeprape en met nen nantdoek de blandwondezalf van deent vege. Zen ande ontvette me bissky en den salf kier oeprape. Tkapot glos opvege en dent terug inden ove zite. Deent oprape en den ove opendoen.
De twiede fles bisski opedoen en oeprape va de keukebkoor. Opstaan van de bloer entvettig spek onder dekas vege. Nogis oepstaan va de bloer en dan tochma blieve zitte. De blas op de grond sette. Ban de teut dlinke, de klaze zen oep of kapot. Den ove afsette, doege toedoen en deniele nach ronke.
De volgende late voormiddag de eend aansnijden met het zilveren feestbestek en degusteren met citroen en mayonaise. De hele namiddag en de vroege avond de rotzooi in de keuken opruimen en de muren en plafond afwassen. De twee lege flessen naar de glasbak brengen en op de terugweg paracetamol en maagtabletten kopen
quote:
Ik keek stoer naar haar en maakte een leuk grapjequote:Op donderdag 23 juni 2005 15:33 schreef -Vaduz- het volgende:
Heb je al sjans Sientje?
met zo'n kop ga je het nooit reddenquote:Op donderdag 23 juni 2005 15:34 schreef appelsientje het volgende:
[..]
Ik keek stoer naar haar en maakte een leuk grapje... denk je dat ik nu een kans maar
En bood haar wat te drinken aan....![]()
prr
Mijn haar zit op dit moment echt zoquote:Op donderdag 23 juni 2005 15:37 schreef Lionheaad het volgende:
[..]
met zo'n kop ga je het nooit redden
[afbeelding]
![]()
![]()
![]()
quote:Op donderdag 23 juni 2005 15:37 schreef Lionheaad het volgende:
[..]
met zo'n kop ga je het nooit redden
[afbeelding]
![]()
![]()
![]()
Met dit weer kan je ook maar het beste uit de zon blijven.quote:
Boodschappen alweer gedaan??quote:Op donderdag 23 juni 2005 15:51 schreef golfer het volgende:
[..]
Met dit weer kan je ook maar het beste uit de zon blijven.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |