Klinkt allemaal heerlijk!quote:Op vrijdag 25 augustus 2023 20:20 schreef anndb het volgende:
Alleen thuis, had vanmiddag spatzle gemaakt die ik vanavond zou opbakken met wat kaas, maar niet zo’n zin meer in. Toen maar blinis op met gerookte zalm en zure room, en een blikje Royal Belgian Caviar.
Net toch nog honger en een frietje stoofvleessaus gehaald met een frikandel speciaal
Paar jaar geleden nog geleefd op die krengen. Zijn erg verslavend en klinkt goed met krokante ham en pecorinoquote:Op vrijdag 25 augustus 2023 20:49 schreef foodlover het volgende:
[..]
Klinkt allemaal heerlijk!
Ook alleen thuis vanavond. Zo wat pasta uit zon zakje met een kaassausje. Dat is voor een paar keer per jaar wel erg lekker.Doe er wat uitgebakken serano ham en een uitje doorheen. Pecorino erover, glaasje lokale Monastrel erbij.
Gaaf hoor! Lijkt wel beetje op Franse taartquote:Op zaterdag 26 augustus 2023 17:21 schreef Zucht. het volgende:
[ afbeelding ]
Limburgse pruimenvlaai gemaakt
Frankrijk is niet zo ver vanaf hier neequote:Op zaterdag 26 augustus 2023 17:32 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Gaaf hoor! Lijkt wel beetje op Franse taart
Het is nou niet echt in balans nee. Maar zo gaat dat vaak, je wil mensen verwennen en dan wordt er overdreven veel op gedaan.quote:Op zondag 27 augustus 2023 15:06 schreef anndb het volgende:
Duo vis en meer. Krabsalade en garnalenkroket met cocktailsaus. Op brioche brood. Iets te dik belegd naar mijn smaak, werd er wat misselijk van met al die mayo dus toen maar afgesloten met een wafel met ijs en aardbeien
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zonde. Sticky ribs klinkt wel heel lekker dus begrijp dat je dat koos.quote:Op zondag 27 augustus 2023 10:19 schreef Kanaroe het volgende:
Gisteren gewandeld en daarna naar een ons bekend terrasje/restaurantje.
Hadden ze ineens een nieuwe eigenaar plus nieuwe menukaart![]()
Had me verheugd op keuze uit vele bijzondere gerechten, maar nee....
Dus, het werden sticky spareribs met friet en een minibeetje salade, ook lekker. Wel erg vette ribs.
Is dat witte allemaal mayo?quote:Op zondag 27 augustus 2023 15:06 schreef anndb het volgende:
Duo vis en meer. Krabsalade en garnalenkroket met cocktailsaus. Op brioche brood. Iets te dik belegd naar mijn smaak, werd er wat misselijk van met al die mayo dus toen maar afgesloten met een wafel met ijs en aardbeien
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.In de Uuni gebakken pizza
Toe: gebakken ananas met slagroomijsik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
BK>McDquote:Op zondag 27 augustus 2023 19:08 schreef FutureFairytale het volgende:
Na een verjaardag wilde vriend alleen BK ijs.
Eenmaal bij BK niet meer![]()
Voor hem Big King XXL menu met Fanta en Oreo choco ijs.
Ik had menu 2 whopper jr's met water en Oreo karamel ijs.
In 1x besteld want het duurde best lang. Lekker gegeten, vult toch echt beter dan Mc. En stukken voordeliger.
[ link | afbeelding ]
Ja ik kom er echt niet meer. Niet alleen vanwege de prijzen maar saai, nooit verandering in, assortiment en BK/KFC vult echt beter.quote:Op zondag 27 augustus 2023 19:36 schreef marc0871 het volgende:
[..]
BK>McD![]()
Van de week mijn zus opgehaald bij een McD in Maastricht.
Ik had trek, dus ik denk ik neem een Quarter Pounder. Die waren nog wel okay.
Ik weet meteen weer waarom ik er al bijna 20 jaar niet meer geweest was![]()
En is die Quarter Pounder kleiner geworden? Want ik kan me nog een broodje ter grootte van een Italiaanse bol herinneren, met een grote plakaat gehakt, of wat daarvoor moet doorgaan.
Dit was een broodje ter grootte van de hamburger en een navenante pattie.
Bbqsaus met iets van mosterd en augurk en iets kazigs.
Kon er niet van genieten.
Een kwart pond gehakt. Daar maak ik 3 hamburgers van, die een stuk beter smaken.
Getoaste broodjes.
Patties gemaakt van rundergehakt, met een beschuitje, witte peper, zout, gember, korianderzaad, uienpoeder, knoflookpoeder, cayennepeper en kruidnagel.
Van het gehakt maak ik balletjes, die ik tussen bakpapier plet met een pan. Soort van smashburgers.
Met een sausje van mayonaise, ketchup, mosterd en wat tomaat en een augurkje. Beetje zwarte peper en zout.
Sla en kaas sla ik over. Maar wel een flinke dot gekarameliseerde ui.
Smullen![]()
quote:Op maandag 28 augustus 2023 14:02 schreef golfer het volgende:
Vanavond: verse spaghetti met bolognesesaus en groentes.![]()
De bolognesesaus pruttelt lekker nog een uurtje door.
Gaat het een beetje met je?quote:Op dinsdag 29 augustus 2023 17:27 schreef uniekhoorn het volgende:
Vandaag alweer een operatie maar dit keer onder sedatie.
En nu heb ik HONGER!
Pasta met champignons, "ossehaas", gorgonzola in roomsaus, komt er straks aan
quote:Op dinsdag 29 augustus 2023 17:00 schreef golfer het volgende:
Vanavond: paddenstoelenrisotto (met eekhoornjesbrood, shiitakes en parmezaanse kaas) met daarbij een frisse salade.
Wat je ook maar mag mankeren; veel beterschap en goed herstel gewenst!quote:Op dinsdag 29 augustus 2023 17:27 schreef uniekhoorn het volgende:
Vandaag alweer een operatie maar dit keer onder sedatie.
En nu heb ik HONGER!
Pasta met champignons, "ossehaas", gorgonzola in roomsaus, komt er straks aan
Haal je dat bij een toko ofzo die noodles?quote:Op dinsdag 29 augustus 2023 17:50 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik heb sperzie- en sojabonen gemarineerd. Dat eet ik vanavond met m'n favo noodles (Samyang 3x spicy).
Ja gaat goed!quote:Op dinsdag 29 augustus 2023 17:48 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Gaat het een beetje met je?
Pasta klinkt erg lekker! Geniet ervan.
Ja maar deze toevallig bij Xenos gevonden want deze variant is nog niet in een toko aanwezig. En in Korea zelf al 2 jaar uit assortiment.quote:Op dinsdag 29 augustus 2023 18:54 schreef Magica het volgende:
[..]
Haal je dat bij een toko ofzo die noodles?
Ik las dat Nongshim Super Spicy de 2x spicy nog niet haalt en jij eet 3x?quote:Op dinsdag 29 augustus 2023 17:50 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik heb sperzie- en sojabonen gemarineerd. Dat eet ik vanavond met m'n favo noodles (Samyang 3x spicy).
Nongshim is lekker maar haalt de 'gewone' Samyang Buldak niet eens (zwarte pakje). Geeft niet hoor, hoe vaker je pittig eet, hoe meer je gewend raakt. Voor mij is het gewoon eten, alleen erg jummie.quote:Op woensdag 30 augustus 2023 00:01 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Ik las dat Nongshim Super Spicy de 2x spicy nog niet haalt en jij eet 3x?
DamnMoet ik nog even oefenen
Dankquote:Op woensdag 30 augustus 2023 06:37 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Nongshim is lekker maar haalt de 'gewone' Samyang Buldak niet eens (zwarte pakje). Geeft niet hoor, hoe vaker je pittig eet, hoe meer je gewend raakt. Voor mij is het gewoon eten, alleen erg jummie.
Je kip, patat en rauwkost ziet er lekker uit!
oj sterkte, kan je inmiddels weer wat eten?quote:Op woensdag 30 augustus 2023 09:12 schreef ok01 het volgende:
Vanwege darmproblemen ben ik nu op sapkuur in Turkije, dus voor mij voorlopig geen eten![]()
Wel net een lekkere sinaasappelsap gehad
quote:Op woensdag 30 augustus 2023 16:42 schreef golfer het volgende:
Straks: een Franse (???) hamburger van de supermarkt met daarbij een groene Ceasarsalade.
Misschien bedoelen ze "steak haché"?quote:Op woensdag 30 augustus 2023 18:57 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
En? Wat was er Frans aan de burger?
Een Blonde d'Aquitaine koe ofzo?
Oh ja, dat kan ook nog. Het ziet er een beetje uit als een Duitse biefstuk, een internationaal stukje vlees it isquote:Op woensdag 30 augustus 2023 19:07 schreef foodlover het volgende:
[..]
Misschien bedoelen ze "steak haché"?
Hier zo vissticks sla en gekookte aardappelen.
De kruiden denken wequote:Op woensdag 30 augustus 2023 18:57 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
En? Wat was er Frans aan de burger?
Een Blonde d'Aquitaine koe ofzo?
Doet me denken aan een ex-collega. Samen met haar man begon ze een simpel lunchtentje. Op het bord stond een keer 'Italiaanse groentensoep' als specialiteit. Ik vragen aan haar man hoe hij dat maakt. 'Nou hoe ik altijd groentensoep maak met een beetje Italiaanse kruiden van Verstegen'.quote:
Zo doe ik het ook met mijn tomatensoepquote:Op donderdag 31 augustus 2023 06:33 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Doet me denken aan een ex-collega. Samen met haar man begon ze een simpel lunchtentje. Op het bord stond een keer 'Italiaanse groentensoep' als specialiteit. Ik vragen aan haar man hoe hij dat maakt. 'Nou hoe ik altijd groentensoep maak met een beetje Italiaanse kruiden van Verstegen'.
Vergeet ik niet meer
quote:Op donderdag 31 augustus 2023 06:33 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Doet me denken aan een ex-collega. Samen met haar man begon ze een simpel lunchtentje. Op het bord stond een keer 'Italiaanse groentensoep' als specialiteit. Ik vragen aan haar man hoe hij dat maakt. 'Nou hoe ik altijd groentensoep maak met een beetje Italiaanse kruiden van Verstegen'.
Vergeet ik niet meer
Er zijn ook producten met minder koolhydraten waardoor je wel gewoon brood, crackers etc. kunt eten.quote:Op donderdag 31 augustus 2023 09:50 schreef anndb het volgende:
Stukje kaas en tonijnsalade. Probeer wat laag in koolhydraten te eten, staat me nu al tegen.
quote:Op donderdag 31 augustus 2023 16:37 schreef golfer het volgende:
B. eet buiten de deur vanwege een afscheidsfeestje van collega's die met pensioen zijn gegaan, dus voor mij wordt het straks een opgewarmd restant van de ingevroren paella van vorige week met een paar gebakken grote garnalen.
Italiaanse tomatensoepquote:Op donderdag 31 augustus 2023 15:06 schreef marc0871 het volgende:
Naar aanleiding van mijn vorige post; tomatengroentensoep, met vermicelli en ballen.
Lekker dopen met een stukje brood![]()
Zo moet het weer gaan worden
[ afbeelding ]
Kippetjequote:Op vrijdag 1 september 2023 13:16 schreef anndb het volgende:
Salade met hollandse garnalen, gerookte zalm en zelfgemaakte cocktail saus.
Vanavond kippetje uit de oven, bloemkool, kerriesausje.
quote:Op vrijdag 1 september 2023 17:26 schreef golfer het volgende:
Oh, en als voorafje een experiment: tataki van watermeloen, volgens dit recept:
(Snijd de schil van de watermeloen.
Snijd vervolgens in banen van ongeveer 3x3 centimeter.
Bestrooi met een klein beetje zout.
Plaats in een vacuümzak en trek deze volledig vacuüm.
Laat 12 uur pekelen.
Haal uit het vacuüm en dep droog.
Droog 30 minuten in een droogoven op 60°C.
Brand de meloen rondom met een gasbrander.)
quote:Op vrijdag 1 september 2023 16:21 schreef golfer het volgende:
Vanavond: kant-en-klare maaltijden va onze dorpsslagerjuwelier.
Voor B. : bloemkool, saucijzen, pepers jus en 'n papje.
En voor mij: sukiyaki.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |