roos94 | vrijdag 29 april 2022 @ 20:36 |
Ben je meer een kroket-type-of-guy of geniet jij eerder van een heerlijke kaassoufle of bamiblok. Uit eigen wetenschappelijk onderzoek kwam ik erachter dat mensen vaak 2 of 3 dezelfde keuzes maken tijdens een ritje naar de snackbar. Hoe zit dat? Sommige mensen prefereren snacks uit de muur. Ik moet zeggen dat die muur kaassoufles van Smullers wel lekkerder zijn. | |
Doug-Heffernan | vrijdag 29 april 2022 @ 20:37 |
Gehaktbal | |
Sunshine1982 | vrijdag 29 april 2022 @ 20:39 |
Frikadel speciaal | |
BasEnAad | vrijdag 29 april 2022 @ 20:41 |
Broodje kroket met mayo uiteraard. | |
XL | vrijdag 29 april 2022 @ 20:45 |
Mexicano met samoeraisaus uiteraard | |
FlippingCoin | vrijdag 29 april 2022 @ 20:46 |
Jos brinkie | |
tralalala | vrijdag 29 april 2022 @ 20:53 |
Pittige bamischijf van Elite. | |
littlemindy | vrijdag 29 april 2022 @ 20:56 |
Kalfskroket | |
Geerd | vrijdag 29 april 2022 @ 21:01 |
Mag niet anders moet ik 500k met rente terugbetalen | |
roos94 | vrijdag 29 april 2022 @ 21:04 |
But you said nooo | |
#ANONIEM | vrijdag 29 april 2022 @ 21:08 |
De jonge serveerster | |
Slumlord. | vrijdag 29 april 2022 @ 21:10 |
Pikanto. | |
#ANONIEM | vrijdag 29 april 2022 @ 21:13 |
Open been speciaal | |
derLudolf | vrijdag 29 april 2022 @ 21:26 |
Bamischijf met saté. | |
Hyperdude | vrijdag 29 april 2022 @ 21:28 |
Catamaran | |
The_Verve | vrijdag 29 april 2022 @ 21:35 |
Berehap pinda. | |
hanskraaijjr | vrijdag 29 april 2022 @ 21:36 |
Gehaktbal speciaal. | |
marc0871 | vrijdag 29 april 2022 @ 21:46 |
Wa denkde gij dan, jonguh. Ik ben alleen al sinds voor de uitvinding van de kapsalon al niet meer in de snackbar geweest. Maar het was wel mijn goto snack. Nog, als ik zelfgesneden patatjes frituur. [ Bericht 37% gewijzigd door marc0871 op 29-04-2022 21:59:28 ] | |
Fietsertje70 | vrijdag 29 april 2022 @ 21:51 |
goulash kroket... | |
Id_do_her | vrijdag 29 april 2022 @ 21:52 |
Die meid achter de balie. | |
Captain_Ghost | vrijdag 29 april 2022 @ 22:24 |
Kalfskroket Frikandel Milkshake aardbei | |
Hyaenidae | vrijdag 29 april 2022 @ 22:26 |
Eindbazen maaltijd | |
FlippingCoin | vrijdag 29 april 2022 @ 22:29 |
What in the bloody hell heb jij met je ui gedaan. | |
marc0871 | vrijdag 29 april 2022 @ 22:30 |
When you know, you know Het begon zo M'n Hela was op, dus ik heb ook maar meteen een currysausje gemaakt. Resultaat; snackbarkwaliteit. Patatjes bakken. Dit was het voorbakken. Dit was het uiteindelijke resultaat [ Bericht 32% gewijzigd door marc0871 op 29-04-2022 22:37:02 ] | |
Bartttt | vrijdag 29 april 2022 @ 22:32 |
Frikandel speciaal Berenhap Patatje oorlog Soms een bamihapje Milkshake banaan | |
Deisyy | vrijdag 29 april 2022 @ 22:33 |
Berenhap met pindasaus Kaassoufle | |
Hyaenidae | vrijdag 29 april 2022 @ 22:43 |
Zelf gesneden friet kan geen enkele andere friet tegenop Zelfs niet de 'verse' friet die ze tegenwoordig verkopen in de supermarkt uit de koeling. Die verse friet is gewoon friettent friet. Maar als je zelf snijdt van aardappels dan zijn ze veel smaakvoller, geen idee waarom dat is. Maar zo te zien frituur je in een wok ?? Serieus nog nooit gezien, hoe weet je dan wanneer de juiste temperatuur bereikt is. | |
de_boswachter | vrijdag 29 april 2022 @ 22:46 |
Viandel, satekroket, sito stick en mexicano | |
Fietsertje70 | vrijdag 29 april 2022 @ 22:47 |
supertje speciaal is ook lekker... | |
SoS87 | vrijdag 29 april 2022 @ 23:09 |
| |
Id_do_her | vrijdag 29 april 2022 @ 23:10 |
Oh, slush puppy trouwens. | |
marc0871 | vrijdag 29 april 2022 @ 23:11 |
Elke snede is een extra contactvlak, die kan oxideren, uitdrogen en een voedingsbodem vormt voor bacteriën en schimmels. Koolhydraten, suikers. Yum. Allemaal dingen die de kwaliteit en smaak niet ten goede komen. Tel daar doorvoertijd, voorbakken en invriezen bij op en je hebt heel veel momenten van smaakverlies. De keuze van de aardappel is er ook één. Ze zeggen Bintjes of Frieslanders. Iig licht kruimig. Ik heb een tijdje veel Nicola gebruikt. Was ik erg over te spreken. een bijna romig mondgevoel. Jammer dat ik die niet overal zie. Aziaten doen niet anders. Waarom zou ik het dan niet kunnen? Tja, al doende leert men. Ik test met een patatje. Borrelt hij niet, dan is de olie nog niet heet genoeg. Begint hij te borrelen, dan zit je zo rond 150/160 graden. Goed om voor te bakken. Als hij goed bruist, zit de olie zo rond de 180/190 graden. Goed om af te bakken. Je kan natuurlijk ook een thermometer kopen. | |
derLudolf | vrijdag 29 april 2022 @ 23:15 |
Nicola zie ik juist erg veel, maar is een vastkokende aardappel, voor patat moet je juist een wat kruimige hebben, zoals Bintjes. Die worden overigens amper meer gebruikt in de industrie, die gebruiken vooral agria, innovator en victoria. | |
Id_do_her | vrijdag 29 april 2022 @ 23:16 |
Je kan prima frituren in een wok. | |
valentijn101 | vrijdag 29 april 2022 @ 23:22 |
Bicky burger op zijn tijd is heerlijk. Meestal neem ik een goulashkroket (scheelt toch weer in de calorieën) | |
marc0871 | vrijdag 29 april 2022 @ 23:25 |
Idd best wel een wasachtige aardappel. Is idd misschien een beetje tegenstrijdig. Maar ik vond hem lekker. Dit waren Milva's, trouwens. De volgende keer toch maar weer kruimige aardappels meenemen. Het gaat, het is best lekker, maar het kan beter. Ik had ze juist gekocht om mee te koken. Ga ik er mee frituren. Staat er trouwens wel op dat het kan. Maar je kan natuurlijk vanalles in de frituur gooien. (Ja, wie is hier nou de snackbar. Gij of ik? ) [ Bericht 23% gewijzigd door marc0871 op 29-04-2022 23:34:32 ] | |
Id_do_her | vrijdag 29 april 2022 @ 23:29 |
Bicky Burger ja, het aanvalsplan van de friettent om iets aan te bieden dat lijkt op wat de Amerikaanse ketens aanbieden. | |
admiraal_anaal | vrijdag 29 april 2022 @ 23:37 |
Sowieso een vuurvreter met pindasaus of een broodje kipschnitzel met pinda/katjang | |
IkEetSlakken | vrijdag 29 april 2022 @ 23:38 |
Bicky burger is toch wel de heilige graal onder de burgers vind ik inderdaad! | |
kanovinnie | vrijdag 29 april 2022 @ 23:41 |
Jos Brink natuurlijk. | |
Id_do_her | vrijdag 29 april 2022 @ 23:47 |
In ieder geval beter dan een 'broodje hamburger' en dan een witte bol krijgen met een platgeslagen frikandel met alleen curry, mayonaise en van die vettige uien, en als je een cheeseburger besteld krijg je er een plak droge kaas van de lidl op, dan maak ik amok op google reviews. Gore vetzooi. | |
AgnesGru | vrijdag 29 april 2022 @ 23:59 |
kaassouflesse viandel frikandel speciaal | |
Id_do_her | zaterdag 30 april 2022 @ 00:00 |
Probeer eens een lihanboutje. | |
Id_do_her | zaterdag 30 april 2022 @ 00:04 |
"Dat je naar de friettent gaat, je op de terugweg leegloopt, je achter je mensen hoort uitglijden en je reageert met: "Sorry! Vlammetjes!!" | |
Pokkehandtas | zaterdag 30 april 2022 @ 00:04 |
Frikandel. Broodje ei, broodje tartaar. Living on the edge. | |
Id_do_her | zaterdag 30 april 2022 @ 00:05 |
Probeer eens een broodje Martino. | |
stokj | zaterdag 30 april 2022 @ 00:05 |
Als ik ooit naar een snacky ga dan kies ik uit: • Kaassoufflé • Kaaskroket • Groentekroket • Patat met verschillende sauzen en garnering Ik laat mij vooral verrassen door waar ik op dat moment zin in heb. En soms is dat gewoon patat zonder een snack erbij. | |
Grrrrrrrr | zaterdag 30 april 2022 @ 00:06 |
Catamaran, dat kennen ze hier in de regio niet maar dat is idd een gouden combi | |
KapiteinCupcake | zaterdag 30 april 2022 @ 00:07 |
Frikandel speciaal Bami schijf Milkshake aardbei En kan geen FEBO passeren zonder een speciaaltje te halen | |
Id_do_her | zaterdag 30 april 2022 @ 00:07 |
Voor u bestaat er de twijfelaar. | |
Grrrrrrrr | zaterdag 30 april 2022 @ 00:08 |
Ik vreet gewoon alles bij de vettent, en idd maar net waar ik dan zin in heb. | |
stokj | zaterdag 30 april 2022 @ 00:08 |
Ha, goeie. Maar ik eet geen vleesch. Wel vis | |
Pokkehandtas | zaterdag 30 april 2022 @ 00:08 |
Weet niet of ik dat durf. | |
stokj | zaterdag 30 april 2022 @ 00:09 |
Maak je ook weleens combi's? Bijvoorbeeld dat je verschillende snacks met elkaar combineert op een broodje? | |
Grrrrrrrr | zaterdag 30 april 2022 @ 00:10 |
Op het station na bij het voetballen geweest te zijn lekker de muur van de Smullers leeg trekken, en aangezien het dan teringdruk is pak je gewoon wat er ligt. Frikandel, gehaktstaaf, mexicano, kroket, kipburger, cheeseburger, whatever! | |
Grrrrrrrr | zaterdag 30 april 2022 @ 00:11 |
Hm, nee, dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan. Weet ook niet of ik dat zo'n succes zou vinden. | |
Id_do_her | zaterdag 30 april 2022 @ 00:11 |
Een pescotariër. De zeestick vond ik best geslaagd, alleen ja gefrituurd dus sowieso niet op zijn best. | |
Pokkehandtas | zaterdag 30 april 2022 @ 00:12 |
Echt? Ik ben redelijk autistisch qua patatzaak. Zo kan ik vet () kwaad worden als ik de zoutpot moet pakken omdat de eigenaar geen zout meer gebruikt omdat bejaard Nederland aan nierfalen lijdt ofzo. Zout op. | |
Id_do_her | zaterdag 30 april 2022 @ 00:12 |
Die filet americain bederft inderdaad binnen tien seconden. | |
Grrrrrrrr | zaterdag 30 april 2022 @ 00:12 |
Da's een nummer van Fleddy Melculy | |
stokj | zaterdag 30 april 2022 @ 00:13 |
Er is hier in de buurt een Chinese snacky dit verschillende 'combinaties van snacks op een broodje' verkoopt. Bijvoorbeeld panini mexicano met frikandel en hete saus. Frikandel zit op de mexicano in het broodje. | |
Pokkehandtas | zaterdag 30 april 2022 @ 00:14 |
Niet? Weet ik veel hoe die Brabantse rotzooi heet. | |
stokj | zaterdag 30 april 2022 @ 00:14 |
Zeestick. Die moet een snacky maar net hebben (in de grote stad zit ik veelal dat het de standaardsnacks zijn die ze hebben helaas). Ik heb weleens gezien dat je gefrituurde sushi kon krijgen. Was eigenlijk niet te vreten. | |
Grrrrrrrr | zaterdag 30 april 2022 @ 00:14 |
75% van mijn bestellingen zijn ook ongeveer hetzelfde wel hoor. Maar ik eet vrijwel alles wat ze er hebben wel eens. | |
Id_do_her | zaterdag 30 april 2022 @ 00:15 |
Ik zit hier in Brabant en in het vleeswarenschap is er 'frikandelworst' te koop, voor op de boterham. De doelgroep zijn vooral mensen die zich zorgen maken of ze wel tokkie genoeg zijn. | |
Grrrrrrrr | zaterdag 30 april 2022 @ 00:16 |
De hete saus klinkt iig goed. Frikandel en mexicano kan ook wel goed samen, maar een frikandel met een kroket lijkt me dan weer minder geschikt. | |
Id_do_her | zaterdag 30 april 2022 @ 00:16 |
Broodje Martino komt uit België, helder licht. "Ja Brabant heb je ook in België." | |
Id_do_her | zaterdag 30 april 2022 @ 00:17 |
In Schotland at ik eens gefrituurde pizza en gefrituurde haggis. En ze vragen zich af waarom mensen daar niet oud worden. Maar de zeestick ja, een satestokje met kibbeling eraan. | |
Grrrrrrrr | zaterdag 30 april 2022 @ 00:17 |
Da's voornamelijk omdat ze zoveel zuipen denk ik | |
Maharski | zaterdag 30 april 2022 @ 00:18 |
(broodje) Kaassouflé (met mayonaise) en goulashkroket (uiteraard ook met mayo) | |
Pokkehandtas | zaterdag 30 april 2022 @ 00:19 |
Ik ken ook wel een Martino | |
Id_do_her | zaterdag 30 april 2022 @ 00:19 |
De nationale drank is whisky inderdaad, en trots dat ze erop zijn. Gezellig volk. | |
stokj | zaterdag 30 april 2022 @ 00:20 |
Bij sommige visboeren haal ik ook weleens zalmkibbeling. Maar dat is geen snackbar (al kan je bij sommige visboeren ook patat krijgen voor de fish and chips ) | |
Id_do_her | zaterdag 30 april 2022 @ 00:20 |
Ik niet, wel een Martina die altijd blij is. | |
Grrrrrrrr | zaterdag 30 april 2022 @ 00:20 |
Ik vind al dat eilandenvolk wel goed gezelschap om flink mee te zuipen altijd | |
Id_do_her | zaterdag 30 april 2022 @ 00:22 |
Nee, ze frituren daar ook alles kapot, verkopen friet, maar het is geen friettent. Er was ooit zo'n scene in Family Guy dat gefrituurde vis zong: "fat people think we are diet food". | |
Grrrrrrrr | zaterdag 30 april 2022 @ 00:22 |
Dé snack der snacken vind ik eigenlijk wel de bitterbal, al is dat niet echt een snackbarsnack maar een kroegsnack. | |
Id_do_her | zaterdag 30 april 2022 @ 00:22 |
Zo gastvrij, vriendelijk, etc. | |
stokj | zaterdag 30 april 2022 @ 00:23 |
Met wat mosterd erbij! | |
Id_do_her | zaterdag 30 april 2022 @ 00:23 |
Ik vind het hardgekookt ei in het zuur de beste kroegsnack sinds ik die geproefd heb. | |
Grrrrrrrr | zaterdag 30 april 2022 @ 00:23 |
Uiteraard! | |
Pokkehandtas | zaterdag 30 april 2022 @ 00:24 |
Mini-kroketjes, minder erg. | |
Grrrrrrrr | zaterdag 30 april 2022 @ 00:26 |
Bitterballen zijn ook zo'n beetje de enige snacks die je kwijt kan aan buitenlanders. Je moet zo'n Amerikaan of Aziaat niet meteen een hele kroket oid voorschotelen, daar schrikken ze van. Nee, gewoon rustig beginnen met een klein balletje, en dan opbouwen. | |
Id_do_her | zaterdag 30 april 2022 @ 00:28 |
"Kijk, je moet je aanpassen, elke zweetneus die je krijgt van je sokken, krijgt iedereen." | |
Grrrrrrrr | zaterdag 30 april 2022 @ 00:30 |
Morgen een verjaardag waar traditiegetrouw zelfgemaakte pangsit altijd voorbij komt. Da's ook een prima snack. | |
Id_do_her | zaterdag 30 april 2022 @ 00:31 |
Next level snackmeneer hier. | |
Pokkehandtas | zaterdag 30 april 2022 @ 00:34 |
Daar ben ik eens flink mee de mist in gegaan. Nee, is niet pittig Wel geweldig al dat werk | |
Grrrrrrrr | zaterdag 30 april 2022 @ 00:43 |
Het is nogal een gepriegel schijnbaar, maar één van de gasten is een halve Indo en die maakt dus trouw elk jaar een hele berg van dat spul voor de jarige. Goed cadeau | |
DIGIT_ | zaterdag 30 april 2022 @ 04:21 |
Friet zuurvlees groot! | |
laforest | zaterdag 30 april 2022 @ 07:52 |
Ben al 16 jaar niet meer in een snackbar geweest. Vroeger vond ik een speciaaltje wel lekker. Nu eet ik die troep niet meer. | |
Bzzzzt | zaterdag 30 april 2022 @ 07:55 |
Boerenbrok | |
Yara. | zaterdag 30 april 2022 @ 08:11 |
Ik vind een berehap wel lekker. | |
Hyaenidae | zaterdag 30 april 2022 @ 08:12 |
Ik was een fervent zelf-frituurder van friet tot een aantal jaar terug. Volgens mij lag toen standaard vaak Nicola in de in de winkels, terwijl ik weet dat je bintjes moet hebben maar die verkochten ze nergens. Toch prima friet, daarna aantal jaar mee gestopt en nu de frietpan weer voorzien van nieuwe vet omdat ik dus die zakken voorgesneden friet had ontdekt. Maar het is net alsof er iets van chemische shit aan is toegevoegd zodat ze houdbaar blijven, het is gewoon niet hetzelfde. En duur is het niet, goedkoper dan hele aardappels tot frieten snijden. Maar ik ga er wel mee kappen en binnenkort weer eens echte friet maken Enige nadeel is dat het veel meer tijd kost (snijden, voorbakken) ben je zo een half uur extra aan kwijt en daar heb ik altijd een hekel aan, veel tijd verspillen aan voedselbereiding | |
Hyaenidae | zaterdag 30 april 2022 @ 08:14 |
Om de TT te beantwoorden: Bamischijf | |
Harvest89 | zaterdag 30 april 2022 @ 08:24 |
Spoetnik met curry. | |
marc0871 | zaterdag 30 april 2022 @ 10:15 |
Ik snap je helemaal. Ik heb een tijdje die van de Jumbo gebruikt. Daarna een keer van de Aviko, omdat ze die niet hadden. Dat was al een heel verschil. De 'verse' patat heb ik nooit gebruikt. Wel eens aardappelschijfjes, maar dat was ook niet echt een succes. Ze hadden een slijmerig laagje over zich, die ik er eerst af heb gewassen. Na het frituren hadden ze iets droogs. Wat een beetje in de buurt komt van zelf bakken, is patat van Bram Ladage. Maar dat kan kloppen, want die staan versgeschilde aardappels handmatig door een frietsnijder te duwen. Altijd goed spul. Mja, het duurt even, maar dan heb je ook wat | |
Basp1 | zaterdag 30 april 2022 @ 10:33 |
Die dingen bestaan toch al 30 jaar? Volgens mij voor het laatst een jaar of 25 geleden na een studenten stap avond het laatst gehad. | |
roos94 | zaterdag 30 april 2022 @ 10:47 |
Bicky Burger klinkt als iets fictiefs uit de Donald Duck | |
Hyaenidae | zaterdag 30 april 2022 @ 10:51 |
Je bedoelt dan de diepvries frieten? Die zijn sowieso inferieur. De 'verse' uit de koeling is al beter maar nog steeds niet geweldig. 1x bij AH verse friet van celivita meegenomen (1+1 gratis) die was veruit het beste. Was ik alweer vergeten maar zat dicht tegen de zelfgesneden friet aan qua smaakbeleving Die ga ik volgende keer weer halen, dank voor de reminder | |
Kettlebell | zaterdag 30 april 2022 @ 10:52 |
Broodje kaassouflé satésaus Patatje oorlog met ui Broodje frikandel mayo Milkshake aardbei medium | |
IkeDubaku99 | zaterdag 30 april 2022 @ 11:04 |
Een frikandel speciaal met ketchup en uitjes. | |
vogeltjesdans | zaterdag 30 april 2022 @ 13:43 |
Mexicano, maar het schijnt dat die helemaal niet van echte Mexicanen worden gemaakt. | |
Azula2.0 | zaterdag 30 april 2022 @ 13:45 |
Draadjesvleeskroket Kaassoufle Dat was het. | |
roos94 | zaterdag 30 april 2022 @ 13:50 |
Azula2.0 denkt aan de lijn | |
Nober | zaterdag 30 april 2022 @ 13:54 |
Broodje bereklauw curry Mexicano satésaus | |
KroketBroodje | zaterdag 30 april 2022 @ 13:55 |
Kroket master race | |
Redbullkid | zaterdag 30 april 2022 @ 13:56 |
Frikadel beste snack | |
Nober | zaterdag 30 april 2022 @ 13:58 |
Die ken ik nog niet! | |
Mylene | zaterdag 30 april 2022 @ 13:59 |
Een gouden ei, eergisteren voor het laatst op, omdat ze enkel in de wintermaanden worden verkocht, de maanden met een r erin. Niet degene uit de fabriek, maar huisgemaakt. Dus een ei royaal omringd met een wat pittige ragout en krokante kortst. Zo lekker, maar wel machtig. Anders de FEBO satéragout. | |
Broccolitaartje | zaterdag 30 april 2022 @ 15:19 |
Ik heb in zwolle ooit een keer een paradisofrikandel gegeten. Wat een legendarische combinatie van kroket en frikandel was dat zeg. | |
roos94 | zaterdag 30 april 2022 @ 15:25 |
Dit lijkt mij erg lekker maar heb het nog nooit ergens zien staan | |
Weltschmerz | zaterdag 30 april 2022 @ 16:38 |
Berehap met saus en de loempia, en dan hopen op zo'n enorme homp kip aan één kant. Maar ik haal bijna nooit meer omdat mijn tolerantie voor matige patat op is. Overigens verging me de eetlust van het woord 'guy' in de OP van @roos94. | |
AgnesGru | zaterdag 30 april 2022 @ 16:39 |
Bedankt voor de tip | |
roos94 | zaterdag 30 april 2022 @ 16:42 |
Prima topic weer | |
maxi-mus | zaterdag 30 april 2022 @ 16:44 |
Broodje kroket Shoarmaroll Jos Brinkie En bij mijn favoriete snackbar zijn de stokbroodjes warm vlees pinda ook erg lekker. | |
IJsmuts | zaterdag 30 april 2022 @ 16:47 |
patatje Waterval | |
AgnesGru | zaterdag 30 april 2022 @ 16:49 |
Wat is dat? | |
IJsmuts | zaterdag 30 april 2022 @ 16:49 |
| |
vogeltjesdans | zaterdag 30 april 2022 @ 17:15 |
Ik neem regelmatig de kut van TS met extra frietsaus. | |
gargamelnl | zaterdag 30 april 2022 @ 23:31 |
Een eierbal natuurlijk.. | |
sirdanilot | zaterdag 30 april 2022 @ 23:43 |
Broodje kroket met mosterd FRIET (!) met mayo, dan wel het liefst echte mayo ipv frietsaus Frietje oorlog kan ook nog wel, toepasselijk in deze tijden De rest boeit me niet zo, frikandellen en dergelijke. Ik eet het wel maar ik mis het niet hier in het buitenland. Alleen kroketten en bitterballen mis ik, gelukkig gisteren wel geserveerd gekregen tijdens een Nederlands feestje. | |
XL | zondag 1 mei 2022 @ 01:04 |
Dat is een frietei | |
XL | zondag 1 mei 2022 @ 01:05 |
Eierbal | |
-Sigaartje | zondag 1 mei 2022 @ 01:26 |
Getver. | |
gargamelnl | zondag 1 mei 2022 @ 01:30 |
Frietei is voor westerlingen. Een eierbal is totaal iets anders. https://nl.wikipedia.org/wiki/Eierbal | |
FlippingCoin | zondag 1 mei 2022 @ 01:50 |
Dat zou een frietei superieur maken. Nooit van gehoord dus zo westers zal het niet zijn ouwe snoekbaars. | |
probeer | zondag 1 mei 2022 @ 03:22 |
Wit bolletje met kroket en mosterd Of kaassoufflé met pittige satésaus. | |
vogeltjesdans | zondag 1 mei 2022 @ 11:10 |
Best wel een vetklep topic | |
Sunshine1982 | zondag 1 mei 2022 @ 11:14 |
Wat had je verwacht met zo'n TT? | |
stokj | zondag 1 mei 2022 @ 11:35 |
Nooit geprobeerd, hoogstens met mayonaise, ketchup of mosterd. Ga het een keer proberen. | |
vogeltjesdans | zondag 1 mei 2022 @ 11:58 |
In elk geval iets met frietsaus. | |
AgnesGru | zondag 1 mei 2022 @ 12:05 |
Kaassoufle met chilisaus is ook lekker | |
stokj | zondag 1 mei 2022 @ 12:16 |
Die was ik even vergeten maar die heb ik wel een keer geprobeerd en is inderdaad lekker! | |
oppiedoppie | maandag 2 mei 2022 @ 10:40 |
Vind eigenlijk niks lekker van de snackbar maar soms moet je gewoon als anderen het bedenken en ik geen zin heb om te koken. Dan probeer ik nog altijd eerst of ze niet liever piza of chinees willen maar soms lukt dat niet en moet ik eraan. Dan begin ik altijd eerst te zeuren en vragen of ze het saus over de patat gooien (dan hoef ik het niet) of ernaast en of ze rauwe ui of gebakken ui op de hamburgers doen, rauwe ui hoef ik ook niet. Sommige bamischijven zijn wel lekker maar ook niet allemaal net als eierballen. Dan ga ik op safe en neem ik een frikandel speciaal met frikandellensaus ipv ketchup of nog safer gewoon een frikandel met patat met niks. | |
marc0871 | maandag 2 mei 2022 @ 10:48 |
Het is fritessaus. | |
roos94 | maandag 2 mei 2022 @ 10:58 |
Het is patattes des fritessaus | |
Gunner | maandag 2 mei 2022 @ 11:00 |
daar begrijp ik ook niets van inderdaad. | |
junkiesietze | maandag 2 mei 2022 @ 11:08 |
Altijd wel een kaassouflee, en meestal wel een broodje hamburger, want die is ook bij elke snackbar anders. Meestal valt de burger tegen. | |
roos94 | maandag 2 mei 2022 @ 11:08 |
Kipnuggets zijn vaak ook een gevaarlijke keuze. Dat is russisch roulette. Soms top en soms echt walgelijk. | |
marc0871 | maandag 2 mei 2022 @ 12:41 |
Jaja. Stil maar. Ik was al #teampatat. Frites is de bewerking van de patattes (bataat, aardappel) Fritessaus is gewoon een saus voor over/op/bij gefrituurd eten. | |
Mylene | maandag 2 mei 2022 @ 14:05 |
In het echt ziet het er veel lekkerder uit, bij mijn cafetaria in ieder geval. Je moet maar geluk hebben of hij ze heeft, er wordt maar een beperkt aantal dagelijks klaar gemaakt. | |
#ANONIEM | maandag 2 mei 2022 @ 14:06 |
Ik hou wel van de doelpaal. | |
Red_85 | maandag 2 mei 2022 @ 15:23 |
Jaaaaaaaaah. Nog iemand die dit doet. Je moest eens weten hoeveel rare blikken ik al heb gekregen. Daarnaast: Berenklauw/hap met satesaus. | |
Red_85 | maandag 2 mei 2022 @ 15:24 |
Doen. | |
Red_85 | maandag 2 mei 2022 @ 15:26 |
En voor de rest, de juiste benaming is: Patat. | |
Scriptascripta | donderdag 5 mei 2022 @ 19:07 |
Een Variantje of een broodje hamkaassoufflé 😃 | |
Fretwork | donderdag 5 mei 2022 @ 19:18 |
Frikandetterbal. Mini-frikandel in een kroketje in een eierbal. De Turducken onder de snacks | |
stokj | vrijdag 6 mei 2022 @ 09:59 |
Nou nou... wist-je-dat-er-nauwelijks-kaas-in-je-kaassouffle-zit | |
Prego | vrijdag 6 mei 2022 @ 18:11 |
Smulrollen Kroketten Bitterballen Viandellen Godver, soms mis ik dat hier | |
Papabear | maandag 9 mei 2022 @ 17:47 |
herverwijderd | maandag 9 mei 2022 @ 17:53 |
Frikandel speciaal Sitostick curry Berehap satésaus En ik ga vrijwel altijd voor de patat/friet oorlog. | |
Nober | maandag 9 mei 2022 @ 17:54 |
Hier als in Ierland? @sirdanilot | |
Ama | maandag 9 mei 2022 @ 17:58 |
• Frikandel speciaal • Kalfskroket • Turkeystick • Pikanto Kipnuggets vind ik ook heel lekker maar eet ik nooit van de snackbar eigenlijk | |
Nine. | dinsdag 10 mei 2022 @ 14:46 |
Een goede hamburger natuurlijk | |
Het_Bokje | dinsdag 10 mei 2022 @ 14:54 |
Dit inderdaad. Wit bolletje met kaassoufflé met pinda/mayo. Én een patatje stoofvlees. | |
Luxuria | dinsdag 10 mei 2022 @ 15:06 |
Satérol! | |
omgevallenboom | dinsdag 10 mei 2022 @ 17:43 |
Big Mac | |
Red_85 | dinsdag 10 mei 2022 @ 17:45 |
Dat sowieso. | |
ISVV | zondag 15 mei 2022 @ 21:07 |
Frikandel speciaal Gehaktbal uit het vet Viandel speciaal Sowieso altijd twee snacks, meestal wel een van bovenstaande. Voor de variatie een keer een kroket, cervela of kipcorn. | |
NoCigar | vrijdag 20 mei 2022 @ 16:57 |
Sitostick satēsaus, gehaktbal speciaal met mayonaise en curry. | |
mschol | vrijdag 20 mei 2022 @ 17:13 |
met curry, niet zoals sommige doen met ketchup | |
Tyranoesauroes | vrijdag 20 mei 2022 @ 20:39 |
Driemaal patatje stoofvlees graag! | |
Tyranoesauroes | vrijdag 20 mei 2022 @ 20:42 |
Met een broodje braadworst erbij | |
Sapstengel | vrijdag 20 mei 2022 @ 21:51 |
Het meisje wat er werkt. | |
FutureFairytale | vrijdag 20 mei 2022 @ 21:58 |
Hoeveel snacks (naast patat) bestellen jullie eigenlijk? Ik meestal 2. | |
mschol | vrijdag 20 mei 2022 @ 22:24 |
2 of 3, maar dan neem ik geen patat | |
gers | vrijdag 20 mei 2022 @ 22:49 |
Bouwmanbal natuurlijk | |
mschol | vrijdag 20 mei 2022 @ 22:52 |
en dat is? | |
gers | vrijdag 20 mei 2022 @ 22:54 |
gehaktbal gemaakt door de Bouwman, in Oss een begrip. | |
VictoriaIntegrity7 | vrijdag 20 mei 2022 @ 23:38 |
Shoarmarol knoflooksaus Of patat stoofvlees met mayo | |
Bucketlist | zaterdag 21 mei 2022 @ 00:03 |
Kwekkeboom kroket. Er zit ook weinig variatie in mijn snackbarbestelling. Misschien omdat ik niet zo vaak ga | |
roos94 | zaterdag 21 mei 2022 @ 17:16 |
Zometeen kaassoufle chappen viesdikkerd | |
mschol | zaterdag 21 mei 2022 @ 17:26 |
oh gewoon gehaktbal dus | |
Wertha | zaterdag 21 mei 2022 @ 17:42 |
Curryworst Viandel | |
Curiosity | zondag 29 mei 2022 @ 22:39 |
Trio pindasaus en een kalfskroket. | |
Loll | zondag 29 mei 2022 @ 23:53 |
Berehap met Saté | |
-Sigaartje | zondag 29 mei 2022 @ 23:57 |
Fabrieksbal dus, 60 in een doos. | |
ChilllayD | maandag 30 mei 2022 @ 01:51 |
Een frikandel speciaal met ketchup? Nog nooit meegemaakt. Gewoon curry mayo en uitjes | |
IkEetSlakken | maandag 30 mei 2022 @ 01:53 |
Berelul saté of een bicky burger | |
Nober | maandag 30 mei 2022 @ 14:45 |
Trio andere naam voor bereklauw, berehap, sputnik? | |
jigggy | maandag 30 mei 2022 @ 15:13 |
Amen broeder | |
MeesterPlusser | maandag 30 mei 2022 @ 15:16 |
Frikandel XXL of een picanto. Broodje mexicano samurai Broodje kroket mosterd Broodje kaassouflee satesaus | |
Curiosity | maandag 30 mei 2022 @ 16:00 |
Drie balletjes gehakt op een stokje. | |
Toekito | zaterdag 2 juli 2022 @ 08:19 |
Berenklauw pinda | |
Cause_Mayhem | zaterdag 2 juli 2022 @ 08:28 |
Frikandel speciaal en broodje kroket met mayo zijn mijn favoriet, die neem ik meestal. Behalve als ze burgers op de plaat maken, dan een gril burger met een gebakken eitje erop en de rest natuurlijk, maar dat gebakken eitje maakt het af. | |
ESF1Gamer | zaterdag 2 juli 2022 @ 09:32 |
Bamischijf | |
Jan_Onderwater | zaterdag 2 juli 2022 @ 10:00 |
Een goed huisgemaakte Kroket, vers gesneden frieten met schil. | |
Sunshine1982 | zaterdag 2 juli 2022 @ 10:59 |
Ik denk niet dat veel snackbars nog zelf kroketten maken. | |
Jan_Onderwater | zaterdag 2 juli 2022 @ 12:06 |
En? | |
marc0871 | zaterdag 2 juli 2022 @ 22:31 |
Jan bedoeld dat die ze zelf maakt. Tenminste, als we het 'Wat eten en drinken we vandaag' topic moeten geloven. En dat doen we, want zo zijn we. | |
Sunshine1982 | zondag 3 juli 2022 @ 06:47 |
Maar dit gaat toch over snacks die je in een snackbar haalt Ik ben voor zover ik weet in geen enkele snackbar geweest die zelf kroketten maakt en aardappel met schil frituurt. Maargoed, dat ligt misschien ook wel aan de het type snackbar waar ik kom | |
Jan_Onderwater | zondag 3 juli 2022 @ 09:13 |
Dat er niet veel snackbars zijn die ze zelf maken is niet relevant, het is mijn lievelingssnack uit de snackbar. De vraag was toch niet wat je lievelings Morasnack was? | |
foodlover | woensdag 6 juli 2022 @ 23:17 |
Ik kan nooit kiezen; Frikandel speciaal met hela curry Goed gekruid bamihapje Kaassoufflé Draadjesvlees kroket Goulashkroket Satekroket Smulrol | |
DerekB | vrijdag 8 juli 2022 @ 13:37 |
Oorlog is altijd met ui, anders heet het gewoon patat majo pinda. | |
Mrmime | vrijdag 8 juli 2022 @ 14:15 |
Kipkaaspunt, helaas niet overal te krijgen. Bamischijf vind ik ook lekker 😋 | |
Mutsaers__78 | vrijdag 8 juli 2022 @ 15:38 |
Dat ziet er zeer interessant uit! | |
BertV | vrijdag 8 juli 2022 @ 15:44 |
patatje oorlog | |
Forbry | vrijdag 8 juli 2022 @ 15:50 |
Ik kom niet zo vaak in een snackbar en dan kies ik niet zo graag iets wat ik mógelijk niet of minder lekker vind. Daarom nog maar weinig gegeten/geprobeerd en kies/eet ik bijna altijd hetzelfde: Frites: frites met mayonaise en satésaus (indien die satésaus enigszins zoet van smaak is) of frites met mayonaise en curry (geen ketchup; indien die curry enigszins zoet van smaak is). In beide gevallen ook met uitjes. Snacks: een kipkorn, een frikandel speciaal (met curry, geen ketchup) en/of een kroket (liefst met broodje en mosterd of mayonaise). Drinken: geen snacks, maar qua drinken kies ik vaak voor een milkshake erbij, als ze dat hebben. Liefst met kiwi-smaak, evt. banaan, evt. vanille. Anders frisdrank (cola, cassis óf fanta) of chocomel(k) voor erbij. Tegenwoordig eet ik alleen maar vega(n) wanneer het vlees (of de kaas in het geval van een kaassoufflé bijv.) niet biologisch is (zoals vooralsnog mééstal in een snackbar helaas) en dan wordt de keuze vaak gewoon bepaald door wat ze als vega(n) aanbieden... [ Bericht 0% gewijzigd door Forbry op 08-07-2022 15:59:46 ] | |
Forbry | vrijdag 8 juli 2022 @ 15:54 |
Tenzij McDonalds of Burger King, maak ik mijn broodjes hamburger liever zelf. Héérlijk, maar kies ik nooit voor in een 'gewone' snackbar. Toevoeging: qua kroket is een draadjesvleeskroket mijn favoriet. [ Bericht 20% gewijzigd door Forbry op 08-07-2022 16:07:31 ] | |
ChilllayD | zaterdag 9 juli 2022 @ 18:05 |
Oh hier wel hoor!! Sinds een aantal jaar een nieuwe snackbar, heerlijke verse frites met schil. Hakt de aardappel voor je neus in porties. | |
roos94 | zaterdag 9 juli 2022 @ 18:25 |
Bram Ladage | |
blomke | zaterdag 9 juli 2022 @ 20:50 |
Friet. Gewoon goudbruin gebakken elementaire Hollandse friet. Met een beetje saté erbij. Maar geen curry, mayo of slasaus. Overigens zelden in de snackbar en des te vaker thuis. Op het achterterras staat een vetpan. | |
Havermout2 | zaterdag 9 juli 2022 @ 21:54 |
Frikandel uit de muur Bruin pistoletje frikandel met sambal Oelek. | |
ChilllayD | maandag 11 juli 2022 @ 16:58 |
Ah leuk, die dus ook Wij hebben er hier dus 1 in Den Helder. http://www.willemsoordbv.nl/frietboetiek-de-werviaan.html | |
Jan_Onderwater | maandag 11 juli 2022 @ 17:00 |
Prima friet, jammer dat ze zoete frietsaus hebben ipv goede Belgische mayonaise | |
TLC | woensdag 13 juli 2022 @ 20:53 |
Friet met zuurvlees Asperge- of garnalenkroket ijskoffie | |
foodlover | woensdag 13 juli 2022 @ 21:39 |
Lekker! Imho niet goedkoop maar wel altijd goede kwaliteit en vriendelijk geholpen op welke locatie je ook kwam (Den Haag, Rijswijk, Rotterdam centrum, Alexandrium, Zuidplein of Zoetermeer. Ik nam patatje mayo en een frikandel. | |
Jan_Onderwater | woensdag 13 juli 2022 @ 21:46 |
Bram heeft alleen maar frietsaus, de kanker van de Nederlandse Snackbar | |
Hyperdude | woensdag 13 juli 2022 @ 22:11 |
Broodje ei met ui. | |
Azula2.0 | woensdag 13 juli 2022 @ 22:14 |
Smullers kaassoufles | |
foodlover | woensdag 13 juli 2022 @ 22:16 |
Thuis eet ik nooit frietsaus alleen mayo maar voor een snelle hap in de Randstad met verder prima friet en overige producten vergeef ik ze de frietsaus. Al zou ik best bereid zijn een euro meer te betalen voor echte mayo, Belgische zure stijl. | |
roos94 | woensdag 13 juli 2022 @ 22:20 |
Nadeel van die puntzak is dat alles onder de mayo zit incl papier en aan het eind vd rit ook je klauwen | |
foodlover | donderdag 14 juli 2022 @ 19:22 |
Dat is onderdeel van de ervaring. In het westen van NL krijg je ook meestal een frietbakje met apart bakje ernaast voor de saus. In het zuiden van NL gaat de saus vaak over de friet heen ook bij een bakje. | |
LangeTabbetje | maandag 18 juli 2022 @ 12:01 |
Broodje warm vlees | |
Kaneelstokje | maandag 18 juli 2022 @ 12:25 |
Ras pinda met uitjes. Enige optie voor mij. | |
Het_Bokje | maandag 18 juli 2022 @ 12:36 |
Haha, dit ja. Ik heb het idee dat je met 2 pompjes saus óver de patat heen meer saus krijgt dan wanneer het in het bakje gedeponeerd wordt. Maar ik sta zelf een beetje in dubio qua puntzak/zijbakje/mayodump. Alles heeft zijn voor- en nadelen, en is ook weer (inderdaad!) onderdeel van de ervaring. Krijg je tegenwoordig nog wel een vorkje bij een bakje patat? Of is dat ook al afgeschaft? | |
foodlover | maandag 18 juli 2022 @ 14:14 |
Geen recente ervaring, ik woon tegenwoordig in Spanje. Als er vorkje bijkomt: had altijd een gruwelijke hekel aan de witte vork-en-mes-ineen vorkjes die je bv. bij een frikandel speciaal kreeg. Het snijdt voor geen meter maar wel je bakkes open. | |
Het_Bokje | maandag 18 juli 2022 @ 15:14 |
Klinkt raar, maar een Frikandel Speciaal lijkt me stiekum hét gerecht voor een mesvorkje Maar aangezien ze tegenwoordig plastic rietjes enzo verboden hebben.... Volgens mij krijg je tegenwoordig houten vorkjes. | |
ueberduitser | maandag 18 juli 2022 @ 15:21 |
Een goede berehap met saté of een goede eierbal. | |
Harvest89 | maandag 18 juli 2022 @ 15:21 |
Spoetnik, smulrol, en een portie vlammetjes. | |
Nober | dinsdag 19 juli 2022 @ 13:11 |
Het vorkje gebruik je om de frikandel mee op te tillen zodat je een hap kan nemen. Of je besteld een frikandel speciaal gesneden. Krijg je het in stukjes. | |
Namak.nodani | dinsdag 19 juli 2022 @ 13:18 |
Loempiedel met chilisaus en een klein toefje mayo | |
foodlover | dinsdag 19 juli 2022 @ 16:43 |
Dan ben ik te gulzig | |
Amplifier | dinsdag 19 juli 2022 @ 17:56 |
Frietje stoofvlees Berehap Frikandelletje speciaal Kaassouffle Meestal een variatie van bovenstaande Ohja en als ik gedronken heb een broodje warm vlees speciaal | |
FutureFairytale | dinsdag 19 juli 2022 @ 20:44 |
Ligt eraan welk filiaal. Ik ga graag naar Bleiswijk en die heeft zowel frietsaus als mayo. Ook hebben de meeste vestigingen wel truffelmayo. | |
Mutsaers__78 | woensdag 20 juli 2022 @ 13:23 |
Je kan mij snachts altijd wakker maken voor: - Patatje mayo of mayo/pindasaus. - Bittergarnituur in de vorm van bitterballen, bamihapjes, kip- en kaashapjes. - Shoarmarol Maar verder eet ik alles waar een krokant gefrituurd korstje omheen zit (dus ja, ook bloemkool, spruiten, etc.). Ik ben dan ook een echte korstliefhebber. | |
Celestien | donderdag 28 juli 2022 @ 22:13 |
Kaaskroket | |
fluitbekzeenaald2.0 | maandag 1 augustus 2022 @ 11:26 |
Berenklauw pinda | |
fluitbekzeenaald2.0 | maandag 1 augustus 2022 @ 11:27 |
Dat geldt voor bijna elke snackbar. Voor echte mayonaise moet je naar België, daar geven ze nog wel iets om smaak. | |
Nine. | maandag 1 augustus 2022 @ 11:46 |
Is ook gewoon in NL te koop bij o.a. Jumbo. | |
pokkerdepok | maandag 1 augustus 2022 @ 12:17 |
toch wel een broodje frikandel met veel mayo. en een bereklauw pindasaus. de kutste snack vind ik kipcorn. [ Bericht 21% gewijzigd door pokkerdepok op 01-08-2022 12:23:16 ] | |
foodlover | dinsdag 2 augustus 2022 @ 19:25 |
Klopt! Maar ik woon in Spanje dus is het of vanuit NL meenemen, soms te koop in NL/BE/DE supermarkt in Spaanse kustplaats of zelf maken. | |
Nine. | dinsdag 2 augustus 2022 @ 19:29 |
Ah oké, dat wist ik niet. | |
Jan_Onderwater | dinsdag 2 augustus 2022 @ 20:12 |
Hier in D is het nog triester met frieten, daarom maak ik ze zelf, in Ossewit en met zure Mayo | |
foodlover | dinsdag 2 augustus 2022 @ 21:14 |
Uit interesse: haal jij dan de traditionele Ossewit pakken (oranje doosjes van een Kilo) van Vandemoortele en dan ergens in NL of BE, of is het slagers Ossewit, rundervet? Ik denk erover om wat naar Spanje te laten komen,slagers hier snappen dat niet. | |
Jan_Onderwater | dinsdag 2 augustus 2022 @ 21:47 |
de traditionele Ossewit pakken (oranje doosjes van een Kilo) van Vandemoortele bij de Makro in Duiven | |
kawotski | donderdag 4 augustus 2022 @ 22:50 |
Frikandel speciaal (curry) | |
C.L.Werner | donderdag 11 augustus 2022 @ 13:43 |
Ik hou van firkandel lekker hoe die staaf mijn mond in glijdt hmmmm | |
Nismo1991 | donderdag 11 augustus 2022 @ 13:46 |
Vlammetjes met saus. | |
marc0871 | zaterdag 13 augustus 2022 @ 15:13 |
Welke saus doe jij erbij? Met thai sweet chili vind ik dat de brand er een beetje af gaat. | |
Maharski | zaterdag 13 augustus 2022 @ 15:27 |
Beter ga ik niet op dit topic in, want heb al zin om vanavond vet te vreten Maar mexicano pinda | |
TargaFlorio | zaterdag 13 augustus 2022 @ 15:51 |
Zijn er zaken die frikandel speciaal met ketchup verkopen? | |
Hyperdude | zaterdag 13 augustus 2022 @ 16:49 |
In Amsterdam enzo. | |
TargaFlorio | zaterdag 13 augustus 2022 @ 16:51 |
Dan noem je ook een uithoek van het land. | |
IkEetSlakken | zaterdag 13 augustus 2022 @ 20:23 |
Kan je toch gewoon om vragen? | |
TargaFlorio | zaterdag 13 augustus 2022 @ 21:22 |
Waarom zou je dat willen? Frikandel speciaal is MET curry. | |
Grrrrrrrr | zaterdag 13 augustus 2022 @ 21:24 |
Dat is natuurlijk zo, maar als we allemaal zo conservatief zouden denken was de kapsalon nooit uitgevonden hè. | |
borbit | zaterdag 13 augustus 2022 @ 21:31 |
TargaFlorio | zaterdag 13 augustus 2022 @ 21:41 |
Van klassiekers moet je afblijven. Ik heb verder niets tegen ketchup, eet dat best vaak bij friet. | |
IkEetSlakken | zaterdag 13 augustus 2022 @ 23:40 |
Eensch, maar toch is een frikandel met ketchup en mayo en uitjes ook erg lekker. Net zoals een patatje met Maggi over de friet. | |
Nismo1991 | zondag 14 augustus 2022 @ 20:58 |
Vlammetjes saus | |
MeesterPlusser | zondag 14 augustus 2022 @ 21:09 |
Frikandel XXL | |
Zorro | zondag 14 augustus 2022 @ 21:20 |
En dat zou iets slechts zijn? | |
marc0871 | zondag 14 augustus 2022 @ 21:24 |
In Engeland doen ze vinegar over de chips bij de fish. Ketchup of curry is me door het hele land gevraagd, dus zo raar is dat niet. Nou sta ik ze wel elke keer even dom aan te kijken, maar het gebeurd wel. | |
marc0871 | zondag 14 augustus 2022 @ 21:45 |
Waarom wist ik dat nou Op zich lekkere saus. Maar ook die lijkt het brandje eerder te blussen, dan het op te porren. Nog een leuke anekdote, Ik zat bij een vereniging en bij het naborrelen bestelde ik altijd een portie rempeng ballen. Een gehaktballetje met sambal er doorheen. Niet zo heet als een vlammetje, maar toch lekker pittig. Afijn, ik weer een portie besteld en ik doe er ruim vlammensaus bij. Zegt er een van de andere leden 'je weet dat die balletjes van zichzelf al heet zijn, hè?' Ja, dat wist ik. 'en je weet ook dat die saus best pittig is?' Ja, dat wist ik ook. 'Okay. Nou, succes dan maar.' En alle ogen zijn ineens op mij gericht. Dus ik haal zo'n balletje, voor het dramatische effect, want die saus is zo dun, dat het meeste er bijna meteen weer afloopt, nog een keer extra diep door de saus en stop hem in één keer in mijn mond. Of ik daar geen last van had. Nee, hoor. Die saus koelde het brandje van het balletje wel lekker af. Toen had ik het even helemaal gedaan. [ Bericht 2% gewijzigd door marc0871 op 14-08-2022 21:54:01 ] | |
Curiosity | maandag 15 augustus 2022 @ 08:30 |
Je doet mij aan iemand denken. | |
PaRoDiUzZ | dinsdag 16 augustus 2022 @ 18:02 |
Hangt een beetje van de snackbar af in mijn geval, de ene snackbar is beter in frituurwerk, de andere beter in plaat werk en de andere beter in sauzen, doorgaans als ik een nieuwe snackbar bezoek bestel ik een patatje mayo, berehap sate/mexicanotje knoflook en een hamburgertje speciaal/broodje warm vlees om ze alledrie uit te testen, maar als ze dingen als javaanse frikandellen of lihanboutjes hebben laat ik het plaatwerk zitten omdat je die items nauwelijks nog tegenkomt. | |
TargaFlorio | dinsdag 16 augustus 2022 @ 20:07 |
Javaanse frikandellen? | |
Harvest89 | dinsdag 16 augustus 2022 @ 20:11 |
Is inderdaad lekkerder bij frietjes dan curry. Snap die curry obsessie niet zo goed. | |
TargaFlorio | dinsdag 16 augustus 2022 @ 20:18 |
Combo ui en curry werkt goed. Zonder ui prefereer ik ketchup. Ik ben niet echt liefhebber van mayo/frietsaus. | |
Gunner | dinsdag 16 augustus 2022 @ 21:00 |
Heb het gemerkt ja. Was in Brabant op vakantie en gelijk de saus over de patat. Erge daarvan is dat de saus dus warm wordt en dus ranzig. En op de helft heb je geen saus en op sommige alleen maar. Wie dat verzonnen heeft…… Nergens zo slecht patat gegeten als daar. Misschien had ik friet moeten bestellen | |
foodlover | dinsdag 16 augustus 2022 @ 22:58 |
Had maar friet besteld inderdaad. | |
kawotski | maandag 29 augustus 2022 @ 17:20 |
Ik kom uit het noordoosten en daar is curry de standaard. Complete cultuurschok toen ik een tijdje naar Haarlem verhuisde. Bestel je een frikandel speciaal, kom je thuis, is het met ketchup. Stelletje barbaren | |
TLC | maandag 29 augustus 2022 @ 19:25 |
Ik ben zelf een liefhebber van een frietje Patricia Paay
| |
Id_do_her | donderdag 21 december 2023 @ 20:56 |
Zeker te vergelijken met een Big Mac of iets. | |
Id_do_her | donderdag 21 december 2023 @ 20:59 |
Twee kleine soepballetjes met knoflooksaus. | |
IkEetSlakken | zondag 24 december 2023 @ 14:40 |
Nou nee... Bicky burgers zijn vele malen lekkerder... Maar Google is your friend |