 
		 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			quote:Ingrediėnten:
2 Grote Uien
1 bakje champignons
1 Flesje kookroom
1 verpakking roomkaas (ongeveer 100gram)
200 Gram ham
Bereiding
Snij de uien en champignons klein.
Snij de ham in blokjes (Of koop hamblokjes)
Fruit de uien
Voeg de champignons en de hamblokjes toe bak dit.
Voeg de roomkaas toe en laat deze smelten voeg ook de kookroom toe.
Laat dit alles nog even goed door verwarmen.
En daarna eet smakelijk!!![]()
![]()
quote:Ingrediėnten:
2 Grote Uien
1 paprika (Pick a Color)
1 Prei
1 blik tomaten puree
2 EL tomaten ketchup
Rode wijn
200 Gram ham
200 Gram gerookt spek
Bereiding
Snij de uien, de paprika en de prei klein.
Snij het spek en de ham in blokjes (Of koop spek en hamblokjes)
Bak de spekjes krokant voeg de uien toe en fruit de uien
Voeg de paprika, prei en de ham toe en bak dit.
Voeg de tomatenpuree en de tomatenketchup toe.
Voeg ook een scheut(je) rode wijn toe.
Laat dit alles nog even goed door verwarmen.
En daarna eet smakelijk!!![]()
![]()
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Dat wilde ik dus ook zeggen. Die paprika hoort knapperig te zijn, niet verlept.quote:Op zondag 3 april 2005 23:08 schreef -erwin- het volgende:
Een half uur door laten koken????Dat is toch zonde van die groenten. Die kook je daarmee helemaal tot moes. Je kunt het beter zonder groenten (of een deel) zo lang laten koken, en een paar minuten voordat je het opdient nog ff de groenten er door doen. Dat is veel lekkerder.
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			quote:Ingrediėnten:
400 Gram gehakt
2 Rode Uien
2 Kleine blikjes tomatenpuree
2 Teentjes knoflook
1 Macaronipakket
1 (Kippen) Bouillon blokje
Ketchup
Basilicum
Oregano
Bereiding
Snij de uien klein en maak de teentjes knoflook schoon.
Maak een beker bouillon van het bouillonblokje
Fruit de uien samen met de uitgeperste of fijngesneden knoflook.
Voeg de bouillon, de tomaten puree en naar smaak tomaten ketchup toe.
Breng dit op smaak met Basilicum en Oregano
Kruid indien gewenst het gehakt (Dit is niet noodzakelijk)
Roerbak het macaronipakket en het gehakt.
Voeg de gemaakte tomaten saus toe en verwarm alles nog even door.
En daarna eet smakelijk!!
quote:Ingrediėnten:
2 of 3 blikjes tonijn in olie (Als je meer wis wil hebben zou ik er drie nemen)
2 Rode Uien
2 Kleine blikjes tomatenpuree
2 Teentjes knoflook
1 Macaronipakket
1 (Kippen) Bouillon blokje
3 EL Vissaus
2 EL Rijstazijn
Ketchup
Basilicum
Bereiding
Snij de uien klein en maak de teentjes knoflook schoon.
Maak een beker bouillon van het bouillonblokje
Fruit de uien samen met de uitgeperste of fijngesneden knoflook.
Voeg de bouillon, de tomaten puree en naar smaak tomaten ketchup toe.
Voeg de vissaus en rijstazijn toe.
Breng dit op smaak met Basilicum
Roerbak het macaronipakket doe dit in de olie uit een blikje tonijn
Voeg de gemaakte tomaten saus en de tonijn toe en verwarm alles nog even door.
En daarna eet smakelijk!!
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Is in te vriezen. Dan heb je altijd snel eigen gemaakte pastasaus bij de hand.quote:Op zondag 21 augustus 2005 12:30 schreef MissyMirjaM het volgende:
jheetje, voor hoeveel mensen is dat, een hele scoutingploeg
 
			 
			
			
			dat is dan wel weer zo. maar dit wordt wel heeel veel volgens mijquote:Op zondag 21 augustus 2005 12:33 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Is in te vriezen. Dan heb je altijd snel eigen gemaakte pastasaus bij de hand.
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			"Winnaars"quote:Op zondag 21 augustus 2005 12:57 schreef SHE het volgende:
Anyway; hier wat snelle winnaars..voor de serieuze eters:
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			In plaats van iemand af te kammen die het goed bedoelt kun je natuurlijk ook even wat smakelijke recptjes gevenquote:Op vrijdag 26 augustus 2005 12:45 schreef W1ZZ het volgende:
[..]
"Winnaars"
Wat jij doet is echte klassiekers (te weten gli spaghetti alla carbonara & le tagliatelle (oppure i rigatoni) al ragł) verkrachten... Ui of knoflook door de carbonara? Mamma mia! Voorts heeft een goede ragł (oftewel de overbekende maar in Nederland zelden echt genoten Bolognesesaus) meerdere uren pruttelen nodig, zeker niet noodzakelijk laurierbladeren en als je over een ragł kaas doet heb je in Italiė de kok boos aan je tafel!
Dus, denk twee keer na voordat je mensen slechte adviezen geeft en ze probeert door te laten gaan voor authentiek italiaans.
p.s.: je italiaans is waardeloos
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Mijn Oma zal het idd vast wel fout doen...een schande voor alle italianenquote:Op vrijdag 26 augustus 2005 12:45 schreef W1ZZ het volgende:
[..]
"Winnaars"
Wat jij doet is echte klassiekers (te weten gli spaghetti alla carbonara & le tagliatelle (oppure i rigatoni) al ragł) verkrachten... Ui of knoflook door de carbonara? Mamma mia! Voorts heeft een goede ragł (oftewel de overbekende maar in Nederland zelden echt genoten Bolognesesaus) meerdere uren pruttelen nodig, zeker niet noodzakelijk laurierbladeren en als je over een ragł kaas doet heb je in Italiė de kok boos aan je tafel!
Dus, denk twee keer na voordat je mensen slechte adviezen geeft en ze probeert door te laten gaan voor authentiek italiaans.
p.s.: je italiaans is waardeloos
 
			 
			
			
			|  | 

| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |