Behoorlijke pan room idd!quote:Op zaterdag 26 november 2022 12:21 schreef anndb het volgende:
Waar: Den Beer in antwerpen
Kosten: geen idee mijn vader betaalde
Wat:
Als je kreeft wil eten in antwerpen is den beer een klassieker. Echt een oud tentje met man en vrouw in keuken/bediening. Niks speciaals verwachten van inrichting of iets verder, drank kaart ook zeer beperkt als je vraagt of ze een duvel hebben krijg je een snauwend antwoord nee hebben alleen een bak jupiler staan. Dus alleen huis bier en wijn. Staat alleen ook kreeft op de kaart, je komt hier dus voor de kreeft. Ligt ook niet in beste buurt ik antwerpen, maar een klassieker voor al tientallen jaren.
Hadden kreeft in room en gewoon gebakken kreeft.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Edit, cijfer vergeten een 8. Komt hier puur voor de kreeft maar die is goed, en veel.
In die pan kreeft met room zaten er meerdere in trouwens maar blijft een hele pan room
Bij deze op verzoek:quote:Op zaterdag 26 november 2022 21:57 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Behoorlijke pan room idd!
Had de naam beer niet verwacht als ze alleen kreeft verkopen.
Hoop dat je ook een foto hebt van het steppegras van vanavond
Grappig wel, als je bij de foto's had gezegd dat het 1972 was ipv 2022 had ik het ook geloofd, maar de smaak telt.quote:Op zondag 27 november 2022 12:56 schreef anndb het volgende:
[..]
Bij deze op verzoek:
Waar: Frituur Miranda te Ravels belgie
Wat:
Stoofvllees
Steak stroganoff
Alles met stelpegras geserveerd. Ze doen dat hier apart in bakjes in plaats van klassiek er bovenop te gooien maar zo kan je wel zelf doseren en je kan kosteloos onbeperkt bijbestellen. Mayonaise maken ze zelf, net zoals de rest natuurlijk. Dit is veruit de beste frituur uit de regio. Cijfer zeker een dikke 8+ dus. Heerlijk in ossewit gebakken.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Boh Zou willen dat we zo'n frituur hier in de buurt haddenquote:Op zondag 27 november 2022 12:56 schreef anndb het volgende:
[..]
Bij deze op verzoek:
Waar: Frituur Miranda te Ravels belgie
Wat:
Stoofvllees
Steak stroganoff
Alles met stelpegras geserveerd. Ze doen dat hier apart in bakjes in plaats van klassiek er bovenop te gooien maar zo kan je wel zelf doseren en je kan kosteloos onbeperkt bijbestellen. Mayonaise maken ze zelf, net zoals de rest natuurlijk. Dit is veruit de beste frituur uit de regio. Cijfer zeker een dikke 8+ dus. Heerlijk in ossewit gebakken.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
1 van die tenten op Stationsplein aan de kant van Danssalon/Plein 4 had het ook, geen idee of dat nog steeds zo is.quote:Op woensdag 30 november 2022 22:28 schreef miss_sly het volgende:
Steppegras, heel lang geleden wel eens gegeten. Reden we speciaal voor naar België (vanuit Eindhoven, dus valt wel mee). Ik had er geen idee van dat dat nog een ding was.
Danssalon, ook een leven geledenquote:Op vrijdag 2 december 2022 17:16 schreef FrankRicard het volgende:
[..]
1 van die tenten op Stationsplein aan de kant van Danssalon/Plein 4 had het ook, geen idee of dat nog steeds zo is.
Ziet er heerlijk uit.quote:Op zondag 27 november 2022 12:56 schreef anndb het volgende:
[..]
Bij deze op verzoek:
Waar: Frituur Miranda te Ravels belgie
Wat:
Stoofvllees
Steak stroganoff
Alles met stelpegras geserveerd. Ze doen dat hier apart in bakjes in plaats van klassiek er bovenop te gooien maar zo kan je wel zelf doseren en je kan kosteloos onbeperkt bijbestellen. Mayonaise maken ze zelf, net zoals de rest natuurlijk. Dit is veruit de beste frituur uit de regio. Cijfer zeker een dikke 8+ dus. Heerlijk in ossewit gebakken.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ja echtquote:Op zondag 4 december 2022 14:57 schreef tjoptjop het volgende:
Dat moet wel heel tof zijn om zo zonder dat je het wist je eigen bier geserveerd krijgen
Dit vrij nieuwe hotel had wel een heel erg ruime, moderne en schone kamer voor ons.quote:
Auwtch. Het voorafje ziet er ook wel vrij zielig uit.quote:Op woensdag 14 december 2022 12:33 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 13-12-2022
Waar: Restaurant Wings van Fletcher hotel, Rotterdam/The Hague airport
Wat:
We hadden een overnachting in dit Fletcher hotel geboekt en daarbij meteen een 3 gangen a la carte diner geboekt.
Vooraf voor ons allebei:
[ link | afbeelding ]
Licht gebrande gamba's met chutney van mango en rode peper zou dit moeten zijn, maar het waren koude garnalen (niet gebrand) met rucola die met een enorm zure azijn was aangemaakt. Daarbij stukjes augurk en komkommer en inderdaad een mango chutney. Onbegrijpelijke combinatie.
Hoofdgerechten:
Voor Blues:
[ link | afbeelding ]
De boerenschnitzel, krokant gebakken schnitzel met champignonsaus.
Schnitzel volgens haar wel goed, alleen jammer van de kant-en-klare champignonsaus die over de hele schnitzel heen zat.
Voor mij:
[ link | afbeelding ]
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met bearnaisesaus en specerijenolie.
Zeebaars wel goed gebakken, alleen ook hier jammer dat de bearnaisesaus duidelijk niet zelf gemaakt was en ook weer overal overheen was gedrapeerd, waardoor de krokante huid van het visje slap geworden was,
Erbij aardappelpuree uit een pakje met daarin verborgen wat groenten.
Puree maar laten staan.
Dessert:
Voor ons allebei:
[ link | afbeelding ]
Crème brûlée met steranijs en stroopwafel ijs.
De crème brûlée had meer weg van vanillevla. De mierzoete suikerlaag er overheen was niet voldoende gebrand, dus slap en wat de klodders slagroom met karamelsaus erbij deden was ons een raadsel.
De meisjes en jongen van de bediening deden wel hun best, maar hadden geen idee wat en hoe ze dingen moesten uitleggen en uitserveren.
We hoorden ze bij de buren aan de tafel naast ons het Wildmenu uitleggen met de woorden "u krijgt eerst een soort soep met wild vlees erin".
Met elk een glas wijn en een klein flesje water waren we bij elkaar 93,60 kwijt.
Prijs/kwaliteit: niet meer dan een magere 5.
Ken die Fletcher niet. Wel wat andere Fletcher hotels en dat ziet er 'n beetje uit als ouwe meuk. Gelukkig maar dat de kamer beter was dan het diner.quote:Op woensdag 14 december 2022 12:37 schreef golfer het volgende:
[..]
Dit vrij nieuwe hotel had wel een heel erg ruime, moderne en schone kamer voor ons.
Ik vind het knap dat je er nog de lol van in ziet.quote:Op woensdag 14 december 2022 12:40 schreef Blues het volgende:
[..]
Tja... het was na een ander uitje
Prima hotel/kamer/ontbijt.
Maar dat diner
Nou ja als je daar zit denk je mwoah, maar het was wel 'eetbaar'.quote:Op woensdag 14 december 2022 12:42 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ik vind het knap dat je er nog de lol van in ziet.
Ik was ooit met gezin wezen eten bij de Pizzahut en het was niet erg best. Rekening was iets lager dan die van jullie, maar ik had er oprecht buikpijn van. Ik vond het zó zonde van het geld.
Dat is dan weer netjesquote:Op woensdag 14 december 2022 12:46 schreef Blues het volgende:
[..]
Nou ja als je daar zit denk je mwoah, maar het was wel 'eetbaar'.
Ik kreeg de slappe lach bij het woord wild vlees, toen er uitgelegd werd wat het wildmenu was aan onze buurtafel.
En ik had een kleine opmerking bij de jongen die ons uitserveerde, die gooide het op tafel en liep met een halve zin van eet smakelijk zeer ongeinteresseerd weg, ik zag m dat bij alle tafels doen en toen een meisje ons de wijn bracht zei ik dat...
Vervolgens kwam de manager die vertelde dat ze het ging oppakken (leermoment voor deze jongen zei ik er nog bij, ja toch? zou ik ook doen met stagiares) en bood een glas wijn aan
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |