Ik zou hierom dus gewoon de relatie verbrekenquote:Op maandag 19 februari 2024 17:37 schreef Smart_ass het volgende:
Ik ga de rest van de salsa verde shrimp maar opeten in een wrap denk ik. Mijn vriend vond het ook al niets (ik kook nogal vaak voor de kat z’n viool hier
), dus ik heb sowieso nog wel wat salsa over. Gelukkig ligt er ook nog een zak tortilla chips in de kast
.
Ah tof! En hoe is het buikspek erin?quote:Op maandag 19 februari 2024 18:34 schreef Cause-mayhem2 het volgende:
Het was echt heel lekker. Geserveerd met een limoen koriander rijst.
Het is een soort spinazie alla crème, maar dan heel anders, veel smaakvoller.
Ja, super superlekker ditquote:Op maandag 19 februari 2024 15:53 schreef Molo het volgende:
Vanavond aubergine en orzo rommelbak
https://www.servingdumpli(...)plant-parmesan-orzo/
Voor dochter pasta want die gruwelt hiervan
Oh dat klinkt enorm lekker, voor over paar maandjes in de lente/zomer hierquote:Op maandag 19 februari 2024 20:07 schreef Smart_ass het volgende:
Ik twijfel nog of ik straks white cheddar mac&cheese of boerenkool ga maken. Eigenlijk wel zin in boerenkool, maar ben bang dat ik daar als enige blij van word.
Had gisteren trouwens brazilian lemonade gemaakt. Kende het niet maar vond t heel lekker! Volgende keer doe ik er wel de helft minder suiker in denk ik. Voor de geïnteresseerden:
https://gingerwithspice.com/brazilian-lemonade-recipe-limeade/
Ik heb weleens Almhof Hoekje pistachequote:Op maandag 19 februari 2024 21:36 schreef Karzai het volgende:
Nieuw toetje, wel lekker
[ afbeelding ]
Oh dat biedt hoop. Gek op pistache en ik had laatst die variant van Danio maar die heb ik na één hap in het ronde archief gegooid. Wat een smerig nepspul is datquote:Op maandag 19 februari 2024 21:36 schreef Karzai het volgende:
Nieuw toetje, wel lekker
[ afbeelding ]
Op Sicilië heb ik werkelijk waar echt vanalles met pistache gegeten en ook gedronkenquote:Op maandag 19 februari 2024 22:16 schreef Molo het volgende:
[..]
Oh dat biedt hoop. Gek op pistache en ik had laatst die variant van Danio maar die heb ik na één hap in het ronde archief gegooid. Wat een smerig nepspul is dat
Ja Sicilië staat nog op de lijst van 'te bezoeken' bestemmingenquote:Op maandag 19 februari 2024 22:21 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Op Sicilië heb ik werkelijk waar echt vanalles met pistache gegeten en ook gedronken![]()
Is echt hét eiland om pistache te eten
Die is zeker lekkerquote:Op maandag 19 februari 2024 21:36 schreef Karzai het volgende:
Nieuw toetje, wel lekker
[ afbeelding ]
White mac & cheese klinkt ook goed. Anders vandaag het een, morgen het andere.quote:Op maandag 19 februari 2024 20:07 schreef Smart_ass het volgende:
Ik twijfel nog of ik straks white cheddar mac&cheese of boerenkool ga maken. Eigenlijk wel zin in boerenkool, maar ben bang dat ik daar als enige blij van word.
Had gisteren trouwens brazilian lemonade gemaakt. Kende het niet maar vond t heel lekker! Volgende keer doe ik er wel de helft minder suiker in denk ik. Voor de geïnteresseerden:
https://gingerwithspice.com/brazilian-lemonade-recipe-limeade/
Ik heb al heel lang niets met pistachesmaak meer op, maar ik had altijd moeite met het verband leggen tussen de smaak van pistachenoten en pistachesmaak dingen. Ik proefde het gewoon nooit eigenlijk, maar misschien ligt dat aan mij. Heb trouwens hetzelfde met veel dingen met kersensmaak.quote:Op maandag 19 februari 2024 22:16 schreef Molo het volgende:
[..]
Oh dat biedt hoop. Gek op pistache en ik had laatst die variant van Danio maar die heb ik na één hap in het ronde archief gegooid. Wat een smerig nepspul is dat
Zit vaak bizar weinig in, want dure ingrediëntenquote:Op maandag 19 februari 2024 23:58 schreef Smart_ass het volgende:
[..]
Ik heb al heel lang niets met pistachesmaak meer op, maar ik had altijd moeite met het verband leggen tussen de smaak van pistachenoten en pistachesmaak dingen. Ik proefde het gewoon nooit eigenlijk, maar misschien ligt dat aan mij. Heb trouwens hetzelfde met veel dingen met kersensmaak.
Dat past echt geweldig.quote:Op maandag 19 februari 2024 18:41 schreef Molo het volgende:
[..]
Ah tof! En hoe is het buikspek erin?
Precies hetzelfde vind ik! Pistacheijs vaak niet lekker (behalve in Amsterdam, daar zit een Italiaan met ijs dat smaakt alsof je een zak pistaches zit weg te werkenquote:Op maandag 19 februari 2024 23:58 schreef Smart_ass het volgende:
[..]
Ik heb al heel lang niets met pistachesmaak meer op, maar ik had altijd moeite met het verband leggen tussen de smaak van pistachenoten en pistachesmaak dingen. Ik proefde het gewoon nooit eigenlijk, maar misschien ligt dat aan mij. Heb trouwens hetzelfde met veel dingen met kersensmaak.
Kun jij ook verse boerenkool kopen in de States?quote:Op dinsdag 20 februari 2024 14:41 schreef Smart_ass het volgende:
Ik houd ook echt ontzettend van echte kersen ja! Bij mijn ouders om de hoek staan van die stalletjes met verse kersen als het ‘t seizoen is, dat was echt smullen altijd.
Gisteravond is het boerenkool geworden, yum(keuze van mijn vriend dus de relatie houdt nog eventjes stand
).
Vanavond dan de white cheddar mac&cheese maar nu eerst een iced latte!
Oh heerlijk uiensoep, gisteren nog een paar Julia Child videootjes gekeken n.a.v. het soeptopic hier in Culquote:Op dinsdag 20 februari 2024 16:04 schreef golfer het volgende:
Nu: verse sushi (special year of the dragon) van Daily sushichef.
Vanavond: zelfgebrouwen uiensoep met gegratineerde gruyèrekaas op gegrild stokbrood.
Dat is door de 'raw kale smoothies' hype van afgelopen jaren vast wel te koop daarquote:Op dinsdag 20 februari 2024 16:30 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Kun jij ook verse boerenkool kopen in de States?
Ja! Dat is natuurlijk een echte super food hier hequote:Op dinsdag 20 februari 2024 16:30 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Kun jij ook verse boerenkool kopen in de States?
Lekker vooruitzicht!quote:Op dinsdag 20 februari 2024 16:48 schreef golfer het volgende:
Nog een tussendoortje om alvast in Portugese stemming te komen (we gaan 12-3 even naar Lissabon):
Vieiras em Caldeirada, oftewel Sint-jacobsschelpen in caldeira-saus:
[ link | afbeelding ]
quote:Op dinsdag 20 februari 2024 14:41 schreef Smart_ass het volgende:
Gisteravond is het boerenkool geworden, yum(keuze van mijn vriend dus de relatie houdt nog eventjes stand
).
Probeer zeker in lissabon een van de restaurants van Jose Avillez hoeft niet zijn 2 sterren maar wij hebben destijds van zijn pizzeria en brasserie ook erg genoten!quote:Op dinsdag 20 februari 2024 16:48 schreef golfer het volgende:
Nog een tussendoortje om alvast in Portugese stemming te komen (we gaan 12-3 even naar Lissabon):
Vieiras em Caldeirada, oftewel Sint-jacobsschelpen in caldeira-saus:
[ link | afbeelding ]
quote:Op dinsdag 20 februari 2024 16:04 schreef golfer het volgende:
Vanavond: zelfgebrouwen uiensoep met gegratineerde gruyèrekaas op gegrild stokbrood.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |