Het is wel een beetje een cheat en daarom zo simpel, want de caramel komt van gecondenseerde melk en het zout van gezouten roomboter.quote:
Bekend linkjequote:Op vrijdag 16 september 2022 19:09 schreef miss_sly het volgende:
[..]
Het is wel een beetje een cheat en daarom zo simpel, want de caramel komt van gecondenseerde melk en het zout van gezouten roomboter.
Maar goed, als het lekker is!
Hij kwam hier vandaanquote:Op vrijdag 16 september 2022 19:32 schreef AgnesGru het volgende:
[..]
Bekend linkje
Ik moet hem echt eens gaan maken.
Ziet er alsnog prima uit!quote:Op zondag 18 september 2022 12:15 schreef Hupje het volgende:
Ik haal net een marmercake uit de oven. De bedoeling was een vanille/red velvet cake, maar ik twijfelde ivm allergie van een van de gasten aan de cacao, dus heb ik maar gewoon een deel gekleurd Alleen ben ik daar dus altijd te voorzichtig mee
Ach ja. Afkoelen en vanmiddag opeten
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Damn . Benieuwd naar het resultaat!quote:Op zondag 18 september 2022 12:07 schreef Yinny het volgende:
Deeg is gemaakt, morgen bakken. Ik heb 3 repen pure chocolade in stukjes gehakt, want feves kan ik hier niet vinden.
https://smittenkitchen.co(...)ip-cookie-revisited/
Mmmm Goed gelukt ook! Hoe groter hoe beter johquote:Op maandag 19 september 2022 20:07 schreef Yinny het volgende:
[ afbeelding ]
Ze zijn iets groter uitgevallen dan gepland....20 cm ofzo...
Maar LEKKER! Krokante buitenkant en chewy midden, echt perfect!
Dit soort baksels kunnen haast niet groot genoeg zijn .quote:Op maandag 19 september 2022 20:07 schreef Yinny het volgende:
[ afbeelding ]
Ze zijn iets groter uitgevallen dan gepland....20 cm ofzo...
Maar LEKKER! Krokante buitenkant en chewy midden, echt perfect!
20 cm???quote:Op maandag 19 september 2022 20:07 schreef Yinny het volgende:
[ afbeelding ]
Ze zijn iets groter uitgevallen dan gepland....20 cm ofzo...
Maar LEKKER! Krokante buitenkant en chewy midden, echt perfect!
Ze doet de opleiding zelfstandig werkend bakker.quote:Op woensdag 21 september 2022 16:57 schreef Blues het volgende:
Zien er professioneel uit joh!
Mijn pasteis had ik iets kleiner gemaakt en beter uitgerold qua bladerdeeg. Perfect. Vriend heeft er een aantal mee in een doggybag
🤗🤤quote:
Ik wil die opleiding ook wel doenquote:Op woensdag 21 september 2022 17:16 schreef Vicky het volgende:
[..]
Ze doet de opleiding zelfstandig werkend bakker.
Oeh ben benieuwd naar je pasteitjes
Staat goed op dat bordjequote:Op woensdag 21 september 2022 17:41 schreef Blues het volgende:
[ afbeelding ]
Ja zelfde bordje als in de OP.
Met verse getweakte pastei de nataatjes
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |