But you said noooquote:Op vrijdag 29 april 2022 21:01 schreef Geerd het volgende:
Mag niet anders moet ik 500k met rente terugbetalen
Eindbazen maaltijdquote:Op vrijdag 29 april 2022 21:46 schreef marc0871 het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wa denkde gij dan, jonguh.
Ik ben alleen al sinds voor de uitvinding van de kapsalon al niet meer in de snackbar geweest.
Maar het was wel mijn goto snack.
Nog, als ik zelfgesneden patatjes frituur.
What in the bloody hell heb jij met je ui gedaan.quote:
When you know, you knowquote:
Zelf gesneden friet kan geen enkele andere friet tegenopquote:Op vrijdag 29 april 2022 22:30 schreef marc0871 het volgende:
[..]
When you know, you know
Het begon zo
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
M'n Hela was op, dus ik heb ook maar meteen een currysausje gemaakt.
Resultaat; snackbarkwaliteit.
Patatjes bakken.
Dit was het voorbakken.
[ afbeelding ]
Dit was het uiteindelijke resultaat
[ afbeelding ]
Elke snede is een extra contactvlak, die kan oxideren, uitdrogen en een voedingsbodem vormt voor bacteriën en schimmels.quote:Op vrijdag 29 april 2022 22:43 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Zelf gesneden friet kan geen enkele andere friet tegenop
Zelfs niet de 'verse' friet die ze tegenwoordig verkopen in de supermarkt uit de koeling.
Die verse friet is gewoon friettent friet.
Maar als je zelf snijdt van aardappels dan zijn ze veel smaakvoller, geen idee waarom dat is.
Aziaten doen niet anders.quote:Maar zo te zien frituur je in een wok ?? Serieus nog nooit gezien, hoe weet je dan wanneer de juiste temperatuur bereikt is.
Nicola zie ik juist erg veel, maar is een vastkokende aardappel, voor patat moet je juist een wat kruimige hebben, zoals Bintjes.quote:Op vrijdag 29 april 2022 23:11 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Elke snede is een extra contactvlak, die kan oxideren, uitdrogen en een voedingsbodem vormt voor bacteriën en schimmels.
Koolhydraten, suikers. Yum.
Allemaal dingen die de kwaliteit en smaak niet ten goede komen.
Tel daar doorvoertijd, voorbakken en invriezen bij op en je hebt heel veel momenten van smaakverlies.
De keuze van de aardappel is er ook één.
Ze zeggen Bintjes of Frieslanders.
Ik heb een tijdje veel Nicola gebruikt.
Was ik erg over te spreken. een bijna romig mondgevoel.
Jammer dat ik die niet overal zie.
[..]
Je kan prima frituren in een wok.quote:Op vrijdag 29 april 2022 22:43 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Zelf gesneden friet kan geen enkele andere friet tegenop
Zelfs niet de 'verse' friet die ze tegenwoordig verkopen in de supermarkt uit de koeling.
Die verse friet is gewoon friettent friet.
Maar als je zelf snijdt van aardappels dan zijn ze veel smaakvoller, geen idee waarom dat is.
Maar zo te zien frituur je in een wok ?? Serieus nog nooit gezien, hoe weet je dan wanneer de juiste temperatuur bereikt is.
Idd best wel een wasachtige aardappel.quote:Op vrijdag 29 april 2022 23:15 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Nicola zie ik juist erg veel, maar is een vastkokende aardappel, voor patat moet je juist een wat kruimige hebben, zoals Bintjes.
Die worden overigens amper meer gebruikt in de industrie, die gebruiken vooral agria, innovator en victoria.
Bicky Burger ja, het aanvalsplan van de friettent om iets aan te bieden dat lijkt op wat de Amerikaanse ketens aanbieden.quote:Op vrijdag 29 april 2022 23:22 schreef valentijn101 het volgende:
Bicky burger op zijn tijd is heerlijk. Meestal neem ik een goulashkroket (scheelt toch weer in de calorieën)
Bicky burger is toch wel de heilige graal onder de burgers vind ik inderdaad!quote:Op vrijdag 29 april 2022 23:29 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
Bicky Burger ja, het aanvalsplan van de friettent om iets aan te bieden dat lijkt op wat de Amerikaanse ketens aanbieden.
In ieder geval beter dan een 'broodje hamburger' en dan een witte bol krijgen met een platgeslagen frikandel met alleen curry, mayonaise en van die vettige uien, en als je een cheeseburger besteld krijg je er een plak droge kaas van de lidl op, dan maak ik amok op google reviews.quote:Op vrijdag 29 april 2022 23:38 schreef IkEetSlakken het volgende:
[..]
Bicky burger is toch wel de heilige graal onder de burgers vind ik inderdaad!
Probeer eens een lihanboutje.quote:
"Dat je naar de friettent gaat, je op de terugweg leegloopt, je achter je mensen hoort uitglijden en je reageert met: "Sorry! Vlammetjes!!"quote:Op vrijdag 29 april 2022 23:37 schreef admiraal_anaal het volgende:
Sowieso een vuurvreter met pindasaus of een broodje kipschnitzel met pinda/katjang
Probeer eens een broodje Martino.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:04 schreef Pokkehandtas het volgende:
Frikandel. Broodje ei, broodje tartaar. Living on the edge.
Catamaran, dat kennen ze hier in de regio niet maar dat is idd een gouden combiquote:
Voor u bestaat er de twijfelaar.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:05 schreef stokj het volgende:
Als ik ooit naar een snacky ga dan kies ik uit:
• Kaassoufflé
• Kaaskroket
• Groentekroket
• Patat met verschillende sauzen en garnering
Ik laat mij vooral verrassen door waar ik op dat moment zin in heb. En soms is dat gewoon patat zonder een snack erbij.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |