Ingrediënten
1/2 duopak krieltjes (a 700 g)
3 eetlepels olijfolie
2 varkensfiletlapjes, in blokjes
1 courgette, in blokjes
1/2 theelepel gedroogde salie
6 gedroogde tomaatjes, in reepjes
Materialen
wok
Bereiden
In magnetron krieltjes met 1 el water volgens gebruiksaanwijzing in 3 min. beetgaar laten worden. In wok 2 el olie verhitten en vleesblokjes 2-3 min. op hoog vuur roerbakken. Courgette, salie en tomaatreepjes toevoegen en nog 2 min. meebakken. Vlees en groenten uit wok scheppen. Krieltjes in rest van olie 3 min. roerbakken. Vlees en groenten weer terugdoen in wok. Op smaak brengen met zout en peper en over twee borden verdelen.
Wijntip
Château La Gordonne Rosé
Wijncategorie
Wijncategorie 6 Milde, zachte roséwijnen