abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:18:21 #1
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_206165428

English Premier League 2022/23

Finally! We gaan eindelijk weer beginnen met een nieuw seizoen in de Premier League. Zoals altijd kijken we enorm uit naar het nieuwe seizoen en dit keer is dat niet anders. Het wordt nu al een vrij bijzonder seizoen omdat wij halverwege gaan stoppen met het clubvoetbal vanwege een of ander toernooitje in de zandbak. Niet aan het eind van het seizoen als de spelers volledig uitgeblust zijn, maar zo’n beetje halverwege het seizoen stappen we het vliegtuig in richting Qatar. Heel benieuwd hoe dit zal uitpakken voor zowel de clubs, de spelers en natuurlijk de fans. We’ll see.

Een korte voorbeschouwing met veel open deuren per Premier League club op basis van de ranglijst van afgelopen seizoen inclusief de drie nieuwe promovendi. Eigenlijk geen fan van als de transfermarkt nog altijd open is en er nog van alles kan gebeuren, maar soit.

Manchester City
Landskampioen City liet eindelijk Liverpool met één punt achter en nam de cup mee naar huis. Prima natuurlijk, maar eigenlijk draait het allemaal om de Champions League. Des te zuur was de uitschakeling tegen Real Madrid in een legendarische wedstrijd. God mag weten hoe The Citizens dat hebben weggegeven in de laatste minuten. Dit seizoen weer een kans en in de domestic league zal het waarschijnlijk weer een tweestrijd worden met Liverpool. Al jaren was het ontbreken van een spits een groot probleem maar daar is eindelijk een oplossing voor geworden: Erling Braut Håland. Onze cyberborg moet het spitsenprobleem doen vergeten en eindelijk die Europese prijs binnen harken. Kalvin Phillips kwam ook nog voor heel veel geld over van Leeds, maar die heeft zware concurrentie op het middenveld. Zonde.

Wordt City opnieuw kampioen?

Liverpool
Even leek het erop dat Liverpool de quadruple binnen zou slepen maar dat bleek toch iets te enthousiast te zijn geweest. City won de Premier League en Real Madrid won de Champions League finale in een chaotisch Parijs. Liverpool moest het doen met ‘slechts’ de FA Cup en League Cup. Sadio Mané was er klaar mee en vertrok voor een nieuwe uitdaging naar Bayern München. Darwin Núñez kwam voor heel veel geld van Benfica over naar Liverpool en de eerste indrukken zijn positief. Het begin van de zomer draaide eigenlijk maar om één vraag: gaat Mo Salah wel of niet bijtekenen? Die vraag werd uiteindelijk positief beantwoord. Gelukkig maar, want The Egyptian King blijft natuurlijk een fenomeen. Het wordt weer een fantastische strijd tussen Liverpool en City en meer in het bijzonder Håland vs Núñez.

Darwin: flop of top?

Chelsea
Met een ruime achterstand eindigde Chelsea uiteindelijk derde afgelopen seizoen. Voor Chelsea was het eigenlijk een rommelig seizoen en dat had niets te maken met voetbal. De oorlog tussen Rusland en Oekraïne raakte ook het hart van Chelsea en de grote man achter de schermen, Roman Abramovich, kon zijn spullen pakken. Want ja, Rus. Uiteindelijk heeft Chelsea een nieuwe eigenaar kunnen vinden onder de naam van Todd Boehly en die mocht meteen aan de bak. Romelu Lukaku flirtte met Inter, werd gepasseerd en vertrok weer terug naar zijn oude liefde op huurbasis. Dat is een gigantische miskoop gebleken voor onze donkey. Achterin raakte Chelsea een aantal namen kwijt waarbij met name sterkhouder Toni Rüdiger een pijnlijke was. De man heeft zich als een best ontwikkeld en speelt aankomend seizoen bij de huidige Champions League winnaar. Zo’n beetje elke verdediger werd gelinkt met The Blues en uiteindelijk is Kalidou Koulibaly de eerste versterking centraal achterin. Een tank waar wij allemaal heel benieuwd naar zullen zijn hoe hij het zal doen in de zwaarste competitie ter wereld. Raheem Sterling kwam ook nog over van City, zeker het vermelden waard. Er zullen vast nog meer transfers komen want het middenveld is niet zo stabiel meer als het ooit was, een échts spits is er niet meer en achterin wordt het steeds dunner en dunner. Dat moet ook wel als je haast de kansloze strijd met City en Chelsea wil aangaan. Marc Cucurella moet de volgende aankoop gaan worden ook al stuurt het Twitteraccount van Brighton op moment van schrijven een tweet de wereld in dat er nog geen overeenkomst is bereikt. Dat gelooft niemand. We wachten het nog even af.

Wordt Koulibaly de beste centrale verdediger van het seizoen?

Tottenham Hotspur
De Spurs pakten plek vier en dat levert altijd een keurige Champions League ticket op. Antonio Conte zorgt voor stabiliteit binnen de club en hij weet heel goed waar hij mee bezig is. Er is best aardig versterkt in Noord-Londen: Ivan Perisic en Yves Bissouma zijn, zeker voor het systeem dat Conte wil gaan spelen, ideale spelers. Aanval is, zeker met Richarlison als breedteversterking, net als het middenveld niet slecht. Achterin is het alleen nog vrij zwak en dat je dan aankomt met Clément Lenglet begrijpt natuurlijk bijna niemand. Ach, een huurdeal, weinig risico denkt men dan. Alle ballen op Heung-min Son, de man in bloedvorm en opnieuw plek vier veilig stellen levert voor ons tevreden blikken op.

Transfervrij aangetrokken: deal van het seizoen?

Arsenal
Het was weer eens pijnlijk voor Arsenal om opnieuw een Champions League ticket mis te lopen middels de vijfde plek. Het voelt alweer als eeuwen geleden dat het lied der liederen klonk door het Emirates Stadium. De pre-match shirt van Arsenal komend seizoen is een collab met the TFL, de Londense metro en in het bijzonder de stoelen van de Piccadilly Line, de lijn richting Holloway Road op weg naar het stadion. Ja, dat is een leuk feitje. Van Arsenal weten we inmiddels steeds meer hoe het achter de schermen aangaat door onze vrienden van Amazon. Mikel Arteta, ooit nog de rechterhand van Pep Guardiola, blijkt ook een gek te zijn. Gras is ook in Noord-Londen groen. Oleksandr Zinchenko en Gabriel Jesus kwamen over van zijn oud-werkgever en met name laatstgenoemde gaat de Premier League kapot maken. Aan de voorbereiding heeft het in ieder geval niet gelegen. Gabriel Jesus moet Arsenal weer in de Champions League loodsen.

Wordt Jesus dé FPL ster van ons allemaal?

Manchester United
Ook United had alweer een rampseizoen. Wat er ook gebeurt, het draait voor geen meter. Cristiano Ronaldo kan het niet in zijn eentje en we kunnen het hem amper kwalijk nemen. ONZE Erik ten Hag kwam over van Ajax en deze schoolmeester moet dit zooitje ongeregeld eens aan de praat krijgen. Met name Ronaldo wel of niet houden blijft de belangrijkste vraag. Tyrell Malacia, Christian Eriksen en Lisandro Martínez kwamen want Erik kijkt niet verder dan Nederland en/of de Eredivisie. Vanuit Engeland is men zeer lovend over onze kale vriend maar wij weten allemaal dat dat heel snel kan omslaan en je helemaal geen tijd krijgt. Niet presteren is oprotten. Niet alleen zijn we benieuwd hoe Erik het gaat doen, ook kijken we tegenwoordig braaf naar al zijn interviews. Het blijft mooi hoe die man Engels praat. It ain’t over till it’s over! United is geen voetbalclub meer maar een kerkhof. Plek vier zou al fantastisch zijn. We wensen Erik ten Hag dan ook heel veel succes en zien Ten Hag ball graag tegemoet.

Hoe belangrijk zal Ronaldo zijn voor Erik ten Hag?

West Ham United
De Europese campagne van The Hammers was meer dan prima: een keurige halve finale in de Europa League. David Moyes doet het naar behoren en eindigen vlak achter Manchester United is een prima resultaat. Over West Ham valt eigenlijk vrij weinig negatiefs te zeggen: het is stabiel en dat is grotendeels te danken aan David Moyes. Nayef Aguerd, Alphonse Areola en Gianluca Scamacca, laatstgenoemde speelde ooit nog bij PSV, zijn de grote jongens die zijn aangetrokken. Declan Rice is ontzettend belangrijk voor The Hammers en het lijkt erop dat hij ook dit seizoen blijft. We zijn vooral benieuwd wat voor kattenchant Kurt Zouma dit seizoen te wachten staat. De openingswedstrijd wordt in ieder geval meteen een uitdaging: de landskampioen komt even op bezoek.


Is Zouma inmiddels een honden- of kattenman?

Leicester City
Bij The Foxes denken we altijd al snel aan dat geweldige seizoen eindigend als landskampioen van Engeland met een Champions League ticket als gevolg. Het blijft na al die jaren nog altijd niet te bevatten. Inmiddels heeft Brendan Rodgers het wel wat lastiger en was afgelopen seizoen best moeilijk. Geen schande natuurlijk, je kan niet altijd boven je stand blijven spelen. Het grootste probleem van Leicester afgelopen seizoen waren de vele blessures: Jamie Vardy, Wesley Fofana, James Justin, Jonny Evans en Ricardo Pereira hadden er allemaal last van. Niet gek dat je dan als ploeg wat minder rendeert. De selectie is verder nog altijd vertrouwd al is één sterkhouder vertrokken: Kasper Schmeichel vertrekt naar Nice aan het mooie Côte d'Azur. Toch wel verrassend en dit zal waarschijnlijk te maken hebben met de financiële situatie van Leicester City. Het is maar te hopen dat er niet nog meer sterkhouders vertrekken want Newcastle United aast op James Maddison en Chelsea op Wesley Fofana. Op 1 september a.s. weten we het antwoord als de transfermarkt sluit.

Brighton
Plek negen voor Brighton, dat is toch geweldig. Nog nooit eindigde Brighton zo hoog in de Premier League en dat voor een plaatsje aan de Engelse zuidkust waar het altijd waait. Nadat Yves Bissouma naar de Spurs vertrok lijkt het erop dat ook sterkhouder Marc Cucurella gaat verkassen naar Chelsea. Dat gaat wel een klap worden voor Brighton’s speler van het jaar. Zo’n topseizoen als afgelopen seizoen zal het waarschijnlijk dus niet worden voor Graham Potter en de Seagulls. Gelukkig is Tariq Lamptey er nog. Het hoogtepunt voor Brighton afgelopen seizoen was toch wel de 4-0 thuisoverwinning op Manchester United dat daarmee de kans op een ticket voor de Champions League definitief verspeelde.

Waar gaat Brighton's speler van het jaar heen?

Wolverhampton Wanderers
Wolves heeft ook dit seizoen weer een aantal Portugezen in de selectie. Een stabiele middenmotor is het geworden met eigenlijk niet al te boeiend voetbal. Zuinig worden de puntjes gepakt en dat telt. Raúl Jiménez is met afstand de beste spits én speler maar heeft een poos geleden een horrorblessure gehad. Het staat nog nauw op ons netvlies. Moeten we iets van Wolves verwachten dit seizoen? Nee, eigenlijk niet.

Newcastle United
We weten inmiddels dat Newcastle schathemeltje rijk is. Na een waardeloze start zorgde de overname van onze vrienden uit de zandbak in een inhaalrace. Van degradatie naar middenmoot en de cijfers in 2022 logen er niet om: Newcastle was werelds. Wát een comeback voor the Magpies. Bruno Guimarães’ eerste halfjaar was top en Kieran Trippier is meteen de leider geworden van dit elftal. Ondanks het grote geld is de transferzomer eigenlijk vrij rustig. We hadden gehoopt dat er met vele miljoenen gesmeten werd maar voorlopig is de duurste aankoop Sven fucking Botman voor bijna 40 miljoen euro. Gelukkig is de transfermarkt nog open en kan er van alles gebeuren. Als Newcastle haar vorm verder zet zal een aanval op de top zes zeker tot de mogelijkheden behoren. Zo niet, dan staan er minimaal twintig zweepslagen klaar voor op de reet van Amanda Staveley.

Houdt Botman zich staande in het Engels voetbalgeweld?

Crystal Palace
Tegenwoordig zeggen wij bij Palace meteen Patrick Vieira. Er wordt gezegd dat de hand van Vieira zichtbaar is en de ploeg leuk voetbalt. Daar zit wel een enige vorm van waarheid in. Het is niet meer de ren je rot show van Wilfried Zaha, maar er staan meer spelers op. Afgelopen seizoen was Conor Gallagher met afstand de beste speler van Palace, maar helaas is hij weer terug bij zijn werkgever Chelsea. Qua ranglijst eindigt Palace eigenlijk al jaren vrij stabiel in de Premier League: respectievelijk 11e, 12e, 14e, 14e en 12e. Dit seizoen zal dat ongetwijfeld niet anders zijn. Het hoogtepunt was de verloren halve finale FA Cup tegen Chelsea.

Brentford
Op plek dertien eindigen in het eerste Premier League seizoen ooit is een regelrecht wereldwonder voor de altijd sympathieke Bees. We weten inmiddels dat Brentford een nieuw, modern stadion heeft. Het is een kleine invasie van Scandinaviërs met Christian Eriksen als grootste naam afgelopen seizoen. Hij deed het, ondanks zijn medisch verleden, zo naar behoren dat hij werd beloond met een transfer naar Manchester United. Voor Ivan Toney wordt ook dit seizoen verwacht dat hij zo’n beetje elke penalty erin schiet en ervoor zorgt dat Brentford opnieuw in de Premier League blijft spelen.

Aston Villa
Het Villa van Steven Gerrard heeft altijd een aantal leuke spelers. Philippe Coutinho is inmiddels permanent overgenomen, Diego Carlos kwam over van het zonnige Spanje om in de regen in Birmingham te gaan spelen en Boubacar Kamara kwam over van de Franse kust. Voor Aston Villa gaat het WK 2022 in Qatar nog best een spannend verhaal worden met de relatief vele internationals binnen de selectie. Als alles goed loopt behoort een aanval op de top 10 zeker tot de mogelijkheden.

Hoe zal Coutinho het gaan doen vanaf het begin van het seizoen?

Southampton
Eigenlijk is het nog steeds een wonder dat Soton op het hoogste niveau speelt. Zo’n bijzonder elftal is het niet en afgelopen seizoen werd duidelijk dat Danny Ings behoorlijk wordt gemist. Armando Broja deed het aardig, maar die is natuurlijk eigendom van Chelsea. Alles staat en valt dus met aanvoerder James Ward-Prowse, een van de beste vrije trappen nemers ter wereld. Stiekem vind ik het zelf nog altijd bijzonder dat hij niet is weggeplukt door een andere subtopper. Als Southampton ook dit jaar op plek vijftien eindigt en degradatie voorkomt, hoor je Ralph Hasenhüttl opnieuw niet klagen.

Everton
Het leek bijna te gebeuren: Everton dat zou degraderen naar de Championship. Op het nippertje werd degradatie voorkomen en Goodison Park blijft gelukkig een Premier League stadion. Pfieuw. Tot overmaat van ramp vertrok Richarlison ook nog eens naar Tottenham. Grote aankopen zijn er verder (nog) niet geweest en het vertrouwen is nog nooit zo laag geweest bij The Toffees. Frank Lampard wacht opnieuw een zwaar seizoenen en dat heeft hij inmiddels ook al voorspeld: ‘“We’ll do it in steps,” he said. “We can’t expect next year we’re going to go to the moon.’ Succes ermee, Frank.

Leeds United
Ook Leeds overleefde wonder boven wonder de Premier Leageu en degradeerde niet. Alles zat tegen in het afgelopen seizoen en het regende blessures. Onze soccer vriend Jesse March kreeg de boel ook niet aan de praat en komend seizoen mag hij het zonder sterspelers Kalvin Philips en Raphinha doen. Good luck with that, mate. Er is inmiddels zo’n honderd miljoen euro uitgegeven waarbij veel wordt verwacht van Luis Sinisterra. Raakte wel geblesseerd in de voorbereiding, maar hij moet Raphinha zo snel mogelijk doen vergeten die zijn droomtransfer maakte naar Barcelona.

Gaat Sini het waarmaken in de Premier League of wordt het de zoveelste Eredivisie flop?

Fulham
De eerste promovendus van het nieuwe seizoen is opnieuw Fulham. Deze mensonterende club pendelt helaas op en neer tussen de Premier League en Championship. Degraderen, promoveren en repeat. We worden er een beetje moe van. Het zou fijn zijn als Fulham een keer niet meteen degradeert maar tegelijkertijd kunnen we ze missen als kiespijn. Ach, het enige voordeel is dat er een Londense club bijgekomen is in de Premier League en het kopen voor kaartjes op Craven Cottage niet zo moeilijk is. Leuk om een keer mee te pakken in een weekendje Londen als je dan toch in de buurt bent. Kaartjes zijn wel iets duurder geworden door de verbouwingen, maar alles is toch fucking duur. De bekendste naam bij Fulham is natuurlijk Aleksandar Mitrovic die er tig per seizoen maakt in de Championship en afgelopen seizoen een record had van 43 Championshipgoals. Genoeg over deze club.

Bournemouth
The Cherries kennen we natuurlijk nog van de Premier League niet lang geleden. Via plek twee in de Championship werd na Fulham rechtstreekse promotie naar de Premier League afgedwongen. Kijkend door de selectie zien wij nog best veel bekende namen. Dominic Solanke, ooit nog van Liverpool, is de grote man van Scott Parker. Er wordt niet al te veel geld uitgegeven en met nagenoeg dezelfde selectie is het geen verrassing dat Bournemouth bij een van de favorieten behoort om te degraderen. De namen Neto en Senesi worden als laatste versterkingen genoemd.

Nottingham Forest
Via de play-offs bereikte Forest de machtigste competitie in Engeland en daar zijn we maar al te blij mee. Na vele jaren van afwezigheid keert het mooie Forest eindelijk terug op het hoogste niveau. De eigenaren zijn razend ambitieus en de knip is flink getrokken, mede door het grote geld dankzij promotie. Er zijn behoorlijk wat spelers aangetrokken en op moment van schrijven is er al meer dan honderd miljoen euro uitgegeven. Met name in de Bundesliga is flink geshopt. De bekendste aanwinsten hebben een verleden bij Manchester United: Jesse Lingard en Dean Henderson. De manager heet Steve Cooper en die heeft een heerlijk Brits hoofd. Overleven zou een wereldprestatie zijn. Forest in de Premier League: laten we er gewoon van genieten zo lang het kan.

Wat kan J Lingz nog?

Last but not least... ViaPlay!
Zoals bekend zijn de uitzendrechten niet meer in bezit van Ziggy. Vanaf aankomend seizoen kunnen wij de Premier League aanschouwen bij ViaPlay en de eerste signalen zijn goed. Als het goed is, worden veel wedstrijden live uitgezonden. Wat een feest. Het is dus een streamingsdienst en dat zal voor de boomers even wennen zijn. Nog steeds geen abonnee? Dat kan voor zo’n ¤ 13,99 p/m via de website: https://viaplay.com/checkout/?countryCode=nl


Off we go!
RED ONS HENNIEGOD
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:18:29 #2
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_206165429
TAA :') :') :') :') :') :') :') :') :')

Wat een slappe lul
We have always been at war with Eastasia.
pi_206165434
Gernot.
pi_206165436
Waarom zo'n korte OP?
pi_206165443
#KloppOUT
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:19:37 #6
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_206165445
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 16:19 schreef Regilio_ het volgende:
Waarom zo'n korte OP?
Ben lui
RED ONS HENNIEGOD
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:19:43 #7
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206165447
Had liever een TT gehad over dat noord Londen rood is en blijft maar als Liverpool verliest is dat ook erg mooi
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:19:55 #8
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206165449
exit klopp
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:20:10 #9
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_206165451
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 16:18 schreef Zipportal het volgende:
Gernot.
Voor Brighton ja, Liverpool-supporters krijgen hier een trauna van
We have always been at war with Eastasia.
pi_206165452
Liverpool mist een type Maguire.
pi_206165456
Genante tussenstand voor de Ajax fans waar ik bij hoor.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:21:01 #12
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_206165461
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 16:20 schreef Ramboetan het volgende:
Genante tussenstand voor de Ajax fans waar ik bij hoor.
Ajax mist een type Veltman
We have always been at war with Eastasia.
pi_206165500
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 16:20 schreef Ramboetan het volgende:
Genante tussenstand voor de Ajax fans waar ik bij hoor.
@Coco is ook voor Ajax.
pi_206165511
RUZIE
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:26:06 #15
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_206165514
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 16:20 schreef Ramboetan het volgende:
Genante tussenstand voor de Ajax fans waar ik bij hoor.
Ik snap niet dat Liverpool iedere wedstrijd zo slecht speelt dit seizoen, alleen tegen Ajax gingen ze opeens wel goed spelen. |:)
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
pi_206165533
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 16:24 schreef Zipportal het volgende:

[..]
@:Coco is ook voor Ajax.
Fake news.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_206165536
Reclame voor glijmiddel op de boarding. Wat fijn.
pi_206165548
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 16:27 schreef FireFox1 het volgende:

[..]
Fake news.
Waarom juicht hij dan als Ajax speelt in de CL?

ERG RAAR.
pi_206165558
Bíjna
pi_206165563
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 16:29 schreef Zipportal het volgende:

[..]
Waarom juicht hij dan als Ajax speelt in de CL?

ERG RAAR.
Ik juich ook voor Nederlandse clubs in het buitenland, wat is daar zo raar aan dan?
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_206165565
Joel Veltman hoort thuis in de Champions League _O_

@Adames
pi_206165572
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 16:30 schreef FireFox1 het volgende:

[..]
Ik juich ook voor Nederlandse clubs in het buitenland, wat is daar zo raar aan dan?
Vlaggetjes volk.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:33:29 #23
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206165595
kan nog
pi_206165601
Overduidelijk.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:34:24 #25
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_206165603
goal Liverpool.
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:34:34 #26
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_206165605
Bobby is zijn juichmoment mooi ontnomen.
We have always been at war with Eastasia.
pi_206165631
Mo'tje Salah heeft de verkeerde schoenen aan.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 17:12:57 #28
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206166005
lekker
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 17:12:59 #29
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_206166006
BobbyGod _O_ _O_
We have always been at war with Eastasia.
pi_206166023
Firmino's vorm is geen goed nieuws voor Darwin.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 17:22:12 #31
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206166116
dit is klaar
  Moderator zaterdag 1 oktober 2022 @ 17:22:19 #32
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206166118
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 17:42:31 #33
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_206166340
:')
We have always been at war with Eastasia.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 17:42:48 #34
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206166347
haha lekker
pi_206166349
_O_
pi_206166351
Trossard _O_
pi_206166376
Tijd voor regenbanden
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 17:45:28 #38
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206166378
Hopelijk is Van Dijk op het WK beter in vorm
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Trouwste user 2022 zaterdag 1 oktober 2022 @ 17:47:34 #39
7889 tong80
Spleenheup
pi_206166409
Arsenal _O_

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_206166412
Veltman in Oranje _O_
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_206166434
Koert is heel vermoeiend.
  Moderator zaterdag 1 oktober 2022 @ 17:52:41 #42
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206166463
koekoek
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_206166474
Uitgerekend Gallagher tegen Palace, jawel.
pi_206166485
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 17:50 schreef Bolasie het volgende:
Koert is heel vermoeiend.
Viel mij ook op. Hij zegt wel altijd dat Femke vroeger veel ouwehoerde, zelf kan ie er ook wat van.

Desondanks een erg mooie partij.
pi_206168090


Daar is ie.
pi_206169841
twitter
Lage is dus weg binnenkort
pi_206175797
Is die docu over Haaland op Viaplay nog wat? @Bolasie @Szura @El-Stinho
  zondag 2 oktober 2022 @ 13:22:28 #48
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206176136
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 12:54 schreef Zipportal het volgende:
Is die docu over Haaland op Viaplay nog wat? @:Bolasie @:Szura @:el-stinho
Waarom zou ik een docu kijken over Haaland?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_206176155
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 13:22 schreef Szura het volgende:

[..]
Waarom zou ik een docu kijken over Haaland?
Omdat jij Viaplay hebt en ze toch niks verder te bieden hebben.

ONTDEK VIAPLAY.
  zondag 2 oktober 2022 @ 13:32:29 #50
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206176289
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 13:23 schreef Zipportal het volgende:

[..]
Omdat jij Viaplay hebt en ze toch niks verder te bieden hebben.

ONTDEK VIAPLAY.
Ze hebben live sport, alle andere onzin boeit me niet
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_206176679
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 12:54 schreef Zipportal het volgende:
Is die docu over Haaland op Viaplay nog wat? @:Bolasie @:Szura @:el-stinho
Buiten voetbal eigenlijk nog niets gezien op ViaPlay.
pi_206176761
Ederson, Walker, Akanji, Ake, Cancelo, Gundogan, Bernardo, De Bruyne, Foden, Grealish, Haaland

De Gea; Dalot, Varane, Martinez, Malacia; McTominay, Eriksen, Fernandes; Antony, Sancho, Rashford
pi_206176787
Cristiano Donealdo.
  zondag 2 oktober 2022 @ 14:04:22 #54
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206176825
Ik weet niet voor wie ik moet zijn

Gelijkspel dan maar
pi_206176898
Dit gaat City met 4-0 winnen.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_206177295
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 14:10 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Dit gaat City met 4-0 winnen.
Op zn minst ja.
pi_206177349
Lekker nat allen.
  zondag 2 oktober 2022 @ 14:54:05 #58
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206177487
Frank de Boer :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 14:54:12 #59
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206177492
@Oriente @FireFox1 en ik gaan meekijken.
What can change the nature of a man?
pi_206177512
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 14:54 schreef Coco het volgende:
@:Oriente @:FireFox1 en ik gaan meekijken.
Tot die fucking F1 een keer begint.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_206177524
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 14:55 schreef FireFox1 het volgende:

[..]
Tot die fucking F1 een keer begint.
Geen sport.
pi_206177586
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 14:55 schreef FireFox1 het volgende:

[..]
Tot die fucking F1 een keer begint.
F1 is voor autisten
pi_206177598
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 14:58 schreef Oriente het volgende:

[..]
F1 is voor autisten
@ChevyCaprice

Pik je dit?
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:03:01 #64
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206177663
hopelijk genot
pi_206177671
Dalot zit al met een probleem.
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:04:17 #66
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206177683
Utd ontsnapt.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:04:18 #67
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206177685
die moest er in
pi_206177686
Scrimmagegenot
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:08:32 #69
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206177752
KOEKOEK
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:08:37 #70
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206177753
fodengenot
pi_206177761
Dit kon niet uitblijven.
pi_206177774
Ten Hag wordt vandaag ontslagen
pi_206177786
Heb je fucking Casemiro, speel je alsnog met McTominaydebiel.
pi_206177816


[ Bericht 100% gewijzigd door Idisrom op 02-10-2022 15:12:36 ]
pi_206177904
Tijd voor een haartransplantatie voor Eriksen.

(haar, geen hart)
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:17:33 #76
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206177920
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:11 schreef Idisrom het volgende:

[ Bericht 100% gewijzigd door Idisrom op 02-10-2022 15:12 ]
What can change the nature of a man?
pi_206177934
Ideale plek
pi_206177942
United wordt kapot gemaakt.
pi_206177944
United ontsnapt
pi_206177949
Zet Case er in.
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:21:00 #81
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206177959
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:19 schreef Oriente het volgende:
Zet Case er in.
En Cold.
What can change the nature of a man?
pi_206177960
10 Hag haalt de kerst niet.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:21:49 #83
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206177966
Dit had al 3-0 kunnen staan
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_206177970
Wat wild van Foden.
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:22:29 #85
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206177976
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:21 schreef Neef_Wuppie het volgende:
10 Hag haalt de kerst niet.
RamboDirk in VBL / Haalt Ten Hag de kerst? #1
What can change the nature of a man?
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:24:00 #86
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206178008
McToompje :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:24:19 #87
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_206178016
Haggie met de ouderwetse torren
RED ONS HENNIEGOD
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:24:23 #88
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206178019
Malacia kan het niet bijbenen.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_206178029
Hoe kan je zo slecht zijn _O-
pi_206178055
Snel de backs wisselen.
pi_206178060
Wat heeft Casimiro misdaan?
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:28:31 #92
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206178121
Hier wordt gemodereerd.
What can change the nature of a man?
pi_206178126
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:28 schreef Coco het volgende:
Hier wordt gemodereerd.
En terecht.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:29:36 #94
179002 GwaiLow
Malo accepto stultus sapit
pi_206178135
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:24 schreef onlogisch het volgende:
Malacia kan het niet bijbenen.
Maar dit kan echt niet inderdaad. Als ze Daley nog hadden gehouden dan waren ze nu uit de brand geweest.
pi_206178155
AntonyGod
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_206178167
100 miljoen
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:31:37 #97
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206178169
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:29 schreef GwaiLow het volgende:

[..]
Als ze Daley nog hadden gehouden dan waren ze nu uit de brand geweest.
_O-
What can change the nature of a man?
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:31:45 #98
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_206178173
Antony kan nog steeds niet 3x achter elkaar goed spelen
RED ONS HENNIEGOD
pi_206178191
Klein wonder dat dit nog een wedstrijd is.
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:34:24 #100
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206178205
2-0
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:34:32 #101
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206178206
haalandgenot
pi_206178209
Dit is gespeeld.
pi_206178210
Nu is het wel gespeeld
pi_206178212
Hahahahaha Haggie, boertje
pi_206178217
Eriksen op Haaland lijkt me niet echt de goede persoon.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:35:38 #106
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206178221
Iedere 48 minuten betrokken bij een goal :') _O-

Er staat geen maat op deze man _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:35:38 #107
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206178222
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:34 schreef Oriente het volgende:
Hahahahaha Haggie, boertje
bald fraud
What can change the nature of a man?
pi_206178230
Wat een speler.
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:36:31 #109
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206178235
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:36 schreef Bolasie het volgende:
Wat een speler.
Ging niks worden volgens @PowerLoungen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_206178240
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:36 schreef Szura het volgende:

[..]
Ging niks worden volgens @:powerloungen
lol
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:37:26 #111
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206178246
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:36 schreef Bolasie het volgende:
Wat een speler.
Had hem graag op het WK gezien.
What can change the nature of a man?
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:38:06 #112
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_206178249
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:36 schreef Szura het volgende:

[..]
Ging niks worden volgens @:powerloungen
Het is echt een geweldige afmaker .
RED ONS HENNIEGOD
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:38:19 #113
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206178251
haalandgenot dankzij kdbgenot
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:38:20 #114
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206178252
Boohhhhh KdB genot
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_206178253
:W Hag
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_206178254
50 goals zo
pi_206178255
Neeeee, dit kan niet.
pi_206178256
_O- _O- _O- hahahhaa
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:38:40 #119
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206178258
_O- _O- _O-
What can change the nature of a man?
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:38:58 #120
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206178260
quote:
9s.gif Op zaterdag 27 augustus 2022 17:17 schreef PowerLoungen het volgende:
Haaland is en blijft ongelukkig in dat shirt
:')
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_206178264
Man. United is gewoon hooguit een middenmoter in de PL, zit ook geen enkele topspeler meer bij (alleen Fernandez als hij zin heeft).
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:39:35 #122
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206178265
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:38 schreef onlogisch het volgende:

[..]
:')
User @PowerLoungen nemen we niet meer serieus.
What can change the nature of a man?
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:39:36 #123
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_206178266
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:38 schreef onlogisch het volgende:

[..]
:')
Tijd voor een ander shirt . Een rode
RED ONS HENNIEGOD
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:39:47 #124
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206178271
Zijn die cvan van verdedigers zo bang voor hem? Ze doen niets.
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:39:52 #125
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206178272
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:38 schreef onlogisch het volgende:

[..]
:')
Haha mooi dat je die post hebt terug gezocht
De domste post van het jaar op FOK, dan ben je een grote hoor
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:40:00 #126
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_206178275
ik ga even melk drinken
pi_206178278
Wat is City goed
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:40:21 #128
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206178280
quote:
6s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:40 schreef KingRoland het volgende:
ik ga even melk drinken
Melk is voor vrouwen en kinderen.
What can change the nature of a man?
pi_206178281
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:39 schreef Szura het volgende:

[..]
Haha mooi dat je die post hebt terug gezocht
De domste post van het jaar op FOK, dan ben je een grote hoor
En de domste van 2021 stond op onlogisch zijn eigen naam, toen 'ie liep te grappen en grollen omdat Eriksen dood op het veld lag.
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:40:43 #130
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_206178286
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:40 schreef Coco het volgende:

[..]
Melk is voor vrouwen en kinderen.
maar ik drink het nu toch dus blijkbaar niet
pi_206178290
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:40 schreef Oriente het volgende:

[..]
En de domste van 2021 stond op onlogisch zijn eigen naam, toen 'ie liep te grappen en grollen omdat Eriksen dood op het veld lag.
Maar hij is helemaal niet dood. Wat een domme post.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:41:08 #132
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206178291
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:40 schreef Oriente het volgende:

[..]
En de domste van 2021 stond op onlogisch zijn eigen naam, toen 'ie liep te grappen en grollen omdat Eriksen dood op het veld lag.
Maar Eriksen leeft nog.
What can change the nature of a man?
pi_206178296
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:40 schreef Oriente het volgende:

[..]
En de domste van 2021 stond op onlogisch zijn eigen naam, toen 'ie liep te grappen en grollen omdat Eriksen dood op het veld lag.
Dat had ik niet achter Onlo gezocht.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_206178297
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:41 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]
Maar hij is helemaal niet dood. Wat een domme post.
Dat was hij op dat moment wel. Wat een domme post.
pi_206178300
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:36 schreef Szura het volgende:

[..]
Ging niks worden volgens @:powerloungen
Is er wel eens iemand geweest in het voetbal die wel wat zou worden volgens Powerloungen ?
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_206178303
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:41 schreef Coco het volgende:

[..]
Maar Eriksen leeft nog.
Ja, en toen niet hé
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:42:11 #137
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206178313
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:41 schreef Oriente het volgende:

[..]
Ja, en toen niet hé
Dat bepaal jij niet, een schouwarts wel.
What can change the nature of a man?
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:43:07 #138
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206178323
Luguber topic.
What can change the nature of a man?
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:44:20 #139
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206178338
4-0 _O-
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:44:23 #140
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206178340
Toiletten na de rust verstopt in kleedkamer united.
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:44:27 #141
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206178342
101010
pi_206178343
(Lol)
pi_206178346
Telraam erbij gepakt.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_206178347
Als City er zin in blijft houden dan wordt het 10-0
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_206178348
:D :D
pi_206178350
Lekker Malacia !
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:45:16 #147
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206178351
Malacia gaat het allemaal ook 3x te snel
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_206178353
Ach Malacia
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:45:27 #149
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206178354
Hag krijgt klap na klap te verduren.
What can change the nature of a man?
pi_206178355
Elke bal is ook raak
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_206178356
Ten Hag krijgt 24 uurs beveiliging.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:45:35 #152
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206178357
Dat Arsenal hier van verloren heeft. Scande.
pi_206178371
Anthony was duurder dan Haaland :')
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:46:55 #154
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206178377
Hag heeft geen speelplan.
What can change the nature of a man?
pi_206178381
Zie je, het lag niet aan Maguire!
pi_206178382
Lijkt de Arena wel.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:47:19 #157
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206178384
Haha supporters lopen al weg _O-
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:47:24 #158
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206178387
mooie beelden _O-
pi_206178392
met je domme passjes
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:48:28 #160
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206178403
Dit wordt een mokersaaie 2e helft. (ergens hoop ik dat dit extreem backfired, maar waarschijnlijk krijg ik gelijk)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_206178404
Nationale rouw bij ViaPlay
pi_206178421
Laat PowerLoungen met rust.
pi_206178426
pi_206178428
Grafstemming in de studio genot.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:49:57 #165
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206178429
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:49 schreef Zipportal het volgende:
Laat PowerLoungen met rust.
Hij moet het bij probleemwijken houden.
What can change the nature of a man?
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:50:01 #166
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206178430
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:49 schreef Zipportal het volgende:
Laat PowerLoungen met rust.
:')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:50:34 #167
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_206178444
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:49 schreef Zipportal het volgende:
Laat PowerLoungen met rust.
RED ONS HENNIEGOD
pi_206178464
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_206178471
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:48 schreef onlogisch het volgende:
Dit wordt een mokersaaie 2e helft. (ergens hoop ik dat dit extreem backfired, maar waarschijnlijk krijg ik gelijk)
Dat is wel killing ja, enige spanning is nog of naar de dubbele cijfers gaan.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:52:27 #171
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206178473
quote:
Antonie heeft weinig fans daar
Met 100 miljoen zijn ze wel belazerd maar dat was van te voren al duidelijk
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:53:06 #172
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206178483
quote:
2s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:52 schreef Gunner het volgende:

[..]
Antonie heeft weinig fans daar
Niemand is fan van hem.
What can change the nature of a man?
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:53:23 #173
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206178495
@Oriente hoe is de sfeer op reddit?
What can change the nature of a man?
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:53:45 #174
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206178508
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:53 schreef Coco het volgende:

[..]
Niemand is fan van hem.
Ten hag denk ik. En zijn agent.
pi_206178510
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:53 schreef Coco het volgende:
@:oriente hoe is de sfeer op reddit?
Reddit leest niet lekker weg. @Neef_Wuppie
pi_206178520
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:53 schreef Zipportal het volgende:

[..]
Reddit leest niet lekker weg. @:neef_wuppie
Mee eens.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 15:54:49 #177
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206178537
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:53 schreef Zipportal het volgende:

[..]
Reddit leest niet lekker weg. @:neef_wuppie
Klopt wel, reddit is een walgelijk platform.
What can change the nature of a man?
pi_206178548
quote:
2s.gif Op zondag 2 oktober 2022 15:52 schreef Gunner het volgende:

[..]
Antonie heeft weinig fans daar
Met 100 miljoen zijn ze wel belazerd maar dat was van te voren al duidelijk
Tja, als ze een Opeltje kopen voor de prijs van een Porsche dan kan ik me daar wel iets bij voorstellen.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 2 oktober 2022 @ 15:56:52 #179
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206178600
Met drie man naar Manchester :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_206178605
Jaap en Nigel weer lekker schnabbelen voor twee minuten.
pi_206178629
Bart Nolles snabbelt ook bij zie ik. Zal hij enige kritiek op Malacia accepteren ?
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_206178655
twitter
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 16:01:26 #183
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206178688
United is het Ajax van Engeland.
What can change the nature of a man?
pi_206178695
Shaw voor Malacia, dat zag niemand aankomen.
pi_206178734


Dit kan niet.
pi_206178741
We gaan rustig verder.
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 16:07:27 #187
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206178793
Malacia uit zijn lijden verlost.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_206178872
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 16:07 schreef onlogisch het volgende:
Malacia uit zijn lijden verlost.
Als een sletje achtergelaten. @Zipportal
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 2 oktober 2022 @ 16:14:29 #189
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206178896
kan nog lekker goal
pi_206178897
Antony redt de eer.
pi_206178901
:')
  zondag 2 oktober 2022 @ 16:14:54 #192
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_206178905
Mooi goaltje
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_206178906
Wereldgoal.
pi_206178913
Wel een typische Antony goal.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_206178919
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 16:01 schreef Coco het volgende:
United is het Ajax van Engeland.
Laatste jaren inderdaad even vaak kampioen geworden.
  zondag 2 oktober 2022 @ 16:17:10 #196
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_206178928
Supergoal
  zondag 2 oktober 2022 @ 16:17:48 #197
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206178938
Eindelijk kneus McTominay eraf
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_206179040
Poooooh
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 2 oktober 2022 @ 16:22:48 #199
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206179041
hatrickgenot
pi_206179046
Jeetje
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 16:23:06 #201
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206179047
Haalandgod
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 2 oktober 2022 @ 16:23:07 #202
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206179048
3 hattricks op rij , @PowerLoungen _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_206179053
Tijd om aangifte te doen. Haaland is geen mens, maar een robot.
pi_206179059
Haaland maakt City wereldkampioen.
pi_206179065
Offside.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_206179066
Kopie van de 1-0
pi_206179073
De wraak op Roy Keane.
  zondag 2 oktober 2022 @ 16:24:12 #208
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_206179074
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 16:23 schreef Szura het volgende:
3 hattricks op rij , @:powerloungen _O-
Slovenië > Man Utd
RED ONS HENNIEGOD
pi_206179076
Benieuwd of City nu eens niet choked in de CL. Wat een spits
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_206179093
14 uit 8, wat een totale gek
pi_206179112
En dan beweren mensen dat Mbappé beter zou zijn _O-
pi_206179142
Ten Hag met de kerst weer in Amsterdam
  zondag 2 oktober 2022 @ 16:27:13 #213
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206179157
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 16:23 schreef Szura het volgende:
3 hattricks op rij , @:powerloungen _O-
Bizar ja. Enige speler waar ik voor in de broek poep
pi_206179161
Fred, lol
pi_206179169
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 16:23 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Offside.
*buitenspel

We praten hier Nederlands. @Coco
pi_206179235
Ronaldo ziedend.
pi_206179252
Genot.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 16:30:50 #218
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206179254
6-1
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 2 oktober 2022 @ 16:31:01 #219
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206179257
fodengenot
pi_206179258
Wat slecht verdedigd
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_206179263
Oh, wat pijnlijk
  zondag 2 oktober 2022 @ 16:31:16 #222
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206179265
I haven’t seen a beating like this since Rodney king.
pi_206179270
Dag haggie.
pi_206179281
Lindelof slaapt
pi_206179286
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 16:31 schreef Oriente het volgende:
Dag haggie.
Nee hoor, die blijft nog wel minimaal anderhalf seizoen.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 2 oktober 2022 @ 16:32:44 #226
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_206179290
-O-
  FOK!fotograaf zondag 2 oktober 2022 @ 16:32:44 #227
842 Zorro
Z
pi_206179291
Dat United is weer helemaal terug he?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 16:33:15 #228
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206179301
Hopelijk denkt men 2x na nu voordat ze daar in Engeland Ajax ophemelen.
What can change the nature of a man?
pi_206179306
girlish huilt bijna _O-
pi_206179316
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 16:33 schreef Coco het volgende:
Hopelijk denkt men 2x na nu voordat ze daar in Engeland Ajax ophemelen.
Met Pasveer op doel stond het gewoon 1-1
  zondag 2 oktober 2022 @ 16:34:51 #231
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206179336
Uitverdedigen kunnen ze ook niet.

Sukkels
  zondag 2 oktober 2022 @ 16:42:10 #232
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206179538
juichen
pi_206179540
Lol
pi_206179549
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 16:33 schreef Coco het volgende:
Hopelijk denkt men 2x na nu voordat ze daar in Engeland Ajax ophemelen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 augustus 2022 19:10 schreef De_Kraam het volgende:
Ook weer het bewijs dat iedere mongool kampioen kan worden met Ajax.
pi_206179567
Als we de 1e helft even vergeten dan is het nu 2-2.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_206179573
Goed dat Martial nog terugsprint naar de middenlijn.
pi_206179631
Die Casemiro valt ook lekker in. Het is wel een kwaliteit van United om op het verkeerde moment de verkeerde spelers te kopen (voor veel teveel geld ook nog).
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_206179643
Cumbek.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_206179660
Keurige penalty wel.
pi_206179661
MOTD genot.
pi_206179662
Schiet hem wel koekoek binnen.
pi_206179671
Penaldo had deze gemist.
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 16:51:47 #243
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206179687
quote:
​I just smashed my TV infront of 40 guests at my party because of Man Utd.
My wife just took our crying kids and said they’re all spending the week at a hotel.
This game has ruined my life Goodbye.
What can change the nature of a man?
pi_206179705
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 16:51 schreef Coco het volgende:

[..]

_O- waar
  zondag 2 oktober 2022 @ 16:53:56 #245
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206179724
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 16:42 schreef Zipportal het volgende:

[..]
[..]

Al een like gegeven
  Moderator zondag 2 oktober 2022 @ 16:54:16 #246
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_206179731
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 16:52 schreef Oriente het volgende:

[..]
_O- waar
Meme
What can change the nature of a man?
pi_206179734
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 16:52 schreef Oriente het volgende:

[..]
_O- waar
Het is inderdaad waar.
pi_206179739
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 16:52 schreef Oriente het volgende:

[..]
_O- waar
is een miem
pi_206180348
twitter
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  zondag 2 oktober 2022 @ 17:27:31 #250
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_206180378
Wtf, Haaland loopt gewoon bijna 2:1
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 2 oktober 2022 @ 18:09:58 #251
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_206180817
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2022 17:27 schreef -XOR- het volgende:
Wtf, Haaland loopt gewoon bijna 2:1
Niet slecht.
  zondag 2 oktober 2022 @ 22:10:17 #252
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_206183991
twitter
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  Trouwste user 2022 maandag 3 oktober 2022 @ 07:37:51 #253
7889 tong80
Spleenheup
pi_206185550
Fenomeen.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  maandag 3 oktober 2022 @ 21:23:20 #254
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206193753
paalgod
  maandag 3 oktober 2022 @ 21:26:08 #255
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206193794
lekker maddison
  maandag 3 oktober 2022 @ 21:26:46 #256
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206193803
quote:
0s.gif Op maandag 3 oktober 2022 21:26 schreef dvdfreak het volgende:
lekker maddison
Hmmm van richting veranderd en verkeerd uitverdedigd

Koekoek 2|0
  maandag 3 oktober 2022 @ 21:27:53 #257
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206193817
dit is klaar 2-0
  maandag 3 oktober 2022 @ 21:36:04 #258
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206193920
maddison op dreef
pi_206194927
Forest heeft een groot probleem.
pi_206198295
quote:
0s.gif Op maandag 3 oktober 2022 22:47 schreef Bolasie het volgende:
Forest heeft een groot probleem.
twitter
pi_206198367
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 12:10 schreef Bolasie het volgende:

[..]
[ twitter ]
Zou dan zeker voor Dyche gaan.
  woensdag 5 oktober 2022 @ 08:31:24 #262
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_206208845
twitter


Stukje ernaast zitten
We have always been at war with Eastasia.
pi_206246082


Speelronde 10 (zogezegd met al het gedoe) alweer. We beginnen wat later vandaag en hebben morgenavond nog een wedstrijd tegoed.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 08-10-2022 11:58:49 ]
  zaterdag 8 oktober 2022 @ 15:13:31 #264
462731 TheVoice4ever
Dilano de Kleijn superfan
pi_206247684
ben benieuwd of Leicester weer wat puntjes kan pakken, normaal gesproken moet er wat mogelijk zijn tegen een Bournemouth

maar goed veel kwaliteit aan spelers ingeleverd ook natuurlijk
Big Brother Favo: Ronahi, Jimmy, Sabeau, Tom
Verraders Favo: Ihsane, Tom
  zaterdag 8 oktober 2022 @ 15:24:28 #265
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206247800
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 oktober 2022 12:10 schreef Bolasie het volgende:

[..]
[ twitter ]
twitter


Blijft toch blijkbaar
pi_206248097
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 oktober 2022 15:24 schreef Gunner het volgende:

[..]
[ twitter ]

Blijft toch blijkbaar
Heel goed, het kan dus wél.
pi_206248350
Haaland mist een kans.
  zaterdag 8 oktober 2022 @ 16:48:44 #268
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206248734
lekker voorzet van mount
  zaterdag 8 oktober 2022 @ 17:07:52 #269
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206248991
mahrezgenot
pi_206249122
Bruno Guimarães is een toppertje.
  zaterdag 8 oktober 2022 @ 17:23:44 #271
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206249261
haalangenot
pi_206249264
Daar is ie.
  zaterdag 8 oktober 2022 @ 17:24:25 #273
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_206249269
Ik dacht even dat het einde Haaland was ... :+
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  zaterdag 8 oktober 2022 @ 17:32:51 #274
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206249358
Leicester :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 8 oktober 2022 @ 17:37:37 #275
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_206249404
Haaland is ongekend goed.
  zaterdag 8 oktober 2022 @ 17:38:08 #276
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_206249408
Hoe kan een mens nou zo goed voetballen, dit is niet normaal.

Niet van deze planeet.
  zaterdag 8 oktober 2022 @ 18:17:17 #277
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_206249915
-

[ Bericht 100% gewijzigd door PowerLoungen op 08-10-2022 18:17:24 ]
RED ONS HENNIEGOD
pi_206249960
Akanji is echt een koopje geweest voor City
pi_206250014
Sánchez; Veltman, Dunk, Webster; March, Mac Allister, Caicedo, Estupiñán; Groß, Welbeck, Trossard.
Lloris, Doherty, Romero, Dier, Davies, Sessegnon, Bentancur, Hojbjerg, Bissouma, Son, Kane.

Spurs in Conte's 3-5-2, wat leuk.
pi_206250099
Prachtig eerbetoon. Conte in tranen.
pi_206252204
Is er al een Haaland fan topic?
  Trouwste user 2022 zondag 9 oktober 2022 @ 02:13:52 #282
7889 tong80
Spleenheup
pi_206255787
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 9 oktober 2022 @ 16:13:18 #283
462731 TheVoice4ever
Dilano de Kleijn superfan
pi_206264524
Struijk heeft gescoord voor Leeds uit bij Palace
Big Brother Favo: Ronahi, Jimmy, Sabeau, Tom
Verraders Favo: Ihsane, Tom
pi_206264615
Kut camera joh bij West Ham.
pi_206264674
Paqueta x Scamacca _O_
pi_206264919
Zin in Arsenal-Lollerpool
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  zondag 9 oktober 2022 @ 17:05:43 #287
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206265158
Voorspellingen?
  Trouwste user 2022 zondag 9 oktober 2022 @ 17:12:41 #288
7889 tong80
Spleenheup
pi_206265248
quote:
2s.gif Op zondag 9 oktober 2022 17:05 schreef Gunner het volgende:
Voorspellingen?
3-1

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_206265254
Ramsdale, White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu, Odegaard, Partey, Xhaka, Saka, Jesus, Martinelli.

Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas; Henderson, Thiago; Salah, Jota, Diaz; Nunez.
  zondag 9 oktober 2022 @ 17:17:21 #290
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206265291
hopelijk genot
  zondag 9 oktober 2022 @ 17:26:04 #291
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206265398
Viaplay analisten denken overwinning Liverpool

I don’t agree
pi_206265420
Evert, serieus.
  zondag 9 oktober 2022 @ 17:29:16 #293
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206265445
quote:
0s.gif Op zondag 9 oktober 2022 17:27 schreef Bolasie het volgende:
Evert, serieus.
Wou net zeggen. Emotieloos
  zondag 9 oktober 2022 @ 17:30:31 #294
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206265460
Who cares about van dijk

Vergane glorie
  zondag 9 oktober 2022 @ 17:32:27 #295
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206265492
koekoeeeek
pi_206265497
Zo dan
  zondag 9 oktober 2022 @ 17:33:19 #297
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_206265504
wat snel :+
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_206265505
Zwaaien naar het erg lelijke Liverpool.
  zondag 9 oktober 2022 @ 17:33:49 #299
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206265511
Dat begint best goed
pi_206265520
De gatenkaas bij Liverpool zet voort.
  zondag 9 oktober 2022 @ 17:34:43 #301
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_206265523
Evert weet de namen niet
RED ONS HENNIEGOD
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')