Ik vreet gewoon alles bij de vettent, en idd maar net waar ik dan zin in heb.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:05 schreef stokj het volgende:
Als ik ooit naar een snacky ga dan kies ik uit:
• Kaassoufflé
• Kaaskroket
• Groentekroket
• Patat met verschillende sauzen en garnering
Ik laat mij vooral verrassen door waar ik op dat moment zin in heb. En soms is dat gewoon patat zonder een snack erbij.
Weet niet of ik dat durf.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:05 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
Probeer eens een broodje Martino.
Maak je ook weleens combi's? Bijvoorbeeld dat je verschillende snacks met elkaar combineert op een broodje?quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:08 schreef Grrrrrrrr het volgende:
[..]
Ik vreet gewoon alles bij de vettent, en idd maar net waar ik dan zin in heb.
Hm, nee, dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan. Weet ook niet of ik dat zo'n succes zou vinden.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:09 schreef stokj het volgende:
[..]
Maak je ook weleens combi's? Bijvoorbeeld dat je verschillende snacks met elkaar combineert op een broodje?
Een pescotariër. De zeestick vond ik best geslaagd, alleen ja gefrituurd dus sowieso niet op zijn best.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:08 schreef stokj het volgende:
[..]
Ha, goeie. Maar ik eet geen vleesch. Wel vis
Echt? Ik ben redelijk autistisch qua patatzaak. Zo kan ik vet () kwaad worden als ik de zoutpot moet pakken omdat de eigenaar geen zout meer gebruikt omdat bejaard Nederland aan nierfalen lijdt ofzo. Zout op.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:08 schreef Grrrrrrrr het volgende:
[..]
Ik vreet gewoon alles bij de vettent, en idd maar net waar ik dan zin in heb.
Die filet americain bederft inderdaad binnen tien seconden.quote:
Da's een nummer van Fleddy Melculyquote:Op zaterdag 30 april 2022 00:08 schreef stokj het volgende:
[..]
Ha, goeie. Maar ik eet geen vleesch. Wel vis
Er is hier in de buurt een Chinese snacky dit verschillende 'combinaties van snacks op een broodje' verkoopt. Bijvoorbeeld panini mexicano met frikandel en hete saus. Frikandel zit op de mexicano in het broodje.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:11 schreef Grrrrrrrr het volgende:
[..]
Hm, nee, dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan. Weet ook niet of ik dat zo'n succes zou vinden.
Niet? Weet ik veel hoe die Brabantse rotzooi heet.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:12 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
Die filet americain bederft inderdaad binnen tien seconden.
Zeestick. Die moet een snacky maar net hebben (in de grote stad zit ik veelal dat het de standaardsnacks zijn die ze hebben helaas).quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:11 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
Een pescotariër. De zeestick vond ik best geslaagd, alleen ja gefrituurd dus sowieso niet op zijn best.
75% van mijn bestellingen zijn ook ongeveer hetzelfde wel hoor. Maar ik eet vrijwel alles wat ze er hebben wel eens.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:12 schreef Pokkehandtas het volgende:
[..]
Echt? Ik ben redelijk autistisch qua patatzaak. Zo kan ik vet () kwaad worden als ik de zoutpot moet pakken omdat de eigenaar geen zout meer gebruikt omdat bejaard Nederland aan nierfalen lijdt ofzo. Zout op.
Ik zit hier in Brabant en in het vleeswarenschap is er 'frikandelworst' te koop, voor op de boterham. De doelgroep zijn vooral mensen die zich zorgen maken of ze wel tokkie genoeg zijn.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:13 schreef stokj het volgende:
[..]
Er is hier in de buurt een Chinese snacky dit verschillende 'combinaties van snacks op een broodje' verkoopt. Bijvoorbeeld panini mexicano met frikandel en hete saus. Frikandel zit op de mexicano in het broodje.
De hete saus klinkt iig goed. Frikandel en mexicano kan ook wel goed samen, maar een frikandel met een kroket lijkt me dan weer minder geschikt.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:13 schreef stokj het volgende:
[..]
Er is hier in de buurt een Chinese snacky dit verschillende 'combinaties van snacks op een broodje' verkoopt. Bijvoorbeeld panini mexicano met frikandel en hete saus. Frikandel zit op de mexicano in het broodje.
Broodje Martino komt uit België, helder licht.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:14 schreef Pokkehandtas het volgende:
[..]
Niet? Weet ik veel hoe die Brabantse rotzooi heet.
In Schotland at ik eens gefrituurde pizza en gefrituurde haggis. En ze vragen zich af waarom mensen daar niet oud worden.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:14 schreef stokj het volgende:
[..]
Zeestick. Die moet een snacky maar net hebben (in de grote stad zit ik veelal dat het de standaardsnacks zijn die ze hebben helaas).
Ik heb weleens gezien dat je gefrituurde sushi kon krijgen. Was eigenlijk niet te vreten.
Da's voornamelijk omdat ze zoveel zuipen denk ikquote:Op zaterdag 30 april 2022 00:17 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
In Schotland at ik eens gefrituurde pizza en gefrituurde haggis. En ze vragen zich af waarom mensen daar niet oud worden.
Ik ken ook wel een Martinoquote:Op zaterdag 30 april 2022 00:16 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
Broodje Martino komt uit België, helder licht.
"Ja Brabant heb je ook in België."
De nationale drank is whisky inderdaad, en trots dat ze erop zijn. Gezellig volk.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:17 schreef Grrrrrrrr het volgende:
[..]
Da's voornamelijk omdat ze zoveel zuipen denk ik
quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:17 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
In Schotland at ik eens gefrituurde pizza en gefrituurde haggis. En ze vragen zich af waarom mensen daar niet oud worden.
Maar de zeestick ja, een satestokje met kibbeling eraan.
Ik niet, wel een Martina die altijd blij is.quote:
Ik vind al dat eilandenvolk wel goed gezelschap om flink mee te zuipen altijdquote:Op zaterdag 30 april 2022 00:19 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
De nationale drank is whisky inderdaad, en trots dat ze erop zijn. Gezellig volk.
Nee, ze frituren daar ook alles kapot, verkopen friet, maar het is geen friettent.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:20 schreef stokj het volgende:
[..]
Bij sommige visboeren haal ik ook weleens zalmkibbeling. Maar dat is geen snackbar (al kan je bij sommige visboeren ook patat krijgen voor de fish and chips )
Zo gastvrij, vriendelijk, etc.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:20 schreef Grrrrrrrr het volgende:
[..]
Ik vind al dat eilandenvolk wel goed gezelschap om flink mee te zuipen altijd
Met wat mosterd erbij!quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:22 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Dé snack der snacken vind ik eigenlijk wel de bitterbal, al is dat niet echt een snackbarsnack maar een kroegsnack.
Ik vind het hardgekookt ei in het zuur de beste kroegsnack sinds ik die geproefd heb.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:22 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Dé snack der snacken vind ik eigenlijk wel de bitterbal, al is dat niet echt een snackbarsnack maar een kroegsnack.
Uiteraard!quote:
Mini-kroketjes, minder erg.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:22 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Dé snack der snacken vind ik eigenlijk wel de bitterbal, al is dat niet echt een snackbarsnack maar een kroegsnack.
"Kijk, je moet je aanpassen, elke zweetneus die je krijgt van je sokken, krijgt iedereen."quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:26 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Bitterballen zijn ook zo'n beetje de enige snacks die je kwijt kan aan buitenlanders. Je moet zo'n Amerikaan of Aziaat niet meteen een hele kroket oid voorschotelen, daar schrikken ze van. Nee, gewoon rustig beginnen met een klein balletje, en dan opbouwen.
Next level snackmeneer hier.quote:Op zaterdag 30 april 2022 00:30 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Morgen een verjaardag waar traditiegetrouw zelfgemaakte pangsit altijd voorbij komt. Da's ook een prima snack.
Daar ben ik eens flink mee de mist in gegaan. Nee, is niet pittig Wel geweldig al dat werkquote:Op zaterdag 30 april 2022 00:30 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Morgen een verjaardag waar traditiegetrouw zelfgemaakte pangsit altijd voorbij komt. Da's ook een prima snack.
Het is nogal een gepriegel schijnbaar, maar één van de gasten is een halve Indo en die maakt dus trouw elk jaar een hele berg van dat spul voor de jarige. Goed cadeauquote:Op zaterdag 30 april 2022 00:34 schreef Pokkehandtas het volgende:
[..]
Daar ben ik eens flink mee de mist in gegaan. Nee, is niet pittig Wel geweldig al dat werk
Ik was een fervent zelf-frituurder van friet tot een aantal jaar terug. Volgens mij lag toen standaard vaak Nicola in de in de winkels, terwijl ik weet dat je bintjes moet hebben maar die verkochten ze nergens.quote:Op vrijdag 29 april 2022 23:11 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Elke snede is een extra contactvlak, die kan oxideren, uitdrogen en een voedingsbodem vormt voor bacteriën en schimmels.
Koolhydraten, suikers. Yum.
Allemaal dingen die de kwaliteit en smaak niet ten goede komen.
Tel daar doorvoertijd, voorbakken en invriezen bij op en je hebt heel veel momenten van smaakverlies.
De keuze van de aardappel is er ook één.
Ze zeggen Bintjes of Frieslanders.
Iig licht kruimig.
Ik heb een tijdje veel Nicola gebruikt.
Was ik erg over te spreken. een bijna romig mondgevoel.
Jammer dat ik die niet overal zie.
Ik snap je helemaal.quote:Op zaterdag 30 april 2022 08:12 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Ik was een fervent zelf-frituurder van friet tot een aantal jaar terug. Volgens mij lag toen standaard vaak Nicola in de in de winkels, terwijl ik weet dat je bintjes moet hebben maar die verkochten ze nergens.
Toch prima friet, daarna aantal jaar mee gestopt en nu de frietpan weer voorzien van nieuwe vet omdat ik dus die zakken voorgesneden friet had ontdekt. Maar het is net alsof er iets van chemische shit aan is toegevoegd zodat ze houdbaar blijven, het is gewoon niet hetzelfde. En duur is het niet, goedkoper dan hele aardappels tot frieten snijden. Maar ik ga er wel mee kappen en binnenkort weer eens echte friet maken
Enige nadeel is dat het veel meer tijd kost (snijden, voorbakken) ben je zo een half uur extra aan kwijt en daar heb ik altijd een hekel aan, veel tijd verspillen aan voedselbereiding
Die dingen bestaan toch al 30 jaar?quote:Op vrijdag 29 april 2022 23:29 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
Bicky Burger ja, het aanvalsplan van de friettent om iets aan te bieden dat lijkt op wat de Amerikaanse ketens aanbieden.
Je bedoelt dan de diepvries frieten? Die zijn sowieso inferieur.quote:Op zaterdag 30 april 2022 10:15 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Ik snap je helemaal.
Ik heb een tijdje die van de Jumbo gebruikt.
Daarna een keer van de Aviko, omdat ze die niet hadden.
Dat was al een heel verschil.
De 'verse' patat heb ik nooit gebruikt.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |