abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_208034640
Update: In Praag is het uiteindelijk niets geworden helaas. De vrouwen die ik heb aangesproken reageerden allen koel en lijken niet in mij geïnteresseerd te zijn. Natuurlijk heb ik hun keuze gerespecteerd maar wat ik wel wrang vind is dat mijn kamergenoten hetzelfde deden wél succes hadden. Ik weet niet of die gasten hebben gebald maar weet wel dat zij talloze nummers/IG's hebben gehad en dat ze in het hostel volop met verschillende chicks aan het chatten waren.

Op de valreep wel een leuke interactie gehad met een Oekraïense. Zij zat op Mustek in haar uppie een blik bier weg te werken en had nog 2 grote blikken in haar zakken zitten. Ik zag haar alleen en besloot om erop af te stappen omdat alleendrinkende vrouwen meestal wel open staan voor contact. Ze zag er niet bepaald fraai uit, sprak alleen Russisch en hebben een gesprek via Translate gevoerd.
Samen hebben we flink wat bier zitten wegdrinken totdat mevrouw zin had in wiet. Omdat zij mijn dag gered heeft (zat met een kutgevoel na al die afwijzingen) heb ik haar 10 euro gegeven om via via het goedje te bestellen.

Feit blijft wel dat mijn missie niet volbracht is. Er is nog steeds niet geneukt, daarom meteen weer op het vliegtuig gestapt. Nu naar een goedkopere bestemming, want ja... ik heb een beperkt budget en de missies kosten een rib uit mijn lijf. Maar wat kan ik anders? Nederlandse en andere West Europese vrouwen zien mij niet staan.
  vrijdag 17 februari 2023 @ 17:05:25 #182
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_208034743
Osodevo... Kap eens met je "missies". Een vriendin krijgen is géén missie! Zolang je extreem geforceerd op zoek bent naar een vriendin gaat het je nooit lukken.

De tenen kunnen niet verder krommen als we jou horen praten over missies.
pi_208034854
quote:
0s.gif Op donderdag 9 februari 2023 12:08 schreef CoolGuy het volgende:
Ik ben vooral even op zoek nu naar het doel van dit topic. Immers, dit is naar de bekende weg vragen, want TS is helemaal niet geinteresseerd in het antwoor 'nee, niet doen', want als we hem mogen geloven is hij al 'onderweg'.

Maar aangezien die vraag beantwoord krijgen wel het doel leek te zijn van dit topic...tja....en nu dan?
Wie niet waagt blijft maagd! Je kunt toch wel begrijpen dat thuis zitten en als een incel gaan zitten janken en klagen je geen cm verder brengt.

quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2023 07:47 schreef Avelie het volgende:

[..]
Waarom vraag je zelf niks? Je zit te wachten tot je iets krijgt, maar het begint met geven in het leven. Mensen praten over het algemeen graag over zichzelf. Probeer gewoon eens een belangstellend gesprekje te voeren om te beginnen, zonder dat je er gelijk bovenop wil duiken.

Het begint namelijk met normaal menselijk contact. Een hostel is een perfecte plaats om gewoon eens te oefenen met contact maken door wat eenvoudige vragen te stellen. Maar verwacht er niet te veel van. Als je begint vanuit oprechte belangstelling ipv jouw geheime agenda, zul je merken dat de gesprekken makkelijker gaan lopen. Vrouwen voelen dat namelijk echt wel aan.
Nah, heb verschillende pogingen ondernomen maar het probleem van een hostel is dat er altijd andere mannen in de buurt zijn. Die krijgen altijd prioriteit. Dat hostel in Praag was wel extreem, dat was echt een kliekje. Ook al ondernam ik verschillende pogingen om gewoon basaal te socializen werd ik genegeerd. Ik heb geleerd dat je niet aan een dood paard moet trekken, dat op het moment dat je jezelf aan aan groep gaat opdringen dat je dan nog meer wordt afgewezen. Ik ben echter wel van plan om daar terug te keren, maar dan alleen vanwege de prijs omdat het één van de goedkoopste hostels van Praag is. Of ik wel/niet een klik heb zal me een worst zijn. Een ding dat ik nu wel geleerd hebt is dat je niet met iedereen te vriend kunt zijn en dat er altijd mensen zijn die je niet moeten.

quote:
7s.gif Op vrijdag 10 februari 2023 09:24 schreef RockNijntje het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

Het is hetgeen dat ik het meest haat aan soloreizen, de mannen die denken dat ik er voor hen ben of me iets te bieden denken te hebben.
Vrouwen die alleen reizen en in hostels slapen worden wel gezien als loslopend wild. Uit mijn observaties worden zij door echt ontzettend veel mannen aangesproken. De winnaar heeft seks in de bunkbed of in één van de toiletten/douches. Mijn onderbuurman (jonge Brit) vertelde mij zo'n verhaal dat hij in Krakau dronken seks heeft gehad met een Duits meisje dat bezet was. Daarop een heel verhaal (dat ik jullie zal besparen en irrelevant is) dat vrouwen volop vreemd gaan en dat als wife material een chick met een hoge boducount een turn-off is.

quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2023 09:42 schreef Leandra het volgende:

[..]
Hier het probleem, waardoor zij wel contact hebben en jij niet.

Zij vragen hoe een ander (die ze interessant vinden) hun dag gehad hebben of waar ze vandaan komen.
Jij doet dat niet, en klaagt vervolgens ook nog eens dat anderen jou negeren? Zowel de vrouwen als de mannen?
Het is niet hun taak jou te vermaken, zolang je niet begint jezelf te vermaken en werkelijke interesse te tonen in anderen ipv alles maar te doen met "game" als doel wordt het niks, hoeveel geld je ook aan "coaches" verspilt.
Ik heb sociale angst maar heb dat tegenwoordig wel aardig overwonnen. Ik doe mijn best maar soms is het bijna niet te doen om toegang tot de groep te krijgen.

Ik wil heel graag ook in het hostel vrouwen aan spreken maar de sfeer is daar meestal zo ontzettend competitief dat ook maar een poging doe ik de ogen van al die andere mannelijke gasten op mij gericht voel. Al die mannen zijn net zo geil als ik ben, alleen zij hebben meer ervaring. Mijn coach zegt dat ik mij niets daarvan een moet trekken maar dat is moeilijk als die jongens mijn versierpogingen proberen te saboteren.
pi_208034932
Dit klinkt echt veel te geforceerd. Ik ben ook wel een paar keer aangesproken door van die pick up mannetjes. Af en toe vermakelijk, maar vooral een beetje triest. Zo werkt het gewoon niet.
pi_208035018
Datingapps zoals tinder gebruiken nepaccounts die jou als user zogenaamd liken. Om te zien wie jou dan heeft geliked moet je betalen voor een premium account. Maar daarna krijg je ze vermoed ik alsnog niet te zien/scam. Als het je niet binnen afzienbare tijd lukt op een datingapp zou ik als ik jou wad er bij weg blijven.
pi_208035030
Na mijn terugkeer in Nederland ben ik direct weer het vliegtuig ingestapt, deze keer naar een goedkopere bestemming. Ook hier weer een hostel uitgekozen waarin veelal buitenlanders verblijven.

Bij binnenkomst zat het vol van de mensen, hoorde veel Engelse en Duitse stemmen. Leek wel alsof ik op een alcoholistenfeestje was want zag overal enorme flessen bier en iedereen was dronken. Zo'n kamer vol dronken mensen waar ze het nogal gezellig hebben was best intimiderend.
Ik ben ergens gaan zitten en deze keer werd ik wél aangesproken. Turkse jongeman die hier met een vriend aan het feesten is. Zijn vriend kwam even later naast mij op de bank zitten, vertelde dat hij in shock was. Later vertelde hij dat hij seks heeft gehad met een vrouwelijke mede-gast en de gozer (die mij mij op de kamer slaapt) heb ik die nacht ook niet meer gezien. Ik vermoed dat hij bij haar in bed heeft liggen slapen.

Vol verbazing het verhaal aangehoord en heb het een beetje lacherig met de receptie besproken en volgens hem is het dood normaal dat gasten dit soort flings hebben.

Ik zou dat ook wel willen hebben maar zit met 2 grote obstakels. Andere hongerige mannen én mijn beperkte versierskills. Op het moment dat je succes wil hebben moet je alles in de keten goed doen, gaat er iets fout in de keten kun je het schudden en moet je met een nieuw meisje weer op 0 beginnen.

Leuk als je 17 18 bent en je deze fouten prima kunt permitteren maar als je 30+ bent kun je je deze fouten niet meer maken. Frustrerend dat er zoveel concurrentie is en dat ik telkens maar weer achter het net vis. Ik blijf doorgaan, het is niet anders.

Ik blijf doorgaan met het huidige model. Lid worden van een vereniging of club werkt niet omdat ik daar dezelfde obstakels heb, daar geen tweede kans heb. Met reizen kun je gewoon naar een andere bestemming afreizen en opnieuw beginnen.
pi_208035058
Afwachten dus hoeveel reizen en geld het je gaat kosten voor je erachter komt dat je op die manier niet kunt leren hoe je écht contact maakt met anderen.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 17 februari 2023 @ 17:28:41 #188
385546 corehype
ogen uitgestoken
pi_208035066
Jezus als ik dit zo lees kan je beter oost europese dames bij de Wallen neuken man, alle vrouwen zijn toch hoeren, nu kosten ze je naast geld ook nog es energie, tijd, aandacht en skills.

Leuk 10 jaar geleden cityhoppen om te neuken alleen nu maak je kk goeie proffesionele fotos en swipe je ze
"Geen kut is ooit nat geworden van een autist die 100 cijfers achter de komma van Pi uit zijn kop kan drummen."
corehype in KLB / Wiskundige bewijzen
pi_208035086
Focus ligt nu om 1 nieuwe kleding, 2 schoenen en 3 gebit opknappen. Net langs de kapper geweest, want uiterlijk speelt toch een grote rol hoe mensen op je reageren.
pi_208035103
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 februari 2023 17:28 schreef Cat-astrophe het volgende:
Afwachten dus hoeveel reizen en geld het je gaat kosten voor je erachter komt dat je op die manier niet kunt leren hoe je écht contact maakt met anderen.
Liefst zit ik ook in een hotel of appartement maar dat is gewoon niet te betalen. Alles kost geld.
  Moderator vrijdag 17 februari 2023 @ 17:31:05 #191
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_208035106
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2023 17:15 schreef ph-buf het volgende:

[..]
Wie niet waagt blijft maagd! Je kunt toch wel begrijpen dat thuis zitten en als een incel gaan zitten janken en klagen je geen cm verder brengt.
De krampachtige onzin die je nu aan het doen bent net zo min.

quote:
Nah, heb verschillende pogingen ondernomen maar het probleem van een hostel is dat er altijd andere mannen in de buurt zijn. Die krijgen altijd prioriteit. Dat hostel in Praag was wel extreem, dat was echt een kliekje. Ook al ondernam ik verschillende pogingen om gewoon basaal te socializen werd ik genegeerd. Ik heb geleerd dat je niet aan een dood paard moet trekken, dat op het moment dat je jezelf aan aan groep gaat opdringen dat je dan nog meer wordt afgewezen. Ik ben echter wel van plan om daar terug te keren, maar dan alleen vanwege de prijs omdat het één van de goedkoopste hostels van Praag is. Of ik wel/niet een klik heb zal me een worst zijn. Een ding dat ik nu wel geleerd hebt is dat je niet met iedereen te vriend kunt zijn en dat er altijd mensen zijn die je niet moeten.
Nee, JIJ bent het probleem. Elke andere man voldoet meer dan jij, dan is het probleem niet al die andere mannen, dan ben jij het probleem. En dat komt vermoedelijk omdat iedereen doorheeft dat je een act opvoert. Het is fake, het is niet echt, niet oprecht, het is een toneelstukje, en dat kun je niet verbloemen.

Maar dit is niet iets wat je niet al tig keer eerder uitgelegd is. Het klopt dat je niet met iedereen vrienden kunt zijn, maar dat is het issue niet hier. Het zal je worst zijn of je wel of niet een klik hebt. Dat is onderdeel van je probleem. Je ziet elke vrouw als een neukobject. Over het algemeen hebben vrouwen geen seks met wie dan ook als ze niet, op zn minst op dat moment zelf, een klik hebben met die ander. Geen klik? Geen (vrijwillige) seks.

Maar dat boeit jou niet. Dus in hun ogen ben jij een sociaal onhandige, onaangepaste, (waarschijnlijk) autistisch overkomende gast die overduidelijk een scriptje afdraait. Dat je onhandig, onaangepast, en (waarschijnlijk) autistisch over komt, dat is op zich niet erg. Je onwil dat te snappen en stug door te gaan met iets wat je geen succes gaat brengen wel, vooral omdat die vrouwen zich daar hoogst ongemakkelijk bij zullen voelen. Maar daar gaan we weer, dat boeit jou niet, want jij bent niet geïnteresseerd in de vrouw op zich, je bent alleen geïnteresseerd in neuken. Dat gaat niet werken, ongeacht wat je coach (die dik geld aan je verdient) je voorhoudt.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_208035128
Ik zie veel nieuwe mensen inchecken, opvallend veel vrouwen. Wat is wijsheid, alcohol inslaan of niet drinken? Zit met mijn laptop op tafel en zie al die andere mannen die naast mij zitten telkens opkijken wanneer er een vrouw incheckt.

Hebben jullie tips hoe ik met mannelijke concurrentie moet omgaan? Ik vermoed dat één van die jongens straks één van de nieuwe vrouwlijke gasten gaat aanspreken.
pi_208035134
Alle vrouwen (ook de mindere) hebben veelal al wel een vriend of relatie. Of meerdere. Het is haast post-apocalyptisch moeilijk voor gemiddelde mannen tegenwoordig.
pi_208035138
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2023 17:30 schreef ph-buf het volgende:

[..]
Liefst zit ik ook in een hotel of appartement maar dat is gewoon niet te betalen. Alles kost geld.
Het feit dat je denkt dat dit je probleem is, geeft al aan hoe kansloos je ‘missies’ zijn om contacten met MENSEN op te bouwen.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Spellchecker vrijdag 17 februari 2023 @ 17:34:16 #195
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_208035144
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2023 17:33 schreef ph-buf het volgende:
Ik zie veel nieuwe mensen inchecken, opvallend veel vrouwen. Wat is wijsheid, alcohol inslaan of niet drinken? Zit met mijn laptop op tafel en zie al die andere mannen die naast mij zitten telkens opkijken wanneer er een vrouw incheckt.

hebben jullie tips hoe ik met mannelijke concurrentie moet omgaan? Ik vermoed dat één van die jongens straks één van de nieuwe vrouwlijke gasten gaat aanspreken.
Bied ze veel alcohol aan.
  vrijdag 17 februari 2023 @ 17:34:25 #196
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_208035149
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2023 17:33 schreef ph-buf het volgende:
Ik zie veel nieuwe mensen inchecken, opvallend veel vrouwen. Wat is wijsheid, alcohol inslaan of niet drinken? Zit met mijn laptop op tafel en zie al die andere mannen die naast mij zitten telkens opkijken wanneer er een vrouw incheckt.

Hebben jullie tips hoe ik met mannelijke concurrentie moet omgaan? Ik vermoed dat één van die jongens straks één van de nieuwe vrouwlijke gasten gaat aanspreken.
Zeg, waar betaal jij die coach eigenlijk voor?
The love you take is equal to the love you make.
pi_208035169
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2023 17:31 schreef CoolGuy het volgende:

[..]
De krampachtige onzin die je nu aan het doen bent net zo min.
[..]
Nee, JIJ bent het probleem. Elke andere man voldoet meer dan jij, dan is het probleem niet al die andere mannen, dan ben jij het probleem. En dat komt vermoedelijk omdat iedereen doorheeft dat je een act opvoert. Het is fake, het is niet echt, niet oprecht, het is een toneelstukje, en dat kun je niet verbloemen.

Maar dit is niet iets wat je niet al tig keer eerder uitgelegd is. Het klopt dat je niet met iedereen vrienden kunt zijn, maar dat is het issue niet hier. Het zal je worst zijn of je wel of niet een klik hebt. Dat is onderdeel van je probleem. Je ziet elke vrouw als een neukobject. Over het algemeen hebben vrouwen geen seks met wie dan ook als ze niet, op zn minst op dat moment zelf, een klik hebben met die ander. Geen klik? Geen (vrijwillige) seks.

Maar dat boeit jou niet. Dus in hun ogen ben jij een sociaal onhandige, onaangepaste, (waarschijnlijk) autistisch overkomende gast die overduidelijk een scriptje afdraait. Dat je onhandig, onaangepast, en (waarschijnlijk) autistisch over komt, dat is op zich niet erg. Je onwil dat te snappen en stug door te gaan met iets wat je geen succes gaat brengen wel, vooral omdat die vrouwen zich daar hoogst ongemakkelijk bij zullen voelen. Maar daar gaan we weer, dat boeit jou niet, want jij bent niet geïnteresseerd in de vrouw op zich, je bent alleen geïnteresseerd in neuken. Dat gaat niet werken, ongeacht wat je coach (die dik geld aan je verdient) je voorhoudt.
Waarom zet jij mij neer als slecht persoon die een act opvoert terwijl talloze mannen dat ook doen? Zij hebben wél seks gehad, ik niet. Ik heb altijd goede intenties, ben tegen geforceerde seks. Ik ben hier de nette persoon, niet die mensen die dronken seks hebben in een steegje of met wat gladde praatjes een vrouw de wc in weten te lullen.

Uiteindelijk zijn het de vrouwen die hiermee vrijwillig instemmen.
pi_208035183
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 februari 2023 17:34 schreef Lienekien het volgende:

[..]
Zeg, waar betaal jij die coach eigenlijk voor?
Advies wat te doen als ik bijv. een nummer heb gekregen, want het is voor mij nog allemaal onbekend terrein terwijl hij die wegen al reeds bewandeld heeft.
  vrijdag 17 februari 2023 @ 17:38:08 #199
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_208035193
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2023 17:36 schreef ph-buf het volgende:

[..]
Waarom zet jij mij neer als slecht persoon die een act opvoert terwijl talloze mannen dat ook doen? Zij hebben wél seks gehad, ik niet. Ik heb altijd goede intenties, ben tegen geforceerde seks. Ik ben hier de nette persoon, niet die mensen die dronken seks hebben in een steegje of met wat gladde praatjes een vrouw de wc in weten te lullen.

Uiteindelijk zijn het de vrouwen die hiermee vrijwillig instemmen.
Je bent niet geïnteresseerd in die vrouwen. Nooit geweest ook.
The love you take is equal to the love you make.
pi_208035198
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2023 17:37 schreef ph-buf het volgende:

[..]
Advies wat te doen als ik bijv. een nummer heb gekregen, want het is voor mij nog allemaal onbekend terrein terwijl hij die wegen al reeds bewandeld heeft.
Hoeveel geld betaal je die coach?
  vrijdag 17 februari 2023 @ 17:39:00 #201
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_208035206
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2023 17:37 schreef ph-buf het volgende:

[..]
Advies wat te doen als ik bijv. een nummer heb gekregen, want het is voor mij nog allemaal onbekend terrein terwijl hij die wegen al reeds bewandeld heeft.
Het was een retorische vraag. Je gaat hier op dit forum vragen hoe je moet omgaan met mannelijke concurentie. Are you kidding me?!
The love you take is equal to the love you make.
pi_208035215
Hoeveel betaal je die coach (mag ook via dm)?

Een ding is zeker. Zelfs met een goed uiterlijk heb je tegenwoordig erg veel concurentie. En het wordt al helemaal moeilijk als je er gemiddeld of ondergemiddeld uit ziet.

En vrouwen hebben volgens mij een seksdrive die anders werkt dan die van mannen. Staat niet 24/7 aan. En ze hebben veelal keuze zat. Dus ben je vaak laatste keuze of gewoon nooit.
pi_208035220
Zoals ik eerder schreef zit ik nu in het hostel aan de gezamenlijke eettafel. We hebben allen zicht op de ingang. De gozer haast mij die een grote koptelefoon opheeft en elke keer opkijkt wanneer een knappe vrouw incheckt zou ik wel een klap op zijn bek willen geven. Het maakt mij gewoon ontzettend boos dat mij enig succes misgund wordt.

Daarom dat ik ook besluit om niet te drinken, om te voorkomen dat ik geweld tegen één van hen ga gebruiken. De enige mannen die ik niet zou aanvallen zijn de mensen die mij hebben aangesproken, ken en een goede band mee heb, De rest zie ik als vijanden.
  vrijdag 17 februari 2023 @ 17:40:49 #204
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_208035226
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2023 17:15 schreef ph-buf het volgende:

[..]
Wie niet waagt blijft maagd! Je kunt toch wel begrijpen dat thuis zitten en als een incel gaan zitten janken en klagen je geen cm verder brengt.

Hoeveel cm hebben je missies je al verder gebracht?
  Moderator vrijdag 17 februari 2023 @ 17:42:01 #205
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_208035236
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2023 17:36 schreef ph-buf het volgende:

[..]
Waarom zet jij mij neer als slecht persoon die een act opvoert terwijl talloze mannen dat ook doen? Zij hebben wél seks gehad, ik niet. Ik heb altijd goede intenties, ben tegen geforceerde seks. Ik ben hier de nette persoon, niet die mensen die dronken seks hebben in een steegje of met wat gladde praatjes een vrouw de wc in weten te lullen.

Uiteindelijk zijn het de vrouwen die hiermee vrijwillig instemmen.
Slecht persoon maak jij er van, niet ik. Ja, zij hebben wel seks gehad, jij niet. Exact. Dat JIJ er met je hoofd niet bij kunt dat die vrouwen seks hebben in een steegje of op een WC met een of andere gast, en ze dat wél goed vinden, maar met jou niet, vind je dat zelf niet veelzeggend.

Jij kunt daar vanalles van vinden en over denken, maar die vrouwen beslissen, daar heb je helemaal gelijk in, en die beslissen dat die mannen wél goed genoeg zijn, en jij niét. Dat zou je aan het denken moeten zeggen, maar je bent te blind om dat in te zien, of je wíl het gewoon niet inzien.

En omdát je het niet wil inzien, blijf je doen wat je doet, ben je bakken met geld aan het weg smijten, en zul je achteraf zeggen dat je wel XXXX bedrag hebt uitgegeven en het je niets heeft opgeleverd. Het gaat gewoon niet gebeuren.

En ik blijf het zeggen; voor die vrouwen is dat een zegen. Omdat die vrouwen MENSEN zijn, je weet wel, met gevoel, die zelf prima kunnen bepalen met wie ze seks hebben, en ze dus aanvoelen dat jij niet die persoon bent die door de keuring komt. En jij komt niet niet door de keuring vanwege je schoenen of je broek, maar vanwege jou. Dat is dan zuur, maar zo is het wel. Je uitstraling, je houding, je act, je wanhopigheid, je objectificering van die vrouwen, álles stoot die vrouwen af. Dat is waarom seks in een steegje of op een WC in hun ogen wél een alternatief is voor seks, en jij niet.

En tot je dat gaat snappen zul je geld blijven weg gooien.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_208035238
Volg niet de tip van Incel Mike op.

Don't Go Ee-Ah!
  Moderator vrijdag 17 februari 2023 @ 17:43:17 #207
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_208035248
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2023 17:39 schreef ph-buf het volgende:
Zoals ik eerder schreef zit ik nu in het hostel aan de gezamenlijke eettafel. We hebben allen zicht op de ingang. De gozer haast mij die een grote koptelefoon opheeft en elke keer opkijkt wanneer een knappe vrouw incheckt zou ik wel een klap op zijn bek willen geven. Het maakt mij gewoon ontzettend boos dat mij enig succes misgund wordt.

Daarom dat ik ook besluit om niet te drinken, om te voorkomen dat ik geweld tegen één van hen ga gebruiken. De enige mannen die ik niet zou aanvallen zijn de mensen die mij hebben aangesproken, ken en een goede band mee heb, De rest zie ik als vijanden.

Het is gewoonweg bizar hoe verwrongen jouw beeld van de realiteit is. Echt.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_208035254
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2023 17:40 schreef Hexagon het volgende:

[..]
Hoeveel cm hebben je missies je al verder gebracht?
Ik heb er verschillende vrouwelijke bekenden aan overgehouden. We hebben goed contact. Ik kan prima met vrouwen overweg, het is alleen dat als het om seks gaat bij mannen er ontzettend veel onderlinge concurrentie is.

Al die chatcontacten heb ik te danken aan het overdag aanspreken van vrouwen. In het nachtleven krijg ik daar niet eens de poging toe omdat er weer een random halfdronken dude in je nek staat te hijgen.
pi_208035266
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2023 17:43 schreef CoolGuy het volgende:

[..]
Het is gewoonweg bizar hoe verwrongen jouw beeld van de realiteit is. Echt.
Dus mannen concurreren niet om de vrouwtjes? Leer eens hoe natuur werkt, jezus.
  Moderator vrijdag 17 februari 2023 @ 17:46:30 #210
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_208035276
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2023 17:44 schreef ph-buf het volgende:

[..]
Dus mannen concurreren niet om de vrouwtjes? Leer eens hoe natuur werkt, jezus.
Ik weet hoe de natuur werkt, daarom heb ik ook seks. En een vrouw. En een kind.

Natuurlijk concurreren die wel, maar dat stelt dat OMDAT die gast met zn koptelefoon opkijkt jij hem op zn bek wil slaan OMDAT jou succes misgund wordt. Dat is echt zó ontzettend krom.
Breitling - Instruments for Professionals
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')