And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
Voor nu moeten we kerstavond nog helemaal invullen.
1e kerstdag vieren we met mijn schoonfamilie en dan maakt iedereen wat. Mijn schoonmoeder maakt de stoofpeertjes. Wij hebben aangeboden rollade en pommes duchesse voor het hoofdgerecht te maken en het dessert te serveren.
2e kerstdag kook ik in principe samen met mijn oudste neef

And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
- antipasti, van alles wat
- primo een eenvoudige pasta met een citroenroomsaus van mascarpone en slagroom
- secondo tagliata di manzo, pommes duchesses, salade, tomaatjes uit de oven met balsamicoazijn
- tiramisu en panna cotta
Probleem met dit gezelschap is dat er nogal wat moeilijke eters tussen zitten, alleen rundvlees in de vorm van biefstuk of ossehaas gegeten wordt, en ook vis of kaas niet goed gegeten worden. Dit is een vrij veilig, maar toch ook leuk menu om te maken.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away

We zullen wel weer 5 dagen uitgebreid gaan koken denk ik. We verzorgen sowieso een avond gourmet voor de schoonfamilie. Verder willen we graag een Engelse roast maken met alles er op en er aan. De rest is nog niet bekend.
Spoilers!
Wat betekent 'een Engelse roast met alles erop en eraan'?Op vrijdag 18 november 2022 12:33 schreef Lucky_Strike het volgende:
Kersttopic![]()
We zullen wel weer 5 dagen uitgebreid gaan koken denk ik. We verzorgen sowieso een avond gourmet voor de schoonfamilie. Verder willen we graag een Engelse roast maken met alles er op en er aan. De rest is nog niet bekend.
Daar ben ik wel benieuwd naar.
En als je gourmet, maak je daar dan ook iets bijzonders van, of is dat gewoon vlees, stokbrood en sausjes (nee he?)?
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
Voor het uitgebreide diner is het plan nu ( we hebben vegetariërs maar ook echte vleeseters die kerst niet compleet vinden zonder vlees en iemand die geen kaas lust, dus het is een beetje zoeken ...):
Amuse: Aziatische kroepoek bites van de bbq
Voorgerecht: vijgen carpaccio OF portobello caprese van de bbq OF 3 soorten zelfgemaakte bitterballen (oesterzwam, spinazie geitenkaas en jackfruit) - keuze dus nog te maken of een combi - maar welke dan ...
Soep: heldere tomatensoep
Hoofdgerecht: wilde zwijn stoof van de bbq, gepofte zoete aardappel van de bbq, wortels van de bbq, zelfgemaakte rode kool, zelfgemaakte stoofpeertjes, aardappelpuree met zwarte knoflook OF geplette aardappels uit de oven en eventueel nog iets om het vlees te vervangen voor de vegetariër (als iemand lekkere suggesties heeft?)
Nagerecht: Etos Mess OF Lava cakejes van de bbq
Nagerecht: kaasjes
Als iemand ideeën/oplossingen heeft dan hoor ik het heel graag!

Een roast is een flink stuk vlees (ham, rosbief, kip, etc) met yorkshire pudding, gravy en geroosterde aardappels. Daarbij nog meerdere soorten groenten zoals erwten, wortels, bloemkool, pastinaak, etc.Op vrijdag 18 november 2022 12:53 schreef miss_sly het volgende:
[..]
Wat betekent 'een Engelse roast met alles erop en eraan'?
Daar ben ik wel benieuwd naar.
En als je gourmet, maak je daar dan ook iets bijzonders van, of is dat gewoon vlees, stokbrood en sausjes (nee he?)?
De gourmet wordt gewoon standaard helaas. De schoonfamilie fonduet het liefst dus het is al heel wat dat ze om het jaar komen gourmetten. Ze willen vlees en stokbrood en saus. Vlees halen we bij de vleesboerderij in de buurt, sausjes en salade maak ik zelf. Dat is het wel.
Spoilers!
De roast had ik op zich wel in de smiezen, maar het 'alles erop en eraan' klonk interessant. Uiteraard yorkshire pudding, dat had ik kunnen bedenken, en gravy ook.Op vrijdag 18 november 2022 20:49 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Een roast is een flink stuk vlees (ham, rosbief, kip, etc) met yorkshire pudding, gravy en geroosterde aardappels. Daarbij nog meerdere soorten groenten zoals erwten, wortels, bloemkool, pastinaak, etc.
De gourmet wordt gewoon standaard helaas. De schoonfamilie fonduet het liefst dus het is al heel wat dat ze om het jaar komen gourmetten. Ze willen vlees en stokbrood en saus. Vlees halen we bij de vleesboerderij in de buurt, sausjes en salade maak ik zelf. Dat is het wel.
Heb je al eens yorkshire pudding gemaakt? Ik heb het nog nooit gegeten, op een of andere manier vind ik het een raar onderdeel van een maaltijd.
Wij gourmetten ook wel eens met de familie, en ik ben nog steeds bang dat het daar deze keer toch ook op uit gaat draaien. Een beetje leuk maken is aan mijn familie helaas ook niet besteed.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
Dat zijn behoorlijke plannen! De Aziatische kroepoek bites lijken een beetje een vreemde eend in de bijt qua smaak? Komen kaasjes niet voor het zoete nagerecht?Op vrijdag 18 november 2022 14:04 schreef MeisPluis het volgende:
Wij gaan 1 dag koken voor 10 mensen.
Voor het uitgebreide diner is het plan nu ( we hebben vegetariërs maar ook echte vleeseters die kerst niet compleet vinden zonder vlees en iemand die geen kaas lust, dus het is een beetje zoeken ...):
Amuse: Aziatische kroepoek bites van de bbq
Voorgerecht: vijgen carpaccio OF portobello caprese van de bbq OF 3 soorten zelfgemaakte bitterballen (oesterzwam, spinazie geitenkaas en jackfruit) - keuze dus nog te maken of een combi - maar welke dan ...
Soep: heldere tomatensoep
Hoofdgerecht: wilde zwijn stoof van de bbq, gepofte zoete aardappel van de bbq, wortels van de bbq, zelfgemaakte rode kool, zelfgemaakte stoofpeertjes, aardappelpuree met zwarte knoflook OF geplette aardappels uit de oven en eventueel nog iets om het vlees te vervangen voor de vegetariër (als iemand lekkere suggesties heeft?)
Nagerecht: Etos Mess OF Lava cakejes van de bbq
Nagerecht: kaasjes
Als iemand ideeën/oplossingen heeft dan hoor ik het heel graag!
Etos is vast een atuocorrect?

And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
Het zal er van afhangen welke groente ik er bij ga maken. Van wat er in de aanbieding, moestuin, vriezer of een tgtg pakket zit. Erwten uit de tuin heb ik in de vriezer. Aardappel, pastinaak en wortel in de tuin. Ik zie wel.Op dinsdag 22 november 2022 11:38 schreef miss_sly het volgende:
[..]
De roast had ik op zich wel in de smiezen, maar het 'alles erop en eraan' klonk interessant. Uiteraard yorkshire pudding, dat had ik kunnen bedenken, en gravy ook.
Heb je al eens yorkshire pudding gemaakt? Ik heb het nog nooit gegeten, op een of andere manier vind ik het een raar onderdeel van een maaltijd.
Wij gourmetten ook wel eens met de familie, en ik ben nog steeds bang dat het daar deze keer toch ook op uit gaat draaien. Een beetje leuk maken is aan mijn familie helaas ook niet besteed.
Ik heb vaker yorkshire pudding gegeten en gemaakt. Ik ben groot fan. Vet deeg

Suf he, familie die niets bijzonders wil


Ik heb inmiddels ook een vaag plan om kroketten te maken. We hebben nog restjes kalf, pulled pork, shortrib en eend in de vriezer die speciaal bewaard zijn voor een krokettenfeestje.
Spoilers!
Eerste kerstdag, voor 6 personen. Grootste issue: de waarschijnlijke kater van kerstmiddag.

Sterkheidsbaas van alles.
Op woensdag 23 november 2022 21:12 schreef Lonaa het volgende:
Hallo ik heb geen plan maar het is wel mijn beurt om te koken.
Eerste kerstdag, voor 6 personen. Grootste issue: de waarschijnlijke kater van kerstmiddag.
() een lekkere salade met gerookte zalm en/of boontjes. De visolie in de zalm helpt je maag bij het afbreken van de alcohol en de peulvruchten zijn een gezonde bron van koolhydraten om je honger mee te stillen.
Ook lekker en prima tegen een kater: wat asperges met gerookte ham. De aminozuren en mineralen in de asperges maken dat je sneller herstelt en zouden je levercellen beschermen tegen de giftige stoffen ()
SPOILERtvpik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt live and learnLeuk die gourmet verhalen met familie. Wij hebben schoonfamilie hier. Reden dat ik wil fonduen (klein pannetje...) Is dat bij gourmet ze alles in 1 keer op de plaat flikkerenHet liefst met bak en braad uit zo'n fles. Gelukkig verkopen ze die troep niet hier in Spanje.
Na crematie wordt de boel overgoten met een liter pindasaus en weggespoeld met cola light.
Daarom kleine portie, klein fonduesetje twee fonduestokjes max per persoon. Wordt het nog een soort van leuk.
Leuk dat het topic er weer is![]()
Kerstavond mag ik 4 gangen maken en 1e kerstdag waarschijnlijk iets van brunch verzorgen. Totaal nog geen idee wat ik ga maken![]()
Eet geen appels.Wij gaan gourmetten
We hebben de vrijdag voor kerst een bruiloft in de familie en we zijn al druk zat met alle voorbereidingen daarvoor. Dus we bestellen dit jaar een all-in gourmetpakket bij de slager voor kerst. Luxe vlees, Turks brood, 3 sausjes, 2 salades en een bak rauwkost![]()
Twente O+
The sun always shines on TV
Het was nooit zo donker of het werd wel weer licht Lekker uitpakken met die dagen vind ik heerlijkGezellig samen zijn met familie.
Met kerstavond maak ik een aantal planken met tapas en andere soorten hapjes.
Eerste Kerstdag een heerlijke brunch met kerststol worstenbroodjes scones met clotted Cream en jam. Pasteitjes met kippenragout gekookte eitjes met vers gebakken broodjes. In de middag doen we rustig aan want anders lusten we savonds niet meer![]()
Met het Kerstdiner is er eerst een amuse van een verse vijg gevuld met blue stilton blauwe kaas met Port gewikkeld in prociutto met verse tijm en honing uit de oven.
Voorgerecht is een Carpaccio van gebraden rosbief met rode ui parmezaan snippers geroosterde pijnboompitten zongedroogde tomaat truffel mayonaise rucola olijfolie en zwarte peper.
Hoofdgerecht is kalkoen roasted potatoes aardappelpuree spruiten bloemkool haricots verts stoofpeertjes en gravy.
Dessert is zelfgemaakt vanilla roomijs met warme kersen en slagroom en kletskop.
Tweede kerstdag een full English breakfast met witte bonen in tomatensaus gebakken tomaat, champignons, bacon, en eitje met warme toast. Het kerstdiner is lekker makkelijk en halen we ChineesHet dessert nemen we dan later bij de tv tijdens een goeie kerstfilm en dat is een heerlijke beker Ben&Jerry’s.
Derde Kerstdag eten we kliekjes.
Eigenlijk zijn de Kerstdagen hier altijd hetzelfde en een fijne traditie![]()
Fremantle Dockers FCEven een tvp plaatsen, zodat ik het topic kan terugvinden.Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien. Agnes, easy on the churros!Topic is er weer
Wij gaan ieder geval een stoofpot van wild zwijn maken, voor de rest nog niet echt een idee.
Bericht 4% gewijzigd door AgnesGru op 02-12-2022 16:50:19Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO. ModeratorNu Sinterklaas voorbij is, gaan we ons echt richten op kerst.
De schoonfamilie heeft ook min of meer aangegeven wat ze gaan doen. We krijgen dus een voorgerecht van schoonzus, wat is nog niet bekend. Venkelsoep met gerookte forel voor de liefhebbers van zwager. Schoonmoeder maakt nog een amuse.
Hoofdgerecht wordt dan rollade, die wij regelen. Aangezien het nogal moeilijke eters zijn, en de rollade van onze fijne groene slager zo echt te duur is, gaan we voor de rollades van Excellent van AH, denk ik. Vorig jaar hadden ze een kiprollade en een varkensrollade. We zijn met 14 personen, dus we doen er van beide een. Daarbij dus pommes duchesses, stoofpeertjes en iemand maakt boontjes in spek gerold. Ik vind het nog wat summier, daar mag misschien nog wel iets van groente bij.
Nagerecht gaan wij inderdaad doen, dus dat wordt sticky toffeecake, koffieijs en garnering.And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away live and learnKlinkt goed, zou er zelf wat meer groente variaties bij doen. Desnoods lekkere spruitjes, rode kool of zo.Op vrijdag 9 december 2022 09:36 schreef miss_sly het volgende:
Nu Sinterklaas voorbij is, gaan we ons echt richten op kerst.
De schoonfamilie heeft ook min of meer aangegeven wat ze gaan doen. We krijgen dus een voorgerecht van schoonzus, wat is nog niet bekend. Venkelsoep met gerookte forel voor de liefhebbers van zwager. Schoonmoeder maakt nog een amuse.
Hoofdgerecht wordt dan rollade, die wij regelen. Aangezien het nogal moeilijke eters zijn, en de rollade van onze fijne groene slager zo echt te duur is, gaan we voor de rollades van Excellent van AH, denk ik. Vorig jaar hadden ze een kiprollade en een varkensrollade. We zijn met 14 personen, dus we doen er van beide een. Daarbij dus pommes duchesses, stoofpeertjes en iemand maakt boontjes in spek gerold. Ik vind het nog wat summier, daar mag misschien nog wel iets van groente bij.
Nagerecht gaan wij inderdaad doen, dus dat wordt sticky toffeecake, koffieijs en garnering. ModeratorIets met spruitjes inderdaad, dat lijkt me wel wat!Op vrijdag 9 december 2022 19:28 schreef foodlover het volgende:
[..]
Klinkt goed, zou er zelf wat meer groente variaties bij doen. Desnoods lekkere spruitjes, rode kool of zo.And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away live and learnHier hebben de plannen ook wat meer vorm. Niet de makkelijkste eters.
Kerstavond denk ik vleesfondue in olie.
Eerste kerstdag diverse voorafjes ( garnalen, carpaccio, kaasjes, pate enzo op een grote borrelplank, flinke pan zuurvlees, aardappel (zelfgemaakte kroketjes), rode kool en salade. Na wellicht zelfgemaakte kerstkrans, staaf met amandelspijs.
Tweede kerstdag werken want de Belgische markt moet bediend worden. Honger!Hah, mijn plan komt grotendeels overeen met @foodlover
Ik maak een aperitief met appel, cranberry, sinaasappel. Nader in te vullen welke drank daarin gaat. Plus alcoholvrije variant. Diverse voorafjes op grote borrelplank. O.a. brie uit de oven, dadels met spek en geitenkaas, serranoham, olijventapenade, wat vis.
Het hoofdgerecht wordt een stoofpot van buikspek en paddestoelen met daarbij aardappelpuree uit de oven, boontjes en een salade.
Nagerecht wordt of een citrus pavlova, of een sinaasappel-amandelcake/taart.
Voor bij de koffie maak ik een chocolade salami.![]()
Sterkheidsbaas van alles.
Wat een lekkere dingen allemaal en leuk om te lezen dat er veel mensen met de Kerst zo uitpakken![]()
Ik ben nog op zoek naar groente bijgerechten die je makkelijk van te voren al kan maken. Iemand tips? Maak dat de kat wijs!!Rode koolOp zondag 11 december 2022 16:50 schreef Sarabi het volgende:
Ik ben nog op zoek naar groente bijgerechten die je makkelijk van te voren al kan maken. Iemand tips?"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
ModeratorIk heb deze spruitjes al eens eerder gemaakt. Een keer dus de dag ervoor gemaakt, meegenomen en daar in de oven gezet. Ik vind het ook echt heerlijk!Op zondag 11 december 2022 16:50 schreef Sarabi het volgende:
Ik ben nog op zoek naar groente bijgerechten die je makkelijk van te voren al kan maken. Iemand tips?
Ik heb echter nog geen linkje naar een geschreven recept, alleen naar dit filmpje
Ik kan wel eens kijken of ik nog kan vinden wat ik uitgeschreven heb van dit recept.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away Bedankt voor de tips! Ceterum censeo...Waar kan ik eend kopen? Bij voorkeur eendenborstfilet.
Mijn supermarkt heeft het dit jaar niet.
Ik kook voor 16 eters, dus ik heb veel nodig.Op donderdag 5 januari 2023 22:08 zei Aoibhin het volgende:
Ik zag je al door de trap heen. ModeratorAls ik het google, kom ik toch ook bij supermarkten uit, maar een poelier zou het zeker moeten hebben. Zit die in je omgeving? Sommige boerderijwinkels hebben het ook.Op dinsdag 20 december 2022 16:29 schreef Domnivoor het volgende:
Waar kan ik eend kopen? Bij voorkeur eendenborstfilet.
Mijn supermarkt heeft het dit jaar niet.
Ik kook voor 16 eters, dus ik heb veel nodig.And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away Ik ga dit toetjes voor kerstavond maken:
https://www.francescakookt.nl/pure-chocolademousse-met-baileys/
Zou ik het vanavond al kunnen maken of blijft het niet zo lang goed? ModeratorEr zit rauw ei in, misschien is dan twee avonden wat lang? Maar morgenavond voor kerstavond zou misschien wel kunnen?Op donderdag 22 december 2022 17:32 schreef Sarabi het volgende:
Ik ga dit toetjes voor kerstavond maken:
https://www.francescakookt.nl/pure-chocolademousse-met-baileys/
Zou ik het vanavond al kunnen maken of blijft het niet zo lang goed?And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away Ja dat is dan wel een veiligere optieOp donderdag 22 december 2022 17:36 schreef miss_sly het volgende:
[..]
Er zit rauw ei in, misschien is dan twee avonden wat lang? Maar morgenavond voor kerstavond zou misschien wel kunnen?thanks!
Agnes, easy on the churros!Of de eieren pasteuriseren:Op donderdag 22 december 2022 17:41 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Ja dat is dan wel een veiligere optiethanks!
https://www.flyingfoodie.(...)ieren-pasteuriseren/
Dit ga ik proberen deze kerst.Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO. ModeratorVoordeel van ijs maken: ik heb al koffie-ijs en aardbeienijs in de vriezer staan![]()
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away Wegens miscommunicatie zijn 2e deze kerst maar met 2 volwassenen en 1 kind, dus geen zin om uitgebreid te koken...
Eerste kerstdag:
carpaccio, stokbrood, kruidenboter
Rollade, sperziebonen, aardappelkroketjes, stoofpeertjes
Chocolade dome dessert van de Lidl
Tweede kerstdag:
Gourmetten met wat frietjes, pannenkoekjes, e.d. live and learnKom er net achter dat ik tweede kerstdag toch vrij ben...
Nu zoeken naar wat lekkere opties om dan te maken.![]()
Ouwe jongere1e kerstdag laten wij een kerstdinerbox bezorgen van restaurant Le Barrage.
Daar zit het volgende in:
TUNA TATAKI
lollies van licht gegaarde tonijn – sesam – wasabi mayonaise
RUSTIEK LANDBROOD
olijfolie – roomboter – pittige tonijn tapenade
SLICED BEEF MET TRUFFEL
dungesneden ossenhaas met truffel vinaigrette
TARTAAR VAN COQUILLE
met appel, hazelnoot en bloemkool
GRAVAD LAX
dungesneden zalm met mosterd en dille
WILDSTOOF
met preiselbeerencompote en crostini’s om te dippen
OSSENSTRAAT BOUILLON
met fijngesneden groenten
RUNDERHAAS
met rode kool, aardappel millefeuille, stoofperen en specerijen jus
GUILTY PLEASURE
Guilty Pleasure, cheesecake met passievrucht, mango en rood fruit.
2e kerstdag maken wij:
kalfragoutpasteitjes,
bouillabaise,
voor mij een heel kreeftje met paksoi,
voor Blues kaasfondue met groentes om erin te dippen.
En de chocolade dessertdomes van de Lidl.Poef.....gone! ©golfer
Ouwe jongereWe veranderen iets, die kerstdinerbox van Le Barrage gaat vanavond al gegeten worden.![]()
Poef.....gone! ©golfer
ModeratorKerstavond:
Appelflapje gemaakt door de kinderen
Groentesoep
Zalm en croute
Wortel en bloemkool uit de oven
Pommes duchess
Zelfgemaakt aardbeien- en chocoladeijs
1e kerstdag
Voorgerecht door schoonzus
Venkelsoep met gerookte forel door zwager
Vier verschillende rollades
Pommes duchess
Sperzieboontjes met spek
Stoofpeertjes
Sticky toffeepudding met koffie-ijs
2e kerstdag
Borrelplank
Linguini met citroen roomsaus of gnocchi met tomaten saus
Tagliata di manzo
Salade
Pommes duchess (ze zijn erg populair dit jaar)
Italiaans kaasplankje
Tiramisu en koffie-ijsAnd the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away met pulletjes1e kerstdag vieren we met mijn schoonfamlie, dus 8 volwassenen en 2 kinderen hier in huis.
Voorgerecht:
Romige champignonsoep (schoonmoeder)
Hoofdgerecht met bijgerechten (schoonzus en ik):
Gevulde kalkoen (vulling van cranberry, appel, cashewnoot en witbrood)
Gepofte tamme kastanjes
Knolselderijpuree
Geroosterde wortelen
Roodschillige krieltjes
Dessert (ik)
Chocoladetrifle met peer
Borrel:
Franse en Nederlandse kazen.
Mijn schoonzus en zwager wonen in Frankrijk en regelen alle kaas, ik hoop op een Tomme aux 7 fleurs. En mijn schoonzus gaat mij leren hoe ik een kalkoen moet bereiden. Ik heb er zin in
. 2e kerstdag met ons gezin gourmet, ter compensatie.
Ouwe jongereWe hebben lekker de hele middag en een deel van de vooravond zitten snoepen van de box.Op zaterdag 24 december 2022 11:17 schreef golfer het volgende:
We veranderen iets, die kerstdinerbox van Le Barrage gaat vanavond al gegeten worden.
Zo werd ie aangeleverd:
Dit zat er allemaal in:
Menu met duidelijke instructies:
Heerlijk brood (op een plank gemaakt van de gesloopte toeschouwersbankjes van Openluchttheater Caprera):
Amuse: tuna tataki
lollies van licht gegaarde tonijn – sesam – wasabi mayonaise:
Voorgerechten:
sliced beef met truffel
dungesneden ossenhaas met truffel vinaigrette
Tartaar van coquille
met appel, hazelnoot en bloemkool
Gravad lax
dungesneden zalm met mosterd en dille
Wildstoof
met preiselbeerencompote en crostini’s om te dippen
Tussengerecht:
Ossenstaart bouillon
met fijngesneden groenten
Hoofdgerecht:
Runderhaas
met rode kool, aardappel millefeuille, stoofperen en specerijen jus
Dessert:
Guilty pleasure
cheesecake met passievrucht, mango en rood fruit.![]()
Poef.....gone! ©golfer
ModeratorDat ziet er allemaal echt heerlijk uitOp zaterdag 24 december 2022 18:03 schreef golfer het volgende:
[..]
We hebben lekker de hele middag en een deel van de vooravond zitten snoepen van de box.
Zo werd ie aangeleverd:
[ link | afbeelding ]
Dit zat er allemaal in:
[ link | afbeelding ]
Menu met duidelijke instructies:
[ link | afbeelding ]
Heerlijk brood (op een plank gemaakt van de gesloopte toeschouwersbankjes van Openluchttheater Caprera):
[ link | afbeelding ]
Amuse: tuna tataki
lollies van licht gegaarde tonijn – sesam – wasabi mayonaise:
[ link | afbeelding ]
Voorgerechten:
sliced beef met truffel
dungesneden ossenhaas met truffel vinaigrette
[ link | afbeelding ]
Tartaar van coquille
met appel, hazelnoot en bloemkool
[ link | afbeelding ]
Gravad lax
dungesneden zalm met mosterd en dille
[ link | afbeelding ]
Wildstoof
met preiselbeerencompote en crostini’s om te dippen
[ link | afbeelding ]
Tussengerecht:
Ossenstaart bouillon
met fijngesneden groenten
[ link | afbeelding ]
Hoofdgerecht:
Runderhaas
met rode kool, aardappel millefeuille, stoofperen en specerijen jus
[ link | afbeelding ]
Dessert:
Guilty pleasure
cheesecake met passievrucht, mango en rood fruit.
[ link | afbeelding ]![]()
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away Moeder x 2Dit ziet er allemaal heerlijk uitOp zaterdag 24 december 2022 18:03 schreef golfer het volgende:
[..]
We hebben lekker de hele middag en een deel van de vooravond zitten snoepen van de box.
Zo werd ie aangeleverd:
[ link | afbeelding ]
Dit zat er allemaal in:
[ link | afbeelding ]
Menu met duidelijke instructies:
[ link | afbeelding ]
Heerlijk brood (op een plank gemaakt van de gesloopte toeschouwersbankjes van Openluchttheater Caprera):
[ link | afbeelding ]
Amuse: tuna tataki
lollies van licht gegaarde tonijn – sesam – wasabi mayonaise:
[ link | afbeelding ]
Voorgerechten:
sliced beef met truffel
dungesneden ossenhaas met truffel vinaigrette
[ link | afbeelding ]
Tartaar van coquille
met appel, hazelnoot en bloemkool
[ link | afbeelding ]
Gravad lax
dungesneden zalm met mosterd en dille
[ link | afbeelding ]
Wildstoof
met preiselbeerencompote en crostini’s om te dippen
[ link | afbeelding ]
Tussengerecht:
Ossenstaart bouillon
met fijngesneden groenten
[ link | afbeelding ]
Hoofdgerecht:
Runderhaas
met rode kool, aardappel millefeuille, stoofperen en specerijen jus
[ link | afbeelding ]
Dessert:
Guilty pleasure
cheesecake met passievrucht, mango en rood fruit.
[ link | afbeelding ]![]()
Protège moi de mes désirs.