Zat er ook wel aan te komen met die tvquote:Op dinsdag 29 november 2005 22:31 schreef Bluezz het volgende:
Nou dat viel dus mee, goed opgepikt, ik dacht echt dat het niets zou worden.
En de TV heeft het niet overleefd
Dat soort dingen zouden bij mij ook heel erg scoren.quote:Op dinsdag 13 december 2005 22:41 schreef Bluezz het volgende:
Die spaghetti in die enorme geflambeerde parmezaan
Goed zaakje denk ik zo.
Ook heel erg leuk om te zien die anti-pasti op dat karretje.
Ik zou ook behoorlijk gestresst raken als mijn menu in 1 keer werd omgegooid. 4 weken later was het al een stuk beter, dus volgens mij heeft ie het al geredquote:Op woensdag 14 december 2005 15:59 schreef Utrecht het volgende:
Ik vond die kok een mega stress kikker, volgens mij gaat ie het niet redden.
Dan moet je vooral niet meer kijken.quote:Op woensdag 14 december 2005 16:04 schreef BennyNL het volgende:
Wat een dramatisch slecht aftreksel van Ramsey's programma...die bolle kok probeert een beetje met dezelfde toon als GR te praten, maar faalt jammerlijk. Waar GR echt zeer direct is, doet die bolle alleen een beetje bijdehand en meestal heeft de persoon tegen wie hij het heeft nog lak aan em ook
nee dit is 3x niks
Voorlopig zijn ze nog steeds door aan het gaan met het consept van Den Blijker en bestaan ze nog:quote:Op woensdag 14 december 2005 15:59 schreef Utrecht het volgende:
Ik vond die kok een mega stress kikker, volgens mij gaat ie het niet redden.
ehm Winschoten is een stad.......(eg wa)quote:Op dinsdag 13 december 2005 23:35 schreef Chielus het volgende:
erg leuke aflevering, echt een hele andere weg gekozen, al betwijfel ik of dit in een dorp als winschoten lang stand kan houden
wat dacht jij dan opa?quote:Op woensdag 14 december 2005 16:24 schreef golfer het volgende:
[..]
Dan moet je vooral niet meer kijken.![]()
Ik heb toch altijd medelijden met die koks.. maar hij weet het toch altijd erg leuk te brengen, ook voor die mensen zelf.quote:Op dinsdag 20 december 2005 21:44 schreef golfer het volgende:
Vandaag dus een restaurant in Vlissingen met veel voorverpakte/vacuum vis/garnalen/mosselen.
Benieuwd wat hij daarvan weet te maken.
Mooi he, die gigantische vishallen.quote:Op dinsdag 20 december 2005 22:20 schreef rashudo het volgende:
Wat is Spanje toch een heerlijk land..![]()
Dank je! RTL 5 zie ik op de website.quote:Op zondag 25 december 2005 18:12 schreef Bluezz het volgende:
Vanavond om 22.10 uur weer een aflevering.
Staat niet in de gidsenVandaar deze reminder
Dus wel een herhaling.quote:Op zondag 25 december 2005 18:27 schreef golfer het volgende:
Hopelijk is het niet weer een herhaling die ze er tussendoor gooien.
Bij mij dus niet. Als ik ga eten bij zo een restaurant, ga je ook deels omdat dat restaurant juist van die bepaalde kok is. Als die er vervolgens nooit is maar het werk aan anderen laat doen..quote:Op zondag 25 december 2005 23:35 schreef H.Flick het volgende:
Prachtige TV. En het zorgt ervoor dat ik binnenkort bij een van de restaurants van Herman ga eten
Ja, maar je gaat toch juist omdat het herman zijn restaurant is? Dan is het m.i. wel een domper als ie er zelf niet is.quote:Op maandag 26 december 2005 11:45 schreef H.Flick het volgende:
Ik ga er gewoon vanuit dat de andere koks net zo goed zijn omdat hij de standaard hoog wil houden.
Ja, met speciale kerst-aflevering.quote:
Oftewel het wordt een Hart in Aktie afleveringquote:Op dinsdag 27 december 2005 18:58 schreef golfer het volgende:
[..]
Ja, met speciale kerst-aflevering.
Hij gaat koken bij het Leger des Heils.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |