abonnement bol.com Unibet Coolblue
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 11:39:21 #1
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_206197938
Let's go!

omdat de statistieken het zeggen!

https://www.ladbible.com/(...)ng-to-putin-20210702
en Rusland gaat winnen -O-

https://www.thesun.co.uk/(...)e-stage-battle-plan/

China, je weet wel die afvallige provincie van Taiwan maakt zich al klaar!

https://www.express.co.uk(...)asuhide-nakayama-ont

Het is weer hoog tijd om weer lading plee papier te gaan hamsteren *O*


Gas en olie als een gek omhoog.
Sancties in Rusland, en Putin zet kernwapens op scherp!

[ twitter ]

Houd de Oekra´ne dit vol?

Video link naar de sponsor van dit deel.

YouTube kanaal die de oorlog goed samenvat en dagelijks update stand van zaken foto's video's kaarten en troepen bewegingen en tactiek van beide kanten en voorspellingen.
https://youtube.com/channel/UCHqqf2BwNM4Oih-a_ikbWww

Beelden van de oorlog
https://funker530.com/
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 11:40:13 #2
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_206197951
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 10:17 schreef Questular het volgende: En als je haar door Google haalt dan zijn ook bij haar weer vraagtekens over hoe subjectief ze verslag brengt. Wil natuurlijk niet zeggen dat wat ze zegt niet klopt. Maar blind varen op haar verslaggeving lijkt me ook weer te veel van het goede. Ik snap niet hoe mensen kunnen zeggen dat wat persoon A zegt nooit klopt en wat persoon B zegt de absolute waarheid is.
Dit is hoe bnw werkt, 100 verslaggevers/journalisten uit verschillende landen zeggen A met bakken met bewijs, 1 verslaggever/journalist zegt B zonder bewijs. Mooi voorbeeldje en bekend yt filmpje. Het probleem in de Donbass en Krim zit als volgt, toen Oekra´ne onafhankelijk werd was in Donbass 80% voor onafhankelijkheid en 54% van de Krim was voor. In de jaren en jaren er op zijn veel meer Russen verhuisd naar deze regio en Rusland had veel meer invloed op de regio. In 2010 werd Viktor Yanukovych verkozen omdat hij zogenaamd meer naar Europa wou trekken ipv Rusland. Na een enkele poging tot toenadering tot Europa wat lastig was veel regeltjes en eisen van Europa en VS gooide hij alles over boord en ging weer met Rusland in zee. De bevolking was stom verbaasd en eind 2013 en begin 2014 ging men protesteren op het bekende maidan plein. En dit groeide en groeide. Naar mate de protesten groeide werd hem te heet onder de voeten en gaf hij aan dat er vervroegde verkiezingen gingen komen. De protesten eindigden in een massa slachting waarbij sluipschutters het vuur opende op de protestanten. Vermoed word (niet duidelijk) dat er zelfs Russische sluipschutters bij betrokken waren. Yanukovych vluchte snel het land uit en verkiezingen werden ingezet. Niet vlak daarna verklaarden de regionen onafhankelijk Oekra´ne bezetten meerde overheidsgebouwen Oekra´ne stuurde een leger om ze te ontzetten en een burger oorlog brak uit, de regionen kregen vrijwel gelijk de steun van Rusland en ook heel snel vochten Russen zelf mee aan de kant van de regio's. Rond dezelfde tijd werd het bekende azov Bataljon geformeerd, dit waren in eerste instantie een los van het Oekra´ense leger bestaande groepering die tegen Rusland vocht, een jaar later werd deze groep met behoorlijke hervormingen opgenomen in het Oekra´ense leger. Rusland bezette de Krim en ook grote andere gedeeltes van Oekra´ne. Daarna werd het met de jaren rustiger aan het front. Veel rustiger. Tot dat in begin 2022 Rusland Oekra´ne binnen viel of te wel 8 jaar na de val van de laatste pro Russische regering en 6 a 7 jaar na de periode waarbij er hard gevochten werd in het oosten van Oekra´ne. Wil niet zeggen dat er niet zo nu en dan schermutselingen waren. Maar in vele maten minder als in de begin jaren. Daarom is het ook erg bijzonder dat pro Rusland supporters dit nog steeds aanhalen, als goedkeuring voor de huidige invasie. Nederland zou op deze manier dus ook een beroep kunnen doen op Vlaanderen met de opmerking dat het Vlaamse deel van BelgiŰ word onderdrukt ondanks het feit dat BelgiŰ zich in 1830 van Nederland afscheiden. En nog iets anders ja de VS heeft zich met de zaken in Oekra´ne bemoeid Maar niet op het niveau dat hier word doorgedrukt. De gene die dit wel heeft gedaan is dus constant Rusland, niet de VS.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_206198019
quote:
14s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 02:35 schreef Kijkertje het volgende:

[..]
Ik wil je wel een een recentere tweet geven hoor, dat is geen argument :P

Reactie op jouw artikel:

[ twitter ]
Het punt is dat de NAVO nooit een juridisch bindende belofte heeft gedaan niet uit te breiden. De uitspraak van James Baker (toendertijd Minister van Buitenlandse Zaken van de VS onder Bush Sr.) is ongetwijfeld gedaan om Gorbachev tijdens de onderhandelingen na de val van de muur gerust te stellen dat de NAVO geen bedreiging was voor Rusland en dus geen obstakel vormde voor de ondertekening van het onderhandelde verdrag mbt een verenigd Duitsland en de eventuele stationering van NAVO-troepen daar.

Hij zei letterlijk dat de aanwezigheid van troepen in een (verenigd) Duitsland als deel van de NAVO ze geen bevoegdheid gaf om dat 'one inch to the east' te doen. Dat was toen ook zo want Polen was nog helemaal geen lid van de NAVO maar dat werd later anders. Nu hebben ze die bevoegdheid wel omdat Polen ze die inmiddels gegeven heeft.

[ afbeelding ]

Je moet zo'n uitspraak (en andere) ook altijd zien in context en de tijd/ het moment waarop ze gedaan werden. Putin heeft trouwens wel van alles beloofd waar hij zich niet aan gehouden heeft. Intussen zijn er decennia voorbij gegaan en is er nogal wat veranderd in de relatie met Rusland door Putin's autocratische beleid en dus de steeds grotere behoefte van landen om zich bij de NAVO aan te sluiten door de dreiging die daarvan uitgaat. In de negentiger jaren toen de muur viel was er veel optimisme dat Rusland zich ook in de richting van een democratie zou ontwikkelen. Nou dat gebeurde dus niet ;(

Oh en het allerbelangrijkste: het is absoluut geen rechtvaardiging om een onafhankelijk land binnen te vallen.
NAVO heeft altijd ontkent dat er beloftes zijn gedaan, hier op het woord van de NAVO afgaan is als: Wij van Wc-eend. De vrijgegeven documenten in mijn link spreken voor zich: De belofte is wel gedaan, en het is ook toegegeven in westerse artikelen die daarop gebaseerd zijn. Daar valt gewoon niet over te twisten.

Het eerste wat je tweet (wederom een tweet!) doet is de site waar de vrijgegeven documenten op staan (nsarchive.gwu.edu) heel slinks verdacht maakt ("that site seems a bit.. suspect") en beweert dat er veel Russische zaken op staan, wat niet waar is. De site van National Security Archive is gewoon 100% betrouwbaar zie Wikipedia en de documenten die ze lospeuteren van de Amerikaanse overheid evenzo, alles wordt onderbouwd met bronnen.

Nadat je twitteraar de NSA-site onterecht in een kwaad daglicht stelt (wat zijn onwetendheid aantoont), zegt hij ook nog eens: "Here's a link from Harvard that says NATO made no such promises." en wekt de suggestie dat het een standpunt van Harvard is, terwijl die helemaal niks beweren, Harvard haalt slechts een VS-diplomaat aan en geeft steeds zijn mening weer. En deze VS-diplomaat komt hiermee nß de inval/oorlog in Oekra´ne, nu de VS op z'n vijandigst tegenover Rusland staat, waar hij zich in allerlei bochten wringt en met herinterpretaties en excuses komt om aan te tonen dat NAVO Rusland nooit iets heeft belooft, terwijl de vrijgegeven documenten (en artikelen die daarop gebaseerd zijn) zo klaar als een klontje zijn: Die belofte is wel gedaan.
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 11:51:37 #4
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_206198103
https://nos.nl/artikel/23(...)ingetogen-reactie-vs

Volgens het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken staat de deur naar de NAVO altijd open voor landen die de lat halen, maar is Oekra´ne nog niet zover. "Er moeten nog hervormingen worden doorgevoerd om een meer stabiel, democratisch, welvarend en vrij land te bewerkstelligen." Het Pentagon op zijn beurt benadrukte dat de NAVO in 2018 al heeft besloten dat Oekra´ne lid zal worden van het bondgenootschap, maar wijdde verder niet uit.

Zelensky belde verder met de premiers Trudeau (Canada) en Johnson (Verenigd Koninkrijk), net als de VS belangrijke NAVO-landen. Hij vroeg ook Trudeau om toegang tot het ondersteuningsprogramma van de NAVO.

De Canadees sprak later op een persconferentie zijn "onomwonden steun" uit voor Oekra´nes soevereiniteit. Hij zei verder de langdurige vriendschap met het land te willen uitbreiden, maar noemde daarbij de NAVO of het programma niet. Ook uit Londen kwamen steunbetuigingen, maar geen harde beloftes.


Laten we daarom het land maar binnen vallen want holy fuck, als ze lid worden kunnen we niet meer binnen vallen.

Beter nu dan als het straks niet meer kan.
Vanwege artikel 5.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_206198365
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 11:40 schreef theguyver het volgende:

[..]
Dit is hoe bnw werkt, 100 verslaggevers/journalisten uit verschillende landen zeggen A met bakken met bewijs, 1 verslaggever/journalist zegt B zonder bewijs. Mooi voorbeeldje en bekend yt filmpje. Het probleem in de Donbass en Krim zit als volgt, toen Oekra´ne onafhankelijk werd was in Donbass 80% voor onafhankelijkheid en 54% van de Krim was voor. In de jaren en jaren er op zijn veel meer Russen verhuisd naar deze regio en Rusland had veel meer invloed op de regio. In 2010 werd Viktor Yanukovych verkozen omdat hij zogenaamd meer naar Europa wou trekken ipv Rusland. Na een enkele poging tot toenadering tot Europa wat lastig was veel regeltjes en eisen van Europa en VS gooide hij alles over boord en ging weer met Rusland in zee. De bevolking was stom verbaasd en eind 2013 en begin 2014 ging men protesteren op het bekende maidan plein. En dit groeide en groeide. Naar mate de protesten groeide werd hem te heet onder de voeten en gaf hij aan dat er vervroegde verkiezingen gingen komen. De protesten eindigden in een massa slachting waarbij sluipschutters het vuur opende op de protestanten. Vermoed word (niet duidelijk) dat er zelfs Russische sluipschutters bij betrokken waren. Yanukovych vluchte snel het land uit en verkiezingen werden ingezet. Niet vlak daarna verklaarden de regionen onafhankelijk Oekra´ne bezetten meerde overheidsgebouwen Oekra´ne stuurde een leger om ze te ontzetten en een burger oorlog brak uit, de regionen kregen vrijwel gelijk de steun van Rusland en ook heel snel vochten Russen zelf mee aan de kant van de regio's. Rond dezelfde tijd werd het bekende azov Bataljon geformeerd, dit waren in eerste instantie een los van het Oekra´ense leger bestaande groepering die tegen Rusland vocht, een jaar later werd deze groep met behoorlijke hervormingen opgenomen in het Oekra´ense leger. Rusland bezette de Krim en ook grote andere gedeeltes van Oekra´ne. Daarna werd het met de jaren rustiger aan het front. Veel rustiger. Tot dat in begin 2022 Rusland Oekra´ne binnen viel of te wel 8 jaar na de val van de laatste pro Russische regering en 6 a 7 jaar na de periode waarbij er hard gevochten werd in het oosten van Oekra´ne. Wil niet zeggen dat er niet zo nu en dan schermutselingen waren. Maar in vele maten minder als in de begin jaren. Daarom is het ook erg bijzonder dat pro Rusland supporters dit nog steeds aanhalen, als goedkeuring voor de huidige invasie. Nederland zou op deze manier dus ook een beroep kunnen doen op Vlaanderen met de opmerking dat het Vlaamse deel van BelgiŰ word onderdrukt ondanks het feit dat BelgiŰ zich in 1830 van Nederland afscheiden. En nog iets anders ja de VS heeft zich met de zaken in Oekra´ne bemoeid Maar niet op het niveau dat hier word doorgedrukt. De gene die dit wel heeft gedaan is dus constant Rusland, niet de VS.
Mooi betoog maar volgende zin past er niet in
Protesten eindigden in een massa slachting waarbij sluipschutters het vuur opende op de protestanten. Vermoed word (niet duidelijk) dat er zelfs Russische sluipschutters bij betrokken waren.
Er waren sluipschutters die op protesters Ún politie schoten, wie ze waren is niet bekend. Evenveel kans dat het geen russen waren.
Met ballistisch onderzoek had er meer duidelijkheid kunnen zijn maar daar gaan ze zich ginds niet mee bezig houden.

Veel rustiger. Tot dat in begin 2022 Rusland Oekra´ne binnen viel of te wel 8 jaar na de val van de laatste pro Russische regering en 6 a 7 jaar na de periode waarbij er hard gevochten werd in het oosten van Oekra´ne. Wil niet zeggen dat er niet zo nu en dan schermutselingen waren. Maar in vele maten minder als in de begin jaren. Daarom is het ook erg bijzonder dat pro Rusland supporters dit nog steeds aanhalen, als goedkeuring voor de huidige invasie.
Zal wel "onbetrouwbare bron" zijn , maar toch

december 2021
quote:
Russia says Ukraine has deployed half its army to Donbass conflict zone

MOSCOW, Dec 1 (Reuters) - Russia accused Ukraine on Wednesday of deploying half of its army or 125,000 troops to Donbass, a conflict zone in eastern Ukraine, where government forces have been battling Russia-backed separatists since 2014.

The accusation was levelled by Russian foreign ministry spokeswoman Maria Zakharova during a briefing in Moscow. There was no immediate response from Kyiv.

Russia has said it is worried about Ukrainian intentions as tensions between Kyiv and Moscow spike over Western fears about a new Russian attack on Ukraine, something Russia has dismissed as fear-mongering.
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_206198400
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 12:17 schreef UncleScorp het volgende:

[..]
Mooi betoog maar volgende zin past er niet in
Protesten eindigden in een massa slachting waarbij sluipschutters het vuur opende op de protestanten. Vermoed word (niet duidelijk) dat er zelfs Russische sluipschutters bij betrokken waren.
Er waren sluipschutters die op protesters Ún politie schoten, wie ze waren is niet bekend. Evenveel kans dat het geen russen waren.
Met ballistisch onderzoek had er meer duidelijkheid kunnen zijn maar daar gaan ze zich ginds niet mee bezig houden.

Veel rustiger. Tot dat in begin 2022 Rusland Oekra´ne binnen viel of te wel 8 jaar na de val van de laatste pro Russische regering en 6 a 7 jaar na de periode waarbij er hard gevochten werd in het oosten van Oekra´ne. Wil niet zeggen dat er niet zo nu en dan schermutselingen waren. Maar in vele maten minder als in de begin jaren. Daarom is het ook erg bijzonder dat pro Rusland supporters dit nog steeds aanhalen, als goedkeuring voor de huidige invasie.
Zal wel "onbetrouwbare bron" zijn , maar toch

december 2021
[..]

Dus het eerste stukje geloof je niet, want er moet ballistisch onderzoek gedaan worden en het tweede stukje wel, want dat heeft Rusland gezegd. Apart.. Dat hadden ook Russen kunnen zijn.
pi_206198457
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 11:51 schreef theguyver het volgende:
https://nos.nl/artikel/23(...)ingetogen-reactie-vs

Volgens het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken staat de deur naar de NAVO altijd open voor landen die de lat halen, maar is Oekra´ne nog niet zover. "Er moeten nog hervormingen worden doorgevoerd om een meer stabiel, democratisch, welvarend en vrij land te bewerkstelligen." Het Pentagon op zijn beurt benadrukte dat de NAVO in 2018 al heeft besloten dat Oekra´ne lid zal worden van het bondgenootschap, maar wijdde verder niet uit.

Zelensky belde verder met de premiers Trudeau (Canada) en Johnson (Verenigd Koninkrijk), net als de VS belangrijke NAVO-landen. Hij vroeg ook Trudeau om toegang tot het ondersteuningsprogramma van de NAVO.

De Canadees sprak later op een persconferentie zijn "onomwonden steun" uit voor Oekra´nes soevereiniteit. Hij zei verder de langdurige vriendschap met het land te willen uitbreiden, maar noemde daarbij de NAVO of het programma niet. Ook uit Londen kwamen steunbetuigingen, maar geen harde beloftes.


Laten we daarom het land maar binnen vallen want holy fuck, als ze lid worden kunnen we niet meer binnen vallen.

Beter nu dan als het straks niet meer kan.
Vanwege artikel 5.
Goh shithole country Oekra´ne wordt niet toegelaten tot NAVO, wie had dat gedacht.
pi_206198509
Oekra´ne wordt inderdaad niet zomaar lid van de NAVO en ook niet van de EU trouwens. Dat is een procedure die jaren in beslag gaat nemen en je gaat natuurlijk geen land toelaten dat nog in oorlog ligt. Bij de NAVO zullen er sowieso altijd wel ÚÚn of meerdere landen (bijvoorbeeld Turkije) tegen gaan stemmen.
'I moved to Peru and shaved half my head and wrote for Teen Vogue. If I can come back from the depths of leftism, trust me, anyone can.' - Gina Florio
pi_206198560
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 12:21 schreef The_End het volgende:

[..]
Dus het eerste stukje geloof je niet, want er moet ballistisch onderzoek gedaan worden en het tweede stukje wel, want dat heeft Rusland gezegd. Apart.. Dat hadden ook Russen kunnen zijn.
Je kan nog kiezen
:Y)

[ Bericht 4% gewijzigd door Jippie op 04-10-2022 21:36:17 ]
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 12:45:19 #10
172669 Papierversnipperaar
Cafe´ne is ook maar een drug.
pi_206198650
quote:
14s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 12:31 schreef HowardRoark het volgende:
Oekra´ne wordt inderdaad niet zomaar lid van de NAVO en ook niet van de EU trouwens. Dat is een procedure die jaren in beslag gaat nemen en je gaat natuurlijk geen land toelaten dat nog in oorlog ligt. Bij de NAVO zullen er sowieso altijd wel ÚÚn of meerdere landen (bijvoorbeeld Turkije) tegen gaan stemmen.
Rusland houd zich niet aan de regels, dus waarom moet NATO dat wel? Zodat NATO op achterstand staat?

Putin creŰert expres een conflict om toetreding tot NATO onmogelijk te maken. Ik zou dat belonen door Ukraine onmiddellijk toe te laten tot NATO. Zo voedt je kinderen op.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_206198711
quote:
7s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 12:45 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]
Rusland houd zich niet aan de regels, dus waarom moet NATO dat wel? Zodat NATO op achterstand staat?

Putin creŰert expres een conflict om toetreding tot NATO onmogelijk te maken. Ik zou dat belonen door Ukraine onmiddellijk toe te laten tot NATO. Zo voedt je kinderen op.
Welke regels heb je het nu precies over? Want dat Rusland Oekra´ne is binnengevallen, heeft niets te maken met toelatingsprocedures van landen tot de NAVO of de EU. Daarnaast is dit een oorlog tussen Oekra´ne en Rusland, niet tussen de NAVO en Rusland. Hoe graag sommigen dit laatste vreemd genoeg ook lijken te willen.
'I moved to Peru and shaved half my head and wrote for Teen Vogue. If I can come back from the depths of leftism, trust me, anyone can.' - Gina Florio
pi_206198726
quote:
7s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 12:45 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]
Rusland houd zich niet aan de regels, dus waarom moet NATO dat wel? Zodat NATO op achterstand staat?

Putin creŰert expres een conflict om toetreding tot NATO onmogelijk te maken. Ik zou dat belonen door Ukraine onmiddellijk toe te laten tot NATO. Zo voedt je kinderen op.
🤨
Is Slava Taiwani a thing yet?
  Moderator dinsdag 4 oktober 2022 @ 12:53:24 #13
5428 crew  miss_sly
pi_206198744
quote:
7s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 12:45 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]
Rusland houd zich niet aan de regels, dus waarom moet NATO dat wel? Zodat NATO op achterstand staat?

Putin creŰert expres een conflict om toetreding tot NATO onmogelijk te maken. Ik zou dat belonen door Ukraine onmiddellijk toe te laten tot NATO. Zo voedt je kinderen op.
Nou, niet helemaal zoals je kinderen opvoedt, hoor :D
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_206198780
quote:
7s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 12:45 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]
Rusland houd zich niet aan de regels, dus waarom moet NATO dat wel? Zodat NATO op achterstand staat?

Putin creŰert expres een conflict om toetreding tot NATO onmogelijk te maken. Ik zou dat belonen door Ukraine onmiddellijk toe te laten tot NATO. Zo voedt je kinderen op.
Zet die NATO maar uit je hoofd, dat gaat niet danwel nooit gebeuren.
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 13:04:31 #15
172669 Papierversnipperaar
Cafe´ne is ook maar een drug.
pi_206198854
quote:
14s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 12:50 schreef HowardRoark het volgende:
Welke regels heb je het nu precies over?
Weet je nog dat Ukraine zelfstandig mocht zijn? Daar begon het mee.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_206198880
quote:
7s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 13:04 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]
Weet je nog dat Ukraine zelfstandig mocht zijn? Daar begon het mee.
Ik zie de link nog altijd niet met de toelatingsprocedures van de NAVO of de EU.
'I moved to Peru and shaved half my head and wrote for Teen Vogue. If I can come back from the depths of leftism, trust me, anyone can.' - Gina Florio
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 13:07:48 #17
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_206198883
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 12:17 schreef UncleScorp het volgende:

[..]
Mooi betoog maar volgende zin past er niet in
Protesten eindigden in een massa slachting waarbij sluipschutters het vuur opende op de protestanten. Vermoed word (niet duidelijk) dat er zelfs Russische sluipschutters bij betrokken waren.
Er waren sluipschutters die op protesters Ún politie schoten, wie ze waren is niet bekend. Evenveel kans dat het geen russen waren.
Met ballistisch onderzoek had er meer duidelijkheid kunnen zijn maar daar gaan ze zich ginds niet mee bezig houden.

Veel rustiger. Tot dat in begin 2022 Rusland Oekra´ne binnen viel of te wel 8 jaar na de val van de laatste pro Russische regering en 6 a 7 jaar na de periode waarbij er hard gevochten werd in het oosten van Oekra´ne. Wil niet zeggen dat er niet zo nu en dan schermutselingen waren. Maar in vele maten minder als in de begin jaren. Daarom is het ook erg bijzonder dat pro Rusland supporters dit nog steeds aanhalen, als goedkeuring voor de huidige invasie.
Zal wel "onbetrouwbare bron" zijn , maar toch

december 2021
[..]

Allereerst staat er duidelijk bij dat men vermoed dat het Russen waren.
Dit zal nooit meer duidelijk worden.

En dat aantal naar de Donbass..
Eh ja.. het is immers gewoon Oekra´ne niet Rusland.

En hoeveel doden zijn er gevallen in de regio vanaf 2015??

quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 12:27 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]
Goh shithole country Oekra´ne wordt niet toegelaten tot NAVO, wie had dat gedacht.
Rusland blijkbaar niet.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_206198888
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 12:51 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
🤨
Dat komt van users die de totale vernietiging van Rusland willen, vandaar ...
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 13:08:31 #19
172669 Papierversnipperaar
Cafe´ne is ook maar een drug.
pi_206198892
quote:
14s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 13:07 schreef HowardRoark het volgende:

[..]
Ik zie de link nog altijd met de toelatingsprocedures van de NAVO of de EU.
Putin maakt die link. Hij loopt te klagen over toelating.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_206198901
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 11:40 schreef theguyver het volgende:

[..]
Dit is hoe bnw werkt, 100 verslaggevers/journalisten uit verschillende landen zeggen A met bakken met bewijs, 1 verslaggever/journalist zegt B zonder bewijs. Mooi voorbeeldje en bekend yt filmpje. Het probleem in de Donbass en Krim zit als volgt, toen Oekra´ne onafhankelijk werd was in Donbass 80% voor onafhankelijkheid en 54% van de Krim was voor. In de jaren en jaren er op zijn veel meer Russen verhuisd naar deze regio en Rusland had veel meer invloed op de regio. In 2010 werd Viktor Yanukovych verkozen omdat hij zogenaamd meer naar Europa wou trekken ipv Rusland. Na een enkele poging tot toenadering tot Europa wat lastig was veel regeltjes en eisen van Europa en VS gooide hij alles over boord en ging weer met Rusland in zee. De bevolking (nee: lees degenen die de coup pleegden) was stom verbaasd en eind 2013 en begin 2014 ging men protesteren op het bekende maidan plein. En dit groeide en groeide. Naar mate de protesten groeide werd hem te heet onder de voeten en gaf hij aan dat er vervroegde verkiezingen gingen komen. De protesten eindigden in een massa slachting waarbij sluipschutters het vuur opende op de protestanten. Vermoed word (niet duidelijk) dat er zelfs Russische sluipschutters bij betrokken waren. (Nee het waren ingehuurde Georgiers die hoogstwaarschijnlijk door Right Sector werden ingezet: Docu van de BBC beschikbaar)Yanukovych vluchte snel het land uit en (ILLIGALE)verkiezingen werden ingezet. Niet vlak daarna verklaarden de regionen onafhankelijk Oekra´ne bezetten meerde overheidsgebouwen Oekra´ne stuurde een leger om ze te ontzetten en een burger oorlog brak uit, de regionen kregen vrijwel gelijk de steun van Rusland en ook heel snel vochten Russen zelf mee aan de kant van de regio's. Rond dezelfde tijd werd het bekende NAZI azov Bataljon geformeerd, dit waren in eerste instantie een los van het Oekra´ense leger bestaande groepering die tegen Rusland vocht, een jaar later werd deze groep met behoorlijke hervormingen opgenomen in het Oekra´ense leger. Rusland bezette de Krim (aangezien de Krim ook geen deel wenste uit te maken van de Kiev coupplegers) en ook grote andere gedeeltes van Oekra´ne. Daarna werd het met de jaren rustiger aan het front. (Voor het gemak wordt hier even het MINSK akkoord vergeten waar de Oekraine werd verplicht om politiek een oplossing te zoeken maar niets deed) Veel rustiger. (Filmpjes te over dat er flink gevochten werd)Tot dat in begin 2022 Rusland Oekra´ne binnen viel of te wel 8 jaar na de val van de laatste pro Russische regering en 6 a 7 jaar na de periode waarbij er hard gevochten werd in het oosten van Oekra´ne. Wil niet zeggen dat er niet zo nu en dan schermutselingen waren. (ach slechts 14.000 doden en talloze vernietigingen, kinderen die opgroeiden in de schuilkelders terwijl in Kiev de mensen lekker gingen stappen)Maar in vele maten minder als in de begin jaren. Daarom is het ook erg bijzonder dat pro Rusland supporters dit nog steeds aanhalen, als goedkeuring voor de huidige invasie.(zie boven: een volk wordt aangevallen en vermoord maar dat moet kunnen nietwaar?) Nederland zou op deze manier dus ook een beroep kunnen doen op Vlaanderen met de opmerking dat het Vlaamse deel van BelgiŰ word onderdrukt ondanks het feit dat BelgiŰ zich in 1830 van Nederland afscheiden. En nog iets anders ja de VS heeft zich met de zaken in Oekra´ne bemoeid (welnee joh, coup gepleegd en land in chaos gestort + nazi beweging steunen... is helemaal niets hoor) Maar niet op het niveau dat hier word doorgedrukt. De gene die dit wel heeft gedaan is dus constant Rusland, niet de VS.
Zie mijn commentaar. Je was wat "feiten" vergeten... ^O^
pi_206198903
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 13:08 schreef UncleScorp het volgende:

[..]
Dat komt van users die de totale vernietiging van Rusland willen, vandaar ...
-Niet doen-

[ Bericht 6% gewijzigd door Jippie op 04-10-2022 21:38:29 ]
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 13:09:54 #22
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_206198905
quote:
7s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 12:45 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]
Rusland houd zich niet aan de regels, dus waarom moet NATO dat wel? Zodat NATO op achterstand staat?

Putin creŰert expres een conflict om toetreding tot NATO onmogelijk te maken. Ik zou dat belonen door Ukraine onmiddellijk toe te laten tot NATO. Zo voedt je kinderen op.
Misschien pas als Oekra´ne weer vrij is.
Nu, niet.
Een land in oorlog mag zich niet toevoegen.

Maar goed volgens Rusland is het een militaire operatie geen oorlog.

Dus, dan wel :D
Er staat nog een vraag voor u open!!
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 13:11:23 #23
172669 Papierversnipperaar
Cafe´ne is ook maar een drug.
pi_206198921
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 13:09 schreef theguyver het volgende:

[..]
Misschien pas als Oekra´ne weer vrij is.
Nu, niet.
Een land in oorlog mag zich niet toevoegen.

Maar goed volgens Rusland is het een militaire operatie geen oorlog.

Dus, dan wel :D
Dan moet NATO snel het Russische Leger Ukraine uit bombarderen, dan kunnen we beginnen met toelating.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_206198926
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 13:09 schreef theguyver het volgende:

[..]
Misschien pas als Oekra´ne weer vrij is.
Nu, niet.
Een land in oorlog mag zich niet toevoegen.

Maar goed volgens Rusland is het een militaire operatie geen oorlog.

Dus, dan wel :D
.......... OF een land wat de veiligheid van zijn partners in gevaar kan brengen.
Dus vanaf 2014 kan dit al niet meer omdat er een burgeroorlog heerste.
Hoe snijd je jezelf in de vingers. _O-
pi_206198932
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 13:08 schreef UncleScorp het volgende:

[..]
Dat komt van users die de totale vernietiging van Rusland willen, vandaar ...
Oh is dat the current thing nu? Ik hou t niet meer bij.
Is Slava Taiwani a thing yet?
pi_206198933
quote:
7s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 13:11 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]
Dan moet NATO snel het Russische Leger Ukraine uit bombarderen, dan kunnen we beginnen met toelating.
Gaat niet gebeuren.
pi_206198935
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 13:09 schreef Questular het volgende:

[..]
Jij verzint ook je eigen verhaaltjes hŔ. Tegen de invasie van Rusland zijn is meteen voor de vernieuwing van Rusland zijn.
Ik zou een frisse wind in Rusland eigenlijk wel toejuichen. Misschien onder Navalny of zo. Dat zou denk ik prima zijn voor de bevolking en het land. Maar is dat een Derde Wereldoorlog waard? Nee, absoluut niet.
'I moved to Peru and shaved half my head and wrote for Teen Vogue. If I can come back from the depths of leftism, trust me, anyone can.' - Gina Florio
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 13:12:30 #28
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_206198937
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 13:09 schreef Schaamlap het volgende:

[..]
Zie mijn commentaar. Je was wat "feiten" vergeten... ^O^
Eh nee hoor.
- Niet doen-

[ Bericht 14% gewijzigd door Jippie op 04-10-2022 21:40:21 ]
Er staat nog een vraag voor u open!!
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 13:12:40 #29
172669 Papierversnipperaar
Cafe´ne is ook maar een drug.
pi_206198939
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 13:12 schreef Schaamlap het volgende:

[..]
Gaat niet gebeuren.
Tot nu toe heb je altijd nog gelijk gehad, dus daar vertrouw ik op.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 13:15:28 #30
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_206198968
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 13:12 schreef Schaamlap het volgende:

[..]
Gaat niet gebeuren.
Ligt er beetje aan.
Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

In noord hebben de 2 Oekra´ense fronten gelinkt met elkaar.
En rukt men weer op.

In Zuid is men ook met een enorme opmars bezig en er bestaat een kans dat een hele grote groep Russen ingesloten word.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_206198974
https://www.youtube.com/shorts/kIoNff4O8ZY

Die sancties helpen echt hoor!! ^O^
pi_206198984
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 13:12 schreef Schaamlap het volgende:

[..]
Gaat niet gebeuren.
Sommigen hebben een hele simplistische kijk op deze oorlog: 'Oekra´ne bij de NAVO en dan pakt de NAVO vervolgens Rusland wel even'. Dat je zo een hele (en mogelijk catastrofale) Derde Wereldoorlog start laat men even buiten beschouwing.
'I moved to Peru and shaved half my head and wrote for Teen Vogue. If I can come back from the depths of leftism, trust me, anyone can.' - Gina Florio
pi_206199018
quote:
14s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 13:17 schreef HowardRoark het volgende:

[..]
Sommigen hebben een hele simplistische kijk op deze oorlog: 'Oekra´ne bij de NAVO en dan pakt de NAVO vervolgens Rusland wel even'. Dat je zo een hele (en mogelijk catastrofale) Derde Wereldoorlog start laat men even buiten beschouwing.
NATO brandt haar vingers hier niet aan en zelfs artikel 5 kan je als land onderuit komen.
De Oekrainiers pakken nu land terug maar dat is puur vanwege de huurlingen.
We zullen wel zien als al die versterkingen aan gaan komen uit Rusland.
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 13:25:36 #34
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_206199056
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 13:20 schreef Schaamlap het volgende:

[..]
NATO brandt haar vingers hier niet aan en zelfs artikel 5 kan je als land onderuit komen.
De Oekrainiers pakken nu land terug maar dat is puur vanwege de huurlingen.
We zullen wel zien als al die versterkingen aan gaan komen uit Rusland.
Ah jah de huurlingen.
Je bedoelde de 20.000 vrijwilligers uit 52 verschillende landen.
https://fightforua.org/
https://en.wikipedia.org/(...)ttalions?wprov=sfla1

En veel van de opgeroepen zijn al in Oekra´ne aangezien er al behoorlijk wat gevangen zijn genomen in Oekra´ne hoeveel in totaal is niet duidelijk.

Er zijn er ook heel veel weg gerend, gaan ze die niet eerst ophalen zodat ze kunnen vechten.

En de rest is zeer gemotiveerd.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_206199527
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 13:16 schreef Schaamlap het volgende:
https://www.youtube.com/shorts/kIoNff4O8ZY

Die sancties helpen echt hoor!! ^O^
Slava Ukraine
Is Slava Taiwani a thing yet?
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 14:52:29 #36
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_206199946
Rusland mag wel snel terug trekken regio Zuid anders is de kans groot dat er 5 brigades worden ingesloten, aangezien daar Oekra´ne snel oprukt momenteel.
Er staat nog een vraag voor u open!!
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 14:55:36 #37
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_206199986
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 14:45 schreef Schaamlap het volgende:

[..]
Goh het is toch wat.
Ik kan je tich filmpjes laten zien van klagende Oekrainiers.
Kan allemaal in scene gezet worden door beide kanten daarom post ik dat niet hier.
Jij uiteraard wel.
Vanochtend nog over gehad over deze hysterische sensatie filmpjes maar dat was voordat jij er was.. en zie hier... _O-
Ik post weinig filmpjes want begin je weer te jammeren zoals gewoonlijk.
Zoals afgelopen week toen ik een filmpje poste van een van de oorlogsmisdaden van de Russen door in begin van de militaire operatie autos van burgers te beschieten.

Kan sure.
Waarom staat er dan zo'n enorme file voor de grens als men WIL vechten?

Zoals de post hier net boven waarbij ik al aangaf dat de Russen wel mogen aanpoten met terug trekken anders raken er 5 bataljons ingesloten..
Allemaal propaganda nietwaar.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_206200133
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 14:55 schreef theguyver het volgende:

[..]
Ik post weinig filmpjes want begin je weer te jammeren zoals gewoonlijk.
Zoals afgelopen week toen ik een filmpje poste van een van de oorlogsmisdaden van de Russen door in begin van de militaire operatie autos van burgers te beschieten.

Kan sure.
Waarom staat er dan zo'n enorme file voor de grens als men WIL vechten?

Zoals de post hier net boven waarbij ik al aangaf dat de Russen wel mogen aanpoten met terug trekken anders raken er 5 bataljons ingesloten..
Allemaal propaganda nietwaar.
Inderdaad.
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 15:21:31 #39
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_206200257
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 15:11 schreef Schaamlap het volgende:

[..]
Inderdaad.
Okidoki.
Zoek straks maar even op waar Davydiv Brid ligt en of dat dorp en de regio er omheen nog in handen is van Rusland.

Voor jou info.
Men rukt hard op van 2 kanten naar de brug bij Kozatske en bij heel rap bedoel ik echt heel rap.
Er staat nog een vraag voor u open!!
  FOK!fotograaf dinsdag 4 oktober 2022 @ 15:26:38 #40
364681 over_hedge
pi_206200312
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 15:11 schreef Schaamlap het volgende:

[..]
Inderdaad.
Toch benieuwd. Stel je hebt gelijk. alles is propaganda.

Denk je dus nog steeds dat de oorlog goed gaat voor Rusland? Of moet zelf jij ondertussen toch wel bekennen dat het niet helemaal lekker gaat
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_206200371
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 15:26 schreef over_hedge het volgende:

[..]
Toch benieuwd. Stel je hebt gelijk. alles is propaganda.

Denk je dus nog steeds dat de oorlog goed gaat voor Rusland? Of moet zelf jij ondertussen toch wel bekennen dat het niet helemaal lekker gaat
Nee die tegenaanvallen zijn een domper voor de Russen maar zoals ik al eerder vermelde er komen binnenkort heel veel troepen en materieel bij.
Dus iedereen die nu schuimbekkend en handeklappend achter zijn computer zit en denkt dat de Russen verslagen gaan worden krijgt straks nog wel wat te zien.
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 15:34:41 #42
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_206200400
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 15:32 schreef Schaamlap het volgende:

[..]
Nee die tegenaanvallen zijn een domper voor de Russen maar zoals ik al eerder vermelde er komen binnenkort heel veel troepen en materieel bij.
Dus iedereen die nu schuimbekkend en handeklappend achter zijn computer zit en denkt dat de Russen verslagen gaan worden krijgt straks nog wel wat te zien.
Wanneer en waarom niet nu?
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_206200470
Weinig om over te juichen.
Zoals eerder gezegd ... noch de VS noch Rusland zijn bereid een nederlaag te aanvaarden.
Wordt alleen maar spannender zo.
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_206200521
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 15:26 schreef over_hedge het volgende:

[..]
Toch benieuwd. Stel je hebt gelijk. alles is propaganda.

Denk je dus nog steeds dat de oorlog goed gaat voor Rusland? Of moet zelf jij ondertussen toch wel bekennen dat het niet helemaal lekker gaat
De Oekrainers sterven met bosjes in ieder geval, in de WP stond dat verhouding voor elke dode Rus er 5 Oekrainers sterven. Dat heeft onder andere te maken dat ze als een kip zonder kop (zonder artillerie) verdedigingslinies van de Russen proberen te doorbreken.
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_206200551
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 15:32 schreef Schaamlap het volgende:
Nee die tegenaanvallen zijn een domper voor de Russen maar zoals ik al eerder vermelde er komen binnenkort heel veel troepen en materieel bij.
Putin en Shoigu zijn al druk aan het vissen om de nieuwe recruiten te betalen

http://static.kremlin.ru/(...)QDg5NQBMP8VkEc2.jpeg

https://theins.ru/news/255682

quote:
Families of those mobilized on Sakhalin will be given 5 kg of fish

The families of the mobilized Russians on Sakhalin will be given 5 kg of fish as part of the action. Mikhail Shuvalov, head of the regional executive committee of United Russia, told about this at a briefing, IA Sakh.com reports .
According to him, the government of the Sakhalin region agreed on this with the fishermen. In total, about 9 tons of fresh-frozen fish were allocated to the region: flounder, pollock and chum salmon. If each family is given 5-6 kg, as Shuvalov announced, it turns out that there are about 1,800 mobilized people in the region.

“In the near future, our volunteers, approximately 180 people throughout the entire territory of the Sakhalin Region, will bring about 5–6 kilograms per person to the families of the mobilized residents ... And in the near future, fish will appear in the families.”
Der der den Wind der Verńnderung spŘrt, sollte keinen Windschutz sondern eine WindmŘhle bauen.
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 16:05:56 #46
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_206200744
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 15:44 schreef CryptoPunk het volgende:

[..]
De Oekrainers sterven met bosjes in ieder geval, in de WP stond dat verhouding voor elke dode Rus er 5 Oekrainers sterven. Dat heeft onder andere te maken dat ze als een kip zonder kop (zonder artillerie) verdedigingslinies van de Russen proberen te doorbreken.
Als dat zo is, zouden ze nu niet meer kunnen oprukken.
5 tegen 1 geschat word dat de Russen zo'n 60.000 doden hebben dat zou betekenen 300.000 Oekra´ners x5 gewonden 1.500.000 Oekra´ners uit de running. En dat terwijl men een leger heeft van 750.000 dit is ook geschat btw.
Er staat nog een vraag voor u open!!
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 17:31:06 #47
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_206201473
Wanneer komt de tegenaanval van Rusland nou?
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  dinsdag 4 oktober 2022 @ 17:41:33 #48
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_206201543
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 17:31 schreef Ulx het volgende:
Wanneer komt de tegenaanval van Rusland nou?
Goeie vraag denk dat ze momenteel te druk zijn met weg rennen.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_206201844
Rusland deed een jaar over TsjetsjeniŰ om die onder controle te krijgen, en dat ministaatje kreeg niet eens hulp, maar men verwacht dat Rusland Oekra´ne wel ff in een week tijd inneemt, zo niet dan hebben ze verloren. :D
pi_206201867
Wat vind men hier van Russische Neonazi's die Oekra´ense krijgsgevangenen willen martelen?

https://m.gva.be/cnt/dmf20221002_96234351

Fight Nazis with Nazis?
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')