Jammer dat ik vorige week gemist heb.quote:Op dinsdag 15 november 2005 22:34 schreef Euc- het volgende:
Sinds vorige week nieuwe afleveringen
Vorige week was Quatre Mains in Haarlem, en dat heet nu.. ik moet het je schuldig blijven..
Maar het was daar een zooitje joh, die eigenaar helemaal aan het schelden en vloeken op zijn chef omdat die niet met elkaar op konden schieten (eigenaar zelfs in tranen). Is uiteindelijk maar zozo goed gekomen.
Precies! Was ook een idee van herman, nieuwe naamquote:Op dinsdag 15 november 2005 22:37 schreef golfer het volgende:
[..]
Jammer dat ik vorige week gemist heb.
Quatre Mains in Haarlem heet tegenwoordig de Coninckshoek, geloof ik.
Eens en ik schop hem naar CUL.quote:Op woensdag 2 november 2005 09:56 schreef Chielus het volgende:
maar goed, dit is zowel geen Real life soap en ook geen Docusoap, doe hem dan in Cul, daar loopt ook Keuringsdienst van Waarden en Grazend Nederland.
Ik heb het gezien en ik vond het een heel interessant programmaquote:Op dinsdag 15 november 2005 22:34 schreef Euc- het volgende:
Sinds vorige week nieuwe afleveringen
Vorige week was Quatre Mains in Haarlem, en dat heet nu.. ik moet het je schuldig blijven..
Maar het was daar een zooitje joh, die eigenaar helemaal aan het schelden en vloeken op zijn chef omdat die niet met elkaar op konden schieten (eigenaar zelfs in tranen). Is uiteindelijk maar zozo goed gekomen.
Aflevering van vandaag: als ze het op die manier doorzetten: toppie! Maar wat een afschuwelijke zooi was dat daar zeg, en de mensen in de keuken mogen geen (pakjes)koks genoemd worden. Gelukkig heel wat beter geworden.
Is het niet mogelijk om em zowel in TV als in CUL te laten lopen?quote:Op woensdag 16 november 2005 01:04 schreef golfer het volgende:
[..]
Eens en ik schop hem naar CUL.
Veel plezier ermee Martijn77.
Na overleg met de modjes uit het desbetreffende topic. Weer een schop terug.quote:Op woensdag 16 november 2005 01:04 schreef golfer het volgende:
[..]
Eens en ik schop hem naar CUL.
Veel plezier ermee Martijn77.
Blijf er gewoon met je fikken vanaf; dit soort series lopen altijd in SHO.quote:
Zat er ook wel aan te komen met die tvquote:Op dinsdag 29 november 2005 22:31 schreef Bluezz het volgende:
Nou dat viel dus mee, goed opgepikt, ik dacht echt dat het niets zou worden.
En de TV heeft het niet overleefd
Dat soort dingen zouden bij mij ook heel erg scoren.quote:Op dinsdag 13 december 2005 22:41 schreef Bluezz het volgende:
Die spaghetti in die enorme geflambeerde parmezaan
Goed zaakje denk ik zo.
Ook heel erg leuk om te zien die anti-pasti op dat karretje.
Ik zou ook behoorlijk gestresst raken als mijn menu in 1 keer werd omgegooid. 4 weken later was het al een stuk beter, dus volgens mij heeft ie het al geredquote:Op woensdag 14 december 2005 15:59 schreef Utrecht het volgende:
Ik vond die kok een mega stress kikker, volgens mij gaat ie het niet redden.
Dan moet je vooral niet meer kijken.quote:Op woensdag 14 december 2005 16:04 schreef BennyNL het volgende:
Wat een dramatisch slecht aftreksel van Ramsey's programma...die bolle kok probeert een beetje met dezelfde toon als GR te praten, maar faalt jammerlijk. Waar GR echt zeer direct is, doet die bolle alleen een beetje bijdehand en meestal heeft de persoon tegen wie hij het heeft nog lak aan em ook
nee dit is 3x niks
Voorlopig zijn ze nog steeds door aan het gaan met het consept van Den Blijker en bestaan ze nog:quote:Op woensdag 14 december 2005 15:59 schreef Utrecht het volgende:
Ik vond die kok een mega stress kikker, volgens mij gaat ie het niet redden.
ehm Winschoten is een stad.......(eg wa)quote:Op dinsdag 13 december 2005 23:35 schreef Chielus het volgende:
erg leuke aflevering, echt een hele andere weg gekozen, al betwijfel ik of dit in een dorp als winschoten lang stand kan houden
wat dacht jij dan opa?quote:Op woensdag 14 december 2005 16:24 schreef golfer het volgende:
[..]
Dan moet je vooral niet meer kijken.![]()
Ik heb toch altijd medelijden met die koks.. maar hij weet het toch altijd erg leuk te brengen, ook voor die mensen zelf.quote:Op dinsdag 20 december 2005 21:44 schreef golfer het volgende:
Vandaag dus een restaurant in Vlissingen met veel voorverpakte/vacuum vis/garnalen/mosselen.
Benieuwd wat hij daarvan weet te maken.
Mooi he, die gigantische vishallen.quote:Op dinsdag 20 december 2005 22:20 schreef rashudo het volgende:
Wat is Spanje toch een heerlijk land..![]()
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |