Team Zwitserse aardappelschotel (met extra ui en ei of bacon)quote:Op dinsdag 16 september 2025 14:40 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
Dat vind ik ook de minste van Aviko, de zwitserse is where its at.
En zo lagen de kreeftjes bij Simonis op mij te wachten:quote:Op dinsdag 16 september 2025 15:07 schreef Blues het volgende:
We waren in den Haag voor wat anders en reden voor een late lunch door naar Simonis op de haven van Scheveningen.
Ik had de tonijn tataki met verse jusdorange en @:golfer een halve kreeft thermidor met een appelsap erbij.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Smaakt dat goed? Ik denk het wel, want er staan altijd zoveel mensen daar die broodjes te eten.quote:
Het is vulling, bij geen honger had ik m niet gekocht zeg maarquote:Op dinsdag 16 september 2025 17:45 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Smaakt dat goed? Ik denk het wel, want er staan altijd zoveel mensen daar die broodjes te eten.
Ik denk dat veel mensen zich daarmee belonen omdat ze de meubelspeurtocht voltooid hebben. Kleinigheidje, snackje, kan gerust.quote:Op dinsdag 16 september 2025 17:45 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Smaakt dat goed? Ik denk het wel, want er staan altijd zoveel mensen daar die broodjes te eten.
Het is superslimme marketing. Heel goedkoop hapje en drankje voor een mini bedragje na afloop van shoppen. Geeft je het gevoel dat je een enorm goeie deal hebt gesloten ookal heb je bij de kassa ervoor net ¤900,- aan Billy's afgerekendquote:Op dinsdag 16 september 2025 18:10 schreef maily het volgende:
[..]
Ik denk dat veel mensen zich daarmee belonen omdat ze de meubelspeurtocht voltooid hebben. Kleinigheidje, snackje, kan gerust.
Of uit frustratie als de speurtocht niet gelukt is.
quote:Op dinsdag 16 september 2025 18:21 schreef Molo het volgende:
[..]
Het is superslimme marketing. Heel goedkoop hapje en drankje voor een mini bedragje na afloop van shoppen. Geeft je het gevoel dat je een enorm goeie deal hebt gesloten ookal heb je bij de kassa ervoor net ¤900,- aan Billy's afgerekend
Laatste gevoel blijft hangen en dus kom je terug met een blije bakkes
Altijd lekkerrrrrrquote:Op dinsdag 16 september 2025 17:14 schreef golfer het volgende:
Straks maak ik kip, patat en appelmoes.
Oftewel gemarineerde gegrilde kippendijstukjes, patat van Friethoes en appelcompote.
Dat geeft echt een andere smaak, gochujang is gefermenteerd.quote:Op woensdag 17 september 2025 12:13 schreef golfer het volgende:
Vanavond maak ik uit Project Gezond Koreaans stoofvlees met noedels, maar ipv gochujang gebruik ik sambal badjak.
Weet ik. Hadden we ook in huis, maar vinden wij allebei niet lekker.quote:Op woensdag 17 september 2025 12:17 schreef Curiosity het volgende:
Dat geeft echt een andere smaak, gochujang is gefermenteerd.
Gewoon te krijgen bij AH
quote:Op woensdag 17 september 2025 12:13 schreef golfer het volgende:
Vanavond maak ik uit Project Gezond Koreaans stoofvlees met noedels, maar ipv gochujang gebruik ik sambal badjak.
Oh dat is lekker!quote:Op woensdag 17 september 2025 22:57 schreef foodlover het volgende:
Ik vond "Fleckerl" eierpasta bij een supermarkt hier in ES. Ik maakte kip met paprika roomsaus met de eierpasta erbij.
Prima eten hoor, volgende keer Opperdoezers in de schil laten?quote:Op woensdag 17 september 2025 21:16 schreef -Sigaartje het volgende:
Beetje simpel, maar wel erg lekker. Rundergehaktballetje met Opperdoezer aardappeltjes en veldslasalade.
[ afbeelding ]
Ach, die simpele gerechtjes van vroeger vind ik nog het meest lekker.
Opperdoezers moet je schrappen.quote:Op woensdag 17 september 2025 23:02 schreef Molo het volgende:
[..]
Oh dat is lekker!
[..]
Prima eten hoor, volgende keer Opperdoezers in de schil laten?
Hier preischotel met gehakt en kaas. Lekker, zit nu aan een tweede portie want hongerlap
Dat doen we hier thuis echt nooitquote:Op donderdag 18 september 2025 09:01 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Opperdoezers moet je schrappen.
Omdat het schilletje echt heel dun is.quote:Op donderdag 18 september 2025 10:15 schreef Molo het volgende:
[..]
Dat doen we hier thuis echt nooit
Waarom moet dat?
Ik was ze gewoon alleen, en dan kokenquote:Op donderdag 18 september 2025 14:16 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Omdat het schilletje echt heel dun is.
Dit was een 10quote:Op donderdag 18 september 2025 16:37 schreef golfer het volgende:
Ik maak confit de canard met spitskool en krokante aardappels.
Lekker!quote:Op donderdag 18 september 2025 16:37 schreef golfer het volgende:
Ik maak confit de canard met spitskool en krokante aardappels.
Boh, lekker! Goeie foto ook!quote:Op donderdag 18 september 2025 18:41 schreef Blues het volgende:
[..]
Dit was een 10![]()
![]()
[ link | afbeelding ]
Dit klinkt ook fantastisch zegquote:Op donderdag 18 september 2025 19:30 schreef Kanaroe het volgende:
Okonomyaki's gemaakt, chinese kool, wortel en restje prei als basis
Zelf wat Japanse stijl mayo (kewpie vind ik duur en niet lekker) en rode saus gemaakt
Ze waren heerlijk maar wel wat zwaar want best veel deegbeslag door de groenten geroerd
Mijn reactie komt door dat je een vraagteken gebruikte bij Opperdoezers in de schil laten.quote:Op donderdag 18 september 2025 16:23 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik was ze gewoon alleen, en dan koken
Schillen en schrappen toch niet nodig? Superlekker schilletje om te eten
LOL, die user had zijn Opperdoezers helemaal geschild en dat vond ik zonde. Vandaar mijn vraagquote:Op donderdag 18 september 2025 20:43 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Mijn reactie komt door dat je een vraagteken gebruikte bij Opperdoezers in de schil laten.
Maar dat doe je dus 😀
quote:Op vrijdag 19 september 2025 18:25 schreef Molo het volgende:
Hier pizza. Crosta & Mollica. Was druk in de Appie, derde in de rij voor het vriesvak die allemaal die pizza's wilden pakken
Waar was dat Dubai-ijs van? De ijssalon hier had het, maar de kadaifi was taai dus dan is het niet te vretenquote:Op vrijdag 19 september 2025 18:31 schreef maily het volgende:
[..]
Wij hebben ook weer Crosta Mollica gekocht. Oa. Stromboli. Ben benieuwd.
En vanmiddag had ik een bakje Dubai-ijs. Voor de gein, om te proberen.
Niks aan.
Oooh, dat ziet er goed uit, lekkere kippetjesquote:Op vrijdag 19 september 2025 12:50 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanavond uit eten (op het terras) bij The Fat Pelican.
Top gekokkereldquote:Op vrijdag 19 september 2025 17:44 schreef Blues het volgende:
Beetje vroeg gegeten.
Ik maakte dit:
https://uitpaulineskeuken.nl/recept/open-lasagne
Met restant lasagnebladen die op moesten en restant uitgebakken spekjes als extra erdoor.
Truffelpesto dat ze niet hadden vervangen door truffeltapenade en de ricotta vervangen door een laco-vrije roomkaas die ik ipv koud erop even heb verwarmd.
En *tromgeroffel* voor iemand die nooit kookt was het lekker!![]()
[ link | afbeelding ]
Een ijskraam in een winkelcentrum. Met idd taaie kadaifi. En de smaak vond ik niet geweldig.quote:Op vrijdag 19 september 2025 18:35 schreef Molo het volgende:
[..]
Waar was dat Dubai-ijs van? De ijssalon hier had het, maar de kadaifi was taai dus dan is het niet te vreten
Klinkt heerlijk! Een Philly met blauwe kaasquote:Op vrijdag 19 september 2025 18:42 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Oooh, dat ziet er goed uit, lekkere kippetjes![]()
Veel plezier en geniet ervan!
[..]
Top gekokkereld![]()
Pauline wordt hier ook regelmatig geraadpleegd ter inspiratie
O.T.
Soort Philly Cheese Steak gemaakt
Biefstuk afgeblust met balsamico en balsamicosiroop, rood van binnen en in plakken gesneden
Sjalotjes gefruit, groene paprika en champignons erbij gebakken
Dat op een doorgesneden baguette en afgetopt met superzachte gorgonzola erop
Efkes onder de grill........goddelijk lekker
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |