FOK!forum / De Vergaarbak / Mensen dat haten op kaas
Mikeyttzaterdag 1 maart 2025 @ 21:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2025 20:43 schreef Hyaenidae het volgende:

[..]
Natuurlijk, ook op een hamburger vind ik kaas smerig.
:')!!!

Hier wat tegen hebben :')
EDN0170-e1575535688791.jpg
uitkeringsgenieterzaterdag 1 maart 2025 @ 21:38
wier
Hyaenidaezaterdag 1 maart 2025 @ 21:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2025 21:38 schreef uitkeringsgenieter het volgende:
wier
wies
Mikeyttzaterdag 1 maart 2025 @ 21:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2025 21:38 schreef uitkeringsgenieter het volgende:
wier
wien
capuchon_jongenzaterdag 1 maart 2025 @ 21:49
Nederlanders en kaas zijn nochtans een goed huwelijk.
Isdatzozaterdag 1 maart 2025 @ 21:51
Weet je wel wat de klimaatimpact van kaas is?????
Mikeyttzaterdag 1 maart 2025 @ 21:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2025 21:49 schreef capuchon_jongen het volgende:
Nederlanders en kaas zijn nochtans een goed huwelijk.
:Y
Beter dan Belgen en hun confituur
Mikeyttzaterdag 1 maart 2025 @ 21:54
Belgen en patat is dan wel weer goed.
Mikeyttzaterdag 1 maart 2025 @ 21:56
quote:
7s.gif Op zaterdag 1 maart 2025 21:51 schreef Isdatzo het volgende:
Weet je wel wat de klimaatimpact van kaas is?????
Nee, leg eens uit met een pugh matrix
capuchon_jongenzaterdag 1 maart 2025 @ 22:02
quote:
7s.gif Op zaterdag 1 maart 2025 21:51 schreef Isdatzo het volgende:
Weet je wel wat de klimaatimpact van kaas is?????
Groene wappie gespot

Jezus Tyf toch een eind op met je klimaat. Wij europezen doen blijkbaar alleen mee. Wij alleen gaan de wereld niet redden.
Isdatzozaterdag 1 maart 2025 @ 22:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2025 22:02 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]
Groene wappie gespot

Jezus Tyf toch een eind op met je klimaat. Wij europezen doen blijkbaar alleen mee. Wij alleen gaan de wereld niet redden.
Triggered.
Dvenzaterdag 1 maart 2025 @ 22:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2025 22:02 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]
Groene wappie gespot

Jezus Tyf toch een eind op met je klimaat. Wij europezen doen blijkbaar alleen mee. Wij alleen gaan de wereld niet redden.
De Chineanen doen ook hun best!!!
uitkeringsgenieterzaterdag 1 maart 2025 @ 22:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2025 22:39 schreef Dven het volgende:

[..]
De Chineanen doen ook hun best!!!
De Amerikezen ook denk ik
Dvenzaterdag 1 maart 2025 @ 22:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2025 22:40 schreef uitkeringsgenieter het volgende:

[..]
De Amerikezen ook denk ik
De smeerkezen!
JustinKzaterdag 1 maart 2025 @ 23:12
Kaas :')
Mikeyttzaterdag 1 maart 2025 @ 23:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2025 23:12 schreef JustinK het volgende:
Kaas :')
Blijf lekker in DTS met de rest van de kliek met wansmaak :')
marc0871zaterdag 1 maart 2025 @ 23:56
KAAS!!!
rescue-rangers-cheese-monty.gif
Näsenbarzondag 2 maart 2025 @ 00:59
Koeien/geitenslavernij supporten :')
Dvenzondag 2 maart 2025 @ 01:15
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 00:59 schreef Näsenbar het volgende:
Koeien/geitenslavernij supporten :')
En de ezels dan??!
cosmosiszondag 2 maart 2025 @ 01:20
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 01:15 schreef Dven het volgende:

[..]
En de ezels dan??!
Bizar dat Ezelkaas niet bestaat....Zou proeven
Dvenzondag 2 maart 2025 @ 02:03
quote:
80s.gif Op zondag 2 maart 2025 01:20 schreef cosmosis het volgende:

[..]
Bizar dat Ezelkaas niet bestaat....Zou proeven
Vraag TS om een donatie :D
SebbeSwensjezondag 2 maart 2025 @ 02:28
Kaas is inderdaad wel een heerlijk product. Sowieso moet je bij mij niet aankomen met zoet beleg en pindakaas schaar ik daar ook onder :r
Dvenzondag 2 maart 2025 @ 02:31
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 02:28 schreef SebbeSwensje het volgende:
Kaas is inderdaad wel een heerlijk product. Sowieso moet je bij mij niet aankomen met zoet beleg en pindakaas schaar ik daar ook onder :r
Als ik vegaworstjes geen worst noemen mag dsn is pindakaas ook geen kaas godverdomme! :(
SebbeSwensjezondag 2 maart 2025 @ 02:33
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 02:31 schreef Dven het volgende:

[..]
Als ik vegaworstjes geen worst noemen mag dsn is pindakaas ook geen kaas godverdomme! :(
Ja je gaat je gang maar. Ik bedoelde meer dat ik pindakaas onder zoet beleg schaar en ik dat niet blief, ondanks dat pindakaas niet perse zoet is. Ik zie het niet als kaas ofzo, de naam peanut butter doet het product meer eer aan. Maar goed, Nederlanders :')
Dvenzondag 2 maart 2025 @ 02:35
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 02:33 schreef SebbeSwensje het volgende:

[..]
Ja je gaat je gang maar. Ik bedoelde meer dat ik pindakaas onder zoet beleg schaar en ik dat niet blief, ondanks dat pindakaas niet perse zoet is. Ik zie het niet als kaas ofzo, de naam peanut butter doet het product meer eer aan. Maar goed, Nederlanders :')
Pindakaas niet per definitie zoet?

Ik heb mijn mening omtrent jou bij dezen fors bijgesteld.
Dvenzondag 2 maart 2025 @ 02:35
*je gaat je gang maar*
SebbeSwensjezondag 2 maart 2025 @ 02:36
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 02:35 schreef Dven het volgende:

[..]
Pindakaas niet per definitie zoet?

Ik heb mijn mening omtrent jou bij dezen fors bijgesteld.
Wel dan? Ik heb sowieso geen smaak meer over, als ze mij iets voorschotelen wat pittig zou moeten zijn gaat er nog een schep sambal gledek overheen.
Dvenzondag 2 maart 2025 @ 02:42
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 02:36 schreef SebbeSwensje het volgende:

[..]
Wel dan? Ik heb sowieso geen smaak meer over, als ze mij iets voorschotelen wat pittig zou moeten zijn gaat er nog een schep sambal gledek overheen.
Ik zal mijzelf geen pindakasologist noemen. Dus misschien heb je gelijk. Maar in mijn marginale opninie is pindakaas altijd zoet. D

Daarbij moet ik wel toegeven dat ik al een jaar of tien geen pindakaas gegeten heb.
SebbeSwensjezondag 2 maart 2025 @ 02:56
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 02:42 schreef Dven het volgende:

[..]
Ik zal mijzelf geen pindakasologist noemen. Dus misschien heb je gelijk. Maar in mijn marginale opninie is pindakaas altijd zoet. D

Daarbij moet ik wel toegeven dat ik al een jaar of tien geen pindakaas gegeten heb.
Amen broeder, goed bezig.
MMaRsuzondag 2 maart 2025 @ 05:18
Ik ben ook een klant
sp3czondag 2 maart 2025 @ 05:22
Kaas is fantastisch

quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2025 23:43 schreef Mikeytt het volgende:

[..]
Blijf lekker in DTS met de rest van de kliek met wansmaak :')
Fuck you man
Cockwhalezondag 2 maart 2025 @ 08:20
Je zus heeft gister mijn kopkaas van mijn snikkel gesnoept.
HSGzondag 2 maart 2025 @ 10:02
@TS ik mis een glaasje port en vijgencompote bij het plankje.
Isdatzozondag 2 maart 2025 @ 10:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 maart 2025 21:56 schreef Mikeytt het volgende:

[..]
Nee, leg eens uit met een pugh matrix
Ik weet dat jij weet dat ik gelijk heb
Mikeyttzondag 2 maart 2025 @ 10:12
quote:
7s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:02 schreef HSG het volgende:
@:ts ik mis een glaasje port en vijgencompote bij het plankje.
Port is geen kazenwijn, maar dat je wansmaak had, wisten we al _O_
Mikeyttzondag 2 maart 2025 @ 10:12
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 05:22 schreef sp3c het volgende:
Fuck you man
Vertel je DTS matties dat ze hier dan niet godenvoer moeten beledigen :(
Mikeyttzondag 2 maart 2025 @ 10:13
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 02:35 schreef Dven het volgende:

[..]
Pindakaas niet per definitie zoet?

Ik heb mijn mening omtrent jou bij dezen fors bijgesteld.
Wtf is er nou weer zoet aan pinda's :')
SebbeSwensjezondag 2 maart 2025 @ 10:13
Nu even wat boterhammen roosteren en die beleggen met oudekaassalade.
FlippingCoinzondag 2 maart 2025 @ 10:14
Het is de plicht van iedere blanke om zuivel tot zich te nemen, ook kaas.
Mikeyttzondag 2 maart 2025 @ 10:14
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 02:28 schreef SebbeSwensje het volgende:
Kaas is inderdaad wel een heerlijk product. Sowieso moet je bij mij niet aankomen met zoet beleg en pindakaas schaar ik daar ook onder :r
Pindakaas is godenvoer man. Niet voor niets dat de moeder van Jezus de pindakaas-jam sandwich heeft bedacht.
FlippingCoinzondag 2 maart 2025 @ 10:15
Pistachepasta is godenvoer :9
HSGzondag 2 maart 2025 @ 10:16
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:12 schreef Mikeytt het volgende:

[..]
Port is geen kazenwijn, maar dat je wansmaak had, wisten we al _O_
Mag jij vinden alleen het is wel duidelijk dat jij weinig kennis van zaken hebt.
Mikeyttzondag 2 maart 2025 @ 10:17
quote:
80s.gif Op zondag 2 maart 2025 01:20 schreef cosmosis het volgende:

[..]
Bizar dat Ezelkaas niet bestaat....Zou proeven
Bestaat wel. Voornamelijk in Servië en hier in Nederland gewoon te koop bij veel kaasboeren. (Weet dat L'amuse in damsko dit ook heeft)
FlippingCoinzondag 2 maart 2025 @ 10:19
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:17 schreef Mikeytt het volgende:

[..]
Bestaat wel. Voornamelijk in Servië en hier in Nederland gewoon te koop bij veel kaasboeren. (Weet dat L'amuse in damsko dit ook heeft)
Damsko? :?
Mikeyttzondag 2 maart 2025 @ 10:19
quote:
7s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:16 schreef HSG het volgende:

[..]
Mag jij vinden alleen het is wel duidelijk dat jij weinig kennis van zaken hebt.
Ga jij maar je pierre robert met dadelbrood en port combineren, maar laat ons kenners met rust.
HSGzondag 2 maart 2025 @ 10:20
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:19 schreef Mikeytt het volgende:

[..]
Ga jij maar je pierre robert met dadelbrood en port combineren, maar laat ons kenners met rust.
Laat jij de kaas maar met rust en ga je gebit fatsoenlijk verzorgen.
FlippingCoinzondag 2 maart 2025 @ 10:21
Een goede portwijn past goed bij verschillende gerechten en situaties, afhankelijk van het type port. Hier zijn een paar combinaties:

Rode Port (Ruby, Late Bottled Vintage, Vintage)

Kazen: Blauwe kaas (zoals Stilton, Roquefort of Gorgonzola) is een klassieke combinatie.

Chocolade: Donkere chocolade, chocoladetaart of brownies.

Rijke desserts: Tiramisu, crème brûlée, of desserts met rood fruit.

Noten: Walnoten en amandelen passen goed bij de zoetheid.


Tawny Port

Kazen: Oude kazen zoals Parmezaanse kaas of oude Gouda.

Noten en gedroogd fruit: Amandelen, vijgen, dadels.

Desserts: Appel- of perentaart, karamelgerechten, pecan pie.

Rood vlees: Vooral wildgerechten of gerechten met een zoete saus.


White Port

Aperitief: Lekker gekoeld met tonic en citroen als frisse cocktail.

Zachte kazen: Geitenkaas of brie.

Zeevruchten: Garnalen, gerookte zalm of sushi.

Zoute hapjes: Gezouten amandelen of olijven.


Rosé Port

Lichte desserts: Fruitige desserts zoals aardbeien met slagroom.

Cocktails: Rosé port met tonic en munt is een verfrissend aperitief.

Frisse kazen: Jonge geitenkaas of mozzarella.


Kortom, portwijn past het best bij kazen, chocolade, noten, en desserts, maar een droge witte port kan ook goed als aperitief.
Jahr00nzondag 2 maart 2025 @ 10:21
Je spoort echt niet als je in een restaurant een kaasplankje als nagerecht besteld ipv een dikke dame blache ofzo
FlippingCoinzondag 2 maart 2025 @ 10:22
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:21 schreef Jahr00n het volgende:
Je spoort echt niet als je in een restaurant een kaasplankje als nagerecht besteld ipv een dikke dame blache ofzo
Doe meestal nog een dikke steak als nagerecht
Mikeyttzondag 2 maart 2025 @ 10:22
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:21 schreef Jahr00n het volgende:
Je spoort echt niet als je in een restaurant een kaasplankje als nagerecht besteld ipv een dikke dame blache ofzo
Dame Blanche is gewoon onbewerkte kaas met chocolade.
Mikeyttzondag 2 maart 2025 @ 10:23
quote:
16s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:19 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]
Damsko? :?
Ja, sorry, moest met hoofdletter D :6
Mikeyttzondag 2 maart 2025 @ 10:23
quote:
16s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:15 schreef FlippingCoin het volgende:
Pistachepasta is godenvoer :9
Moet je wel zelf maken. Die uit de winkel is vies door extra ingrediënten. -O-
FlippingCoinzondag 2 maart 2025 @ 10:24
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:23 schreef Mikeytt het volgende:

[..]
Moet je wel zelf maken. Die uit de winkel is vies door extra ingrediënten. -O-
Notenboer, 100% pistache _O_
Mikeyttzondag 2 maart 2025 @ 10:28
quote:
16s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:21 schreef FlippingCoin het volgende:
Een goede portwijn past goed bij verschillende gerechten en situaties, afhankelijk van het type port. Hier zijn een paar combinaties:

Rode Port (Ruby, Late Bottled Vintage, Vintage)

Kazen: Blauwe kaas (zoals Stilton, Roquefort of Gorgonzola) is een klassieke combinatie.

Chocolade: Donkere chocolade, chocoladetaart of brownies.

Rijke desserts: Tiramisu, crème brûlée, of desserts met rood fruit.

Noten: Walnoten en amandelen passen goed bij de zoetheid.

Tawny Port

Kazen: Oude kazen zoals Parmezaanse kaas of oude Gouda.

Noten en gedroogd fruit: Amandelen, vijgen, dadels.

Desserts: Appel- of perentaart, karamelgerechten, pecan pie.

Rood vlees: Vooral wildgerechten of gerechten met een zoete saus.

White Port

Aperitief: Lekker gekoeld met tonic en citroen als frisse cocktail.

Zachte kazen: Geitenkaas of brie.

Zeevruchten: Garnalen, gerookte zalm of sushi.

Zoute hapjes: Gezouten amandelen of olijven.

Rosé Port

Lichte desserts: Fruitige desserts zoals aardbeien met slagroom.

Cocktails: Rosé port met tonic en munt is een verfrissend aperitief.

Frisse kazen: Jonge geitenkaas of mozzarella.

Kortom, portwijn past het best bij kazen, chocolade, noten, en desserts, maar een droge witte port kan ook goed als aperitief.
Wat is dit voor AI bericht??? :(
Ruby port met roquefort??? :( Plinius de Oudere draait zich om in zijn graf
Mikeyttzondag 2 maart 2025 @ 10:29
quote:
16s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:24 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]
Notenboer, 100% pistache _O_
Niet geloven!! Die worden gebrand in pinda-olie :(
SebbeSwensjezondag 2 maart 2025 @ 10:32
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:21 schreef Jahr00n het volgende:
Je spoort echt niet als je in een restaurant een kaasplankje als nagerecht besteld ipv een dikke dame blache ofzo
Gewoon genoeg eten en dan heb je geen nagerecht nodig. Hooguit een Irish Coffee ofzo.
Mikeyttzondag 2 maart 2025 @ 10:38
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:32 schreef SebbeSwensje het volgende:

[..]
Gewoon genoeg eten en dan heb je geen nagerecht nodig. Hooguit een Irish Coffee ofzo.
Je moet juist weinig eten zodat er ruimte blijft voor een kaaplank
SebbeSwensjezondag 2 maart 2025 @ 10:39
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:38 schreef Mikeytt het volgende:

[..]
Je moet juist weinig eten zodat er ruimte blijft voor een kaaplank
Een kaasplank hoort een voorafje te zijn!
Mikeyttzondag 2 maart 2025 @ 10:41
quote:
8s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:39 schreef SebbeSwensje het volgende:

[..]
Een kaasplank hoort een voorafje te zijn!
Godslastering :(

Voorgerecht > hoofdgerecht > kaasplank > dessert
SebbeSwensjezondag 2 maart 2025 @ 10:42
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:41 schreef Mikeytt het volgende:

[..]
Godslastering :(

Voorgerecht > hoofdgerecht > kaasplank > dessert
i-dont-want-to-live-on-this-planet-anymore-earth-problems.gif
FlippingCoinzondag 2 maart 2025 @ 10:47
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:28 schreef Mikeytt het volgende:

[..]
Wat is dit voor AI bericht??? :(
Ruby port met roquefort??? :( Plinius de Oudere draait zich om in zijn graf
Ik heb dit getypt!
FlippingCoinzondag 2 maart 2025 @ 10:47
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:29 schreef Mikeytt het volgende:

[..]
Niet geloven!! Die worden gebrand in pinda-olie :(
Wtf!
oor80zondag 2 maart 2025 @ 10:51
quote:
80s.gif Op zondag 2 maart 2025 01:20 schreef cosmosis het volgende:

[..]
Bizar dat Ezelkaas niet bestaat....Zou proeven
Dat bestaat, het heet Pule. En het is achterlijk duur.
sp3czondag 2 maart 2025 @ 20:05
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2025 10:12 schreef Mikeytt het volgende:

[..]
Vertel je DTS matties dat ze hier dan niet godenvoer moeten beledigen :(
Als ze dat nou vies vinden mag dat
Kun je ze van wansmaak betichten maar over smaak valt niet nu eenmaal niet te twisten en hele bevolkingsgroepen over een kam smeren mag niet volgens de heilige fok!statuten

Inbinden en excuses maken :{w