Rode koolquote:Op zondag 11 december 2022 16:50 schreef Sarabi het volgende:
Ik ben nog op zoek naar groente bijgerechten die je makkelijk van te voren al kan maken. Iemand tips?
Ik heb deze spruitjes al eens eerder gemaakt. Een keer dus de dag ervoor gemaakt, meegenomen en daar in de oven gezet. Ik vind het ook echt heerlijk!quote:Op zondag 11 december 2022 16:50 schreef Sarabi het volgende:
Ik ben nog op zoek naar groente bijgerechten die je makkelijk van te voren al kan maken. Iemand tips?
Als ik het google, kom ik toch ook bij supermarkten uit, maar een poelier zou het zeker moeten hebben. Zit die in je omgeving? Sommige boerderijwinkels hebben het ook.quote:Op dinsdag 20 december 2022 16:29 schreef Domnivoor het volgende:
Waar kan ik eend kopen? Bij voorkeur eendenborstfilet.
Mijn supermarkt heeft het dit jaar niet.
Ik kook voor 16 eters, dus ik heb veel nodig.
Er zit rauw ei in, misschien is dan twee avonden wat lang? Maar morgenavond voor kerstavond zou misschien wel kunnen?quote:Op donderdag 22 december 2022 17:32 schreef Sarabi het volgende:
Ik ga dit toetjes voor kerstavond maken:
https://www.francescakookt.nl/pure-chocolademousse-met-baileys/
Zou ik het vanavond al kunnen maken of blijft het niet zo lang goed?
Ja dat is dan wel een veiligere optie thanks!quote:Op donderdag 22 december 2022 17:36 schreef miss_sly het volgende:
[..]
Er zit rauw ei in, misschien is dan twee avonden wat lang? Maar morgenavond voor kerstavond zou misschien wel kunnen?
Of de eieren pasteuriseren:quote:Op donderdag 22 december 2022 17:41 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Ja dat is dan wel een veiligere optie thanks!
We hebben lekker de hele middag en een deel van de vooravond zitten snoepen van de box.quote:Op zaterdag 24 december 2022 11:17 schreef golfer het volgende:
We veranderen iets, die kerstdinerbox van Le Barrage gaat vanavond al gegeten worden.
Dat ziet er allemaal echt heerlijk uitquote:Op zaterdag 24 december 2022 18:03 schreef golfer het volgende:
[..]
We hebben lekker de hele middag en een deel van de vooravond zitten snoepen van de box.
Zo werd ie aangeleverd:
[ link | afbeelding ]
Dit zat er allemaal in:
[ link | afbeelding ]
Menu met duidelijke instructies:
[ link | afbeelding ]
Heerlijk brood (op een plank gemaakt van de gesloopte toeschouwersbankjes van Openluchttheater Caprera):
[ link | afbeelding ]
Amuse: tuna tataki
lollies van licht gegaarde tonijn – sesam – wasabi mayonaise:
[ link | afbeelding ]
Voorgerechten:
sliced beef met truffel
dungesneden ossenhaas met truffel vinaigrette
[ link | afbeelding ]
Tartaar van coquille
met appel, hazelnoot en bloemkool
[ link | afbeelding ]
Gravad lax
dungesneden zalm met mosterd en dille
[ link | afbeelding ]
Wildstoof
met preiselbeerencompote en crostini’s om te dippen
[ link | afbeelding ]
Tussengerecht:
Ossenstaart bouillon
met fijngesneden groenten
[ link | afbeelding ]
Hoofdgerecht:
Runderhaas
met rode kool, aardappel millefeuille, stoofperen en specerijen jus
[ link | afbeelding ]
Dessert:
Guilty pleasure
cheesecake met passievrucht, mango en rood fruit.
[ link | afbeelding ]
Dit ziet er allemaal heerlijk uitquote:Op zaterdag 24 december 2022 18:03 schreef golfer het volgende:
[..]
We hebben lekker de hele middag en een deel van de vooravond zitten snoepen van de box.
Zo werd ie aangeleverd:
[ link | afbeelding ]
Dit zat er allemaal in:
[ link | afbeelding ]
Menu met duidelijke instructies:
[ link | afbeelding ]
Heerlijk brood (op een plank gemaakt van de gesloopte toeschouwersbankjes van Openluchttheater Caprera):
[ link | afbeelding ]
Amuse: tuna tataki
lollies van licht gegaarde tonijn – sesam – wasabi mayonaise:
[ link | afbeelding ]
Voorgerechten:
sliced beef met truffel
dungesneden ossenhaas met truffel vinaigrette
[ link | afbeelding ]
Tartaar van coquille
met appel, hazelnoot en bloemkool
[ link | afbeelding ]
Gravad lax
dungesneden zalm met mosterd en dille
[ link | afbeelding ]
Wildstoof
met preiselbeerencompote en crostini’s om te dippen
[ link | afbeelding ]
Tussengerecht:
Ossenstaart bouillon
met fijngesneden groenten
[ link | afbeelding ]
Hoofdgerecht:
Runderhaas
met rode kool, aardappel millefeuille, stoofperen en specerijen jus
[ link | afbeelding ]
Dessert:
Guilty pleasure
cheesecake met passievrucht, mango en rood fruit.
[ link | afbeelding ]
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |