abonnement Unibet Coolblue
pi_207259697
Ik heb ook kaviaar en ganzenlever gehad deze kerst, bij de Librije. Was best binnen te houden allemaal. :P
Als ik ben bekomen van dit weekend ga ik foto's uitzoeken en met behulp van m'n disgenoten iets zinnigs proberen te zeggen over deze ervaring vol superlatieven.

Leuk M-M, de Swarte Ruijter! Zelf ook al 3x geweest met overnachten erbij, fijne plek altijd, en dat wat afstandelijke van de eigenaresse komt me wel bekend voor. misschien typerend voor de Oost-nederlanse gereserveerdheid?
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  dinsdag 27 december 2022 @ 16:51:14 #77
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_207260295
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2022 16:25 schreef Gripper het volgende:
Leuk M-M, de Swarte Ruijter! Zelf ook al 3x geweest met overnachten erbij, fijne plek altijd, en dat wat afstandelijke van de eigenaresse komt me wel bekend voor. misschien typerend voor de Oost-nederlanse gereserveerdheid?
Heb zelf ook nagedacht over de gereserveerdheid in Oost Nederland als mogelijke reden.
We hebben inmiddels al meerdere keren bij De Swarte Ruijter gegeten, heb ook wijnproeverijen bij hen gehad en dan is eigenaresse Esther vaak veel spontaner, net als het personeel (dat nu wel geheel vernieuwd was ten opzichte van voorgaande bezoeken).

Bij kerstdiners heb ik doorgaans de ervaring dat men een soort 'huiskamer sfeer' wil creëren. De gasten zitten er immers de hele avond aan tafel en eten vaak gelijktijdig dezelfde gerechten. Die sfeer miste ik dus wel iets...
pi_207344120
Waar?
Charlie Chiu's, Winkelcentrum Overvecht

Sinds mensenheugenis, of op zijn minst sinds er treinen bestaan, was Charlie Chiu een begrip. Gelegen in de patatstraat op Utrecht CS heeft Charlie Chiu meerdere generaties treinreizigers van een betaalbare vette hap voorzien. Als student en later frequente gebruiker van Utrecht CS heb ik hier menige maaltijd gebruikt. Helaas is aan al dit een einde gekomen, samen met het voortschrijden der tijden en de meest recente vernieuwing van de in de jaren '70 vernieuwde stationsbuurt in Utrecht. Wat ergens rond 2018 restte was een hoop verbogen staal.

Groot was dus de verrassing dat bij een bezoek aan de vernieuwde (en enorme) Lidl in Overvecht Charlie Chiu nog bleek te bestaan.Dit vraagt uiteraard om een bezoek.


Charlie Chiu's zoals generaties treinreizigers hem kennen



Het einde van de Patatstraat ergens rond 2018

Wanneer?
Afgelopen donderdag

Wat at je?
Babi Pangang menu en een broodje Pang-menu. Daarbij een spa rood en een fernandez geel

Impressie?
De architectuur is ongeveer even troosteloos als voorheen, de heroïnejunks hebben plaatsgemaakt voor scootertuigjongeren, er is hippe kleurige LED-verlichting aangebracht. Waar de entourage voorheen uit gehaaste forensen en dronken studenten bestond, zijn het nu Marokaanse gezinnen op een uitje en alleenstaande arbeiders die tot de cliëntele behoren. Bestellen gaat tegenwoordig per bestelzuil of QR-code en betaald wordt er in euro's maar broodje pang blijkt nog steeds op het menu te staan.

Op de vraag van wat men ons kon adviseren, had de bestelzuil helaas geen antwoord, dus we zijn gegaan voor het babi pangang menu en een broodje pang-menu met daarbij een portie loempiaatjes als amuse. Aan de wijnkaart, bestaande uit witte wijn en rode wijn hebben we ons maar niet gewaagd. Vervolgens konden we zelf onze plek kiezen. We namen plaats aan een soort Chefs Table vanwaaruit wij dankzij de doorzichtige afscheiding, de keukenbrigade konden gadeslaan terwijl onze gerechten werden bereid.


Het gereed zijn van de gerechten werd aangekondigd door een gemiste oproep op mijn GSM (van een telefoonnummer 030-1234567, de 030-variant van het 06-nummer dat ik op de meeste website invul). Het eten was wisselvallig: Het Babi Pangang menu was prima, de kwaliteit en smaak vielen best mee bij wat er gezien de setting en prijsstelling te verwachten was. Wel was de hoeveelheid Atjar een beetje klein waardoor e.e.a. wat uit balans was.


Het broodje pang was een geheel ander verhaal: Wat op de foto's op de bestelzuil leek op een mooi, luchtig broodje, gevuld met grote stukken babi pangang en frisse salade, bleek een kleffe, geplette hap te zijn met 3 stukjes pangang en wat verlepte ijsbergsla. Ook werden de meebestelde eetstokjes (je heet niet voor niks Charlie Chiu) ongevraagd ingewisseld voor mes en vork. Al met al een beetje wisselvallig. Maar wellicht zijn het gewoon onze smaakpupillen die zich de afgelopen 20 jaar verder ontwikkeld hebben.


Kosten?
24 euro voor 2 personen, inclusief drank.

Cijfer?
6 1/2, waarvan één punt voor de trip down memory lane. Om dit te compenseren gaan we volgende week naar Tribeca.

[ Bericht 2% gewijzigd door stavromulabeta op 30-12-2022 22:04:11 ]
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
  vrijdag 30 december 2022 @ 22:17:00 #79
296595 foodlover
live and learn
pi_207345083
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 december 2022 21:52 schreef stavromulabeta het volgende:
Waar?
Charlie Chiu's, Winkelcentrum Overvecht

Sinds mensenheugenis, of op zijn minst sinds er treinen bestaan, was Charlie Chiu een begrip. Gelegen in de patatstraat op Utrecht CS heeft Charlie Chiu meerdere generaties treinreizigers van een betaalbare vette hap voorzien. Als student en later frequente gebruiker van Utrecht CS heb ik hier menige maaltijd gebruikt. Helaas is aan al dit een einde gekomen, samen met het voortschrijden der tijden en de meest recente vernieuwing van de in de jaren '70 vernieuwde stationsbuurt in Utrecht. Wat ergens rond 2018 restte was een hoop verbogen staal.

Groot was dus de verrassing dat bij een bezoek aan de vernieuwde (en enorme) Lidl in Overvecht Charlie Chiu nog bleek te bestaan.Dit vraagt uiteraard om een bezoek.

[ afbeelding ]
Charlie Chiu's zoals generaties treinreizigers hem kennen


[ afbeelding ]
Het einde van de Patatstraat ergens rond 2018

Wanneer?
Afgelopen donderdag

Wat at je?
Babi Pangang menu en een broodje Pang-menu. Daarbij een spa rood en een fernandez geel

Impressie?
De architectuur is ongeveer even troosteloos als voorheen, de heroïnejunks hebben plaatsgemaakt voor scootertuigjongeren, er is hippe kleurige LED-verlichting aangebracht. Waar de entourage voorheen uit gehaaste forensen en dronken studenten bestond, zijn het nu Marokaanse gezinnen op een uitje en alleenstaande arbeiders die tot de cliëntele behoren. Bestellen gaat tegenwoordig per bestelzuil of QR-code en betaald wordt er in euro's maar broodje pang blijkt nog steeds op het menu te staan.

Op de vraag van wat men ons kon adviseren, had de bestelzuil helaas geen antwoord, dus we zijn gegaan voor het babi pangang menu en een broodje pang-menu met daarbij een portie loempiaatjes als amuse. Aan de wijnkaart, bestaande uit witte wijn en rode wijn hebben we ons maar niet gewaagd. Vervolgens konden we zelf onze plek kiezen. We namen plaats aan een soort Chefs Table vanwaaruit wij dankzij de doorzichtige afscheiding, de keukenbrigade konden gadeslaan terwijl onze gerechten werden bereid.
[ afbeelding ]

Het gereed zijn van de gerechten werd aangekondigd door een gemiste oproep op mijn GSM (van een telefoonnummer 030-1234567, de 030-variant van het 06-nummer dat ik op de meeste website invul). Het eten was wisselvallig: Het Babi Pangang menu was prima, de kwaliteit en smaak vielen best mee bij wat er gezien de setting en prijsstelling te verwachten was. Wel was de hoeveelheid Atjar een beetje klein waardoor e.e.a. wat uit balans was.
[ afbeelding ]

Het broodje pang was een geheel ander verhaal: Wat op de foto's op de bestelzuil leek op een mooi, luchtig broodje, gevuld met grote stukken babi pangang en frisse salade, bleek een kleffe, geplette hap te zijn met 3 stukjes pangang en wat verlepte ijsbergsla. Ook werden de meebestelde eetstokjes (je heet niet voor niks Charlie Chiu) ongevraagd ingewisseld voor mes en vork. Al met al een beetje wisselvallig. Maar wellicht zijn het gewoon onze smaakpupillen die zich de afgelopen 20 jaar verder ontwikkeld hebben.
[ afbeelding ]

Kosten?
24 euro voor 2 personen, inclusief drank.

Cijfer?
6 1/2, waarvan één punt voor de trip down memory lane. Om dit te compenseren gaan we volgende week naar Tribeca.
Prachtige review! Voor mij een trip down memory lane waar we in vakanties in mijn jeugd vaak daguitstapjes maakten vanuit Limburg naar Utrecht Hoogh Catharijne en degelijke zo rond 1990. Charly Chiu was een van de vaste stops voor een sate kroket, broodje foe of pang.

Paar jaar geleden tussen paar werkafspraken door wel eens Overvecht bezocht en Charly Chiu bezocht viel niet tegen maar heken me in verhaal: was het vanwege het eten of toch de nostalgie?
pi_207345103
Dat is nog eens een trip down memory lane! Of… down de patatstraat. Winkelcentrum Overvecht is dus het nieuwe HC.
pi_207345754
Wauw, in de ontelbare keren dat ik erlangs gelopen ben heb ik nooit zelfs maar de neiging gevoeld om iets te eten bij Charlie Chiu. Ik wist amper dat dat kon :D
Dapper hoor
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
pi_207346463
Wat een leuke review _O-
Die patatstraot zooo vaak geweest, ik heb HC zien bouwen en menig keer van school (puntenburg) gespijbeld om ff wat uit de muur daar te halen. Ook een braodsjie paang >:O

Grappig dat CC nu in Overvecht zit! :D

Eetze bij Tribeca ^O^
pi_207350211
Tribeca O+
Want ik heb destijds besloten, dat ik de harde weg ontwijk.
Dus blijf ik lopen door de sloten, het liefst in zeven tegelijk.
BZB - Zeven Sloten
pi_207858367
https://restaurantdane.nl

Zaterdagavond, half 6, gereserveerd.

Op het terras al aangesproken, aangegeven dat we hadden gereserveerd, we konden doorlopen.

Door de schuifdeur ( zit links, niet tegen de flessen wijn aanlopen) kwamen wij binnen in een personeel gemoedelijk gezelschap. Iemand zat op de trap te eten, daarnaast een hond, wat medewerkers rechts, ginnegappend.
Ik hou van dieren, en het was ook een ontzettend mooie hond ( soort van handzame ridge-back) maar dat moet je echt niet in je restaurant willen hebben. Ook de quasi-gezellige houding van degene op de trap (‘Oh, ik moet aan de kant) vond ik wat lastig..

We werden naar boven gedirigeerd, ' daar werden onze jassen opgehangen' en naar onze plek gebracht.
Enfin, naar boven. Goed opgezette ruimte, miste het linnen op de tafels die ik op google had gezien ( eindelijk weer eens linnen in een restaurant) maar soit. Jassen zijn nooit op de kapstok gehangen. Over onze stoelen, niet eens meer naar gevraagd. Dan merk je echt dat serveren een vak is, en dat die mensen nu niet meer te krijgen zijn. ( Heb ooit mijn koks-en serveerster diploma gehaald toen je je fiets nog tegen de mist aan kon zetten >:) )

We konden ons plekje zelf uitzoeken, want wie gaat er nu om half 6 op zaterdagaaf uiteten, bediening was vlot, beide een lekker wit wijntje besteld, en kort daarna de kaart.
Ik was al vanaf het moment dat dit restaurant gespot was benieuwd naar de steak tartare en als hoofdgerecht de entrecote besteld. Mijn bestie nam de zalm vooraf en de aubergine als hoofd.

Voorgerecht kwam vrij vlot, bestie heeft genoten van de zalm. Steak tartare… hmm… hij was niet vies, maar een zacht gekookt ei on top, en veel bijsmaken waardoor ik het vlees niet goed kon combineren qua smaak, het was oke, maar niet echt de prijs waard.
https://i.postimg.cc/d1XW(...)E-53-BE97-CEBEA0.jpg
https://i.postimg.cc/907x(...)B-BCCA202-EF58-D.jpg

Hoofdgerecht, ik de entrecote, bestie de aubergine, werd geserveerd in een normale tijd, niet 10 minuten na je voorgerecht, was echt even fijn dat ze daar de tijd voor namen.
De entrecote werd een beetje een slachtpartij vanwege peesjes… Had ongeveer 30% van de entrecote stukgesneden om het malse eruit te eten…
https://i.postimg.cc/HWqZ(...)F-EB845-B03811-D.jpg
https://postimg.cc/WtV7vS2z

Er werd ondertussen vaak gevraagd of het smaakte, en aangegeven dat de entrecote wat lastig was, ober zag ook de slachtpartij op mijn bord. Even later werd er door hem aangeven dat het een natuurproduct was en dat dit soort dingen konden gebeuren..

Daarna een kaasplankje, ja, ik ben team-hartig, dat was heerlijk, maarja, hoe kan je dat verpesten.
https://i.postimg.cc/wTDW(...)83-4340-CD761327.jpg ( Door als ober niet echt bekend te zijn als er 5 kaasjes worden besteld, na 3 kaasjes moest hij heel hard nadenken wat er nog meer op lag. Letterlijke bewoording)

Rekening, 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten, broodje, kaasplankje, 2 wijn en een fles water, incl fooi honderdvijfentwintig euro.

Nieuw restaurant in Haarlem op een oude plek, potentie is er, als je vis of vega bent zit je vast op de goede plek.
Ik laat het even voor een tijdje, laat ze eerst maar rijpen.

6,5 /10

Kittycats blij met de peesjes in de entrecote:
https://i.postimg.cc/4d5c(...)7-E6-C19-EA3-CB8.jpg

[ Bericht 2% gewijzigd door Nielojram75 op 05-02-2023 01:08:43 ]
pi_207860964
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2023 00:47 schreef Nielojram75 het volgende:
https://restaurantdane.nl

Zaterdagavond, half 6, gereserveerd.

Op het terras al aangesproken, aangegeven dat we hadden gereserveerd, we konden doorlopen.

Door de schuifdeur ( zit links, niet tegen de flessen wijn aanlopen) kwamen wij binnen in een personeel gemoedelijk gezelschap. Iemand zat op de trap te eten, daarnaast een hond, wat medewerkers rechts, ginnegappend.
Ik hou van dieren, en het was ook een ontzettend mooie hond ( soort van handzame ridge-back) maar dat moet je echt niet in je restaurant willen hebben. Ook de quasi-gezellige houding van degene op de trap (‘Oh, ik moet aan de kant) vond ik wat lastig..

We werden naar boven gedirigeerd, ' daar werden onze jassen opgehangen' en naar onze plek gebracht.
Enfin, naar boven. Goed opgezette ruimte, miste het linnen op de tafels die ik op google had gezien ( eindelijk weer eens linnen in een restaurant) maar soit. Jassen zijn nooit op de kapstok gehangen. Over onze stoelen, niet eens meer naar gevraagd. Dan merk je echt dat serveren een vak is, en dat die mensen nu niet meer te krijgen zijn. ( Heb ooit mijn koks-en serveerster diploma gehaald toen je je fiets nog tegen de mist aan kon zetten >:) )

We konden ons plekje zelf uitzoeken, want wie gaat er nu om half 6 op zaterdagaaf uiteten, bediening was vlot, beide een lekker wit wijntje besteld, en kort daarna de kaart.
Ik was al vanaf het moment dat dit restaurant gespot was benieuwd naar de steak tartare en als hoofdgerecht de entrecote besteld. Mijn bestie nam de zalm vooraf en de aubergine als hoofd.

Voorgerecht kwam vrij vlot, bestie heeft genoten van de zalm. Steak tartare… hmm… hij was niet vies, maar een zacht gekookt ei on top, en veel bijsmaken waardoor ik het vlees niet goed kon combineren qua smaak, het was oke, maar niet echt de prijs waard.
https://i.postimg.cc/d1XW(...)E-53-BE97-CEBEA0.jpg
https://i.postimg.cc/907x(...)B-BCCA202-EF58-D.jpg

Hoofdgerecht, ik de entrecote, bestie de aubergine, werd geserveerd in een normale tijd, niet 10 minuten na je voorgerecht, was echt even fijn dat ze daar de tijd voor namen.
De entrecote werd een beetje een slachtpartij vanwege peesjes… Had ongeveer 30% van de entrecote stukgesneden om het malse eruit te eten…
https://i.postimg.cc/HWqZ(...)F-EB845-B03811-D.jpg
https://postimg.cc/WtV7vS2z

Er werd ondertussen vaak gevraagd of het smaakte, en aangegeven dat de entrecote wat lastig was, ober zag ook de slachtpartij op mijn bord. Even later werd er door hem aangeven dat het een natuurproduct was en dat dit soort dingen konden gebeuren..

Daarna een kaasplankje, ja, ik ben team-hartig, dat was heerlijk, maarja, hoe kan je dat verpesten.
https://i.postimg.cc/wTDW(...)83-4340-CD761327.jpg ( Door als ober niet echt bekend te zijn als er 5 kaasjes worden besteld, na 3 kaasjes moest hij heel hard nadenken wat er nog meer op lag. Letterlijke bewoording)

Rekening, 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten, broodje, kaasplankje, 2 wijn en een fles water, incl fooi honderdvijfentwintig euro.

Nieuw restaurant in Haarlem op een oude plek, potentie is er, als je vis of vega bent zit je vast op de goede plek.
Ik laat het even voor een tijdje, laat ze eerst maar rijpen.

6,5 /10

Kittycats blij met de peesjes in de entrecote:
https://i.postimg.cc/4d5c(...)7-E6-C19-EA3-CB8.jpg
Die prijs-kwaliteitverhouding ligt wat scheef geloof ik :o
Spoilers!
  zondag 5 februari 2023 @ 12:28:20 #86
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_207863107
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2023 00:47 schreef Nielojram75 het volgende:
https://restaurantdane.nl

-verhaal-

6,5 /10

Dat is niet best en die slaan we dus voorlopig maar even over.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 5 februari 2023 @ 13:34:33 #87
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_207864341
Wanneer: 4-2-2023
Waar: Bodega Restaurant in Haarlem.
Wat:

Na een geruime tijd gingen we weer een keer uit eten.
Bodega Restaurant (by Rick May van restaurant Fris) is sinds 2020 gevestigd aan de Gedempte Oude Gracht in Haarlem in een groot pand waar voorheen MarrakeZ en nog daarvoor het Stadslokaal gevestigd waren.
Ruim en modern ingericht met goed zittende stoelen. Mooie lichtkoepel aan het plafond.



Bodega serveert modern en vernieuwend Spaans eten in de vorm van ‘shared dining’ gerechten. Je kunt ervoor kiezen losse gerechten naar keuze te bestellen of je laat de ideeën van de chef de vrije loop en kiest voor het menú del chef bestaande uit 6 gerechten die in 4 gangen worden geserveerd.

Nadat we naar ons plekje gebracht waren kwam een dame van de bediening ons uitleggen wat het concept behelsde en vroeg ze meteen of we wilden starten met een glaasje Cava (Julia & Navines Organic Brut). Nou, dat lustten wij wel.
Ook gelijk een fles bruiswater (Modariz) op tafel laten zetten.
Al snel volgde een amuse:

Een 'bloody mary'(zonder alcohol)-gazpacho met daarbij wat fuetworst in hartjesvorm.

Wij besloten te gaan voor losse gerechten (verdeeld tussen koude- en warme gerechten), die naar bleek ook als 'shared dining' aan ons werden geserveerd.

Koude gerechten.

(om te delen dus)


Atun Albacore, koud gerookte tonijn met ajo blanco (een koude soep van amandelen en knoflook uit Andalusië) en duindoornbes. Lekker frisse tonijn met een lichte rooksmaak.


Gamba al Ajillo Bodega style! met citroen aioli, rode peper, tomaat en kataifi (gesponnen deeg, ook wel draadjesdeeg genoemd). Alles van de gamba werd gebruikt. Van de smaakvolle koppen werd een bouillon voor de saus getrokken. Heel erg smakelijk, maar voor 2 personen wel vrij weinig om te delen. De bitterbal dus maar doorgesneden.

Warme gerechten.


Pollo al Jerez met Moritz (bier uit Barcelona), manchego, eidooier en Albufera saus (de basis is een blanke gevogeltefond. De fond wordt ingekookt en er wordt room aan toegevoegd. Een mengsel van boter en gepureerde paprika maakt de saus vervolgens ‘Albufera’).
Supermalse en zacht gegaarde stukken kip(filet?) met smakelijk chips van manchego en een lekkere saus.


Molleja de ternera, kalfszwezerik met hazelnoot, aioli en kalfsjus met merg.
Het lekkerste gerecht van de avond. Heerlijk van binnen rosé en krokant aan de buitenkant gebakken zwezerik en een zalige saus.

Bij onze warme gerechten hadden wij ook patatas bravas met aioli, bravas saus en krokante ui besteld:


Bij onze koude en warme gerechten dronk Blues 2 glazen rode wijn ( Evodia, Calatayud Garnacha tinta) en ik 2 glazen witte wijn (Baixa Sirena, Rias Baixas Albarino). Verbeterpuntje voor de bediening: als iemand losse glazen wijn besteld dan die aan tafel inschenken zodat we de fles kunnen zien waaruit het komt). Nadat we bij ons eerste glas (dat dus al ingeschonken aan tafel werd gezet) daarover een opmerking hadden gemaakt werd dat bij het bijschenken van ons tweede glas meteen opgepikt.

Totaal waren we inclusief cava, wijn en water 138 euro kwijt.

Conclusie: mooie en smakelijke, moderne Spaanse gerechten die wel allemaal 'aan de prijs' zijn.
Vlotte bediening.

Prijs/kwaliteit: 8/10

[ Bericht 0% gewijzigd door golfer op 05-02-2023 13:56:46 ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 5 februari 2023 @ 15:49:45 #88
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_207866884
'Bent u bekend met ons concept?'

Ik kan dat niet meer horen en weiger nog naar zulke horecatenten te gaan

En dan één bitterbal om te delen serveren :')
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_207868027
Iemand nog tips omgeving brabant of antwerpen mag sterren, hoeft niet.
pi_207868509
quote:
1s.gif Op zondag 5 februari 2023 15:49 schreef Molo het volgende:
'Bent u bekend met ons concept?'

Ik kan dat niet meer horen en weiger nog naar zulke horecatenten te gaan

En dan één bitterbal om te delen serveren :')
Het ziet er lekker uit, maar de opmaak komt bij mij niet over als "sharing" met die enkele bitterbal als duidelijk voorbeeld.
pi_207868796
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2023 13:34 schreef golfer het volgende:
Conclusie: mooie en smakelijke, moderne Spaanse gerechten die wel allemaal 'aan de prijs' zijn.
Flink aan de prijs inderdaad, vraag me ook af wat er precies Spaans aan is behalve de Spaanse vertaling van knoflook bijvoorbeeld.
  zondag 5 februari 2023 @ 19:09:04 #92
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_207870149
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2023 17:26 schreef Jeroboam het volgende:

[..]
Flink aan de prijs inderdaad, vraag me ook af wat er precies Spaans aan is behalve de Spaanse vertaling van knoflook bijvoorbeeld.
Uh wat?
Alle behoorlijk specifiek Spaanse gerechten hebben typisch Spaanse ingrediënten?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_207871065
quote:
1s.gif Op zondag 5 februari 2023 15:49 schreef Molo het volgende:
'Bent u bekend met ons concept?'

Ik kan dat niet meer horen en weiger nog naar zulke horecatenten te gaan

Is ook zo idd.
Dus je staat op als ze dit vragen? :D :+

Vond ze ook nogal overijverig actieve verkoop doen en wat ik vervelend vind is als bediening iets vraagt op de automatische piloot en ze luisteren niet naar wat je eigenlijk als antwoord geeft.
Wat dan helpt is een ontregelend antwoord. Of een pauze in je antwoord, alsof er een kritiekpunt komt, dat deed golfer gisteren en je zag die jongen ff verschieten en uit zijn rol vallen :P
  zondag 5 februari 2023 @ 20:42:05 #94
304776 SV-tje
Party a Lot
pi_207871297
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2023 16:36 schreef anndb het volgende:
Iemand nog tips omgeving brabant of antwerpen mag sterren, hoeft niet.
Alma in Oisterwijk inmiddels een ster maar chef-kok (en eigenaar) volgen we al wat langer en altijd goed
http://www.partyalot.nl/
Catering, taarten en workshops
  zondag 5 februari 2023 @ 21:03:17 #95
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_207871555
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2023 20:27 schreef Blues het volgende:

[..]
Is ook zo idd.
Dus je staat op als ze dit vragen? :D :+

Vond ze ook nogal overijverig actieve verkoop doen en wat ik vervelend vind is als bediening iets vraagt op de automatische piloot en ze luisteren niet naar wat je eigenlijk als antwoord geeft.
Wat dan helpt is een ontregelend antwoord. Of een pauze in je antwoord, alsof er een kritiekpunt komt, dat deed golfer gisteren en je zag die jongen ff verschieten en uit zijn rol vallen :P
Doorgaans staat het wel op de website of, als ik die niet gezien heb, bij de kaart bij de deur ofzo.
Niet mijn soort zaken, net als bestellen op een tablet of service met een robotje die dienblad komt brengen ofzo.
Prima voor Thuisbezorgd, maar niet als ik uit eten ga.

En ja, dat is zéker ook echt flink irritant. Net of je dat niet aanvoelt ofzo, als het zo ongeïnteresseerd en geautomatiseerd gaat allemaal bij die figuren :')
Zulke horeca mag van mij gauw uitsterven

Ach ja, next *O*
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_207872727
Was dat gamba gerecht echt koud? Lijkt me niks, de saus/bouillon en de bitterbal koud.
Tevens te prijzig voor mij maar altijd wel leuk om te lezen :)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_207872992
quote:
1s.gif Op zondag 5 februari 2023 19:09 schreef Molo het volgende:

[..]
Uh wat?
Alle behoorlijk specifiek Spaanse gerechten hebben typisch Spaanse ingrediënten?
Ik heb in Spanje nog nooit bravas met gefrituurde ui gehad en bij twee andere gerechten komen belangrijke ingrediënten/onderdelen uit Griekenland en Frankrijk.
  zondag 5 februari 2023 @ 22:32:49 #98
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_207873036
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2023 22:29 schreef Jeroboam het volgende:

Ik heb in Spanje nog nooit bravas met gefrituurde ui gehad en bij twee andere gerechten komen belangrijke ingrediënten/onderdelen uit Griekenland en Frankrijk.
Heb jij wel ooit eens bij El Bulli gegeten? Ook toch niet typisch Spaans?
En er bestaat zoveel meer in de Spaanse keuken dan tapas.
Moderne Spaanse gerechten.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_207873167
quote:
1s.gif Op zondag 5 februari 2023 15:49 schreef Molo het volgende:
'Bent u bekend met ons concept?'

Ik zeg dan altijd: ja hoor, jullie serveren eten en ik betaal ervoor, toch?

En dan een uitgestreken gezicht trekken.


Ik vond het Spaanse maal er wel lekker uitzien trouwens hoor. En qua prijs-kwaliteit betere verhouding dan de posting daarvoor over restaurant Dane. Alleen misschien niet heel geschikt voor shared dining inderdaad.
Ik hou best van shared dining verder maar het lijkt wel alsof iedereen dat nu ‘moet’ doen, terwijl dat helemaal niet altijd past.
pi_207873590
quote:
1s.gif Op zondag 5 februari 2023 22:11 schreef FutureFairytale het volgende:
Was dat gamba gerecht echt koud? Lijkt me niks, de saus/bouillon en de bitterbal koud.
Tevens te prijzig voor mij maar altijd wel leuk om te lezen :)
Lauwwarm. Smaken waren super!

Idd vonden wij het ook prijzig allemaal, maar uiteindelijk kwam dat ook door de dure wijntjes :%
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')