abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 12 januari 2006 @ 20:11:20 #201
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33986437
quote:
Op donderdag 12 januari 2006 20:02 schreef Bluezz het volgende:

[..]


[..]

Je bent geweldig Bluezz!!
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  donderdag 12 januari 2006 @ 23:21:44 #202
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_33996113
Had tot nu toe nog nooit van Monagasque sauce gehoord.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_34006892
lekker bij koud buffet ed

bedankt voor het recept!!
pi_34007331
quote:
Op donderdag 12 januari 2006 23:21 schreef Pietverdriet het volgende:
Had tot nu toe nog nooit van Monagasque sauce gehoord.
Ik ook niet
  vrijdag 13 januari 2006 @ 11:39:26 #205
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_34007579
quote:
Op donderdag 12 januari 2006 20:10 schreef Bluezz het volgende:
Mss bedoelen ze sambal
of ketjap?
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_34007609
quote:
Op vrijdag 13 januari 2006 11:39 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

of ketjap?
ja das echt pittig
Dirty...
  vrijdag 13 januari 2006 @ 11:40:55 #207
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_34007626
quote:
Op vrijdag 13 januari 2006 11:40 schreef AHLY-ALU het volgende:

[..]

ja das echt pittig
niet alleen scherp is pittig. ketjap heeft wel iets pittigs, zeker in een subtiel recept.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_34197270
Piet,

Kun je mij vertellen of je wel eens flan hebt gemaakt en zo ja, hoe je dat dan hebt gemaakt?
  woensdag 18 januari 2006 @ 13:38:03 #209
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_34198275
En hoe maak je eigenlijk portsaus?
  woensdag 18 januari 2006 @ 14:01:00 #210
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_34199140
quote:
Op woensdag 18 januari 2006 13:12 schreef Atnuk het volgende:
Piet,

Kun je mij vertellen of je wel eens flan hebt gemaakt en zo ja, hoe je dat dan hebt gemaakt?
Ja, flan maak ik regelmatig, eieren, melk, suiker en een smaakmaker (verhoudingen 3 Eieren
250 ml Melk 8 EL suiker) Je kan als smaakmaker bv vanille toevoegen, of wat anders, bv frambozen, of sinaasappelfilets..

Je kan een saus (vruchtensaus, caramelsaus) in het vormpje doen waar je het ei-melk-suiker mengsel in doet, dan doe je eerst de saus erin, en dan het mengsel. De vormpjes (timbaaltjes) zet je dan in een ovenschaal met water, en dat in de oven op 175 graden tot gaar.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 18 januari 2006 @ 14:03:56 #211
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_34199248
quote:
Op woensdag 18 januari 2006 13:38 schreef SiGNe het volgende:
En hoe maak je eigenlijk portsaus?
Easy.
Port koken, wat room erbij, beetje fond, zout, peper, drupje tabasco, drupje of 2 worchester sauce, binden met een roux.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_34233156
bedankt piet,

dit weekend eens een lekker toetje maken

  donderdag 19 januari 2006 @ 14:07:06 #213
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_34239842
Ok. Ik heb in een vlaag van verstandsverbijstering een netje spruitjes gekocht.

Iemand tips hoe je die klaar moet maken?
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
  donderdag 19 januari 2006 @ 14:37:50 #214
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_34240960
quote:
Op donderdag 19 januari 2006 14:07 schreef XcUZ_Me het volgende:
Ok. Ik heb in een vlaag van verstandsverbijstering een netje spruitjes gekocht.

Iemand tips hoe je die klaar moet maken?
het kontje eraf snijden (waar ze aan de plant zaten) en eventueel de buitenste blaadjes van de spruit verwijderen.
Koken tot gaar (afhankelijk van je smaak korter of langer, richttijd minuut of 15)
Nu kan je ze verder op smaak brengen zoals jij dat wil, ik zelf vind een kneep citroensap en een kluit boter (boter is geen margarine) het lekkerst, omdat je dan de smaak van de dingen zelf goed proeft.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 19 januari 2006 @ 14:40:58 #215
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_34241073
Bedankt Piet! Ga het eens proberen vanavond
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
  donderdag 19 januari 2006 @ 17:10:53 #216
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_34246230
quote:
Op donderdag 19 januari 2006 14:37 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

het kontje eraf snijden (waar ze aan de plant zaten) en eventueel de buitenste blaadjes van de spruit verwijderen.
Koken tot gaar (afhankelijk van je smaak korter of langer, richttijd minuut of 15)
Nu kan je ze verder op smaak brengen zoals jij dat wil, ik zelf vind een kneep citroensap en een kluit boter (boter is geen margarine) het lekkerst, omdat je dan de smaak van de dingen zelf goed proeft.
geen kruisje in de bovenkant? doet m'n vriendin altijd, waarom weet ik niet.
  donderdag 19 januari 2006 @ 17:54:02 #217
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_34247730
quote:
Op donderdag 19 januari 2006 17:10 schreef SiGNe het volgende:

[..]

geen kruisje in de bovenkant? doet m'n vriendin altijd, waarom weet ik niet.
ach ja
Daarover het volgende verhaal.
Een jong echtpaar waren terug van huwelijksreis. Zij maakte hem de eerste warme maaltijd, een gebraden ham. Ze nam de ham en sneed daar een stuk af, en deed hem toen in de ovenschaal en zette hem in de oven. De man die nogal zuinig was vroeg haar waarom ze dat deed. Ze vertelde dat ze dat zo van haar moeder had geleerd. Maar waarom, wat is het nut ervan? vroeg hij..

De vrouw wist het niet en belde haar moeder, die vertelde dat zij het van haar moeder had geleerd.
Dus oma werd gebeld. Oma vertelde dat zij het ook niet wist, maar het hoorde zo, want haar moeder deed het ook al.
Overgrootmoeder werd gebeld.
Met een krakende stem zei het oude besje, ja ja, dat was de enige fucking manier waarop ik die ham in die kleine braadslee kon krijgen,...
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 19 januari 2006 @ 17:58:47 #218
35189 Troel
scherp en bot
pi_34247898
Ik heb het gevoel dat als je een kruisje in het kontje van het spruitje zet, dat ze sneller gaar zijn, maar dat kan ook bullshit zijn hoor.
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  donderdag 19 januari 2006 @ 18:24:45 #219
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_34248668
quote:
Op donderdag 19 januari 2006 17:58 schreef Troel het volgende:
Ik heb het gevoel dat als je een kruisje in het kontje van het spruitje zet, dat ze sneller gaar zijn, maar dat kan ook bullshit zijn hoor.
Als jij dat geloofd, moet je het vooral doen.
Ik heb het nooit objectief getest, hier rust een mooie taak.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 19 januari 2006 @ 18:36:24 #220
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_34249009
Nou, ik zal de helft van een kruisje voorzien en de andere helft niet. Dan kook ik ze een 15 à 20 mins en dan zullen we het beleven!
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
  donderdag 19 januari 2006 @ 18:44:26 #221
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_34249273
Hoeveel water moet erbij met het koken btw? Net zoveel als bij aardappeltjes, zo net onder? Of ruim water?
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
  donderdag 19 januari 2006 @ 18:54:50 #222
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_34249640
quote:
Op donderdag 19 januari 2006 17:54 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

ach ja
Daarover het volgende verhaal.
Een jong echtpaar waren terug van huwelijksreis. Zij maakte hem de eerste warme maaltijd, een gebraden ham. Ze nam de ham en sneed daar een stuk af, en deed hem toen in de ovenschaal en zette hem in de oven. De man die nogal zuinig was vroeg haar waarom ze dat deed. Ze vertelde dat ze dat zo van haar moeder had geleerd. Maar waarom, wat is het nut ervan? vroeg hij..

De vrouw wist het niet en belde haar moeder, die vertelde dat zij het van haar moeder had geleerd.
Dus oma werd gebeld. Oma vertelde dat zij het ook niet wist, maar het hoorde zo, want haar moeder deed het ook al.
Overgrootmoeder werd gebeld.
Met een krakende stem zei het oude besje, ja ja, dat was de enige fucking manier waarop ik die ham in die kleine braadslee kon krijgen,...
whehe
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  donderdag 19 januari 2006 @ 18:58:26 #223
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_34249777
quote:
Op donderdag 19 januari 2006 18:44 schreef XcUZ_Me het volgende:
Hoeveel water moet erbij met het koken btw? Net zoveel als bij aardappeltjes, zo net onder? Of ruim water?
net niet onder en deksel op de pan, als het kookt laag zetten dat het niet te hard en droog kookt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 19 januari 2006 @ 18:59:14 #224
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_34249808
quote:
Op donderdag 19 januari 2006 18:58 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

net niet onder en deksel op de pan, als het kookt laag zetten dat het niet te hard en droog kookt.
Ok! Ik ga ze nu schillen!

Ben benieuwd
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
  vrijdag 20 januari 2006 @ 00:45:05 #225
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_34264558
Kruisje aan de bovenkant

Dat zijn dus van die kut geintjes, voor net nieuwe stagaires, zo hebben we ooit iemand een uur laten zoeken naar de gele paprikapoeder, hebben we iemand de HELE stad doorgestuurd op zoek naar de uitgeleende doperwtenvuller (alle restaurants in de stad kennen dat spelletje en spelen het allemaal mee, zo gaat de betreffende persoon van het ene restaurant naar het andere), en de topper was nog de dodo die 2 levende kreeften in de stromende regen heeft uitgelaten (stikdonker, zeikregen), toen kwam de maitre/eigenaar aangereden in zijn auto, die werd helemaal witheet, rende op de knul af en gaf die 2 kreeften een schop zodat ze aan de andere kant van de tuin lagen, die dodo wist niet was hij meemaakte, en zat net niet jankend bij te komen in de keuken
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_34264640
quote:
Op vrijdag 20 januari 2006 00:45 schreef Euc- het volgende:
en de topper was nog de dodo die 2 levende kreeften in de stromende regen heeft uitgelaten (stikdonker, zeikregen), toen kwam de maitre/eigenaar aangereden in zijn auto, die werd helemaal witheet, rende op de knul af en gaf die 2 kreeften een schop zodat ze aan de andere kant van de tuin lagen, die dodo wist niet was hij meemaakte, en zat net niet jankend bij te komen in de keuken
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 20 januari 2006 @ 08:03:03 #227
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_34268401
Oja, zal ook even vertellen hoe het afgelopen is

Spruitjes waren helemaal goed gelukt, maar m'n vriend en ik zijn er wederom achtergekomen dat we die dingen toch écht niet lekker vinden

Helaas dus!

Overigens geen verschil tussen de wel en niet ingekruisde spruitjes weten te proeven. Dus volgens mij heeft dat inderdaad geen nut.
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
  vrijdag 20 januari 2006 @ 08:06:21 #228
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_34268421
dodo=walgvogel.

het schijnt dat het niet uitmaakte voor de mannen van de 'kaap de goede hoop' hoe lang ze het beest kookten. hij bleef heel erg vies smaken.
is dát de reden dat het beest is uitgestorven, of is dat juist geen reden dat het beest er niet meer is?

that's the question.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  vrijdag 20 januari 2006 @ 08:52:49 #229
83951 rashudo
project 2501
pi_34268842
Kreeften uitlaten..
Their eyes opaque.
pi_34269051
Oh wat erg euc
pi_34269193
quote:
het schijnt dat het niet uitmaakte voor de mannen van de 'kaap de goede hoop' hoe lang ze het beest kookten. hij bleef heel erg vies smaken.
is dát de reden dat het beest is uitgestorven, of is dat juist geen reden dat het beest er niet meer is?

that's the question.
Het schijnt dat onze voorouders zo baalden van het feit dat het beest naar hun idee nutteloos was dat ze hebben uitgeroeid. Naar mijn weten zijn de Nederlanders het enige volk dat bewust genocide op een complete diersoort heeft uitgevoerd.
Maar ik heb em niet helemaal scherp, lees Boudewijn Buch er eens op na!
pi_34271889
kan ik glazen zondermeer 20 minuten in een oven zetten van 180 gr??
  vrijdag 20 januari 2006 @ 11:34:32 #233
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_34272358
quote:
Op vrijdag 20 januari 2006 11:20 schreef Atnuk het volgende:
kan ik glazen zondermeer 20 minuten in een oven zetten van 180 gr??
Je kan het doen, maar waarom zou je dat willen? Je gaat er vreselijk je klauwen aan branden.
Het glas zal waarschijnlijk barsten als het afkoelt door spanningsverschillen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 20 januari 2006 @ 11:36:31 #234
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_34272437
quote:
Op vrijdag 20 januari 2006 00:45 schreef Euc- het volgende:
Kruisje aan de bovenkant

Dat zijn dus van die kut geintjes, voor net nieuwe stagaires, zo hebben we ooit iemand een uur laten zoeken naar de gele paprikapoeder, hebben we iemand de HELE stad doorgestuurd op zoek naar de uitgeleende doperwtenvuller (alle restaurants in de stad kennen dat spelletje en spelen het allemaal mee, zo gaat de betreffende persoon van het ene restaurant naar het andere), en de topper was nog de dodo die 2 levende kreeften in de stromende regen heeft uitgelaten (stikdonker, zeikregen), toen kwam de maitre/eigenaar aangereden in zijn auto, die werd helemaal witheet, rende op de knul af en gaf die 2 kreeften een schop zodat ze aan de andere kant van de tuin lagen, die dodo wist niet was hij meemaakte, en zat net niet jankend bij te komen in de keuken
heb je ook wat verhalen die jij als krullenjongen hebt meegemaakt..?
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  vrijdag 20 januari 2006 @ 12:16:19 #235
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_34273761
Lijkt me leuk voor in een nieuw topic inderdaad...kom op met die verhalen
  vrijdag 20 januari 2006 @ 12:44:50 #236
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_34274699
quote:
Op vrijdag 20 januari 2006 12:16 schreef SiGNe het volgende:
Lijkt me leuk voor in een nieuw topic inderdaad...kom op met die verhalen
Ja, maar niet hier.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 20 januari 2006 @ 12:48:32 #237
35189 Troel
scherp en bot
pi_34274822
quote:
Op vrijdag 20 januari 2006 08:03 schreef XcUZ_Me het volgende:

Overigens geen verschil tussen de wel en niet ingekruisde spruitjes weten te proeven. Dus volgens mij heeft dat inderdaad geen nut.
Weten we dat ook weer
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_34275521
quote:
Op vrijdag 20 januari 2006 11:34 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Je kan het doen, maar waarom zou je dat willen? Je gaat er vreselijk je klauwen aan branden.
Het glas zal waarschijnlijk barsten als het afkoelt door spanningsverschillen.
Ik wil graag in de oven zeg maar bakjes maken van bladerdeeg die ik dan over omgekeerde glazen in de oven leg.
  vrijdag 20 januari 2006 @ 13:24:25 #239
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_34276079
quote:
Op vrijdag 20 januari 2006 13:08 schreef Atnuk het volgende:

[..]

Ik wil graag in de oven zeg maar bakjes maken van bladerdeeg die ik dan over omgekeerde glazen in de oven leg.
Neem liever ovenbestendige schaaltjes van hittebestendig aardewerk, porcelein of glas
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_34276604
ah ok

krijg morgen een pasje van de hanos dus zal daar eens kijken

vast en zeker te vinden daar!
pi_34380208
Gecaramelliseerde varkenshaas
Roergebakken varkenshaas in een saus van sinaasappel en limoensap met knoflook, palmsuiker en vijgen

Een tijdje terug dit gegeten in een restaurant. (heb dit overgenomen van hun site) Heb je enig idee Piet ? Het is een fusion Aziatisch /Japansachtig restaurant .

Bedankt voor de moeite iig
  maandag 23 januari 2006 @ 21:41:52 #242
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_34393490
Geen idee, ik ben meer van de klassieke keuken,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_34394738
quote:
Op maandag 23 januari 2006 21:41 schreef Pietverdriet het volgende:
Geen idee, ik ben meer van de klassieke keuken,
en japans is niet klassiek?
  maandag 23 januari 2006 @ 22:15:38 #244
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_34394818
quote:
Op maandag 23 januari 2006 22:13 schreef loloxia het volgende:

[..]

en japans is niet klassiek?
Roergebakken varkenshaas in een saus van sinaasappel en limoensap met knoflook, palmsuiker en vijgen is geen klassiek japanse keuken...
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_34433925
NIet dat ik al zo heel veel van koken weet en zeker niet van japans, maar als ik zo de omschrijving van het gerecht lees lijkt het mij ,

Dat er in een wok olie wordt verhit, verse knoflook in aan fruiten (komt de smaak mooier vrij wel opletten dat je hem niet verbrand) dan de varkens haas er bij, even aan bakken dat hij overal mooi is dicht geschroeid, de vijgen (als je gedroogde gebruikt wel eerst laten wellen maar verse lijkt mij veel beter) en palm suiker er bij en alles ff laten carameliseren geheel afblussen met de limoen en sinaasappel sap eventueel op smaak maken met vet-sin, vis saus, op het laatste moment mischien een fijn gesneden bosuitje en of verse corander er bij doen. Ik denk dat in het begin snelheid geboden is bij dit gerecht, knoflook en palm suiker verbranden vrij snel. dit gevaar is grotendeels geweken als je het geheel hebt afgeblust, vlees dus lekker door laten garen in de saus tot je de gewenste gaarheid hebt bereikt en niet proberen om vlees al bij het aanbakken gaar te maken, dan wordt het ook nog eens ontzettend droog en dus taai.

Dit lijkt mij een beetje het basis trucje van dit gerecht en kan er natuurlijk lekker mee op los experimenteren, fruit met de knoflook bijv een beetje verse gember mee, en/of wat galangala, of als je hebt afgeblust wat sereh stengels kneusen en deze mee laten trekken in de saus en vlak voor serveren verwijderen.
Er is maar een ding lekkerder dan eten,
pi_34446199
Het water loopt me in de mond . Ik zal het recept opslaan en misschien dat ik het maar eens ga proberen te maken. Beankt voor de moeite iig .
pi_36447788
Hoi Piet. Wat is demi-glace eigenlijk? Bestaat er ook hele-glace en non-glace?
De wijze houdt zich op de achtergrond, in werkelijkheid staat hij vooraan
  dinsdag 28 maart 2006 @ 22:31:43 #248
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_36448607
Demi glace is een term voor (meestal) een saus die zover is ingekookt dat ie bijna geschikt is om te glazeren.
Glazeren betekend van een ijslaag voorzien, maar niet letterlijk met ijs, maar zoals met ijzel de wereld is bedekt met een laagje ijs. Denk daarbij ook aan icing in het engels, een taart voorzien van een laag marsepein of suikerwerk.
Een voorbeeld van vlees volledig glazeren is het in geleilaag serveren van een ham.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_36456614
quote:
Op maandag 23 januari 2006 15:44 schreef Daantje77 het volgende:
Gecaramelliseerde varkenshaas
Roergebakken varkenshaas in een saus van sinaasappel en limoensap met knoflook, palmsuiker en vijgen

Een tijdje terug dit gegeten in een restaurant. (heb dit overgenomen van hun site) Heb je enig idee Piet ? Het is een fusion Aziatisch /Japansachtig restaurant .

Bedankt voor de moeite iig
ook maar es een interpretatie doen dan:

varkenshaasje in wat dikkere reepjes snijden.
knoflook fijnsnijden, fruit in de wok in de olie.
gesneden vijg erbij.
roerbakken die hap.
paar minuten voor het einde fijngehakte lente-ui, koriander en geroosterde sesamzaadjes erbij doen

voor de saus:

in een steelpannetje het volgende doen
limoensap, sinasappelsap (van de sinasappel dus), anderhalve eetlepel sojasaus
halve theelepel wasabi saus.

op laag vuur roerend verwarmen

brok palmsuiker in een bakje warm water oplossen.
opgeloste palmsuiker bij rest doen
citroen en sinasappelrasp erbij doen
inkoken tot 1 derde.

serveren met udon noedels

[ Bericht 8% gewijzigd door Tha_Butcha op 29-03-2006 10:45:19 (restyle recipe) ]
"The question is not 'who is going to let me', the question is 'who is going to stop me'"
pi_36482450
Piet ken jij groenlof en zou dat in Nederland te koop zijn? Wat is dat?
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')