Ik kan echt niet zonder.quote:
Goed van je zeg! Ik heb het idee dat je nog wel last van je buik gaat krijgen.quote:Op woensdag 13 september 2023 16:19 schreef marc0871 het volgende:
Samyang Buldak 2x spicy overleefd.
Minstens net zo heet als de Nongshim super spicy, maar anders.
Deze komt aansluipen en brand dan nog even goed door. Nongshim is meer een in your face klap voor je kop soort van heet.
Betere smaak. Niet alleen maar heet om het heet.
De noodles zijn ook lekkerder. Betere textuur.
Klacht; ik heb er nog (maar) 4.
Ik weet het; dubbel. Maar dat is het ook.
Aan de ene kant is het lekker. Aan de andere kant is het net over de grens van mijn tolerantie.
Meh. Kan ik oefenen
Nee. Las ik later pas.quote:Op woensdag 13 september 2023 17:18 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Goed van je zeg! Ik heb het idee dat je nog wel last van je buik gaat krijgen.
Heb je het water wel goed afgegoten (op 2-3 lepels na) en met de saus geroerbakt, dus geen soep zoals Nongshim? Zo hoort het, maar vele Hollanders weten het niet en maken er soep van
Tip; als je het snel weer eet is het minder pittig![]()
quote:Op woensdag 13 september 2023 17:24 schreef golfer het volgende:
Straks: salade van tomaat, komkommer en mais met daarbij gebakken bistrosteaks.
quote:Op donderdag 14 september 2023 14:53 schreef golfer het volgende:
Nu: een portie kibbeling (van kabeljauw) van de Volendammer vishandel.
Vanavond: in de oven geroosterde wortels met ui, knoflook, basilicum, salie, karwijzaad, olijfolie, zout, peper, sesamzaad, balsamico-azijn en een drupje honing. En daarbij gebakken kabeljauwhaasjes.
Hoeveel betaal je nu voor zo'n portie kibbeling? Ik had er laatst ook zin, en hier in de buurt zit ook een "Volendammer vishandel". Toen ik echter de prijs zag voor een portie, viel ik bijna achterover. Ik dacht, laat maar, ik koop wel vissticks.quote:Op donderdag 14 september 2023 14:53 schreef golfer het volgende:
Nu: een portie kibbeling (van kabeljauw) van de Volendammer vishandel.
Vanavond: in de oven geroosterde wortels met ui, knoflook, basilicum, salie, karwijzaad, olijfolie, zout, peper, sesamzaad, balsamico-azijn en een drupje honing. En daarbij gebakken kabeljauwhaasjes.
Hier 8 euro 300 gram (ook van kabeljauw)quote:Op vrijdag 15 september 2023 10:04 schreef Vincent_student het volgende:
[..]
Hoeveel betaal je nu voor zo'n portie kibbeling? Ik had er laatst ook zin, en hier in de buurt zit ook een "Volendammer vishandel". Toen ik echter de prijs zag voor een portie, viel ik bijna achterover. Ik dacht, laat maar, ik koop wel vissticks.
quote:Op vrijdag 15 september 2023 16:10 schreef Karzai het volgende:
[..]
Weet ik ook niet precies wel erg lekker in ieder geval
Moment, ik kom eraan!quote:Op vrijdag 15 september 2023 16:08 schreef Kanaroe het volgende:
Hier ligt een scharrelkippetje in de oven.
Onder èn op het vel zit zelfgemaakte kruidenboter, met citroenschil, knoflook, tijm, rozemarijn, marjoraan. Kruiden uit den tuin. In de kippenkont zit een citroen![]()
Nieuwe krielaardappeltjes met schil en bospeen erbij gelegd, knoflooktenen, sjalotjes en een scheut witte wijn erbij gedaan.
Straks nog wat diepvriesdoperwtjes erbij. Ruikt al heerlijk! Zin in
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |