ow, oke.quote:Op zondag 9 april 2006 22:29 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Ze had het ook niet in de pan maar op het vlees gedaan maar toch rookte / walmde het wel.
quote:Op maandag 3 juli 2006 19:43 schreef Nijna het volgende:
Van mijn ouders heb ik een grillplaatje gekregen, zo'n gietijzeren ding wat gewoon op het fornuis gaat. Nu heb ik al wel wat dingen geprobeerd, maar een visje erop lukt niet zo goed. Het blijft vastplakken of het dondert uit elkaar... Heb ik niet stevig genoege vis erop, is er iets wat ik aan mn "techniek" kan bijschaven... iemand tips/trucs.ideeën?
Kipfilet gaat bijvoorbeeld wel aardig goed, maar dat is volgens mij qua structuur steviger dan vis (dus valt minder snel uit elkaar...)
Idd, als het nodig is sommige dingen vooral vis en zo leg ik zo in de panquote:Op vrijdag 20 oktober 2006 19:29 schreef THEFXR het volgende:
ik vet hetvlees/vis met olijfolie in
Blijft het dan niet aan de pan (plakken) hangen als je een vis zomaar op de gril pan legt?quote:Op vrijdag 20 oktober 2006 19:38 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Idd, als het nodig is sommige dingen vooral vis en zo leg ik zo in de pan
Valt best mee heb de eerste paar keer voor gebruik de pan goed in geolied. En doe dat nu nog steed regelmatigquote:Op vrijdag 20 oktober 2006 22:16 schreef Thorical het volgende:
[..]
Blijft het dan niet aan de pan (plakken) hangen als je een vis zomaar op de gril pan legt?
Die zit nu in het TNT kerstpakket.quote:Op woensdag 19 april 2006 17:23 schreef Rewimo het volgende:
Ik heb deze gekregen in mijn kerstpakket
[afbeelding]
Merk Bodum, hoewel dat een bekend merk is ben ik het in dit topic nog niet tegengekomenDing is loeizwaar en gaat vandaag in première met een paar moten zalm
Dan pak je de bus.quote:Op dinsdag 19 juni 2007 15:16 schreef Stereotomy het volgende:
Da's hier 20 km vandaan, beetje moeilijk op de fiets
Ja, moet je doenquote:Op woensdag 30 juni 2004 17:42 schreef kweetgeennaam het volgende:
De lekkerste knoflookolie maak je trouwens zelf door verse knoflooktenen (duurder dan gewone, maar llont de moeite) in een fles goede olijfolie te gooien. Ziet er nog leuk uit ook!
Ja, dat had 'ie twee jaar geleden even moeten doen.quote:Op dinsdag 19 juni 2007 15:22 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ja, moet je doen
Vooral als je botulisme wilt oplopen
Zoek even goed uit hoe het veilig kan(goed verwarmen bijvoorbeeld) voordat je zoiets post
Fijn die oude topickickquote:Op dinsdag 19 juni 2007 15:24 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Ja, dat had 'ie twee jaar geleden even moeten doen.
Even kijken of 'ie nog reageert. Als hij dat niet doet kunnen we de conclusie trekken dat het niet goed gegaan isquote:Op dinsdag 19 juni 2007 15:24 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Ja, dat had 'ie twee jaar geleden even moeten doen.
Ik ga em ook bestellen nu!! Mijn vriend vond het een topding....quote:Op zondag 19 september 2004 23:49 schreef Stereotomy het volgende:
[afbeelding]
Een leuke keukentool die ik 2 jaar geleden al had gekocht: de Misto Gourmet Olive Oil Sprayer.Eigenlijk is het gewoon een spuitbus die je middels de dop op kunt pompen zodat er overdruk ontstaat, en de (olijf)olie in een mist eruit gespoten wordt. Ideaal om vlees vochtig te maken voordat het op de grill gaat!
Ja precies, in plaats van dat je doodgaat aan verstopte aderen, ga je dood aan kanker.quote:Op dinsdag 19 juni 2007 16:04 schreef Greys het volgende:
Het is dus vast ook goed voor de lijn om dat ding vaak te gebruiken ipv gewoon met boter in de koekepan?Ik ga zometeen even bij de Marskramer hier kijken of ze er eentje hebben!
quote:Op dinsdag 19 juni 2007 16:08 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Ja precies, in plaats van dat je doodgaat aan verstopte aderen, ga je dood aan kanker.
En natuurlijk omdat grillen lekker is.
Hebben ze em daar van dat merk "misto" ? En hoe duur is ie daar??quote:Op dinsdag 19 juni 2007 16:38 schreef Greys het volgende:
[..]![]()
![]()
Heb er zojuist al eentje gekocht bij de Marskramer. Ik ben gelukkiggggg
Ik denk dat ze een grillpan heeft gekocht, en geen Misto Gourmet Sprayerquote:Op woensdag 20 juni 2007 07:43 schreef xxjosjex het volgende:
[..]
Hebben ze em daar van dat merk "misto" ? En hoe duur is ie daar??
hoe werkt dat danquote:Op dinsdag 19 juni 2007 15:22 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ja, moet je doen
Vooral als je botulisme wilt oplopen
Zoek even goed uit hoe het veilig kan(goed verwarmen bijvoorbeeld) voordat je zoiets post
Hoe werkt wat? Botulisme of het correct inmaken?quote:Op woensdag 20 juni 2007 14:30 schreef MissyMirjaM het volgende:
[..]
hoe werkt dat dan
heb er nog nooit van gehoord nl.
Het gebeurt ook niet met ieder potje. Maar ik zou het risico niet lopen.quote:Op woensdag 20 juni 2007 14:37 schreef MissyMirjaM het volgende:
vroeg me af hoe het zat met het botulisme, nooit geweten!
quote:Op woensdag 20 juni 2007 14:28 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Ik denk dat ze een grillpan heeft gekocht, en geen Misto Gourmet Sprayer
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |