quote:Op dinsdag 8 april 2025 14:15 schreef golfer het volgende:
Vanavond maak ik vanuit Project Gezond tjap tjoy (zonder bamboescheuten) met daarbij bruine rijst.
Een heel blok parmezaan?quote:Op dinsdag 8 april 2025 17:58 schreef Karzai het volgende:
[ afbeelding ][ afbeelding ]
Heel blok parmezaan erbij,uien paprika, 6 groene pepers en een halve bol knoflook broodjes zitten in de oven
[ afbeelding ]
Leuk kadoidee van hem, alvast veel plezier!quote:Op woensdag 9 april 2025 14:50 schreef Kanaroe het volgende:
Vanavond uit eten met mijn gezin want zoon was jarig en wilde als kado 'uit eten'.
Gaan naar klein restaurant in de buurt, zinin!
Meestal neem ik daar een verrassingsmenu van de chef, straks maar eens kijken
Was zaligquote:Op woensdag 9 april 2025 13:30 schreef golfer het volgende:
Vanavond maak ik tagliatelle met gebraden gehakt en gebakken spekblokjes, kastanjechampignons en courgetteblokjes met een saus van gepureerde gegrilde paprika, ui, knoflook, basilicum en Alpro Griekse yoghurt.
Mijn dochter van 8 vond het een aanrader maar moet er wel bij zeggen dat dat dus niets zegt over of het ook echt lekker isquote:Op woensdag 9 april 2025 18:56 schreef Tegan het volgende:
Iemand dit weleens gedronken? Is dit een aanrader?
[ afbeelding ]
Smaakt goed,lekker fris. Zit alleen veels te weinig in 😃quote:Op woensdag 9 april 2025 18:56 schreef Tegan het volgende:
Iemand dit weleens gedronken? Is dit een aanrader?
[ afbeelding ]
Ja! Peer is ook lekker. En meloen dacht ik.quote:Op woensdag 9 april 2025 18:56 schreef Tegan het volgende:
Iemand dit weleens gedronken? Is dit een aanrader?
[ afbeelding ]
bij mijn AH hebben ze alleen normale en aardbei. Ik wil ook peer!quote:Op woensdag 9 april 2025 21:24 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja! Peer is ook lekker. En meloen dacht ik.
Maar je moet wel tegen zoet kunnen.
quote:Op donderdag 10 april 2025 14:41 schreef golfer het volgende:
Vanavond: kip visch, patat en appelmoes...oftewel: kabeljauwkibbeling van de vishandel, patat van Friethoes en appelcompote van Hak.
Klinkt als een goed restaurant. Wangetjesquote:Op donderdag 10 april 2025 17:23 schreef Kanaroe het volgende:
Gisteren in restaurantje had ik als voorgerecht zachtgegaarde kalfswang met boekweit, gerookte baba ganoush, gekonfijte cherrytomaat en gebrande paksoi, was heeeeerlijk
Als hoofdgerecht verrassing van de chef, bleek kalfsentrecôte te zijn. Met gestoomde groenten op een prachtig opgemaakt bordje, erg lekker maar 2x kalf was voor mij iets te veel vlees.
Na had ik kaasplankje, met een portje![]()
De disgsnoten hadden allemaal iets anders; en ieder heeft genoten
Straks thuis een restant spaghetti met gehaktballetjes en diepvriespizza salami en quattro formaggi met rucola en bimi voor 'de gezond'
En nu moet je nog ergens je dosis pistache zien te scoren?quote:Op donderdag 10 april 2025 20:22 schreef FutureFairytale het volgende:
Spontaan uit eten met ouders bij de Italiaan die al meer dan 50 jaar in de stad zit, en nog steeds iedere dag propvol. Maar toch een plekkie gekregen.
Vader had Coteletta Milanese (kalfsschnitzel), moeder pizza met zalm, rode ui, knoflook en kappertjes.
Ik pizza met champignons, room en heel veel knoflook.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Pa wilde graag toetje dus hij had panna cotta (was), moeder Limoncello ijstruffel en ik warme brownie met stracciatella ijs.
[ link | afbeelding ]
Was leuk zo en heel lekker. Deze tent stelt nooit teleur en ik moest de oude eigenaar helpen met zijn nieuwe pinapparaat, anders werd er niet betaald.
Ze hadden Dubai Pistache chocoladetaart op het menu. En ik nam em niet! Ben je trots op me?quote:Op donderdag 10 april 2025 20:49 schreef SoS87 het volgende:
[..]
En nu moet je nog ergens je dosis pistache zien te scoren?
Je gaat zo stiekem terug he?quote:Op donderdag 10 april 2025 20:57 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ze hadden Dubai Pistache chocoladetaart op het menu. En ik nam em niet! Ben je trots op me?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |