Ja, hoor, kijk maar wat ik op donderdag 16 juni 2005 @ 22:46 schreefquote:Op donderdag 30 juni 2005 22:24 schreef Martijn_77 het volgende:
Heeft er iemand nog goede recepten met Lam?
ga je geen lekkere sate van die kipfiletjes maken?quote:Op zondag 10 juli 2005 10:00 schreef Annemiek78 het volgende:
Wij gaan vanavond ook weer BBQ-en.
Heb worstjes, karbonades, speklappen en kipfilet.
Zelf heb ik er nog een heerlijke pasta-salade bij gemaakt en een aardappelsalade.
Dat wordt vast heerlijk!
Nee, gewoon zo op de BBQ.. Wel in een lekkere paprikamarinade overigens.quote:Op zondag 10 juli 2005 10:30 schreef Charmian het volgende:
[..]
ga je geen lekkere sate van die kipfiletjes maken?
Nee, die ga ik maken als ik vakantie heb en er de tijd voor heb. We hebben wel aardappel en pasta salade zelf gemaakt.quote:Op zondag 10 juli 2005 10:30 schreef Charmian het volgende:
ga je geen lekkere sate van die kipfiletjes maken?
Begrijp wat je bedoeld DirkH en dat zijn idd erg handige dingen voor bij de BBQ of op de campingquote:Op zondag 10 juli 2005 12:57 schreef Dirkh het volgende:
Ik heb voor bij de BBQ nu een éénpits gaspitje gekocht. Op het moment wordt je doodgegooid met die dingen bij bijna alle bouwmarkten en ze zijn nog niet duur ook.
Ideaal om de satesaus warm te houden. (wel au bain marie, anders koekt het aan)
Het is zo'n gaspitje, met een spuitbus.... eh...ja... moeilijk uit te leggen. Maar ze zijn heel erg handig.
Deze dingen gebruiken we om seafood te fonduen in bouillon bij ons in de restaurant.quote:Op zondag 10 juli 2005 13:42 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Begrijp wat je bedoeld DirkH en dat zijn idd erg handige dingen voor bij de BBQ of op de camping
Is dom ja, vloeistof in een al hete bbq spuiten....quote:Op maandag 11 juli 2005 09:39 schreef Pietverdriet het volgende:
Hier, heb je weer een stel slimmerikken die toch vloeibare brandstof gebruikten voor een BBQ
Gewonden bij barbecue op de Maas
quote:Op zondag 10 juli 2005 15:34 schreef shredder het volgende:
Heeft er iemand een idee hoe je het lekkerste ketjapsaus maakt, het liefst niet zo pittig en een wat stroperige en dus niet waterige saus.
Probeer dat anders oook eens met wat port of wijnquote:Op maandag 4 april 2005 13:39 schreef Koningin het volgende:
Een banaan in de lengte insnijden.
Dan vullen met hagelslag.
Daarna in aluminiumfolie wikkelen.
Effen op de gloeiende kolen leggen.........
En daarna lekker uitlepelen - het ziet vies uit, maar smaakt heerlijk!!
Stroh-Rumquote:Op maandag 11 juli 2005 13:56 schreef Faithy het volgende:
[..]
Probeer dat anders oook eens met wat port of wijn
(voor jezelf dan)![]()
Nee... pas als je ook je ontbijt in BBQ-vorm doet, tel je meequote:Op dinsdag 12 juli 2005 10:53 schreef Doekes het volgende:
Ik heb afgelopen weekend drie (!) keer ge-BBQt!![]()
Ben ik nu stoer?
dan is mijn vriend nu dus erg stoer? We hebben zaterdag, zondag en gisteren ge-BBQ-ed en vanmorgen heeft hij nog de laatste drie overgebleven gebakken speklappies meegenomen naar zijn werkquote:Op dinsdag 12 juli 2005 10:54 schreef Rekkie het volgende:
[..]
Nee... pas als je ook je ontbijt in BBQ-vorm doet, tel je mee![]()
Lekkah!! Dat doe ik ook vaak....quote:Op dinsdag 12 juli 2005 10:58 schreef Puckzzz het volgende:
[..]
dan is mijn vriend nu dus erg stoer? We hebben zaterdag, zondag en gisteren ge-BBQ-ed en vanmorgen heeft hij nog de laatste drie overgebleven gebakken speklappies meegenomen naar zijn werk![]()
overgebleven kip maak ik altijd zelfgemaakte kip/kerrie saus van voor op broodquote:Op dinsdag 12 juli 2005 11:02 schreef Rekkie het volgende:
[..]
Lekkah!! Dat doe ik ook vaak....
Of ff een stukkie kip voor op brood!
quote:Op dinsdag 12 juli 2005 11:45 schreef Puckzzz het volgende:
[..]
overgebleven kip maak ik altijd zelfgemaakte kip/kerrie saus van voor op brood![]()
Recept ??quote:Op dinsdag 12 juli 2005 11:45 schreef Puckzzz het volgende:
[..]
overgebleven kip maak ik altijd zelfgemaakte kip/kerrie saus van voor op brood![]()
kip in stukjes snijden en draadjes trekken (niet te fijn)quote:
Ik heb nu al 2 (!) hele dagen niet ge-BBQt.quote:Op dinsdag 12 juli 2005 10:53 schreef Doekes het volgende:
Ik heb het afgelopen weekend drie (!) keer ge-BBQt!![]()
Ben ik nu stoer?
Die heb ik nog nergens ontdekt, waar heb je ze gekocht?quote:Op woensdag 13 juli 2005 14:37 schreef Pikkebaas het volgende:
Ik heb net een grote zak kokosnoot-briketten gekocht, Kan ik aanraden. Branden heter, langer en ze zijn beter voor het milieu omdat ze van een restproduct worden gemaakt en niet van hout.
Intratuin Zoetemeer, 10 kilo voor 15 Euro.quote:Op woensdag 13 juli 2005 14:43 schreef Jessi het volgende:
Die heb ik nog nergens ontdekt, waar heb je ze gekocht?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |