Mikeytt | zaterdag 1 maart 2025 @ 21:33 |
![]() Hier wat tegen hebben ![]() ![]() | |
uitkeringsgenieter | zaterdag 1 maart 2025 @ 21:38 |
wier | |
Hyaenidae | zaterdag 1 maart 2025 @ 21:42 |
wies | |
Mikeytt | zaterdag 1 maart 2025 @ 21:42 |
wien | |
capuchon_jongen | zaterdag 1 maart 2025 @ 21:49 |
Nederlanders en kaas zijn nochtans een goed huwelijk. | |
Isdatzo | zaterdag 1 maart 2025 @ 21:51 |
Weet je wel wat de klimaatimpact van kaas is????? | |
Mikeytt | zaterdag 1 maart 2025 @ 21:53 |
![]() Beter dan Belgen en hun confituur | |
Mikeytt | zaterdag 1 maart 2025 @ 21:54 |
Belgen en patat is dan wel weer goed. | |
Mikeytt | zaterdag 1 maart 2025 @ 21:56 |
Nee, leg eens uit met een pugh matrix | |
capuchon_jongen | zaterdag 1 maart 2025 @ 22:02 |
Groene wappie gespot Jezus Tyf toch een eind op met je klimaat. Wij europezen doen blijkbaar alleen mee. Wij alleen gaan de wereld niet redden. | |
Isdatzo | zaterdag 1 maart 2025 @ 22:10 |
Triggered. | |
Dven | zaterdag 1 maart 2025 @ 22:39 |
De Chineanen doen ook hun best!!! | |
uitkeringsgenieter | zaterdag 1 maart 2025 @ 22:40 |
De Amerikezen ook denk ik | |
Dven | zaterdag 1 maart 2025 @ 22:49 |
De smeerkezen! | |
JustinK | zaterdag 1 maart 2025 @ 23:12 |
Kaas ![]() | |
Mikeytt | zaterdag 1 maart 2025 @ 23:43 |
Blijf lekker in DTS met de rest van de kliek met wansmaak ![]() | |
marc0871 | zaterdag 1 maart 2025 @ 23:56 |
KAAS!!!![]() | |
Näsenbar | zondag 2 maart 2025 @ 00:59 |
Koeien/geitenslavernij supporten ![]() | |
Dven | zondag 2 maart 2025 @ 01:15 |
En de ezels dan??! | |
cosmosis | zondag 2 maart 2025 @ 01:20 |
Bizar dat Ezelkaas niet bestaat....Zou proeven | |
Dven | zondag 2 maart 2025 @ 02:03 |
Vraag TS om een donatie ![]() | |
SebbeSwensje | zondag 2 maart 2025 @ 02:28 |
Kaas is inderdaad wel een heerlijk product. Sowieso moet je bij mij niet aankomen met zoet beleg en pindakaas schaar ik daar ook onder ![]() | |
Dven | zondag 2 maart 2025 @ 02:31 |
Als ik vegaworstjes geen worst noemen mag dsn is pindakaas ook geen kaas godverdomme! ![]() | |
SebbeSwensje | zondag 2 maart 2025 @ 02:33 |
Ja je gaat je gang maar. Ik bedoelde meer dat ik pindakaas onder zoet beleg schaar en ik dat niet blief, ondanks dat pindakaas niet perse zoet is. Ik zie het niet als kaas ofzo, de naam peanut butter doet het product meer eer aan. Maar goed, Nederlanders ![]() | |
Dven | zondag 2 maart 2025 @ 02:35 |
Pindakaas niet per definitie zoet? Ik heb mijn mening omtrent jou bij dezen fors bijgesteld. | |
Dven | zondag 2 maart 2025 @ 02:35 |
*je gaat je gang maar* | |
SebbeSwensje | zondag 2 maart 2025 @ 02:36 |
Wel dan? Ik heb sowieso geen smaak meer over, als ze mij iets voorschotelen wat pittig zou moeten zijn gaat er nog een schep sambal gledek overheen. | |
Dven | zondag 2 maart 2025 @ 02:42 |
Ik zal mijzelf geen pindakasologist noemen. Dus misschien heb je gelijk. Maar in mijn marginale opninie is pindakaas altijd zoet. D Daarbij moet ik wel toegeven dat ik al een jaar of tien geen pindakaas gegeten heb. | |
SebbeSwensje | zondag 2 maart 2025 @ 02:56 |
Amen broeder, goed bezig. | |
MMaRsu | zondag 2 maart 2025 @ 05:18 |
Ik ben ook een klant | |
sp3c | zondag 2 maart 2025 @ 05:22 |
Kaas is fantastischFuck you man | |
Cockwhale | zondag 2 maart 2025 @ 08:20 |
Je zus heeft gister mijn kopkaas van mijn snikkel gesnoept. | |
HSG | zondag 2 maart 2025 @ 10:02 |
@TS ik mis een glaasje port en vijgencompote bij het plankje. | |
Isdatzo | zondag 2 maart 2025 @ 10:10 |
Ik weet dat jij weet dat ik gelijk heb | |
Mikeytt | zondag 2 maart 2025 @ 10:12 |
Port is geen kazenwijn, maar dat je wansmaak had, wisten we al ![]() | |
Mikeytt | zondag 2 maart 2025 @ 10:12 |
Vertel je DTS matties dat ze hier dan niet godenvoer moeten beledigen ![]() | |
Mikeytt | zondag 2 maart 2025 @ 10:13 |
Wtf is er nou weer zoet aan pinda's ![]() | |
SebbeSwensje | zondag 2 maart 2025 @ 10:13 |
Nu even wat boterhammen roosteren en die beleggen met oudekaassalade. | |
FlippingCoin | zondag 2 maart 2025 @ 10:14 |
Het is de plicht van iedere blanke om zuivel tot zich te nemen, ook kaas. | |
Mikeytt | zondag 2 maart 2025 @ 10:14 |
Pindakaas is godenvoer man. Niet voor niets dat de moeder van Jezus de pindakaas-jam sandwich heeft bedacht. | |
FlippingCoin | zondag 2 maart 2025 @ 10:15 |
Pistachepasta is godenvoer ![]() | |
HSG | zondag 2 maart 2025 @ 10:16 |
Mag jij vinden alleen het is wel duidelijk dat jij weinig kennis van zaken hebt. | |
Mikeytt | zondag 2 maart 2025 @ 10:17 |
Bestaat wel. Voornamelijk in Servië en hier in Nederland gewoon te koop bij veel kaasboeren. (Weet dat L'amuse in damsko dit ook heeft) | |
FlippingCoin | zondag 2 maart 2025 @ 10:19 |
Damsko? ![]() | |
Mikeytt | zondag 2 maart 2025 @ 10:19 |
Ga jij maar je pierre robert met dadelbrood en port combineren, maar laat ons kenners met rust. | |
HSG | zondag 2 maart 2025 @ 10:20 |
Laat jij de kaas maar met rust en ga je gebit fatsoenlijk verzorgen. | |
FlippingCoin | zondag 2 maart 2025 @ 10:21 |
Een goede portwijn past goed bij verschillende gerechten en situaties, afhankelijk van het type port. Hier zijn een paar combinaties: Rode Port (Ruby, Late Bottled Vintage, Vintage) Kazen: Blauwe kaas (zoals Stilton, Roquefort of Gorgonzola) is een klassieke combinatie. Chocolade: Donkere chocolade, chocoladetaart of brownies. Rijke desserts: Tiramisu, crème brûlée, of desserts met rood fruit. Noten: Walnoten en amandelen passen goed bij de zoetheid. Tawny Port Kazen: Oude kazen zoals Parmezaanse kaas of oude Gouda. Noten en gedroogd fruit: Amandelen, vijgen, dadels. Desserts: Appel- of perentaart, karamelgerechten, pecan pie. Rood vlees: Vooral wildgerechten of gerechten met een zoete saus. White Port Aperitief: Lekker gekoeld met tonic en citroen als frisse cocktail. Zachte kazen: Geitenkaas of brie. Zeevruchten: Garnalen, gerookte zalm of sushi. Zoute hapjes: Gezouten amandelen of olijven. Rosé Port Lichte desserts: Fruitige desserts zoals aardbeien met slagroom. Cocktails: Rosé port met tonic en munt is een verfrissend aperitief. Frisse kazen: Jonge geitenkaas of mozzarella. Kortom, portwijn past het best bij kazen, chocolade, noten, en desserts, maar een droge witte port kan ook goed als aperitief. | |
Jahr00n | zondag 2 maart 2025 @ 10:21 |
Je spoort echt niet als je in een restaurant een kaasplankje als nagerecht besteld ipv een dikke dame blache ofzo | |
FlippingCoin | zondag 2 maart 2025 @ 10:22 |
Doe meestal nog een dikke steak als nagerecht | |
Mikeytt | zondag 2 maart 2025 @ 10:22 |
Dame Blanche is gewoon onbewerkte kaas met chocolade. | |
Mikeytt | zondag 2 maart 2025 @ 10:23 |
Ja, sorry, moest met hoofdletter D ![]() | |
Mikeytt | zondag 2 maart 2025 @ 10:23 |
Moet je wel zelf maken. Die uit de winkel is vies door extra ingrediënten. ![]() | |
FlippingCoin | zondag 2 maart 2025 @ 10:24 |
Notenboer, 100% pistache ![]() | |
Mikeytt | zondag 2 maart 2025 @ 10:28 |
Wat is dit voor AI bericht??? ![]() Ruby port met roquefort??? ![]() | |
Mikeytt | zondag 2 maart 2025 @ 10:29 |
Niet geloven!! Die worden gebrand in pinda-olie ![]() | |
SebbeSwensje | zondag 2 maart 2025 @ 10:32 |
Gewoon genoeg eten en dan heb je geen nagerecht nodig. Hooguit een Irish Coffee ofzo. | |
Mikeytt | zondag 2 maart 2025 @ 10:38 |
Je moet juist weinig eten zodat er ruimte blijft voor een kaaplank | |
SebbeSwensje | zondag 2 maart 2025 @ 10:39 |
Een kaasplank hoort een voorafje te zijn! | |
Mikeytt | zondag 2 maart 2025 @ 10:41 |
Godslastering ![]() Voorgerecht > hoofdgerecht > kaasplank > dessert | |
SebbeSwensje | zondag 2 maart 2025 @ 10:42 |
![]() | |
FlippingCoin | zondag 2 maart 2025 @ 10:47 |
Ik heb dit getypt! | |
FlippingCoin | zondag 2 maart 2025 @ 10:47 |
Wtf! | |
oor80 | zondag 2 maart 2025 @ 10:51 |
Dat bestaat, het heet Pule. En het is achterlijk duur. | |
sp3c | zondag 2 maart 2025 @ 20:05 |
Als ze dat nou vies vinden mag dat Kun je ze van wansmaak betichten maar over smaak valt niet nu eenmaal niet te twisten en hele bevolkingsgroepen over een kam smeren mag niet volgens de heilige fok!statuten Inbinden en excuses maken ![]() |