abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  Miss 200.000.000! donderdag 7 augustus 2025 @ 21:39:30 #1
367000 roos94
pi_218446595
OP uit vorig deel:

____

Vandaag een klassieker in vele midden-Europese keukens, verse gevulde koolrolletjes. Deze had ik al sinds vorig jaar in de kast liggen, maar eerder nog niet aan toe gekomen.





De verpakking wenst ons smakelijk eten in meerdere Europese talen, behalve Nederlands. Gemiste kans!
De folie is wel makkelijk van de magnetronbak af te trekken, zonder lijmrandjes ofzo achter te laten. De magnetronbak zelf is ook goed stevig, hard plastic. Kwaliteit!



Onder een dikke laag 'pikante saus' zien we inderdaad twee koolrolletjes drijven, als een soort kwallen in een bruinige zee.

De verpakking raadt aan enkele gaatjes in de folie te prikken, en de hele zaak dan circa 5 minuten op 600 Watt in de magnetron te laten opwarmen. Mijn magnetron heeft geen 600W-stand, maar wel 720W, dus ik verkort de bereidingstijd tot 4,5 minuten.

Al snel wordt het huis gevuld door de kenmerkende, koolgeur die we allemaal wel van vroeger kennen! Nostalgisch.



Eenmaal opgediend ziet het er niet onaardig uit. Er is wel wat meer kool en wat minder vlees te bekennen dan wat je op grond van het plaatje op de verpakking in eerste instantie zou denken.



De kool is wel erg gaar, om niet te zeggen wat zeewier-achtig (slijmerig), maar smaakt wel een beetje naar kool. Het vlees is volgens mij separatorvlees wat in een vormpje geperst is, dat kun je duidelijk zien in bovenstaande foto. Het ontbreekt bij het vlees ook aan enige smaak, maar wat zout helpt.

Echt warm is het trouwens niet, die 5 minuten op 600W is sowieso te kort. Ik zou 7,5 minuten aanhouden, minstens.

Als je je neus dichthoudt en er verder niet bij nadenkt, is dit wel weg te krijgen. Met wat aardappels erbij zou je hier twee keer van kunnen eten, of met twee personen. Je moet elkaar dan wel goed kennen, aan vreemden of aan bijvoorbeeld een date, zou ik dit niet snel voorzetten.

Van de 'pittige saus' tenslotte moet je je ook niet teveel voorstellen. Het is absoluut niet pittige, het heeft eerder een heel zwakke bouillonsmaak. En er is ook wel erg veel van, ik denk dat zeker de helft van die 900 gram die op de verpakking staat, afkomstig is van de saus.

Op zichzelf ziet de saus er ook niet erg appetijtelijk uit, zeker niet nadat het paar uurtjes heeft staan afkoelen.



Een soort olie-achtige drab met klontjes gestold vet of iets dergelijks.

Helaas, dit product van de 'Landkeuken' is beneden de maat. Daar kan ook de prijs (een schappelijke 1,99) niets aan veranderen.

[ Bericht 2% gewijzigd door ijs_beer op 09-08-2025 11:59:53 ]
pi_218446643
Had je die gedateerde OP uit 2021 niet even een beetje kunnen actualiseren?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! Šgolfer
pi_218447916
Voer en meuk is ook wel echt van toepassing op dit topic.
Voedsel kan ik het niet noemen.
pi_218448014
Bij het zien van de foto's vergaat me de eetlust compleet. :r
pi_218449257
Ik lees nog steeds kant en klare -> k&k -> kk meuk zoals het een hele tijd geleden was in de titel. :')
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
pi_218449691
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 augustus 2025 10:18 schreef Discombobulate het volgende:
Ik lees nog steeds kant en klare -> k&k -> kk meuk zoals het een hele tijd geleden was in de titel. :')
K&K kan ik inkomen.
Dat KK zit in jouw hoofd.
Alhoewel deze zut waarschijnlijk niet bevorderlijk is voor de voorkoming van het daarmee bedoelde.
pi_218449701
quote:
1s.gif Op donderdag 7 augustus 2025 21:39 schreef roos94 het volgende:

Vandaag een klassieker in vele midden-Europese keukens, verse gevulde koolrolletjes. Deze had ik al sinds vorig jaar in de kast liggen, maar eerder nog niet aan toe gekomen.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

De verpakking wenst ons smakelijk eten in meerdere Europese talen, behalve Nederlands. Gemiste kans!
De folie is wel makkelijk van de magnetronbak af te trekken, zonder lijmrandjes ofzo achter te laten. De magnetronbak zelf is ook goed stevig, hard plastic. Kwaliteit!

[ afbeelding ]

Onder een dikke laag 'pikante saus' zien we inderdaad twee koolrolletjes drijven, als een soort kwallen in een bruinige zee.

De verpakking raadt aan enkele gaatjes in de folie te prikken, en de hele zaak dan circa 5 minuten op 600 Watt in de magnetron te laten opwarmen. Mijn magnetron heeft geen 600W-stand, maar wel 720W, dus ik verkort de bereidingstijd tot 4,5 minuten.

Al snel wordt het huis gevuld door de kenmerkende, koolgeur die we allemaal wel van vroeger kennen! Nostalgisch.

[ afbeelding ]

Eenmaal opgediend ziet het er niet onaardig uit. Er is wel wat meer kool en wat minder vlees te bekennen dan wat je op grond van het plaatje op de verpakking in eerste instantie zou denken.

[ afbeelding ]

De kool is wel erg gaar, om niet te zeggen wat zeewier-achtig (slijmerig), maar smaakt wel een beetje naar kool. Het vlees is volgens mij separatorvlees wat in een vormpje geperst is, dat kun je duidelijk zien in bovenstaande foto. Het ontbreekt bij het vlees ook aan enige smaak, maar wat zout helpt.

Echt warm is het trouwens niet, die 5 minuten op 600W is sowieso te kort. Ik zou 7,5 minuten aanhouden, minstens.

Als je je neus dichthoudt en er verder niet bij nadenkt, is dit wel weg te krijgen. Met wat aardappels erbij zou je hier twee keer van kunnen eten, of met twee personen. Je moet elkaar dan wel goed kennen, aan vreemden of aan bijvoorbeeld een date, zou ik dit niet snel voorzetten.

Van de 'pittige saus' tenslotte moet je je ook niet teveel voorstellen. Het is absoluut niet pittige, het heeft eerder een heel zwakke bouillonsmaak. En er is ook wel erg veel van, ik denk dat zeker de helft van die 900 gram die op de verpakking staat, afkomstig is van de saus.

Op zichzelf ziet de saus er ook niet erg appetijtelijk uit, zeker niet nadat het paar uurtjes heeft staan afkoelen.

[ afbeelding ]

Een soort olie-achtige drab met klontjes gestold vet of iets dergelijks.

Helaas, dit product van de 'Landkeuken' is beneden de maat. Daar kan ook de prijs (een schappelijke 1,99) niets aan veranderen.
Je bent ook compleet debiel als je dit koopt.
pi_218449709
quote:
1s.gif Op donderdag 7 augustus 2025 21:39 schreef roos94 het volgende:

Vandaag een klassieker in vele midden-Europese keukens, verse gevulde koolrolletjes. Deze had ik al sinds vorig jaar in de kast liggen, maar eerder nog niet aan toe gekomen.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

De verpakking wenst ons smakelijk eten in meerdere Europese talen, behalve Nederlands. Gemiste kans!
De folie is wel makkelijk van de magnetronbak af te trekken, zonder lijmrandjes ofzo achter te laten. De magnetronbak zelf is ook goed stevig, hard plastic. Kwaliteit!

[ afbeelding ]

Onder een dikke laag 'pikante saus' zien we inderdaad twee koolrolletjes drijven, als een soort kwallen in een bruinige zee.

De verpakking raadt aan enkele gaatjes in de folie te prikken, en de hele zaak dan circa 5 minuten op 600 Watt in de magnetron te laten opwarmen. Mijn magnetron heeft geen 600W-stand, maar wel 720W, dus ik verkort de bereidingstijd tot 4,5 minuten.

Al snel wordt het huis gevuld door de kenmerkende, koolgeur die we allemaal wel van vroeger kennen! Nostalgisch.

[ afbeelding ]

Eenmaal opgediend ziet het er niet onaardig uit. Er is wel wat meer kool en wat minder vlees te bekennen dan wat je op grond van het plaatje op de verpakking in eerste instantie zou denken.

[ afbeelding ]

De kool is wel erg gaar, om niet te zeggen wat zeewier-achtig (slijmerig), maar smaakt wel een beetje naar kool. Het vlees is volgens mij separatorvlees wat in een vormpje geperst is, dat kun je duidelijk zien in bovenstaande foto. Het ontbreekt bij het vlees ook aan enige smaak, maar wat zout helpt.

Echt warm is het trouwens niet, die 5 minuten op 600W is sowieso te kort. Ik zou 7,5 minuten aanhouden, minstens.

Als je je neus dichthoudt en er verder niet bij nadenkt, is dit wel weg te krijgen. Met wat aardappels erbij zou je hier twee keer van kunnen eten, of met twee personen. Je moet elkaar dan wel goed kennen, aan vreemden of aan bijvoorbeeld een date, zou ik dit niet snel voorzetten.

Van de 'pittige saus' tenslotte moet je je ook niet teveel voorstellen. Het is absoluut niet pittige, het heeft eerder een heel zwakke bouillonsmaak. En er is ook wel erg veel van, ik denk dat zeker de helft van die 900 gram die op de verpakking staat, afkomstig is van de saus.

Op zichzelf ziet de saus er ook niet erg appetijtelijk uit, zeker niet nadat het paar uurtjes heeft staan afkoelen.

[ afbeelding ]

Een soort olie-achtige drab met klontjes gestold vet of iets dergelijks.

Helaas, dit product van de 'Landkeuken' is beneden de maat. Daar kan ook de prijs (een schappelijke 1,99) niets aan veranderen.
waar haal je dat soort meuk :')
  vrijdag 8 augustus 2025 @ 11:27:22 #9
311622 Bargehassus
Hoogst merkwaardig
pi_218449728
quote:
1s.gif Op donderdag 7 augustus 2025 21:39 schreef roos94 het volgende:
Vandaag een klassieker in vele midden-Europese keukens, verse gevulde koolrolletjes. Deze had ik al sinds vorig jaar in de kast liggen, maar eerder nog niet aan toe gekomen.
Daar gaat iets fout.
Het einde van de dag is nabij als kleine mensen lange schaduwen werpen.
pi_218449742
quote:
1s.gif Op donderdag 7 augustus 2025 21:39 schreef roos94 het volgende:

Vandaag een klassieker in vele midden-Europese keukens, verse gevulde koolrolletjes. Deze had ik al sinds vorig jaar in de kast liggen, maar eerder nog niet aan toe gekomen.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

De verpakking wenst ons smakelijk eten in meerdere Europese talen, behalve Nederlands. Gemiste kans!
De folie is wel makkelijk van de magnetronbak af te trekken, zonder lijmrandjes ofzo achter te laten. De magnetronbak zelf is ook goed stevig, hard plastic. Kwaliteit!

[ afbeelding ]

Onder een dikke laag 'pikante saus' zien we inderdaad twee koolrolletjes drijven, als een soort kwallen in een bruinige zee.

De verpakking raadt aan enkele gaatjes in de folie te prikken, en de hele zaak dan circa 5 minuten op 600 Watt in de magnetron te laten opwarmen. Mijn magnetron heeft geen 600W-stand, maar wel 720W, dus ik verkort de bereidingstijd tot 4,5 minuten.

Al snel wordt het huis gevuld door de kenmerkende, koolgeur die we allemaal wel van vroeger kennen! Nostalgisch.

[ afbeelding ]

Eenmaal opgediend ziet het er niet onaardig uit. Er is wel wat meer kool en wat minder vlees te bekennen dan wat je op grond van het plaatje op de verpakking in eerste instantie zou denken.

[ afbeelding ]

De kool is wel erg gaar, om niet te zeggen wat zeewier-achtig (slijmerig), maar smaakt wel een beetje naar kool. Het vlees is volgens mij separatorvlees wat in een vormpje geperst is, dat kun je duidelijk zien in bovenstaande foto. Het ontbreekt bij het vlees ook aan enige smaak, maar wat zout helpt.

Echt warm is het trouwens niet, die 5 minuten op 600W is sowieso te kort. Ik zou 7,5 minuten aanhouden, minstens.

Als je je neus dichthoudt en er verder niet bij nadenkt, is dit wel weg te krijgen. Met wat aardappels erbij zou je hier twee keer van kunnen eten, of met twee personen. Je moet elkaar dan wel goed kennen, aan vreemden of aan bijvoorbeeld een date, zou ik dit niet snel voorzetten.

Van de 'pittige saus' tenslotte moet je je ook niet teveel voorstellen. Het is absoluut niet pittige, het heeft eerder een heel zwakke bouillonsmaak. En er is ook wel erg veel van, ik denk dat zeker de helft van die 900 gram die op de verpakking staat, afkomstig is van de saus.

Op zichzelf ziet de saus er ook niet erg appetijtelijk uit, zeker niet nadat het paar uurtjes heeft staan afkoelen.

[ afbeelding ]

Een soort olie-achtige drab met klontjes gestold vet of iets dergelijks.

Helaas, dit product van de 'Landkeuken' is beneden de maat. Daar kan ook de prijs (een schappelijke 1,99) niets aan veranderen.
Een complete "maaltijd" voor 1,99 euro en dan gaat er nog geen lampje branden??
  vrijdag 8 augustus 2025 @ 12:09:30 #11
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_218450128
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 augustus 2025 11:25 schreef mschol het volgende:
waar haal je dat soort meuk
Bij de ZierikC1000.
  vrijdag 8 augustus 2025 @ 12:27:54 #12
312215 Näsenbar
State of the Art.
pi_218450225
Ik dacht al, wat kan roos ineens goed schrijven.

Neemt niet weg dat dit een van mijn favoriete topics is, dus mooi dat er weer leven in zit en we aan een nieuw deel toe zijn _O_
Denk aan het milieu voordat u deze post print.
pi_218451234
Maar het is inderdaad wel een briljant topic, die ik graag lees.
  vrijdag 8 augustus 2025 @ 15:04:15 #14
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_218451257
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 augustus 2025 15:01 schreef Vincent_student het volgende:
Maar het is inderdaad wel een briljant topic, die ik graag lees.
En @roos94 is degene die het zowat in haar eentje 'in leven' houdt..
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_218451267
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 augustus 2025 15:03 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]
Nee, dat is het niet :N
Er is helemaal niks doelbewust gekopieerd waarbij werd gedaan alsof het eigen werk was. Er is slechts op de "open nieuw deel"-knop gedrukt.
Ok. Whatever. Het is vrijdagmiddag, bijna weekend. B:)B Oh nee, ik drink niet, maar toch..
pi_218451322
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 augustus 2025 15:03 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]
Nee, dat is het niet :N
Er is helemaal niks doelbewust gekopieerd waarbij werd gedaan alsof het eigen werk was. Er is slechts op de "open nieuw deel"-knop gedrukt.
Dat.

En om de een of andere reden wordt het pas automatisch gereekst vanaf deel 3.

Deel 2 reeksen moet altijd handmatig door een mode gebeuren.

Wat wel gangbaar is is dat degene die het het nieuwe deel opent, aan de OP toevoegt 'niet mijn OP' (of iets dergelijks).
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
  vrijdag 8 augustus 2025 @ 18:17:17 #17
191317 Nobu
Nobutada Yakitori
pi_218452918
quote:
11s.gif Op donderdag 7 augustus 2025 21:41 schreef golfer het volgende:
Had je die gedateerde OP uit 2021 niet even een beetje kunnen actualiseren?
K&k-topic over k&k-meuk, precies zoals het hoort.
  Moderator zaterdag 9 augustus 2025 @ 11:47:44 #18
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_218458057
Nou fijn jongens. Ik ga wel even ruimen hoor. ^O^

Edit: een hoop off-topic posts verwijderd, idem voor de pseudo-modding.
Verder: Het staat een ieder verder vrij om een nieuwe OP te schrijven, indien gewenst. Verder staat het ook een ieder vrij om zich aan te melden voor de crew. (forum@fok.nl) Vragen of opmerkingen over de moderatie -> welkom in het feedback topic.

Hier verder met posts over -matig- blikvoer.

[ Bericht 56% gewijzigd door ijs_beer op 09-08-2025 11:55:35 ]
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')